Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

9 Μαρτίου 2012

How, and where NASA faked the lunar orbit, landing and lift off.

JOHN LEAR- Endymion Lunar Operations

A Strange Afternoon: The Collinsville, Connecticut UFO Incident, December 13th, 1999

The 1952 Tremonton, Utah UFO Fleet

The JAL Flight 1628 UFO incident

UFO-Aircraft Encounters: The BOAC Stratocruiser Incident and The “B-29 Gulf of Mexico Incident”

The Mantell UFO Incident

The Kecksburg UFO Crash: December 9th, 1965

The Gorman UFO Dogfight

The Chiles-Whitted UFO Incident: Eastern Airlines Flight 576 and The “Rocket Ship”

Yukon UFO "Mothership" Incident: December 11th, 1996

ΤΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ! +ΣΧΟΛΙΟΝ

ΤΟ "ΚΟΥΡΕΜΑ" ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!
ΑΚΟΥΣΑΤΕ! Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΠΕ (NEWSIT):
Προανήγγειλε αλλαγές στις διοικήσεις των ταμείων που δεν συμμετείχαν στο κούρεμα

Τις αλλαγές στις διοικήσεις των ασφαλιστικών ταμείων, που αρνήθηκαν ή θα συνεχίσουν να αρνούνται τη συμμετοχή τους στο PSI, προανήγγειλε ουσιαστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε συνέντευξη Τύπου για τα αποτελέσματα του PSI, ο κ. Βενιζέλος επιτέθηκε στις διοικήσεις των ταμείων που δεν δέχθηκαν να «κουρέψουν» και να ανταλλάξουν τα ομόλογα που κατέχουν, κάνοντας λόγο για «μικροκομματικά και συνδικαλιστικά κριτήρια, βλαπτική και επικίνδυνη απόφαση και ψευτοσυνδικαλιστικούς λόγους που έθεσαν σε κίνδυνο τα ταμεία και τους συνταξιούχους» και μιλώντας για «επανεξέταση του τρόπου διοίκησης των ταμείων».

Επισήμανε δε, ότι σε 10 χρόνια έχουν δοθεί στα ταμεία επιχορηγήσεις 152 δισ. ευρώ και αυτά αρνούνται τώρα να συμμετάσχουν με ομόλογα 3 δισ. ευρώ.
------------------------------------------
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ????
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΜΗ ΩΦΕΙΛΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΩΜΙΛΗΣΕ!!!
ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΩΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΔΙΘΕΧΕΙΡΙΖΕΤΟ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΑΠΟ ΤΟ 1955 ΕΩΣ ΤΟ 1987 ΙΣΧΥΕ Ο ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΤΟΚΩΣ!!!! ΤΟ 1987 ΑΝΤΕΚΑΤΕΣΤΑΘΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΕΠΙΤΟΚΙΟ!!!!
ΕΤΣΙ "ΕΦΑΓΑΝ" ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!!
ΚΑΤΟΠΙΝ, ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ" ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΟΠΩΣ ΟΙ "ΠΑΛΙΝΟΣΤΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΔΣΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ"! ΑΥΤΟΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΟ ΙΚΑ!!!
ΕΤΣΙ, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΕΤΗ ΕΝΣΗΜΑ (ΠΛΑΣΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ) ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ!!!
---------------------------------------

Το "σύστημα" αντεπιτίθεται...


 Το "σύστημα" αντεπιτίθεται...

Το PSI τελείωσε, πάμε για εκλογές! Κι αυτές οι εκλογές ίσως κρύβουν περισσότερες εκπλήξεις απ’ όσες φοβούνται στα επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Το δυστύχημα είναι ότι αυτή η κρίση δεν μπόρεσε να αναδείξει κάτι νέο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το κρατικοδίαιτο πολιτικό και επιχειρηματικό κατεστημένο θα επιχειρήσει να δώσει μία μεγάλη μάχη, στην προσπάθειά του να μην χάσει την επαφή του με την εξουσία. Παρ΄ όλα αυτά, μην ανησυχείτε. Η μεταρρύθμιση είναι υπόθεση του 3.000 μ.Χ. Μέχρι τότε, έχουμε καιρό...

Το PSI έχει νόημα μόνο αν η χώρα αυτή μπορέσει να βρει τα χαμένα στοιχεία της αυτοκυριαρχία της και να αναδείξει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την έχουν βοηθήσει στο παρελθόν να κάνει θαύματα. Η αναπαραγωγή μοντέλων εξουσίας του παρελθόντος, τα οποία κινούνται σε μία λογική διαχείρισης των λεηλατημένων εθνικών και κοινοτικών πόρων, δεν μπορεί παρά να μας οδηγήσουν και πάλι στα όρια της χρεοκοπίας, ίσως και πέρα απ’ αυτά...


Θα περίμενε κανείς ότι η συσσωρευμένη και δικαιολογημένη λαϊκή οργή θα είχε ως αποτέλεσμα την ανάδειξη νέων προσώπων στην πολιτική σκηνή της χώρας. Νέων προσώπων και νέων σχημάτων. Όχι απαραίτητα επειδή το νέο σχήμα είναι καλύτερο από το παλιό, αλλά είναι μία φυσιολογική εξέλιξη, αποτελεί την επικύρωση της χρεοκοπίας του παλιού. Κι ενώ έχουμε ακούσει και διαβάσει πολλά για το τέλος της μεταπολίτευσης, βλέπουμε με έκπληξη να κυριαρχούν και πάλι τα ίδια πρόσωπα. 


Μέχρι πριν από λίγο καιρό ήταν αδιανόητη η συμπόρευση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Δεν καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο λόγος να συνεργαστούν σήμερα, όταν το αρνήθηκαν (αδικαιολόγητα) στην αρχή της κρίσης. Όταν έπρεπε να το κάνουν για το καλό της χώρας δεν το έκαναν κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση στην Οικονομία. Αναρωτιόμαστε: Δεν συνεργάστηκαν τότε που έπρεπε. Ποιος είναι ο λόγος που τώρα θα στηρίξει ο ένας τον άλλον; Μήπως η προάσπιση ενός φθαρμένου και διεφθαρμένου συστήματος μηχανισμών; 


Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, είναι φανερό ότι οι κομματικοί τους στρατοί πετάνε από πάνω τους όλες τις μάσκες και δείχνουν  το αληθινό τους πρόσωπο, επιχειρώντας να μην χάσουν τα οφίτσια τους. Πετούν τον μανδύα των δήθεν ιδεολογικών διαφορών και αναζητούν εκείνα που  πάντα τους ένωναν. Τους ενώνει η προσπάθεια να κρατήσουν σφικτά στα χέρια τους το τιμόνι της εξουσίας. Άρα, να περιοριστεί και οποιαδήποτε μεταρρυθμιστική προσπάθεια. 


Κι είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι κι εντός των ίδιων των κομμάτων απομονώθηκαν όλες εκείνες οι δυνάμεις που θα μπορούσαν να επιβάλουν σημαντικές αλλαγές στην πολιτική και οικονομική ζωή του τόπου, μέσω του περιορισμού του κράτους. Να το πούμε πιο καθαρά: Το κόμμα του κρατισμού έχει κερδίσει κατά κράτος εκείνο των μεταρρυθμιστών. Ίσως επειδή το κράτος διαθέτει πολλούς τρόπους να ανταμείψει τους πιστούς του. Φανερούς και κρυφούς οικονομικούς πόρους και ισχυρούς κατασταλτικούς μηχανισμούς...


Είναι πολύ πιθανό στις επόμενες εβδομάδες και μέχρι τις εκλογές να δούμε πολλά «άσχημα» πράγματα που στόχο θα έχουν να «εκτεθούν» οι πολιτικοί αντίπαλοι των δύο κομμάτων, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία θα βγουν κερδισμένοι στην κάλπη. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάνουν λάθος. Πολύ φοβόμαστε, όμως, ότι μπορεί και να μην κάνουν! Η επόμενη ημέρα των εκλογών θα έχει δείξει αν μάθαμε ως λαός κάτι από αυτή την κρίση ή όχι...


Θανάσης Μαυρίδης
thanasis.mavridis@capital.gr

Πηγή:www.capital.gr

Fitch: Σε επιλεκτική χρεοκοπία η Ελλάδα

Fitch: Σε επιλεκτική χρεοκοπία η Ελλάδα



Πηγή:www.capital.gr

Σε ΄RD΄ (επιλεκτική χρεοκοπία) από ΄C΄ υποβάθμισε η Fitch Ratings την μακροπρόθεσμη πιστοληπτική αξιολόγηση της Ελλάδας μετά την επιβεβαίωση από την ελληνική κυβέρνηση και αξιωματούχος της Ευρωζώνης ότι η ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων θα προχωρήσει κανονικά.

Η υποβάθμιση σε restrictive default αντανακλά προηγούμενες δηλώσεις του οίκου ότι η ανταλλαγή θα αποτελεί κρατική χρεοκοπία σύμφωνα με τα distressed debt κριτήρια αξιολόγησης του οίκου, και έρχεται μετά από την υποβάθμιση της Ελλάδας σε C από CCC στις 22 Φεβρουαρίου.

Ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης επιβεβαίωσε παράλληλα την αξιολόγηση ΄AAA΄ στο Country Ceiling η οποία ισχύει για όλα τα κράτη-μέλη της ζώνης του ευρώ.

Με βάση την ανταλλαγή, σημειώνει η Fitch, για κάθε 100 ευρώ ονομαστικής αξίας των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου θα ανταλλάσσονται νέα ομόλογα με ονομαστική αξία 31,5 ευρώ και 15 ευρώ σε τίτλους του EFSF (΄AAA΄). Οι ομολογιούχοι θα λάβουν επίσης σε θεωρητική βάση 31,5 ευρώ σε χρεόγραφα με ρήτρα ανάπτυξης (GDP-linked securities).

Η εκτιμώμενη ζημιά σε σχέση με τους αρχικούς όρους και συνθήκες των ομολόγων που περιλαμβάνονται στην ανταλλαγή εκτιμάται από τους φορείς της αγοράς να είναι περίπου 74%, προσθέτει η Fitch.

Ο οίκος υποβάθμισε επίσης τις αξιολογήσεις των τίτλων που ανταλλάσσονται και διέπονται από το ελληνικό δίκαιο σε ΄D΄ από ΄C΄, όπου και θα παραμείνουν για όσο η αξιολόγηση είναι ΄RD΄, ενώ στη συνέχεια η αξιολόγηση θα αποσυρθεί.

Προσθέτει ότι η ανταλλαγή των ομολόγων που διέπονται από ξένο δίκαιο δεν ολοκληρώνεται μέχρι τις 23 Μαρτίου και η αξιολόγηση των εν λόγω τίτλων θα παραμείνει σε αυτό το πλαίσιο στο ΄C΄ μέχρι την ημερομηνία διακανονισμού (11η Απριλίου) μετά την οποία θα αξιολογηθούν σε ΄D΄ και στη συνέχεια θα αποσυρθούν. Η αξιολόγηση σε μη επιλέξιμους τίτλους στο πλαίσιο της ανταλλαγής παραμένει αμετάβλητη.

Η ημέρα έκδοσης των νέων ελληνικών ομολόγων θα είναι η 12η Μαρτίου. Μετά από την ολοκλήρωση της ανταλλαγής χρέους και την έκδοση νέων τίτλων, η Fitch θα αναβαθμίσει το IDR της Ελλάδας από το RD και θα δώσει αξιολογήσεις στους νέους τίτλους συμβατές με την προσωπική εκτίμηση του οίκου για το πιστωτικό προφίλ της Ελλάδας μετά από την υποχρεωτική ανταλλαγή χρέους.

Οι μετά από την ανταλλαγή αξιολογήσεις των IDR και των τίτλων, πιθανότατα θα είναι χαμηλής πιστωτικής διαβάθμισης.


Πηγή:www.capital.gr

Σταυρου Λυγερου-Ανθρώπινη «χωματερή» και διάχυτο έγκλημα


Ανθρώπινη «χωματερή» και διάχυτο έγκλημα

Tου Σταυρου Λυγερου

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Τα στοιχεία για την έκρηξη της εγκληματικότητας επιβεβαιώνουν αυτό που καταδεικνύει η καθημερινή εμπειρία των πολιτών. Η Ελλάδα και ειδικά τα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν μετατραπεί σε επικίνδυνες ζώνες. Την τεράστια ανασφάλεια δεν την προκαλεί το οργανωμένο έγκλημα, που έχει τουλάχιστον συγκεκριμένους στόχους και διακρίνεται από στοιχειώδη ορθολογισμό. Την προκαλεί το διάχυτο έγκλημα, στο οποίο η συμμετοχή των λαθρομεταναστών είναι δυσανάλογα μεγάλη.
Η αιτία είναι απλή. Η διαρκής συσσώρευση λαθρομεταναστών, που εκ των πραγμάτων αδυνατούν να βρουν εργασία και τις λίγες φορές που βρίσκουν είναι «μαύρη» και κακοπληρωμένη, λειτουργεί σαν θερμοκήπιο για την ανομία και την εγκληματικότητα, με αποτέλεσμα να υπονομεύονται οι κοινωνικές ισορροπίες. Η Αθήνα έχει μετατραπεί σε ατύπως διχοτομημένη πόλη.
Τόσο το πολιτικό σύστημα όσο και μεσαιοανώτερα στρώματα είχαν βολευτεί με το γεγονός ότι για χρόνια οι λαθρομετανάστες φυτοζωούσαν γκετοποιημένοι στα «υπόγεια» της κοινωνίας και εμφανίζονταν στον δημόσιο χώρο μόνο ως εξατομικευμένη κακοπληρωμένη «μαύρη» εργασία. Κανείς δεν άκουγε τις φωνές απόγνωσης των λαϊκών στρωμάτων, που κυρίως υφίστανται με επώδυνο τρόπο τις συνέπειες της λαθρομετανάστευσης.

Ο λόγος τους δεν περνούσε στα ΜΜΕ, όπου διεξάγεται η δημόσια συζήτηση. Εκεί, για χρόνια κυριαρχούσε μια εκδοχή της τρομοκρατίας του «πολιτικά ορθού». Η ανοχή της λαθρομετανάστευσης είχε αναγορευθεί σε κριτήριο «προοδευτισμού». Υπενθυμίζουμε ότι από τις πρώτες πράξεις της κυβέρνησης Παπανδρέου ήταν ο νόμος για την απόδοση ιθαγένειας σε μετανάστες, γεγονός που έστειλε το λάθος μήνυμα και τροφοδότησε τις ροές. Χρειάστηκε σειρά δραματικών γεγονότων για να αρχίσουν με μεγάλη καθυστέρηση οι βολεμένοι Ελληνες να ξεφεύγουν από το σύνδρομο του μαζικού στρουθοκαμηλισμού, να συνειδητοποιούν ότι η λαθρομετανάστευση έχει και ένα άλλο, καθόλου βολικό, πρόσωπο.

Η έλλειψη αποτελεσματικής μεταναστευτικής πολιτικής, σε συνδυασμό με τις στείρες αντιρατσιστικές κορώνες μπορεί να μην έλυσε το πρόβλημα των λαϊκών τάξεων, αλλά κατάφερε να τροφοδοτεί πολιτικά τη σκληροπυρηνική ακροδεξιά. Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο η Χρυσή Αυγή απέσπασε στον Δήμο Αθηναίων 5,3%, ενώ οι περιοχές που έχουν κατακλυσθεί από λαθρομετανάστες τής έδωσαν ποσοστά μέχρι και 20%! Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Ενώ όλοι αυτοί οι θεσμοί περισσότερο ή λιγότερο αντιμετώπιζαν τις απελπισμένες διαμαρτυρίες τους σαν εκδηλώσεις ρατσισμού, η Χρυσή Αυγή έσπευσε να καλύψει το κενό, βάζοντας τη δική της σφραγίδα.

Και ενώ συμβαίνουν αυτά στο εσωτερικό, στην Ευρώπη πληθαίνουν οι φωνές που θέτουν θέμα ακόμα και αποκλεισμού της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν με το επιχείρημα ότι «τα ελληνικά σύνορα είναι ανοικτά σαν πόρτα αχυρώνα» για να χρησιμοποιήσουμε την ατάκα της Αυστριακής υπουργού Εσωτερικών. Πρόκειται για αφόρητη υποκρισία. Το σφράγισμα των ελληνικών συνόρων είναι πρακτικά αδύνατο, επειδή η Τουρκία λειτουργεί ως κύριος αγωγός και διευκολύνει τη λαθρομετανάστευση. Η πικρή αλήθεια είναι ότι οι Βορειοευρωπαίοι εταίροι βολεύονται με το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ανάχωμα και ανθρώπινη «χωματερή», που προστατεύει τους ίδιους.

"Καρφί στο μάτι" της Τρόικας οι ΕΔ - Θέλουν και κατάργηση των παρελάσεων!

"Καρφί στο μάτι" της Τρόικας οι ΕΔ - Θέλουν και κατάργηση των παρελάσεων!
09-03-2012 11:04:14



Σε απο-εθνικοποίηση της χώρας, με αφορμή την οικονομική κρίση, προχωρούν η Τρόικα και οι εγχώριοι συνεργάτες της θέτοντας ζήτημα κατάργησης των στρατιωτικών παρελάσεων και κάθε είδους παρελάσεων στις εθνικές επετείους της 28ης Οκτωβρίου και της 25ης Μαρτίου. Συν, βέβαια, το γεγονός ότι πλέον οι εθνικές επέτειοι αποτελούν πραγματικό εφιάλτη για τις "ελληνικές" κυβερνήσεις, αφού μετατρέπονται πολύ γρήγορα σε εθνικά συλλαλητήρια κατά της ξένης κατοχής.
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας (!) Δημήτρης Αβραμόπουλος έθεσε ευθέως ζήτημα κατάργησης της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου ή τουλάχιστον μίας από τις δύο στρατιωτικές παρελάσεις, δήθεν για λόγους οικονομίας.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια σπασμωδική αντίδραση καταρχήν μείωσης του ψυχικού συνδέσμου Ενόπλων Δυνάμεων και Ελλήνων πολιτών, ο οποίος καθημερινά ενισχύεται και τρομάζει τη συμβιβασμένη πολιτική και στρατιωτική ελίτ.
Ιδού το απόσπασμα από τις σχετικές δηλώσεις του ΥΕΘΑ Δ. Αβραμόπουλου:
"Η περικοπή περιττών δαπανών, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, ότι είναι αναγκαία. Και όπως είπα πιο πάνω, ήδη έχουν γίνει σε μεγάλο βαθμό. Οι παρελάσεις έχουν ένα συγκεκριμένο σκοπό. Την ενίσχυση του εθνικού μας φρονήματος και γι’ αυτό δεν πρέπει να καταργηθούν. Μπορούμε όμως να κάνουμε κάτι άλλο. Αντί να έχουμε δύο μεγάλες στρατιωτικές παρελάσεις τον χρόνο, μία στην Αθήνα και μία στη Θεσσαλονίκη, να διοργανώνεται μία κατά έτος εναλλάξ, στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη και γιατί όχι και σε άλλες πόλεις, την ημέρα της εθνικής μας επετείου και μόνο, δηλαδή την 25η Μαρτίου.
Και αυτό ξεχωριστά από τις μαθητικές παρελάσεις, που όχι μόνο δεν στοιχίζουν, αλλά και, όπως όλοι θυμόμαστε από παιδιά, το εθνικό μας φρόνημα και την εθνική μας υπερηφάνεια αναπτερώνουν".


Σε μια εποχή γενικής έκπτωσης ηθικών αρχών και αξιών και σε καιρούς οικονομικής δυσπραγίας, με άσπονδους γείτονες και αλλοτριωμένες πολιτικές ηγεσίες, γιατί δεν καταργούμε εν τέλει και την ελληνική σημαία αλλά και τις ίδιες τις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού τους ενοχλούν τόσο πολύ;!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-Γερμανικά και γαλλικά στο δημοτικό η πρώτη απόφαση του Γεώργιου Μπαμπινιώτη

 ΣΧΟΛΙΟΝ:
Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΜΕΘΟΔΕΥΣΙ ΞΕΠΑΤΩΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ ΣΤΙΛΕΤΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!! ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΓΛΩΣΣΑ ΑΝΟΗΤΑ ΘΛΙΒΕΡΑ ΖΩΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΟΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΩΜΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ, ΟΨΕΠΟΤΕ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!! ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΟΤΕ! ΣΚΟΠΙΜΟΣ Ο ΓΛΩΣΣΙΚΟΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!! ΛΙΓΑ ΠΙΝΤΓΚΙΝ-ΑΓΓΛΙΚΑ, ΛΙΓΑ ΦΡΑΓΚΟΛΕΒΑΝΤΙΝΙΚΑ-ΓΑΛΛΙΚΑ, ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ ΦΡΑΣΟΥΛΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΕΝΑΣ-ΔΥΟ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΙΑΣ, ΚΑΙ ΝΑΤΗ ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ) ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΑΙ", ΤΟ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ - ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡ- ΟΙ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ - ΟΙ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ"-ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΑΙ ΤΗΣ Ν.Δ. (ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ) και όλο το άλλο κακό συναπάντημα!!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ !!!

Γερμανικά και γαλλικά στο δημοτικό η πρώτη απόφαση του Γεώργιου Μπαμπινιώτη
09-03-2012 13:09:18


  ImageΓερμανικά και γαλλικά θα διδάσκονται κατ' επιλογήν από το νέο σχολικό έτος οι μαθητές στο δημοτικό σχολείο, όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, στο πλαίσιο της υπογραφής χάρτας συνεργασίας ανάμεσα στο υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Γκαίτε.  

Στόχος της συμφωνίας, η οποία υπογράφηκε από την υφυπουργό και τον διευθύνοντα σύμβουλο του ινστιτούτου, Μπρούνο Γκρος, είναι η ελληνογερμανική συνεργασία σε μια σειρά από τομείς της εκπαίδευσης.
 
Την ιδιαίτερη χαρά του για την υπογραφή της χάρτας εξέφρασε ο υπουργός Παιδείας, Γεώργιος Μπαμπινιώτης, ο οποίος επικαλέστηκε την ιδιότητά του ως γλωσσολόγου για να επισημάνει ότι «δεν έχουμε ακόμη τη γλωσσική πολυμορφία που απαιτεί μια σύνθετη παιδεία». Ο υπουργός υπογράμμισε ότι η χάρτα διευρύνει και εμβαθύνει το πεδίο γλωσσομάθειας και έκανε λόγο για μια σημαντική προσπάθεια την οποία αγκαλιάζει το υπουργείο Παιδείας. Έκανε, παράλληλα, γνωστό ότι, στο πλαίσιο του εθνικού διαλόγου για την Παιδεία, είχε συζητηθεί η ίδρυση ενός αριθμού σχολείων ξένων σχολών. 
  
Την ικανοποίησή της για τη συνεργασία εξέφρασε η Εύη Χριστοφιλοπούλου και αναφέρθηκε στη σημασία που αποδίδει η ίδια στη γλωσσομάθεια, όχι μόνο ως υφυπουργός Παιδείας, αλλά και ως εκπαιδευτικός και μητέρα.
  
Η χάρτα, που αφορά 340.000 μαθητές και 2.500 καθηγητές, προβλέπει συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές για την επιμόρφωση των καθηγητών γερμανικής γλώσσας στα ελληνικά δημόσια σχολεία με την από κοινού διοργάνωση δωρεάν επιμορφωτικών σεμιναρίων καθώς και συνεργασία για τη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας στα ελληνικά δημόσια σχολεία.

Προβλέπονται ακόμη σχολικές επαφές με επισκέψεις σχολείων στο Ινστιτούτο Γκαίτε αλλά και επισκέψεις του Γκαίτε σε σχολεία (πρότυπα μαθήματα, εργαστήρια μαθητών, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες). Εκπαιδευτικό υλικό του Γκαίτε θα αναρτηθεί στο Ψηφιακό Σχολείο, ενώ θα παρέχονται υποτροφίες σε καθηγητές Γερμανικών, της δημόσιας εκπαίδευσης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

John Lear Tells All

911-AMERICAN 77 (Pentagon) flight

911-United 93 Still Airborne After Alleged Crash

911-UNITED 175 AIRBORNE LONG AFTER CRASH !!!

911-John Lear's No Plane Affadavit

911-The Crucial Differences in the Nuclear 9/11 Theories

911-Finnish expert-The 9/11 Operation

911- Basic principles how wars are being planned

911-Evidence of advanced fusion devices at the WTC

911-The Mass Psychology of Limited Hangouts on 9/11

911- The "Ultimate List" of Improbabilities and Coincidences Around 9/11

911-120 Reasons Why I Am a No-Planer

911 -ONLY Nuclear Bombs Fit All the Evidence

911-Debunking Conspiracy Theorists

911-A Posssible 9/11 Scenario

911- NORAD and the FIGHTERS

911 Clues EVERYONE MISSED (VIDEO)

The History of MIT’s Blatant Suppression of Cold Fusion

9/11: Planes/No Planes and “Video Fakery”