Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

6 Ιουνίου 2012

Αλβανοί με ΑΚ-47 αιματοκύλισαν ένα ολόκληρο χωριό - Για ποια ασφάλεια μιλάμε;

Αλβανοί με ΑΚ-47 αιματοκύλισαν ένα ολόκληρο χωριό - Για ποια ασφάλεια μιλάμε;


Όταν στο Μελισσοχώρι Βοιωτίας μέρα μεσημέρι δύο Αλβανοί με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ μπαίνουν μέσα στο καφανείο του χωριού αρπάζουν τις συντάξεις του χωριού από την ταχυδρόμο και τραυματίζουν βαριά έναν κάτοικο του χωριού και το χειρότερο απ'όλα φεύγουν ανενόχλητοι, ποια είναι η ελπίδα για το μέλλον της εσωτερικής ασφάλειας της χωρας;
Και όμως όλα αυτά που περιγράφουμε είναι αλήθεια: Η ταχυδρόμος του χωριού πήγε στο καφενείο, όπου ήταν μαζεμένοι οι κάτοικοι, για να μοιράσει τις συντάξεις.

Ξαφνικά, δύο αλλοδαποί που μιλούσαν αλβανικά, ντυμένοι με στολή, μπήκαν μέσα με Καλάσνικοφ και φώναξαν "Να μην κουνηθεί κανείς», όπως περιγράφουν οι έντρομοι κάτοικοι του χωριού.

Αμέσως μετά, οι Αλβανοί ληστές άρχισαν να γαζώνουν το μαγαζί στα τυφλά πάνω από τα κεφάλια των θαμώνν του αφενείου οι οποίοι προσάθησαν να πέσουν στο εδαφος για να προστατευθούν, αλλά ένας από αυτούς δεν ήταν τυχερός: Η σφαίρα των 7,62 χλστ. διαπέρασε το λαιμό του!
Οι ληστές άρπαξαν τις συντάξεις από την ταχυδρόμο, έριξαν άλλη μία ριπή και έφυγαν με αυτοκίνητο χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει. Όλα αυτά δεν έγιναν στις 12 τη νύχτα, έγιναν στις 12 το μεσημέρι.
Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Θήβας και από εκεί στην Αθήνα και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη...
Εμείς απορούμε, αν χρειαστεί να αντιμετωπιστεί ένα αντάρτικο στα βόρεια σύνορα π.χ. με τον UCK πώς και με ποιο τρόπο θα αντιμετωπιστεί; Δεν είναι διαφορετικές οι περιπτώσεις, Όταν δεν μπορείς να συλλάβεις δύο Αλβανούς σε ένα χωριό δίπλα από την Αθήνα, μην προσδοκάς να αντιμετωπίσεις οργανωμένες αντάρτικες μονάδες στα βόρεια σύνορα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Προεκλογικά "σποτ" γιά χαχόλους

Ένα προεκλογικό σποτ της ΝΔ που... παίζει με τη νοημοσύνη των γονιών


Το σκηνικό του νέου προεκλογικού σποτ της Νέας Δημοκρατίας άψογο. Μία σχολική αίθουσα που θα ζήλευαν ακόμα και οι τάξεις που άφησε πίσω της η Άννα Διαμαντοπούλου. Ο δάσκαλος είναι στη θέση του και δεν απεργεί. Θρανία, καρέκλες, πίνακας, κιμωλίες. τα πάντα στη θέση τους. Επάνω στα θρανία βρίσκονται βιβλία και όχι φωτοτυπίες. Και οι μαθητές ούτε πεινάνε, ούτε καν λιποθυμούν από την πείνα. Και όλα αυτά σε μια Ελλάδα εκτός ευρώ. Σε μια Ελλάδα που «λείπει» από τον ευρωπαϊκό παράδεισο.
Ένα τηλεοπτικό σποτ που «μπάζει». Γιατί ακόμη και η μαύρη διαφήμιση έχει τους κανόνες της, που στην συγκεκριμένη περίπτωση οι εμπνευστές της δεν δείχνουν να σεβάστηκαν.
Τι καλύτερο από το να γίνουν τα γυρίσματα σε μια αίθουσα που να θυμίζει τοπίο ολέθρου και καταστροφής όπως αυτό περιγράφεται στα σενάρια χρεοκοπίας; Τι πιο εμπνευσμένο από μια αίθουσα με σπασμένα τζάμια, δίχως θέρμανση και με τα παιδιά τυλιγμένα σε τρύπια πανωφόρια που προσπαθούν να ζεστάνουν τα σκελετωμένα από την πείνα κορμιά τους; Και ο δάσκαλος γιατί να είναι στη θέση του; Γιατί να μην είναι κι αυτός ένας από τους χιλιάδες κηφήνες συνδικαλιστές του δημοσίου; Γιατί όλα τόσο ρόδινα σε μια χώρα που έχει εκδιωχθεί από την Εδέμ του ευρώ πληρώνοντας το αμάρτημα της αντιμνημονιακής ψήφου;
Γιατί «με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε».. αλλά δεν παίζουμε ούτε με την νοημοσύνη των γονιών τους.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρείς Αλβανοί επιτέθηκαν, χτύπησαν και λήστεψαν δύο γυναίκες στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας

Τρείς Αλβανοί επιτέθηκαν, χτύπησαν και λήστεψαν δύο γυναίκες στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας


Συνεχίζονται οι επιθέσεις αλλοδαπών σε ανυποψίαστους ηλικιωμένους Έλληνες πολίτες με τραγικά αρκετές φορές αποτελέσματα. Αυτή την φορά συμμορία τριών Αλβανών νεαρών επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας με σκοπό την ληστεία.
Οι τρείς Αλβανοί χτύπησαν και έκλεψαν από το λαιμό 70χρονης μία χρυσή αλυσίδα αξίας 200 ευρώ κι από το λαιμό 63χρονης μία χρυσή αλυσίδα με μενταγιόν αξίας 150 ευρώ. Σήμερα τα ξημερώματα η Αστυνομία συνέλαβε τον έναν από τους τρείς Αλβανούς ενώ οι υπόλοιποι δύο αναζητούνται.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πώς έχει μεταλλαχθεί η εγκληματικότητα στη χώρα μας με συμμορίες ένοπλων εισβολέων

Πώς έχει μεταλλαχθεί η εγκληματικότητα στη χώρα μας με συμμορίες ένοπλων εισβολέων


Ο χάρτης της εγκληματικότητας στη χώρα μας άλλαξε και πλέον μεταλλαγμένες μορφές παραβατικότητας έκαναν την εμφάνισή τους. Οι ληστείες των τραπεζών, μεταμορφώθηκαν σε εισβολές σε σπίτια, και τα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, αποδεικνύουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη μετάλλαξη της εγκληματικότητας. Μέχρι πριν δύο χρόνια, είχαμε μια ληστεία σε τράπεζα κάθε 48 ώρες, πλέον τους τελευταίους 13 μήνες, τα χτυπήματα σε τράπεζες δεν ξεπερνούν τα 30.
Πριν από την κρίση, όπως αναφέρει σχετικά το protothema.gr, το φαινόμενο των ληστών – εισβολέων σε οικίες ήταν ανύπαρκτο και ουσιαστικά περιοριζόταν σε μεμονωμένες περιπτώσεις ληστρικών επιθέσεων από «επαγγελματίες» ποντικούς σε βίλες και επαύλεις απόμερων περιοχών. Σήμερα, έχουμε κατά μέσο όρο δύο εισβολές κάθε βράδυ μόνο στην Αττική από τουλάχιστον δέκα μεγάλες και μικρές συμμορίες σκληρών αλλοδαπών κακοποιών, που ενεργούν στη λογική του «δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε…».
Η μετάλλαξη της εγκληματικότητας, σπείρει το φόβο και τον τρόμο στους πολίτες που πλέον νιώθουν ανασφάλεια ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Πλέον 5 μεγάλες συμμορίες ληστών με καλάσνικοφ και τουλάχιστον 10 μικρότερες δρουν σε όλη την Αττική. Η Αστυνομία, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της μεταλλαγμένης εγκληματικότητας για να μπορέσει να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί. Δεν είναι εύκολο να περιπολούν αυτοκίνητα και μηχανές όλο το 24ωρο σε όλη την Αθήνα και οι αστυνομικοί να επιδίδονται σε κλεφτοπόλεμο δεκάδων ομάδων αλλοδαπών που δρουν …. όπου να’ ναι και χωρίς σχέδιο.
Στη ΓΑΔΑ, υπάρχουν εκατοντάδες φάκελοι υποθέσεων που δεν έχουν εξιχνιαστεί, πίσω από τις οποίες κρύβονται οι ομάδες των αδίστακτών ενόπλων εισβολέων. Μάλιστα, οι αστυνομικοί γνωρίζουν - στις μεγάλες υποθέσεις - ποια συμμορία κρύβεται πίσω από κάθε χτύπημα αφού κάθε ομάδα έχει το δικό της modus operandi, συγκεκριμένο αντικείμενο και περιοχές δράσης. Η αστυνομία δεν μπορεί όμως να προσδιορίσει τον ακριβή αριθμό των συμμοριών που εισβάλουν σε σπίτια, όμως εκτιμούν πως στην κορυφή βρίσκονται τρεις μεγάλες ομάδες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ


Στο μυαλό του Βαγγέλη



Καθείς παρουσιάζει τα γεγονότα όπως τον βολεύουν. Ετσι έγινε και με τα εκλογικά αποτελέσματα. Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι παραλαμβάνει κόμμα επιπέδου 13%. Γρουσούζικος αριθμός, αλλά, ως άνθρωπος του Διαφωτισμού, απέφυγε την επισήμανση. Στην πραγματικότητα, το κόμμα το παρέλαβε πολύ πιο πριν, όταν αντικατέστησε το μειράκιο Οικονομικών, τον Ιούνιο του 2011. Τότε, με μια συγκινητική ομιλία, διαβεβαίωνε ότι θα σταθεί στο πλευρό των καταφρονεμένων – ανέργων, συνταξιούχων και λοιπών ακροατών.

Πριν αλέκτορα φωνήσαι είχε επινοήσει τα μέτρα που θα έσωζαν προσωρινά τη χώρα, θα συνέθλιβαν, όμως, τους αδυνάτους. Η εισφορά αλληλεγγύης άρπαξε χρήματα από τις τσέπες των κορόιδων, εκείνων δηλαδή που δηλώνουν όλα τα εισοδήματά τους. Το έκτακτο τέλος για τις γκαρσονιέρες και λοιπά ακίνητα, εμπνεύσεως Βενιζέλου, ήταν το coup de grâce για τα μεσαία και χαμηλά στρώματα. Το τέλος επιτηδεύματος, ένα ακόμη ανερμάτιστο και άδικο μέτρο. Ολα μαζί απέφεραν (δηλαδή άρπαξαν) 4,38 δισ. ευρώ.

Ο κ. Βενιζέλος στην καινούργια τουρνέ του υιοθετεί εκ νέου τη ρητορική του περυσινού Ιουνίου: «Οχι νέες περικοπές στα εισοδήματα, όχι νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Δεν το αντέχει η κοινωνία, δεν το αντέχει η οικονομία, χρειαζόμαστε ζήτηση για την ανάπτυξη». Οχι, δεν μονολογεί, τα λέει στον κόσμο με τη βεβαιότητα ότι είτε έχουν ξεχάσει ή έχουν συγχωρήσει (τόσες συγγνώμες άρθρωσε προεκλογικά...). Παρουσιάζει πρόταση έξι σημείων.
Μία από αυτές θυμίζει το καρτούν «Βρέχει κεφτέδες», όπου ένας ονειροπόλος δήμαρχος κατασκευάζει μηχάνημα το οποίο βρέχει γεύματα. Κάπως έτσι θα πέσει από τον ουρανό το μάννα σε μορφή 50 δισ. ευρώ «για ανάπτυξη και απασχόληση». Το γιατί παρέμειναν στα σύννεφα αυτά τα χρήματα από την κυβέρνηση του ΠαΣοΚ παραμένει ερώτημα για δυνατούς λύτες. Ο κ. Βενιζέλος υποστηρίζει, επίσης, τις συλλογικές συμβάσεις, «ώστε η αγορά εργασίας να λειτουργεί σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα» – χωρίς να διευκρινίζει αν τα πρότυπα αναφέρονται στη Γερμανία ή στη Βουλγαρία.

Για την ανεργία των νέων ευρέθη διέξοδος στο Κοινωνικό Ταμείο της Ευρώπης. Ωραία όλα αυτά, ελπιδοφόρα, ειδικά όταν τα ακούμε αποκομμένα από την πραγματικότητα. Δεν ξέρουμε πόσοι θα είναι του χρόνου οι άνεργοι, ούτε βάζει κανείς το χέρι του στη φωτιά για την ύφεση. Μπορούμε, όμως, να προβλέψουμε την εξέλιξη. Τα έκτακτα μέτρα που οδήγησαν στην ύφεση δεν είναι και τόσο έκτακτα, αφού επιβάλλονται και πάλι. Τα χρήματα που δίδονται απευθείας στο κράτος στερούν την αγορά από το ρευστό. Οσο περιορίζεται το χρήμα που κινείται, τόσο μικραίνουν τα κέρδη των επιχειρήσεων, άρα τόσο λιγοστεύει ο φόρος που αποδίδουν. Οσο περιορίζεται το χρήμα που κινείται, τόσο αυξάνονται οι άνεργοι.
Ανάλογο κακό προκύπτει από τους έμμεσους φόρους. Ετσι όπως ακρίβυνε το πετρέλαιο, έγινε μόδα να κυκλοφορεί ο κόσμος με το παλτό στο σπίτι. Μειώθηκαν κι από εκεί τα έσοδα του κράτους. Με τον ΦΠΑ, τα ίδια. Ενώ, δηλαδή, αυξήθηκαν τα πάντα κατά 2%, η κατανάλωση μειώθηκε τόσο ώστε οι απώλειες το πρώτο τετράμηνο του 2012 να φθάσουν τα 800 εκατ. ευρώ. Τα μέτρα, λοιπόν, έκαναν κακό σε χρονικό βάθος μικρότερο του ενός έτους.

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος χάνει πολλή ενέργεια μιλώντας για την καταστροφή που θα φέρει άμεσα ο ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάει για τους πόλους και για τις πολιτικές των άλλων. Θα ήταν πιο χρήσιμο να συσχετίσει δημόσια τα πλάνα του με τα μέτρα που εφαρμόζονται. Πώς θα ξεκινήσει η βροχή των 50 δισ. στην αγορά, όταν οι μηχανισμοί του Δημοσίου παραμένουν οι ίδιοι, οι υπάλληλοι στη θέση τους (κακοπληρωμένοι και θυμωμένοι), όταν η φορολόγηση της επιχειρηματικότητας θυμίζει, ας μας επιτραπεί η λέξη, νταβατζιλίκι; Το «πώς» αφορά συγκεκριμένες αποφάσεις για τη δημόσια διοίκηση, συγκεκριμένες ιδέες για την ανάπτυξη. Αν θέλουμε βιοτεχνίες ρούχων, χρειάζονται σχολές μοδιστρικής. Αν θέλουμε τεχνολογία, χρειάζεται επαναπατρισμός επιστημόνων. Αν θέλουμε να βρέξει κεφτέδες, χρειάζεται απλώς παλιμπαιδισμός.
Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος μπορεί να γίνει σαφής αν το θελήσει. Να μιλήσει για την έξοδο από την κρίση με την ακρίβεια που χρησιμοποίησε στη λήψη εισπρακτικών μέτρων. Οπως επινοήθηκε το εύρημα με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και το χαράτσι, έτσι να ανακοινωθούν προτάσεις για την ανάπτυξη. Τα συνοπτικά έξι σημεία δεν αρκούν – παρεκτός αν αρκεί το 13%.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το πρόγραμμα του ΚΚΕ


Kι έναν αράπη να σας κάνει αέρα...



Το γενικό πλαίσιο το ξεχνάμε, τι εστί «κομμουνισμός», τι υπήρξε η Σοβιετική Ενωση, πώς πορεύτηκε στον χρόνο το ΚΚΕ. Τα ξεχνάμε και πάμε απευθείας στον 21ο αιώνα, σε μια χώρα που παράγει ελάχιστα, έχει άδεια ταμεία και ζει με δανεικά. Σε αυτή τη χώρα λοιπόν πολιτεύεται η κυρία Αλέκα Παπαρήγα η οποία τους αποκαλεί όλους «λαϊκιστές». Εκείνη απευθύνεται στον λαό με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, αίσθημα ευθύνης. Επικαλείται τη λογική και προτείνει πρόγραμμα ανάπτυξης που «δεν είναι για τη Δευτέρα Παρουσία».
Θα εξασφαλίσει λοιπόν «μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους», δηλαδή θα μειώσει την ανεργία από το 20% στο 0%. Αν όμως τύχει και κάποιος βρεθεί χωρίς δουλειά θα του δίνει επίδομα ανεργίας 1.120 ευρώ (περισσότερα από όσα λαμβάνουν σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι). Κι αν σε κάποιον καλαρέσει το επίδομα, δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Στην Ελλάδα της κουκουεδικής διακυβέρνησης το επίδομα ανεργίας θα καταβάλλεται «για όσο χρόνο διαρκεί η απεργία», εσαεί.

Παρά την κρίση το ΚΚΕ κρατά τα νούμερα από την εποχή των παχέων αγελάδων. Κατώτατος μισθός, για όλους ανεξαιρέτως, τα 1.400 ευρώ. Και νά 'ταν μόνο αυτό.
Όλα τούτα αφορολόγητα. Δηλαδή σε μια οικογένεια που δουλεύουν και οι δύο γονείς, με δύο παιδιά, το αφορολόγητο πάει στις 50.000. Και νά ’ταν μόνο αυτό. Χαρίζει και σπίτια το ΚΚΕ, διαγράφει κατά το ήμισυ τα στεγαστικά δάνεια που είναι κάτω των 200.000. Δικές τους θα είναι οι τράπεζες, ό,τι θέλουν θα κάνουν. Κάπου εδώ κανονικά θα έμπαινε στο πρόγραμμα και το «ένας αράπης να σας κάνει αέρα» αλλά δεν πρόλαβαν να κάνουν τη μελέτη για την ένταξη των εργατών με αφρικανική χώρα προέλευσης.
Όλα τα παραπάνω θα ήταν εφικτά, αν κυβερνούσε το ΚΚΕ για τον απλούστατο λόγο ότι δεν θα είχε ως αντιπολίτευση το ΚΚΕ. Οσο νιώθουν ότι έχουν απέναντι «κόμματα εξουσίας» τους πιάνει η νιχιλιστική τους διάθεση. Θέλουν να πατάξουν την παραγωγικότητα. Τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα προέρχονται από τη χαλυβουργία και από τα λιμάνια. Στη Χαλυβουργική χαιρετίζουν 220 ημέρες απεργίας. Χαιρετίζουν, περηφανεύονται και διεκδικούν να μην απολυθεί κανείς. Παραβλέπουν τα δεδομένα: η οικοδομή δεν δουλεύει και η ζήτηση του προϊόντος έπεσε κατά 40%. Υπήρξε εργοδοτική πρόταση για πεντάωρες βάρδιες για ένα τετράμηνο γιατί η παραγωγή δεν μπορούσε να απορροφηθεί. Η απάντηση των συνδικαλιστών του ΚΚΕ ήταν να παραμείνει το οκτάωρο, να μην απολυθεί κανείς και τα σίδερα να τα μασάει ο Μάνεσης.
Ο μαξιμαλισμός των αιτημάτων θα πετύχει ένα πράγμα: να κλείσει το εργοστάσιο και να μείνουν όλοι στον δρόμο. Τα ίδια κάνουν οι κουκουέδες σε βάρος του νησιωτικού τουρισμού. Κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη στα καράβια, λίγοι ρισκάρουν να εγκλωβιστούν, να χάσουν το αεροπορικό εισιτήριο της επιστροφής. Αν λοιπόν το Πάσχα το ΚΚΕ πανηγύριζε για τη σκληρή στάση του απέναντι στους εφοπλιστές, τώρα θα πρέπει να αναγνωρίσει το μερίδιο ευθύνης για την απροθυμία του κόσμου να ταξιδέψει.
Είπαμε όμως. Το ΚΚΕ αυτά τα κάνει επειδή δεν έχει εξουσία. Εκεί που έχει εξουσία είναι ο χειρότερος δυνάστης. Το βλέπουμε στις επιχειρήσεις του, όπου αθόρυβα γίνονται μαζικές απολύσεις. Αντιγράφουμε ενδεικτικά αποσπάσματα από ανακοίνωση των απολυμένων στον σταθμό 902: «Προσπαθήσαμε να οργανωθούμε για πρώτη φορά, γιατί μέσα στο σταθμό απαγορευότανε από πάντα η συνδικαλιστική οργάνωση». Βάλανε χαφιέδες ανάμεσα στους εργαζόμενους, κατόπιν έστειλαν άτομα στο συνδικαλιστικό όργανο για να διαβάλει τους απολυμένους και υποχρέωναν τους εργαζόμενους στον Περισσό να κάνουν «περιφρούρηση» μην τυχόν και πλησιάσουν το κτίριο οι απολυμένοι.
Τα ίδια έκανε η κυρία Παπαρήγα και στην άλλη εταιρεία του κόμματος, την Τυποεκδοτική. Και εκεί απέλυε αβέρτα. Γιατί η «ΚΚΕ ΑΕ» μπορεί να απολύει χωρίς τον φόβο να κλείσουν οι συνδικαλιστές το μαγαζί για 220 ημέρες. Υπήρχε μάλιστα και ιδεολογικό πάτημα για τη Γενική Γραμματέα«Είναι επιχείρηση που δρα μέσα σε συνθήκες καπιταλιστικής αγοράς και επομένως έχει όλες τις αντίστοιχες δυσκολίες. Σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου γίνονται απολύσεις. Είμαστε στόχος μιας επίθεσης που μας παρουσιάζει ως μια κερδοφόρα επιχείρηση. Εμείς έχουμε μεγάλη συρρίκνωση των εργασιών μας. Εμείς παλεύουμε κατά του καπιταλισμού». Η απόλυτη τρέλα.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

500 ΑΚ-47 Καλάσνικοφ ο οπλισμός των αλλοδαπών κακοποιών!


500 ΑΚ-47 Καλάσνικοφ ο οπλισμός των αλλοδαπών κακοποιών!



"Δεν πάει άλλο" φωνάζουν οι πολίτες σε όλη την Ελλάδα που γίνονται καθημερινά θύματα των αλλοδαπών εγκληματιών που με βαρύ οπλισμό εισβάλλουν μέσα στα σπίτια και ληστεύουν, βιάζουν, δολοφονούν. Μέχρι πριν δύο χρόνια, είχαμε 15 ληστείες τομήνα, αλλά πλέον τους τελευταίους 13 μήνες, τα χτυπήματα σε τράπεζες δεν ξεπερνούν τα 30 και οι ληστές έχουν στραφεί σε σπίτια πολιτών.

Σήμερα, έχουμε κατά μέσο όρο δύο εισβολές κάθε βράδυ μόνο στην Αττική από τουλάχιστον δέκα μεγάλες και μικρές συμμορίες σκληρών αλλοδαπών κακοποιών, που ενεργούν στη λογική του «δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε…».

Η μετάλλαξη της εγκληματικότητας, σπείρει το φόβο και τον τρόμο στους πολίτες που πλέον νιώθουν ανασφάλεια ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια. Πλέον 5 μεγάλες συμμορίες ληστών με καλάσνικοφ και τουλάχιστον 10 μικρότερες δρουν σε όλη την Αττική.
Υπολογίζεται ότι περίπου 500 ΑΚ-47 Καλάσνικοφ βρίσκονται στα χέρια των "σκληρών" αλλοδαπών κακοποιών που δρούν αυτή την στιγμή στην Αττική. Χαρακτηριστικό είναι ότι και οι αστυνομικοί αποφεύγουν να εμπλέκονται με κακοποιούς που φέρουν βαρύ οπλισμό, καθώς ο δικός τους δεν επαρκεί για να αντιμετωπίσει τέτοιες εμπλοκές.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr