Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

11 Μαρτίου 2012

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ - ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ - ΟΙ "ΑΚΡΑΙΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΜΕΣΑΙΟΙ"


ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ
11/3/2012 --ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΙΣ 15/3/2012
ΟΙ "ΑΚΡΑΙΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ "ΜΕΣΑΙΟΙ"

ΚΑΤ' ΑΥΤΑΣ ΓΙΝΟΜΕΘΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΙΑΣ ΑΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΟΧΛΟΒΟΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΥΨΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ "ΑΚΡΑΙΩΝ"! ΚΑΙ "ΠΩ ΠΩ ΠΩ! ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΡΑΙΟΙ"! ΚΑΙ "ΠΩ ΠΩ ΠΩ! ΠΩΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ!" (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο κ. Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ)!
ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΔΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ (Ο ΔΕΞΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ) ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΕΙΠΕ, ΟΤΑΝ ΗΡΩΤΗΘΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟΝ ΤΩΝ ΠΟΣΟΣΤΩΝ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ", ΤΟ ΕΞΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΝ! "ΟΤΑΝ ΕΙΜΕΘΑ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ!"

1. ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΝ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" (ΠΟΥ ΣΕΙΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ) ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ (ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩΜΕ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΜΕ!): Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΝ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ, ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΝΕΡΑΪΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ) ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΡΙΣΙ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΙ ΑΠΟΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΟΣ! ΟΘΕΝ, Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΥΡΕΘΗ ΤΟ ΤΩ ΟΝΤΙ ΑΡΙΣΤΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΑΙ ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟΦΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ! ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ! ΚΑΤΟΠΙΝ,ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΩΣ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟΝ ΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΛΑΟΣ" ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΟΦΙΑΝ!  ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΕΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟΝ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗΝ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΟΥΣ! ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ, ΕΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ Α ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟ Β ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ "ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ! "Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!!" ή ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ Η κυρία ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ: "Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ"!!!
ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ (ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΟΛΙΓΟΝ ΑΣΤΕΙΑΝ) ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΕΝ ΣΥΝΟΨΕΙ, ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ "ΛΑΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΟΦΟΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΕΙΣ ΣΤΙΓΜΑΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ, "ΤΗΝ ΛΥΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ"!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ "ΟΤΑΝ ΕΙΜΕΘΑ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ!", ΕΦ' ΟΣΟΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΡΗΤΩΣ ΠΙΣΤΟΣ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΜΕΛΙΩΔΟΥΣ ΜΥΘΟΥ ΤΗΣ! ΕΜΕΙΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟΝ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ (ΟΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ) ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΗ! ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Α ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΔΙΟΤΙ "ΕΦΑΓΕ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ!" --ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΦΑΚΕΛΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ!!! ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΘΕ!! ΔΗΛΩΝΕΤΕ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΣΩΣΤΑ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! [ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ", ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ?]

2. ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗΝ ΣΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ Ο "ΛΑΟΣ" ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΚΡΙΣΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ!!! ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΝ!! ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΥΤΩΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!! ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΠΑΡΗΤΗΘΗ ΚΑΙ ΕΚΑΛΕΣΕ ΩΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΕΝΑΝ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΝ, ΟΜΟΙΩΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΚΑΤΗΡΓΗΘΗ ΚΑΙ ΕΚΛΗΘΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΩΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ (ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΜΩ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ J.P. MORGAN!)! ΚΑΙ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ "ΕΧΕΦΡΟΝΩΝ" ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ "ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ"!!! ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΝ ΑΡΘΡΟΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ (12/3/2012) "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ":
Μετά τις εκλογές, η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση τύπου Μόντι με τους καλύτερους που διαθέτει ο Ελληνισμός, ανεξαρτήτως κομματικής ταυτότητος, στις κρίσιμες θέσεις.

ΑΥΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, ΟΜΩΣ ΑΣ ΙΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΠΟΤΕ Ο ΛΑΟΣ "ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΑΚΡΑΙΟΙ" ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΕΣΑΙΟΙ"!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΔΙΟΤΙ ΕΝΕΠΙΣΤΕΥΕΤΟ "ΜΕΣΑΙΟΥΣ"! ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΝΕΠΙΣΤΕΥΕΤΟ "ΜΕΣΑΙΟΥΣ" ΑΛΛΑ "ΑΚΡΑΙΟΥΣ" ? ΑΣ ΕΙΔΩΜΕΝ!

1. ΤΟ ΠΕΡΙΛΑΛΗΤΟΝ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ ΕΧΛΕΥΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΠΕΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΞΥΤΗΤΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΩΣ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ"! ΚΑΙ ΣΥΧΡΟΝΩΣ ΔΙΕΚΗΡΥΞΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΤΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΛΕΦΤΑ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΝ ΛΟΓΟΝ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑΣ ΕΚΕΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ! ΛΟΙΠΟΝ, Σ" ΑΥΤΟ ΤΟ "ΓΗΠΕΔΟ" ΑΠΕΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΞΗ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΛΕΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΙΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΩΜΕ! ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΕ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΑΒΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ (π.χ. ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΕ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΜΕ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΑ!)!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ? Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΧΡΕΟΣ 0% ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ! ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ:
 

Στο 6ο τεύχος της τριμηνιαίας Οικονομικής Επιθεώρησης του ΟΟΣΑ (Δεκέμβρης 1969) γράφει ότι «……..η Ελλάς κατέλαβε την 2η θέση διεθνώς , μετά την Ιαπωνία από απόψεως ρυθμού αναπτύξεως της οικονομίας κατά το 1969……..».
Στην Ετήσια έκθεση του 1969 της Διευθυνούσης Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Συμφώνου του ΟΟΣΑ υπογραμμίζεται η επιτάχυνση του ρυθμού αναπτύξεως σε 8,5% , αναφέρεται το πλεόνασμα του Τακτικού Προυπολογισμού που άφησε 2.500.000.000 δραχμ (ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ),
Η Επιτροπή Οικονομικής Πολιτικής του ΟΟΣΑ σε έκθεσή της τον Ιούλιο 1970 λέει «…….. η Ελλάς θα πραγματοποιήσει τον υψηλότερο μετά την Ιαπωνία ρυθμό ανάπτυξης…….» και τον υπολογίζει σε 7,6% «………θα υπερβαίνει ουσιωδώς τον μέσο ρυθμό όλων των χωρών μελών του ΟΟΣΑ που προβλέπεται σε 5,1% και των Ευρωπαϊκών που προβλέπεται σε 4,7%.........», χαρακτηρίστηκα ο ΜΟ ανάπτυξης των ισχυρών κρατών της ΕΟΚ (Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Ιταλία και Λουξεμβούργου) ήταν 5,2% «Ναυτεμπορική» 8/6/1970 σελ 1.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ . Η Ελληνική οικονομία διανύει φάσιν ταχείας οικονομικής αναπτύξεως. Η πραγματική αύξησις του πραγματικού εθνικού προϊόντοςυπολογίζεται κατ επισήμους εκτιμήσεις εις 8,5% ………………ο ρυθμός είναι ανώτερος των παρατηρουμένων ρυθμών εις πολλά άλλα κράτη μέλη του ΟΟΣΑ.
Η Ελλάς συγκαταλέγεται μεταξύ των ολίγων κρατών μελών τα οποία διαθέτουν μακροχρόνιον Πρόγραμμα (δια 15 έτη έως το 1987) με το οποίον θα συνδέωνται τα μεσοπρόθεσμα (5ετή) ως και τελικώς τα ετήσια προγράμματα……………..Η βιομηχανία ανεπτύχθη ταχέως κατά τα τελευταία έτη…….(αναφέρεται στην προσπάθεια υποβοήθησης της Ελλάδος σε κράτη υποανάπτυκτα)……………»

[...]
Στην Ετήσια έκθεση Ιούνιος 1975 του ΟΟΣΑ (μετά την μεταπολίτευση) επισημαίνεται:
Α. Η σημειωθείσα αύξηση του ΑΕΠ κατά 8,9 δηλαδή διπλάσια του ΜΟ των χωρών του ΟΟΣΑ δεύτερη μετά της Ιαπωνίας.
Β. Κατά την περίοδο 1967-1972 η Ελλάδα είχε τον μικρότερο ρυθμό αύξησης του τιμαρίθμου (2,6% ετησίως) από ΟΛΕΣ τις χώρες του ΟΟΣΑ.)
 
ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ? ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΧΡΕΟΣ 120% ΚΑΙ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ 0% ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΙΟΜΗΧΑΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΣΙ ΚΑΘΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΣ (ΤΟΥΤΟ ΕΓΕΝΕΤΟ ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑΣ ΑΝΟΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ --ΛΕΓΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΗ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΣ ΚΑΙ ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ Α.Ε.  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΝ ΑΥΞΗΣΙΝ ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΚΑΙ ΟΥΤΩΣ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ 51%), ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ!! 
ΜΑΣ ΩΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΙ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΘΗΚΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΘΥΜΑΣΤΕ, ΗΤΑΝ ΤΡΙΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ ΟΥΓΚΑΝΤΑΣ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΩΝ --ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ)! ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ (12/3/2012) Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" -ΕΔΩ-:

Ντροπή. Μόνο αυτή η λέξη θα μπορούσε να περιγράψει αυτό που θα πρέπει να νιώθουν όλοι όσοι κρατούν την πολιτική και οικονομική εξουσία στα χέρια τους και διαβάζουν την έρευνα της Στατιστικής Υπηρεσίας για τις συνθήκες διαβίωσης στη χώρα μας. Τα στοιχεία είναι συγκλονιστικά και μάλιστα αφορούν το 2010, όταν τα Μνημόνια δεν είχαν ακόμη ναυαγήσει. Οταν δεν είχαμε ακόμη τη σφαγή σε μισθούς και συντάξεις, φόρους, χαράτσια, απολύσεις, χιλιάδες λουκέτα, ανεργία στο 21%. Ηδη τότε η Ελλάδα είχε 3 εκατομμύρια πολίτες οι οποίοι βρίσκονταν στα όρια της φτώχειας ή του κοινωνικού αποκλεισμού, ήτοι στα όρια της πλήρους εξαθλίωσης. Επίσης, το 20,1% του πληθυσμού κινδυνεύει με φτώχεια. Χιλιάδες πολίτες δεν έχουν βασικά αγαθά, δεν έχουν σπίτι, 550.000 άνθρωποι ζουν σε οικογένειες που δεν εργάζεται κανείς ή εργάζεται με μερική απασχόληση. Το πιο συγκλονιστικό: πάνω από 1 στα 5 παιδιά (23%) ηλικίας 0-17 ετών κινδυνεύει με φτώχεια, ενώ 21% όσων βρίσκονται πάνω από 65 ετών έχουν κι αυτοί τεράστιο πρόβλημα. Ο κίνδυνος φτώχειας των νοικοκυριών με ένα γονέα και τουλάχιστον ένα εξαρτώμενο παιδί ανέρχεται στο 33,4%, ενώ ο αντίστοιχος δείκτης για τα νοικοκυριά με δύο γονείς και ένα εξαρτώμενο παιδί ανέρχεται στο 21,6%.
 ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΤΙ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ: PUBLIC ISSUE - Πολιτικό Βαρόμετρο 101, Μάρτιος 2012 (15/3/2012):


"ΚΑΘΕ ΔΕΝΔΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ!", ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΛΟΓΟΥ ΣΥΜΠΕΣΟΝΤΟΣ: ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΓΗΣ ΤΗΝ ΛΕΞΙΝ "ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ", ΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΩΜΕ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ!) ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΣΙΜΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ?? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ ???
ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟΥΣ", ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΞΩΜΟΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΟΧΟΥΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, "ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ" ή ΜΗΠΩΣ "ΜΕΣΑΙΟΥΣ", "ΙΚΑΝΟΥΣ", ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ, ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ?
ΕΛΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!!

ΑΣ ΙΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ !!

2. Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ΕΛΛΑΣ ΗΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΩΣ ΟΜΟΙΟΓΕΝΗ, ΤΟ 1974 Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΗΣΑΝ ΑΓΝΩΣΤΑ!! ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΦΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕΥΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ (π.χ. γράφει χθες (11/3/2012) ο κ. ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ -ΕΔΩ-: "Υπενθυμίζουμε ότι από τις πρώτες πράξεις της κυβέρνησης Παπανδρέου ήταν ο νόμος για την απόδοση ιθαγένειας σε μετανάστες, γεγονός που έστειλε το λάθος μήνυμα και τροφοδότησε τις ροές." )  ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ --ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ-- ΕΧΟΜΕ 9 ΕΚ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ 6 ΕΚ. (ΝΑΙ, ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ, ΕΞΗ) ΕΠΟΙΚΟΥΣ!!  

ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΧΑΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΔΑΦΙΚΟ "ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ" ΤΟΥ ???
ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟΥΣ", ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΞΩΜΟΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΟΧΟΥΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, "ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ" ή ΜΗΠΩΣ "ΜΕΣΑΙΟΥΣ", "ΙΚΑΝΟΥΣ", ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ, ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ?
ΕΛΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!!

3. Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ


ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 1974 Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΗΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΕΒΑΣΙΛΕΥΕ ΗΣΥΧΙΑ, ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ? ΜΗΠΩΣ ΤΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ? ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΗ! ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΕΛΟΥΣΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝ ΕΡΜΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΤΑΞΙΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ --ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙ ΤΗι ΘΕΑι ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΑΡΕΦΡΟΝΗΣΕ!)! ΣΗΜΕΡΟΝ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΕΙΣ ΔΥΣΘΕΩΡΗΤΑ ΥΨΗ! Π.χ. ΛΕΓΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΙΔΗΣΙΣ --ΕΔΩ -- : 

«Κάθε ώρα διαπράττονται 11 κλοπές ή διαρρήξεις και μία ληστεία, ενώ κάθε δύο ημέρες σημειώνεται μία ανθρωποκτονία. Ιδιαίτερα οι ανθρωποκτονίες που διαπράττονται με κίνητρο τη ληστεία έχουν αυξηθεί (εν σχέσει με πέρυσι) κατά 87% και τα περισσότερα θύματα ήταν ηλικιωμένοι.Τρομακτική είναι η αύξηση στις ένοπλες ληστείες σε σπίτια (115%), ενώ σε περιοχές όπως η Κρήτη, η αύξηση αγγίζει το 700%! Ιδίως στις ένοπλες ληστείες, το ποσοστό των αλλoδαπών δραστών ανέρχεται στο 55%. » 

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ (13/3/2012):


Εγκληματικότητα και ελπίδα

Την αύξηση της εγκληματικότητας την αποδεικνύουν τα στατιστικά στοιχεία και τη βιώνουν καθημερινά οι νομοταγείς πολίτες. Αυτοί είναι κυρίως τα θύματα της αυξητικής τάσης που διαπιστώθηκε το 2011. Αναμφίβολα, η βαθιά οικονομική κρίση έχει συμβάλει αποφασιστικά προς αυτή την κατεύθυνση, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη είσοδο αλλοδαπών. Παρά τις προσπάθειες της Ελληνικής Αστυνομίας, υπάρχει αισθητό έλλειμμα ασφάλειας στη χώρα. Η συντεταγμένη πολιτεία, όμως, έχει υποχρέωση να περιφρουρεί την έννομη τάξη, και αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την πολιτική ηγεσία. Κατά γενική ομολογία, η πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου δεν επέτυχε στην αποστολή της τους προηγούμενους 18 μήνες. Ελπίζεται ότι η νέα ηγεσία θα αποδειχθεί πιο αποτελεσματική.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΥΞΗΣΙΣ ΕΓΕΝΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΘΗ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ [Η ΜΟΝΗ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ! (ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΘΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ? ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ -ΝΑΙ, Ο ΠΡΩΤΟΣ-, ΗΤΟ Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΜΑ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!) ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΕΠΤΙΚΟΝ  ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΒΑΡΙΑ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ "ΗΥΞΗΘΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ"!!!] ΕΩΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!! ΕΤΣΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΜΑΓΚΡΕΜΠΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΚΑΤΩ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΓΓΕΛΕΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΘΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙ: ΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ) ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΜΕΤΑ  ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ -- ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΕΔΩ! Η ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΜΕ ΑΡΠΑΓΗ ΤΣΑΝΤΑΣ ΗΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ! ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΜΩΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ? ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΗ-ΑΔΙΚΗΜΑ! ΜΕ ΤΟΝ ν. 2408/1996, ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ ΚΑΙ ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΜΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ !!!

ΑΥΤΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΡΟΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ  Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ 18/3/2012:


Βούληση για τάξη

Ο νόμος και η τάξη εξοστρακίστηκαν και δυσφημίστηκαν ως έννοιες στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Καιρός να επανέλθουν. Αφήσαμε τα σύνορά μας αφύλακτα και τώρα κινδυνεύουμε να βρεθούμε εκτός Σένγκεν. Χάσαμε τη μάχη κατά της λαθρομετανάστευσης και πληρώνουμε ακριβά το τίμημα στην Αθήνα, στην Πάτρα και σε άλλες πόλεις. Επιτρέψαμε στις ομάδες της τυφλής βίας να καταστρέφουν και να βανδαλίζουν το ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, όποτε και όπως θέλουν. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Δεν αρκεί μόνο η σοβαρή και επαγγελματική αστυνόμευση ή μια στιβαρή ηγεσία στο αρμόδιο υπουργείο. Πρέπει να υπάρξει η πολιτική βούληση όλων των σοβαρών κομμάτων και να αλλάξει η νοοτροπία που επικρατεί εδώ και 30 χρόνια, πως «όλα επιτρέπονται» στο όνομα μιας κακώς νοούμενης προοδευτικότητας.

ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Σ' ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΛΑΒΗ ΤΟΝ ΕΠΙΖΗΛΟΝ ΤΙΤΛΟΝ: Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΩΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!
ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟΥΣ", ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΞΩΜΟΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΟΧΟΥΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, "ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ" ή ΜΗΠΩΣ "ΜΕΣΑΙΟΥΣ", "ΙΚΑΝΟΥΣ", ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ, ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ?
ΕΛΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!!

4.  Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΙ


ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ, ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΕΦΕΡΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΩΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, Η ΟΠΟΙΑ ΩΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΙ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ (ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ) ΣΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ, ΕΩΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ-ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ, ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ! ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΩΣ, ΤΟ "ΜΕΣΟΝ" ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΗΣ ΝΑ ΖΗΣΗΣ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΟΥ ΖΩΗ, π.χ. ΝΑ ΠΑΡΗΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΑΚΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ κοκ κοκ! ΤΟΥΤΟ ΕΓΕΝΕΤΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ! Π.χ. ΔΙΑΒΑΖΟΜΕ -ΕΔΩ- (1/12/2012):
 
Αποκαρδιωτικά ήταν για μια ακόμη φορά τα αποτελέσματα της Ελλάδας στο θέμα της διεθνούς κατάταξης με κριτήριο το πρόβλημα της διαφθοράς. Το ότι η οικονομική, κοινωνική, αξιών κ.λπ. κρίση στην Ελλάδα έχει φτάσει στο αποκορύφωμά της δεν αποτελεί μυστικό. [..] Το να καταγράφεται όμως η χώρα ως μια εξαιρετικά διεφθαρμένη κοινωνία, τη στιγμή που η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών δεν ενεπλάκη σε παράνομες δοσοληψίες απλά υφίστατο μια κατάσταση που της επιβλήθηκε και αισθανόταν αδύναμη να αντιδράσει, είναι απελπιστικό.
  Γιατί τα γράφουμε όλα αυτά; Διότι βγήκαν στη δημοσιότητα η διεθνής κατάταξη των χωρών με βάση τα ποσοστά της διαφθοράς. Είναι το αποτέλεσμα 17 διαφορετικών ερευνών για το θέμα που διεξάγονται υπό την αιγίδα της διεθνούς οργάνωσης «Διεθνής Διαφάνεια» (Transparency International). ..ως πιο «καθαρή» χώρα ανακηρύχθηκε η νέα Ζηλανδία, εκτοπίζοντας από την πρώτη θέση τη Δανία η οποία έρχεται δεύτερη, ακολουθούμενη από τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τη Σιγκαπούρη, τη Νορβηγία, την Ολλανδία, την Αυστραλία, την Ελβετία, τον Καναδά, το Λουξεμβούργο, ενώ το Χονγκ Κονγκ ολοκληρώνει τις δώδεκα πρώτες θέσεις. Η Γερμανία βρίσκεται στη θέση 14 και στη θέση 16 είναι η Βρετανία, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να καταλαμβάνουν τη θέση 24. Η Ελλάδα καταλαμβάνει την θέση 80 και δυστυχώς, έχει την ίδια βαθμολογία (3,4 στα 10, ενώ το 2009 είχαμε λάβει 3,8 -- ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΕΦΤΕΙ!!!) με την Κολομβία, το Ελ Σαλβαδόρ, το Μαρόκο, το Περού και την Ταϊλάνδη. Για να κατανοήσουμε το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος, αρκεί να αναφερθούμε σε μερικές χώρες που βρίσκονται στη σχετική λίστα με καλύτερη βαθμολογία από τη δική μας: Βανουάτου, Λεσότο, Γκάμπια, Σαμόα, ΠΓΔΜ, Γκάνα, Τουρκία (θέση 61), Κούβα, Ναμπίμπια, Ρουάντα, Μποτσουάνα (θέση 32)… Αντιλαμβανόμαστε μήπως τώρα το μέγεθος της κατάντιας της χώρας; Μήπως μας περνάει πλέον από το μυαλό ότι απαιτείται μια τεράστια επανάσταση διότι αδικούμε τους εαυτούς μας κατάφωρα;


 ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ (Στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου του 2009) ΟΤΙ «κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα» ???
ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟΥΣ", ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΞΩΜΟΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΟΧΟΥΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, "ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ" ή ΜΗΠΩΣ "ΜΕΣΑΙΟΥΣ", "ΙΚΑΝΟΥΣ", ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ, ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ?
ΕΛΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!!

5.  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟΥΝ! Η ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ!


ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΟΜΙΛΗΣΩΜΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΝ ΔΙΑΛΥΣΙΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΗΣ --ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟ, ΠΟΥ ΗΤΟ ΤΩ ΟΝΤΙ, ΤΟ ΣΤΙΛΕΤΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΠ" Ο ΕΘΝΟΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΠΙΑ ΜΟΝΟΝ Η ΓΛΩΣΣΑ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΕΩΣ ΙΔΕΩΝ, ΠΑΤΩΝΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΕΥΡΕΘΗ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΗ ΤΟ ΚΑΚΟΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ!!!) ΕΩΣ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΑΝΤΡΑ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΑΣΥΛΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΕΔΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ --ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΣΦΑΛΩΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ! ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ (ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ "ΖΟΥΓΚΛΑ") ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΝ ΚΡΗΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΑΣ ΦΥΤΕΙΑΣ ΧΑΣΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ!)!
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΟΜΙΛΗΣΩΜΕ ΔΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ --ΑΥΤΑ ΠΟΝΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ! ΔΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΙΚΩΣ ΑΦΗΝΟΜΕ ΝΑ ΧΑΘΗ (ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΤΟ HERCOLANO ΟΙ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΣΧΕΔΟΝ, ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΩΘΟΥΜΕ!)! ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΣ ΤΗΝ ΧΑΣΑΜΕ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΑΣΤΑΘΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΟΝ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Γ. ΜΑΥΡΟΣ, "ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ"! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΑ ΔΙΕΤΑΧΘΗ Η ΕΛΔΥΚ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΩΝΑ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΣΑΝ ΝΑΤΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙΑ! ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΣ "ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ" ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ΟΤΙ "ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΑΒΟΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΙΝ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΕΝ ΠΟΛΕΜΩ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ "ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ", ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΜΥΡΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ, ΟΙ ΟΛΕΘΡΙΟΙ, ΜΑΣ ΛΕΓΟΥΝ: "ΑΙ! ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ?"! ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ, ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑΜΕ: Οταν εμφανίζονται μεγάλα θέματα, είναι οι πολιτικοί μας ειδικοί στο να τα σπρώχνουν στο χρόνο με κάθε κόστος π.χ. το Μορατόριουμ του Νταβός, το όνομα της Μακεδονίας, το Κυπριακό κ.ο.κ. Και διόλου ΔΕΝ τους απασχολεί που το ροκάνισμα του χρόνου οδηγεί σε εξασθένιση των θέσεών μας και σε τετελεσμένα!!!!
 ΠΩΣ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ???
ΩΣ "ΑΚΡΑΙΟΥΣ", ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΛΕΘΡΙΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΞΩΜΟΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΕΝΟΧΟΥΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, "ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ" ή ΜΗΠΩΣ "ΜΕΣΑΙΟΥΣ", "ΙΚΑΝΟΥΣ", ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ, ΔΙΑΘΕΤΟΝΤΕΣ ΓΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΗ ?
ΕΛΑ, ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ!!

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΗΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΤΩΡΑ!!!


 ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΩΣ:

Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ. ΟΘΕΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΣ!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΙ !!! ΨΗΦΙΖΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ! ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΩΣ ΟΛΕΘΡΙΟ! ΟΠΩΣ ΕΧΟΜΕ ΓΡΑΨΕΙ (ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΟΥΜΕΝΗ ΣΗΜΕΡΟΝ
"έλλειψη ισχυρών ηγετών με πολιτικό θάρρος"):

[[ ΛΟΙΠΟΝ,
Διαβάζω ότι υπάρχουν και έντιμοι βουλευταί, και ερωτώ, πώς γίνεται αυτό??? Πώς ????
Αν κάποιος γίνει υποψήφιος βουλευτής το πρώτο που πρέπει να κάνη είναι να να ζητήση "στηρίγματα" στον επιχειρηματικό κόσμο της επαρχιακής πόλεως, δηλαδή στην μαφία των διαφόρων συμφερόντων, και να σκεφθή, "γιατί θα υποστηρίξουν εμένα κι όχι τον γνωστό βουλευτή?", διότι εγώ θα τους πείσω ότι θα εξυπηρετήσω καλύτερα τα συμφεροντά τους (π.χ. ως προμηθευτών του Δημοσίου-- βεβαίως εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος)! Επιπλέον, ως υποψήφιος βουλευτής θα "πλησιάση" και τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι με χαρά θα τον αγκαλιάσουν και θα του ειπούν τον πόνο τους, το κορίτσι που μαραζώνει στο σπίτι και πρέπει να τακτοποιηθή κι αυτό, να έχη μιά μόνιμη δουλειά, κατα προτίμησιν στην ΔΕΗ, για να ανοίξη και σπιτικό!! Αν ο υποψήφιος βουλευτής αρχίση να λέγει "τρελλά", για αξιοκρατία, διαφάνεια, ΑΣΕΠ κι άλλες παρόμοιες κοτσάνες, απλώς όλοι μαζί θα αποφανθούν ότι 'είναι τρελλός"!!!

Οπότε, διατι τα ΜΜΕ εξεπλάγησαν όταν διεπίστωσαν ότι στις φωτογραφίες που εδημοσίευαν σωρηδόν που έδειχναν πολιτικούς αγκαλιά με κάποιους, ότι αυτοί οι κάποιοι ήταν αυτό που ήξεραν όλοι, ήταν οι πολύ γνωστοί επιχειρηματίες-μαφιόζοι?? Αυτοί δεν κρατούν στα χέρια τους τα κλειδιά της πόλεως, τις προτιμήσεις και τους ψήφους της ??? Δεν έχουν ακούσει ποτέ για την διαβόητη "πελατειακή σχέση"?? Στην Ιταλία το ομολογούν ανερυθριάστως επισήμως! Λέγουν, «φτιάξαμε το καθεστώς πού καθιστά απαραίτητη την "πελατειακή σχέση" για να μην μπορέσουν πιά οι άνθρωποι να ψηφίσουν τους φασίστες»!!! Και είναι γνωστή και βεβαιωμένη δικαστικώς η στενή σχέσις-συνεργασία και των πλέον εξεχόντων Ιταλών πολιτικών-πρωθυπουργών (ως π.χ. ο κ. Αντρεόττι ή ο αείμνηστος Κράξι) με την επίσημον Μαφίαν και την Καμόραν και όλα τα άλλα κυκλώματα! Εδώ πώς αλλοιώς θα ήτο ???

Αυτοί λοιπόν είναι οι πολιτικοί της Δημοκρατίας, ο λαός τα γνωρίζει αυτά και δια τούτο όταν του ομιλής περί αυτών σε αποστομώνει με την εμβληματική της καταστάσεως φράσιν "έφαγε αυτός αλλά κάτι φάγαμε κι εμείς"! Διατί γίνεται αυτό??? Διότι, ως όλοι γνωρίζομε, "μπορεί να κάνης παρέα με κάποιον και να σου βγάζει τον χειρότερο εαυτό σου ή αντιθέτως τον καλύτερο"! Και το καθεστώς τούτο το επικατάρατο βγάζει από όλους τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ εαυτό τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, διότι πρέπει για να ζήσης στοιχειωδώς να προσκυνάς την φαυλότητά τους καθημερινώς !!!! Παράδειγμα: Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος, πρέπει για την στοιχειώδη αυτοπροστασία σου νάσαι γραμμένος στην ΠΑΣΚΕ ή την ΔΑΚΕ, αλλοιώς σε περιμένουν μεγάλα δεινά!! Γιατί?? Διότι απλούστατα, ότι χειρότερο προκύψει στην δουλειά θα το φορτώσουν σ' εσένα (π.χ. τρίμηνη μετάθεση για κάληψη προσωρινών αναγκών --το επιτρέπει ο νόμος)!!! Αν παίρνεις μέρος στους διαγωνισμούς για κάποια προμήθεια υλικού, πρέπει ανυπερθέτως να γνωρίσης το "κύκλωμα" και να δώσης τις εθιμικώς ορισμένες "μίζες" στους αρμοδίους υπαλλήλους, δηλαδή, Διευθυντές διορισμένοι απο το κυβερνών κόμμα (διότι ως γνωστόν οι θέσεις διευθυντών είναι "πολιτικές" και ΟΧΙ βάσει των προσόντων ή της αρχαιότητος! )! Αν η δουλειά είναι μεγάλη, η συνεννόησις και η μίζα γίνεται κατευθείαν με τον κ. Διοικητή -- αυτόν ξέρετε, που τον βλέπετε συνεχώς στα δελτία ειδήσεων και στα πρωϊνάδικα να ομιλή ακατασχέτως με έξαψιν και πάθος δια το πώς επέβαλε στον Οργανισμόν που διοικεί την "αξιοκρατίαν"!!!

Αυτοί λοιπόν οι εξ ορισμού ανίκανοι πολιτικοί, πώς διοικούν ???
1. Οταν εμφανίζονται μεγάλα θέματα, είναι ειδικοί στο να τα σπρώχνουν στο χρόνο με κάθε κόστος π.χ. το Μορατόριουμ του Νταβός, το όνομα της Μακεδονίας, το Κυπριακό κ.ο.κ. Και διόλου ΔΕΝ τους απασχολεί που το ροκάνισμα του χρόνου οδηγεί σε εξασθένιση των θέσεών μας και σε τετελεσμένα!!!!
2. Σε όλα τα άλλα ,τα πράγματα "πάνε ρολόϊ "με τον "αυτόματο πιλότο"!!! Ειναι όπως στο κρουαζιερόπλοιο! Κρίνουμε τον πλοίαρχο απο το στύλ του! Απο την εντύπωσι που έκανε στις κυρίες στην τραπεζαρία, απο τις ιστορίες που εδιηγείτο, απο την καπνοσύρριγγα που εκάπνιζε!! Ετσι, κρίνουμε τον πολιτικό απο τα γούστα του! Απο τις γραβάτες που διαλέγη, απο τα πολυτελή εστιατόρια που γευματίζει, απο τις πολυτελείς γυναίκες που προτιμάει--στις ΗΠΑ δεν ψήφισαν τον Dewey διότι σε μία φωτογραφία εφαίνετο να είναι φθαρμένες οι σόλες των υποδημάτων του, πράγμα απαράδεκτο διότι οι Αμερικάνοι θέλουν τον πολιτικό νάναι "σικάτος" --απο τότε πήραν το μάθημα κι οι Ελληνες πολιτικοί κι είναι πολύ "σικάτοι", κανείς δεν φοράει κοστούμι κόστους κάτω των 10.000 ευρώ--και πάντοτε απ' τον κ. Αρμάνι!!!
Οταν όμως πρέπει να κλείση τον "αυτόματο πιλότο", τότε τι γίνεται ???? Τότε το κρουαζιερόπλοιο πέφτει στον ύφαλο (οπως στο Costa Copncordia που έκλεισαν τον "αυτόματο" και επεχείρησαν να πλησιάσουν το νησί "χειροκίνητα")! Στην περίπτωσί μας ο πολιτικός με το απαράμιλλο στύλ Αρμάνι, "τα παρατάει όλα" και ζητάει ως σωσίβιον την συνδρομή τρίτου ασχέτου προς την πολιτική!! Ζητεί μόνος του, περίφοβος προ των ευθυνών του, να τον αντικαταστήση ο οιοσδήποτε μη-πολιτικός! Στους σεισμούς της Καλαμάτας εκηρύχθη ο στρατιωτικός νόμος δια να αναλάβη τα δύσκολα ο στρατιωτικός διοικητής, τώρα στην οικονομική κρίσι καλείται ο πρώτος εύκαιρος τραπεζοϋπάλληλος, ο κ. Παπαδήμος ή ο κ. Μόντι!!!
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, διερωτώμεθα ΠΟΤΕ ειναι καλός ως διοικητής ο πολιτικός ??? ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: Οταν ευρίσκεται εν λειτουργία ο "αυτόματος πιλότος"!!!

ΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ !!!! «Η έλλειψη ισχυρών ηγετών με πολιτικό θάρρος» ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΔΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ!!!! ]]


ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΡΙΣΙ, ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΙ, ΙΔΟΥ [
PUBLIC ISSUE - Πολιτικό Βαρόμετρο 101, Μάρτιος 2012 (15/3/2012)]:
ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΕΞΥΠΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ "έφαγε αυτός αλλά κάτι φάγαμε κι εμείς", ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΙΑΒΛΕΠΟΥΝ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ (ΜΠΟΡΕΙ ΣΩΣΤΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΡΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ) ΟΤΙ ΘΑ ΔΥΝΗΘΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΝ ΑΔΙΕΞΟΔΟΝ, ΤΟΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΘΗΤΟ "ΙΣΧΥΡΟ ΗΓΕΤΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ" !!!

5 σχόλια:

  1. Η ερώτηση είναι πληροφοριακή και όχι ειρωνική .
    Όταν λες ψηφίζουμε ακραία τι εννοείς , τους ανεξάρτητους Έλληνες ; θα τους ψήφιζα χωρίς κανένα δισταγμό αν έλεγαν όσα λένε τώρα εκτός αυτά με την ορθοδοξία , δηλαδή αν δήλωνε διαχωρισμό κράτους και ορθοδοξίας και ελευθέρωνε πλέον την Πατρώα ελληνική θρησκεία , θα ήταν η τέλεια πραγματικά Ελληνική επιλογή , όσο για την χρυσή αυγή όσο και να έχω προσπαθήσει δεν καταλαβαίνω καν τι είναι και τη υποστηρίζει .
    Πες μου τι γνώμη σου με ένα μήνυμα έστω και ανώνυμα .

    Πραγματικά δεν βρίσκω επιλογή για το πιο κόμμα είναι πιο κοντά στον επανελληνισμό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΜΕ (ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ) ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΙ ΜΑΣ!
      ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ - ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ: ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ (http://hercolano.blogspot.com/2012/04/blog-post_3150.html)

      Διαγραφή