Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

29 Απριλίου 2010

Ο νομάρχης Χίου καλεί τους Τούρκους να εποικίσουν τα νησιά!!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Κάλεσμα στους Τούρκους να εποικίσουν τα νησιά του Α.Αιγαίου απευθύνει o νομάρχης Χίου!



29-04-2010 13:31:26
Μία επιστολή της οποίας το περιεχόμενο είναι πρακτικά αδύνατον να περιγραφεί και να χαρακτηριστεί - ίσως γιατί δεν αρκούν οι λέξεις της ελληνικής γλώσσας για να περιγραφεί ο πόνος που αισθάνεται κάποιος όταν νιώθει προδομένος - έλαβε σήμερα το defencenet.gr. Ο νομάρχης της Χίου στην εν λόγω επιστολή, ευθέως … απευθύνει κάλεσμα στους Τούρκους να εποικίσουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου! Απίστευτο; Όχι, δεν υπάρχουν πια απίστευτα σ'αυτή την χώρα.Απίστευτο είναι ότι υπάρχουν κάποιοι, όπως εμείς εδώ στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, το defencenet.gr, το COCKPIT κλπ που πιστεύουμε σε αυτή την χώρα. Με όλες τις συνέπειες που έχει για εμάς και τις οικογένειές μας αυτή η απόφαση.
Στην επιστολή του λοιπόν, ο αξιότιμος Νομάρχης Χίου, Πολύδωρας Λαμπρινούδης, απαντά σεχθεσινό δημοσίευμα του defencenet.gr με το οποίο επικρίνουμε το αίτημά του να χορηγηθεί ελεύθερη βίζα στους Τούρκους και - πριν διαβάσετε ολόκληρη την επιστολή - διαβάστε το επίμαχο απόσπασμά της:
«Είναι γνωστό ότι υπάρχει η δυνατότητα να διευκολυνθούν οι τούρκοι επισκέπτες προς τα νησιά μας χωρίς να τίθενται ζητήματα εθνικής ασφάλειας, τα οποία δεν διευκρινίζετε στο άρθρο σας, σε μία προφανή απόπειρα να προκαλέσετε το λαϊκό αίσθημα.
Ούτε φυσικά η βίζα για επισκέπτες δημιουργεί προϋποθέσεις να κατακλυστούν τα νησιά από μόνιμους τούρκους κατοίκους. Φυσικά κάτι τέτοιο για τα νησιά που γερνούν και που ο νέος πληθυσμός τα εγκαταλείπει, ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί θετικά και όχι μέσα από το πρίσμα της ξενοφοβίας, του ρατσισμού και των στερεοτύπων που αναπαράγει ο σχολιασμός σας».
Είναι πραγματικά φορές που ο νους σταματά. Που εν πάση περιπτώσει, βρε αδελφέ, λες «Κουράστηκα. Νικήθηκα. Ας είναι να γίνει ότι θέλει ο Θεός». Γιατί απλώς δεν τα καταφέραμε. Κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει ότι δεν παλέψαμε, δεν πολεμήσαμε με όλη μας την ψυχή όχι από κάστρα ή από τα πεδία των μαχών, αλλά από τα δημοσιογραφικά γραφεία – εκεί μας έταξε η μοίρα - για να φέρουμε αντάξια τον τίτλο «Έλληνας».
Αλλά όταν ο Νομάρχης ενός ελληνικού νησιού και μάλιστα της Χίου του Ντελακρουά, καλεί τους Τούρκους να εποικίσουν όχι μόνο το νησί του, αλλά όλα τα νησιά του Α.Αιγαίου, επειδή «τα νησιά γερνούν και ο νέος πληθυσμός τα εγκαταλείπει», τότε μπορεί και να μην έχει νόημα πια ο αγώνας. Φαίνεται ότι κάποιοι άνοιξαν την Κερκόπορτα και αλωθήκαμε ξανά…
 Δεν είμαστε ξενοφοβικοί, ούτε ρατσιστές κύριε Νομάρχα. Και βέβαια πιστεύουμε στην ειρήνη, όχι στον πόλεμο. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά, χιλιάδες σελίδες, για να σας απαντήσουμε, αλλά δεν θα το κάνουμε.
Σας παραδίδουμε στη συνείδηση των Ελλήνων.
Παραθέτουμε, για την Ιστορία, ολόκληρη την επιστολή:
"Αναφορικά με δημοσίευμά σας σχετικά με την επιστολή που απέστειλε ο Νομάρχης Χίου κ. Πολύδωρος Λαμπρινούδης προς τον Πρωθυπουργό της χώρας κ. Γεώργιο Παπανδρέου σχετικά με το θέμα κατάργησης της βίζας για τους Τούρκους πολίτες που επισκέπτονται τα νησιά μας, όπου αναφέρετε ότι «Για μια χούφτα ευρώ ο νομάρχης ζητά η Χίος να ανοίξει την αγκαλιά της στην Τουρκία», οφείλουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
Η ρύθμιση του ζητήματος της βίζας για τους τούρκους επισκέπτες στα νησιά μας αποτελεί εδώ και χρόνια αίτημα των μαζικών φορέων των νομών του Βορειοανατολικού Αιγαίου και του νομού Δωδεκανήσου. Είναι λογικό να ζητάμε την ικανοποίηση αυτού του χρόνιου αιτήματος, τη στιγμή που για τόσες άλλες χώρες έχουν γίνει ευνοϊκές ρυθμίσεις στο ζήτημα της βίζας, και ταυτόχρονα η προσέλκυση επισκεπτών από τη γείτονα χώρα θα αποτελέσει μία τονωτική ένεση στην δοκιμαζόμενη λόγω της κρίσης τουριστική κίνηση των νησιών μας.
Είναι γνωστό ότι υπάρχει η δυνατότητα να διευκολυνθούν οι τούρκοι επισκέπτες προς τα νησιά μας χωρίς να τίθενται ζητήματα εθνικής ασφάλειας, τα οποία δεν διευκρινίζετε στο άρθρο σας, σε μία προφανή απόπειρα να προκαλέσετε το λαϊκό αίσθημα. Ούτε φυσικά η βίζα για επισκέπτες δημιουργεί προϋποθέσεις να κατακλυστούν τα νησιά από μόνιμους τούρκους κατοίκους. Φυσικά κάτι τέτοιο για τα νησιά που γερνούν και που ο νέος πληθυσμός τα εγκαταλείπει, ίσως θα έπρεπε να εξεταστεί θετικά και όχι μέσα από το πρίσμα της ξενοφοβίας, του ρατσισμού και των στερεοτύπων που αναπαράγει ο σχολιασμός σας.
Κλείνοντας θα θέλαμε να σας θυμίσουμε ότι οι σχέσεις ανάμεσα στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και ειδικά τη Χίο και τα μικρασιατικά παράλια ήταν ανέκαθεν στενές και η τουριστική κίνηση προς τα νησιά μας προβλέπεται να αυξηθεί εφόσον ρυθμιστεί ευνοϊκά το ζήτημα της βίζας. Θεωρούμε ότι το αίτημά μας κινείται στο πλαίσιο των στόχων που θέτουμε ως νομαρχιακή αρχή για τη βελτίωση των προϋποθέσεων ανάπτυξης του νομού μας  και δεν είμαστε διατεθειμένοι να απολογηθούμε για τις επιλογές μας, οι οποίες και εκφράζουν τις επιλογές των μαζικών φορέων του νομού μας, σε όψιμους υπερπατριώτες των Αθηνών.
Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΧΙΟΥ
ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗΣ
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΣΧΟΛΙΟΝ: ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ! ΤΙ ΘΑ 'ΠΗ ''ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ'' --ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ --ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ-- ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΤΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ???
Ή ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΡΙΣΤΗΘΗΣ??? ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ 4 ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ??? ΔΕΝ ΗΤΑΝ ''ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ'' Ο ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΑΝΕ ΟΙ 2 ΜΟΛΔΑΥΟΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ--ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΝΗΜΑ!!! 
ΤΙ ΘΑ 'ΠΗ ''ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ'' --ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ Η ΡΑΤΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ' ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ?? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣ ΤΟΥΣ ΙΠΠΟΠΟΤΑΜΟΥΣ?? ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ??? ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΟΥ!!!
ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ--ΚΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ-- ΟΦΕΙΛΟΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΩΜΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ!!! ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ, ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΛΟΓΑ!!! ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!! Η ''ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΕΞ'' ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΘΑΡΣΕΩΣ!!!

ΑΣ ΑΦΗΣΩΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ''Σας παραδίδουμε στη συνείδηση των Ελλήνων'' και στην ησυχία σας να χαίρεσθε τα εισοδήματά σας!!! ΟΧΙ!!! Σ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΕΧΟΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΩΜΕ!!! ΗΠΑΤΡΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑΝ ΤΩΝ ΕΞΩΜΟΤΩΝ!!!

Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ


Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Πέμπτη, 29 Απριλίου 2010Σε αυτή τη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η Ελλάδα δεν φτάσαμε εξαιτίας κάποιων άλλων που δήθεν μας επιβουλεύονται και μας υποσκάπτουν, ορμώμενοι μέσα από το λαβύρινθο μιας αιώνιας ανθελληνικής συνομωσίας. Μάθαμε να αναζητούμε πίσω από κάθε πάθημα μας κάποιους τρίτους και να αποποιούμαστε των δικών μας ευθυνών.
Φτάσαμε σε αυτή τη τραγική κατάσταση ως κατάληξη της όλης πορείας που ακολούθησε η μεταπολίτευση από το 1974 και εντεύθεν .

Βιώνουμε σήμερα την αποτυχία του μεταπολιτευτικού ονείρου, της μικρής και έντιμης Ελλάδος που δεν διεκδικεί τίποτα, μιας μεταπολίτευσης που σήμανε την έναρξη της με την εγκατάλειψη της Κύπρου την ώρα που ο λαός της πολεμούσε ενάντια στον τούρκο εισβολέα και βιαστή της εθνικής μας τιμής και αξιοπρέπειας. Είναι το κατάντημα τούτο μιας μικρόψυχης Ελλάδος που σκότωσε μέσα της οτιδήποτε το ηρωικό και μεγαλειώδες και αναγόρευσε σε ύπατο πρότυπο τον δόλιο και χρηματολάγνο πολιτικό και κρατικό υπάλληλο που αρπάζει από παντού , από τους ιδιώτες και από το δημόσιο για να πλουτίσει , να αναδειχθεί , να συρθεί στον έκκλητο και ρυπαρό βίο της μικρότητας του.
Αυτή είναι η μια όψη των πραγμάτων , όπου παρελαύνουν οι διάφοροι άρπαγες και ελεεινοί που κατασπάραξαν την Ελλάδα στήνοντας απόρθητους μηχανισμούς καταλήστευσης του κράτους. Από τη άλλη μέσα από αυτούς τους ίδιους μηχανισμούς της φαυλοκρατίας η Ελλάδα παραδόθηκε στις ορέξεις των τραπεζών και της πλουτοκρατίας που ρήμαξαν την παραγωγική βάση της και στη συνέχεια μετέφεραν τον ελληνικό πλούτο σε επενδύσεις εκτός Ελλάδος.
Η συρρίκνωση της παραγωγικής βάσης μαζί με την διόγκωση του δημόσιου τομέα μέσα από μια πελατειακή κομματοκρατική αντίληψη, παρήγαγε ένα κράτος ελλειμματικό, ένα σύγχρονο τέρας που ζει με την αρπαγή και τα δάνεια. Ως επιστέγασμα αυτού στήθηκαν μηχανισμοί υποδοχής, εγκατάστασης και εκμετάλλευσης εκατομμυρίων μεταναστών στην Ελλάδα από τρίτες χώρες, που αρπάζουν το ψωμί του Έλληνα εργάτη και τον οδηγούν στην απελπισία της ανεργίας.
Αυτή η Ελλάδα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου σκύβει σήμερα μπροστά στις ξένες τράπεζες και εκλιπαρεί νέα δάνεια όχι για να στηρίξει την παραγωγή της αλλά για να παρατείνει την φαυλότητα της. Αυτό το κατεστημένο δεν έχει να δώσει τίποτα στην Ελλάδα παρά να συσσωρεύσει ακόμα περισσότερες καταστροφές.
Παραφυάδα του Ελλαδικού κατεστημένου είναι και το άθλιο Κυπριακό πολιτικό κατεστημένο που γεννήθηκε μέσα από τον ηθικό οχετό της προδοσίας του αγώνα της ΕΟΚΑ και της εγκατάλειψης του εθνικού οράματος της Ενώσεως. Πενήντα χρόνια διακυβέρνησης αυτού του τόπου μέσα από πολλαπλές υποχωρήσεις φτάνει σήμερα στο κατάντημα να παζαρεύει τα δίκαια του Κυπριακού Ελληνισμού με τους τούρκους φονιάδες και κατακτητές.
Το Ελλαδικό και Κυπριακό πολιτικό κατεστημένο ευθύνεται για το κατάντημα του έθνους. Κάθε εμπιστοσύνη σε αυτούς, κάθε επιείκεια στις υποχωρήσεις τους παρατείνει την αθλιότητα μας και ανοίγει τις πύλες για δραματικές εξελίξεις. Μοναδική επιλογή σωτηρίας είναι η ολοκληρωτική εναντίωση και ρήξη με αυτό το ρυπαρό κατεστημένο με ένα και μοναδικό όραμα την πολιτική συντριβή του.
Καμιά ανοχή, καμιά εμπιστοσύνη στην εθνική μειοδοσία και την φαυλοκρατία.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)