Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Αυγούστου 2013

Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟΝ ΙΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΛΟΝ, ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΝ ΣΧΗΜΑ.


Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟΝ  ΙΕΡΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΛΟΝ, ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΝ ΣΧΗΜΑ.
Ολίγα παραδείγματα:


Αφιερωματικά σφονδύλια στην Τροία του Σλήμαν του -2300



Σφραγίδες της Λέρνης Αργολίδος του -2300



Τελετουργικόν λάβαρον της θρησκείας του Προ-χιττιτικού πολιτισμού της Μικράς Ασίας του 2300.



Κλασσική εποχή: Ο μπούστος του τελετουργικού-λειτουργικού αγάλματος της Θεάς ΗΡΑΣ (Ποσειδωνία)



Το ιερόν σύμβολον του Βουδδισμού: στην καρδία του Βούδδα δίδει τον Ρυθμόν στον Κόσμον



Το ιερόν σύμβολον του Ινδουϊσμού.



Το ιερόν σύμβολον των θρησκειών της Ιαπωνίας.



Το ιερόν σύμβολον των ΙΝΔΙΑΝΩΝ της Αμερικής (εδώ τελετουργικόν αντικείμενον των Ινδιάνων Χόπι)



Το ιερόν σύμβολον του Θιβέτ



Το ιερόν σύμβολον της ΑΡΜΕΝΙΑΣ και του ΚΑΥΚΑΣΟΥ



Το ιερόν σύμβολον της ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ το οποίον επεβλήθη επί του χριστιανισμού και επεβίωσε έως της σήμερον



Το ιερόν θρησκευτικόν αλλά και εθνικόν σύμβολον της χώρας των ΒΑΣΚΩΝ



Το ιερόν σύμβολον της ΑΓΓΛΙΑΣ το οποίον κατώρθωσε εν πολλοίς να επιβιώση και διά μέσου του Χριστιανισμού



Το ιερόν σύμβολον της θρησκείας CAO DAI του Βιετνάμ









ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013 (Σκέψεις στο facebook)


Παναγιώτης Μαρίνης
ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2013
(Σκέψεις στο facebook)
===================


ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ...

Πολλοί φίλοι που έχουν παιδιά που αρχίζουν να πηγαίνουν στο γυμνάσιο με ερωτούν τί μπορεί να κάνουν γιά να τα βοηθησουν.
1. Ποιό είναι το κύριο ζήτημα με το σχολείο;
Στο σχολείο επιχειρείται με πολλή πολλή μέθοδο μία χειρουργική επέμβασις: να αφαιρεθή απ' το παιδί το νοητικό όργανο! Αυτό κάνει το σχολείο προγραμματικώς. Αρχισε από τις ΗΠΑ να γίνεται η εγχείρησις με μεγάλη επιτυχία και τώρα και εδώ γίνεται επιτυχώς.
2. Τί χρειάζεται να γίνη γιά να αποτύχη αυτή η εγχείρησις; Τα πλέον βασικά είναι:
(α) Πρέπει να μάθει καλά την γλώσσα, μόνον η γλώσσα δημιουργεί εγκεφαλικές συνάψεις πάνω στις οποίες μετά μπορεί να γραφή οτιδήποτε άλλο, ο καλός αλλά αγράμματος μηχανικός-φυσικός κλπ είναι μύθος. Εξ άλλου σκεπτόμεθα με λέξεις, η γνωστή πιά λεξιπενία των νέων (σκόπιμη) σημαίνει οπωσδήποτε αδυναμία σκέψεως, μετατροπή σε ανιμάλιο.
(β) Πρέπει να μάθει να σκέπτεται και να συλλογίζεται, η ορθή σκέψις είναι επιστήμη δεν γεννιέται με τα ορμέμφυτα, χρειάζεται να διδαχθής καλά την Λογική.
(γ) Οι ξένες γλώσσες είναι ανάγκη, όμως γιά να τις μάθει σωστά πρέπει να διδαχθή την βάσι τους, την Λατινική, αυτό θα βοηθήση επίσης τα μέγιστα στην διαμόρφωσι του γλωσσικού οργάνου (όχι! τα αγγλικά που μαθαίνουν από μικρά τα παιδία "δεν κάνουν" διότι δεν βοηθάει διόλου σ' αυτά η γραμματική και η σύνταξί τους-μάλλον κακό κάνουν στο γλωσσικό όργανο).
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΦΙΚΤΗ ΛΥΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ:
Να κάνη ιδιαίτερα μαθήματα με μία καθηγήτρια φιλόλογο, να του μάθει λίγα ελληνικά, την γραμματική, τους τόνους, να μάθη λέξεις ελληνικές, να διαβάση λίγα κείμενα σε καλή ελληνική, να μάθη λίγα αρχαία κι αν το παιδί "τα παίρνει" πολλλά αρχαία, να αποκτήσει τουλάχιστον γλωσσική Ελληνική Παιδεία και αυτό είναι που θα τον κάνει ξεχωριστό άνθρωπο. Να του διδάξη καλά το σχολικό βιβλίο των Λατινικών, Να του διδάξη καλά το σχολικό βιβλίο της Λογικής (ή κάποιο άλλο απλό αντίστοιχο, όπως του Παπανούτσου). Προσοχή! Εδώ θέλομε βασικά πράγματα, δι΄αυτό δεν ενδιαφέρει άμεσα να είναι "καλός" ο καθηγητής, ας μην αναλωθούμε σε αυτό!
Αυτά συνιστούμε ως πρώτο μέτρο…

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)

1. Οι τιμές των ακινήτων και της γης έχουν πέσει, όλοι πωλούν "ό,τι έχουν και δεν έχουν" γιά την επιβίωσί τους, οι ξένοι αγοράζουν ό,τι καλύτερο μπιρ παρά.
2. Η μικρομεσαία τάξις εξηφανίσθη ήδη, όπως μου εξήγησαν το "άνοιγμα των επαγγελμάτων", το τέλος επιτηδεύματος, το ΤΕΒΕ κλπ είχαν σαφή σκοπό την εξόντωσί της· τελείωσε πλέον, αποτελεί παρελθόν.
3. Η εργατική τάξις, αυτή που ψήφιζε τα "κόμματα του λαού", ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, τελείωσε πιά, την εφόνευσαν οι "προστάτες" της με την φιλο-λαθρομεταναστευτική τους πολιτική. Τώρα έχει αντικατασταθή από Πακιστανούς και γιά πιό εξειδικευμένες δουλειές Αλβανούς. Στο μεγάλο σουπερμάρκετ υπήρχαν μόνον Ρωσσίδες και άκουσα ότι ο Διευθυντής λέγει ότι η πολυεθνική του εταιρεία έδωσε εντολή να προσλαμβάνη μόνον Ανατολικοευρωπαίες.
4. Η αγροτική τάξις ΔΕΝ παράγει τίποτε, όμως λαμβάνει παχυλές επιδοτήσεις και γιά αυτήν έγινε η δωρεάν συνταξιοδότησις και τώρα η πολυτελής περίθαλψις του ΕΟΠΠΥ (πολυτελής δι' αυτούς αφού εξισώθησαν οι αγρότες που "δεν πληρώνουν μία" με αυτούς που πληρώνουν 700 ευρω τον μήνα). Συμφωνα με το πρόγραμμα αυτή η τάξις θα μείνει, θα αποτελέσει στήριγμα της αποικίας, άξεστη και αγράμματη, χρήσιμη όμως διότι θα προμηθεύει το απαιτούμενο προσωπικό σε στρατό, αστυνομία, πυροσβεστική κλπ.
5. Η πάνω-πάνω τάξις υποφέρει όμως όσοι αντέξουν θα επιβιώσουν, θάναι χρήσιμοι, θα δεξιώνονται τους ξένους υπαλλήλους.
6. Ο τουρισμός πάει καλά, τα μεγάλα γραφεία, COOK, THOMPSON κλπ φέρνουν ξένους, έχουν τα πάντα δικά τους, από τα δικά τους αεροπλάνα έως δικά τους κλεισμένα ξενοδοχεία και πούλμαν και με το all inclusive στο νησί μένει μόνον η οικολογική καταστροφή και η ρύπανσι. Τώρα περιμένουν Ελληνες και ντόπιους γιά να "αφήσουν λεφτά στο νησί", όμως μάλλον μάταια περιμένουν! 
7. Ολα τα χρήματα των εντοπίων τα καρπούνται πλέον τα τέσσερα μεγάλα ξένα σουπερμάρκετ, τα χρήματα φεύγουν εκτός νησιού και εκτός Ελλάδος!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ!
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΟΥΤΕ ΕΡΩΤΩ "ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΘΕ-ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ"! ΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ: ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ? ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ? ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ ΣΑΣ? ΑΝ ΝΑΙ, ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΖΩ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΟΥ!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΑΠΛΕΣ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

ΕΧΟΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΟΡΕΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΙΣ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΤΟ "ΑΥΤΟΙ", ΤΟ "ΕΚΕΙΝΟΙ"-ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΙ...ΛΙΓΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ! ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ (π.χ. ΜΠΥΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ), ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΗΣ ΤΗΝ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΑ... ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ... 
ΠΕΣ ΑΠΛΑ, ΠΕΖΑ ΛΟΓΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΡΗΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ? ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ? ΕΤΣΙ, ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΑΛΑΜΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
Προσωπικώς δεν έχω γνωρίσει, ακούσει, διαβάσει, κάποιον που να έχη "Ελληνική Παιδεία"! Χθες ο κ. Πρωθυπουργός μας είπε γιά κάποιον φίλο του Νεγρίδη που τον παρουσίασε ως "Γιάννη" ότι έχει "Ελληνική Παιδεία"! Καταχάρηκα πραγματικά και βλέποντας, όπως βλέπουν όλοι, ότι τα πεπραγμένα και η πολιτεία του κ. Πρωθυπουργού (δεν διάκειμαι δυσμενώς απεναντί του, αντιθέτως, είμαι από αυτούς που τον ψήφισαν γιά αρχηγό) αποδεικνύουν ότι κάπως υστερεί στην "Ελληνική Παιδεία", λέω, τώρα εγώ, Δημοκρατία έχουμε, ας δοκιμάσουμε γιά πρωθυπουργό τον φίλο του πρωθυπουργού τον "Γιάννη"!
---

ΠΑΤΡΙΔΑ ή ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ...
Πατρίδα είναι λέξι βαρυσήμαντη, πατρίδα είναι, λένε οι Κλασσικοί "ο τόπος όπου υπάρχουν οι θήκες των προγόνων".
Χλευάζοντάς μας ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί και οι βουλευτές μας λέγουν ότι εργάζονται γιά την πατρίδα!
Αυτοί, οι κοσμοπολίτες και εξ ορισμού απάτριδες νεωτερικοί ομιλούν γιά πατρίδα και χλευάζουν την νοημοσύνη μας!
Αυτοί, που ενεφάνισαν ως "πιό Ελληνα από τους Ελληνες" έναν Νεγρίδη ονόματι "Γιάννη" που οι θήκες των προγόνων του είναι στο Τζιμπουτί!
Αυτοί που, ως ελέχθη προσφυώς, δι' αυτούς η Ελλάδα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένας "ΘΑΛΑΜΟΣ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΝ"!
---
Κύριε υπουργέ, εσείς τί γνώμη έχετε? Είναι Ελληνας ο "Γιάννης"? Ελάτε! Κατάλληλος διά τα υψηλά αξιώματα είναι αυτός που δύναται να απαντά σε "δύσκολες" ερωτήσεις!
---

ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ
Ο κ. Πρωθυπουργός που αποδεικνύει με λόγους και πράξεις (όπως σαφώς έχομε εξηγήσει) ότι δεν σέβεται διόλου την συλλογική οντότητα Πατρίδα, ομιλεί προς τους χαχόλους και επαναλαμβάνει διηνεκώς: "γιά την Πατρίδα".
Διά τούτο, τον ονομάζομε: ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ!
---

ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΖΕΙΣ!
ΕΔΩ Η ΚΥΡΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ Η ΦΙΛΗ ΜΑΣ, ΠΗΓΕ ΠΡΙΝ ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ ΝΑ ΔΗ, ΝΑ ΚΟΨΗ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ, ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΙ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ. ΒΡΗΚΕ ΝΕΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΕΙ "ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ". 
ΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΝΑΙ ΗΛΘΕ ΤΟ 100, ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ...ΑΓΩΓΗ-ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΙ "ΑΣΤΙΚΗ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ! Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΠΕ: ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΓΗ ΤΟΤΕ-ΣΑΝ ΤΙ ΝΑ ΠΗ, ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ! ΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΝΑΤΑΝ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ! 
ΕΓΩ ΛΕΓΩ: ΧΑΧΟΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ: ΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ "ΑΣΤΙΚΗ"!!!
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΔΟΡΕΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ!
---

ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ
Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμαρχον Αθηναίων κ. Καμίνη.
Οι Έποικοι εισβολείς μας κλέβουν την γή και το βιός μας, αποικίζουν την πατρίδα μας, κατέστρεψαν τις καλύτερες συνοικίες της Αθήνας μας, μας ληστεύουν, μας κακοποιούν, μας φονεύουν.
Βεβαίως, γνωρίζω, όλοι οι Ελληνες γνωρίζομε, ότι ο Ελληνισμός πρέπει να εκλείψη βιολογικά, ιστορικά, γεωγραφικά· μας έχουν προγράψει οι Κοσμοεξουσιαστές, το γνωρίζομε και υποκύπτομε πειθήνια στην θέλησί τους και γι' αυτό δεν αντιδρούμε στην ολική καταστροφή μας, υπομονετικά ακολουθούμε την Οδόν των Σφαγείων.
Ομως εσείς μας είπατε προχθές ότι είναι κακόν η ξενοφοβία, ότι είναι και αδίκημα ποινικόν και το λέτε και με έναν τρόπον που υπονοείται ότι είναι επίμεμπτος ηθικά, κοινωνικά και πολιτικά όποιος πάσχει από ξενοφοβία. 
Αυτό δημιουργεί ένα ζήτημα, πως θα καταπολεμήσωμε την καθ' όλα φυσικόν συναίσθημα του φόβου? Οπως διεπιστώσατε κατά την επίσκεψίν σας στα Δημοτικά Σφαγεία, κάθε ζωάκι προ του φονέως τρέμει σύγκορμο, φοβάται! Ακόμη και ώριμοι, σοβαροί άνθρωποι φοβούνται, π.χ. είπε ο ιατροδικαστής ότι ήτο ζωγραφισμένος ο φόβος στο προσωπο της 85έτιδος κυρίας που έσφαξαν "'ετσι γιά πλάκα" οι δυο λαθρομετανάστες εδώ στο Αργοστόλι!
Επειδή κύριον μέλημά μου είναι η νομιμοφροσύνη διαπορώ και σας εξομολογούμαι ότι έχω πολλή, μα πάρα πολλή, ξενοφοβία, ιδιώς μετά την ληστρική επίθεσι που δεχθήκαμε 9.30 το βράδυ εδώ στην γωνία Σόλωνος και Ομήρου· έχομε βάλει σιδεριές στα παράθυρα, βαριά σιδερένια πόρτα, συναγερμούς, λαμπάκια που αναβοσβήνουν κι άλλα τέτοια και συνέχεια λέμε : "αν μπή κάποιος"! Ζούμε και με τον φόβο αλλά και με την θλίψι που βλέπουμε να εποικίζεται η πατρίδα! Και τώρα, τί γίνεται τώρα? Θα δικασθούμε κι από πάνω γιά "ξενοφοβία"? "… και ζημιωμένος" που λέει και ο λαός!
Το σκέφθηκα το πράγμα κύριε Δήμαρχε και πιστεύω ότι υπάρχει μία καλή λύσις: Ο Δήμος έχει χρήματα, πληρώνουμε υπέρογκα δημοτικά τέλη· μπορείτε να μας διαθέτετε καθημερινώς μία ικανή ποσότητα αφιόνι. Οπότε, αφιονισμένοι, χωρίς πλέον φόβο ή άλλα συναισθήματα, σαν ζόμπυ και αυτόματα, θα βαδίσωμε με νομιμοφροσύνη την Οδόν των Σφαγείων.
Αποφασίσατέ το κύριε Δήμαρχε!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Φίλοι μου λέγουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την θρησκευτική αγωγή των παιδιών! Να απαλλαγούν απ' τα θρησκευτικά ή όχι? Καλύτερα όχι "να μην διαφέρουν από τα άλλα παιδιά"! Ομως πάλι, τί γίνεται που άλλα θα τους λένε στο σπίτι κι άλλα στο σχολείο? Κι άλλα τέτοια μπερδέματα!
Ομως διόλου δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα όσοι είναι Ρωμαιοκαθολικοί ή Μωαμεθανοί. Το παιδάκι μαθαίνει και το χωνεύει, ότι δεν είναι οι γονείς κι η κοινότητα που γεννήθηκε Χ.Ο. είναι Ρωμαιοκαθολικοί και τέρμα! Φυσικά δεν θα κάνει θρησκευτικά κι ότι θρησκευτικό λέγεται στο σχολείο θα καταλαβαίνει αυτομάτως ότι ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΟΡΑ!
Εδώ όμως οι γονείς αμφιρρέπουν, είναι Χ.Ο. ή δεν είναι? Ούτε κι αυτοί ξέρουν! Εμπαίζουν τον εαυτό τους! Π.χ. είχε έλθει στην Εταιρεία μας ένα νέο ζευγάρι που ζήτησαν να τους κάνωμε γάμο. Τους είπαμε ότι ναί, κάνωμε άριστη και παραδοσιακή τελετή γάμου, θα κάνουν πρώτα τον πολιτικό γάμο (όχι μόνον διότι δεν έχομε "την υπογραφή του ποιμένος", αλλά κυρίως επειδή πιστεύομε ότι πρέπει να γίνεται ως η παραδοσιακή διαπίστωσι προς την κοινότητα) και μετά θαρθούν πάλι. Αυτοί απήντησαν ότι έχουν κάνει (να, γιά τους συγγενείς) ήδη Χ.Ο. γάμο και θέλουν να κάνουν κι έναν τέτοιο! Ζαλίστηκα, δεν θυμάμαι πώς φύγανε! Πολλές φορές και διαμάχη ανάμεσα στο ζευγάρι! Λοιπόν, αυτή η δική τους αμφιθυμία ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ από τα παιδιά και ΝΑΙ τα παιδιά αντιμετωπίζουν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ψυχικά προβλήματα! 
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! Ενα κύριος λόγος γιά τον οποίο θέλομε και εργαζόμεθα και αγωνιζόμεθα από 16ετίας γιά να έχομε και εμείς θρησκεία συντεταγμένη και ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! Αυτό λύνει ως διά μαγείας όλα τα προβλήματα! Η κοπέλλα μαθαίνει ότι ο κύριος είναι Μωαμεθανός (ή Ελλην) κι αν επιθυμεί να τον πάρει θα γίνη κι αυτή Μωαμεθανή (ή Ελληνίς) και το παιδάκι θα μάθει ότι γεννήθηκε σε οικογένεια Μωαμεθανών (ή Ελλήνων) και τέλος και βεβαίως ΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗ με την ΕΝΗΛΙΚΟ ΒΟΥΛΗΣΙ ΤΟΥ τότε ας διαλέξη, ας πάει στις Εκκλησίες των χριστιανών να μάθη τον Ματθαίο ή τον Λουκά! ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ! ΟΧΙ να το αφήνωμε βορά και εύκολο θήραμα στα ανήθικα υποχρεωτικά κατηχητικά του σχολείου!
Αλλη ωραία ιστορία: το ζευγάρι των φίλων μας πήγε να εγγράψη το παιδάκι τους σε ένα από τα πιό ακριβά ιδιωτικά σχολεία των Αθηνών. Η κ. Διευθύντρια διά να τους ευχαριστήση και να τους δείξη ότι τα πανάκριβα δίδακτρα "πιάνουν τόπο" τους πήγε στην ωραία αυλή και τους έδειξε μία περικαλλή εκκλησία λέγοντάς τους ότι τα παιδιά εκκλησιάζονται σχεδόν κάθε μέρα γιά να "συνηθίζουν"! Κι άρχισαν πάλι τα ίδια: τί θα κάνουμε με τα θρησκευτικά του παιδιού?
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! Ενα κύριος λόγος γιά τον οποίο θέλομε και εργαζόμεθα και αγωνιζόμεθα από 16ετίας γιά να έχομε και εμείς θρησκεία συντεταγμένη και ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
---

ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ
-----------------------
(συνέχεια από μία χθεσινή συζήτησι)
Καλοί μου φίλοι καλημέρα, δυστυχώς και λυπούμαι πολύ γι' αυτό, η αποτίμησίς μου γιά την κατάστασι του (δεν ξέρω πώς ακριβώς να το ειπώ) "κινήματος των Ελληνικών Ιδεών" είναι ΑΡΝΗΤΙΚΗ.
Ο ταλαίπωρος λαθρομετανάστης-έποικος που έρχεται εδώ, πρώτα-πρώτα δεν θελει περίθαλψη ή ψωμί, αλλά τα θρησκευτικά του δικαιώματα, να υπάρχει ανεγνωρισμένοςστα θεσμικά πλαίσια της κοινωνίας, και το Υπουργείον Παιδείας, παραβαίνοντας σαφώς τις διατάξεις του νόμου που ομιλούν γιά "μονίμους κατοίκους" εδέχθη την ίδρυσι Ευκτηρίων Οίκων με πράσινη κάρτα και μόνον στο Μεταξουργείο μέτρησα καμμιά 15ριά Ευκτηρίους Οίκους των περιέργων Ευαγγελικών διομολογήσεων γιά Νεγρίδες που ανθίζουν στν Αφρική και γιά τους λαθρομετανάστες-εποίκους Μωαμεθανούς ανεγείρει τώρα το Ελληνικόν Δημόσιον ιδίοις εξόδοις το μέγα και μεγαλοπρεπές Τζαμί στον Βοτανικό.
Αντιθέτως, Το ελληνικό κίνημα δεν "κάνει κύκλους" απλώς, αλλά έχει εισέλθει γιά τα καλά στο σπιράλ της καταστροφικής αυτοπεροθωριοποιήσεώς του. Οι (όπως κι αν τους πείτε) Ελληνίζοντες ασχολούνται με τις αυτοπεριθωριοποιημένες ομαδούλες και γιορτούλες τους και το μόνο που δεν συζητούν είναι η ανάγκη θεσμικής κατοχυρώσεως της θρησκείας μας (σχήμα λόγου, το συζητούν γιά να ρίξουν μύδρους στην Ελληνική Εταιρεία Αρχαιοφίλων που εξ αρχής ιδρύθηκε με αυτόν τον σκοπό και στόχο), κάνουν έναν κύκλο και πέφτουν πιό χαμηλά· οι πιό σοβαροί αφού προσκυνήσουν τακτικώς στην Ελευσίνα και συζητήσουν το πώς θα γίνουν τέλειοι μύστες πηγαίνουν όλοι μαζί και κάνουν γάμο στην Εκκλησία των Χριστιανών (αυτά είναι πραγματικά περιστατικά)· οι πιό "αστείοι" κάνουν "ελληνικό γαμο" αφού πρώτα έκαναν τον χριστιανικό "γιά τον κόσμο και την κοινωνία". Κάνουν "ονοματοδοσίες" και λαμβάνουν καλλιτεχνικά ψευδώνυμα γιά χρήσι στην συγκεκριμένη παρέα και έχουν έτοιμες θλιβερές δικαιολογίες που ντρέπεσαι γι' αυτές, του τύπου: "εγώ δεν αναγνωρίζω αυτό το χριστιανικό κράτος γιά να του ζητήσω αναγνώρισι"! Αλήθεια, θλιβερέ μου φίλε? Στίς μυριάδες καθημερινές συναλλαγές σου με το Κράτος, από τον τροχονόμο που σε σταματάει να σε ελέγξη έως τα χαρτιά της Εφορίας, με αυτόν τον τρόπο απαντάς? Θλίβομαι ειλικρινώς. Κι εντάξει οι πράκτορες του Αρχιεπισκόπου και της Εξουσίας, οι άλλοι όμως?
Αισθάνομαι, λοιπόν, ότι χθές συζητούσαμε εδώ επί ματαίω, μέσα σε αυτή την προγραμματική και ηθελημένη κατάπτωσι και αυτοπεριθωριοποίησι έχει νόημα αν μας καπελλώσει κι η "Θρησκεία των Ούφο"? ΟΤΑΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ (χλευάζεις τους Χριστιανούς! Μην τους πιάνεις στο στόμα σου! Δημόσια ομολογούσαν μπροστά στον Ανθύπατο! Στην Γερμανία όταν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά δήλωσαν ότι δεν στρατεύονται, τους έκλεισαν στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως. Οταν έφθασαν εκεί οι Σοβιετικοι κι έμαθαν ποιοί είναι, τους είπαν "καλά κάθεστε μέσα" και έζησαν άλλα 10 χρονάκια στα στρατόπεδα της Ανατολικής Γερμανίας!) ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ((τους οποίους ντρέπεσαι δημόσια να ομολογήσης) ΗΤΑΝ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ Ή ΟΧΙ ?
---

ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ

Η χθεσινή συζήτησις αναλώθηκε στο ότι διαφωνούμε/συμφωνούμε στο όνομα της Θρησκείας, στην "ομολογία πίστεως", στο θεσμικό πλαίσιο κ.ο.κ.
Η συζήτησις αυτή κρύβει από εμάς τους ίδιους την ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Δεν σου φταίει το θεσμικό πλαίσιο, αυτό είναι ομολογουμένως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ, όμως αυτό σου δίδει την δυνατότητα αιτήσεως ιδρύσεως Ευκτηρίου Οίκου που συμπαρέλκει την "υπογραφή του ποιμένος", πράγμα που επιτρέπει την τέλεση νομίμου γάμου, αλλαγής ονόματος, διάθεση του μπλόκ του Ληξιαρχείου κλπ. ΔΙΟΛΟΥ ΑΜΕΛΗΤΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και εκεί μπορείς να πιέζης και να προχωρής.
Ο ταλαίπωρος λαθρομετανάστης-έποικος που έρχεται εδώ, πρώτα-πρώτα δεν θελει περίθαλψη ή ψωμί, αλλά τα θρησκευτικά του δικαιώματα, να υπάρχει ανεγνωρισμένος στα θεσμικά πλαίσια της κοινωνίας, και το Υπουργείον Παιδείας, παραβαίνοντας σαφώς τις διατάξεις του νόμου που ομιλούν γιά "μονίμους κατοίκους" εδέχθη την ίδρυσι Ευκτηρίων Οίκων με πράσινη κάρτα και μόνον στο Μεταξουργείο μέτρησα καμμιά 15ριά Ευκτηρίους Οίκους των περιέργων Ευαγγελικών διομολογήσεων γιά Νεγρίδες που ανθίζουν στην Αφρική. Ο Καφρίδης έποικος το πρώτο που έκανε ερχόμενος εδώ ήτο να διεκδικήση το Θρησκευτικόν του Δικαίωμα! ΕΣΥ ΟΧΙ!
Εδώ φαίνεται και η άνευ ουσίας συζήτησις γιά το πού συμφωνούμε ή διαφωνούμε. Π.χ. μας λέγουν ότι υπάρχει ο Σύλλογος Τάδε που αναλαμβάνει να οργανώνει τα Χ εορταστικά δρώμενα, άν οι άνθρωποι αυτοί εκαίγοντο, επυρούντο, γιά την Θρησκευτική τους Ελευθερία δεν θα δίσταζαν θα κατέθεταν αίτησι ιδρύσεως Ευκτηρίου Οίκου, με το όνομα και την "ομολογία πίστεως" της αρεσκείας τους. Καίγονται γιά την εορτή, ΔΕΝ καίγονται γιά το Ανθρώπινο Δικαίωμά τους! Διά τούτο, η συζήτησις "ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ" κρύβει την απροθυμία! Γιατι να συμφωνήσουμε? Οπως οι Καφρίδες του Μεταξουργείου έχουν 15 διαφορετικές διομολογήσεις, εμείς οι Ελληνες ας έχουμε 1055! Γιατί όχι?
Ανοιξε συζήτησι γιά τις ενδο-οικογενειακές διαμάχες! Το είπα και το ξαναλέω: Η ανυπαρξία συντεταγμένης θρησκείας και η προσωπική αμφιβολία δημιουργεί τις διαμάχες: Η κοπέλλα γνωρίζοντας έναν κύριο μαθαίνει (κι αυτή και το σόϊ της) ότι είναι π.χ. Ρωμαιοκαθολικός κι αν θέλει να τον πάρη θα γίνη κι αυτή τέτοια και θα τους παντρέψει ο φλάρος και το παιδάκι θα μάθει ότι γεννήθηκε σε τέτοια οικογένεια και δεν θα κάνει Ορθόδοξα θρησκευτικά στο σχολείο και τελεία και παύλα!
Δεν φταίει κανένα θεσμικό πλαίσιο όπου ο κύριος που ταλαιπωρείται και πηγαίνει κάθε Κυριακή πρωΐ στην Ελευσίνα να προσκυνήση, παίρνει μετά την κοπέλλα και της βάζει στεφάνι στην Παναγία την Φανερωμένη (πραγματικά περιστατικά). Αυτός πρέπει να γνωρίζη ότι όχι μόνον έβαλε τις βάσεις γιά τις ενδο-οικογενειακές διαμάχες αλλά με το δίκιο της η κοπελλα θα τον θεωρεί σχιζοφρενή και μάλιστα κατά κυριολεξίαν: μία συνείδησις σχισμένη στα δύο. Εντάξει, τα άλλα δεν τα ξέρει, το ότι υπάρχει και ο πολιτικός γάμος ΔΕΝ το ξέρει και αυτό?
Η θλιβερή λοιπόν αλήθεια είναι ότι ο μέγας όγκος των Ελληνιζόντων ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Ο μέγας όγκος? Καλύτερον να είπωμεν απαξάπανες με ΜΟΝΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΙΝ ΤΟ ΥΣΕΕ το οποίον δεικνύει αξιόλογον ωρίμανσιν υπό την εμπνευσμένην ηγεσίαν του Βλάση Ρασσιά του οποίου το νέον περί Αρετών πονημα διαπλάθει χαρακτήρας και πρέπει να καταστή Αναγνωστικόν των σχολείων.
Τώρα το ερώτημα: Διατί οι άνθρωποι απανταχού του κόσμου επιθυμούν και ομολογούν Συντεταγμένη θρησκεία, ακόμη και στην Κομμουνιστική Κίνα όπου κάθε στιγμή ο οπαδός του Φαλούν Γκόγκ μπορεί να συλληφθή και να τεμαχισθή και να πωληθή ως ανταλλακτικά· ακόμη και οι "δικοί μας" ταλαίπωροι λαθρομετανάστες-έποικοι, αυτό πρώτο-πρώτο έχουν κατά νουν και γυαλίζει το μάτι των Μωαμεθανών και γιά να τους εξευμενίση ανεγείρει τώρα το Ελληνικόν Δημόσιον ιδίοις εξόδοις το μέγα και μεγαλοπρεπές Τζαμί στον Βοτανικό! Μου έλεγε ένας χριστιανός: Εμείς και δύο να ήμαστε σε έναν τόπο απαιτούμε την ανέγερσι ναού. Διατί οι Ελληνίζοντες αποτελούν την ΜΟΝΑΔΙΚΗ εξαίρεσι? Διατί συντάσσονται με τας βουλήσεις των ΕΧΘΡΩΝ μας, που δεν μας θέλουν εξαφανισμένους, αυτοπεροθωριοποιημένους μας θέλουν?
Πώς είναι δυνατόν σε αυτή εδώ την χώρα να αδιαφορούμε γιά το ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΡΙΖΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ? Και γνωρίζουμε από δικαιώματα! Εχουμε π.χ. θεοποιήσει όλους όσοι αγωνίσθησαν γιά το τρίτης κατηγορίας δικαίωμα του "εκλέγειν και εκλέγεσθαι"! 
Διατί λοιπόν το μόνον Δικαίωμα που ΔΕΝ διεκδικείται είναι η Ρίζα όλων των άλλων??
Δεν το γνωρίζω, ίσως είναι της αρμοδιότητος των ψυχιάτρων ή των συνωμοσιολόγων ή των μετεωρολόγων (οι ψεκασμοί βλέπετε), όμως ένα γνωρίζω:
Δι' αυτήν την κατάπτωσιν του κινήματος των Ελληνικών Ιδεών δεν φταίνε τρίτοι ατυχώς!
---


Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΠΙΣΤΕΩΣ
Οσοι πηγαίνουν να ευλογηθούν εναλλάξ στην Ελευσίνα και στην Παναγία την Ελεούσα, να ακούνε εκεί τα λεγόμενα των Ευαγγελίων: Λέγει ο Χριστός: "Οστις με ομολογεί ενώπιον των ανθρώπων και εγώ τον ομολογώ ενώπιον του πατρός μου του εν τοις ουρανοίς". ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΑ ΛΟΓΙΑ!
Χωρίς λοιπόν την δημοσία ομολογία επί ματαίω προσκυνείς τα αγάλματα των Θεών και εκφωνείς τους ύμνους τους!
---

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ:

1. ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΟΤΗΜΕΝΟΝ ΣΥΝΟΛΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
2. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΩΣ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΣΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.
3. ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΣ ΜΙΑΝ "ΟΜΟΛΟΓΙΑN ΠΙΣΤΕΩΣ" (ο επίσημος όρος).
4.ΕΧΩ ΜΙΑΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΝ ΔΟΜΗΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
5. ΕΧΩ ΣΑΦΕΣ ΤΥΠΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΛΑΙΣΙΟΝ ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑΣ

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΜΑΘΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΤΗΝ "ΚΡΙΣΙ"!

Μερικοί φίλοι μας επαναλαμβάνουν κατ' εξακολούθησιν όλα αυτά με τα οποία μας καταιωνίζει νυχθημερόν η κυβερνητική προπαγάνδα: Εμείς φταίμε γιά την οικονομική καταστροφή μας διότι ήμασταν διεφθαρμένοι, πολύ διεφθαρμένοι, πάρα πολύ διεφθαρμένοι και τα "φάγαμε μαζί με τον βουλευτή μας του ΠΑΣΟΚ" και πρέπει να τιμωρηθούμε! Και πρέπει να λαμβάνονται "μέτρα τιμωρητικά" γιά να πεινάσουμε, να δυστυχήσουμε γιά τιμωρία μας! Τώρα δεν μας εξηγούν τα λαλίστατα ΜΜΕ το γιατί εμείς πρέπει να τιμωρηθούμε ενώ ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που μαζί τα φάγαμε, όχι μόνον ΔΕΝ τιμωρείται αλλά κολυμπάει στο χρήμα, γίνεται Κυβέρνησι, αντιπρόεδρος, υπουργός, βουλευτής, κι αν δεν εξελεγη, χρυσοπληρωμένος εκπρόσωπος σε διεθνείς οργανισμούς ή Διοικητής ΔΕΚΟ! Δεν μας το εξηγούν! Είναι ένα από ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ (ή μήπως η καθαυτή ουσία της?)! 
Δεν συμφωνούμε με αυτήν την άποψι διά δύο λόγους:
1. Παρ' όλη την διαφθορά, τον Σεπτέμβριο του 2009 και παρότι ήτο εν λειτουργία το όπλον που λέγεται spread ήτο πλήρως εφικτός ο δανεισμός δι' ολόκληρο το έτος και το ότι δεν έγινε δείχνει εναργώς την εσκεμμένη, προγραμματισμένη απο την Κυβέρνησι ΠΑΣΟΚ πορεία προς το ΔΝΤ. Και πάλι όμως τα πράγματα "δεν έβγαιναν" και διά τούτο εδιορίσθη στην Στατιστική υπάλληλος του ΔΝΤ διά να φουσκώση το έλλειμμα και ΣΚΟΠΙΜΩΣ "εδημιουργήθη κλίμα" με τας δηλώσεις "κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα", "ήμαστε πάνω στον Τιτανικό" κλπ.
2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΑΝ:
Οι Τοκογλύφοι που διοικούν τον κόσμο όλο έχουν και αυτοί ανθρώπινες αδυναμίες! Μισούν θανασίμως τους ευρωπαϊκούς εθνισμούς και πρώτον τον Ελληνισμόν και θέλουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, τώρα, στα γρήγορα, να τους εξαφανίσουν πλήρως και φυλετικώς-ιστορικώς-γεωγραφικώς από το πρόσωπον της γης! Διά την πραγματοποίησιν των σχεδίων τους αυτών έχουν θέσει εις εφαρμογήν από μακρού εκπονηθέν πρόγραμμα που περιλαμβάνει (α) ως κύριον μέτρον τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΝ, (β) ως δεύτερον την οικονομικήν εξαθλίωσιν, την "ελεγχόμενη πείνα" όπως εφηρμόσθη επιτυχώς στην ΕΣΣΔ, από τον Λένιν έως τον Χρουτσώφ, (γ) την πολιτιστικήν-πνευματικήν απογύμνωσιν, (δ) την διάλυσιν του κοινωνικού ιστού και την ηθικήν εξαχρείωσιν, (ε) την διά νόμου απαγόρευσιν αναφοράς στας συλλογικάς οντότητας έθνος, πατρίς, ιστορία, (ς) την μετατροπήν της σχολικής εκπαιδεύσεως σε εργαλείον αφαιρέσεως του νοητικού οργάνου των νέων κ.ο.κ. Ακόμη και νηστευτές άγιοι ασκητές να ήμασταν και τίποτε να μην "είχαμε φάει", πάλι θα εύρισκαν αφορμές διά να μας εξοντώσουν!
Πείτε μου λοιπόν γιά την χρεοκοπία πταίομε εμείς που εκμαυλίσαμε τον βουλευτήν του ΠΑΣΟΚ, γιά τον ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΝ??? Εκεί που φταίμε?? Διά την συστηματικήν εξαχρείωσιν της Παιδείας που πταίομε?? κ.ο.κ.
Λέγουν οι φίλοι μας "δεν νομίζουμε ότι συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον μας"! ΟΧΙ! "δεν συνωμοτεί το σύμπαν εναντίον μας", συνωμοτεί ΜΟΝΟΝ ο "πολιτικός κόσμος της Δημοκρατίας" με τον Διεθνή Τοκογλύφο!
---

"ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΕΙΝΑ"
ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣΚΑΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΑΛΛΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ - Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΗΣ "ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΠΕΙΝΑΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Η ΕΣΣΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΠΩΦ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΝΕΟΝΑΖΙ...
Ο κ. Πρωθυπουργός είπε ότι δεν πρέπει να είμεθα Νεοναζί διότι αυτό διόλου δεν αρέσει στους Ευρωπαίους!
Εγώ λέγω: Δεν θάταν δυνατόν να μας δώση έναν κάπως πληρέστερο κατάλογο του τί αρέσει στους Ευρωπαίους ώστε νάμαστε πλήρως ευθυγραμμισμένοι?
Νά, π.χ. πότε-πότε αγοράζω μιά Ρετσίνα του Κουρτάκη και τώρα διαπορώ, αυτό αρέσει στους Ευρωπαίους?

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΕΞ ΟΝΥΧΟΣ ΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ...
Εχει στοιχειώσει στην νόησί μου η εικόνα (που ευτυχώς δεν την είδα διά ζώσης) των ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ που επετέθησαν στους κακομοίρηδες στον Βωμό των Δώδεκα Θεών! 
Εδειξαν έτσι οι Αντιεξουσιαστές τί είναι:
ΑΝΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΤΑΠΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ, ΤΗΣ ΥΑΙΝΑΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟΝ ΒΡΟΧΟ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

Πρωΐ-πρωΐ ένας φίλος μου μίλησε γιά τον Χριστιανισμό και "μου άναψε τα λαμπάκια". Ενα λέω γιά τους Χριστιανούς: 
ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ, ΚΙ ΟΣΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΣΠΙΣΘΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΘΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ: ΘΡΗΣΚΕΙΑ ! ΑΥΤΟΙ ΕΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΛΥΣΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΛΑΟΜΙΣΗΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ! ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΦΥΣΙ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ! 
(Πιό πολλά στην απάντησί μας προς το Υπουργείον Παιδείας και Θρησκευμάτων στην εισήγησι του Αρχιεπισκόπου που στάθηκε φραγμός στην αποδοσι σε εμάς του πρώτου Ανθρωπίνου Δικαιώματος, αυτού της Θρησκευτικής ελευθερίας!)

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΝ ΑΤΤΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΘΗ (ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ-ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΧΑΔΙ)- ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΑΞΟΝΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
όπως ωραία το εξηγεί ένας Νοτιοαμερικανός διανοούμενος:
“I feel as if the years have not passed; yet, they have passed. I feel as if I have not grown old; yet, it might be that I have grown old. Bit by bit I have been realising my oeuvre, as if guided by someone. In case the years have indeed passed, in case I have indeed grown old, I will have to testify to certain things that I know, and which I know no other has in his attic, stored away for over thirty years, but new, as if from yesterday—things not transmitted, unused until present day. They involve the last Great War, which was as great as the Mahabharata’s, and greater still, because it points to the end of times, of a whole Manvantara, cosmic and terrestrial. Whoever may pretend to regard that tragedy as one more World War has not understood anything of what came to pass. Those of us who lived it, even in ‘the last corner on Earth’, have been marked in our very essence and will forever remain unable to forget.”

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


Ο ΙΔΙΚΟΣ ΜΑΣ "ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ"