Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

7 Ιουλίου 2013

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ "ΜΕΤΩΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ"


ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ "ΜΕΤΩΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ"
--Βασική θέσις-- γ΄έκδοσις-



1. Διαφωτίζει ότι δεν είναι οι Έποικοι κάποιοι "δυστυχείς που ζητούν ελεημοσύνη" αλλά ο Εποικισμός είναι μία πολύ καλά οργανωμένη επιχείρησι από τους Κοσμοεξουσιαστές και τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και τις μυστικές υπηρεσίες τους η οποία έχει ως σκοπόν την πληθυσμιακήν αλλαγήν στην Ευρώπη με την εγκατάστασιν καταφανώς διαφόρων (Νεγρίδες της Αφρικής) αναφομοιώτων και σαφώς εχθρικών πληθυσμών, κυρίως Μωαμεθανών, και τον τελικόν, οριστικόν, βιολογικόν, εδαφικόν αφανισμόν των ευρωπαϊκών Εθνών.
2. Εξηγεί ότι υποκριτικώς και παραπλανητικώς οι πράκτορες του Εποικισμού συγχέουν την τυχόν ανάγκην διά εργατικάς χείρας με τους εποίκους. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα: είναι δυνατόν να εισαχθούν εκατομμύρια εργαζομένων πενταετούς παραμονής και φυσικά χωρίς ουδεμία συζήτησι διά να λάβουν υπηκοότητα/ιθαγένεια! Κουΐζ: Το κράτος του Ισραήλ έχει ανάγκη από εργαζομένους και εισήγαγε επισήμως 250.000 Κινέζους, αυτοί σε πόσο καιρό θα λάβουν την ιθαγένεια "Εβραίος"?
3. Καταδεικνύει την ανάγκην αλλαγής των νόμων περί υπηκοότητος/ιθαγενείας κατά μίμησιν των ισχυόντων στο κράτος του Ισραήλ π.χ. μία υπηκοότης αλλά πολλές ιθαγένειες.
4. Καταδεικνύει το γελοιώδες του επιχειρήματος "γεννήθηκε εδώ", όπως το παιδί που έτυχε να γεννηθή στο Τελ Αβίβ δεν ειναι κι ούτε ποτέ θα γίνει "Εβραίος", έτσι κι αυτό που γεννήθηκε στην Αθήνα, ούτε είναι και ούτε και δικαιούται να γίνη ποτέ "Ελλην".
5. Διαφωτίζει ότι δεν υπάρχουν στην Ελλάδα "νόμιμοι μετανάστες" διότι δεν υπάρχει, όπως στην Αυστραλία, μεταναστευτικός νόμος! Οι λεγόμενοι νόμιμοι είναι οι λαθρομετανάστες που με νόμους εθνοπροδοτικούς ενομιμοποιήθησαν εκ των υστέρων.
6. Προβάλλει το δέον γενέσθαι: Κατάργησις των εθνοπροδοτικών νόμων. Οσοι έλαβον υπηκοότητα/ιθαγένεια τα τελευταία πενήντα έτη οφείλουν να την χάσουν όλοι και να φύγουν. Πρέποει να φύγουν ΟΛΟΙ, όμως να φύγουν με τρόπον πεπολιτισμένον και με μίαν αποζημίωσιν, όχι όπως έφυγαν "με το πουκάμισό τους" οι Ελληνες από την Αίγυπτον, όπου ήσαν εκεί κατόπιν αδείας του Φαραώ Ψαμμιτύχου, και εχειροκροτήσαμε όλοι την εθνοκάθαρσιν του Νάσερ! Και φυσικά όχι όπως έφυγαν, διά τον μαύρο Άδη αυτοί, το 1,5 εκατομμύριον Ελλήνων της Κριμαίας που ήταν εκεί από την εποχήν της "Ιφιγενείας εν Ταύροις" κι όλοι το θεωρήσαμε απολύτως φυσικόν το δικαίωμα να απαλλάσεται η ΕΣΣΔ από πληθυσμούς που δεν αρέσουν στο Πολιτμπυρό, παρασιωπούμε απολύτως την γενοκτονία κι όποιος την αναφέρει λιθοβολείται διότι δεν είναι "προοδευτικός άνθρωπος".
7. Αποδεικνύει την τερατώδη και σκόπιμη ασάφεια των νόμων και της βιομηχανίας παροχής "ασύλου". Δεικνύει την ανάγκη υπάρξεως ορθού νόμου: Το άσυλον δεν θα δίδεται πλέον από δικαστήρια αλλά αμέσως και αυτομάτως από τας αρχάς. Ασυλον θα δικαιούνται μόνον και αποκλειστικώς οι ερχόμενοι από χώρας που ο ΟΗΕ ή το Ελληνικόν Κράτος έχει κηρύξει "τυραννικάς". Οι λαμβάνοντες "άυλον" τίθενται αμέσως υπό την αιγίδα του "Υπάτου Αρμοστού του ΟΗΕ διά τους πρόσφυγας" και τους δίδεται ειδική ταυτότητα και ορίζεται ότι το έδαφος όπου ευρίσκονται δεν είναι δι' αυτούς το έδαφος της ελληνικής επικρατείας αλλά είναι η επικράτεια του ΟΗΕ.
8. Ολες οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και δη η ελληνική Κυβέρνησις αποκρύπτουν από τους λαούς τον αριθμόν των Εποίκων, ούτως εδώ, εν Ελλάδι, ενημερώνομε ότι ο αληθής αριθμός των Εποίκων είναι ΕΞΗ εκατομμύρια. Διά τούτο ανησυχούμε!
9. Λέγεται ότι η Ε.Ε. απαιτεί να εγκαθίσταται ή να μένη στις χώρες "ποσοστό" Εποίκων. Η άποψίς μας είναι ότι όποιος χάνει τον πόλεμο του επιβάλλεται ως ποινή ο Εποικισμός, όπως τον επέβαλε η ΕΣΣΔ στην Εσθονία, εμείς ευτυχώς δεν χάσαμε τον πόλεμο!