Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

7 Μαΐου 2012

CHEMTRAILS - Τελικά, μας ... ψεκάζουν με ηρεμιστικά ; - Περίεργη ανακοίνωση για το θέμα από την ΠΑ

Τελικά, μας ... ψεκάζουν με ηρεμιστικά ; - Περίεργη ανακοίνωση για το θέμα από την ΠΑ

Μια επιεικώς περίεργη ανακοίνωση εκδόθηκε πριν από λίγο από την Πολεμική Aεροπορία, με την οποία επιχειρείται να διαψευσθεί η φημολογία, αλλά και οι μαρτυρίες που υπάρχουν περί "ψεκασμού του πληθυσμού από αεροσκάφη με νευροκαταπραϋντικές ουσίες". 
Η ανακοίνωση δεν απαντά σε κανένα δημοσίευμα, ούτε σε κάποια ερώτηση βουλευτών, ούτε έχει τεθεί επίσημα και πρακτικά περισσότερο δίνει βάση στην φημολογία, παρά την διαψεύδει, όπως υποθέτουμε ότι είναι ο στόχος της. Απαντά, απλώς, στις παρατηρήσεις πολλών πολιτών οι οποίοι όντως είχαν δει αεροσκάφη σε μεγάλο υψόμετρο να αφήνουν πίσω τους κάτι σαν αέριες ουσίες και ευλόγως ανησύχησαν, αφού οι ημέρες είναι πονηρές.


Στην ανακοίνωση με τίτλο "Ίχνη Συμπύκνωσης (Contrails) Αεροσκαφών" αναφέρεται ότι:
 

  • "Σε απάντηση ερωτήσεων αρκετών συμπολιτών μας που αφορούν σε ίχνη που παρατήρησαν στον ελληνικό εναέριο χώρο, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει τα εξής :
  •  1. Καμία πτήση ψεκασμού με χημικές ουσίες δεν εκτελείται πάνω από ελληνικό έδαφος, εκτός ελάχιστων που αφορούν ψεκασμούς σε περιορισμένες καλλιεργήσιμες εκτάσεις από πολύ χαμηλό ύψος, οι οποίες πάντως δεν έχουν αρχίσει ακόμη για το έτος 2012.
  •  2. Τα λευκά ίχνη που παρατηρούνται και ενδεχόμενα προκαλούν ανησυχία, αποτελούνται από νερό υπό τη μορφή σταγονιδίων ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων και οφείλονται στη συμπύκνωση των υδρατμών, που περιέχονται στα καυσαέρια των πολιτικών αεροσκαφών τα οποία κινούνται σε αεροδιαδρόμους άνωθεν της χώρας μας.
  •  3. Η συμπύκνωση των υδρατμών των καυσαερίων αποτελεί φυσικό φαινόμενο και οφείλεται στη χαμηλή θερμοκρασία του αέρα στα μεγάλα ύψη όπου κινούνται τα αεροσκάφη αυτά. Το ίδιο φαινόμενο μπορεί να παρατηρηθεί και στις εξατμίσεις των αυτοκινήτων τις πολύ ψυχρές ημέρες. Ο χρόνος κατά τον οποίο είναι ορατά τα ίχνη συμπύκνωσης μεταβάλλεται ανάλογα με τις συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο ύψος πτήσης.
  •  4. Οι πτήσεις των αεροσκαφών αυτών εγκρίνονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της χώρας μας, ενώ η Πολεμική Αεροπορία εξασφαλίζει ότι δεν εισέρχεται άλλο ίχνος στον ελληνικό εναέριο χώρο για άλλη δραστηριότητα".



Σας έπεισε η ανακοίνωση;
Εμάς - που δεν ανήκουμε στην κατηγορία των "ψεκασμολόγων" - όχι! Μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα έφερε. Ποιος φωτεινός εγκέφαλος είχε την ιδέα έκδοσής της;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

40 ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΑ ΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ
40 ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ
http://hercolano2.blogspot.com/
--------------------------------------

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η "ΕΥΡΩΠΗ"!

Σχέδιο ανασύστασης της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με την εγκαθίδρυση ενός σούπερ-προέδρου της ΕΕ

Express UK / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ανώτεροι ευρωκράτες μυστικά σχεδιάζουν την δημιουργία ενός πανίσχυρου προέδρου της ΕΕ, δημιουργώντας φόβους στη Βρετανία ότι με τον τρόπο αυτό θα πραγματοποιήσουν το «όνειρό τους», την κατάργηση της Βρετανίας.
Μια μυστική ομάδα υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ έχει καταρτίσει σχέδια για τη συγχώνευση των ρόλων που σήμερα έχουν ο Herman Van Rompuy, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, και ο Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο νέος γραφειοκράτης, ο οποίος δεν θα εκλέγεται άμεσα από τους ψηφοφόρους, αναμένεται να πάρει τον σαρωτικό έλεγχο ολόκληρης της ΕΕ και να εξαναγκάσει τις χώρες μέλη σε όλο και μεγαλύτερη πολιτική και οικονομική ένωση. Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει εξαιρεθεί από τις εμπιστευτικές συζητήσεις στο πλαίσιο της σκιώδους "ομάδας του Βερολίνου" των φιλοευρωπαϊστών πολιτικών με αιχμή του δόρατος τον υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Γκουίντο Βεστερβέλε.
Οι πολέμιοι φοβούνται ότι το σχέδιο θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα σύγχρονο αντίστοιχο του Ευρωπαίου αυτοκράτορα που οραματίστηκε ο Ναπολέων Βοναπάρτηςκαι μια επιστροφή στην Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία τουΚαρλομάγνου που κυριάρχησε στην Ευρώπη κατά το Μεσαίωνα.
Η βρετανική κυβέρνηση συνασπισμού του David Cameron δεν έχει κάνει τίποτα για να αποτρέψει το σχέδιο αυτό. Οι μυστικές συνομιλίες αποκαλύφθηκαν από τον Ανεξάρτητο Εργατικό ομοτίμο Λόρδο Stoddart της Σουίντον.
«Αυτό είναι ένα σχέδιο από ανθρώπους που θέλουν να καταργήσουν τα εθνικά κράτη και να δημιουργήσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης», είπε.
"Το όλο θέμα είναι παλαβό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αποφασισμένοι να επιτύχουν το τελικό τους στόχο. "Η μόνη ελπίδα για τη Βρετανία είναι να αποχωρήσει από την ΕΕ και να γίνει ένα ανεξάρτητο έθνος." Η κίνηση αυτή θα δώσει περαιτέρω ώθηση στη δημοφιλή σταυροφορία της Daily Express για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Συντηρητικός βουλευτής Douglas Carswell, δήλωσε: «Δεν έχει σημασία το πώς θα οργανώσουν τα γραφεία αυτών των τεχνοκρατών, σημασία έχει ότι είναι άχρηστοι στο να οργανώνουν τη ζωή μας και δεν έχουν εκλεγεί και έτσι δεν έχουν καμία νομιμότητα.
"Η ανησυχία μου είναι ότι ο πρόεδρος θα καταλήξει να έχει το χάρισμα του Van Rompuy και τις οικονομικές διαχειριστικέ ικανότητες του Μπαρόζο."

Ο Ευρω-βουλευτής Paul Nuttall, του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, (το UKIP του NigelFarage) δήλωσε: "Αυτή είναι μια πραγματικά γελοία ιδέα που δεν πρέπει ποτέ να επιτρέψουμε να συμβεί. Ακούγεται σαν να προσπαθούν να γυρίσουν πίσω στις ημέρες της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. "
Προς το παρόν, οι δύο ανώτεροι γραφειοκράτες της ΕΕ, ο κ. Barroso και ο κ. Van Rompuy, έχουν εγκλωβιστεί σε μια πικρή διαμάχη εξουσίας για τον καθορισμό του ποιος είναι ο αληθινός μεγάλος "παίχτης" στην Ευρώπη. Ο πρώην Πορτογάλος πρωθυπουργός Barroso, ο οποίος ηγείται του εκτελεστικού βραχίονα της ΕΕ και εξελέγη στη θέση του από τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι κατανοητό να αγανακτούν με το αντίπαλο φέουδο του Βέλγου Van Rompuy, ο οποίος επιλέχθηκε από τους αρχηγούς των κυβερνήσεων των κρατών μελών της ΕΕ για να τους ‘εκπροσωπήσει’.
Σύμφωνα με το σχέδιο, ένα πρόσωπο θα πρέπει να εκλέγεται από τους ευρω-βουλευτές για να εκτελέσει και τους δύο ρόλους.
Οι υποστηρικτές του πιστεύουν ότι οι αντίπαλες προεδρίες υπονομεύουν την ικανότητα της ΕΕ να «μιλήσει με μία φωνή». Υποστηρίζουν ότι η συγχώνευση των δύο ρόλων θα δημιουργήσει ένα ισχυρό ευρωπαίο ηγέτη ο οποίος θα είναι σε θέση να συνεχίσει το όνειρο των φεντεραλιστών για μια ενωμένη Ευρώπης, η οποία έχει κλονιστεί σοβαρά από την κρίση στην Ευρωζώνη.

Ο Λόρδος Stoddart επιβεβαίωσε την ύπαρξη του σχεδίου σε γραπτή κοινοβουλευτική απάντηση στη Βουλή των Λόρδων. Ζήτησε από τους υπουργούς Εξωτερικών να αποκαλύψουν ό, τι ήξεραν για τις συνομιλίες της συγχώνευσης.
Σε απάντηση στην ερώτησή του, ο υπουργός Εξωτερικών Λόρδος Χάουελ του Γκίλφορντ, δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι για μια συνάντηση ομάδας υπουργών εξωτερικών της ΕΕ σε άτυπη βάση για να συζητήσουν διάφορα θέματα που σχετίζονται με τη μελλοντική διακυβέρνηση της ΕΕ.
"Ενώ το Ηνωμένο Βασίλειο δεν αποτελεί μέρος αυτής της ομάδας, καταλαβαίνουμε ότι μια ιδέα που συζητείται είναι η συγχώνευση των θέσεων του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής."
Ο Λόρδος Χάουελ πρόσθεσε: ". Η συγχώνευση των δύο προεδριών θα δημιουργούσε μια πιθανή σύγκρουση συμφερόντων, θα υπονόμευε την ποιότητα της ΕΕ στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και θα αναστάτωνε τη θεσμική ισορροπία εντός της ΕΕ" δήλωσε ο Λόρδος Stoddart: «Αυτά τα είδη των άτυπων συζητήσεων στο πλαίσιο της ΕΕ έχει τη συνήθεια γρήγορα να μεταφέρεται σε επίσημες προτάσεις.
"Δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν είναι συμβαλλόμενο μέρος σε αυτές τις συζητήσεις, οι επιφυλάξεις της είναι ακαδημαϊκού τύπου.
"Μια τέτοια συγχώνευση θα αποτελούσε μια μαζική μετατόπιση της εξουσίας στα χέρια ενός και μόνο, μη εκλεγμένου γραφειοκράτη. Η κυβέρνηση πρέπει να δει αυτό πολύ πιο σοβαρά και να εκφράσει τις αντιρρήσεις της πολύ έντονα. "
Και πρόσθεσε: «Εκείνος που θα κατέχει τη θέση του νέου οργάνου θα έχει τόσο πολιτικά όσο και διοικητικά την ηγεσία στην Ευρώπη, έχοντας πολύ περισσότερες εξουσίες από αυτές που έχει ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
"Είναι πραγματικά μια μεγάλη απογοήτευση ότι έχουμε μια κυβέρνηση υπό την ηγεσία των συντηρητικών, που υποτίθεται ότι είναι ακόμα ευρωσκεπτικιστές αλλά οι υπουργοί της συνηγορούν σε αυτό."
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

Πρώτες δηλώσεις Ν. Μιχαλολιάκου μετά την μεγάλη εκλογική νίκη