Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

8 Απριλίου 2012

Λαθρομετανάστευση: δημαγωγική προεκλογική φρενίτιδα


Λαθρομετανάστευση: Σπαρακτικά μελοδράματα αποπροσανατολισμού


Με μυξοκλάματα και υστερικές κραυγές μιλάνε σήμερα, προεκλογικά, για τη φρίκη της λαθρομετανάστευσης. Όχι, βεβαίως, για την ουσία του προβλήματος, αλλά για τις επιπτώσεις του προβλήματος.

Ζούμε ένα παραλήρημα ασύστολης προεκλογικής δημοκοπίας και θηριώδους υποκρισίας.

Κάθε φορά που τα πράγματα «ζορίζουν» για το καθεστώς των ανδρεικέλων, τότε μπαίνουν σε ενέργεια τα μεγάλα «όπλα» του αποπροσανατολισμού.

Το πρώτο και το ισχυρότερο: Το παιχνίδι της κατασκευασμένης τρομοκρατίας. Ένα παιχνίδι που παίζεται επί δεκαετίες για κάθε συμφορά μας και θα παιχτεί και σήμερα (τα σχέδια βρίσκονται στα συρτάρια του παρακράτους) μόλις το απαιτήσουν οι διεθνείς και εγχώριοι πραξικοπηματίες του νεοταξικού ολοκληρωτισμού…

Τώρα στη φαρέτρα της διεθνούς χρηματιστηριακής χούντας βρίσκεται και ο λαθρομεταναστευτικός εφιάλτης και το τελετουργικό του τηλεθέαμα…

Το λαθρομεταναστευτικό,
ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας το οποίο έχει πάρει διστάσεις εκρηκτικής φρίκης, παρέχεται για πολιτική και οικονομική ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, για αφόρητη δημαγωγία και αχαλίνωτο αποπροσανατολισμό.

Αυτή τη δημαγωγική προεκλογική φρενίτιδα ζούμε αυτές τις ημέρες. Ξαφνικά οι πάντες και ιδιαίτερα τα ΜΜΕ «φωτίστηκαν» δια μαγείας και διέκριναν τον εφιάλτη: τις εξωτερικές όψεις του εφιάλτη, τα πυώδη αποστήματά του.

«Ανακάλυψαν», ξαφνικά, πασίγνωστα και χιλιοειπωμένα και που από το 2005 αναλύουμε συστηματικά. Ένα μικρό δείγμα:

«Μήπως δεν γνωρίζουν τα ΜΜΕ, τα κόμματα και οι πολιτικοί μας ότι:
α). Η ιστορική Αθήνα έχει γίνει «φέουδο» και «πεδίο» σύγκρουσης των αλλοδαπών γκέτο και των μαφιών τους: Η αλβανική, η ρωσική, η Ουκρανική, η κινέζικη, η πακιστανική και λοιπές μαφίες. Αυτές οι μαφίες λυμαίνονται το ιστορικό κέντρο, τρομοκρατούν και διώχνουν του κατοίκους και συγκρούονται πολεμικά και ανοικτά για τα «όρια»!!!
β). Η ιστορική Αθήνα έχει μετατραπεί σε «κεντρική αγορά» των ναρκωτικών: η φρικτή «πασαρέλα των ναρκομανών». Η κερδοφόρα πηγή των μαφιών και η «πηγή» κάθε εγκλήματος.
γ). Η ιστορική Αθήνα αποτελεί και το κέντρο του εμπορίου της «λευκής σαρκός». Ένα γιγάντιο μπορντέλο! Άλλη κερδοφόρα και εγκληματική πηγή.
δ). Η ιστορική Αθήνα έχει μετατραπεί σε μια πελώρια χαβούζα βρωμιάς. Μπόχα και ακαθαρσίες παντού, Σύριγγες, μαυρισμένα κουτάλια, βρωμιές και αίματα. Κορμιά σωριασμένα στους δρόμους, πρέζες να πουλιούνται παντού, μια πύλη ακολασίας, ένας οχετός που ξερνάει όλη τη βαρβαρότητα της σήψης, της απανθρωπιάς και της κτηνωδίας…
Αυτά όλα τα γνωρίζουν και τα παρασιωπούν οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και της πολυπολιτισμικότητας. Και αν τα θίξει κανείς κατακεραυνώνεται ως «ρατσιστής»…»


Όλα αυτά τα κυβερνητικά ανδρείκελα κάθε απόχρωσης και οι γενίτσαροι των ΜΜΕ, καθώς και όλα τα κόμματα τα ΓΝΩΡΙΖΑΝ.

Κατά καιρούς μάλιστα μετά το 2007, συχνά, για τους δικούς τους αποπροσανατολιστικούς και δημαγωγικούς σκοπούς και οικονο-πολιτικούς στόχους (θα μιλήσουμε παρακάτω) ανέσυραν προσωρινά το λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη και μίλαγαν για «Σόχο στην Αθήνα» κ.λπ…

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ναυαρχίδα του Λαμπρακιστάν. Στις 16 Δεκεμβρίου του 2007 «ανακαλύπτει» το «λαθρομεταναστευτικό», τα «γκέτο της Αθήνας», το «οργανωμένο έγκλημα», τα «κυκλώματα μαστροπείας, λαθρεμπορίου και διακίνησης ναρκωτικών».
ΕΔΩ:
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=15241&m=A44&aa=2

Σημείωση: Σήμερα το «Βήμα» έχει βγάλει το κείμενό του…
Θα το διαβάσετε αναρτημένο ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=14748#14748


Κατά καιρούς, λοιπόν, πάρα πολλοί «ανακάλυπταν» τον εφιάλτη, εκτόξευαν κάποιες καταναλωτικές ομοβροντίες και μετά μούγγα…

Αυτό γίνεται και σήμερα: Σκούζουν για τα συμπτώματα του προβλήματος. ΟΧΙ για το ίδιο το πρόβλημα, για το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ δημιουργήθηκε και ΠΟΙΟΙ το έθρεψαν και το γιγάντωσαν…

Η προεκλογική περίοδος το ανάγει σε κεντρικό ζήτημα δημαγωγίας και αποπροσανατολισμού και σε τρομοκρατικό «εύρημα» με στόχο: Τον «καθαρισμό» της Αθήνας, τη διάχυση του εφιάλτη στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας και την κατασκευή σύγχρονων και αποτρόπαιων «Στρατοπέδων Συγκέντρωσης», για πάσα χρήση.

Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6376

Βλέπουμε καθαρά ότι ο λαθρομεταναστευτικός εφιάλτης αποτελεί πλέον για το καθεστώς των ανδρεικέλων ένα νέο τρομοκρατικό όπλο αποπροσανατολισμού και ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ (οικονομικής και πολιτικής), όπως ακριβώς και η πλαστή τρομοκρατία: Η κατασκευασμένη τρομοκρατία του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών.

Πρώτον: Χρησιμοποιείται προεκλογικά, με οδυρμούς και μελοδράματα, σαν κεντρικό ζήτημα της δημαγωγικής προεκλογικής αντιπαράθεσης.

Με αυτό το τέχνασμα επικαλύπτονται και αφανίζονται ΟΛΑ τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελέστηκαν από τα κυβερνητικά ανδρείκελα εναντίον της ελληνικής κοινωνίας: Οι πραξικοπηματίες της συγκυβέρνησης Παπαδήμου, τα ανδρείκελα της ευρω-χούντας πετάνε το «μπαλάκι» στην εξέδρα, στη δημαγωγία για το λαθρομεταναστευτικό, συγκαλύπτοντας έτσι το σύνολο των εγκλημάτων τους (εγκλήματα εσχάτης προδοσίας) εναντίον της χώρας και του λαού της…

Δεύτερον: Προωθούν τα μακάβρια σχέδιά τους τα σχετικά με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης…

Τρίτον: Προλειαίνουν το έδαφος για την προώθηση των μεγάλων κερδοσκοπικών παιχνιδιών στην αγορά του κέντρου της Αθήνας.

Η υποβάθμιση και η καταστροφή του κέντρου της Αθήνας έχει και οικονομικές παραμέτρους: Την εμπορευματοποίηση και την άγρια κερδοσκοπική εμπορία του κέντρου της Αθήνας.

Μέσα σ’ αυτό το κερδοσκοπικό παιχνίδι εντάσσεται και «καθαρισμός» της Αθήνας, η διάχυση των λαθρομεταναστών σε άλλες περιοχές και οι μελοδραματικές θρηνωδίες των «νταβάδων»: Οι παλιότερες και οι σημερινές που έχουν πάρει επιδημική μορφή…

Παραθέτουμε ένα παλιό μας άρθρο (Ιούνιος 2009) πάνω στο ζήτημα αυτό:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=20973#20973




Η Ιστορική Αθήνα: το «εμπόρευμα» της μελλοντικής κερδοσκοπικής αναισχυντίας

Έχουμε επισημάνει πολλές φορές ότι η εισαγωγή αλλοδαπών και η εισβολή των λαθρομεταναστών αποτελεί ένα «εργαλείο» του κεφαλαίου και της Νέας Τάξης με πολυεδρικούς στόχους: αποδόμηση των εθνών κρατών, ισοπέδωση των ιστορικών κατακτήσεων και των αγωνιστικών κεκτημένων των λαών, κατασκευή διχαστικών γκέτο και «μειονοτικών» προβλημάτων και πολλά άλλα που έχουμε αναλύσει διεξοδικά.

Πάντα, φυσικά, σε κάθε κοινωνικό και πολιτικό στόχο των υπερεθνικών υπάρχει και η οικονομική συνιστώσα: Το κέρδος και υπερ-κέρδος.


Το έμμεσο κέρδος προέρχεται από την απαξίωση της εργατικής δύναμης και τη μαύρη εργασία, καθώς και από το πολιτικό κέρδος: Την εξόντωση της οργανωμένης πάλης των εργαζομένων, την αφαίρεση των κεκτημένων δικαιωμάτων τους και τη μετατροπή σε αγέλη δούλων.

Αυτό το πολιτικό καπιταλιστικό κέρδος είναι το κυρίαρχο στοιχείο των υπερεθνικών ελίτ του ιμπεριαλισμού. Ακριβώς γιατί στοχεύει στην κατάλυση κάθε εθνικής και ταξικής συγκρότησης, στην ολοκληρωτική υποταγή των κοινωνιών και των λαών.

Οι γενικοί βεβαίως πολιτικοί στόχοι της καπιταλιστικής κερδοφορίας και κερδοσκοπίας συνοδεύονται πάντα και από τους άμεσους στόχους της οικονομικής λεηλασίας.

Το «εργαλείο» (η αλλοδαπή εισαγωγή και εισβολή) χρησιμοποιείται και για τη δραματική υποβάθμιση περιοχών που μπορεί να επιφέρουν μια αυριανή, τερατώδη αύξηση άμεσων κερδών.

Ένα τέτοιο «εμπόρευμα» είναι η ιστορική Αθήνα και το κέντρο της.

Μεθοδευμένα, οργανωμένα και συστηματικά την απαξιώνουν και δημιουργούν τέτοιες εφιαλτικές συνθήκες, συνθήκες που εξοβελίζουν τους κατοίκους της. Μέσα σε τέτοιες ζοφερές συνθήκες οι πάντες αναζητούν αλλού τη σωτηρία, το κέντρο μεταβάλλεται σε χαλάσματα και ερείπια και αγοράζεται από τους καρχαρίες για ένα κομμάτι ψωμί.

ΟΤΑΝ ολοκληρωθεί αυτός ο στόχος και η λεηλασία, τότε αρχίζει η αναβάθμιση των περιοχών και το «καθάρισμά» τους.

Η συνταγή της Πλάκας από τους «εκσυγχρονιστές» απέδωσε προσοδοφόρους καρπούς!

Με τα στίφη των εισαγμένων δούλων η «συνταγή» αυτή επεκτάθηκε σε όλη την παλιά Αθήνα.

Ήδη γύρω από την Πλατεία Βάθη και τον Άγιο Παύλο ο Βγενόπουλος έχει αγοράσει όλη την περιοχή. Αυτό σαν ένα μικρό παράδειγμα, γιατί όλο το κέντρο έχει αγοραστεί σε τιμές λεηλασίας.

Αυτή η συνιστώσα έχει επισημανθεί αρκετές φορές από πολλούς και από το ΡΕΣΑΛΤΟ.

Πριν από λίγο καιρό ήδη γράψαμε:

«Σημείωση: Εδώ δεν θα πρέπει να μας διαφύγει και η οικονομική συνιστώσα. Η μελετημένη και μεθοδευμένη δραματική υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας και των γειτονιών της στοχεύει και σε τεράστια κέρδη. Οι μεγαλοκαρχαρίες την υποβαθμίζουν συνειδητά σε τέτοιο βαθμό, ώστε, σαν τα κοράκια, να τη λεηλατήσουν. Κατόπιν (τώρα αρχίζει αυτό), «καθαρίζουν» το τοπίο, στέλνουν τα αλλοδαπά στίφη αλλού και εκτοξεύουν τις τιμές του αναβαθμισμένου κέντρου σε γιγάντια ύψη κερδοφορίας και κερδοσκοπίας. Αυτό, όμως, είναι θέμα ξεχωριστής ανάλυσης…»

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3464


Μία ανάρτηση από το «Κλασσικοπερίπτωση» προσκομίζει καταλυτικά στοιχεία και από πρώτο χέρι: Από τους «νταβάδες».
Ανοίξτε εδώ για να διαβάσετε και τα στοιχεία:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2009/06/blog-post_8927.html


Τα γκέτο του σήμερα, φιλέτα του αύριο


«Γειτονιά του μέλλοντος» το γκέτο των Αθηνών.
Για μια ακόμα φορά οι εκτιμήσεις και οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται και ανοίγουν το δρόμο για καλά ρεπορτάζ. Θυμάστε τι έγραφε ο «Σπύρος» στο «Ποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το Κέντρο της Αθήνας;» για τους «αληθινά ενδιαφερομένους που θα αγοράσουν κάποτε το Παραδοσιακό Κέντρο τής Αθήνας. γιά ένα κομμάτι ψωμί και τότε θα εξαφανίσουν τούς μη ενταγμένους μετανάστες, πού θα τούς χρεώσουν όλα τά δεινά»;

________________________
Όπως γράφουν σήμερα Τα Νέα το γκέτο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την Πλατεία Ομονοίας αποτελεί σύμφωνα με ειδικούς «γειτονιά του μέλλοντος».

Η αύξηση του αριθμού των μεταναστών,
αλλά και το κλίμα της ανασφάλειας που βιώνουν κάτοικοι και καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται γύρω από την «απαγορευμένη πόλη»- που περικλείεται από την Ευριπίδου, τη Μενάνδρου, τη Σοφοκλέους, τη Γερανίου την Ικτίνου και τη Σωκράτους - από τις ταραχές, τη διακίνηση των ναρκωτικών, τις κλοπές και την πορνεία, έχουν ρίξει τις τιμές των ακινήτων τουλάχιστον κατά 20% έως 25%.

Έτσι μεγαλοκατασκευαστές και εφοπλιστές έχουν ήδη προβεί σε αγορές στην Πλατεία Θεάτρου και στις γύρω περιοχές, εκμεταλλευόμενοι την πτώση στις τιμές των ακινήτων, επισημαίνει εκπρόσωπος του Συλλόγου Μεσιτών Αθήνας. «Εάν λυθεί το πρόβλημα με τους μετανάστες οι τιμές θα εκτιναχθούν στα ύψη, αφού αυτό το κομμάτι της Αθήνας έχει από τα μεγαλύτερα πλεονάσματα σε κτιριακό δυναμικό».

____________________________________________________________________________________________
Η περιοχή θα υποβαθμίζεται συνεχώς, τουλάχιστον για μία ακόμη πενταετία, οπότε και θα αρχίσουν να αγοράζουν πάμφθηνα όλο και περισσότεροι επιχειρηματίες. Παράλληλα, μεγάλο μερίδιο επί των ακινήτων θα αποκτήσουν και οι τράπεζες, κυρίως από κατασχέσεις, τα οποία κάποια στιγμή θα δημοπρατήσουν…

Την ώρα που η περιοχή γύρω από το δημαρχείο της Αθήνας απαξιώνεται, στο Μεταξουργείο, το Γκάζι και τον Κεραμεικό άλλοτε παλιά και εγκαταλελειμμένα βιομηχανικά κτίρια και αποθήκες μετατρέπονται σε περιζήτητες κατοικίες κυρίως loft- με τιμές που ξεπερνούν τις 4.000 ευρώ. Και όπως φαίνεται, υπάρχει χώρος για επενδύσεις αφού μόνο στο Μεταξουργείο έχουν καταγραφεί 211 εγκαταλελειμμένα κτίρια και 110 στου Ψυρρή.

  Μόνο οι τυφλοί σήμερα δεν βλέπουν και οι επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές» ότι αυτοί που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και διατεταγμένα προώθησαν τη λαθρομεταναστευτική εισβολή, κατοχή και τον εποικισμό για την ολοκληρωτική ισοπέδωση της χώρας, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ (το δικό τους έγκλημα) για τα κερδοσκοπικά τους παιχνίδια: Οικονομικά και πολιτικά…

------------------------------- 
Λαθρομεταναστευτικό - Άλλη μία αηδιαστική προεκλογική ψευτιά του Σαμαροβενιζελισμού

Αυτοί που μέχρι χθές μοίραζαν την ελληνική ιθαγένεια σαν να επρόκειτο για δωρεάν διανομή προφυλακτικών κατά του AIDS.

Αυτοί που ευχαριστούσαν τους λαθρομετανάστες επειδή "επέλεξαν" την Ελλάδα σαν τόπο τελικού τους προορισμού.

Αυτοί που δεν μίλησαν ποτέ για τους πραγματικούς υπαίτιους αυτού του μείζονος εθνικού μας προβλήματος. Για αυτούς δηλαδή τους προσωρινούς διαχειριστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που αφού κατέστρεψαν, με τα όπλα ή με τα ΔΝΤ και τις "Παγκόσμιες τράπεζες", χώρες σαν το Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Κουρδιστάν κλπ, μάζεψαν με μία "σκούπα" σαν και εκείνη του Χρυσοχοϊδη τους ανθρώπους - σκουπίδια, δηλαδή όσους επέζησαν απο τις επιθέσεις τους και με το φαράσι των δουλεμπόρων ή των γεωπολιτικών τους χωροφυλάκων ( βλ. Τουρκία) τους πετούν σαν τοξικό σωρό στην Ελλάδα.

Σε μία Ελλάδα,
σε έναν Έλληνα που είχε εκπαιδευτεί απο τους ανέκαθεν δωσίλογους κυβερνήτες του να ζεί σαν ευρωλιγούρης ή σαν ευρωπρεζόνι.

Σε μία Ελλάδα που είχε προ καιρού χάσει εκείνο το μπούσουλα που είχαν αφήσει σαν παρακαταθήκη οι Μακρυγιάννηδες, οι Κολοκοτρώνηδες οι Παπουλάκοι και όλοι οι τίμιοι Μάρτυρες και αγωνιστές της πίστης και της ελευθερίας.

Αυτοί λοιπόν που έκτισαν κατά τα συμφωνηθέντα στο Δουβλίνο τη νέα "χωματερή" της δικής τους Ευρώπης, της Ευρώπης δηλαδή του "διαφωτισμού", της φραγκοκρατίας, της Μπίλντερμπεργκ, της Goldman Sachs, της ΕΚΤ , του Δ΄Ράϊχ.

Αυτοί που τους αφήσαμε να μας κάνουν ξανά ραγιάδες.

Αυτοί που μας προτείνουν να σταυρώσουμε τα χέρια στην πλάτη υποσχόμενοι ότι θα μας αφήσουν να τρώμε σαν τα σκυλιά με το στόμα τον βρώμικο χυλό - συσσίτιο των μεγαλόψυχων δανειστών - επικυριάρχων - αφεντικών μας.

Είναι αυτοί που σήμερα ανακάλυψαν πως η Αθήνα έχει καταληφθεί απο λαθρομετανάστες, ότι έχουμε ανάμεσά μας μία "υγειονομική βόμβα", ότι η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί κατακόρυφα κλπ κλπ κλπ .

Αυτά τα άθλια υποκείμενα, οι εγκληματίες, οι συνένοχοι της νέας γενοκτονίας των Ελλήνων, οι δωσίλογοι, τα εκτρώματα του "δημιουργικού καπιταλισμού" της Μέρκελ, οι δυνάστες και τύρρανοι κάθε Έλληνα που δεν ανήκει στον σκληρό πυρήνα της συμμορίας τους ή κάθε άλλης νεοταξικής συμμορίας, βγαίνουν στις τηλεοράσεις τους, στα ραδιόφωνά τους, στις εφημερίδες τους και σαν γνήσιες πόρνες της πολιτικής, παραπλανούν το θυμικό μας και ταυτόχρονα μας εκβιάζουν να τους ψηφίσουμε.

Να τους ψηφίσουμε επειδή θα διαπραγματευτούν με τον διοικητή του στρατοπέδου καλύτερες μερίδες στο συσσίτιο για όσους γλυτώσουν φυσικά το "ξεψείριασμα" στους θαλάμους αερίων που με τόσο κόπο και μόχθο έκτισαν οι τραπεζίτες και οι λαθρέμποροι.

Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του Σαμαροβενιζελισμού αλλά και όλων των άλλων που τον στήριξαν και τον στηρίζουν παριστάνοντας τον ιδεολογικό αντίπαλο.

Για δαύτους, τόσο οι λαθρομετανάστες όσο και οι Έλληνες είμαστε σκουπίδια που κάποια στιγμή θα σαρώσει η "σκούπα" του κάθε Χρυσοχοϊδη και το φαράσι της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Αν δεν του ξαποστείλουμε απο εκεί που ήρθαν, τότε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χρυσοχοϊδη θα "συγκατοικούν" Λαθρομετανάστες και Έλληνες νεόπτωχοι περιμένοντας το "ξεδιάλεγμα" των υπευθύνων της αξιολόγησης δηλαδή της "ανακύκλωσης" των ανθρωπίνων σκουπιδιών του συστήματος , όπως ονόμασε κάποτε η Θάτσερ αυτούς που "αναγκαστικά θα μπούν στο περιθώριο" της "νέας αναμορφωμένης κοινωνίας".


---------------------------------
  Στο Μεταξουργείο έχουν έρθει κάτι τσακάλια που αφού πρώτα αγόρασαν κοψοχρονιά το μισό Αζερμπαϊτζάν την εποχή του Εμφυλίου πολέμου κι αμέσως μετά (η ζωή είναι για τα τσακάλια), τώρα αγοράζουν ολάκερη την παλιά γειτονιά μου.
Έχουν και κάτι βιτρίνες "Μ"ΚΟ υποτιθέμενων κατοίκων, έχουν μαζί τους τα κανάλια και τις εφημερίδες και τις αμερικανοεφημερίδες τύπου "Lifo", έχουν και την προώθηση από τον Καμίνη κι από την κρατική ΕΡΤ όπου τους κάνει διαφήμιση κάθε τόσο ένας ανεκδιήγητος "ποδηλάτης"-υποψήφιος δήμαρχος-Αμυράς, οπότε τί άλλο θέλουν.

Για όποιον ενδιαφέρεται, περισσότερα εδώ:
http://www.capital.gr/news.asp?id=1083531
κι εδώ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=192064
κι εδώ:
http://www.lifo.gr/mag/columns/3593


Είναι τρομερά εξοργιστικό να είσαι γέννημα θρέμμα για 100 και βάλε χρόνια σ' έναν τόπο και να έρχονται κάποιοι μάγκες από το πουθενά, να τα αγοράζουν όλα και να αποφασίζουν ότι αυτό θα γίνει έτσι κι εκείνο θα γίνει αλλιώς.
Και τα μέσα, έντυπα κι ηλεκτρονικά, να τους παρουσιάζουν αγίους και με φωτοστέφανο.

Σε αυτή τη ζωή ζούμε.

-------------------------------
 Αυτό θα πεί μπίζνες με ουρά:

http://www.rethinkathens.org/

Τελικά καλά έλεγε ο Τζέφρης. Λεφτά υπάρχουν. Και μάλιστα άφθονα. Αρκεί να είσαι στο στρατόπεδο του Καμίνη, της Μπιρμπίλη και του Γιωργάκη του Παπακωνσταντίνου.

-------------------------------

ΑΙΣΧΟΣ: Bάζουν ενοικιαστήριο στην ΕΛ.ΑΣ.!

ΑΙΣΧΟΣ: Bάζουν ενοικιαστήριο στην ΕΛ.ΑΣ.!

08-04-2012 09:47:38




Σε καιρούς μνημονίων συνέβη και αυτό το όνειδος: Ενοικιαστήριο στην Ελληνική Αστυνομία βάζει η κυβέρνηση, τη στιγμή που η εγκληματικότητα είναι πλέον ανεξέλεγκτη και οι πολίτες νιώθουν τρόμο ακόμη και μέσα στα σπίτια τους. Η ΕΛ.ΑΣ. «ενοικιάζεται» επίσημα και με τον νόμο στους έχοντες τη δυνατότητα να πληρώσουν!
Σύμφωνα με αναλυτικό δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος", με απόφαση των υπουργείων Οικονομικών και Προστασίας του Πολίτη, το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, όλα τα οχήματα και οι μοτοσικλέτες της, ακόμη και τα ελικόπτερα που έχει στην κατοχή της η ΕΛ.ΑΣ., μπορούν πλέον να ενοικιάζονται από ιδιώτες που θέλουν να κοιμούνται ασφαλείς και ήσυχοι τα βράδια!
Ο,τι και όσοι… ενοικιάζονται από εκείνους που μπορούν να πληρώσουν θα αφαιρούνται βέβαια από τις δυνάμεις που προστατεύουν τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς. Και όποιος νομίζει ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν -ή μάλλον έχει μείνει... στήλη άλατος- δεν έχει παρά να προστρέξει στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες ακόμη και ο τιμοκατάλογος των ενοικιάσεων της ΕΛ.ΑΣ. Οι τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ την ώρα για την ενοικίαση ενός απλού αστυνομικού μέχρι και 1.500 ευρώ αν θέλετε να νοικιάσετε το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Και αν είστε και καλός πελάτης, η Ελληνική Αστυνομία σάς κάνει και έκπτωση...
Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση, από δω και στο εξής οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει τον προσωπικό του κρατικό αστυνομικό αντί του ποσού των 30 ευρώ την ώρα. Πληρώνοντας δε 20 ευρώ επιπλέον την ώρα, έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ μοτοσικλετιστή αστυνομικού ή αστυνομικού με εκπαιδευμένο σκύλο!
[Δεν υπάρχουν λόγια πλέον για να περιγραφεί η ανηθικότητα των κυβερνώντων που ισοπεδώνουν τα πάντα στη χώρα ελέω μνημονίων... Από πού αντλούν αυτό το δικαίωμα παρά μόνο από το εξωφρενικό θράσος τους;!].
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

--------------------------------

-Νοίκιασέ τες τώρα!





Αστυνομία- πριβέ για πλούσιους δημιουργούν, με το νομοσχέδιο που προώθησαν προ ημερών, ο υπουργός Οικονομικών Φ. Σαχινίδης και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Όθωνας, εκδίδοντας, μάλιστα -όπως αποκαλύπτει, σήμερα, το Πρώτο Θέμα- ακόμα και τιμοκατάλογο για τις...προσφερόμενες υπηρεσίες.
Πρόκειται για εξόχως σοβαρό θέμα που εκθέτει τους δύο υπουργούς και γελοιοποιεί την ΕΛ.ΑΣ, γεγονός που απαιτεί αμέσως την παρέμβαση του αρμόδιου υπουργού Μιχ. Χρυσοχοϊδη και της ηγεσίας της απαξιωμένης αστυνομίας. Ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η εγκληματικότητα επιδεινώνεται, η λαθρομετανάστευση διαρρηγνεύει τον κοινωνικό ιστό και οι δυνάμεις καταστολής γίνονται ολοένα και αγριότερες απέναντι σε αγανακτισμένους πολίτες και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης (Μανώλης Κυπραίος, Μάριος Λώλος κ.ά).
Η απόφαση των δύο υπουργών δημοσιεύτηκε προ ημερών στο ΦΕΚ (888/Β, 21/ο3/2012) και ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, και τις τιμές (!) για την ενοικίαση αστυνομικών και μέσων της ΕΛ.ΑΣ.
σε ιδιώτες που επιθυμούν να εντείνουν την ιδιωτική φύλαξή τους, να εμφανιστούν "γκλαμουράτοι" σε εκδηλώσεις που οργανώνουν (γάμοι, βαφτίσια, δεξιώσεις κλπ.), ή, ακόμα και για την χρησιμοποίηση σε...κινηματογραφικές ταινίες και σίριαλ!

Έτσι, με 40 ευρώ την ώρα μπορείτε να έχετε ένα περιπολικό της αστυνομίας και με 50 μία μοτοσυκλέτα της ομάδας Ζ ή Δίας, μαζί με τον οδηγό, ενώ με 50 ευρώ μπορείτε να νοικιάσετε αστυνομικό σκύλο μαζί με τον συνοδό του. Εάν το βαλάντιό σας το επιτρέπει και θέλετε να δείξετε πόσο ισχυροί είστε μπορείται να έχετε ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ με 1500 ευρώ ανά ώρα ή ταχύπλοο σκάφος με 200 ευρώ!


Πέραν της γελοιότητας της κοινής υπουργικής απόφασης, το θέμα είναι σοβαρότατο καθώς δείχνει πόσο απαξιώνεται το κράτος και ιδιαίτερα οι υπηρεσίες ασφαλείας, στην προσπάθεια να εισπραχθούν ακόμα και ...φραγκοδίφραγκα στο βωμό του μνημονίου και της τρόϊκας!
Καμία πρόβλεψη, ωστόσο, δεν υπάρχει για τους χιλιάδες αστυνομικούς που φυλάσσουν επιχειρηματίες, πολιτικούς και μεγαλοδημοσιογράφους. Θα κληθούν, φερ'  ειπείν, να πληρώσουν ...με την ώρα, εκδότες και επιχειρηματίες που έχουν στην ασφάλειά τους αστυνομικούς;

http://www.anatropi2020.gr/2012/04/blog-post_08.html#more

ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!

ΣΧΟΛΙΟΝ:

«Προσωπικά θεωρώ ότι η μάχη συνεχίζεται και πρέπει να είναι παρών. Όπως ο Λ.Παπαδήμος δεν είναι μπαλαντέρ ή μηχάνημα που όποτε θέλουμε πατάμε το on και τον καλούμε να παίξει ένα ρόλο»
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ κ. Γιαννίτση, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗ Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟ κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ!
Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ! 
ΑΦΟΥ Ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ κλπ. ΝΑ ΗΓΗΘΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ! 
ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ!
--------------
Γιαννίτσης: Να μείνει και μετεκλογικά ο Παπαδήμος που έσωσε τη χώρα!!!

08-04-2012 12:57:25




Ωχ. Αφενός μας το ρίχνει ξανά ότι δεν γλιτώνουμε από τον τραπεζίτη πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης. Αφετέρου, o Τ. Γιαννίτσης μας προέκυψε ως νέα Κ. Τεκτονίδου (η βουλευτής που είπε στον ΓΑΠ "μου χρωστάς δεν σου χρωστάω"). Έτσι, την προσωπική του άποψη, ότι ο Λουκάς Παπαδήμος πρέπει να είναι παρών μετά τις εκλογές καταθέτει ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Γιαννίτσης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μας χρωστάει, του χρωστάμε για όσα έκανε μέχρι τώρα»!!!

«Προσωπικά θεωρώ ότι η μάχη συνεχίζεται και πρέπει να είναι παρών. Όπως ο Λ.Παπαδήμος δεν είναι μπαλαντέρ ή μηχάνημα που όποτε θέλουμε πατάμε το on και τον καλούμε να παίξει ένα ρόλο» είπε ο Τ. Γιαννίτσης.

«Ο πρωθυπουργός ήταν παρακαταθήκη προτού κληθεί -γι' αυτό άλλωστε κλήθηκε- και θα είναι ακόμη μεγαλύτερη μετά το τέλος της θητείας του. Όμως ας μην υπολογίζουμε πολύ σε αυτό.»

Ο υπουργός Εσωτερικών θεωρεί ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου πέτυχε τον σκοπό της, υποστηρίζοντας ότι ήταν η αποτροπή πτώχευσης της χώρας, έστω και αν αυτό συνοδεύτηκε από επώδυνες ρυθμίσεις, αλλά βλέπει δύσκολο να προκύψει μετά τις εκλογές μία κυβέρνηση τέτοιας μορφής. «Αν προκύψει θα είναι πιθανότατα ξανά προϊόν μίας δύσκολης κατάστασης. Όπως μέχρι πότε μπορούμε να πηγαίνουμε μπρος-πίσω σαν το εκκρεμές;»
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

40 ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

40 ΝΕΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ:
http://hercolano2.blogspot.com/
-------------------------------

ΘΕΣΙΣ: Σενάρια χάους!

 ΘΕΣΙΣ: Σενάρια χάους!

 8/4/2012

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ (ΣΗΜΕΡΟΝ, ΚΥΡΙΑΚΗ 8/4/2012) ΓΡΑΦΕΙ:
Σενάρια χάους για την επόμενη μέρα! --- Ευ. Βενιζέλος: αν επαληθευθούν τα γκάλοπ δεν θα ξέρουμε ούτε πού πάμε ούτε για ποια χώρα μιλάμε - Αγωνία στους ξένους από το δημοσκοπικό ναυάγιο ΠαΣοΚ-ΝΔ
 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ:

ΕΩΣ ΧΘΕΣ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ, ΜΠΑΙΓΝΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ" ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΚΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΤΡΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ή ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΝ ΤΕΧΝΑΣΜΑ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ* ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ  ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ, ΜΕ ΟΡΓΑΝΟΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ "ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ" ΚΙ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΙ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΘΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 45άρι ΤΗΣ 17Ν! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ, ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗ ΣΧΕΣΙ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΠΛΥΣΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΕΡΙ "ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ" ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ "ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ" ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΙ ΤΩΝ ΕΚΜΑΥΛΙΣΤΩΝ ΤΟΥ!
*ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ! ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΗΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η "ΑΔΕΚΑΣΤΗ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ, ΤΗΝ "ΜΙΖΑ", ΠΟΥ Ο κ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ!

ΑΥΡΙΟ, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΩΝ (ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ.) ΘΑ ΛΥΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ "ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ" ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟΝ ΛΟΓΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΘΑ ΩΦΕΛΟΥΝ, ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ, ΜΕΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΧΑΛΚΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΙ ΡΟΥΖΒΕΛΤ-ΤΣΩΡΤΣΙΛ-ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΗΝ ΓΙΑΛΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ!
----------------------


To 80% των Ελλήνων "διώχνει" τους μετανάστες

To 80% των Ελλήνων "διώχνει" τους μετανάστες
08-04-2012 07:53:28





Τρομάζουν, ενοχλούν και είναι υπεύθυνοι για τα δεινά της χώρας. Αυτή είναι η εικόνα για τους μετανάστες, όπως προκύπτει από την δημοσκόπηση της Κάπα Research, η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό του «Βήματος της Κυριακής», μετά την έναρξη των επιχειρήσεων-σκούπα στο κέντρο και την απόφαση της κυβέρνησης για δημιουργία κέντρων κράτησης.
Οι ερωτηθέντες, σε ποσοστό κοντά ή και πάνω από το 80%, έχουν αρνητική γνώμη για τους μετανάστες, νόμιμους και παράνομους. Αλλά, αν οι Έλληνες φαίνεται να ομονοούν για το πρόβλημα, 1 στους 3 παραμένει δύσπιστος για τις λύσεις που προτείνουν οι πολιτικοί.
Το 83,4% των ερωτηθέντων θεωρεί πολύ σοβαρό το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη χώρα μας και το 79,3% αισθάνεται ότι κινδυνεύει, εξαιτίας τω περιστατικών βίας που συμβαίνουν καθημερινά.
Εκτός από την εγκληματικότητα, μεγάλη ανησυχία προκαλεί πλέον στους πολίτες και το υγειονομικό θέμα, με το 71,6% του δείγματος να θεωρεί απαραίτητη την καθιέρωση πιστοποιητικού υγείας για τους μετανάστες.
Επιπλέον, το 54,7% κρίνει αναγκαία την ίδρυση κέντρων φιλοξενίας-κράτησης για τους μετανάστες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δημοσκόπηση: Το 81% των Εβραίων στις ΗΠΑ υποστηρίζει τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων +ΣΧΟΛΙΟΝ

ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ! ΛΕΓΕ-ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ "ΕΘΝΗ", ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ! ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ!!! ΚΙ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ!!!!
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥΣ "ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ"!!!
ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΡΗΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ! Π.χ. ΛΕΥΪΤΙΚΟΝ 20.13:
13 καὶ ὃς ἂν κοιμηθῇ μετά ἄρσενος κοίτην γυναικός, βδέλυγμα ἐποίησαν ἀμφότεροι· θανάτῳ θανατούσθωσαν, ἔνοχοί εἰσιν.
[ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΟΝΙΚΑ: ΚΑΙ ΟΣ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΗ ΜΕΤΑ ΑΡΣΕΝΟΣ ΚΟΙΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΣ, ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΕΠΟΙΗΣΑΝ ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ, ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΥΣΘΩΣΑΝ, ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΣΙΝ.]

------------------------
The Jewish Daily Forward / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Δεν είναι κάτι νέο το ότι οι Εβραίοι της Αμερικής υποστηρίζουν συντριπτικά τη νομιμοποίηση του «γάμου» των ομοφυλόφιλων. Όμως μια νέα έρευνα βάζει το επίπεδο της στήριξης στο 81%, υψηλότερα από προηγούμενες δημοσκοπήσεις.
Μια παλαιότερη έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο από την ίδια ομάδα δημοσκοπήσεων, την Public Religion Research Institute, έδειξε το ποσοστό των Εβραίων της Αμερικής που ποστήριζε τον «γάμο» των ομοφύλων στο 76%.
Σήμερα, περίπου το ήμισυ του συνόλου των Αμερικανών υποστηρίζουν το «γάμο» των ομοφύλων.
«Μου έκανε εντύπωση ότι οι αριθμοί ήταν υψηλοί σε εθνικό επίπεδο, αλλά δεν είμαι συγκλονισμένος από αυτούς», είπε για την έρευνα.ο Idit Klein, εκτελεστικός διευθυντής της Keshet, μιας εβραϊκής ομάδας υπεράσπισης των δικαιωμάτων των γκέι και των λεσβιών,
Οι «γάμοι» μεταξύ Εβραίων ομοφυλόφιλων και λεσβιών γίνονται ολοένα και περισσότερο αποδεκτοί από τις εβραϊκές θρησκευτικές ομάδες. Ο Μεταρρυθμισμένος Ιουδαϊσμός ανακοίνωσε επίσημα την υποστήριξή του για τους «γάμους» των ομοφυλόφιλων, από τη δεκαετία του 1990, και ο Συντηρητικός Ιουδαϊσμός το 2006. Καμία ομάδα του Ορθόδοξου Ιουδαϊσμού δεν αποδέχεται τον «γάμο» μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου, αν και το ζήτημα της ομοφυλοφιλίας έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης τελευταία μεταξύ των Μοντέρνων Ορθοδόξων.
Η νέα έρευνα διεξήχθη σε απευθείας σύνδεση από το Public Religion Research Institute το Φεβρουάριο και το Μάρτιο του τρέχοντος έτους, μετά από έρευνα περίπου 1.000 Εβραίων. Ενώ η έρευνα διαπίστωσε ότι περισσότεροι από οκτώ στους δέκα Εβραίους είναι υπέρ του «γάμου» μεταξύ ατόμων ιδίου φύλου γάμο, η έρευνα έδειξε επίσης ότι μόνο το 48% των Εβραίων Ρεπουμπλικάνων τον υποστηρίζουν.
Προηγούμενες έρευνες έδειξαν ότι η υποστήριξη των Εβραιοαμερικάνων για τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων ήταν ελαφρώς χαμηλότερη. Οι δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το Pew Research Center κατά την περίοδο 2008-2009 έδειξαν την Εβραιοαμερικάνικη υποστήριξη στον «γάμο» των ομοφυλόφιλων κατά 75%, και 76% το 2010.
"Η Αμερικανική Εβραϊκή κοινότητα έχει μια μακρά ιστορία υπεράσπισης του σωστού στην ιστορία, όταν πρόκειται για νομοθεσία ατομικών δικαιωμάτων και δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι βλέπουμε μια παρόμοια πορεία, όταν πρόκειται για την «ισότητα» στον γάμο", είπε ο Klein. "Οι προσπάθειές μας ... ήταν πάντα περισσότερο για τη δημιουργία εσωτερικής αλλαγής στις εβραϊκές κοινότητες, δημιουργώντας αλλαγή που θα επηρεάζει πραγματικά το κλίμα και τον πολιτισμό και την πολιτική μας μέσα στις συναγωγές και στα ολοήμερα σχολεία και τις παιδικές κατασκηνώσεις."
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή