Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

14 Ιανουαρίου 2014

Β. Βιλιάρδος - Δεν θα περάσουν!!!

http://www.analyst.gr/2014/01/12/5679/2/

Δεν θα περάσουν



no-pasaran E-FB
Το πρόβλημα της πατρίδας μας δεν είναι πλέον οικονομικό – αφού τα μέτρα που εφαρμόζονται προάγουν τον εκφασισμό της κοινωνίας, τον αφελληνισμό και τη γενοκτονία, με ενδεχόμενο να μην είμαστε πια έθνος, μετά από μερικές δεκαετίες
(To άρθρο αποτελείται από 2 Σελίδες)
Η άρχουσα τάξη μπορεί να χάσει την εξουσία μόνο με τέσσερις τρόπους: ή ανατρέπεται εκ των έξω, ή κυβερνάει τόσο άσχημα ώστε να επαναστατούν οι μάζες, ή αφήνει να δημιουργηθεί μία δυνατή και δυσαρεστημένη μεσαία τάξη, ή χάνει την εμπιστοσύνη στον εαυτό της και τη βούληση να κυβερνά.
Τα αίτια αυτά δεν λειτουργούν μεμονωμένα και, κατά κανόνα, συνυπάρχουν και τα τέσσερα, ως ένα βαθμό. Μία άρχουσα τάξη που θα ήταν ικανή να φυλαχτεί από όλους αυτούς τους κινδύνους, θα μπορούσε να διατηρηθεί στην εξουσία για πάντα. Τελικά, ο αποφασιστικός παράγοντας είναι η πνευματική στάση αυτής της ίδιας της άρχουσας τάξης” (Orwell).
 .
Άποψη     
«Δίνουμε μάχη αντιμετωπίζοντας και πέμπτη φάλαγγα. Υπάρχει μία πέμπτη φάλαγγα, η οποία χαίρεται με τα αρνητικά δημοσιεύματα», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υποχρεώνοντας τους σκεπτόμενους Έλληνες που τον άκουσαν, να αναρωτηθούν τι ακριβώς εννοεί.
Από τη μία πλευρά, η λέξη «πέμπτη φάλαγγα» που χρησιμοποίησε αναφέρεται στην προπαγάνδα, η οποία εκδηλώνεται εντός μίας υπό πολιορκία πόλης ή μίας χώρας σε εμπόλεμη κατάσταση - με αντικείμενο την ωφέλεια του εχθρού. Η προπαγάνδα αυτή μπορεί να είναι είτε εγχώρια, να προέρχεται δηλαδή από το εσωτερικό της χώρας (ή της πόλης), είτε εξωτερική – απ’ ευθείας από τον εχθρό.
Στόχος της είναι να υπονομεύσει με κάθε τρόπο το φρόνημα ή την ικανότητα των αμυνομένων – με τη βοήθεια της δολιοφθοράς, της διασποράς ψευδών ειδήσεων, της έντεχνης χειραγώγησης των μαζών, του «αντιπερισπασμού» της κοινής γνώμης, με τη μετατόπιση του ενδιαφέροντος της σε άλλα θέματα κοκ.
Στο ίδιο «πλαίσιο», ως «πέμπτη φάλαγγα» χαρακτηρίζονται επίσης οι κρυφές, ανατρεπτικές ομάδες ή ύποπτες ομάδες ανάλογων «δραστηριοτήτων», σκοπός των οποίων είναι η ανατροπή της υφιστάμενης τάξης πραγμάτων – έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν τα ενδιαφέροντα, τα συμφέροντα καλύτερα μίας ξένης, επιθετικής και επεκτατικής δύναμης. Ο όρος χρησιμοποιείται πολύ συχνά ως μία μειωτική, συκοφαντική έκφραση, για οποιουσδήποτε πραγματικούς ή υποτιθέμενους πολιτικούς ή οικονομικούς ανταγωνιστές.
Από την άλλη πλευρά, ο όρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στον ισπανικό εμφύλιο πόλεμο (1936-1939), κατά τη διάρκεια της πολιορκίας της Μαδρίτης –  χαρακτηρίζοντας ως «5η Φάλαγγα» τον άμαχο πληθυσμό της πόλης, από τον οποίο θα ξεκινούσε η επίθεση εναντίον των κομμουνιστών (οι πολίτες είχαν τοποθετηθεί υπέρ του Φράνκο και των εθνικιστών).
Χαρακτηριστικό είναι το σύνθημα τότε των αντιφασιστών «Δεν θα περάσουν» (no pasaran) – υπονοώντας πως δεν θα επέτρεπαν στους φασίστες να καταλάβουν τη πόλη. Επίσης, το αντίθετο σύνθημα των πολιτών της Μαδρίτης, οι οποίοι ζητωκραύγαζαν επαναλαμβάνοντας τη λέξη «Πέρασαν» (han pasado) – όταν κέρδισε τη μάχη ο φασισμός, τον οποίο επιδοκίμαζαν!
Με κριτήριο τα παραπάνω, η κυβέρνηση φαίνεται πως μας ενημερώνει έμμεσα ότι, αφενός μεν δίνουμε μία μάχη (εμείς για την υπεράσπιση της ελευθερίας, της ιδιοκτησίας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας, αυτή για την παραμονή της στην εξουσία), αφετέρου πως γίνονται προσπάθειες χειραγώγησης των Ελλήνων (προπαγάνδα), τόσο από το εσωτερικό, όσο και από το εξωτερικό – προς όφελος του εχθρού.
Επειδή όμως πρέπει να αποφεύγουμε τις παγίδες θεωρώντας, όπως οι Ισπανοί τότε και σήμερα (ανάλυση), «φίλο» μας το φασισμό, ο οποίος φαίνεται να επιβάλλεται σταδιακά στη χώρα μας (προφανώς όχι από την ακροδεξιά, αλλά από τη σκιώδη, ξένη διακυβέρνηση, την οποία μάλλον υπηρετεί πιστά ένα μεγάλο μέρος των πολιτικών δυνάμεων της χώρας), οφείλουμε να βεβαιωθούμε σχετικά με το ποιος είναι πραγματικά ο εχθρός μας. Αμέσως μετά, πρέπει να ερευνήσουμε και να διαπιστώσουμε τον τρόπο, με τον οποίο προσπαθεί να μας χειραγωγήσει – το είδος της προπαγάνδας δηλαδή.
(α) Όσον αφορά το πρώτο σκέλος, οι εξωτερικοί εχθροί μας είναι αναμφίβολα το ΔΝΤ και η Γερμανία, η οποία ουσιαστικά μας το επέβαλε – υπενθυμίζοντας, σε σχέση με την επίσκεψη του σοσιαλδημοκράτη (SPD) συγκυβερνήτη της χώρας και την επικρότηση εκ μέρους του της πολιτικής της καγκελαρίου στην Ελλάδα ότι, «όλοι οι Γερμανοί πολιτικοί, ανεξαρτήτως κόμματος, μιλούν την ίδια γλώσσα: τα Γερμανικά».
Στόχος τους είναι η λεηλασία της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας, η κατάλυση του κοινωνικού κράτους, ο πλήρης εκφασισμός του συστήματος, οι φορολογικές επιδρομές, η εξαθλίωση του πληθυσμού, η «φυλετική εκκαθάριση», καθώς επίσης η μετατροπή των Ελλήνων σε σκλάβους χρέους – με σκοπό την εξουδετέρωση των υγιών αντιστάσεων τους στο διηνεκές.
Μέσα από τη συγκεκριμένη μεθόδευση, επιδιώκεται παράλληλα να υποχρεωθούν όλοι οι Έλληνες να αποδεχθούν τον «ξένο ζυγό», έτσι ώστε να μετατραπούν σε ένα άβουλο, ετερόφωτο προτεκτοράτο – παράδειγμα προς αποφυγή για όλους τους άλλους Ευρωπαίους πολίτες, εάν τυχόν τολμούσαν ποτέ να αμφισβητήσουν τους «επίδοξους» ηγεμόνες τους (Γερμανία, χρηματοπιστωτικό κτήνος).
Περαιτέρω, ο εσωτερικός μας άσπονδος εχθρός είναι προφανώς εκείνη η πολιτική και οικονομική ελίτ, η οποία αποδέχεται, μεθοδεύει και προάγει τα σχέδια των εισβολέων – επιδιώκοντας ανταλλάγματα για την «προδοσία» της, τα οποία είναι πολύ περισσότερα από τα γνωστά μας τριάντα αργύρια.
Υπενθυμίζουμε εδώ πως, στην περίπτωση της Τουρκίας, η οποία οδηγήθηκε στα νύχια του ΔΝΤ το 2001, η κυβέρνηση του σημερινού πρωθυπουργού της, η οποία ανέλαβε πολύ αργότερα την εξουσία, ήταν αυτή που ξεπούλησε τη χώρα της –  μετατρέποντας την ουσιαστικά σε «εξαρτημένη επαρχία» του τοκογλυφικού, διεθνούς κεφαλαίου (ανάλυση).
Το γεγονός αυτό οφείλει να μας προβληματίσει, όσον αφορά την αλλαγή της στάσης της αξιωματικής αντιπολίτευσης - αν και θεωρούμε πως το πιθανότερο μελλοντικό σενάριο είναι η συγκυβέρνηση των δύο ισχυρότερων σήμερα κομμάτων (κοινοβουλευτική δικτατορία).
(β)  Όσον αφορά τώρα το δεύτερο σκέλος της «έρευνας» μας, τον τρόπο δηλαδή, με τον οποίο γίνονται προσπάθειες χειραγώγησης μας (μεταξύ άλλων με τη βοήθεια ορισμένων φανερών ή αφανών διατεταγμένων ΜΜΕ), όλοι διαπιστώνουμε τα παρακάτω:
Όταν εφαρμόζονται μέτρα λεηλασίας της Ελλάδας, εκφασισμού της κοινωνίας και φτωχοποίησης των Ελλήνων (για παράδειγμα, δρακόντεια φορολογικά πρόστιμα* για να διευκολυνθεί η μελλοντική εκχώρηση των εισπράξεων των φόρων σε ιδιώτες, αντισυνταγματικοί διωγμοί ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος, συνεχείς μειώσεις μισθών και συντάξεων, νέοι δημευτικοί φόροι, αυθαίρετες απαγορεύσεις διαδηλώσεων, γενόσημακλπ.), τότε ενεργοποιείται «ως εκ θαύματος» το Κράτος Δικαίου – με τη σύλληψη κάποιων απίστευτα διεφθαρμένων πολιτικών, στρατιωτικών, διευθυντών δημοσίων εταιρειών και επιχειρηματιών, οι οποίοι στο παρελθόν κατέκλεβαν την Ελλάδα, παραμένοντας στο απυρόβλητο (οι απάτες με τις κρατικές τράπεζες, οι οποίες ήλθαν στην επιφάνεια πρόσφατα, είναι ένα από τα πολλά «δείγματα» της ληστείας – της εκμετάλλευσης του δημοσίου πλούτου, από μία μικρή μερίδα διεφθαρμένων Ελλήνων).
Με τον τρόπο αυτό οι Πολίτες, όπως κάποτε στη Μαδρίτη, έχοντας υποφέρει τα πάνδεινα από την ασύδοτη «δημοκρατία», από τα οικονομικά εγκλήματα και από την πολιτική διαφθορά, καταλήγοντας στη χρεοκοπία, επικροτούν και υποδέχονται με ενθουσιασμό τους εισβολείς, καθώς επίσης τον εκφασισμό της κοινωνίας τους – πόσο μάλλον όταν είναι πολίτες μίας χώρας, τα βασικά ελαττώματα της οποίας είναι η διχόνοια και η μισαλλοδοξία.
Έχοντας λοιπόν κατανοήσει ποιοι ακριβώς είναι οι εχθροί μας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, τι επιδιώκουν, καθώς επίσης με ποιόν τρόπο μας χειραγωγούν, είμαστε σίγουροι πως η μία «πέμπτη φάλαγγα» που ανέφερε ο αντιπρόεδρος, η προπαγάνδα, δεν θα «χειραγωγήσει» κανέναν – ενώ η άλλη «πέμπτη φάλαγγα», οι αμυνόμενοι Έλληνες Πολίτες, δεν θα φωνάξουν με ενθουσιασμό «Πέρασαν», όπως οι Ισπανοί αλλά, αντίθετα, «Δεν θα περάσουν».
Άλλωστε, έχει ήδη αναφερθεί ότι, “Το σύστημα, το οποίο κατέκλεψε και οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, καθώς επίσης στο διεθνή εξευτελισμό,  δεν έχει καμία διάθεση να αυτοεξυγιανθεί αυτοτιμωρούμενο – ενώ καμία ξένη δύναμη δεν ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει την τάξη σε μία άλλη χώρα. Επομένως, μόνο εάν παραλύσει ο μηχανισμός που συντηρεί αυτό το σύστημα, το σύστημα θα καταρρεύσει.
Ο μηχανισμός όμως αυτός δεν παραλύει μόνο με διαμαρτυρίες, με συγκεντρώσεις και με πορείες. Εμείς οι ίδιοι τον συντηρούμε: με το να πληρώνουμε αυτά που μας επιβάλλει, με το να πηγαίνουμε υπάκουα στη δουλειά μας, με το να μη φέρνουμε αντιρρήσεις, με το να φοβόμαστε τον ίσκιο μας και με το να μην βλέπουμε τίποτα άλλο, πέρα από την μίζερη ζωούλα μας και τον μικρόκοσμό μας.
Για να το πούμε πιο απλά, μόνο εάν παραλύσουμε τον μηχανισμό που παράγει χρήματα και υπόκοσμο, διεφθαρμένα κόμματα, πολιτικούς και επιχειρηματίες, τότε αυτό το σαθρό σύστημα θα καταρρεύσει – αφού αυτό εξαρτάται από εμάς και όχι εμείς από αυτό.
Σε αυτή τη θέση βέβαια ο κλασικός αντίλογος των υπερασπιστών της υποτέλειας είναι ότι, θα κυριαρχήσει το χάος και η αναρχία. Όμως, είναι αδιαμφισβήτητο πλέον ότι ζούμε «κατ’ επίφαση εν τάξει» – εκτός εάν «τάξη» θεωρείται να μην ξέρεις τι φόρους θα σου επιβάλλουν την επόμενη εβδομάδα, αν θα έχεις δουλειά αύριο ή όχι, αν θα μπορείς να πληρώσεις φάρμακα, αν πρέπει να μεταναστεύσεις για να επιβιώσεις, αν τα νοσοκομεία θα έχουν γάζες, αν τα σχολεία θα συνεχίσουν να λειτουργούν και αν τα παιδιά σου θα έχουν το δικαίωμα να ονειρεύονται.
Ίσως πρέπει λοιπόν να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας - όχι όμως για να την παραδώσουμε ξανά σε κάποιον άλλον……
.
Υστερόγραφο: Υπενθυμίζουμε ακόμη μία φορά ότι, το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι εξαιρετικά σημαντικό – αφού, σύμφωνα με μελέτες, ο πληθυσμός της χώρας μειώθηκε κατά 300.000 μέσα σε δέκα μόλις χρόνια, στα 9,9 εκατομμύρια.
Με τη γήρανση δε των Ελλήνων στο ζενίθ (2,2 εκατομμύρια ή το 20% του πληθυσμού είναι άνω των 65 ετών, γεγονός που μας κατατάσσει στην τρίτη θέση μετά τη Β. Κορέα και την Ιαπωνία) και τα παιδιά κάτω των 14 ετών στο ναδίρ (1.650.000 εκ. έναντι 2.250.000 πριν από 40 περίπου έτη), δεν είναι υπερβολικό να αναφέρεται κανείς σε μία άνευ προηγουμένου «φυλετική εκκαθάριση» – ενώ θεωρείται πως εάν ο πληθυσμός μειωθεί κάτω από τα 8 εκ., τότε η πιθανότητα εξαφάνισης του μέσα σε πενήντα έτη δεν είναι απίθανη.
Εάν τώρα συνυπολογίσουμε τα αποτελέσματα της πολιτικής λιτότητας που έχουν επιβάλλει οι ξένοι εισβολείς (τεράστια μείωση των γάμων και τρομακτικός περιορισμός των γεννήσεων, αυτοκτονίες, χρεοκοπίες, ανεργία, απαισιοδοξία, «φυγή» στα ναρκωτικά, εγκληματικότητα, μετανάστευση των Ελλήνων κοκ.), τότε είναι εμφανές πως οι προοπτικές γίνονται ακόμη πιο σκοτεινές. Πόσο μάλλον όταν ο αριθμός των (παράνομων κυρίως) μεταναστών πλησιάζει το 20% του συνολικού πληθυσμού της χώρας – με πολλές πιθανότητες να συνεχίσει αυξανόμενος.
.
* Σημείωση κειμένου: Για παράδειγμα όσον αφορά τα πρόστιμα, η μη καταβολή ΦΠΑ της τάξης των 100 €, έστω και για μια ημέρα, οδηγεί σε πρόστιμο 1.000 € σε εταιρίες, οι οποίες τηρούν απλό λογιστικό σύστημα –  σε 2.500 € στις εταιρείες που τηρούν διπλογραφικό σύστημα.  
Ένα δεύτερο παράδειγμα είναι το ότι, σε οποιοδήποτε ποσό φόρου δεν καταβληθεί εντός δύο μηνών από την παρέλευση της νόμιμης προθεσμίας, επιβάλλεται πρόστιμο ίσο µε το 10% του φόρου που δεν καταβλήθηκε εμπρόθεσμα.
Μετά την πάροδο ενός έτους από τη λήξη της νόμιμης προθεσμίας καταβολής, το παραπάνω πρόστιμο ανέρχεται στο 20% του φόρου ενώ, μετά την πάροδο δύο ετών, ανέρχεται στο 30% του φόρου – όσο περίπου οι προμήθειες που απαιτούν οι εισπρακτικές εταιρείες.

«Θέλουμε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης», λέει η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

«Θέλουμε Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης», λέει η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής




 
- «Οι ψηφοφόροι πρέπει να αποφασίσουν υπέρ ή κατά των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης (ΗΠΕ) κατά τη διάρκεια των ευρωεκλογών αυτή την άνοιξη», λέει η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Viviane Reding.

- Ο μόνος εχθρός για τους οραματιστές των ΗΠΕ είναι οι «ευρωσκεπτικιστές» και τα «ακροδεξιά» κόμματα που βρίσκονται σε πρωτιά στις δημοσκοπήσεις. (Καμία ανησυχία για τα αριστερά κόμματα).

- Οι εθνικές κυβερνήσεις θα υποβιβαστούν μπροστά στο υπερκράτος της ΕΕ.

- Εκστρατεία προπαγάνδας «για τα μυαλά των Ευρωπαίων» υπέρ των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης, ακόμα και με το φόβητρο ενός νέου παγκοσμίου πολέμου !

Η Viviane Reding, αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και η μακροβιότερη Επίτροπος των Βρυξελλών, ζήτησε «μια πραγματική πολιτική ένωση» να τεθεί στην ατζέντα της ΕΕ για τις εκλογές την άνοιξη, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph.

«Πρέπει να οικοδομήσουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης με την Επιτροπή ως κυβέρνηση και δύο σώματα - το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και μια "Γερουσία" των κρατών μελών», είπε.

Το «όραμα» της Reding, το οποίο συμμερίζονται πολλοί στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, θα μετατρέψει την ΕΕ σε υπερκράτος υποβιβάζοντας τις εθνικές κυβερνήσεις και τα κοινοβούλια σε ένα μικρό πολιτικό ρόλο ισοδύναμο με εκείνον που έχουν τα τοπικά συμβούλια στη Βρετανία.

Σύμφωνα με το σχέδιό της, η Επιτροπή θα υπερέχει των εθνικών κυβερνήσεων και οι βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα αντικαταστήσουν την κυριαρχία των βουλευτών του κοινοβουλίου.

Οι εθνικοί ηγέτες, που συνέρχονται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα πρέπει να μειωθούν σε ένασυμβουλευτικό, δευτερεύοντα ρόλο παρόμοιο με αυτόν της Βουλής των Λόρδων στην Μ. Βρετανία.

Ο Nigel Farage, ο ηγέτης του UKIP, είπε ότι η Reding αποκάλυψε την πραγματική δυνατότητα επιλογής που θα έχουν οι Βρετανοί ψηφοφόροι στα εκλογικά τμήματα.

«Για τους ανθρώπους που έχουν εξουσία στις Βρυξέλλες, αυτή είναι η μόνη επιλογή που έχουν να προσφέρουν, καμία μεταρρύθμιση μόνο Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης. Στις 22 Μαΐου, ο βρετανικός λαός θα πρέπει να αναρωτηθεί αν θέλει αυτό και θα ψηφίσει αναλόγως», είπε.

«Είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι θα πουν όχι σε αυτό το συγκεντρωτικό φανατισμό».

Τα σχόλια της Reding περιγράφουν το αυξανόμενο χάσμα μεταξύ της δέσμευσης της Ευρώπης για "διαρκώς στενότερη ένωση" και της Βρετανίας, η οποία πιέζει για τη μείωση των εξουσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Υποθέτουμε ότι η Βρετανία θα εξέλθει από την ΕΕ και έτσι δεν κάνουμε καν τον κόπο να σκεφτόμαστε τις βρετανικές ευαισθησίες αυτή τη στιγμή», δήλωσε ένας αξιωματούχος.

Ενώ η Βρετανία μπορεί να διαγραφεί, η ανησυχία αυξάνεται επειδή η εχθρότητα έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα σε ολόκληρη την ηπειρωτική Ευρώπη και τα αντι - ΕΕ κόμματα προπορεύονται στις δημοσκοπήσεις στη Γαλλία, την Ολλανδία και την Ελλάδα.

Ανώτερα στελέχη της ΕΕ, όπως η Reding, θέλουν οι ευρωπαϊκές εκλογές τον Μάιο να προχωρήσουν πέρα ​​από τις συζητήσεις για τη λιτότητα στην ευρωζώνη υιοθετώντας «ένα μεγάλο όραμα για την Ευρώπη».

«Αυτή η συζήτηση βρίσκεται σε μια αποφασιστική φάση τώρα. Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες, οι πολίτες σε όλη την Ευρώπη θα είναι σε θέση να επιλέξουν την Ευρώπη στην οποία θέλουν να ζήσουν», είπε.

«Υπάρχουν πολλά που διακυβεύονται. Το αποτέλεσμα των εκλογών αυτών θα διαμορφώσουν την Ευρώπη για τα επόμενα χρόνια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ψήφος σε αυτές τις εκλογές είναι ζωτικής σημασίας.

Θα είναι το καλύτερο όπλο μας ενάντια στους ευρωσκεπτικιστές : Να εξηγήσουμε στους πολίτες μας ότι η ψήφος τους μετράει πραγματικά».

Κατά την περίοδο μέχρι την πανευρωπαϊκή ψηφοφορία της άνοιξης, η ΕΕ ετοιμάζεται να εξαπολύσει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία για τις καρδιές και τα μυαλά των ψηφοφόρων.

Μιλώντας στην Αθήνα, ο José Manuel Barroso, ο Πρόεδρος της Επιτροπής, επεσήμανε ότι η ΕΕ θα χρησιμοποιήσει τα εκατό χρόνια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου για να προειδοποιήσει ότι ο ευρωσκεπτικισμός, τα ακροδεξιά και λαϊκίστικα αντι – ευρωπαϊκά κόμματα θα μπορούσαν να φέρουν τον πόλεμο πίσω στην Ευρώπη.

«Καμία άλλη πολιτική οικοδόμηση μέχρι σήμερα δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι καλύτερος τρόπος για την οργάνωση της ζωής για να μειωθεί η βαρβαρότητα σε αυτόν τον κόσμο», είπε.

 
"Βαρβαρότητα";
«Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να υπενθυμίσουμε αυτό καθώς θα τιμήσουμε φέτος την έναρξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Δεν πρέπει ποτέ να θεωρούμε την ειρήνη, τη δημοκρατία ή την ελευθερία δεδομένες. Είναι επίσης ιδιαίτερα σημαντικό να το υπενθυμίσουμε αυτό καθώς το Μάιο οι λαοί της Ευρώπης θα κληθούν να συμμετάσχουν στις ευρωπαϊκές εκλογές».

Η προσπάθεια του Barroso και της Reding να τονίσουν τα όσα διακυβεύονται στις εκλογές της ΕΕ δεν έτυχαν θερμής υποδοχής από όλες τις κυβερνήσεις .

«Η ομοσπονδιακή υπερβολή για τις Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι καθόλου χρήσιμη για την πλειοψηφία των χωρών που θέλουν μια μεταρρυθμισμένη ΕΕ να λειτουργήσει καλύτερα», δήλωσε ένας ευρωπαίος διπλωμάτης.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Νέα από τον Μεσαίωνα της πολιτικής ορθότητας: Πακιστανός ταξιτζής που επιτέθηκε σεξουαλικά σε επιβάτιδα αφήνεται ελεύθερος

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Νέα από τον Μεσαίωνα της πολιτικής ορθότητας: Νεαρός Βρετανός με σύνδρομο Asperger, καταδικάζεται σε φυλάκιση ενός έτους γιατί ανέβασε φωτογραφία του με στολή της Κου Κλουξ Κλαν και μια.. κούκλα και έγραψε ότι «η δημοκρατία είναι μια αποτυχία». Πακιστανός ταξιτζής που επιτέθηκε σεξουαλικά σε επιβάτιδα αφήνεται ελεύθερος


 
ΚΟ: Το καταπιεστικό δόγμα της πολιτικής ορθότητας γίνεται ολοένα και πιο έντονο στις χώρες του “δημοκρατικού” δυτικού κόσμου, μεταξύ των οποίων, ασυναγώνιστη «πρωταθλήτρια» είναι η Μεγάλη Βρετανία. Και μην βιαστείς να πεις «καλά, αυτά μόνο εκεί γίνονται», γιατί μάλλον η όρασή σου είναι μικρή...

Στην Βρετανία λοιπόν, ένας νεαρός, τιμωρήθηκε με φυλάκιση 12 μηνών, μόνο και μόνο γιατί υπήρχε βίντεό του στο YouTube στο οποίο εμφανίζεται να φοράει μια στολή της Κου Κλουξ Κλαν.

Ο 24χρονος Christopher Phillips, που έλαβε αυτή την εξωφρενική καταδικαστική ποινή, άκουσε τον δικαστή να του λέει : «Δεν απαιτείται προηγμένη εκπαίδευση ή γνώση της ιστορίας για να ξέρετε ότι αναζητούσατε να εκφράσετε κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει προσβολή».

Έτσι, προφανώς, είναι κυριολεκτικά παράνομο να «προσβάλεις» κάποιους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτό ισχύει μόνο για όσους θα προσβάλουν το ιερό δόγμα της πολιτικής ορθότητας. Το ίδιο το BBC παρουσιάζει συνεχώς μέσα από το πρόγραμμά του κάθε μορφής αντιχριστιανική επίθεση όσο και προσβλητικά «κωμικά» show, όπου πάντα το πρόσωπο που γελοιοποιείται είναι ο λευκός ετεροφυλόφιλος γηγενής άνδρας.

Ζούμε σε μια περίοδο ελέγχου του λόγου και της έκφρασης, που όμοιά της είναι μόνο η περίοδος του Μεσαίωνα με τουςνόμους «περί βλασφημίας», ​​όπου απαγορευόταν η έκφραση να φτάσει στην αμφισβήτηση του ιερού δόγματος της καθολικής εκκλησίας. Είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο θρησκευτικό σύστημα πεποιθήσεων το οποίο δεν δέχεται αμφισβητήσεις. Καλώς ήρθατε στο Μεσαίωνα της πολιτικής ορθότητας.

Ο Philips, ο οποίος είναι τακτικός εθελοντής στην εκκλησία του, είπε τα εξής «αιρετικά» λόγια : «Νιώθω πιο δυνατός κοντά στους δικούς μου. Την δική μου εθνική ομάδα – τους λευκούς ανθρώπους».

O Christopher Philips, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Asperger, ομολόγησε την ενοχή του για το «έγκλημά του». Συγκεκριμένα για το ότι ανέβασε τρία βίντεο στο YouTubeπου τον δείχνει να φοράει στολή της Κου Κλουξ Κλαν και να ποζάρει με μια μεγάλη μαύρη κούκλα μιας μορφής που είναι γνωστή από ιστορίες παραμυθιών, ως golliwog, σε μια συγκέντρωση ακροδεξιών.

Ο δικαστής του είπε ότι τα βίντεό του είναι «πέρα για πέρα προσβλητικά» ή «πολύ φλεγμονώδεις», και δεν του αφήνουν άλλη επιλογή, παρά να οδηγήσει στη φυλακή τον 24χρονο.

Ο δικαστής είπε στον Philips : «Στις 9 Μαρτίου, πήγες με άλλους στην εκδήλωση “White Power Worldwide” στοSwansea, παίρνοντας μαζί σου μια στολή της Κλαν που αγόρασες από την Αμερική και αργότερα ταξίδεψες σε μια άλλη εκδήλωση, όπου φωτογραφήθηκες ντυμένος με την στολή να κρεμάς μια μεγάλη κούκλα golliwog».

Ο δικαστής περιέγραψε τον θαυμασμό του νεαρού για την Κου Κλουξ Κλαν «αποτρόπαιο».

Και πρόσθεσε : «Στο μανιφέστο σας, που υπογράφετε ωςDarren Clifft, δηλώνετε ότι κατά την άποψή σας, η δημοκρατίας είναι μια αποτυχία και αυτό που χρειάζεται είναι μια δικτατορία με τον εαυτό σας ως δικτάτορα».

Και συνέχισε ο δικαστής προς τον επίδοξο «δικτάτορα» που μπορεί να καταλύσει την βρετανική η «δημοκρατία»: «Στη δημοκρατία οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να έχουν ακραίες, περίεργες και προσβλητικές απόψεις. Το Κοινοβούλιο έχει περάσει νόμους όπως αυτόν, τον οποίο έχετε παραβιάσει, όχι για να εμποδίζεται η διάδοση αυτών των απόψεων, αλλά για να εμποδίζεται η διάδοση υλικού που είναι απειλητικό ή προσβλητικό και είναι πιθανό να διεγείρει το φυλετικό μίσος».

Στις 26 Μαρτίου, μετά από μια έρευνα σχετικά με το βίντεο και άλλες εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Facebookη αντιτρομοκρατική μονάδα της αστυνομίας πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του Philips.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα φορητό υπολογιστή και την λευκή στολή της ΚΚΚ.
Μαζί συνέλεξαν και άλλα αντικείμενα που σαφώς, παραπέμπουν σε «σκληρό τρομοκράτη», όπως ένα..παντελόνι παραλλαγής και μια σημαία που έφερε το σύνθημα «White Pride Worldwide». Δεν γνωρίζουμε τι απέγινε η κούκλα.

Ο εισαγγελέας πρόσθεσε, ότι στον Philips που είναιχριστιανός (και έχει γράψει την μαρτυρία του για το πως γνώρισε τον Θεό το 2009, υπογράφοντας ως Darren Clifft), είχε απαγορευτεί να πηγαίνει σε μια τοπική εκκλησία και ότι η αστυνομία τον γνώριζε για τις «δεξιές απόψεις του», ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2011.


Στους αστυνομικούς ο Philips είπε ότι «δεν ήθελε να προσβάλει κάποιον», αλλά απλά ήθελε να «εντυπωσιάσει τους φίλους του».

Ο Philips, χαρακτηρίζεται ως ένας άτομο «μοναχικό και χωρίς φίλους», από τη συνήγορό του Theresa Starr, η οποία κατέθεσε ότι μια ψυχιατρική έκθεση επιβεβαίωσε ότι έπασχε από το σύνδρομο Asperger, το οποίο σήμαινε ότι αγωνίζονταν να κάνει φίλους και να οικοδομήσει σχέσεις.

(ΚΟ: Το Σύνδρομο Asperger θεωρείται πάθηση που ανήκει στις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος, διότι όπως και ο κλασσικός Αυτισμός, είναι μια αναπτυξιακή διαταραχή που επηρεάζει τον τρόπο επικοινωνίας και τις σχέσεις ενός ατόμου με το περιβάλλον του).

«Πάντα πάλευε για να καταφέρει οι άνθρωποι να γελούν μαζί του ή με αυτόν», είπε η κ. Starr. «Δεν είχε φίλους και ήταν θύμα εκφοβισμού σε ένα ειδικό σχολείο για μαθητές μεAsperger. Πήγε στο πανεπιστήμιο και δεν έκανε φίλους. Στη συνέχεια ανέπτυξε αυτό το ενδιαφέρον που τον οδήγησε να καταλήξει σε αυτό το δικαστήριο σήμερα».

Η κ. Starr πρόσθεσε : «Πίστευε ότι οι μόνοι άνθρωποι που τον θαύμαζαν ήταν φίλοι του από τον εθνικιστικό χώρο. Αυτός είναι ο λόγος που συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο».

Την ίδια στιγμή ένας Πακιστανός οδηγός ταξί που απήγαγε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε μια επιβάτιδα απέφυγε την φυλακή.

Ο 33χρονος Danish Masood - που είναι παντρεμένος και έχει παιδί - κλείδωσε μέσα στο ΤΑΞΙ του μια τρομοκρατημένη γυναίκα και άρχισε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις.

Το θύμα αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να είναι συγκλονισμένο από το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στις 2 Νοεμβρίου 2012 και δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Ο δικαστής, αν και είπε στον κατηγορούμενο ότι το αδίκημα αυτό είναι «ιδιαίτερα σοβαρό, λόγω του γεγονότος ότι «διεπράχθη από εσάς που ενεργούσατε ως οδηγός ταξί, δεδομένου ότι οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να πάρουν ταξί, αντί να πάνε με τα πόδια, επειδή θεωρούν ότι είναι ασφαλέστερο», εντούτοις, αντί να τον στείλει στην φυλακή, έκρινε ότι ήταν προτιμότερο ο Μασούντ να πραγματοποιήσει200 ώρες απλήρωτης εργασίας ως άμεση εναλλακτική λύση, μετά από μια κοινωνική έκθεση που έκρινε ότι ο κατηγορούμενος έχει «χαμηλό κίνδυνο υποτροπής».

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των αναφερόμενων βιασμών σε ταξί στην Βρετανία, έχει πάρει τηνμορφή χιονοστιβάδας σε τέτοιο βαθμό που ένας δικαστής είχε εκδώσει μια προειδοποίηση ότικαμία γυναίκα δεν αναμένει πλέον να είναι ασφαλής, ενώ ταξιδεύει με ταξί. Η αστυνομία του Λονδίνου εκτιμά ότι κατά μέσο όρο, υπάρχουν κάθε χρόνο, συνολικά 1.125 σεξουαλικές επιθέσεις, μεταξύ των οποίων βιασμοίαπόοδηγούς ταξί μόνο στο Λονδίνο. Δηλαδή, 22 σεξουαλικές επιθέσεις κάθε εβδομάδα ΜΟΝΟ στην πρωτεύουσα της Αγγλίας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι υπήκοοι τουΛονδονιστάν δεν δικαιούνται να αυτo-προστατεύονται, γιατί κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν "ρατσιστές". [Ως γνωστόν, καλύτερα να κάτσεις  να σε βιάσει ο Αχμέντ, ο "Βρετανός" ταξιτζής, παρά να σε πουν "ρατσίστρια" (ή "ρατσιστή" ανάλογα με τις ορέξεις του Αχμέντ)]. Έτσι, πριν λίγους μήνες, μια ραδιο-παρουσιάστρια του BBCαπολύθηκε, επειδή κάλεσε σε μια εταιρεία ταξί και ζήτησε να της στείλουν έναν «μη-Ασιάτη» οδηγό να πάει την 14χρονη κόρη της στο σπίτι των παππούδων της και κατά προτίμηση γυναίκα οδηγό. Αυτό για το BBC ήταν «ρατσιστικό»...Διάβασε : ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Επιδημία βιασμών σε ταξί από μουσουλμάνους ταξιτζήδες. "Καμία γυναίκα πλέον, δεν είναι ασφαλής σε ταξί", λέει δικαστής

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δωρεάν υγειονομική περίθαλψη για τους παράνομους μετανάστες στη Βρετανία ζητάει Ρουμάνα ευρωβουλευτής, καθώς και να απαγορευτεί η φράση "παράνομος μετανάστης"

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δωρεάν υγειονομική περίθαλψη για τους παράνομους μετανάστες στη Βρετανία ζητάει Ρουμάνα ευρωβουλευτής, καθώς και να απαγορευτεί η φράση "παράνομος μετανάστης"

Με την πρότασή της η Ρουμάνα ευρωβουλευτής Norica Nicolai, κάνει έκκληση οι γυναίκες μετανάστριες που δεν έχουν δικαίωμα να παραμείνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο να δικαιούνται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κοινωνική στέγαση και να στέλνουν τα παιδιά τους στα δημόσια σχολεία.

Η κυβέρνηση θα μπορούσε επίσης να απαγορεύσει την επιβολή οποιουδήποτε νομικού καθήκοντος των δημοσίων υπαλλήλων να αναφέρουν ύποπτους λαθρομετανάστες στον Οργανισμό Συνόρων. Οι προτάσεις αυτές, που περιέχονται σε ένα σχέδιο εγγράφου πολιτικής της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητας των Φύλων, πρόκειται να τεθούν σε ψηφοφορία τον επόμενο μήνα. 

Η έκθεση, από την ομάδα εργασίας με επικεφαλής την Norica Nicolai, ζητεί επίσης να απαγορευτεί η φράση "παράνομος μετανάστης".

Υποστηρίζει ότι οι γυναίκες μετανάστριες «χωρίς χαρτιά» και οι οικογένειές τους, είναι ιδιαίτερα ευάλωτες σε διακρίσεις.

Αλλά επικριτές προειδοποίησαν χθες το βράδυ ότι τα μέτρα θα σήμαιναν μια αποτελεσματική αμνηστία για τους παράνομους μετανάστες στη Βρετανία.

Ο Alan Murad, της ‘ευρωσκεπτικιστικής’ οργάνωσης ‘Get Britain Out’, δήλωσε : «Σηκώνοντας μια λευκή σημαία στην παράνομη μετανάστευση ενθαρρύνεται η προσέλκυση περισσότερων ατόμων να εισέλθουν παράνομα στη χώρα, χωρίς το φόβο να πιαστούν.

«Είναι άδικο για τους Βρετανούς πολίτες και άδικο για τους μετανάστες που έχουν φτάσει εδώ μέσα από τη σωστή και νόμιμη διαδικασία. Αυτό θα δημιουργήσει μια αμνηστία για τις γυναίκες μετανάστριες που φτάνουν στις χώρες της ΕΕ παράνομα.

«Θα είναι σε θέση να λάβουν δωρεάν κρατική υγειονομική περίθαλψη, ακόμη και αν δεν είναι κάτι επείγον. Ένας παράνομος μετανάστης θα είναι σε θέση να στείλει το παιδί του στο σχολείο, χωρίς να χρειάζεται να δείξει τη σωστή γραφική εργασία».

Το Υπουργείο Εσωτερικών υπολογίζει ότι ο κάθε μετανάστης κοστίζει στον Βρετανό φορολογούμενο μέχρι £ 8.350 το χρόνο στην υγειονομική περίθαλψη, την εκπαίδευση και τα επιδόματα.

Το δημοτικό συμβούλιο του Derby προκάλεσε την οργή χθες μετά την αποκάλυψη ότι δίνει £ 120.000 για τη χρηματοδότηση ενός προγράμματος που βοηθάει τους ανατολικοευρωπαίους να βρουν εργασία την ίδια στιγμή που απολύει 350 υπαλλήλους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή