Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

20 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΝΕΙ!!!!!


Η ΑΝΑΛΥΣΙΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΝΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!


Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κινέζα βουλευτής ζητά να αφαιρεθούν σημαίες και τοιχογραφίες «που θυμίζουν το παρελθόν», εν όψει ποδηλατικού αγώνα. «Να τα μαζέψεις και να πας στη χώρα σου», απαντάνε λευκοί εθνικιστές

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κινέζα βουλευτής ζητά να αφαιρεθούν σημαίες και τοιχογραφίες «που θυμίζουν το παρελθόν», εν όψει ποδηλατικού αγώνα. «Να τα μαζέψεις και να πας στη χώρα σου», απαντάνε λευκοί εθνικιστές



Από τις 9 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου, πάνω από 200 από τους καλύτερους ποδηλάτες του κόσμου θα δώσουν τη μάχη για την κατάκτηση του ‘Giro d'Italia’, ενός από τους τέσσερις μεγάλους γύρους της ποδηλασίας.

Η 97η έκδοση του Γύρου της Ιταλίας θα ξεκινήσει από την Ιρλανδία και το Μπέλφαστ, ενώ τρεις μέρες μετά θα μπει στην Ιταλία. Αναμένεται να τον παρακολουθήσει ένα τηλεοπτικό κοινό 800 εκατομμυρίων ανθρώπων.

Για τη Βόρεια Ιρλανδία το ‘Giro d'Italia’ είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός.

Η αστυνομία της Β. Ιρλανδίας επιβεβαίωσε ότι ερευνά ένα μπαράζ ρατσιστικών ύβρεων που απευθύνονται στην βουλευτή του κόμματος ‘Alliance’ (Συμμαχία), Anna Lo, για τα σχόλια που έκανε σε ό, τι αφορά την ανάρτηση σημαιών κατά την διάρκεια του ‘Giro d'Italia’.

Η Lo που είναι κινεζικής καταγωγής, ζήτησε την αφαίρεση σημαιών και «σεκταριστικών» τοιχογραφιών πριν το αθλητικό γεγονός, καθώς υπάρχει φόβος «να αμαυρωθεί» η εικόνα της Βόρειας Ιρλανδίας από το θέαμα παραστρατιωτικών τοιχογραφιών και εμβλημάτων.


Σχ. ΚΟ: Οι σχεδόν 2.000 τοιχογραφίες στη Βόρεια Ιρλανδία έχουν γίνει σύμβολα της χώρας, καθώς απεικονίζουν τις πολιτικές και θρησκευτικές διαιρέσεις του παρελθόντος και του παρόντος.
 
Η σύγκρουση στην Βόρεια Ιρλανδία (γνωστή ως ‘The Troubles’), που άρχισε την δεκαετία του ‘60 και τερματίστηκε «επίσημα» το 1998, ήταν κυρίως πολιτική, αλλά είχε και μια εθνική ή θρησκευτική διάσταση. Τα βασικά θέματα που διακυβεύονταν ήταν το συνταγματικό καθεστώς της Βόρειας Ιρλανδίας και η σχέση μεταξύ των δύο κυρίαρχων κοινοτήτων, οι οποίες είναι, από τη μία πλευρά, οι Ενωτικοί και νομιμόφρονες (Unionists and loyalists) - οι οποίοι προέρχονται κυρίως από την προτεσταντική κοινότητα και θέλουν η Βόρεια Ιρλανδία να παραμείνει εντός του Ηνωμένου Βασιλείου, και, από την άλλη πλευρά, οι Ιρλανδοί Εθνικιστές και Ρεπουμπλικάνοι (Irish nationalists andrepublicans) - οι οποίοι προέρχονται κυρίως από τηνκαθολική κοινότητα και θέλουν να εγκαταλείψουν το Ηνωμένο Βασίλειο και να ενταχθούν σε μια ενωμένη Ιρλανδία.
 
Οι τοιχογραφίες (Murals) αναπαριστούν την πολιτική άποψη της κάθε μίας πλευράς, ή τιμούν ένα γεγονός ή ένα πρόσωπο.

Η Lo βρήκε ευκαιρία να κάνει την πρόταση αυτή, μετά την δήλωση του υπουργού Περιβάλλοντος Mark Durkan που ζήτησε να μην υπάρχουν εκλογικές αφίσες στους δρόμους.

«Είναι λυπηρό όταν άνθρωποι σου επιτίθενται προσωπικά για την εθνικότητά σου και μιμούνται τον τρόπο που μιλούν οι Κινέζοι», είπε η Lo στην Belfast Telegraph.

«Είμαι περήφανη που μιλώ εκ μέρους όλης της κοινότητας, είμαι πολύ ουδέτερη. Οι σημαίες και οι τοιχογραφίες είναι ζητήματα για τα οποία πρέπει να υπάρχει μια συζήτηση».

Πάντως, ο βουλευτής (DUP) Sammy Wilson χαρακτήρισε οποιαδήποτε πρόταση για την αφαίρεση σημαιών της Ένωσης από τους φανοστάτες ως "τρέλα" - και δήλωσε ότι μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να προκαλέσει πολιτική αναταραχή.

«Με αυτή τη λογική οι φίλαθλοι που θα βλέπουν τον αγώνα δεν θα μπορούν να ανεμίζουν την εθνική τους σημαία για να υποστηρίξουν τους ποδηλάτες εδώ, ούτε οι Ιταλοί που θα βλέπουν τον αγώνα θα μπορούν να ανεμίζουν τις ιταλικές τους σημαίες», είπε.

«Επιπλέον, αν όπως λέει η Lo, πάει η αστυνομία και αρχίσει να αφαιρεί τις σημαίες της Ένωσης, που έχουν ανεγερθεί από τις Κοινότητες, αυτή είναι μια συνταγή για να έχουμε αστυνομικούς τραυματίες και ημέρες αναταραχής. Αυτή η πρόταση είναι απερίσκεπτη».

 «Το Giro d' Italia μας παρέχει μια μεγάλη ευκαιρία για να δείξουμε ότι η Βόρεια Ιρλανδία έχει προχωρήσει πέρα από την πολιτική του παρελθόντος», είπε η Lo.

Για τις παρατηρήσεις της δέχτηκε επίθεση από ‘loyalists(πιστούς της Αγγλίας και του Στέμματος) στο Facebook και το Twitter.

Σε δήλωσή του εκπρόσωπος «των διακοινοτικών σχέσεων μεταξύ των Βορειο-Ιρλανδών Προτεσταντών loyalists, των Καθολικών και Ρεπουμπλικάνων Λευκών Εθνικιστών» ζήτησε «η Κινέζα έποικος να εγκαταλείψει την χώρα».

«Αυτό το αλλοδαπό απόβρασμα, τολμά να έρχεται στη χώρα μας και να θέλει να καταρρίψει τις παραδόσεις μας και να μας λέει τι πρέπει να κάνουμε», λέει η δήλωση. «Τι ανησυχία έχει μια Κινέζα για το τι κάνει ο λαός της Βόρειας Ιρλανδίας στη δική του γη; Πώς τολμά να επιτίθεται στις παραδόσεις μας από μια θέση αλαζονείας εντός της διακρατικής σιωνιστικής κυβέρνησης κατοχής που τώρα διοικεί όλα τα Δυτικά Λευκά εδάφη!»

«Εμείς, λευκοί Ευρωπαίοι, Καθολικοί και οι Προτεστάντες, είμαστε οι αυτόχθονες, ιθαγενείς σε αυτά τα νησιά και παρά τις οποιεσδήποτε πολιτικές διαφωνίες μπορεί να έχουμε, στεκόμαστε ενωμένοι κατά του σχεδίου του διακρατικού εβραϊσμού να φέρει ανεπιθύμητους εκμεταλλευτές, όπως η Lo στα λευκά έθνη μας, προκειμένου να συντελεστεί η γενοκτονία του λαού μας με την μαζική μη - Λευκή μετανάστευση».

«Και όλοι μας, τόσο Καθολικοί όσο και Προτεστάντες, Loyalist ή Ρεπουμπλικάνοι στεκόμαστε μαζί ενάντια στους προδότες της φυλής που μισούν τον εαυτό τους και έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από το BBC, τα διεθνιστικά μαρξιστικά ψευτο-εθνικιστικά κόμματα όπως το Σιν Φέιν, ή τα υποκινούμενα από ξένους κόμματα όπως το κόμμα της Συμμαχίας. Στεκόμαστε σταθερά κατά της διεθνούς εβραϊκής Παγκόσμιας Τάξης, της ατζέντας της Παγκόσμιας Κυβέρνησης που προωθείται από όλα τα κόμματα που πληρώνονται από τα διεφθαρμένα κοινοβούλια της Ευρώπης».

«Το μήνυμα από τους λευκούς εθνικιστικές και καθολικούς και προτεστάντες παραστρατιωτικούς είναι : «Μάζεψε τις βαλίτσες σου ανεπιθύμητη ξένη σκύλα και γύρνα στην πατρίδα σου!»


Ο συναδέλφου της Lo, βουλευτής Stewart Dickson, δήλωσε «αηδιασμένος από την προσβολή».

«Κανείς δεν αξίζει να είναι θύμα ρατσιστικής κακοποίησης», τόνισε ο Dickson. «Ο ρατσισμός, όπως και οι άλλες μορφές προκατάληψης και μίσους, πρέπει να εξαλειφθούν.

«Στη Βόρεια Ιρλανδία είμαστε υπερήφανοι που αντιστεκόμαστε στον ρατσισμό και την καταπίεση σε όλο τον κόσμο, και καλώ όλους να καταγγείλουν κάθε ρατσιστικό σχόλιο ή επίθεση, όταν γίνεται εδώ.

«Φαίνεται ότι πολλοί από τους άνανδρους δράστες έχουν πλέον κατεβάσει τα άθλια ρατσιστικά σχόλιά τους, αλλά εξακολουθώ να ζητώ η Αστυνομία να εξετάσει τα σχόλια και να αναλάβει δράση».

Σχ. ΚΟ: Η πολυπολιτισμικότητα φέρνει, αναπόφευκτα και «ενσωματωμένους» αλλοδαπούς στην εγχώρια πολιτική σκηνή, πολλοί από αυτούς, χάριν «ενσωμάτωσης» και επίδειξης «αντιρατσιστικού φρονήματος», τοποθετούνται και σε καίριες θέσεις από «προοδευτικούς» ντόπιους πολιτικούς ηγέτες. Παράδειγμα η Σεσίλ Κιέντζ (Cecile Kyenge), «η πρώτη μαύρη υπουργός της Ιταλίας» που τοποθετήθηκε υπουργός αρμόδια για την ενσωμάτωση των μεταναστών! Λες και δεν υπήρχε άλλο πόστο για την κα Kyenge που ήρθε παράνομα από το Κονγκό στην Ιταλία και τώρα θέλει να δώσει ιθαγένεια σε κάθε παιδί λαθρομετανάστη που θα γεννιέται στην χώρα. [Πότε αλήθεια, θα δούμε αλλοδαπό «Έλληνα» υπουργό;] Έπειτα, μια «στραβή» δήλωση (όλως τυχαίως;) φέρνει ένταση, ξεκινάνε οι λεκτικές επιθέσεις και προσβολές και δεν αργεί να παιχτεί ένα ακόμα επεισόδιο του σήριαλ «Βοήθεια! Ρατσισμός!». Η δημιουργία έντασης και οι ρατσιστικές απειλές και οι επακόλουθες «αντιρατσιστικές» αντιδράσεις - πολλές φορές μέσω ψήφισης νέων σκληρών νόμων - εξυπηρετούν στην ουσία, το σχέδιο δαιμονοποίησης και τελικά εξάλειψης κάθε ίχνους ταυτότητας ενός λαού, οποίος πρέπει να μετατραπεί σε «πληθυσμό» που δεν έχει κοινή ταυτότητα και κοινή ιστορική μνήμη, αλλά αποτελείται από ποίκιλες «κοινότητες», που απλά τις συνδέει η ιδέα της «δημοκρατίας». Έτσι, σε τέτοιες καταστάσεις πιάνουν δουλειά οι πάντα πρόθυμοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» που τους είναι εύκολο να ζητήσουν ακόμα και τον περιορισμό της δημόσιας εμφάνισης της εθνικής σημαίας, καθώς θα αποτελεί «διχαστικό» ή «ρατσιστικό» σύμβολο. Ίδια μοίρα περιμένει αγάλματα εθνικών ηρώων που θυμίζουν το «μίσος» κατά «του  άλλου» και μας «γυρίζουν πίσω» και τοπωνύμια πλατειών και οδών. Περιττό να πούμε ότι παρελάσεις δεν έχουν καμία θέση σε ένα τέτοιο απρόσωπο πολυφυλετικό - πολυθρησκευτικό μωσαϊκό. Εκτός αν είναι “Gay Pride”.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ/ Πηγές: εδώ και εδώ

"Η μαζική μετανάστευση είναι επιβλαβής, αλλά ποτέ δεν θα την σταματήσουμε", λέει ο Μπαρόζο

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

"Η μαζική μετανάστευση είναι επιβλαβής, αλλά ποτέ δεν θα την σταματήσουμε", λέει ο Μπαρόζο



Οι ελίτ ηγέτες που προωθούν την παγκοσμιοποίηση θεωρούν ότι είμαστε ηλίθιοι. Νομίζουν ότι επειδή ελέγχουν τα media, τις τράπεζες και την πολιτική εξουσία, μας έχουν υπνωτίσει και μπορούν να χρησιμοποιούν την μαζική ψυχαγωγία, την μαζική παραπληροφόρηση και τα μαζικά εκπαιδευτικά προγράμματα ώστε κανένας να μην παρατηρήσει ότι βαδίζουμε σαν υπνοβάτες προς την φυλετική γενοκτονία και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο – ο μη εκλεγμένος επικεφαλής της ΕΕ – και πρώην μαρξιστής - αποφάσισε να εκπαιδεύσει εμάς του ‘αδαείς’ σχετικά με το γιατί χρειαζόμαστε περισσότερους μετανάστες.

Μιλώντας στο London School of Economics, στην κοιτίδα δηλ. του μαρξιστικού thank tank Fabian Society’, (που είχε ως "όραμα" την σταδιακή μετάβαση σε μια παγκόσμια σοσιαλιστική κυβέρνηση - για την ιδεολογική της μήτρα δεςεδώ) - ο Μπαρόζο αναγνώρισε ότι η μαζική μετανάστευση έχει φέρει ''ακούσια πίεση'' στις δημόσιες υπηρεσίες και τις κοινότητες, αλλά στη συνέχεια χρησιμοποίησε το ατού της αντι – λευκής πολιτικής: την τακτική του φόβου για την οικονομία.


«Δεν μπορούμε να έχουμε μια ενιαία αγορά χωρίς την ελεύθερη κυκλοφορία των ευρωπαίων πολιτών», είπε ο Μπαρόζο.

Υπάρχει, όμως ένα πρόβλημα στην επιχειρηματολογία αυτή : Μπορούμε! Αυτό που μια ελεύθερη αγορά σημαίνει είναι η ελευθερία να εγκαταστήσεις μια επιχείρηση στα κράτη μέλη, να επενδύσεις το κεφάλαιό σου στα κράτη μέλη και να πωλήσεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στα κράτη μέλη.

Η Ιαπωνία είναι ένα καλό παράδειγμα μιας ομοιογενούς κοινωνίας που ακολουθεί την ελευθερία της προσφοράς και της ζήτησης (ελεύθερη αγορά) που ποτέ δεν έχει δεχτεί μια τεράστια εισροή μεταναστών. Έχουν ξένες εταιρείες και Ιάπωνες εργαζόμενους. Ο Barroso χρησιμοποιεί αυτό που είναι γνωστό ως Δούρειος Ίππος.

Χρησιμοποιεί ένα κοινό φόβο – την κατάσταση της οικονομίας – για να προωθήσει ένα πρόγραμμα γενοκτονίας των λευκών κατοίκων της Ευρώπης.

Οι έρευνες κορυφαίων ακαδημαϊκών, όπως είναι ο Frank Salter, έχουν δείξει ότι η μαζική μετανάστευση είναι επιζήμια για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης (την οποία δεν εκπροσωπούν πλέον οι λεγόμενοι «αριστεροί») επειδή ασκεί καθοδική πίεση στους μισθούς.

Παρ’ όλα αυτά, η μαζική μετανάστευση δεν έχει σχέση με την οικονομία όπως θέλει να μας πει ο Μπαρόζο. Η απόδειξη : πολύ λίγοι, ή και καθόλου, Τσιγγάνοι από την Ρουμανία και τη Βουλγαρία που κατέκλυσαν εσχάτως την Μ. Βρετανία, (χωρίς ποτέ να ρωτηθεί ο βρετανικός λαός, ο οποίος όμως, πρέπει να τους αποδεχτεί), θα συμβάλουν στην υπέροχη ελεύθερη αγορά που οι ελίτ της ΕΕ όπως ο Μπαρόζο ισχυρίζονται ότι είναι ο λόγος πίσω από τη μαζική μετανάστευση.

Θυμόμαστε ότι ο πατέρας της ΕΕ υποστήριξε τη μαζική μετανάστευση ως τον τρόπο για τη δημιουργία μιας υβριδικής φυλής σκλάβων που θα υπηρετεί μια «πνευματική ελίτ» banksters, βιομηχάνων και ισχυρών οικογενειών.

Πρόκειται για τον Heinrich vonCoudenhove-Kalergi, ο οποίος στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus» δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων  που θα προέρχονται από επιμιξία και υποστηρίζει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της  Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη (δες εδώ).

Πόσοι λοιπόν, ακόμα θα πιστεύουν τα ψέματα του Barroso και των ομοίων του, που θέλουν να μας πουν ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τη μαζική μετανάστευση, εκτός από την γενοκτονία των λευκών;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή