Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

28 Οκτωβρίου 2012

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΥΨΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!



28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ, ΥΨΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ! 
ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ...

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ
ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ (ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΚΡΑΤΗΣΑ) ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ! ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΡΙΑ ΑΣΧΟΛΙΑ ΗΤΟ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ, ΤΟΧΑΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ (ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝ ΧΟΝΔΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ), ΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ???

ΔΙΑΤΙ ΤΗΝ ΥΨΩΣΑΜΕ???
ΤΗΝ ΥΨΩΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΛΩΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΚΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΕΒΑΛΟΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΤΕΣ ΥΠΕΡ ΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΩ ΟΝΤΙ ΩΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΗΜΙΘΕΟΙ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΑΚΛΟΝΗΤΟΙ ΠΡΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟΥ, ΟΥΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΥΧΗΣΙΣ! Ο ΗΡΩΪΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΟ ΤΟΙΑΥΤΗ ΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΕ  --ΠΑΡΟΤΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΟΥ-- ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΙΜΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ:
«Η Ιστορική Αλήθεια και η Δικαιοσύνη με υποχρεώνουν να ομολογήσω δημοσίως ότι απ’ όλους τους αντιπάλους που αντιμετωπίσαμε, ο έλληνας στρατιώτης ήτο αυτός που πολέμησε με ύψιστο ηρωισμό και αυτοθυσία ...απαιτώ από τον Τύπο να αναφέρεται τιμητικώς στην Ελλάδα»

ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΙΜΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΘΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΩΝΟΜΑΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ "ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ" (ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ '40 ΚΑΙ ΤΟ '44-'50, ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ??). 
ΤΟΥΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΙΜΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΙΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΟΝ!!! ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ (ΚΥΒ. Ν.Δ.) ΗΤΟ ΟΤΙ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝΕΥ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ "ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΟΡΩΔΙΑ"!!!

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ

Υ.Γ.
ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ! ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟ "ΟΧΙ" ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΣΤΟΝ "ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ"!!!

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΤΟ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΟΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΠΙΝΕΥΣΕ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΘΩΣ ΕΣΕΒΕΤΟ ΤΗΝ 4η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΩΣΤΕΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΗΣΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ (Βλέπετε τότε ίσχυε ακόμη το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ)!! ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΤΗΣ 26-11-1940 ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΝΑΚΩΧΗ:


«Προς το λαό της Ελλάδας
Ολόκληρος ο λαός της Ελλάδας ξεσηκώθηκε σαν ένας άνθρωπος και χάλασε τα σχέδια του φασισμού. Με το αίμα του ο λαός εξασφάλισε τη λευτεριά και την ανεξαρτησία του. Εξω απ' αυτά η Ελλάδα δεν έχει καμιά θέση στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ανάμεσα στην Αγγλία και Ιταλία - Γερμανία. Αφού ο λαός μας υπερασπίσει αποτελεσματικά την ανεξαρτησία και την εθνική λευτεριά του, σήμερα ένα μονάχα πράμα θέλει: Ειρήνη και ουδετερότητα με τούτους τους όρους: 1) Να ξανάρθουν τα πράγματα όπως ήταν στις 28 Οχτώβρη 1940 δίχως καμιά εδαφική - οικονομική - πολιτική ζημιά σε βάρος της Ελλάδας. 2) Οι πολεμικές δυνάμεις της Αγγλίας να φύγουν όλες απ' τα χώματα και τα νερά της Ελλάδας. Με βάση τους δύο αυτούς όρους να ζητήσουμε αμέσως απ' την κυβέρνηση της ΕΣΣΔ να μεσολαβήσει για να γίνει ελληνοϊταλική ειρήνη. Αυτό είναι σήμερα το μοναδικό εθνικολαϊκό συμφέρον. Και η πράξη έχει αποδείξει ότι μόνον η ΕΣΣΔ σήμερα έδωσε την ειρήνη και ουδετερότητα της Γιουγκοσλαβίας - Βουλγαρίας - Τουρκίας.

26 του Νοέμβρη 1940
Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ»

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΤΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ στην "Προσωρινή Διοίκησι του ΚΚΕ", "Σχέδιο απόφασης", οπου γράφεται μεταξύ άλλων:


«Ενάντια στη θέληση του λαού, ο Μεταξάς έκανε και κάνει τον πόλεμο ενάντια στην Ιταλία, σαν μια επιχείρηση, αντιλαϊκή - πλουτοκρατική - καταχτητική - φασιστική - ιμπεριαλιστική.»

Και συνεχίζει καταφερόμενος δεινώς κατά της Αγγλίας:
«....μας δίνει κρέας για τα κανόνια στη μακρόχρονη πολεμική προσπάθεια του εγγλέζικου ιμπεριαλισμού, άρχισε μαζικούς τουφεκισμούς Αλβανών. Μας υποδουλώνει ακόμα πιο πολύ στην εγγλέζικη κεφαλαιοκρατία που μας γδέρνει απ' το 1821, που στα 1917 με την πείνα και τις δολοφονίες στην Αθήνα - Πειραιά μάς ανάγκασε να πολεμήσουμε για τα συμφέροντά της. Που μας έστειλε στην Ουκρανία ενάντια στη Ρούσικη επανάσταση. Που μας χαντάκωσε στη Μικρασία. Που στα 1931 έπνιξε στο αίμα το ξεσήκωμα των Ελλήνων της Κύπρου. Που κρατεί το μισό κόσμο σκλάβο της. Που αρνιέται σήμερα να καθορίσει τους πολεμικούς της σκοπούς γιατί ετοιμάζει μια καινούργια συνθήκη Βερσαλλιών…..»

Και αποφαίνεται:
Ο λαός είνε αποφασιστικά ενάντια σ' έναν τέτοιον πόλεμο.

=======================