Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

31 Ιανουαρίου 2012

Τζίμης Μακούλης-Τσιγγάνα καρδιά


-------------------------------------------

Μπέμπα Κυριακίδου - «Άλα της» του Μιχάλη Σουγιούλ

 Η Μπέμπα Κυριακίδου τραγουδάει "Αλα της" των Μιχάλη Σουγιούλ και Γιώργου Γιαννακόπουλου, από την ταινία του Νίκου Τσιφόρου "Γλέντι λεφτά κι Αγάπη" του 1955.


----------------------------------------------------

Multiculturalism has no place in Israel

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ-Η γενοκτονία των Αρμενίων και το Σχέδιον Ανάν!

ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: 

ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΓΕΝΙΚΩΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΒΟΥΛΗΣΙΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗΝ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!!! ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΝ ΛΟΜΠΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΙΠΕ , ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΔΙΑ (ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ) ΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ"!! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΨΕΛΛΙΣΕΙ ΜΙΑ ΜΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΛΕΞΟΥΛΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΕΙΝΩΣ ΕΩΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΤΩΣΕΩΣ, ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΑΣΤΕΙΑ!!! ΔΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟΝ ΓΚΕΪΣΣΩ --ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΑΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΔΙΟΤΙ ΕΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑΝ ΚΕΡΑΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΕΠΙΣΗΜΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗΝ ΕΚΔΟΧΗΝ-- ΟΥΔΕΙΣ ΕΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΤΕΙΠΗ!!! ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ή Η ΑΙΔΩΣ, ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΗΝ ΚΙΝΕΙ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΚΑΤΑΠΙΑΝ" ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΚΕΪΣΣΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ", Ο "ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ", Η "ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ", Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ",  Η "ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ" ΚΑΙ "Η ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩ", ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ "ΟΧΙ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ" ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙ' ΑΛΛΗΝ ΟΜΟΙΑΝ ΥΠΟΘΕΣΙΝ!!!  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΝΑΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ --ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ-- ΕΤΑΧΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ!!! 
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, ΤΟ "ΤΡΕΛΛΟ": Ο ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ "publicly condoning, denying or grossly trivialising crimes of genocide, crimes against humanity and war crimes" would, throughout the EU, be punishable by between one and three years' imprisonment.!! ΠΟΙΟΝ ΗΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ??? ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΘΗ ΜΕ ΔΡΙΜΥΤΗΤΑ Η ΕΦ. Jewish Chronicle, Η ΟΠΟΙΑ, ΑΚΟΥΣΟΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ, ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΞΕΩΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ "a wretched proposal to the European Union, to compel EU member states to enforce particular interpretations of history under the guise of 'combating racism and xenophobia'."!!!! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ??? Η ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ "ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ" ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ή ΑΠΛΩΣ "ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ" ??? ΟΧΙ, ΔΕΝ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ, ΑΠΛΩΣ, ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΤΟΥΣ π.χ. ADL [Anti-Defamation League, η οργάνωσις που απροκαλύπτως ρυθμίζει τα πάντα στις ΗΠΑ] National Director Abraham Foxman told The New York Times that the ADL will continue to oppose a Congressional resolution [διά την γενοκτονίαν των Αρμενίων] because “There’s too much at stake in the [Israeli-Turkish] relationship.” (πηγή). Ο κ. Foxman ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΙΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΑΡΕΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΗ ΣΥΝΕΧΩΣ (ΟΜΩΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΟΥΝ ΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΙ, ΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΩΝ!!!): "Ηistory should not be judged by politicians, but by historians"!!!!!. ΟΘΕΝ, Ο ΟΗΕ ΗΡΝΗΘΗ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΗ ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΝ , ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΝ ΣΤΟ ΝΤΑΡΦΟΥΡ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ "ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ" ΠΡΟ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΜΑΣ!
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΙΝΙ ΤΡΟΠΩ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ?? ΕΔΩ, ΕΧΟΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΙΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΛΟΜΠΥ, ΑΛΛ' ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΑΦ' ΕΝΟΣ ΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΠΕΙΛΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΙ' ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΦΘΟΝΩΤΑΤΟΝ ΩΣ ΛΕΓΟΥΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΣΟ-ΟΣΟ ΤΑΣ ΑΚΡΙΒΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ) !!!! 
ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ  ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ Η ΒΟΥΛΗΣΙΣ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΗ ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΗΝ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: 
ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΧΡΟΝΙΚΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟΝ ΣΥΝΕΤΑΓΗΣΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΥΟ ΚΕΙΜΕΝΑ, Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΪΤΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΝΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΪΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΑΙ ΑΛΛΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ, Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΕΝΝΟΜΟΣ ΤΑΞΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΣ "ΕΠΕΝΕΒΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΣ" ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΪΑ!! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΑΝΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΡΙΖΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΗ, ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ, Η ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ Η ΕΝΝΟΜΟΣ ΤΑΞΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΕΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝ ΤΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΣ ΕΔΕΧΘΗ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ ΖΗΤΗΜΑ!! 
ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΔΙΑ ΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΕΠΙΕΣΕ (ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΑΣ -- και η ανεπίσημος και ημιεπίσημος! Θυμάστε τις μεγάλες διαδηλώσεις στην Αθήνα που οργάνωνε ο τότε Δήμαρχος!) ΕΩΣ ΑΣΦΥΞΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΗ ΤΟΝ ΝΕΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΘΝΗ ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΖΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΛΛ' ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΟΡΘΟΝ, ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΠΕΦΑΝΘΗΣΑΝ ΜΕΤ' ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΟΜΟΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑΣ ΟΤΙ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΑΛΛ' ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΑ ΕΙΔΗ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ!!! ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ Ο ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΦΩΝΟΥΣ!!!
 ------------------------------------------
Γαλλία: «Μπλοκάρεται» το νομοσχέδιο για τη γενοκτονία των Αρμενίων

Εβδομήντα έξι γερουσιαστές θέτουν θέμα νομιμότητας

ΤΟ ΒΗΜΑ




Αμφίβολη η τύχη του γαλλικού νομοσχεδίου που ποινικοποιεί την άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων καθώς συγκεντρώθηκαν οι απαραίτητες υπογραφές για να το μπλοκάρουν στο δικαστήριο.

Εβδομήντα έξι γερουσιαστές ζήτησαν την Τρίτη από το Συνταγματικό Δικαστήριο να εξετάσει τη νομιμότητα του νομοσχεδίου, το οποίο έχει ήδη περάσει από την Εθνοσυνέλευση και τη Γερουσία και ανέμενε την υπογραφή του προέδρου
Νικολά Σαρκοζί.


Η Τουρκία, που χαρακτήρισε το νομοσχέδιο «ρατσιστικό», έκανε έντονο λόμπινγκ για να συγκεντρωθούν οι υπογραφές και χαιρέτισε την ανάμειξη του Συνταγματικού Δικαστηρίου. Κατάφερε μάλιστα να συγκεντρώσει 16 γερουσιαστές περισσότερους από τους 60 που ήταν απαραίτητοι για να στείλουν το θέμα στο δικαστήριο.


Η Γαλλία έχει ήδη αναγνωρίσει ως γενοκτονία το μακελειό 1,5 εκατομμυρίου Αρμενίων από τους Οθωμανούς στο περιθώριο του Α' Παγκοσμίου Πολέμου το 1915. Το νέο νομοσχέδιο όμως τιμωρεί με φυλάκιση ως και ενός έτους καθώς και πρόστιμο 45.000 ευρώ όσους αρνούνται ότι συντελέστηκε η γενοκτονία αυτή.


Η Τουρκία απορρίπτει τον όρο «γενοκτονία» και τοποθετεί πολύ χαμηλότερα τον αριθμό των Αρμενίων που έχασαν την ζωή τους. Οι υπερασπιστές του νομοσχεδίου τονίζουν ότι δεν αφορά μόνο την Τουρκία και τους Αρμενίους αλλά όλες τις γενοκτονίες.


Το Συνταγματικό Δικαστήριο είναι υποχρεωμένο να εκδώσει την απόφασή του μέσα σε ένα μήνα _ διάστημα που μπορεί να μειωθεί στις οκτώ ημέρες αν η γαλλική κυβέρνηση θεωρήσει το θέμα επείγον.


Μόλις το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τη γαλλική Γερουσία, η Αγκυρα προειδοποίησε ότι θα λάβει μέτρα εναντίον της Γαλλίας αν η ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας των Αρμενίων γίνει νόμος. Επιφυλάχθηκε όμως να ανακοινώσει τα μέτρα αυτά για να μην φέρει σε δύσκολη θέση του γερουσιαστές που θα υπέγραφαν την αίτηση προς το Συνταγματικό Δικαστήριο.


«Υπήρξε ο κίνδυνος ρήξης ανάμεσα στη Γαλλία και την Τουρκία. Προς το παρόν η ρήξη αυτή φαίνεται ότι θα αποφευχθεί»
, δήλωσε ο Ενγκίν Σολάκογλου, εκπρόσωπος της τουρκικής πρεσβείας στο Παρίσι.


Στην Αγκυρα, ο τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν δήλωσε ότι η προσφυγή στο Συνταγματικό Δικαστήριο «είναι η κίνηση που περιμέναμε από τη Γαλλία. Ελπίζω ότι οι δικαστές θα πράξουν όπως πρέπει».


Η τουρκική κυβέρνηση, που θεωρεί ότι το νομοσχέδιο κάνει διακρίσεις εις βάρος της Τουρκίας, υποστηρίζει ότι το τι ακριβώς συνέβη στην ανατολική Τουρκία το 1915 πρέπει να διερευνηθεί από ιστορικούς. Τονίζει ότι το γαλλικό νομοσχέδιο περιορίζει την ελευθερία της έκφρασης. 
---------------------------------------------------------

Commerzbank: Η Ελλάδα πρέπει να βγάλει τις "χειροπέδες" του ευρώ

Commerzbank: Η Ελλάδα πρέπει να βγάλει τις "χειροπέδες" του ευρώ




Η Ελλάδα θα πρέπει να βγάλει τις «χειροπέδες» του ευρώ για να επιβιώσει, εάν δεν θέλει να ζητά συνεχώς οικονομική βοήθεια από τις χώρες της Ευρωζώνης, δήλωσε ο πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της γερμανικής τράπεζας Commerzbank.

Ο Κλάους - Πέτερ Μίλερ δήλωσε ότι δεν θα είναι καλό για την Ελλάδα, εάν οι κυβερνήσεις της Ευρωζώνης συνεχίσουν να την αναγκάζουν να φορά τις «χειροπέδες» ενός νομίσματος που επιτρέπει μόνο την εσωτερική προσαρμογή μέσω περικοπών των δαπανών και μείωσης των μισθών.

«Θα επανέλθουν (οι Έλληνες) ζητώντας και άλλα χρήματα και δεν θα υπάρχει τέλος, εκτός και αν εφαρμόσουν τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις, αλλά αυτό δεν θα πάρει δύο έως τρία χρόνια - μιλάμε για 20, 30 ή 40 χρόνια για την Ελλάδα», δήλωσε ο επικεφαλής της δεύτερης μεγαλύτερης γερμανικής τράπεζας σε εκδήλωση που έγινε στη Φρανκφούρτη.

«Οι Έλληνες χρειάζονται τελικά ένα νόμισμα, το οποίο θα μπορούν να το υποτιμούν», συνέχισε ο τραπεζίτης, προσθέτοντας ότι θα χρειασθεί πολύς χρόνος, έως ότου η ελληνική κυβέρνηση ανασυγκροτήσει τις μη λειτουργικές δομές που θα αποκαταστήσουν την ανταγωνιστικότητα.

Ο κ. Μίλερ δεν θεωρεί ότι μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα προκαλέσει «παγκόσμιο χάος» και ότι θα ωθήσει τους επενδυτές να απαλλαγούν από τα ομόλογα άλλων χωρών της περιφέρειας της Ευρωζώνης, όπως της Ιταλίας και της Ισπανίας. «Δεν νομίζω ότι μετά από μία τέτοια απόφαση οι αγορές θα αντιδρούσαν αρνητικά έναντι των άλλων χωρών που θα παρέμεναν στην Ευρωζώνη», σημείωσε.


Πηγή:www.capital.gr

Patrick J. Buchanan-Who Wants War With Iran?

Patrick J. Buchanan-Who Commissioned Us to Remake the World?

PAT BUCHANAN ΚΑΙ RON PAUL ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΗ ΣΩΦΡΟΣΥΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟΝ ΤΑΣ ΗΠΑ (από την επαπειλουμένην εσωτερικήν κατάρρευσιν), ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ (από την ανήθικη εκβιαστική τυραννία που ασκεί διεθνώς εκμεταλλευομένη την στρατιωτική υπεροχή της η διεφθαρμένη και αντιαμερικανική "ελίτ" της Ουάσιγκτον)!

http://hercolano2.blogspot.com/2012/01/patrick-j-buchanan-who-commissioned-us.html
-------------------------------------------

Δυσοίωνες ειδήσεις

Κόκκινες γραμμές ή κόκκινες δραχμές και βουλγαρικό δίκαιο...

Κ. ΣΤΟΥΠΑΣ


1) Κόκκινες γραμμές ή  κόκκινες δραχμές και βουλγαρικό δίκαιο...
 
Οι πλέον δυσοίωνες ειδήσεις των τελευταίων μηνών δεν είναι οι λαϊκίστικες πομφόλυγες κάποιων ανόητων Γερμανών  πολιτικών για το διορισμό Ευρωπαίου επιτρόπου για τα δημοσιονομικά στην Ελλάδα, ούτε αν τα νέα ομόλογα θα είναι στο αγγλικό, το ελληνικό ή του Βουλγαρικό δίκαιο.

Οι  πλέον δυσοίωνες ειδήσεις που προμηνύουν βαθύτερη κρίση και μεγαλύτερη ανέχεια, για μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού είναι οι παρακάτω:

 
---Η ματαίωση από το διεθνές καρδιολογικό ινστιτούτο όλων των ιατρικών συνεδρίων στην Ελλάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια, επειδή οι κινητοποιήσεις στο κέντρο και ο αποκλεισμός του αεροδρομίου από τους ταξιτζήδες απειλούσε την ομαλή διεκπεραίωση αυτών των συνεδρίων.

---Η επί εβδομάδες κατάληψη του εργοστασίου της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο, και το εγχείρημα της κατάληψης και του εργοστασίου της Θεσσαλίας από το ΠΑΜΕ παρά την αντίθετη απόφαση του συνδικάτου των εκεί εργαζομένων.

---Η ματαίωση της πώλησης των ΕΝΚΛΩ γιατί η ΑΤΕ και η θυγατρική της υπαναχώρησε ζητώντας περισσότερα χρήματα για κάποιο ακίνητο. Αν η διοίκηση της ΑΤΕ έδειχνε την ίδια ευαισθησία και σ’ ό,τι αφορά τα θαλασσοδάνεια που έχει μοιράσει στα κόμματα θα μπορούσε να γίνει κατανοητή η σπουδή για την προάσπιση των συμφερόντων των μετόχων.
Ακόμη και για συμβολικούς λόγους ανατροπής του κλίματος αποχής των ξένων επενδύσεων από τη χώρα, οι διορισμένοι από το κράτος τραπεζίτες θα έπρεπε να βρουν τρόπο να προχωρήσει η πρώτη ξένη επένδυση μετά από χρόνια...


Η συνέχιση αυτών των ειδήσεων προμηνύει διεύρυνση των συσσιτίων για απόρους. Και επιδείνωση του προβλήματος.

Κόκκινες γραμμές και πράσινα άλογα…

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά, τα περί κόκκινων γραμμών στο 13ο  και 14ο μισθό είναι για γέλια και για κλάματα.

Όχι ο 13ος και 14ος μισθός θα χαθούν, αλλά θα συνεχίσει να αυξάνεται ο αριθμός και αυτών που χάνουν τον 1ο μισθό. Θα αυξάνεται ο αριθμός των ανέργων.
Όσο αυξάνεται η ανεργία θα πιέζονται βάναυσα και οι μισθοί των υπολοίπων. Δεν χρειάζεται να το έχει προβλέψει κανένα φιλόσοφος ή οικονομολόγος πριν 200 χρόνια. Το επιτάσσει η κοινή λογική...

Όσοι βάζουν κόκκινες γραμμές χωρίς να λαμβάνουν την πραγματικότητα υπόψη και να κάνουν κάτι για να αλλάξει αυτή, είναι είτε αδαείς, είτε απατεώνες που προσπαθούν να εξασφαλίσουν την επαγγελματική τους επιβίωση υφαρπάζοντας ψήφους είτε από τις βουλευτικές είτε από τις συνδικαλιστικές εκλογές.


Ο μοναδικός τρόπος να μην χαθούν ο 13
ος και 14ος μισθός είναι η ελληνική οικονομία αντί για θέσεις ανεργίας να αρχίσει να παράγει θέσεις εργασίας.

Η γενιά των 700 ή των 200 Ευρω...

Είναι τα 700, τα 600, τα 300, ή τα 200 Ευρώ το επίπεδο που ταιριάζει για τον κατώτερο μισθό στη Ελλάδα;
Ποιος και πως μπορεί να το προσδιορίσει αυτό;
 
Καλοθρεμμένοι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές και επιχειρηματίες που έχουν  δεκαετίες να εργαστούν ή να επιχειρήσουν σε ανταγωνιστικό περιβάλλον;
 
Κομματάρχες της αριστεράς ή της λαϊκή δεξιάς που δεν έχουν εργαστεί ποτέ, αλλά δεν έχουν μείνει και ποτέ χωρίς πρόσοδο  από το κράτος μέσω συλλογικών συμβάσεων που υπογράφουν οι ίδιοι.

Οι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα έχουν τα ίδια συμφέροντα με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Τα συμφέροντα των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα ταυτίζονται απόλυτα με τα συμφέροντα των ανέργων;

Όλα αυτά είναι ερωτήματα που αν απαντηθούν μπορεί να δείξουν την έξοδο από την κρίση.
 
Ο έλληνας εργαζόμενος δικαιούται μεγαλύτερο μισθό από αυτόν του Βούλγαρου; Αρκεί το γεγονός πως ο Βούλγαρος υπέστη τα δεινά του σοβιετικού μοντέλου επί 50 χρόνια για να αμείβεται 20 χρόνια μετά την πτώση της σοβιετίας με το ένα πέμπτο του ελληνικού μισθού;
 
Δυστυχώς αν πάρουμε στα σοβαρά τα στοιχεία,  ίσως καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως, αν δεν πυροδοτήσουμε μια επιχειρηματική επανάσταση, οι μισθοί Βουλγαρίας μπορεί να αποδειχτούν υψηλοί για τα ελληνικά δεδομένα.


Πηγή:www.capital.gr

Γιατί είμαστε σε χειρότερη μοίρα από τη Βουλγαρία...

Γιατί είμαστε σε χειρότερη μοίρα από τη Βουλγαρία...


CAPITAL.GR



Γιατί είμαστε σε χειρότερη μοίρα από τη Βουλγαρία...

Η ελληνική εκδοχή της αριστερής οικονομικής ανάλυσης πασχίζει χρόνια να πείσει την κοινή γνώμη, πως περίπου τους μισθούς στο δημόσιο και τoν ιδιωτικό τομέα τους φέρνει ο «πελαργός».

Όπου «πελαργός», συνδικαλιστής, ψήφος, κατάληψη, κλείσιμο Εθνικής Οδού, αποκλεισμός λιμανιού.

Όχι, δεν τους  φέρνει ο «πελαργός». Είναι η εργασία, η μόρφωση, η πειθαρχεία που τους φέρνει. Εν ολίγοις είναι η ανταγωνιστικότητα και η χρηστή δημοσιονομική διαχείριση που ορίζουν μια χώρα με υψηλότερο βιοτικό επίπεδο από μια άλλη μια χαμηλότερο και όχι το ποσοστό που λαμβάνει η αριστερά στις εκλογές. Ίσα - ίσα, όσο υψηλότερα ποσοστά κατέχει η μαρξιστική αριστερά, τόσο χαμηλότερο είναι το βιοτικό επίπεδο.

Ο δείκτης εξαγωγών - εισαγωγών μιας χώρας αποτελεί μια καλή παράμετρο για να υπολογίσει κάποιος αν οι μισθοί μιας χώρας ανταποκρίνονται στο επίπεδο της οικονομίας της.

Ο δείκτης των δημοσίων εσόδων και εξόδων ανα κάτοικο αποτελεί επίσης μια καλή μέθοδο εντόπισης της «μαύρης τρύπας» μιας οικονομίας.

Η Ελλάδα είχε το 2010  εισαγωγές ανά κάτοικο κοντά στα 5.593 δολάρια. Η Βουλγαρία είχε περί τα 3.363 δολάρια. Οι εξαγωγές αντίστοιχα ήταν  2.100 δολάρια και 2.909 δολάρια για τη  Βουλγαρία.

Μην νομίζετε πως στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών η σχέση αλλάζει υπέρ μας λόγω των 10-12 δισ. ευρω των τουριστικών εσόδων.  Όπως και εμείς και οι τουρίστες κυρίως εισαγόμενα καταναλώνουν...



Ενδιαφέρον έχει και ο άλλος πίνακας που δείχνει τι ξοδεύει το ελληνικό και τι το βουλγαρικό κράτος ανά κάτοικο. 
Αν δεν αλλάξουμε ρότα οι μισθοί Βουλγαρίας σε 5-10 χρόνια δεν θα είναι σενάριο προς αποφυγήν αλλά στόχος...


Πηγή:www.capital.gr

Mormonism besieged by the modern age

Jew Fails To Pull Off The Old Fake "Hate Crime" Scam

Ο ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟΣ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ" ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ !!!

http://hercolano6.blogspot.com/2012/01/jew-fails-to-pull-off-old-fake-hate.html
----------------------------------------------

Meet The Jew Who Is Behind Newt Gingrich

ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΙΣ Η.Π.Α.

http://hercolano6.blogspot.com/2012/01/meet-jew-who-is-behind-newt-gingrich.html
--------------------------------------------