Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

24 Σεπτεμβρίου 2012

TurkStat:"Κούρδοι το 30% του πληθυσμού της Τουρκίας"

TurkStat:"Κούρδοι το 30% του πληθυσμού της Τουρκίας"Δυστυχώς για τους Τούρκους όσο και αν προσπαθούν να μειώσουν την σημασία της κουρδικής εξέγερσης και της ισχύος του κουρδικού λαού τα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε το Τουρκικό Στατιστικό Ινστιτούτο (TurkStat) για τον αριθμό των Κούρδων που ζούν στην Τουρκία  είναι αμείλικτα. Σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία υπάρχουν 22.691.824 Κούρδοι στην Τουρκία οι οποίοι γεννήθηκαν σε κουρδικές πόλεις στα νοτιοανατολικά της χώρας.
Με απλά λόγια από 74,7 εκατομμύρια πολίτες της Τουρκίας, περισσότερο από το 30% είναι Κούρδοι. Σύμφωνα με την υπηρεσία ο κουρδικός πληθυσμό το 1927 που έγινε η πρώτη απογραφή στην Τουρκία ο κουρδικός πληθυσμός  ήταν 2.323.359 άτομα. Το 1950 ο πληθυσμός τους αυξήθηκε στα 3.850.723, το 1960 στα5.147.680  και το 1990 στα 10.505.672. Σύμφωνα με την TurkStat, ο αριθμός των Κούρδων σε Κουρδικές πόλεις της Τουρκίας το 2000 ήταν 12.751.80 και το 2012, αυξήθηκε στα 14.733.894.
Στα 22,7 εκατομμύρια Κούρδων της Τουρκίας θα πρέπει να προσμετρηθούν και ένα εκατομμύριο Κούρδοι που ζούνε εκτός Τουρκίας. Αν σε αυτά τα νούμερα ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι στην Τουρκία ζουν ακόμη 23 άλλες μειονότητες αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο αριθμός των Τούρκων είναι περίπου 45 εκατομμύρια σύμφωνα και με την αναφορά του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας της Τουρκίας του 2008 που προσδιόριζε τους μη Τούρκους και Κούρδους στα 7,7 εκατομμύρια.
Μαζί με τους Κούρδους οι μειονότητες στην Τουρκία φτάνουν στο 40% του πληθυσμού. Σημειώνεται όμως ότι 7 από τις μειονότητες έχουν τουρκική προέλευση φυλετικά και ότι δύο ακόμη μειονότητες μη τουρκικές πρόσκεινται φιλικά προς τους Τούρκους, οι Αλβανοί και οι Βόσνιοι οι οποίοι συνιστούν μία πληθυσμιακή ομάδα περίπου 3 εκατομμυρίων ατόμων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr   

Ο εφιάλτης είναι εδώ: Οδομαχίες με ισλαμιστές σε Ομόνοια - Χάος στις φυλακές Κορυδαλλού

Ο εφιάλτης είναι εδώ: Οδομαχίες με ισλαμιστές σε Ομόνοια - Χάος στις φυλακές ΚορυδαλλούIσλαμικές ορδές εξακολουθούν να δημιουργούν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, την στιγμή που στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη εξέγερση, επίσης φανατικών μουσουλμάνων που βρίσκοταν σε ανοικτή επικοινωνία, κατά ένα περίεργο τρόπο με τους ομοθρήσκους τους που έκαιγαν καταστήματα, αυτοκίνητα και περιουσίες Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας. 

Στον Κορυδαλλό, η εξέγερση σημειώθηκε στη Γ’ και Δ’ πτέρυγα και στη συνέχεια επεκτάθηκε και στην Ε’. Στην πτέρυγα αυτή οι κρατούμενοι έσβησαν τα φώτα και η κατάσταση εμφανίζεται ανεξέλεγκτη μέχρι τώρα. 

Περίπου στις οχτώ το βράδυ, με συνοδεία αστυνομικών, ο εισαγγελέας μπήκε στον Κορυδαλλό όμως δύο ώρες αργότερα κρατούμενοι συγκεντρώθηκαν στη μάντρα του Κορυδαλλού και οι αρχές φοβούνται για ομαδική απόδραση.

Οι ισλαμιστές που δημιούργησαν τα επεισόδια στην πλατεία Ομονοίας διαλύθηκαν μετά από μάχη με τις δυνάμεις της αστυνομίας που έκαναν χρήση χημκών, αλλά έχουν ακροβολιστεί στις γύρω περιοχές, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το ερώτημα που θέτει η νέα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ για το πόσο απέχει ο εφιάλτης σε ότι αφορά την εσωτερική ασφάλεια από τις ορδές των μουσουλμανων, απαντάται από μόνο του από τα σημερινά επεισόδια. 

Νωρίτερα ισχυρές  αστυνομικές δυνάμεις με χρήση χημικών και γκλόμπς απώθησαν τους διαδηλωτές  προς τις οδούς Αγ. Κωνσταντίνου και Πειραιώς. Η επιχείρηση της απώθησης των ισλαμιστών άρχισε όταν μεγάλη ομάδα συγκεντρωμένων επιχείρησε να διασπάσει τον αστυνομικό κλοιό στην Σταδίου και Πανεπιστημίου με σκοπό να κινηθεί προς το Σύνταγμα και την πρεσβεία των ΗΠΑ.  Κατά τη διάρκεια της απώθησης σημειώθηκαν και τραυματισμοί διαδηλωτών από τις συγκρούσεις με την αστυνομία.

Σημειώνεται ότι από την αστυνομία έγιναν 30 προσαγωγές διαδηλωτών, ενώ από τα επεισόδια προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες καθώς και σε προσόψεις καταστημάτων γύρω από την περιοχή της πλατείας Ομονοίας, την καρδιά της Ελλάδας που γνώρισε το μένος των αλλοθρήσκων χωρίς να καταλάβει κανείς γιατί οι αρχές ενέκριναν την συγκέντρωση του μουσουλμάνων.

Οι  συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης είχαν επιχειρήσει  να κινηθούν προς την πρεσβεία των ΗΠΑ, ωστόσο απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και σημειώθηκαν επεισόδια με τους συγκεντρωθέντες να πετούν πέτρες και αντικείμενα στις αστυνομικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ να απαντούν με χρήση χημικών.

Οδομαχίες έγιναν στις οδούς Γ' Σεπτεμβρίου, Αθηνάς και στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου. Οι αστυνομικές δυνάμεις μόνο περί τις 17.00 το απόγευμα διέλυσαν τον κύριο σώμα των ισλαμιστών οι οποίοι διαλύθηκαν στι γύρω οδούς κια συνέχισαν τον κλεφτοπόλεμο. 

Η συγκέντρωση των ισλαμιστών που έχουν φαωλιάσει στη Αθήνα άρχισε το μεσημέρι της Κυριακής με τους διαδηλωτές να κρατούν πλακάτ, και να φωνάζουν ο «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» και συνθήματα κατά της επίμαχης ταινίας.

Οι αρχές ασφαλείας είναι έτοιμες για τα χειρότερα και οι δυνάμεις αποκατάστασης της τάξης βρίσκονται σε διάφορα σημεία έτοιμες να αναμετρηθούν με τον "ισλαμικό δούρειο ίππο"... 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr