Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

2 Απριλίου 2013

«Η Γαλλία Κουρδιστό Πορτοκάλι»

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

«Η Γαλλία Κουρδιστό Πορτοκάλι»


Του Παύλου Γκάστη

Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών στη Γαλλία

Το βιβλίο «La France Orange Mécanique» («Η Γαλλία Κουρδιστό Πορτοκάλι») του  Γάλλου συγγραφέα Laurent Obertone, κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό στη Γαλλία, έγινε best-seller,  και βρίσκεται ανάμεσα στα 10 πρώτα σε πωλήσεις βιβλία στο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο  Amazon.fr, παρά την έλλειψη της διαφήμισης και έναν σχεδόν άγνωστο, μέχρι πρόσφατα, συγγραφέα. Σε μια περίοδο, που λόγω της οικονομικής κρίσης οι πωλήσεις των βιβλίων έχουν μειωθεί σημαντικά, ο εκδότης έχει εκτυπώσει πολλές χιλιάδες επιπλέον αντίτυπα, αφού το βιβλίο έγινε ανάρπαστο. Ορισμένοι πολιτικοί αναλυτές, μάλιστα,  επισημαίνουν ότι αν το συγκεκριμένο βιβλίο, το οποίο περιγράφει το πραγματικό πρόσωπο της εγκληματικότητας των μεταναστών στη Γαλλία, είχε δημοσιευθεί πριν από τις προεδρικές εκλογές του περασμένου έτους, το εκλογικό αποτέλεσμα ίσως να ήταν διαφορετικό.

Ο τίτλος του βιβλίου του Obertone παραπέμπει στην ταινία«Το Κουρδιστό Πορτοκάλι» («A Clockwork Orange») του 1971, μια ταινία επιστημονικής φαντασίας με πολιτικές και κοινωνικές προεκτάσεις, σκηνοθετημένη από τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ (1928-1999). Η ταινία βασίστηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Άγγλου συγγραφέα Άντονι Μπέρτζες (1917-1993) και έχει ως κύριο θέμα τη βία συμμοριών και την καταστολή της από τις κρατικές αρχές. Σε ένα  όχι πολύ μακρινό, δυστοπικό μέλλον, μια συμμορία εφήβων, υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, προβαίνει σε βανδαλισμούς, κλοπές, και βιασμούς, αναζητώντας έντονες συγκινήσεις. Όταν ο αρχηγός της συμμορίας συλλαμβάνεται και φυλακίζεται, το σωφρονιστικό σύστημα αναλαμβάνει να τον αναμορφώσει, εφαρμόζοντας ένα παβλοφικό πείραμα, με πειραματόζωο τον ίδιο. Η φουτουριστική και πρωτοποριακή για την εποχή της ταινία, σόκαρε τους θεατές λόγω των έντονων  σκηνών βίας, ενώ απαγορεύθηκε η προβολή της σε αρκετές χώρες του κόσμου.
Το βιβλίο αρχίζει με ένα συμβάν, συνηθισμένο στις ευρωπαϊκές πόλεις, που κατακλύζονται από πλήθος τριτοκοσμικών μεταναστών: μια λευκή γυναίκα βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια  από έναν μετανάστη. Ο αποτρόπαιος αυτός βιασμός παρουσιάζεται (ίσως για πρώτη φορά) από τη σκοπιά του θύματος, και επιτρέπει στον αναγνώστη να αντιληφθεί την φρίκη της κατάστασης που βιώνουν καθημερινά χιλιάδες Ευρωπαίες γυναίκες, μια φρίκη που οι στατιστικές αδυνατούν να αποδώσουν : το 7 τοις εκατό των Γάλλων γυναικών έχει βιαστεί κάποια στιγμή στη ζωή τους από κάποιον ξένο. Καθημερινά στη Γαλλία διαπράττονται περίπου 13.000 ληστείες, 2.000 επιθέσεις και 200 βιασμοί. 2.250 γυναίκες έχουν βιαστεί από κατ’ επανάληψη βιαστές που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι.  Σύμφωνα με τον Obertone στην πραγματικότητα, ο αριθμός είναι πολύ υψηλότερος, αφού όλοι γνωρίζουν ότι πολλοί από τους βιασμούς δεν καταγγέλλονται.

Πίσω όμως από αυτά τα στατιστικά στοιχεία, υπάρχουν προσωπικές τραγωδίες και κατεστραμμένες ζωές. Για κάθε έγκλημα, υπάρχει ένας άνθρωπος του οποίου η ζωή δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Αυτό είναι που ο συγγραφέας προσπαθεί να περάσει στον αναγνώστη: ότι η εγκληματικότητα δεν είναι μόνο θέμα αριθμών, αλλά κάθε έγκλημα ευθύνεται για την καταστροφή μιας ή περισσοτέρων ανθρώπινων ζωών.

Πίσω από τα στατιστικά στοιχεία της εγκληματικότητας, υπάρχουν άνθρωποι που καταστράφηκαν από εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους μετανάστες. Όμως πολλά από τα  θύματα δεν λαμβάνουν την απαραίτητη κοινωνική στήριξη και αφήνονται στη μοίρα τους. Υποφέρουν από κατάθλιψη, φόβο, έχουν τάσεις αυτοκτονίας ή αυτοκτονούν. Δεν εμφανίζονται σε επίσημες εκθέσεις. Ξεχνιούνται και αγνοούνται προκλητικά από της επίσημη πολιτεία, η οποία δεν θέλει να αποκλίνει κατά το ελάχιστο από αυτό που η ίδια θεωρεί ως «πολιτικά ορθό».

Στην ανάδειξη του κεντρικού ρόλου των μεταναστών, όσον αφορά στην εγκληματικότητα, ο Obertone σπάει ένασημαντικό ταμπού, αναφερόμενος στους φυλακισμένους στα γαλλικά σωφρονιστικά ιδρύματα, η πλειονότητα των οποίων είναι Ρομά και βορειο-αφρικανοί.

Στη Γαλλία του «πολιτικά ορθού», δεν υπάρχουν επίσημα στατιστικά στοιχεία σχετικά με την εθνικότητα και το έγκλημα. Υπάρχουν όμως στοιχεία για τον αριθμό των αλλοδαπών στα σωφρονιστικά ιδρύματα (22 τοις εκατό). Αυτά τα στατιστικά στοιχεία, ωστόσο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μιας και δεν περιλαμβάνουν  έναν τεράστιο αριθμό αλλοδαπών, που για το κράτος θεωρούνται «Γάλλοι», αφού ένας Άραβας, που γεννήθηκε στη Γαλλία, θεωρείται «Γάλλος». Σύμφωνα με τον συγγραφέα, το 60 και 70 τοις εκατό του πληθυσμού των φυλακισμένων  είναι μουσουλμάνοι. Ως εκ τούτου συνεπάγεται ότι αν λάβουμε υπόψη μας τους υπόλοιπους ξένους, που δεν είναι μουσουλμάνοι, το ποσοστό αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο.

O Obertone ανέτρεξε σε τοπικά στατιστικά στοιχεία, τα οποία επιβεβαιώνουν την τεράστια συμμετοχή των μη λευκών Γάλλων σε εγκληματικές ενέργειες. Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι το φαινόμενο αυτό δεν είναι αποκλειστικά γαλλικό, αλλά πανευρωπαϊκό. Σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη οι έγχρωμοι αποτελούν το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό όσον αφορά στην εγκληματικότητα.   Η διαπίστωσή του αυτή είναι κάτι που όλοι γνωρίζουν, αλλά λίγοι τολμούν να πουν: ότι δηλαδή η έκρηξη της εγκληματικότητας συνδέεται άμεσα με τη μετανάστευση.

Και για να μιλήσουμε με όρους οικονομικούς και στατιστικούς -  αφού αυτοί αποτελούν την κύρια ανησυχία των ευρωπαίων δυναστών και όχι οι ανθρώπινες ζωές που χάνονται ή καταστρέφονται - στη Γαλλία διαπράττονται περίπου 1.200 δολοφονίες και 1.000 απόπειρες δολοφονίας κάθε χρόνο. Το έγκλημα στοιχίζει στους Γάλλους πολίτες 115 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό σχεδόν διπλάσιο από τα έσοδα που προέρχονται από το φόρο εισοδήματος.

Οι κοινοί εγκληματίες χρησιμοποιούν πλέον βαρύ οπλισμό, κάτι που παλαιότερα χρησιμοποιούσαν συνήθως μόνο οι οργανωμένες εγκληματικές συμμορίες, φέρνοντας έτσι σε δύσκολη θέση τις αστυνομικές δυνάμεις που καλούνται να τους αντιμετωπίσουν.

Οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν έχουν καμία υποστήριξη από τις κρατικές αρχές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Βάλλονται πανταχόθεν: από τις πολυάριθμέςαντιρατσιστικές οργανώσεις, από τις οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων (των θυτών και όχι των θυμάτων), από τους αριστερούς πολιτικάντηδες κ.α. Όταν προσπαθούν να  επιβάλουν τον νόμο και την τάξη, κατηγορούνται πολλές φορές για «ρατσισμό». Ο Obertone αναφέρει ότι τα συνδικαλιστικά τους όργανα έχουν καταγγείλει πολλές φορέςότι οι αστυνομικοί επιφυλάσσονται να κάνουν χρήση βίας, φοβούμενοι τις κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά.

Οι εγκληματίες  δεν φοβούνται την αστυνομία, αφού οι ποινές για τα εγκλήματα που διαπράττουν είναι μικρές ή ανύπαρκτες και αυτό οι μετανάστες το γνωρίζουν καλά.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι οι ταραχές στη Γαλλία είναι πιο συχνές και πιο βίαιες από οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Οι αρχές για να εξαλείψουν  ή να περιορίσουν τις εξεγέρσεις, έχουν επενδύσει δισεκατομμύρια ευρώ σε περίπου 700 συνοικίες «υψηλού κινδύνου», όπου κατοικούν κυρίως μουσουλμάνοι και βορειο-αφρικανοί μετανάστες.  Η αστυνομία σπάνια εισέρχεται στις γειτονιές αυτές, μιας και υπάρχει φόβος ακόμη και η απλή παρουσία της να θεωρηθεί «πρόκληση» και να πυροδοτήσει εντάσεις και εξεγέρσεις.

Το γαλλικό δικαστικό σύστημα δίνει  έμφαση στην πρόληψη του εγκλήματος και στην αποκατάσταση των εγκληματιών. Για τους Γάλλους κοινωνιολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και άλλους «ειδικούς», εξακολουθεί να κυριαρχεί η ξεπερασμένη αντίληψη ότι η κοινωνία είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για την έξαρση της εγκληματικότητας. Η μέριμνα λοιπόν λαμβάνεται κυρίως για τον δράστη και όχι για το θύμα.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκρύπτουν την πραγματική διάσταση της εγκληματικότητας των μεταναστών, ενώ για κάποια συμβάντα, στα τα οποία αναφέρονται, χρησιμοποιούν ευφημισμούς. Έτσι οι ταραχοποιοί μετανάστες βαφτίζονται «νεαροί»  και ο βιασμός αναφέρεται σαν «κακοποίηση».

Η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ για να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες από το τεράστιο πρόβλημα της εγκληματικότητας των μεταναστών, ασχολούνται με θέματα όπως πχ. η ενδοοικογενειακή βία κατά των γυναικών ή η προώθηση εκστρατειών για την οδική ασφάλεια, αν και αυτά τα φαινόμενα είναι στατιστικά ασήμαντα. Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει έλλειψη πολιτικής βούλησης για την αντιμετώπιση του προβλήματος, τόσο από την Δεξιά όσο και από την Αριστερά.

Τα μόνα εγκλήματα που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προβάλλουν και οι πολιτικοί αρέσκονται να συζητούν  είναι εκείνα εναντίον των μειονοτικών ομάδων. Ξοδεύονται τεράστια χρηματικά ποσά, ενώ γίνονται συνεχείς προπαγανδιστικές εκστρατείες  για την  καταπολέμηση του "αντισημιτισμού", της "ισλαμοφοβίας" και της "ομοφοβίας". Ασήμαντες εγκληματικές πράξεις που διαπράττονται κατά των ξένων μειονοτήτων διογκώνονται και παραμορφώνονται, όταν προβάλλονται από τα ΜΜΕ, ενώ, αντίθετα, τα εγκλήματα κατά των λευκών ελαχιστοποιούνται ή αγνοούνται.

Ο Obertone αναφέρει ότι μόνο το 0,03% των μουσουλμάνων, το 0,06% των Εβραίων, και 0,007% των ομοφυλοφίλωνπέφτουν θύματα εγκληματικών ενεργειών  κάθε χρόνο.

Ο συγγραφέας επισημαίνει ότι οι περισσότεροι Γάλλοι φαίνεται να κοιμούνται μπροστά από τις τηλεοράσεις τουςκαι να είναι κλεισμένοι στον εαυτό τους, ανήμποροι να συνειδητοποιήσουν αυτά που συμβαίνουν στη χώρα τους. Αλλά ακόμη και όταν συνειδητοποιούν ότι κάτι πάει στραβά,φοβούνται να μιλήσουν μήπως και κατηγορηθούν για "ρατσισμό".

Στη Γαλλία , όπως και στην Ελλάδα, όπως σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές  χώρες,  υπάρχουν εκατοντάδες αντιρατσιστικές ομάδες,  που ελέγχονται και τροφοδοτούνται από σκοτεινά κέντρα εξουσίας,  και λειτουργούν σαν «αστυνομία σκέψης», φροντίζοντας να μην τεθεί υπό αμφισβήτηση το σύστημα της νέας τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης.

Το 360 σελίδων βιβλίο του Obertone διαβάζεται ευχάριστα, παρά το πλήθος των αριθμητικών και στατιστικών στοιχείων που περιέχει. Ο συγγραφέας παρουσιάζει απλώς μιαρεαλιστική απεικόνιση της κατάστασης, που σκόπιμα αγνοείται από τα μέσα ενημέρωσης και τους πολιτικούς,χωρίς να προβαίνει σε λύσεις ή ουτοπικές υποσχέσεις. Η μεγάλη συμβολή του βιβλίου αυτού έγκειται στο σπάσιμο του τείχους της σιωπής που έχει επιβληθεί στον γαλλικό λαό - αλλά και σε όλους τους ευρωπαϊκούς λαούς που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα -  από το σύστημα.


Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία δεν δουλεύει, αλλά ζει άνετα με τα επιδόματα του κράτους

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Το 80% των Τούρκων στη Γερμανία δεν δουλεύει, αλλά ζει άνετα με τα επιδόματα του κράτους

FrontPage Mag / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι Τούρκοι ήρθαν στη Γερμανία ως «προσκεκλημένοι εργάτες». Ο σκοπός τους ήταν να παρέχουν κάποια «αναγκαία φθηνή εργασία» και μετά να φύγουν. Αλλά το σύστημα δεν λειτούργησε έτσι.

Και τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί που οδηγούνται σε όλες τις «ανοικτές» πολυπολιτισμικές δυτικές κοινωνίες, όπου οι μη-εργαζόμενοι βυθίζουν σε χρεοκοπία το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας.

Τρία εκατομμύρια Τούρκοι ζουν ήδη στη Γερμανία, ενώ 2,5 εκατομμύρια από αυτούς έχουν γερμανική υπηκοότητα, και η πλειοψηφία τους είναι συντηρητικοί μουσουλμάνοι.

Πολύ λίγοι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν μια κανονική δουλειά. Περίπου το 20%. Το άλλο 80% ζει με τo λεγόμενo Hartz IV (σύστημα κοινωνικών παροχών). Το 70% των παιδιών τους δεν έχει απολυτήριο. Παρατούν το σχολείο πριν ολοκληρώσουν τη βασική εκπαίδευσή τους.

Σύμφωνα με το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών, κάθε ενήλικος πολίτης που έχει τη γερμανική υπηκοότητα, είναι άνεργος και δεν μπορεί να βρει την κατάλληλη δουλειά, έχει το δικαίωμα να πάρει μηνιαίως το ποσό των 482 €. Επιπλέον, οι γονείς παίρνουν για κάθε παιδί κάτω των 18 ετών, 200 €, καθώς και όλα τα μηνιαία έξοδα τους όσον αφορά το ενοίκιο, τα έξοδα θέρμανσης, ενέργειας, ασφάλισης υγείας και δημόσιας συγκοινωνίας.

«Όλως περιέργως μερικοί Τούρκοι που ζουν με τα γενναιόδωρα κρατικά επιδόματα μπορούν να έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ένα σπίτι ή ένα διαμέρισμα και να οδηγούν πολυτελή αυτοκίνητα όπως Mercedes ή BMW», λέει ο Κλάους, ένας ιδιοκτήτης του οποίου οι ενοικιαστές ανήκουν σε αυτή την περίπτωση.

Η μέθοδος αυτή είναι αρκετά εύκολη. Ακριβώς όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες, και στην υπόλοιπη Δύση, μπορείτε να βγάλετε λεφτά, κάνοντας πολλά παιδιά. Φέρτε ένα σωρό από τα μέλη της οικογένειάς σας, κολλήστε και κάποια παιδιά από πολυγαμικούς γάμους (το επόμενο σύνορο στην «ισότητα του γάμου» μετά τον «γάμο» των ομοφυλόφιλων) και σύντομα θα σου έρχονται 10 χιλιάδες κάθε μήνα.

Ο Kamal (46 ετών) και η σύζυγός του Shadia (42 ετών) έχουν δέκα παιδιά κάτω των 18 ετών και ζουν με το Hartz IV (το γερμανικό σύστημα κοινωνικών παροχών). Έχουν ένα μηνιαίο καθαρό εισόδημα 3000 € περίπου. Επιπλέον, όλες οι δαπάνες για το ενοίκιό τους, την υγειονομική τους περίθαλψη, τις μεταφορές, τη θέρμανση, κλπ. πληρώνονται από το κράτος.

Ο Kamal δεν εργάστηκε ποτέ, ούτε είχε ποτέ μια κανονική δουλειά, ποτέ δεν τελείωσε το σχολείο, και ποτέ δεν έμαθε κάποιο επάγγελμα. Τώρα ισχυρίζεται ότι είναι "άρρωστος". Ο Κλάους, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του Kamal λέει, «ο άνθρωπος είναι μια χαρά». Μάλιστα ομολόγησε στον Klaus ότι λέει ψέματα ότι είναι άρρωστος. «Μου είπε κάποτε,“Γιατί να δουλέψω αφού μπορώ να ζήσω καλά χωρίς να δουλεύω;” λέει ο Klaus.

Ο Kamal είναι υποχρεωμένος να υποβάλλει τακτικά τις εκθέσεις ανεργίας του στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Απασχόλησης (Bundes Agentur für Arbeit) στην πόλη του. Το κάνει αυτό, όταν τον καλούν για μια συνέντευξη για δουλειά. Αλλά πάντα ισχυρίζεται ότι είναι "άρρωστος" . Ισχυρίζεται ότι “έχει αφόρητους πόνους στην πλάτη και τις αρθρώσεις του”. Ως εκ τούτου, δεν μπορεί να κάνει οποιαδήποτε εργασία. Ο μόνος που ξέρει την αλήθεια για τον Kamal είναι ο ιδιοκτήτης του, ο Klaus.

Ο Klaus και πολλοί άλλοι Γερμανοί είναι εξοργισμένοι με τον Kamal και τους ομοίους του. "Είμαστε εμείς, οι φορολογούμενοι, που πρέπει να χρηματοδοτούμε τέτοιους λεχρίτες σαν τον Kamal. Αυτό με κάνει να αρρωσταίνω", λέει ο Klaus συνοφρυωμένος.

Από την άλλη πλευρά, ο γείτονας του Kamal, ο Dieter εργάζεται για μια εταιρεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εργάζεται 8 ώρες ημερησίως, για να πάρει μόνο 800 € στο τέλος του μήνα. Από αυτό το μισθό έχει να πληρώσει το νοίκι του και τις λοιπές δαπάνες του. Αυτό που του μένει είναι κάπου γύρω στα 400 €.

Όλα αυτά κάποια στιγμή θα ξεσπάσουν πάνω στη πλάτη της Γερμανίας. Φανταστείτε εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν με αυτόν τον τρόπο και αναπαράγονται με ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό από το γηγενή πληθυσμό, που θα οδηγήσουν τις δαπάνες του κράτους.

Οι Γερμανοί πολίτες μπορούν να μπουν στην Τουρκία με μια απλή επίδειξη της ταυτότητάς τους. Ως εκ τούτου Ο Γερμανός Τούρκος, ιδιαίτερα οι γυναίκες, ταξιδεύουν στην Τουρκία και επιστρέφουν με ένα "νοικιασμένο" μωρό. Παίρνουν το μωρό προσωρινά από συγγενείς και αξιώνουν στα γερμανικά σύνορα ότι είναι ‘το μωρό τους’ που γεννήθηκε πρόσφατα στην Τουρκία.

Ο Khaled, ένας Τούρκος, μου είπε ότι μπορείς να βρεις "ένα ψεύτικο πιστοποιητικό γέννησης" στην Τουρκία με 10 δολάρια.

Πίσω στη Γερμανία, το "νέο" μωρό γράφεται στο ληξιαρχείο του δήμου και η «μητέρα του μωρού» αρχίζει να παίρνει 200​​€ μηνιαίως.

Η Nicole, μια Γερμανίδα δασκάλα μου είπε κάποτε, ότι όταν ρώτησε τους μαθητές της τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν, η πλειοψηφία των Τούρκων μαθητών είπε,«Hartz IV Empfänger» (δέκτης κρατικών παροχών). Όταν ρώτησε τους μαθητές της, "Γιατί αυτό;" ένα κορίτσι απάντησε: «Οι γονείς μου ζουν με το Hartz IV και έχουν μια εύκολη ζωή. Κοιμούνται περισσότερο το πρωί, και πάντα έχουν αρκετά χρήματα».

«Το όνειρο της ύπαρξης μιας Οθωμανικής Αυτοκρατορίαςδεν είναι νεκρό για τους Τούρκους» λέει ο Jalal, ένας ανεξάρτητος Κούρδος δημοσιογράφος που ζει στη Γερμανία. Και πρόσθεσε: «Το τουρκικό κατεστημένο πιστεύει ότι οι Τούρκοι στη Γερμανία αποτελούν μια πολύτιμη αιχμή του δόρατος για την ανάσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αυτό που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με τη βία τον 15ο αιώνα, θα μπορούσε, όπως πολλοί Τούρκοι πιστεύουν, να γίνει πραγματικότητα στον 21ο αιώνα, στη Γερμανία, στην καρδιά της Ευρώπης. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι δημογραφικά, ενώ η γερμανική αύξηση του πληθυσμού είναι σχεδόν μηδενική, οι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν ετήσιο ποσοστό γεννήσεων άνω του 5%. Ως εκ τούτου, οι δημογράφοι υποθέτουν ότι μέχρι το 2050 η πλειοψηφία των ανθρώπων που θα ζουν στη Γερμανία θα είναι τουρκικής καταγωγής».

Καλώς ήρθατε στο Χαλιφάτο των Επιδομάτων που χτίστηκε από την Τζιχάντ των Επιδομάτων.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ!

Με Υπουργική Απόφαση Καλούν Εργάτες Από Άλλες Χώρες Στην Ελλάδα! Δημοσιεύθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση … ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β’) η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.! Στην Ελλάδα του 2013 που οι Έλληνες, οι κληρονόμοι αυτής της πλούσιας γης και του πιο λαμπρού πολιτισμού, εξαθλιωμένοι αναζητούν φαγητό στα συσσίτια και στα σκουπίδια πολλές φορές ενώ ταυτόχρονα αναζητούν μια οποιαδήποτε δουλειά και οπουδήποτε. Οι κύριοι της κυβέρνησης ενώ πάρα πολύ καλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι αλλοδαποί από τρίτες χώρες οι οποίοι δεν έχουν ούτε ασφάλιση επειδή δεν εργάζονται ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τζάμπα τις δομές του κράτους μας από ΟΑΕΔ, επιδόματα, νοσοκομεία κλπ. Γιατί δεν τους δίνει την ευκαιρία να δουλέψουν, να μπορούν να πληρώνουν τα ένσημά τους κλπ.; εφ όσον θέλουν σώνει και καλά αλλοδαπούς οι κυβερνώντες και εφ όσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας γιατί δεν τις δίνουν σε άνεργους αλλοδαπούς; γιατί θέλουν σώνει και καλά να μας κουβαλήσουν κι άλλους λαθρομετανάστες; Ντροπή! Ζητούν από αλιεργάτες οι οποίοι είναι συνήθως Αιγύπτιοι και μεγάλο ποσοστό αυτών είναι άνεργοι μέσα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή ή υποαπασχολούνται. Ζητούν οικιακές βοηθούς από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλές άνεργες ξένες, ζητούν νοσηλεύτριες, μέχρι δικηγόρο, μέχρι μασατζούδες κλπ.. από τη στιγμή που υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι και Έλληνες και ξένοι μέσα στην Ελλάδα. Μην τρώμε το παραμύθι ότι θα μείνουν για λίγο και θα φύγουν γιατί από τη στιγμή που θα έρθουν με μετάκληση και μείνουν ένα χρόνο, ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα να ανανεώνουν άδειες διαμονής για πάντα στην Ελλάδα. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αυτό το τελευταίο από οποιαδήποτε Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Αυτοί που θα έρθουν για έξι μήνες μήνες δεν έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν άδεια διαμονής αλλά με μαθηματική ακρίβεια γνωρίζουμε ότι θα παραμείνουν ως λαθρομετανάστες ενισχύοντας τη μαύρη εργασία. Με άλλα λόγια τους φέρνουν για να μείνουν μη υπολογίζοντας ότι έτσι δημιουργούν νέες στρατιές μελλοντικών ανέργων οικονομικών μεταναστών οι οποίοι θα αρχίσουν κι αυτοί να επιδίδονται σε κάθε είδους παράνομη πράξη ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιούν τον ΟΑΕΔ, επιδόματα κλπ.! Εκείνο που προκαλεί απορία είναι το ότι ο αλλοδαπός που ενδιαφέρεται για μια θέση στην Ελλάδα θα πρέπει να το δηλώσει στον αντίστοιχο ΟΑΕΔ της Αλβανίας π.χ. Μετά η Ελλάδα, αν δεν βρει π.χ. κηπουρό που να ενδιαφέρεται να δουλέψει κάπου τότε μπορεί να καλέσει τον Αλβανό κηπουρό με μετάκληση. (Μετά από αίτηση του μελλοντικού εργοδότη). Άρα λοιπόν, τι παίζεται πίσω από τις θέσεις των κηπουρών, των οικιακών βοηθών, των μασέρ κλπ.; Αφού υπάρχουν αμέτρητοι τέτοιοι στο δικό μας ΟΑΕΔ εγγεγραμμένοι που θέλουν δουλειά; Έτσι εξηγούνται και οι πολύ εξιδεικευμένες θέσεις εργασίας όπως ο “καλλιεργητής φυτών Νεπάλ” στον Έβρο.! Αξίζει να διαβάσετε το ΦΕΚ να δείτε τι είδους οικονομικούς μετανάστες θα μας φέρουν! kostasxan.blogspot.gr Δείτε το ΦΕΚ…

Πηγή: 
www.MadatoForos.com


ΙΔΟΥ ΔΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ!


 
Νταβατζήδες και φυλακές…
Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από τότε που το «Βήμα», με κεντρικό άρθρο αλλά και δισέλιδα ρεπορτάζ, υποστήριζε ότι στις φυλακές κάνουν κουμάντο οι μεγαλοκρατούμενοι. Το ρεπορτάζ μάλιστα είχε δείξει ότι 8 «αρχηγοί» σε όλες τις φυλακές της χώρας (αλβανοί, ρωσοπόντιοι και έλληνες) έχουν τον πρώτο λόγο, μαζί με την Υπηρεσία, για το που θα πάνε και σε ποια κελιά θα στεγαστούν οι καινούργιοι! Η ιστορία ακούγεται απίθανη αλλά η… Υπηρεσία, οι φύλακες δηλαδή, με αντάλλαγμα να κρατηθούν ήρεμες οι φυλακές υπακούνε σαν μαθητούδια στα κελεύσματα των ισχυρών!

Πράγματι, μόνον έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι οι δύο δραπέτες και σύμφωνα με την αστυνομία δράστες της δολοφονίας της 25χρονης_ που πλήγωσε όλη την Ελλάδα_ από τους οποίους ο ένας μάλιστα είχε παλιότερα αποδράσει από τα Τρίκαλα τοποθετήθηκε, λέει, στο ίδιο κελί με τον παλιό του συνεργάτη. Φυσικά στην απόδραση των 11 έφυγαν μαζί και πιθανότατα είναι αυτοί που έφτιαξαν και τα σχεδιαγράμματα των φυλακών για να χρησιμοποιήσουν στην εντυπωσιακή έξοδό τους από τις φυλακές… Οι συνεργάτες και φίλοι τοποθετήθηκαν μαζί… Μην τους δυσκολέψουμε... Κοιμούνταν μαζί, σχεδίαζαν την απόδραση μαζί, οργανώνονταν και τα βράδια συζητούσαν τις λεπτομέρειες. Τώρα κινούνται ελεύθεροι, πάλι μαζί, στα παλιά τους λημέρια στην Κορινθία ή αλλού. Και πάλι διαφεύγουν!

Στα Τρίκαλα - που μπορεί να μετατραπούν και σε φυλακή ασφαλείας - είχαν συγκεντρωθεί πολλοί σκληροί κρατούμενοι και διασυνδεδεμένοι μεταξύ τους. Αναρωτιέται κανείς: Είναι δυνατόν, όταν φθάνουν οι φάκελοι όσων μετάγονται να μην μελετώνται από τους ειδικούς, ώστε να γίνεται μια ορθολογική ταξινόμηση, ανάλογα με τους χώρους και τις ανάγκες των κρατουμένων; Και όμως. Παράγοντας των φυλακών μου έλεγε ότι οι μεγαλοκρατούμενοι, σε συνεργασία με τους αρχιφύλακες, κάνουν κουμάντο για το που θα τοποθετηθεί ο καθένας. Στις φυλακές τα στόματα είναι κλειστά. Αλλά αν μιλήσουν κάποιοι θα αποδειχτεί ότι «μέσα» δεν υπάρχει μόνο θέμα ασφαλείας. Οι πρώτοι που υποφέρουν είναι οι ίδιοι οι κρατούμενοι. Από την καταπίεση των μεγάλων. Υποφέρουν κυρίως όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν για να εξασφαλίσουν κινητά, κελί με θέα και βέβαια την ησυχία τους,

Αν οι τοίχοι των κελιών είχαν μιλιά, πόσα δεν θα αποκαλύπτονταν και γι αυτούς  που επωφελούνται από την μπίζνα της διακίνησης ναρκωτικών, κινητών, τις διευκολύνσεις σε τηλεοράσεις, στο να μην στέκεσαι στην ουρά, να έχεις ορντινάντσες να σε εξυπηρετούν παντοιοτρόπως... Έτσι, μέρες που είναι και μιλάμε πολύ για επίορκους δημόσιους λειτουργούς. Να δω πόσοι επίορκοι θα φύγουν από τις φυλακές με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα...

Υ.Γ. Για την ιστορία, να υπενθυμίσω, ότι στις φυλακές Τρικάλων είναι τρόφιμοι και οι ληστές με τα καλάσνικοφ που έκλεβαν και βίαζαν.

Ελένη Θεοχάρους: «Δραχμή σε Ελλάδα και Κύπρο»...


Ελένη Θεοχάρους: «Δραχμή σε Ελλάδα και Κύπρο»...



Η ευρωβουλευτής του ΔΗ.ΣΥ και κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος στην Κύπρο, Ελένη Θεοχάρους, ξετυλίγει τις σκέψεις της στα «Παραπολιτικά». Προτείνει την επιστροφή -ως έσχατη λύση- στη δραχμή, για την Ελλάδα και την Κύπρο. Θεωρεί πως...
η χώρα της έκανε λάθη στην τελευταία κρίσιμη διαπραγμάτευση, και δεν αποκλείει να προσπαθήσουν να επιβάλλουν ένα νέο σχέδιο Ανάν στο λαό της Κύπρου.

Στον Σταύρο Παπαντωνίου

Θεωρείτε ότι στις διαπραγματεύσεις μεταξύ της Κύπρου και eurogroup έγινε κάποιο λάθος. Τελικά το αρχικό «όχι» ήταν μια βεβιασμένη κίνηση;

Η πληροφόρηση που είχαμε ήταν μόνο οι ανακοινώσεις της διαπραγματευτικής ομάδας, οι οποίοι ωστόσο έχουν παραδεχθεί ότι δεν ήταν καλά προετοιμασμένοι. Ίσως να μας έστησαν παγίδες στο Eurogroup. Η πρώτη απόφαση έμοιαζε, πιο δίκαιη κοινωνικά γιατί θα επιβαλλόταν ένα χαράτσι, μια δεκάτη, 10% στους καταθέτες άνω των 100.000 και 7% για όσους είχαν κάτω από τις 100.000. Είχε όμως το μειονέκτημα ότι παραβίαζε βάναυσα τον ευρωπαϊκό νόμο του 1994. Από την άλλη θα ενέπλεκε τράπεζες οι οποίες δεν είχαν ανάμειξη. Το δεύτερο πλάνο στο όποιο κατέληξαν την περασμένη Δευτέρα, ονομάζει τη Λαϊκή ως μια χρεοκοπημένη τράπεζα, η όποια για πολύ καιρό απομυζούσε τα κονδύλια που μας έδινε ο ΕLΑ και από την άλλη διασώζει τύποις την τράπεζα Κύπρου. Να μου επιτρέψετε να σας πω ότι και αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο γιατί με το να «φεσωθεί» η Κύπρου το ποσό των 10 δισ. δεν θα είναι και εύκολο να διασωθεί. Με αυτά τα δεδομένα θεωρώ πως μια χρεοκοπία η όποια έμοιαζε να είναι προ των πυλών, θα μετατεθεί για ένα τρίμηνο και ίσως αυτό είναι που επιζήτησαν οι διαπραγματευτές μας, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο, να μην έχουν μια άτακτη χρεοκοπία που θα μας επέστρεφε στη λίρα.

Δηλαδή δεν θεωρείτε ότι είναι ταμπού το ευρώ. Η Κύπρος μπορεί να συζητήσει την έξοδο της από το κοινό νόμισμα;

Ήμουν από τους πλέον ευρωπαϊστές στο νησί και θα ήθελα παρά πολύ να βρεθεί λύση στο ευρώ και εντός ΕΕ. Κάναμε τόσες θυσίες για να ενταχθεί η Κύπρος στην ΕΕ και στη συνέχεια στην ευρωζώνη. Δεν θα ήθελα να τις δω να εξανεμίζονται. Βεβαίως δεν υπάρχουν μηχανισμοί για να εκδιωχθεί μια χώρα ούτε από το ευρώ ούτε από την ΕΕ.

Την στάση της Ρωσίας πως την είδατε; Γιατί η εντύπωση πως η Μόσχα θα βοηθήσει αποδείχτηκε λανθασμένη

Από την πρώτη στιγμή που όλοι έστρεψαν το βλέμμα τους στη Μόσχα θυμόμουν ένα παλιό δημοτικό τραγούδι «ακόμα τούτη η άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, όσο να ρθει ο μόσκοβος ραγιάδες». Αυτός ο μόσκοβος δεν πρόκειται να έρθει ποτέ. Η Ρωσία είναι μια οικονομική υπερδύναμη με τεράστιο όγκο συναλλαγών με την ΕΕ. Δεν νομίζω ότι η Ρωσία θα ήθελε να διαταράξει την σχέση της με την ΕΕ για χάρη της Κύπρου. Να μην ξεχνάμε πως πολλοί που ήταν στην Κύπρο, ήταν αντίπαλοι και ο Πούτιν ζήτησε λίστα για να τους εξουδετερώσει. Και να σας πω και το άλλο, όταν έλαβα μέρος στη σύνοδο των προέδρων την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Ρομπάι και ο κ. Σέφκοβιτς είχαν πει ότι η πρόταση που έγινε προς την Κύπρο δεν ήταν αυτή. Απεναντίας ήταν μια πρόταση της απομείωσης στο επίπεδο του 40% που είχε ως στόχο να πληγούν οι ξένες καταθέσεις και κυρίως οι ρώσικες.

Πιστεύετε δηλαδή πως τελικά Γερμανία και Ρωσία δεν ήταν σε αντίπαλα στρατόπεδα;

Υπάρχει ένας ακήρυχτος πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Γερμανίας καθώς είναι οι δύο πόλοι ενός οικονομικού συστήματος. Η Κύπρος με το 0,1% της ευρωπαικής οικονομίας, είναι σαν κουνούπι πάνω σε ελέφαντα. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι έγινε σε αυτούς τους σκοτεινούς διαδρόμους της σύγχρονης ρωσικής διπλωματίας. Αν η κυπριακή κυβέρνηση δεν έπαιρνε βεβαίως τότε το δάνειο από την Ρωσία, θα έκανε καλύτερη διαπραγμάτευση με την Ε.Ε και δεν θα φτάναμε στο σημερινό ρεζιλίκι.

Πως κρίνετε την στάση της Ελλάδας και την γκρίνια που υπήρχε στην Κύπρο

Υπήρχε μία γκρίνια στην Κύπρο αλλά θα μου επιτρέψετε να μην κάνω καμία κριτική στην Ελλάδα. Η πολιτική μου ηθική δεν μου επιτρέπει. Η Ελλάδα έχει στείλει στρατιώτες να σκοτωθούν στην Κύπρο. Οτιδήποτε άλλο πούμε θα ήταν ανέντιμο.

Τελικά για τι φτάσαμε ως εδώ; Φταίει η Γερμανία;

Υπάρχει ένας οικονομικός ιμπεριαλισμός από την πλευρά της Γερμανίας δεν τον αρνούνται καν οι ίδιοι. Δεν είναι μία χώρα που λειτουργούν τα πάντα νόμιμα. Αν δεν λειτουργήσει αυτή η διαφοροποίηση βορρά νότου πως θα μας εκμεταλλεύονται; Πως θα γίνουν το παγκόσμιο οικονομικό κέντρο; Η άποψη αυτή εδραιώνεται μέσα μου, παρά το γεγονός ότι είμαι ευρωπαίστρια. Φαίνεται πως έκανα λάθος. Οι Γερμανοί έχουν στόχο να κατακυριεύσουν την Ευρώπη.

Φοβάστε ένα καινούργιο Σχέδιο Ανάν;

Αυτή την φορά δεν θα μας ρωτήσουν. Αυτή την συνωμοσιολογία την είχα επισημάνει και πριν τα τελευταία γεγονότα. Πάντοτε με γνώμονα το γεγονός ότι η Τουρκία για την ΕΕ είναι ένας ισχυρός οικονομικός εταίρος. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να υπερκεράσουν τον κυπριακό ελληνισμό και τις αντιστάσεις του. Δεν αποκλείεται να επιχειρήσουν να μας επιβάλουν μια λύση του κυπριακού, αντίθετη προς την θέληση μας.

Ένα μήνυμα για τον κυπριακό ελληνισμό;

Θα πρέπει να έχουμε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις και να μην παρασυρόμαστε από λαικίστικες πολιτικές. Αυτό επιβάλλει η σύγχρονη στρατηγική και αφού έχουμε ενημερώσει τον λαό και στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Έλεγαν όλοι να φύγουμε από την Τρόικα. Αυτό θα είχε ένα τρομακτικό κόστος για το επίπεδο διαβίωσης του λαού. Αν ο ελληνισμός στην Κύπρο και την μητροπολιτική Ελλάδα είναι έτοιμος για κάτι τέτοιο με κινητοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων, τότε ας πάμε και στην δραχμή ως κοινό νόμισμα. Θα το προτιμούσα από το να πάμε σε ένα κατάλοιπο από την αποικιοκρατία, όπως είναι η λίρα. Υπό την προυπόθεση ότι θα έχουμε εξαντλήσει όλα άλλα τα περιθώρια και τις δυνατότητες μας παραμονής μας στο ευρώ. Αν θα μας επιβληθεί από την οικονομική κατάσταση να φύγουμε. Ως προσωπική ευχή μου και ως φόρος τιμής στην ελληνική μου παιδεία θα προτιμούσα να πάμε στη δραχμή παρά στη λίρα...
 parapolitika.gr