Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Ιουνίου 2013

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ - ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2013 (Σκέψεις στο facebook)


Παναγιώτης Μαρίνης
ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2013
(Σκέψεις στο facebook)
===================

"ΤΡΟΜΑΖΕΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ"

Αυτός είναι ο σημερινός τίτλος των "ΝΕΩΝ" -δεν θα ασχοληθούμε με το ερώτημα γιατί ΔΕΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙ το ΠΑΣΟΚ ή η Αριστερά, τα έχομε ξαναειπεί). Εδώ θα ασχοληθούμε με ένα ΤΙ ΕΣΤΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ".
Ουδείς μας εξηγεί σαφώς οπότε δια να λύσω αυτό το ζήτημα, θέλησα να μελετήσω τας ιδέας ενός "ακροδεξιού"! Καθώς δε το ευρωπαϊκόν πρότυπον είναι ο κ. Λεπέν, ανέγνωσα λεπτομερώς το βιβλίον με συνεντεύξεις και ομιλίας του στην προσεγμένη εκδοσι που εχει κανει η ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ.
Ο κ. Λεπέν εκφράζει επί όλων των θεμάτων διαφόρους θέσεις που θα ηδύναντο να χαρακτηρισθούν "πολιτικώς αδιάφοροι" ή "κοιναί". Εάν δεν γνωρίζεις ποίος ομιλεί, κάλλιστα φαντάζεσαι να τας υποστηρίζει ο οιοσδήποτε, δεξιός ή κεντρώος ή κεντρο-αριστερός! Τότε, διατί ο κ. Λεπέν χαρακτηρίζεται ως "ακροδεξιός" και όχι ως κεντρο-αριστερός (καθώς μάλιστα αι θέσεις του είναι ιδιαιτέρως φιλεργατικαί και υπερ της ανακουφίσεως των λαϊκών στρωμάτων) ? 
Διότι, υπάρχει μία θέσις που ΔΕΝ υπάρχει στο στόμα όλων των προαναφερθέντων! Η θέσις ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΗ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΝ !
Βλέπομε λοιπόν οι Κοσμο-Εξουσιασταί να κτυπούν ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ όποιον ζητεί ΝΑ ΤΕΘΗ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΝ! 
Βλέπομε ότι σκοπός και στόχος των Κοσμο-Εξουσιαστών είναι ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟΣ ! Να ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ οι ευρωπαϊκοί εθνισμοί ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΝ και ΜΟΝΙΜΟΝ! ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟΝ ΑΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ αφ' ενός ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ και αφ' ετέρου ΓΕΩΓΡΑΦΙΘΚΩΣ χάνοντας οριστικά την ΓΗ τους!
Οπότε η προφανής λύσις ήτο μία: Ο ΕΠOΙΚΙΣΜΟΣ της Ευρώπης δι' αναφομοιώτων πληθυσμών! ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΔΙΑΤΙ εξέλεξαν οι Εποικοι να είναι Νεγρικοί και Μωαμεθανικοί πληθυσμοί! Διό και η ίδρυσις του πρώτου Μωαμεθανικού Κράτους της Ευρώπης, αυτού της Βοσνίας!
ΟΘΕΝ, καταλήγομε, "ακροδεξιός" ονομάζεται αυτός που αντιδρά στον εποικισμό της Πατρίδος του!
ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ή ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ? ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ! ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ? ΤΟΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΙΑΒΟΛΟΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


Ο ΤΕΜΑΧΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Πώς θα εξοντώσης ένα μεγάλο και ιστορικό έθνος;

1. Θα το κάνης να πιστέψη ότι δεν είναι ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ το μεγάλο και ιστορικό έθνος διότι υπάρχει ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΝΕΧΕΙΑ-με αυτό έχομε ήδη ασχοληθή.
---
2. Θα τεμαχίσης την ιστορία του.
Ενώ η αλήθεια είναι ότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ αποτελεί οντότητα Βιολογική (ράτσα, φυλή, γονίδια κι όπως αλλοιώς τα λένε)-Ιστορική και Γεωγραφική, οι εχθροί του αφού χτυπάνε την Βιολογική συνέχεια, όπως είπαμε στο (1) κατόπιν χτυπάνε την Ιστορία! Ητο λένε η Ρωμαιοκρατία που δεν ήτο Ελληνική-ασυνέχεια εκεί- κατόπιν το Βυζάντιο που εκεί έχουν ρίξει όλο το μένος του οι "αρχαιόθρησκοι" -ασυνέχεια και εκεί- και κατόπιν το "χριστιανικό νεοελληνικό κράτος" -πλήρης ασυνέχεια και εδώ- και τελικά τί μενει; Μία μυθολογική "αρχαία Ελλάδα" ενωμένη με μιά αερογέφυρα με τους νυν "αρχαιοθρήσκους"!
Με άλλα λόγια οι "αρχαιόθρησκοι" μεταμορφώθηκαν σε ενα ΟΠΛΟ καταστροφής της ιδέας ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ στα χέρια των εχθρών του! Οι "αρχαιόθρησκοι" σε ρόλο καρκίνου στα σπλάγχνα του Έθνους!
Ποιά είναι η αλήθεια: (α) η Ρωμαιοκρατία όχι μόνον ΔΕΝ είναι ασυνέχεια, αντιθέτως αποτελεί το ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ που του έδωσε άλλους τέσσερεις αιώνες καλής ζωής. Σας ενοχλεί η Ρώμη; κανών αδήριτος της Ιστορίας, ολοέν και εξωτερικώτερες δυνάμεις θα ακμάζουν, πάμε από την Αθήνα στους "βαρβάρους" Μακεδόνες, στην "βαρβαρική" Ρώμη κοκ.
(β) Μέσα στο Βυζάντιον το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ κατόρθωσαν να επιβιώσουν. Το Βυζάντιον είχε χριστιανική επίσημη ιδεολογία, ασφαλώς, όπως το σημερινό ελληνικό κράτος έχει την εξ ίσου ή και περισσότερο ανθελληνική Νεωτερική-Μαρξιστική ιδεολογία, όμως ήτο ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ (αντιθέτως, σήμερα, ατυχώς, το ελληνικό κράτος της Μεταπολιτεύσεως ΔΕΝ είναι θεμελιωδώς Ελληνικό) κι όποιος κάνει τον κόπο να ιδή το Δημοτικό τραγούδι, το Ακριτικό μυθιστόρημα, όλο τον λαϊκό πολιτισμό, τον λαϊκό μυθολογικό Χριστιανισμό, το λόγιο μυθιστόρημα, τις διακινούμενες ιδέες αλλά και την ΑΠΟΛΥΤΗ προσήλωσι στην ΑΤΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ και στην ΑΡΧΑΙΟΓΝΩΣΙΑ θα το διαπιστώσει -ενώ ο σημερινός "αρχαιόθρησκος" ούτε "γιά πλάκα" δεν λέει: Αττική γλώσσα, τόσο Έλλην είναι! 
(γ) Το Νεοελληνικό κράτος έως της επικαταράτου Μεταπολιτεύσεως ήτο και αυτό ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, έδρα του η Γλώσσα, η Αρχαιογνωσία, η επίκλησις των Αρχαίων προτύπων, ο Νεοκλασσικισμός στην Τέχνη και στην Αρχιτεκτονική, ο πλήρως ελληνικός Λαϊκός Πολιτισμός! Σήμερα δι' αυτό επικρίνεται! Διότι λένε ο Βασιλεύς Όθων είχε δημιουργήσει το σχολείο Αρχαιογνωστικό! Τον επικρίνουν οι ανθέλληνες και τα οργανάκια τους!
---
3. Θα του αφαιρέσεις την Γεωγραφία του. Αυτό επιτυγχάνει σήμνερον ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ.
---
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: 
Το ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΟΣ έφθασε έως εδώ ως ΑΔΙΑΣΠΑΣΤΗ Βιολογική, Ιστορική, Γεωγραφική οντότης. Σήμερα οι ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΘΡΟΙ ΤΟΥ με την ανθελληνική ιδεολογία της Μεταπολιτεύσεως και προσφάτως με την θεολογία του "Αντιρατσιστικού νομοσχεδίου" προσπαθούν να τον ΑΠΟΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ και με τον επικατάρατο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ επιχειρούν να χάση την Γεωγραφική του υπόστασι. 
Παρακολουθώ από καιρό τους "αρχαιοθρήσκους" και λυπούμαι που το λέγω αλλά η πλειονότης τους επιμένει στην καταστροφή του Ελληνικού Εθνους με φανατισμό ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ από τους άλλους Αριστερούς-Συριζαίους (διότι και η πλειονότης των "αρχαιοθρήσκων" Αριστεροί-Συριζαίοι είναι)! 

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΟΙ "ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ"
Οι φίλοι μας εδώ ομιλούσαν με αισιοδοξία γιά την "νέα γενιά".
Δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία τους και λέγω: η νέα γενιά, οι παλιότερες γενιές, ΟΛΕΣ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ οι γενιές της επικατάρατης Μεταπολιτεύσεως, ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΓΛΩΣΣΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, και αυτό τις καθιστά ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ υστερούσες νοητικώς. 
Εχουν οι γενιές της Μεταπολιτεύσεως διαπλασθή ΑΚΡΙΒΩΣ στα πρότυπα τα ιδανικά που έχουν θέσει ως νόρμα της παιδείας οι Κοσμοεξουσιαστές τοκογλύφοι. Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο επανδρωμένο όλα αυτά τα 40 χρόνια αποκλειστικώς με Αριστερούς-Συριζαίους, κατόπιν προφανώς υποδείξεως των πραγματικών κτητόρων της χώρας (όσοι υβρίζετε την κ. Ρεπούση ΔΙΑΤΙ λησμονείτε ότι ήτο ο εκπαιδευτικός βραχίων της κυβερνήσεως της Ν.Δ.?), έκαμε ΑΡΙΣΤΑ την δουλειά του!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ (α)
Οσον υπάρχει ο χριστιανισμός δεν θα γλυτώσουμε από την επιρροήν του! Λέγουν κάποιοι φίλοι, άλλο ο χριστιανισμός κι άλλο ο Χριστός, αυτός είπε μόνον καλά πράγματα, άλλος υπερθεμάτισε, ήταν αβατάρα του Απόλλωνος λέει!
Ολα αυτά προκαλούν τον γέλωτα, όμως αφελείς άνθρωποι τα ασπάζονται, τους φαίνονται και ωραία, και καθησυχαστικά: θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στην εκκλησίες των χριστιανών, να, γιά τον Χριστό και μόνον και αυτοί σαν ανώτεροι άνθρωποι ξέρουν πιό πολλά απ' τους άλλους λάτρεις του, τον λατρεύουν πιό σωστά ως Απόλλωνα ενσαρκωμένο!
Τώρα εδώ πώς να αντιδράση κανείς; Ας πούμε μόνον το εξής:
1. Σύμφωνα με την έρευνά μας ΔΕΝ υπήρξε ιστορικόν πρόσωπον Χριστός αλλά είναι μία εξ ολοκλήρου μυθολογική κατασκευή - όποιος θέλει το συζητούμε.
2. Το μυθολογικό πρόσωπο Χριστός τί είπε; Βεβαίως μία και μόνη είναι η πηγή: Αυτά που αναφέρουν τά τέσσερα Ευαγγέλια ρητώς ότι αυτός είπε, δηλαδή τα λεγόμενα "Κυριακά λόγια". Επ' αυτών έχομε γράψει, μελετήσατέ το και το συζητούμε 

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ (β)
ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΣΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ - ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ (γ)
ΕΔΩ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ THE JESUS PUZZLE ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗ - ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ - Η ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΣ (δ)
Η θέσις μας επί της ιστορικότητος του Χριστού και της ιστορίας του χριστιανισμού έχει ως εξής:
Το +250 ο μεγάλος και ανανεωτής αυτοκράτωρ Δέκιος ώρισε την τέλεση εθνικών εορτών προς τόνωσιν της εθνοποιητικής διαδικασίας ενοποιήσεως της Αυτοκρατορίας. Κατ' αυτάς τας εορτάς έκπληκτοι όλοι είδον ωρισμένους περιέργους ανθρώπους οι οποίοι αυτοβούλως ύβριζον τον Αυτοκράτορα και το Κράτος και προεκάλουν επεισόδια. οι άνθρωποι αυτοί ήσαν άγνωστοι, όμως μετά τα επεισόδια η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι ανήκον εις μίαν οργάνωσιν μεσανατολιτών και απεκάλουν εαυτούς "χριστιανούς". 
Τότε εγνωρίσαμε ότι υπήρχον οι λεγόμενοι "χριστιανοί" τους οποίους έως τότε ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγνοούσαμε και έκτοτε αρχίζει η δημοσία ιστορία του χριστιανισμού. 
Ποία ήτο η προ του +250 ιστορία του χριστιανισμού, όπως τότε έτσι και σήμερον ΠΑΝΤΕΛΩΣ αγνοούμε και διά τούτο το εκτενές σύγγραμμά μας "Ελληνισμός και Χριστιανισμός" άρχεται από τότε. Διά την πρό του +250 ιστορία του χριστιανισμού έχομε στην διάθεσί μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ την εσωτερικήν προπαγανδιστικήν μυθολογίαν της εν λόγω οργανώσεως, ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ και μόνον εικασίας δυνάμεθα να κάνωμε επί ασταθούς εδάφους=ΤΕΛΟΣ

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΑ=============

ΠΟΤΕ "ΜΕΤΡΑΕΙ" Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ;

ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ "ΜΕΤΡΑΕΙ" (εκτός από το Κράτος του Ισραήλ που γιά να πάρης Ιθαγένεια σου κάνουν DNA = Συμπέρασμα: στα έθνη Κυρίων "μετράει", στα έθνη δούλων Δεν "μετράει")
ΕΡΩΤΗΣΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ:
Τα γονίδια και οι ανθρωπολογίες πού κολλάνε στην κουλτούρα του ελληνικού πολιτισμού; 
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ:
Η ΒΙΟΛΟΓΙΑ, Η ΦΥΛΗ, ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ, Η ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΗΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΔΟΜΙΚΟΣ ΛΙΘΟΣ "ΕΘΝΟΣ" ΚΑΙ ΕΝΑ ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΘΝΗ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΜΒΙΟ ΟΝΤΟΤΗΤΑ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ". 


Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΩΣ ΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜEΘΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΩΣ 100% OMOIOI ME TΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ
-ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ
-ΜΟΝΟΝ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
-ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ-ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ
ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ-ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ-ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΩ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΦΙΛΟ-ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΟΥΤΕ ΣΧΟΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΕΛΑΦΡΑ ΣΥΖΗΤΗΣΙ-ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ-ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ, ΕΔΩ Σ' ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ή ΠΝΕΥΜΑ ΑΝΤΙΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Μ-Ο-Ν-Α-Δ-Ι-Κ-Ο ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΕΘΑ, ΟΥΤΕ ΑΣΤΕΪΖΟΜΕΘΑ.


ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ
Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ:
=Οι Αλβανοί οι Βορείως του Αώου ποταμού (οι νοτίως είναι μεσογειακοί-Ελληνες) είναι ΔΗΝΝΑΡΙΚΟΙ, όπως οι Σέρβοι! Οι Αλβανοί ανθωπολογικώς ΔΕΝ έχουν καμμία σχέσι με εμάς αλλά αντιθέτως μεταξύ των μεσογειακών Ελλήνων και των ΔΗΝΝΑΡΙΚΩΝ, ΔΕΝ υπάρχει Ευγένεσις, αλλά Παραγένεσις, διά τούτο ενώ μεταξύ μεσογειακών-δηνναρικών υπάρχει από αιώνων ευρύ μέτωπον επαφής ΔΕΝ εδημιουργήθη η μικτή φυλή, ο Μεσογειο-Δηνναρικός.
=Οι κάτοικοι της ΦΥΡΟΜ είναι γνήσιοι Έλληνες, οι νοτίως του Αίμου Βούλγαροι είναι Ελληνες, οι αρχαίοι Θράκες, οι Βορείως του Αίμου Βούλγαροι, ανήκουν στην μεγάλη εκτεταμένη από εκεί έως την Βαλτική, φυλή που λέγεται "Ανατολικοευρωπαίοι".
=οι Αλβανοί ομιλούν μία Ινδοευρωπαϊκή γλώσσα, την Αλβανική, αυτή ΔΕΝ είναι συγγενής (στενή) της Ελληνικής, πως την έμαθαν ΔΕΝ γνωρίζομε, την γλώσσα αυτή την γνωρίζομε από τώρα, πρόσφατα, από το +1500 περίπου.
=Οι Αλβανοί από πότε ήλθαν εκεί που κάθονται τώρα, αν ήλθαν ή όχι, ΔΕΝ γνωρίζομε αλλά κι ούτε έχει ενδιαφέρον.=ΤΕΛΟΣ 

Η ΡΑΤΣΑ
Γιά να μην ξεχνιόμαστε: η ράτσα αποτελεί το υλικό από το οποίο δημιουργούνται οι πλίνθοι που λέγονται έθνη και κατόπιν ένα ή περισσότερα από αυτά πάνω σε ένα ορισμένο έδαφος κτίζουν την ιστορική οντότητα που λέγεται "πολιτισμός".


===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΧΛΕΥΑΖΑΝΕ

=Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ-ΙΣΤΟΡΙΚΗ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ.-
=ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΧΛΕΥΑΖΑΝΕ ΑΙΣΧΡΑ ΤΟΝ "ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ". Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΜΥΘΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ.-
=ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΘΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ή ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΑΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ) ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΑΣ (ή ΔΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΧΑΧΟΛΟΥΣ).-

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ

Συναφώς έχομε ήδη γράψει γιά τον "Φανατισμο του σταυρού" των Ελληνιζόντων ο οποίος κατεσκευάσθη από τους χριστιανούς διότι γνωρίζουν ότι το Χ.Ο. ζεί εδώ στην Ελλάδα μόνον και μόνον επειδή επιβάλλεται ως "οιονεί ιθαγένεια" και ως "νομιμότητα" και θεμέλιο της θεωρίας της νομιμότητος και της ταυτίσεως Χ.Ο.-κράτους είναι ότι τα σύμβολα τα επίσημα του κράτους είναι χριστιανικά: το εθνόσημον με τον σταυρόν και η σημαία με τον σταυρόν. Γνωρίζουν δε ακόμη ότι ούτως ή άλλως και ανυπερθέτως πλησιάζει η στιγμή που θα εγκαθιδρυθή και εδώ το Ανθρώπινον Δικαίωμα της Θρησκευτικής Ελευθερίας και τότε θα είναι αδύνατον να σταθούν θρησκευτικά εμβλήματα ως κρατικά τοιαύτα, οπότε ως προβλεπτικοί που είναι έχουν έτοιμον το εναλλακτικόν σχέδιόν των: Ο σταυρός ΜΕΝΕΙ διότι είναι ελληνικός!!!
Οφείλομε λοιπόν να είμεθα κατηγορηματικοί, το παρόν εθνόσημον και η παρούσα σημαία ΟΥΔΕΝ το ελληνικόν, ιστορικόν, παραδοσιακόν έχουν! Ούτε τα χρώματα κυανούν και λευκό έχουν κάποια ιστορικήν ή άλλην σχέσιν με την Ελλάδα, οι υπέρμαχοι της χρήσεώς των λέγουν κάτι απιθάνους απλοϊκότητας όπως "το γαλάζιο του ουρανού, της θαλάσσης" - συγγνώμην, και στην Ζανζιβάρη γαλάζιος είναι και ο ουρανός και γαλάζια η θάλασσα! Το Βυζάντιον δεν είχε μεσαιωνική-αναγεννησιακή Εραλδική επιστήμη όπως η Δύσις, το μοναδικόν έμβλημα το οποίον γνωρίζομαι είναι η σημαία των Παλαιολόγων: πορφυρό πεδίον-χρυσούς σταυρός και 4 βήτα. Παραδοσιακά χρώματα ανέκαθεν ήσαν το ερυθρόν και το μελανόν και αυτά εχρησιμοποίησαν ταυτοσήμως οι σημαίες του Ρήγα και του Ιερού Λόχου. Πώς εγεννήθη η ιδέα του κυανού χρώματος; Ως εξής: η Οθωμανική διοίκησις στα τέλη του 18ου αιώνος επέβαλε στην θάλασσα γιά να διακρίνει το λιμενικόν της σώμα τα πλοία των ραγιάδων μία σημαία με τρείς οριζόντιες ρίγες, ερυθρές πάνω και κάτω και η μεσαία διαφέρουσα ανά εθνότητα, ούτως των Αλβανών η μεσαία ρίγα ήτο μαύρη, των Ελλήνων κυανή!
Διά την αλλαγήν της σημαίας υπάρχουν ενστάσεις, όπως: Πώς να αλλάξης μία σημαία που σκέπασε μυριάδες σώματα πεσόντων; Απάντησις: Δεν θα την σχίσωμε, αντιθέτως στον ιδρυθησόμενον δωρικόν Ναόν των πεσόντων στον Μαύρο Βράχο και στο Αλή Βεράν, στην Πίνδο και στην Τρεμπεσίνα, θα έχει θέσιν τιμητικήν! Εις την Ευρώπην συνέβη το αντίθετον: οι προοδευτικοί-αριστεροί-Μαρξιστές μετά μανίας έσχισαν-απηγόρευσαν-διεπόμπευσαν εθνόσημα και σημαίες χιλιετούς παρουσίας και όλοι εχειροκρότησαν! Μόλις προ ολίγων ημερών ο προοδευτικός-κομμουνιστής-αριστερός πρόεδρος της Λευκορωσσίας υπέστειλε την ηλικίας χιλίων ετών σημαίαν την συνυφασμένην με την ύπαρξιν την ιδίαν του Λευκορωσσικού έθνους και την έσχισε τελετουργικώς με πρωτοφανή λύσσα και την αντικατέστησε με την ασχημίαν της ιδεολογίας του! 
Ναί, καταλήγομε! Το εθνόσημον και η σημαία να αλλάξουν!

Σημαία Ιερού Λόχου = Σημαία Παλαιολόγων




Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ" ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ! (β)

Εικ. 1. Εχομε δημοσιεύσει την πανομοιότυπη σημαία Ρήγα-Υψηλάντη, Ιερού Λόχου (τρείς οριζόντιες ρίγες, ερυθρό, λευκό, μαύρο). Εδώ στο πρώτο κείμενο μαθαίνουμε τον λόγο που η Επίδαυρος ΔΕΝ την ήθελε! Στό ίδιο κείμενο βλέπομε την σημαία των Πατρών που μπορούμε να πούμε ότι όταν κηρύχθηκε η επανάστασι εθεωρήθη ως η "επίσημη"
Εικ. 2. Στο κείμενο μαθαίνουμε έκπληκτοι ότι ΟΥΔΕΙΣ από τους βουλευτές τις Επιδαύρου ή την Κυβέρνησι ή τους διανοουμένους, έγραψε δυό λόγια επί του ΔΙΑΤΙ εσχεδιάσθη αυτή η άγνωστος έως τότε σημαία και ΟΥΤΕ τα δύο νομοθετήματα εσυνοδεύοντο από αιτιολογική έκθεσι! ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑ, ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΙ ΣΗΜΑΙΑ ΡΗΞΙΚΕΛΕΥΘΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΤΟΤΕ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΠΗ ΔΥΟ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΕΣΤΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΕΣ? ΟΥΤΕ Ο ΕΚΔΟΣΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΛΥΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ? Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ" ΕΓΕΝΝΗΘΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΙΩΠΗ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΘΝΗ ΠΡΟΔΗΛΩΣ ΝΕΟΠΑΓΗ (Συγκρίνατε π.χ. με την πλούσια ιστορική και μεταφυσική μυθολογία που εσυνόδευσε την καθιέρωσιν της σημαίας της Αργεντινής). 


===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


Ο ΕΛΛΗΝΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ
Η νέα μάστιγα.

Συγγενής δοξασία και συνοδοιπορούσα με τον Ελληνοκεντρισμόν είναι ο Ελληνο-χριστιανισμός. Πρόκειται διά μία νέα εκδοχή του πνιγμένου πλέον στο απίθανον και στο γελοίον "Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού" η οποία κατεσκευάσθη από τους χριστιανούς ως ένα νέον ανάχωμα κατά της εγκαθιδρύσεως των Ελληνικών ιδεών.
Ασφαλώς δεν χρειάζεται κανείς δικαιολογίαν διά να είναι χριστιανός ή μωαμεθανός και νά λατρεύη τον σταυρόν ή το Κοράνιον, εδώ όμως τα πράγματα αντιστρέφονται: επειδή είμαι Έλλην είμαι και χριστιανός!
Το πρώτον χονδροειδές ψεύδος που προβάλλεται είναι ότι ο χριστιανισμός τα πήρε όλα από τον Ελληνισμόν! Εδώ συνεπικουρεί ο Ελληνοκεντρισμός: αφού όλα είναι ελληνικά, προφανές είναι! 
Λοιπόν! Ασφαλώς όχι! Σχεδόν ΤΙΠΟΤΕ δεν πήρε ο χριστιανισμός από τον Ελληνισμόν! 
Πρώτον, οι χριστιανικές ιδέες είναι ιδικές του αποκλειστικώς και μάλιστα απολύτως περίεργες και πρωτοφανείς και ενώ είναι μία ιουδαϊκή αίρεσις οι ιδέες του είναι ακριβώς το αντίθετον όχι μόνον των Ελληνικών αλλά και των Ιουδαϊκών ιδεών, από την λατρείαν των σωματικών λειψάνων έως την αποθέωσιν της αγαμίας ως την ιδεώδη καταστάσι του ανθρώπου. 
Δεύτερον, ως κοσμοπολιτική θρησκεία της Υστέρας εποχής βεβαίως δεν έχει τύπους ιδικούς της αλλά έλαβε ό,τι υπήρχε έτοιμο εμπρός της π.χ. ολόκληρη η στολή των επισκόπων είναι αντιγραφή της ενδυμασίας των ιερέων του Ηλίου της Εδέσσης της Συρίας. Όμως και εδώ το 90% των τύπων της προέρχεται από την Μέση Ανατολή και φυσικά αφού είναι μία Μεσανατολίτικη θρησκεία και όχι από τον Ελληνισμό.
Αφού λοιπόν τεθεί αυτή η πρώτη αρχή κατόπιν ακολουθεί η πλέον απίθανος και ανατριχιαστική σοφιστεία: Αφού όλα του χριστιανισμού είναι Ελληνικά γιατί να μην είμαι χριστιανός, γιατί όχι να μην τον αγαπήσω; Δες! και τα στέφανα είναι ελληνικά και η κολυμβήθρα! Ναι, αυτό το λέγουν, ενώ ποτέ κανείς τρελλός δεν είπε: "πολύ αγαπώ τον ληστή που μπήκε στο σπίτι μου, γιατί να! φοράει το κοστούμι μου και το ρολόϊ μου, μα και το καπέλλο μου!"
Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
Αιχμή της αφελούς αλλά συνάμα κακοήθους αυτής δοξασίας είναι το "δόγμα του σταυρού". Άπαξ και ετέθη από τους κατασκευαστάς της θεωρίας ανθρώπους του Αρχιεπισκόπου, το δόγμα τούτο το υιοθέτησαν με πρωτοφανή φανατισμό πλήθος Ελληνιζόντων οι οποίοι επιμένουν με στρεψοδικίαν παρανοϊκού: "Ο ισοσκελής σταυρός είναι ελληνικός"! Αδίκως τους καλώ:
=Λέτε ότι "ο ισοσκελής σταυρός είναι ελληνικός και συμβολίζει τα 4 στοιχεία και …". Σας παρακαλώ δείξτε μου την παραπομπήν ενός κλασσικού συγγραφέως που το γράφει αυτό! Αδίκως προκαλώ! 
=Λέτε ότι "ο ισοσκελής σταυρός είναι ελληνικός και τον βλέπουμε παντού". Σας παρακαλώ δείξτε μου ένα και μόνον ένα κλασσικό αγγείο ή μωσαϊκό που να το δείχνει αυτό! Αδίκως προκαλώ!
Σαφώς όχι! Ο σταυρός ΔΕΝ υπάρχει ως προχριστιανικόν σύμβολον πουθενά, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Μέση Ανατολή, ούτε στην Κίνα, ούτε στον κόσμο όλο!
Διατί το ασύστατον τούτο δόγμα το υιοθέτησαν με απίθανον πάθος οι Ελληνίζοντες; Διότι τους επιτρέπει να παραμένουν χριστιανοί!
Διατί κατεσκεύασαν το δόγμα τούτο οι άνθρωποι του Αρχιεπισκόπου; Διότι γνωρίζουν ότι το Χ.Ο. ζεί εδώ στην Ελλάδα μόνον και μόνον επειδή επιβάλλεται ως "οιονεί ιθαγένεια" και ως "νομιμότητα" και θεμέλιο της θεωρίας της νομιμότητος και της ταυτίσεως Χ.Ο.-κράτους είναι ότι τα σύμβολα τα επίσημα του κράτους είναι χριστιανικά: το εθνόσημον με τον σταυρόν και η σημαία με τον σταυρόν. Γνωρίζουν δε ακόμη ότι ούτως ή άλλως και ανυπερθέτως πλησιάζει η στιγμή που θα εγκαθιδρυθή και εδώ το Ανθρώπινον Δικαίωμα της Θρησκευτικής Ελευθερίας και τότε θα είναι αδύνατον να σταθούν θρησκευτικά εμβλήματα ως κρατικά τοιαύτα, οπότε ως προβλεπτικοί που είναι έχουν έτοιμον το εναλλακτικόν σχέδιόν των: Ο σταυρός ΜΕΝΕΙ διότι είναι ελληνικός!!!


===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Τα δύο άκρα του χριστιανισμού ήρθαν κι έδεσαν με τους "αρχαιοθρήσκους"! Ναι! Ιλαροτραγωδία ο χώρος των "αρχαιοθρήσκων"! Αυθορμήτως γελάω, μετά βλέπω τι ζημία γίνεται στις ψυχές των ασθενεστέρων νοητικώς και θλίβομαι.
Χθες η Ελένη μου θυμισε όλους εκείνους που λένε ότι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ (ο μοναδικός ως τώρα γνωστός εξωμότης που άφησε τον Ελληνισμό και προσεχώρησε στον Εβραϊσμό) και άρα ο σωστός "αρχαιόθρησκος" είναι αυτός που λατρεύει τον Χριστό! Μετά ανεκάλυψα τους άλλους! Κάτι Σατανιστές (Η ΓΝΩΣΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΙΣ που λατρεύει τον Σατανά, τον κύριο εκείνο που συνομιλεί με τον Ιεχωβά στο "Βιβλίο του Ιώβ") που λένε "ήμαστε pagan" επειδή λατρεύουμε τον Σατανά που οι χριστιανοί τον εικονιζουν σαν τον Θεό Πάνα, άρα ο ίδιος είναι!
===============
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ (ώσπου να εξαντληθούμε λέγοντάς τα)
1. Με το νά λατρεύεις τον Χριστό ΔΕΝ γίνεσαι "αρχαιόθρησκος", χριστιανός γίνεσαι!
2. Με το νά λατρεύεις τον Σατανά ΔΕΝ γίνεσαι "αρχαιόθρησκος", χριστιανός-ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ γίνεσαι!


===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ-Η ΔΕΙΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣ

=Ο Ελληνοκεντρισμός είναι το οργανωμένον εκείνο παραλήρημα κατά το οποίον ο Ελληνισμός δεν είναι ο γνωστός μας ιστορικός λαός με τα ανώτερα και μοναδικά επιτεύγματα της Κλασσικής Εποχής, τα οποία και μονίμως παρασιωπούνται. Κατ' αυτούς ο Ελληνισμός είναι οντότης μυθολογική, αρχαία, με πόλεις στον Ειρηνικό 40.000 ετών, με παγκόσμια εξάπλωσι εκατοντάδων εκατομμυρίων ατόμων σ' όλη την γή και γι' αυτό όλα τα τοπωνύμια είναι ελληνικά! Ολα, τα πάντα είναι ελληνικά, και τα νεολιθικά και τα παλαιολιθικά και ο Αρχάνθρωπος στην σπηλιά, έλληνας κι αυτός! Και φυσικά, αυτός και μόνος, ο Ελλην, εύρε τον πολιτισμό, την ανάγνωση, την γραφή, το αλφάβητο! Πραγματικά, ο Ελλην, οντότης μυθική, ήτο πανέξυπνος, πανέξυπνος πολύ, τα ανεκάλυψε, τα εφεύρε όλα, από το τηλεσκόπιο και το μικροσκόπιο και τις προβολες στους χαρτες έως το ηλεκτρικό σίδερο και τα καλά κρασιά! 
=Ολα αυτά αποτελούν οργανωμένον παραλήρημα-πακέττο, ικανό να μας πνίξη, όλους εμάς τους Ελληνίζοντες, στο γελοίον, να μας παρουσιάση ως φαιδρούς παρανοϊκούς και να δώση μασημένη τροφή" στους δημοσιογράφους που γράφουν χιουμοριστικές ατάκες σε βάρος μας.
=Ευλόγως, όθεν, γεννάται το ερώτημα, πως εδημιουργήθη όλο αυτό το "πακέττο"? 
=Μία πρώτη σκέψις είναι ότι ο Ελληνοκεντρισμός είναι δημιούργημα ενός ασθενούς πάσχοντος από παρανοϊκή ψύχωσι και ότι από το φρενοκομείον διά του γνωστού μηχανισμού που καλείται "επινεμομένη ψύχωσις" υιοθετήθηκε από πολλούς!
=Παρατηρώντας όμως λίγο πιό προσεκτικά βλέπομε κάτι περίεργα στοιχεία! Οι Ελληνοκεντρικοί αποδιοπομπούν με κάθε τρόπο την έννοιαν του Προκατακλυσμιαίου Πολιτισμού! Οχι! Ανένδοτοι επιμένουν στην χριστιανική αντίληψι της της βραχείας γραμμικής ιστορίας η οποία αποτελεί το δογματικόν θεμέλιον του Χριστιανισμού! Διατί? Διότι αν υπήρξε ένας ή περισσότεροι τοιαύτοι πολιτισμοί, πρέπει να τους διεφώτισε και αυτούς ο Χριστός, επομένως ήλθε στην γη και άλλες φορές και όχι μόνον "επί Ποντίου Πιλάτου" και φυσικά η Θεομήτωρ δεν είναι μία και μοναδική κ.ο.κ. -τα θεμέλια του χριστιανικού ναού αρχίζουν να κλονίζονται επικίνδυνα!
=Παρατηρώντας περαιτέρω βλέπομε την ΔΕΙΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙ: Ο Ελλην, πανέξυπνος, πανέξυπνος πολύ, όλα τα εύρε τα σκέφθηκε σωστά! ΟΜΩΣ υπάρχει ένα κορυφαίον ζήτημα που στην αντιμετώπισί του ο Ελλην απεδείχθη "ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ"! Πρόκειται διά την θρησκεία! Ενα από τα θεμελιώδη έργα του Ελληνοκεντρισμού, το βιβλίον "Το Αιγαίο βουνό", έθεσε τον ρυθμό: οι Ελληνες ήσαν σωστοί βλάκες, όπως κανείς άλλος λαός! Αυτούς που λάτρευαν γιά Θεούς δεν ήσαν άλλοι από τους παλαιούς τους ηγεμόνες! Προσκυνούσαν και θεωρούσαν Θεούς τους πρώην πρωθυπουργούς και τας συζύγους τους και τας θυγατέρας τους! Κατόπιν εμφανίσθηκε η άλλη εκδοχή: οι Ελληνες ήσαν σωστοί βλάκες αλλά στην νιοστή, ως φανταστικοί και απελέκητοι καννίβαλοι προσκυνούσαν, απέδιδαν Θεία λατρεία και θυσίαζαν στα φυσικά φαινόμενα, στα σύννεφα και την βροχή, στην βαρύτητα και στην τριβή! Και ευτυχώς που ήλθε σ' ετούτα τα μέρη ο χριστιανισμός και μας έσωσε από την καννιβαλική πλάνη μας!
=Το Ελληνοκεντρικό "πακέττο" είναι έτσι μονταρισμένο ώστε όχι μόνον ταιριάζει με τον χριστιανισμό αλλά και αντιστρόφως: όταν κάποιος απομακρυνόμενος κάπως από τον χριστιανισμό εισέρχεται στον χώρο των Ελληνιζόντων, προσηλυτιζόμενος στον Ελληνοκεντρισμό ξαναμπαίνει στον χριστιανισμό! Οπότε "μ' ένα σμπάρο δυό τρυγόνια": κι εμείς πνιγόμεθα στο γελοίον και η Εκκλησία δεν χάνει πελάτες αλλά μάλλον κερδίζει!
=Οπότε η πρώτη σκέψις ότι ο Ελληνοκεντρισμός είναι δημιούργημα ενός ατυχούς ασθενούς πάσχοντος από παρανοϊκή ψύχωσι απορρίπτεται και φυσικώ τω τρόπω αναφαίνεται η αλήθεια: πράκτορες του Αρχιεπισκόπου εφιλοτέχνησαν, εσερβίρισαν και συντηρούν το "πακέττο"! Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί, την δουλειά τους κάνουν, το πρόβλημα το τραγικόν της υποθέσεως είναι ότι στο απιθάνως αφελές αυτό οργανωμένον παραλήρημα μυριάδες Ελληνίζοντες όχι απλώς "τσιμπάνε", αλλά με λαιμαργία το καταπίνουν αμάσητο!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


Η ΣΧΕΣΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ

=Να γνωρίζης ότι "οι Θεοί αποτελούν Ατομικότητας, αθανάτου φύσεως και τελείας ψυχικής συγκροτήσεως, και Προσωπικότητας διαθετούσας Ανωτάτης τάξεως Συνείδησιν και μεγίστης δυνάμεως Διάνοιαν" και ως τοιαύτες προσωπικότητες οφείλεις να Τους νοείς, να συναισθάνεσαι το μέγα διάστημα το οποίον σας χωρίζει παρότι είσαι ομοιούσιος αυτών και να τους αποδίδης Δόξα, Τιμή και Προσκύνησι.
=Να εννοείς ότι ο Κόσμος δεν είναι απρόσωπος μηχανή, αλλά έχει Σκοπόν και Λόγον και είναι έμψυχον θείον δημιούργημα εμποτιζόμενον όλον από την Ψυχή του Κόσμου. Χαρακτηριστικόν του Κόσμου είναι η πανταχού παρούσα Θεία Πρόνοια -«πάντα προνοίας μεστά», ποτέ μην το λησμονείς αυτό- και έφοροι της Θείας Προνοίας και επιμεληταί της ευρύθμου λειτουργίας του Κόσμου είναι οι Θεοί. 
=Στο κόσμο που ζής υπάρχει το Αγαθόν και το Κακόν· δωρηταί των αγαθών είναι οι Θεοί, φορεύς των κακών είναι η Ελευθέρα Βούλησις των ανθρώπων, που έχουν προικισθή με αυτήν διά να είναι αυτόβουλες προσωπικότητες και να δύνανται να εξελίσσονται προς την Ανωτέρα Συνείδησι. Να πράττης το αγαθόν και να είσαι βέβαιος ότι κερδίζεις γενναίαν αντιμισθίαν εις τον Ουρανόν. Να είσαι βέβαιος διά την Θείαν Δικαιοσύνην και να γνωρίζης ότι το Κακόν δεν επιβιώνει διά πολύ παρότι οι Θείοι Κόσμοι το επιτρέπουν έως ένα σημείον στα πλαίσια της ελευθέρας βουλήσεως: «οψέ Θεών αλέουσι μύλοι, αλέουσι δε λεπτά». 
=Να νοείς τους Θεούς ως Πατέρες και Διδασκάλους και φίλους σου και να γνωρίζης ότι έργον των Θεών είναι να φροντίζουν διά την πνευματική σου εξέλιξι και γιά την ευημερία σου, την υγεία σου και γιά την βιομέριμνά σου -ναί, το τονίζομε: φροντίζουν διά την βιομέριμνά σου. Οι Θεοί ζητούν ευκαιρίες και να τους το επιτρέπεις να σε βοηθούν και εσύ οφείλεις να επικοινωνής μαζί τους, να προσεύχεσαι, να συνομιλής, να ομολογής αυτό το οποίον σε απασχολεί και να τους ζητάς ό,τι επιθυμείς και αυτοί γνωρίζουν το πώς θα σε φροντίσουν. Οι Θεοί είναι το ασφαλές καταφύγιον του βίου, να τους έχεις πάντοτε συμπαραστάτες και οδηγούς.
=Να θεωρής ότι το μεγαλύτερον κακόν που είναι δυνατόν να πάθη ένας άνθρωπος είναι να ξηρανθή η καρδία του και να εκπέση στην Αθεΐα και σε όλες τις συνακόλουθες κακοδοξίες και να γνωρίζης ότι η αμφισβήτησις της Θείας Προνοίας είναι η μεγίστη πλάνη. «Συζείν Θεοίς», το μέγιστον αγαθόν και ο σκοπός του βίου κάθε εχέφρονος ανθρώπου.

ΝΑΙ, ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΜΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΟΥΣ!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ============

ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ (Α - ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΣ)

ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ (B - Η ΟΜΟΓΛΩΣΣΙΑ)

ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ (Γ, σχόλιον)

ΟΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ=ΤΕΛΟΣ
Παρέθεσα τρία κείμενα γιά τους Ινδοευρωπαίους, αντί φίλοι μου να τα μελετήσετε, συνεχίζετε να λέτε αυτά τα ασύστατα που διαδίδουν οι απελέκητοι "Ελληνοκεντρικοί"! Επαναλαμβάνω:
=Η Ινδοευρωπαϊκή είναι ΟΜΟΓΛΩΣΣΙΑ, μιλάμε γιά γλώσσα, οι Ινδοευρωπαίοι ΕΙΝΑΙ αυτοί που ομιλούν μά ομάδα γλωσσών με κοινή γραμματική και σύνταξι, ΔΕΝ είναι ούτε ανθρωπολογική φυλή, ούτε έθνος, ούτε γεωγραφία! Οι γλώσσες έχουν ζωή δική τους! Το ποιοί πότε και πού τις ομίλησαν/τις ομιλούν είναι άλλο ζήτημα=γιά περισσότερα δείτε τα κείμενα.
=Η Ελληνική είναι μία ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΓΛΩΣΣΑ στην άκρη-άκρη του δένδρου=προήλθε από την Ινδοϊρανική ομάδα και η γλώσσα που τελευταία ζήσανε μαζί είναι η Αρμενική=γιά περισσότερα δείτε τα κείμενα.
=Να μελετήσετε τα κείμενα και μετά δέχομαι κάθε συζήτησι, όπως πάντα. 
=Όποιος όμως εξακκολουθεί να πιστεύη/διαδίδη τις γελοιότητες των "Ελληνοκεντρικών" δίνοντας κι άλλη τροφή γιά να μας λοιδορούν ως παρανοϊκούς περιθωριακούς οι εχθροί μας, αυτόν τον παρακαλώ να σβησθή από φίλος μου=ΤΕΛΟΣ

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Χθές το βράδυ, ανεβαίνοντας, εδώ Ακαδημίας ήταν μία εκδήλωσι εκεί στην "Ιριδα". Ενας νέος μοίραζε φέϊγ βολάν, στάθηκα. -"Είναι γιά το Νταρφούρ", είπε -"Τί είναι αυτό?" -"Είναι περιοχή, Αφρική νομίζω, είναι άνθρωποι εκεί, θέλουν πατρίδα δική τους, θέλουν να φύγουν οι ξένοι απ' την γή τους, θέλουν τη γή δική τους!" -Συγκινήθηκα, "ωραία" είπα, "μπράβο που ενδιαφέρεσθε"! -"Ναί, ήμαστε η οργάνωση «Γιά τις πατρίδες των Λαών»"! -"Πολύ ωραία, να συμμετάσχω κι εγώ, να βοηθήσω, ιδίως ξέρετε σ' αυτά που κάνετε κατά του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ, γιά τον Ελληνισμό που χάνει την γή και το βιός του!" -Με κοίταξε παραξενεμένος, οι δύο φίλοι του που κάθονταν παρέκει πλησίασαν. -"Είσαι Χρυσή Αυγή?", είπε τσαμπουκαλεμένος αυτός που κρατούσε το ρόπαλο με την κόκκινη σημαιούλα! -"Οχι, να.. λέω.. γειά χαρά.." ψέλλισα και βιαστικά, ανάμεσα απ' τ' αυτοκίνητα, πέρασα στο απένανι πεζοδρόμιο!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ:

Θεμέλιο της καλής ζωής είναι η ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΙ. Δύο πράγματα δε χρειάζονται κυρίως τα παιδιά να μάθουν γιά να αναπτύξουν την ΟΡΘΗ ΚΡΙΣΙ:
1. Την τέχνη του να συλλογίζονται, επειδή η λογική, ο συλλογισμός, το να βλέπης ότι α είναι αντίθετο του β, ότι όταν λύνεις ένα πρόβλημα με δύο αγνώστους δεν βάζεις γιά να διευκολυνθής κι έναν τρίτο, ΟΛΑ αυτά είναι συγκεκριμένη επιστήμη, η ΛΟΓΙΚΗ, δεν γεννιούνται μόνα τους στην σκέψη. Επίσης οι βασικές αρχές της Γεωμετρίας βοηθούν πολύ. Είναι πιό απαραίτητο να μάθη αυτό το παιδί από το φροντιστήριο των Αγγλικών.
2. Εχοντας το παιδί εμπρός του ένα ζήτημα, ένα θέμα, να γνωρίζη να αποβάλλη τις λεπτομέρειες και να εστιάζεται στην ΟΥΣΙΑ. Ευρίσκοντας την ουσία, κατόπιν μπορεί να την αναλύση και έτσι να κρίνη γι' αυτό ορθά. Συνήθως ζαλιζόμαστε, μπερδευόμαστε, μέσα σ' ένα λαβύρινθο από λεπτομέρειες και γιά να βγούμε αναλύουμε όλο και πιό μικρές λεπτομέρειες και στο τέλος χανόμαστε τελείως! Κι αυτό είναι μαθητό, είναι τέχνη να ευρίσκης την ουσία των πραγμάτων, δεν γεννιέται μόνον του στην σκέψη.

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===