Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

13 Φεβρουαρίου 2014

Τι θέλει να κρύψει ο «άνθρωπος κλειδί» της ουκρανικής αντιπολίτευσης;

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Τι θέλει να κρύψει ο «άνθρωπος κλειδί» της ουκρανικής αντιπολίτευσης;


Οι ειδήσεις αναφέρουν ότι "ένας εκ των ηγετών της ουκρανικής αντιπολίτευσης"* είναι ο Ουκρανός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Vitali Klitschko(Βιτάλι Κλίτσκο). 

Πολλές ειδήσεις τον αναφέρουν ως «άνθρωπο κλειδί» (keyfigure) της αντιπολίτευσης, με την Μέρκελ και την ελίτ της ΕΕ να ισχυρίζονται ανοιχτά ότι τον καλοπιάνουν για να γίνει ο άνθρωπός τους που θα οδηγήσει τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πριν λίγες ημέρες ο Κλίτσκο έκανε «έκκληση» στην Ευρωπαϊκή Ένωση να μεσολαβήσει στην πολιτική κρίση στην Ουκρανία.

 Ο 42χρονος Κλίτσκο είναι ο επικεφαλής του κόμματοςΟυκρανική Λαϊκή Συμμαχία για τη Μεταρρύθμιση (το ακρωνύμιο udar / УДАР του κόμματος μεταφράζεται σε «χτύπημα» ή «γροθιά»). Σύμφωνα με την wikipedia, το κόμμα έχει μια φιλο-ευρωπαϊκή πολιτική πλατφόρμα καθώς και είναι "κατά της διαφθοράς".

 Το 2006 ο Βιτάλι Κλίτσκο είχε κατέβει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος του Κιέβου, όπου ήρθε δεύτερος συγκεντρώνοντας ποσοστό 26%.
Ο Κλίτσκο με τον ομοφυλόφιλο υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας, Γκίντο Βεστερβέλε

Η γιαγιά του Κλίτσκο, Tamara Jefimowna Etinzon, είναι Εβραία, καθιστώντας τον έτσι Εβραίο σύμφωνα με τον εβραϊκό νόμο.
Ο Κλίτσκο (αριστερά) σε Συναγωγή
Γράφει το περιοδικό της ιουδαϊκής χασιδικής κίνησης Chabad - Lubavitch, ‘Le Chaim’, Δεκέμβριος 2003:

"Κατά τη διάρκεια του πολέμου, Ουκρανοί φασίστες ξεσηκώθηκαν και ο παππούς του Klitschko διακινδύνευσε τη ζωή τη δική του και εκείνων της οικογένειάς του, κρύβοντας την νεαρή Εβραία Tamara Etinzon στο κελάρι τους, αφού η οικογένειά της είχε σκοτωθεί από τους Ναζί. Μετά τον πόλεμο παντρεύτηκαν και έφυγαν για την εξορία. Ο γιος τους Vladimir έγινε αξιωματικός του Στάλιν και οι γιοι του γεννήθηκαν στην Κιργισία και το Καζακστάν, μεγάλωσαν στο Κίεβο και τώρα ζουν στη Γερμανία.

    [ ...]
Τα αδέλφια Klitschko με τον πατέρα τους στο σπίτι τους στο Κίεβο
Πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι οι δύο μέτρων γίγαντες αθλητές αδελφοί Vitali και Wladimir Klitschko θα είναι πρωταθλητές κόσμου περισσότερο από μία φορά.

Χρειαζόμαστε περισσότερα στοιχεία για την εβραϊκή παρουσία στην πυγμαχία;"

 
Η ουκρανική ιστοσελίδα ειδήσεων "Highway" έχει ένα άρθρο, επίσης, σχετικά με την ανωτέρω ρομαντική ιστορία, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Klitschko φαίνεται να υποτιμά σκόπιμα την εβραϊκή του καταγωγή, ακόμη και να προσπαθεί να την εξαφανίσει από το διαδίκτυο :

"Ο Vitaly θέλει να δει όλες αυτές οι πληροφορίες να διαγράφονται, ακόμη και από το διαδίκτυο. Οι άνθρωποι του προσπαθούν ενεργά να καταστρέψουν κάθε αναφορά σε αυτό το «ατυχές γεγονός ». Ο Βιτάλι ντρέπεται. Ντρέπεται για τους προγόνους του, που έχυσαν το αίμα τους υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους, που επέζησαν από την καταπίεση των εκκαθαριστών. Το επώνυμο Etinzon εμφανίζεται συχνά στα αρχεία των στρατοπέδων".

Στη συνέχεια αναφέρεται στη σχέση των Klitschko με τους Εβραίους:

"Είναι ενδιαφέρον, ότι οι ίδιοι οι Εβραίοι εμφανίζονται να αποδέχονται αυτό το γεγονός και να υποστηρίζουν τον Klitschko. Το διάσημο εβραϊκό λόμπι βοήθησε το Βιτάλι να είναι όχι μόνο ένας μεγάλος αθλητής, αλλά και να πετύχει γρήγορα αποτελέσματα στο επάγγελμα. Για παράδειγμα, δεν είναι μυστικό ότι η οικονομική στήριξη που του παρείχε οEdward Hurwitz από την Οδησσό Επιπλέον, είναι ο Hurwitz ο οποίος σύστησε τον Klitschko στο κύριο χορηγό του, τονValery Khoroshkovsky".

Τα δύο αδέλφια παρουσιάζονταν συχνά σε εβραϊκλα περιοδικά, να εορτάζουν ιουδαϊκές εορτές. Στις φωτογραφίες πάνω, ο "Stroke" Vitaly Klitschko, εορτάζει τηνΧανουκά στο Κίεβο, και στην άλλη (με τον αδελφό του) γιορτάζει την είσοδό του στην πολιτική, ενώ φαίνεται το Αστέρι του Δαβίδ.


Το κόμμα του Klitschkoεργάζεται με την εβραϊκή εταιρεία PBN η οποίαειδικεύεται στις "κυβερνητικές και επενδυτικές σχέσεις" vis-a-vis στις αγορές της Ουκρανίας.

Στην ηγεσία του PBN βρίσκονται οι Εβραίοι Peter Necarsulmer(φωτο) και Bernard Sucher. (βλ.εδώ)

 
Παρόλο που το όλο "εξεγερσιακό" κλίμα στην Ουκρανία είχε ξεκινήσει από "ευρώφιλους" κατά της "ρωσόφιλης" κυβέρνησης, οι Ουκρανοί εθνικιστές που είναι αντίθετοι με την συνεργασία με την ΕΕ, υποστήριξαν τις διαδηλώσεις σαν μια ευκαιρία να ξεκινήσει μια «Εθνική Επανάσταση» και σύντομα έγιναν το πιο μαχητικό κομμάτι των διαδηλωτών, πρωτοστατώντας στις διαδηλώσεις και στις συγκρούσεις με τις δυνάμεις καταστολής του Γιανουκόβιτς. (Δες εδώεδώκαι εδώ)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Όχλος αριστερών και αντίφα επιτίθεται σε συγκέντρωση γονέων και παιδιών που διαμαρτύρονταν για το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία που μιλάει υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Η αστυνομία διέλυσε την συγκέντρωση των…γονέων

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Όχλος αριστερών και αντίφα επιτίθεται σε συγκέντρωση γονέων και παιδιών που διαμαρτύρονταν για το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία που μιλάει υπέρ της ομοφυλοφιλίας. Η αστυνομία διέλυσε την συγκέντρωση των…γονέων


Περισσότεροι από 1.000 γονείς που αντιτίθενται στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που επιδιώκει να εφαρμόσει«σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για τη διαφορετικότητα»συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν στη Βάδη-Βυρτεμβέργη στη Στουτγάρδη. Οι διαδηλωτές, που είχαν συγκεντρώσει και δεκάδες χιλιάδες ψήφους διαμαρτυρίας σε μια online αίτηση, δέχτηκαν ξαφνική επίθεση από «αντιφασίστες» τραμπούκους, ενώ η εικόνα που είχαν όλοι ήταν ότι η αστυνομία απέτυχε να προστατεύσει το θεμελιώδες δικαίωμα του συνέρχεσθαι των γονέων.
Η διαμαρτυρία μιας πλατφόρμας γονέων κατά του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος που συνέταξε η κυβέρνηση πράσινων και σοσιαλιστών στη Βάδη-Βυρτεμβέργη, που επιδιώκει να εφαρμόσει «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για τη διαφορετικότητα» στα σχολεία, ήταν να διεξαχθεί στη Schlossplatz της Στουτγάρδης. Πάνω από 1000 γονείς μερικοί μαζί με τα παιδιά τους, ήρθαν για να εκφράσουν τον αντίθεσή τους στην προσπάθεια πρόωρης σεξουαλικοποίησης των παιδιών σχολικής ηλικίας.

Μετά από μια εκδήλωση στη Schlossplatz, η συγκέντρωση ήταν να μεταφερθεί στη Στουτγάρδη μέσα από μια εγκεκριμένη οδό, αλλά ένας όχλος βίαιων αριστερών και ‘antifa’ ομάδων είχε σχηματίσει μια αντι-διαδήλωση, βρίζοντας τους γονείς, ρίχνοντας βόμβες χρώματος και φυσικά επιτέθηκε στην ειρηνική ομάδα των γονέων.


 Πολλοί από τους γονείς με τα παιδιά τους γρήγορα εγκατέλειψαν την περιοχή, δεδομένου ότι δεν αισθανόταν πλέον ασφαλείς. Η αστυνομία κάλεσε τους γονείς να διαλύσουν το συλλαλητήριο, προκειμένου «να αποφευχθεί η κλιμάκωση»! Σημειωτέον ότι η ομάδα των ‘αντίφα’ δεν ήταν μεγάλη. Οι διοργανωτές της διαδήλωσης εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για την απουσία στήριξης από την αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ένα βασικό δικαίωμα, όπως το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, δεν προστατεύτηκε.

«Προφανώς, δεν περίμεναν μια τέτοια βίαιη αντι-διαδήλωση, παρότι είχαμε εκφράσει τις ανησυχίες μας εκ των προτέρων», είπε ο ένας από τους γονείς.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή