Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

21 Ιουνίου 2012

Η διακήρυξη της κυβέρνησης +ΣΧΟΛΙΟΝ

Η διακήρυξη της κυβέρνησης εθνικής ευθύνης [ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΛΕΞΙ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΥΒΡΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΛΟΓΟ!]


Η διακήρυξη της κυβέρνησης συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας, του ΠαΣοΚ και της ΔΗΜΑΡ που επεξεργάστηκε η εξαμελής επιτροπή των τριών κομμάτων πάνω στην οποία θα στηριχθεί είναι:
  • «Η κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης που δημιουργείται με τη στήριξη των τριών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) θα έχει πλήρεις αρμοδιότητες και χρονικό ορίζοντα όπως ορίζει το Σύνταγμα. 
  • Στόχος της είναι να αντιμετωπίσει την κρίση, να ανοίξει το δρόμο της Ανάπτυξης και να αναθεωρήσει όρους της Δανειακής Σύμβασης (Μνημονίου), χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας ούτε την παραμονή της στο ευρώ. Και, ασφαλώς, χωρίς να αμφισβητήσει τους αυτονόητους στόχους μηδενισμού του δημοσιονομικού ελλείμματος, ελέγχου του χρέους και εφαρμογής των διαρθρωτικών αλλαγών που έχει ανάγκη η χώρα. 
  • Στόχος επίσης είναι να δημιουργήσει τις συνθήκες για να βγει οριστικά η χώρα από την κρίση, καθώς κι από την ανάγκη εξάρτησης από δανειακές συμβάσεις στο μέλλον. 
  • Η νέα κυβέρνηση Εθνικής Ευθύνης θα είναι μικρότερη, με προοπτική να μειωθεί ακόμα περισσότερο, λειτουργική και επιτελικού χαρακτήρα. 
  • Δεν θα αποτελείται από «φέουδα» κομματικών επιρροών, θα λειτουργεί ενιαία, θα στηρίζεται στη διαφάνεια, στις προγραμματικές συμφωνίες των κομμάτων που την στηρίζουν και στη στελέχωση όλου του διοικητικού μηχανισμού με αξιοκρατικά κριτήρια. 
  • Επίσης, θα στηρίζεται στην ευελιξία, ώστε επιμέρους διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν να μην αναστέλλουν ούτε το έργο της ούτε τη συναίνεση που είναι απαραίτητη για τη συνέχιση του έργου της. 
  • Τέλος, με πρωτοβουλία της νέας κυβέρνησης και του Προεδρείου της Βουλής, θα αλλάξει ο Κανονισμός Λειτουργίας της, ώστε να προσαρμοστεί η άσκηση νομοθετικού έργου και ο Κοινοβουλευτικός Έλεγχος στις νέες συνθήκες των κυβερνήσεων συνεργασίας. Έτσι θα αναβαθμιστεί και ο ρόλος του Κοινοβουλίου».
--------------------------

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΙ, ΤΟ Ν.Δ.ημοκρατικό ANTINEWS έγραψε:


---Για παράδειγμα, το θέμα της λαθρομετανάστευσης δε χωρά αναβολές και συμβιβασμούς ούτε με το ΠΑΣΟΚ ούτε με τον κ. Κουβέλη. Ακόμη και οι υποστηρικτές του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια βλέπουν ότι έκανε μεγάλη ζημιά κι έδωσε λάθος εντύπωση τους λαθρομετανάστες.
Τι περιμένουν, λοιπόν, και δεν τον καταργούν; Γιατί υπάρχουν πληροφορίες ότι κατόπιν απαίτησης Βενιζέλου και Κουβέλη η υπόθεση της αλλαγής του νόμου μετατίθεται γι’ αργότερα; Είναι ή δεν είναι βασικός πυλώνας της πολιτικής της ΝΔ η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού; Ή μήπως φτιάχνοντας τα κέντρα φιλοξενίας του Χρυσοχοϊδη θα λύσει το πρόβλημα η νέα κυβέρνηση; Και μέχρι να βρεθεί χρόνος και να πειστεί ο Κουβέλης και ο Βενιζέλος τι θα γίνει με τη βόμβα στο κέντρο της Αθήνας;
Μήπως κάποιοι θέλουν με τις αναβολές τους να καταστήσουν τη Χρυσή Αυγή ρυθμιστή των εξελίξεων στο μεταναστευτικό;
---Υπάρχουν πληροφορίες επίσης για το θέμα των ευθυνών της κυβέρνησης Παπανδρέου σχετικά με τον Τιτανικό της οικονομίας και ποιος μας οδήγησε στο παγόβουνο. Είναι δυνατόν να γίνονται συμβιβασμοί σχετικά με τις ευθύνες κηπουρών κι άλλων πασόκων που έφεραν τη χώρα στην καταστροφή; Ο κόσμος ζητά τιμωρία εδώ και τώρα κι όχι να περιμένει καμιά 20αριά χρόνια όπως έκανε με τον Τσοχατζόπουλο.
Άλλωστε η ΝΔ είχε μιλήσει προεκλογικά για την ανάγκη σύστασης μίας και μόνο εξεταστικής επιτροπής για το πως φτάσαμε στο μνημόνιο. Οφείλει να μην κάνει ούτε βήμα πίσω αλλιώς θα είναι ανακόλουθη.
---Τέλος, με ενδιαφέρον θα περιμένουμε τις θέσεις των κομμάτων για την ΑΟΖ αλλά και γενικά για τα εξωτερικά θέματα. Ποια είναι η στάση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στην κήρυξη ΑΟΖ στο Αιγαίο; Χωράνε συμβιβασμοί στο κρίσιμο αυτό θέμα;
---Και κάτι τελευταίο: το στίγμα της κυβέρνησης θα δοθεί και από την οριοθέτηση δυο τριών άμεσων κινήσεων, με πρώτο φυσικά στην ατζέντα την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ως το βασικό συστατικό άλλωστε του νέου κυβερνητικού προγράμματος. Και αυτό γιατί από τη διάρκεια επιμήκυνσης που θα κερδίσει ο κ. Σαμαράς θα εξαρτηθούν άλλες κινήσεις που θα γίνουν, όπως και από το εάν υπάρξουν άλλες αναπτυξιακές ενισχύσεις από την Ευρώπη, οι οποίες μαζί με την ενεργοποίηση του ΕΣΠΑ μπορούν να φέρουν την πρώτη ένεση ρευστότητας στην οικονομία.


----------------------------------
ΣΧΟΛΙΟΝ
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ!
ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΣ, ΣΙΩΠΗ!
ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΙΩΠΗ!
ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ [Άλλωστε η ΝΔ είχε μιλήσει προεκλογικά για την ανάγκη σύστασης μίας και μόνο εξεταστικής επιτροπής για το πως φτάσαμε στο μνημόνιο. ] ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΔΝΤ ΣΙΩΠΗ!
ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΟΖ, ΣΙΩΠΗ!
ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΙΩΠΗ!
----------------------------

Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ - ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ...


ΗΤΑΝ ΤΟΣΗ Η ΛΑΧΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ...




του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Δικαιολογημένα η 20ή Ιουνίου θα είναι η ευτυχέστερη ημέρα της ζωής του Αντώνη Σαμαρά. 

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες κατόρθωσε να ορκιστεί πρωθυπουργός χθες, πράγμα που αποτελεί την κορωνίδα της επιτυχίας και φυσικά το όνειρο κάθε κορυφαίου πολιτικού. Ελάχιστοι πετυχαίνουν να το υλοποιήσουν. Ορθώς αισθάνεται ευτυχής ο πρόεδρος της ΝΔ. 

Μπορεί να ήταν τέτοια η λαχτάρα του ώστε να σπεύσει να ορκιστεί μόνος του πρωθυπουργός, χωρίς καν να έχουν συμφωνηθεί τα ονόματα των υπουργών της κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, σαν να φοβόταν μην τυχόν και οι εταίροι του αλλάξουν γνώμη και τον αφήσουν στα κρύα του λουτρού την τελευταία στιγμή, αλλά αυτή είναι απλώς μια διασκεδαστική πτυχή ενός προσωπικού θριάμβου του πρωθυπουργού πλέον Αντώνη Σαμαρά.

Η χθεσινή πρωθυπουργοποίηση δικαίωσε πλήρως τον πρόεδρο της ΝΔ στην επιμονή του να απαιτήσει να τηρηθεί η υπόσχεση που του είχε δοθεί όταν τον Νοέμβριο του 2011 έκανε τη φιλομνημονιακή κωλοτούμπα του... 


Η προκήρυξη δηλαδή εκλογών μόλις υπογραφόταν το δεύτερο Μνημόνιο.

Ο εξαναγκασμός σε παραίτηση της κυβέρνησης Παπαδήμου μπορεί να οδήγησε στον βιαιότατο πολιτικό τεκτονικό σεισμό της 6ης Μαΐου που ανέτρεψε εκ βάθρων το πολιτικό σκηνικό, αλλά τελικά ο Αντ. Σαμαράς μέσω των δεύτερων εκλογών της 17ης Ιουνίου πέτυχε την κατάκτηση της πρωθυπουργίας, υλοποιώντας τον υπέρτατο στόχο του. Έπραξε επομένως άριστα αναφορικά με το προσωπικό του πολιτικό συμφέρον.

Το ερώτημα που τώρα κυριαρχεί είναι αν αυτή η σαφώς ... «δευτεροκλασάτη» κυβέρνηση Σαμαρά, με υπουργούς ακόμη και από την ... «πολιτική χωματερή» θα μπορέσει να επιβιώσει για ικανό χρονικό διάστημα ή αν σύντομα θα μας αφήσει χρόνους.
Παρ' όλο που η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ φαίνεται εκ γενετής έτοιμη να καταρρεύσει, στην πραγματικότητα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να μακροημερεύσει από όσες φαίνονται με την πρώτη ματιά. Ο λόγος είναι απλούστατος και τον αναφέραμε και χθες: το σύστημα δεν έχει εναλλακτική πολιτική λύση!

Αν δηλαδή πέσει ο Σαμαράς, αυτός που θα έρθει θα είναι ο Τσίπρας, το πολύ πολύ με «τσόντες» το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ, σαφώς όμως με τα κόμματα αυτά πιο αποδυναμωμένα από όσο είναι σήμερα. Τη λύση αυτή δεν την επιθυμούν καθόλου, όπως φάνηκε από τον λυσσώδη πραγματικά αγώνα που έδωσαν όχι μόνο οι εγχώριοι κύκλοι ισχύος, αλλά πρωτίστως οι Γερμανοί, οι κορυφαίοι Ευρωπαίοι εταίροι τους, οι γραφειοκράτες της ΕΕ και του ΔΝΤ, μέχρι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα.
Θεωρητικά μιλώντας, οι ορατές δυνατότητες δημιουργίας εναλλακτικών λύσεωνγια το ελληνικό κατεστημένο και τους ξένους επικυρίαρχους είναι δύο. Η πρώτη και ασφαλέστερη είναι να προχωρήσει η διάλυση του ΠΑΣΟΚ, η δημιουργία του νέου κεντροαριστερού κόμματος που θα το αντικαταστήσει και η συσπείρωση γύρω από το κόμμα αυτό ικανού αριθμού ψηφοφόρων ώστε να το καταστήσει δεύτερο πόλο του συστήματος, μετά τη ΝΔ.

Η δεύτερη δυνατότητα είναι ο εγκλωβισμός και η σταδιακή ενσωμάτωση στο σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να καταστεί αυτός δεύτερος πόλος! Σε μια τέτοια περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας θα κριθεί... «πρωθυπουργήσιμος» από το ελληνικό κατεστημένο και τους Γερμανούς, όπως έγινε με τον Αντ. Σαμαρά όταν πέρασε στο μνημονιακό στρατόπεδο ή όπως θεωρείται από τους κύκλους αυτούς απολύτως έμπιστος ο Φώτης Κουβέλης για να συμμετάσχει σε δεξιά κυβέρνηση συνεργασίας. Αν όντως ο ΣΥΡΙΖΑ ενσωματωθεί κάποια στιγμή, ενδεχομένως να προκριθεί η λύση της συμμετοχής του σε κάποια κυβέρνηση συνεργασίας, ακόμη και με πρωταγωνιστή τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να του καταφερθεί το τελειωτικό πολιτικό πλήγμα. Η ζωή θα δείξει αν κάποια από αυτές τις λύσεις ή και οι δύο θα καταστούν κάποτε εφικτές. Χρειάζονται όμως και οι δύο κάποιο χρόνο και μέχρι τότε το σύστημα δεν θα έχει εναλλακτική λύση, αν ανατραπεί η κυβέρνηση Σαμαρά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ελληνική ελίτ και οι Ευρωπαίοι εταίροι της είναι υποχρεωμένοι να στηρίξουν πάση θυσία, με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση Σαμαρά, όσο δεν έχουν ετοιμάσει κάποια εναλλακτική λύση.

Εννοείται ότι όλοι αυτοί οι σχεδιασμοί είναι χωρίς τον ξενοδόχο, τον ελληνικό λαό δηλαδή, που μπορεί με τις κινητοποιήσεις του να τινάξει τα πάντα στον αέρα!

ΚΑΙ ΑΦΘΑΡΤΟΣ ΚΑΙ «Σημιτάνθρωπος»!


«Σημιτάνθρωπος», «τραπεζάνθρωπος» και άλλα απεχθή...
Η πρωινή κόκκινη ραδιοφωνική κριτική καταιγιστική, χωρίς μέτρο,χωρίς επιφύλαξη, αποτέλεσμα προφανώς της ασυγκράτητης επαναστατικής βεβαιότητας, που τους πάντες τυφλώνει και τα πάντα περιορίζει. 

Και αντικείμενο της κριτικής ο νέος υπουργός Οικονομικών. «Σημιτάνθρωπος» απεφάνθη ο καλεσμένος, «των Τραπεζών» συμπλήρωσε ο παραγωγός, «σημιτάνθρωπος σημαίνει των Τραπεζών» διευκρίνισε ο καλεσμένος. 

Η δίκη δημόσια, η καταδίκη γρήγορη, ο κ. Ράπανος είναι του Σημίτη, των Τραπεζών και του μνημονίου βεβαίως, άρα πρόσωπο απεχθές, κακός άνθρωπος, που θέλει να πιει το αίμα του λαού με το μπουρί της σόμπας. 

Δεν έχει άλλωστε καμία σημασία για τους νεο-κόκκινους ότι ο νέος υπουργός Οικονομικών υπήρξε από τους σκληρότερα βασανισθέντες στα χρόνια της χούντας των συνταγματαρχών.

Δεν το ξέρουν προφανώς, γιατί απλούστατα δεν το είπε ποτέ, όπως αντιθέτως έπραξαν οι περισσότεροι των συντρόφων τους. Όπως και δεν ξέρουν ότι πρόκειται για έναν από τους πιο έντιμους διαχειριστές δημοσίων υποθέσεων, ότι απ' όπου κι αν πέρασε άφησε έργο και παρακαταθήκες, ότι παρέμεινε σεμνός παρά τις πολλές επιστημονικές και άλλες διακρίσεις και ότι οι περισσότεροι «κόκκινοι» της καλής ζωής απέχουν πολύ από το πρότυπο λιτού και ταπεινού βίου που ένας «σημιτάνθρωπος» κι ένας «τραπεζάνθρωπος» έχει επιλέξει. 

Κατά τα άλλα διαμαρτυρίες ασυγκράτητες για τον προεκλογικό Aρμαγεδδώνα μιντιακής προπαγάνδας που τους στέρησε τη βέβαιη νίκη...
----------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟΝ:
 ----ο νέος υπουργός Οικονομικών υπήρξε από τους σκληρότερα βασανισθέντες στα χρόνια της χούντας των συνταγματαρχών.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ,  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ, ΑΠΟ ΙΔΕΟΛΟΓΟΓΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΔ! ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΧΟΥΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ, ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΙΤΗΣΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΕΝΤΟΚΩΣ ΜΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ?
ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ: ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΒΔΕΛΥΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ??? ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ??? ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!


----από το πρότυπο λιτού και ταπεινού βίου που ένας «σημιτάνθρωπος» κι ένας «τραπεζάνθρωπος» έχει επιλέξει.
ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ,  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΓΕΙ ΤΙΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΤΟ ΒΙΟ! ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΙΣ, ΟΙ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΙ ΤΥΡΑΝΝΟΙ ΤΟΥ ΦΡΙΚΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΕΞΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΣ ΕΣΣΔ, ΛΕΝΙΝ, ΣΤΑΛΙΝ, ΜΠΡΕΖΝΙΕΦ, ΑΝΤΡΟΠΩΦ, ΤΣΕΡΝΙΕΝΚΟ, ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΕΦ,  ΖΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΤΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ΛΑΖΑΡ, ΕΛΙΑ, ΛΟΕΜΠ, κλπ κλπ ΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΛΙΤΑ! ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΙΤΑ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΖΟΥΣΑΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΝΕΥΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ! ΓΙΑ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΖΟΥΣΕ  Ο ΑΓΓΕΛΗΣ, Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ, Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ! ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΔΕΣ!


----ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «σημιτάνθρωπος» ??? ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙ,  ΝΑΙ ΑΝΗΚΕΙ, ΣΤΗΝ "ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ"! Σ" ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΠΑΗ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ! ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΑΙ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ --ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΩΣ ΑΠΙΘΑΝΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ-- ΩΣ ΟΛΕΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΛΟ ΟΣΟΙ π.χ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ, ΡΑΠΑΝΟΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΕΓΝΩΜΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!! 


----ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! «τραπεζάνθρωπος» Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, Ο ΠΡΩΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, Ο ΝΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΚΟΠΟΣ ΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ, ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ! ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ!  


----ΝΑΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Σ' ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ!!!