Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Ιουλίου 2014

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ - Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΩΝ

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ

Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΩΝ

Θεμελιώδες κείμενον πολιτικού προβληματισμού
β΄έκδοσις
-----------
Ολοι μας εχουμε ταλαιπωρηθεί και ταλαιπωρούμεθα από τους γραπτούς νόμους! Σε κάθε δημοσία υπηρεσία σου κολλούν στο πρόσωπο ένα χαρτί και λένε: "Ο Νόμος!"
Να δεχθούμε τους γραπτούς νόμους; Να είμεθα νομιμόφρονες; Ναί, λέγομε να τους δεχθούμε! Ούτως ή άλλως κι αν δεν τους δεχθούμε λύσι δεν έχουμε, είτε θα πληρώσουμε το χαράτσι της ΔΕΗ, είτε θα μας κατασχέσουν το σπιτάκι μας!
Εως εδώ καλά, τώρα όμως η Κυβέρνησις, τα Δικαστήρια, η Αστυνομία και κυρίως τα ΜΜΕ ευρήκαν μία νέα άθλια μεθόδευση εις βάρος των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας! Προωθούν με σύστημα, με μέθοδο μαφιόζικη, όπως κάμνει άλλωστε κάθε γνήσιον τυραννικόν καθεστώς, την τρομοκρατίαν των αγράφων νόμων!
Να μήν λησμονούμε! Οι θεσμισμένες πολιτείες έχουν γραπτούς νόμους! Τα αθέμιστα καθεστώτα τρομοκρατούν τον πολίτη με την επίκλησι σκιωδών αγράφων νόμων!
Δείτε λοιπόν τί συμβαίνει εδώ!
=Είναι λέει επίμεμπτος διότι χαιρετούσε με το saluto a la Romana = Λέγε εσύ πολιτικέ, δημοσιογράφε και αστυνόμε, που προσπαθείς να τρομοκρατήσεις τους φουκαράδες, ποιός νόμος απαγορεύει το saluto a la Romana; Κανένας φυσικά! Τότε γιατί το λές;
=Ναί, κατηγορώ, μετά λόγου γνώσεως και την "Ελληνική Αστυνομία"!
Παραδείγματα της αστυνομικής πρακτικής: Εδωσαν στην δημοσιότητα πειστήρια γιά την ενοχή του γιατρού από την Θεσσαλονίκη και εδειξαν πάνω σε ένα καναπέ (το έχω εδώ δημοσιεύσει) τεύχη του περιοδικού "Χρυσή Αυγή" το οποίο κυκλοφορεί νομίμως στα περίπτερα! "Ελληνική Αστυνομία" είναι αδίκημα νά έχω περιοδικά που αγοράζω από το περίπτερο; Εδειχναν επισης φωτογραφίες του Νίκου Μιχαλολιάκου! "Ελληνική Αστυνομία" είναι αδίκημα νάχω φωτογραφίες όποιου θέλω; Του Ν. Μιχαλολιάκου ή της Σοφίας Λώρεν; Εδειχναν επισης μία σημαία γερμανική της εποχής του μεσοπολέμου! "Ελληνική Αστυνομία" είναι αδίκημα νάχω όποια σημαία μου αρέσει; Εδειχναν επισης περίοπτον το γνωστόν βιβλίον του Γ. Παπαδοπούλου, "Το πιστεύω μας"! "Ελληνική Αστυνομία"! Θα μας τρελλάνεις! Ποιός νόμος καθιστά αδίκημα την κατοχήν του συγκεκριμένου βιβλίου; ΠΟΙΟΣ; Εδειχναν επίσης μερικά μαχαιρίδια! "Ελληνική Αστυνομία" είναι αδίκημα νάχω μαχαιρίδια, αλλά και μαχαίρια μεγάλα, όλα τα μεγέθη που πωλούνται στο εμπόριον και βλέπω στα κρεοπωλεία, είναι αδίκημα γιά μένα; Αλήθεια; Ποιός νόμος το ορίζει; Αν επιθυμείτε περάστε νόμο να αναφέρει το μήκος της λεπίδος που δικαιούμαι! Εδειχνε η Αστυνομία από το σπίτι του βουλευτού κ. Χ. Παππά, μερικές φιάλες οίνου Βεζουβίου με πορτραίτο του Μουσσολίνι! ΕΛΑ! "Ελληνική Αστυνομία", ΕΙΠΕ ΜΟΥ! είναι αδίκημα νάχω μπουκάλια, κρασί ή κονιάκ ή τσίπουρο, με το πορτραίτο του Μουσσολίνι, του Βοναπάρτη ή της Αλίκης Βουγιουκλάκη; Υπάρχει νόμος; Οχι, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ! Οθεν, "Ελληνική Αστυνομία"! ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ διότι επιχειρείτε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ να τρομοκρατήσετε τους πολίτες διά της επικλήσεως ΣΚΙΩΔΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΩΝ! "Ελληνική Αστυνομία"! ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣ ΣΥΝΝΟΜΩΣ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΕΚΝΟΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ!
=Από τους λόγους των πολιτικών: έλεγε στην τηλεόραση ο ευρωβουλευτής του "Ποταμιού" κ. Γραμματικάκης: «…είδαμε σκοποβολές… πράγματα που δεν αρμόζουν στην Δημοκρατία!» Κύριε Γραμματικάκη, φαίνεται ότι η ασχολία σας με την επιστήμη δεν σας αφήνει περιθώρια να βλέπετε τί συμβαίνει στο κράτος! Η "Ελληνική Δημοκρατία" εξοδεύει εκατομμύρια διά να διατηρή σκοπευτήρια! Τί γίνεται εδώ κατά την γνώμη σας; Ο άλλος στεφανώνεται ολυμπιονίκης της σκοποβολής κι εγώ θίγω την Δημοκρατία αν κάνω σκοποβολή; Αφήστε και την ουσία του πράγματος την οποίαν θέτετε: Αγαθός πολίτης της Δημοκρατίας, μας λέτε,είναι αυτός που ουδέν γνωρίζει από όπλα! Αλήθεια; Στην Κλασσική Ελλάδα διέφερε ο πολίτης από τον δούλο διότι ο πολίτης έφερε όπλα ως ένδειξι της ιδιοτητος του, ως ορίζει σήμερον το 2ον προσάρτημα του Αμερικανικού Συντάγματος, και διά τούτο έως την εποχήν μας διετηρήθη στην Ευρώπη η συμβολική συμπερίληψις ενός ξίφους στην ενδυμασία! Σήμερον μας λετε ότι καλός πολίτης είναι ο άπειρος όπλων!
=Είναι λέει επίμεμπτος διότι είχε ανηρτημένη την Σβάστικα! Συγγνώμην, κύριε! Ποιός νόμος απαγορεύει την ανάρτησι-επίδειξι της Σβάστικας; Κανένας φυσικά! Τότε γιατί το λές; Εμείς προσωπικώς την έχομε διά σύμβολον θρησκευτικόν μας, φυλακτό ιερό! Παραβαίνουμε κανένα νόμο;
=Κατόπιν, λέει ότι πίστευε στον Φασισμό, μιλούσε γιά τον Φασισμό, πολύ κακό! Εσύ κύριε, δεν έχεις ακούσει τίποτε γιά το θεμελιώδες Ανθρώπινον Δικαίωμα, της Ελευθερίας του Λόγου, των Ιδεών και της Γνώμης, δηλαδή της Διαδόσεώς των πιστεύω εκάστου με σκοπόν προσηλυτισμού και άλλων; Τίποτε; Πιστεύεις ότι μόνον ο κ. Πρωθυπουργός και οι άλλοι αστέρες του "Συνταγματικού τόξου" έχουν το Δικαίωμα του Λόγου και της Γνώμης; ΟΧΙ, κύριέ μου, ο καθείς άνθρωπος το έχει! Ακόμη κι εμείς οι παραπεταμένοι που μας έκοψαν και την σύνταξι! Κι ο καθείς ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ οποιοδήποτε πολίτευμα του αρέσει να το ομολογεί και να προσπαθή να πείση τους άλλους! Ναι, ο καθείς και όχι μόνον οι οπαδοί των Ρούζβελτ-Τσώρτσιλ-Στάλιν!
=Διαβάζω τώρα: ο βουλευτής κ. Χ. Παππάς είχε αλληλογραφία με κάποιον γνωστό του Αδ. Χίτλερ! Πολύ κακό! Ας μας ειπεί η εφημερίς "ΤΟ ΒΗΜΑ", ποιός νόμος ορίζει με ποιόν είναι καλό νάχω αλληλογραφία και με ποιόν είναι αδίκημα! ΕΛΑΤΕ!! ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΕΙΞΕΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕ!!! ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΩΣ
Διά να μην μακρηγορούμε! ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ την ανήθικη, μαφιόζικη, τύπου υποκόσμου, προσπάθεια κατατρομοκρατήσεως του πληθυσμού με την επίκλησιν ΣΚΙΩΔΩΝ ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΩΝ! Το θεωρούμε ίδιον των ΑΙΣΧΡΩΝ τυράννων, διότι τύραννοι που τηρούν τα προσχήματα ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ!!!
ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ-ΛΟΓΟΥ, ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ, Η ΚΑΤΑΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΙΣ ΔΙ' ΕΠΙΚΛΗΣΕΩΣ ΑΓΡΑΦΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΡΥΠΑΡΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ!!!

----------