Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

29 Νοεμβρίου 2012

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ: Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:
Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!
ΦΥΣΙΚΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ  ΠΑΝΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΘΛΙΒΕΡΑ ΑΝΙΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ  ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΞΙΕΣ ΛΟΓΟΥ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΛΑΙΣ!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΙΠΗ Ο ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ  ΝΙΚΗΤΑΣ κ. ΒΕΣΤΕΡΒΕΛΕ??? ΦΥΣΙΚΑ, ΟΤΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

------------------------------------------------

 
ΟΗΕ: Η Γερμανία θα απόσχει από την ψηφοφορία για την Παλαιστίνη
Ζητάει αναγνώριση της Παλαιστίνης μόνο μετά από συζήτηση με το Ισραήλ
Η Γερμανία θα απόσχει από την σημερινή ψηφορορία για το καθεστώς της Παλαιστίνης στον ΟΗΕ, ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βέστερβέλε.

«Δεν αντιμετωπίζουμε με ελαφρότητα αυτό το θέμα. Η Γερμανία στηρίζει τον σκοπό ενός παλαιστινιακού κράτους. Εχουμε διεξαγάγει εκστρατείες για το ζήτημα αυτό με πολλούς τρόπους... Όμως τα αποφασιστικά βήματα για την σύσταση ενός πραγματικού κράτους πρέπει να προκύπτουν μόνο από τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους», τόνισε ο γερμανός υπουργός.
=====================

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ στην 7η θέση και θεαματική άνοδο της Χρυσής Αυγής.


NEWSIT


Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ στην 7η θέση και θεαματική άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Άλλη μία δημοσκόπηση έρχεται να επιβεβαιώσει την κατρακύλα του ΠΑΣΟΚ και να επιβεβαιώσει το σταθερό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, αλλά και την θεαματική άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα στη νέα δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του περιοδικού "Επίκαιρα", που κυκλοφορεί την Πέμπτη ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά το 30 %, ενώ η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 5 μονάδες διαφορά. 

Σε υψηλά ποσοστά κυμαίνεται και η Χρυσή Αυγή που ανεβαίνει στο 12,5% και καταλαμβάνει και πάλι την τρίτη θέση, ενώ το ΚΚΕ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκεντρώνουν ίδιο ποσοστό (6, 5%), ενώ ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 5,5% στην έκτη θέση και το ΠΑΣΟΚ έβδομο με 5%!

Καταλληλότερος πρωθυπουργός αναδεικνύεται ο "κανένας", αλλά μεταξύ των πολιτικών αρχηγών ο Αντώνης Σαμαράς έχει σαφές προβάδισμα με 16,8% έναντι 9,5% του Αλέξη Τσίπρα.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι Βενιζέλος και Μιχαλολιάκος συγκεντρώνουν τα ίδια ποσοστά!

Αναλυτικά σύμφωνα με την δημοσκόπηση της VPRC τα κόμμα στην πρόθεση ψήφου λαμβάνουν:

ΣΥΡΙΖΑ: 31,5%
ΝΔ: 26,5%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12,5%
ΑΝΕΞ.ΕΛ: 6,5%
ΚΚΕ: 6,5%
ΔΗΜΑΡ: 5,5%
ΠΑΣΟΚ: 5%

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ!


Οι πασοκοσυριζαίοι γιορτάζουν την σκλαβιά της Βορείου Ηπείρου 

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 - 13:33
Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on printMore Sharing Services34
Οι πασοκοσυριζαίοι γιορτάζουν την σκλαβιά της Βορείου Ηπείρου - ΒΙΝΤΕΟ
100 χρόνια ανεξάρτητη Αλβανία - 100 χρόνια σκλαβωμένη Βόρειος Ήπειρος
Μετά τον Δήμο Θεσσαλονίκης σειρά πήρε ο Δήμος Κορίνθου... Εκδήλωση για τον εορτασμό της 100ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας διοργάνωσε ο Δήμος Κορινθίων σε συνεργασία με το Σύλλογο Αλβανών Μεταναστών Κορινθίας (ΣΑΜΚ). Παρών στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια Ελεύθερης Αλβανίας και 100 χρόνια σκλαβωμένης Βορείου Ηπείρου ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Α.Παπαφωτίου και ο Δήμαρχος Κορίνθου Αλέξανδρος Πνευματικός.
Αξιοσημείωτο είναι ότι πριν λίγο καιρό στο μνημόσυνο στα Δερβενάκια ο κ. Πνευματικός την ώρα που κατέθετε στεφάνι καταφέρθηκε με ύβρεις  προς την αντιπροσωπεία της Χρυσής Αυγής επικαλούμενος μάλιστα και τον Γέρο του Μωριά. Και αναρωτιόμαστε τι θα 'κανες Θόδωρε Κολοκοτρώνη με αυτούς τόσα χρόνια μετά, οι οποίοι διοργανώνουν αλβανικές γιορτές σε αίθουσες του δήμου; Αλλά τι θα περίμενε κανείς από τον δήμαρχο Κορινθίας, Αλέξανδρο Πνευματικό, ο οποίος εκλέχθηκε με το ΠΑΣΟΚ και τώρα πλέον κάνει ανοίγματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι όπως το πάνε οι ελλαδίτες δήμαρχοι, σε λίγο θα διοργανώνουν και εκδηλώσεις για την Τσαμουριά!

ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ!


Αποβλήθηκαν οι Έλληνες μαθητές που δέχθηκαν επίθεση από αλβανούς στη Χερσόνησο

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2012 - 16:29
Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on printMore Sharing Services58
Αποβλήθηκαν οι Έλληνες μαθητές που δέχθηκαν επίθεση από αλβανούς στη Χερσόνησο
Στο νοσοκομείο οι αλλοδαποί δράστες
Σοβαρά επεισόδια προκάλεσαν αλβανοί στο Γυμνάσιο Χερσονήσου και το συμβούλιο καθηγητών απέβαλλε τους Έλληνες μαθητές, ενώ σχεδιάζει να ξεκινήσει και μαθήματα "αντιρατσισμού". Οι αλβανοί, που πρωτοστατούν σε καταλήψεις και φθορές προκάλεσαν τους Έλληνες μαθητές και δεν δίστασαν να συμπλακούν μαζί τους. Το αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν οι δυο αλλοδαποί μαθητές να εισαχθούν στο νοσοκομείο, ενώ οι Έλληνες που πήγαν τραυματισμένοι στο σχολείο πήραν αποβολή μιας ημέρας. Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά από σχόλια στο Facebook, εκ μέρους μαθητή, που αναφέρθηκε με θετικά σχόλια στην επίσκεψη του κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη. Το φαινόμενο δεν είναι καινούριο, καθώς πρόσφατα μαθητής αποβλήθηκε δια παντός (!) μετά από επεισόδιο με αλβανό, με αφορμή, τότε, συνθήματα στον πίνακα εναντίον της Χρυσής Αυγής. Το υπουργείο Παιδείας προχωρά σε ανούσιες κινήσεις εντυπωσιασμού με "αντιρατσιστικές δράσεις" και τιμωρίες αντί να επιβάλλει την τάξη.
Το Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής:
Τα ελληνικά σχολεία έχουν μετατραπεί σε φυτώρια παρανομίας από τους λαθρομετανάστες. Οι Έλληνες μαθητές, εκτός από τη ραγδαία μείωση του επιπέδου σπουδών τους, αντιμετωπίζουν καθημερινά τη βία και τις εγκληματικές συμπεριφορές ατόμων που δε σέβονται τη χώρα φιλοξενίας τους.