Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

7 Ιουνίου 2012

Κωνσταντίνος Μπογδάνος προς ΣΥΡΙΖΑ: "Καταδικάζετε την ακροαριστερή βία;"

Κωνσταντίνος Μπογδάνος προς ΣΥΡΙΖΑ: "Καταδικάζετε την ακροαριστερή βία;"

Στην μεσημεριανή εκπομπή του Σκάϊ, ο κ. Μπογδάνος, ένας εκ των παρουσιαστών, ρώτησε τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ αν καταδικάζει την ακροαριστερή βία και το θέμα έγινε γαργάρα χωρίς απάντηση.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπογδάνος είχε δεχθεί επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων "δημοκρατών" στα εξάρχεια.

Αλλά ο Μπογδάνος είναι προφανώς κάποιος που μιλάει στον τοίχο όπως όλοι εμείς οι υπόλοιποι και έτσι δεν ασχολήθηκε μαζί του για να τον προστατεύσει και δεν του κάνουν την τιμή να του απαντήσουν. 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Τριπλή "σφαλιάρα" από Fitch στην Ισπανία


Τριπλή "σφαλιάρα" από Fitch στην Ισπανία



Ο οίκος αξιολόγησης Fitch υποβάθμισε την Ισπανία κατά τρεις βαθμίδες, σε BBB από A με αρνητικές προοπτικές, τη στιγμή που η Μαδρίτη έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κρίσης στην ευρωζώνη και φουντώνει η σεναριολογία για προσφυγή της σε στήριξη για την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού της τομέα. 

O oίκος υπολογίζει πως οι ισπανικές τράπεζες μπορεί να χρειαστούν κεφάλαια μεταξύ 50 και 60 δισ. ευρώ για να καλυφθούν πιθανές πιέσεις από το χαρτοφυλάκιο εγχώριων δανείων.

Μάλιστα, ο οίκος υποστηρίζει πως οι κεφαλαιακές ανάγκες των ισπανικών ιδρυμάτων μπορεί στο ακραίο σενάριο να φτάσουν ακόμη και τα 90 με 100 δισ. ευρώ στο «ακραίο σενάριο».

Η πίεση στην Ισπανία είχε απτά αποτελέσματα στη δημοπρασία ομολόγων της την Πέμπτη, στην οποία δανείστηκε με επιτόκια που ξεπέρασαν το 6%.

Κατά την εκτίμηση της Fitch, όπως αναφέρει στην αιτιολόγηση της υποβάθμισης, η πιθανότητα σοβαρών ζημιών στο ισπανικό τραπεζικό σύστημα ενισχύεται και θεωρείται πως το ενδεχόμενο να χρειαστεί ένα σχέδιο βραχυπρόθεσμης ανακεφαλαιοποίησης για τις τράπεζες με τη μεγαλύτερη έκθεση είναι όλο και πιθανότερο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πορεία συμπαράστασης στην Παιανία στον 25χρονο φοιτητή από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή

Πορεία συμπαράστασης στην Παιανία στον 25χρονο φοιτητή από τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή


Πορεία πραγματοποιούν αυτή την ώρα ψηφοφόροι και στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στην Παιανία, με αφορμή την ληστεία και τον εξόντωση του Αλβανού ληστή που συνέβη στην περιοχή σήμερα το πρωί.

Περίπου 500 πολίτες ξεκίνησαν τη διαδρομή τους από τη λεωφόρο Λαυρίου και κατέληξαν στην κεντρική πλατεία Παιανίας. Τα συνθήματα της πορείας αφορούν την ανάγκη καταπολέμησης της εγκληματικότητας αλλά και το περιστατικό σε πρωινή εκπομπή, με την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη προς την Λ.Κανέλλη και την Ρ. Δούρου.

Στην περιοχή παραμένει αστυνομική δύναμη, άγνωστο για ποιους λόγους. Οι ληστές έφυγαν: Ο ένας στον τάφο και ο άλλος στην φυλακή...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ


Eπίθεση σε πολίτες που διαμαρτύρονταν για λαθρομετανάστες από ΣΥΡΙΖΑίους και αναρχικούς



Πολίτες δέχθηκαν επίθεση από οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων μελών του αναρχικού-αντιεξουσιαστικού χώρου πριν λίγο στο Πάντειο Πανεπιστήμιο επειδή ήθελαν να διώξουν λαθρομετανάστες που πουλούσαν "μαϊμού" προϊόντα.
Σε υποστήριξή των πολιτών πήγε και νομάδα ψηφοφόρων του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το περιεχόμενο εκδήλωσης που οργάνωναν συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που είναι φίλα προσκείμενες σε άτομα που κρατούνται ως τρομοκράτες στον Κορυδαλλό διαφόρων οργανώσεων.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι πολίτες δέχθηκαν επίθεση από λαθρομετανάστες στην υπόγεια διάβαση, δίπλα από το Πάντειο και εν συνεχεία οι αντιεξουσιαστές με την συνδρομή μελών του ΣΥΡΙΖΑ τους επιτέθηκαν.
Μετά από λίγο στις αψιμαχίες και το κυνηγό που ακολούθησε στους γύρω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο δρόμους, οι λαθρομετανάστες που πουλούσαν παράνομα "μαϊμούδες" προϊόντα, εξαφανίστηκαν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΥ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠ' ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΒΑΛΕ ΚΑΘΕ ΧΑΛΙΝΟ! "Δολοφόνος" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!


"Δολοφόνος" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!



  • Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι ... δολοφόνος!
  • Έτσι μιλάει για "δολοφονία αλλοδαπού" για την οποία ευθύνεται η ... διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως του έκοψαν το επίδομα του ληστή;) "και ως τέτοιο φαινόμενο που οφείλεται στους παραπάνω λόγους, πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής" καταλήγει η ανακοίνωση.
  • Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, ο Έλληνας πολίτης που θα του σκότωναν τη μάνα, είναι δολοφόνος και ο Αλβανός έγινε ληστής επειδή δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα!
  • Τι πίνουν εκεί στη Κουμουνδούρου;
  • Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσα χρόνια ακόμα θα περιμένουμε να εκδώσει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία από κουκουλοφόρους των τριών ανθρώπων (τεσσάρων μαζί με το άτυχο μωρό που κυοφορούσε η τραγική μάνα) στην Marfin της Σταδίου; Ή προηγούνται στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι Αλβανοί ληστές;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ, ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΚΕ!

ΟΡΥΜΑΓΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ κυρίας ΚΑΝΕΛΛΗ! Η ΙΔΙΑ Η κυρία ΠΑΠΑΡΡΗΓΑ* ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΟΣΟΥΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ!
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ, ΕΠΕΙΣΘΗΜΕΝ,  ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΟ ΑΓΝΟ, ΤΟ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ, ΤΟ ΑΒΡΟ ΚΚΕ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ Η ΕΞΗΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΤΟΥ:



5η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΚΕ 1949


«Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδόνικος (σλαβομακεδονικός) λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμόν. Δεν πρέπει να υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δ.Σ.Ε. και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάσταση του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει. Παράλληλα το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σωβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης».
Πηγή: 5η ολομέλεια της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε σχετικά με την δημιουργία ανεξάρτητου Μακεδονικού κράτους, Ιανουάριος 1949 
----------------------------------------


*Eντολή στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής "Να την εγκαταλείψουν άμεσα" έδωσε το ΚΚΕ



Να εγκαταλείψουν τη Χρυσή Αυγή, όσοι την ψήφισαν  ... διατάσσει το σταλινικό το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την επίθεση που δέχθηκε η Λ. Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη.

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την τραμπούκικη επίθεση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής ενάντια στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη και γενικά τη συμπεριφορά του στο πάνελ της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα, εναντίον και άλλων εκπροσώπων κομμάτων, όπως του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ναζιστικά μορφώματα αντιμετωπίζονται από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση και ριζοσπαστικοποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος. Μόνο ένα τέτοιο κίνημα ρήξης και ανατροπής μπορεί να εξουδετερώσει οριστικά τέτοιες οργανώσεις που είναι ένα μαστίγιο του ίδιου του συστήματος. Εξάλλου η Χρυσή Αυγή εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει εργοδοτικούς μηχανισμούς κατά των εργαζομένων για το σπάσιμο απεργίας κ.λπ.

Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι συνταξιούχοι που ψήφισαν τη «Χρυσή Αυγή» πρέπει να την εγκαταλείψουν και να συμπαραταχτούν με την τάξη τους και το ΚΚΕ» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Προφανώς έχουν μυωπία στον σταλινικό Περισσό και δεν πρόσεξαν ότι η Λ.Κανέλλη επιτέθηκε πρώτη στον Η.Κασιδιάρη. Ο οποίος, βέβαια, κατά απαράδεκτο τρόπο είχε ρίξει ένα ποτήρι νερό στην Ρ. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Πάντως το επεισόδιο έδειξε και κάτι: ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ μπορούν να συνεργαστούν στον ... επερχόμενο νέο εμφύλιο. Γιατί εκεί πάει η όλη ιστορία με το Μνημόνιο, μην έχετε καμία αμφιβολία...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αντί για τον τιμήσουν στέλνουν στον εισαγγελέα τον Έλληνα που εξόντωσε τον Αλβανό ληστή

Αντί για τον τιμήσουν στέλνουν στον εισαγγελέα τον Έλληνα που εξόντωσε τον Αλβανό ληστή


Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα το απόγευμα, αντί να του απονεμηθεί βραβείο "εξαιρέτων πράξεων", ο 24χρονος φοιτητής ιατρικής ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον Αλβανό ληστή που εισέβαλε μαζί με έναν ακόμη ομοεθνή του στο σπίτι του νεαρού στην Παιανία.

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων θα βρίσκονται και πολλοί κάτοικοι της περιοχής προκειμένου να συμπαρασταθούν στο φοιτητή και την οικογένεια του καθώς λένε πως είναι απροστάτευτοι από κακοποιούς που αλωνίζουν στην περιοχή.

Άλλωστε, έχουν την καλύτερη εικόνα για τον 24χρονο Νίκο Ντάβαρη καθώς όπως λένε είναι ένα ήσυχο παιδί που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο και παράλληλα βοηθάει τον πατέρα του στις δύο ταβέρνες που διατηρεί. Τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του, δεν έχουν δώσει κανένα δικαίωμα στην τοπική κοινωνία της Παιανίας ενώ την καραμπίνα φέρεται να την κατείχε μόνιμα καθώς ο νεαρός ήταν κυνηγός.

Όπως υποστηρίζει ο δικηγόρος του κ. Αλέξανδρος Αλεξανδράκης, ο εντολέας του είναι συντετριμμένος από το συμβάν και πως δεν είχε καμία απολύτως πρόθεση να πυροβολήσει και να σκοτώσει το ληστή ωστόσο πάνω στην καταδίωξη, πάτησε κατά λάθος τη σκανδάλη και το όπλο εκπυρσοκρότησε. 

Όλα ξεκίνησαν περί τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν δύο Αλβανοί διαρρήκτες εισέβαλαν σε σπίτι της περιοχής, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ένοικό του, η οποία άναψε τα φώτα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή, ενώ οι ένοικοι του σπιτιού κάλεσαν την αστυνομία.

Οι δύο διαρρήκτες κρύφτηκαν και, 45-50 λεπτά αργότερα, λίγο πριν από τις 3, εισέβαλαν σε δεύτερο σπίτι της περιοχής και απείλησαν με μαχαίρι τον 23χρονο φοιτητή Κτηνιατρικής Νίκο Δάβαρη και τη μητέρα του.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΠΑΙΖΕΙ" ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ!

Σε νέο ύψος - ρεκόρ η ανεργία τον Μάρτιο - Εφτασε το 21,9%

Στο 21,9% ανήλθε το ποσοστό ανεργίας το Μάρτιο του 2012, έναντι 15,7% το Μάρτιο του 2011 και 21,4% το Φεβρουάριο του 2012.

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή το σύνολο των απασχολουμένων κατά το Μάρτιο του 2012 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.843.905 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.075.081 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 3.372.144 άτομα.

Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 342.134 άτομα σε σχέση με το Μάρτιο του 2011 (μείωση 8,2%) και κατά 24.996 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2012 (μείωση 0,6%).

Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 294.706 άτομα σε σχέση με το Μάρτιο του 2011 (αύξηση 37,8%) και κατά 21.625 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2012 (αύξηση 2,1%).

Η ηλικιακή ομάδα με την μεγαλύτερη ανεργία είναι αυτή των 15-24 ετών (52,8)
και ακολουθεί η ομάδα των 25-34 ετών (29,8%).

Οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, αυξήθηκαν κατά 38.751 άτομα σε σχέση με το Μάρτιο του 2011 (αύξηση 1,2%) και κατά 5.350 άτομα σε σχέση με το Φεβρουάριο του 2012 (αύξηση 0,2%).

Οι Περιφέρειες με την μεγαλύτερη ηλικία είναι η Περιφέρεια Μακεδονίας - Θράκης (+24,3%) και η Περιφέρεια Ηπείρου (+23,3%).

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Απίστευτο: Απήγαγαν 15χρονο για λύτρα στην Χαλκίδα!

Απίστευτο: Απήγαγαν 15χρονο για λύτρα στην Χαλκίδα!


Οι εγκληματίες απαγάγουν μέχρι και εφήβους μπροστά στα μάτια των συμμαθητών τους πλέον: 15χρονος μαθητή στη Χαλκίδα απήχθη για λύτρα την ώρα που πήγαινε στο σχολείο του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς έχουν επικοινωνήσει ήδη με την οικογένεια του απαχθέντος μαθητή και έχουν ζητήσει λύτρα πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. μεταβαίνει από την Αθήνα στη Χαλκίδα για να συντονίσει τις έρευνες.

Η απαγωγή έγινε μπροστά στα μάτια συμμαθητών του. Ο 15χρονος είναι γιος διευθυντή τράπεζας στην περιοχή.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών έδωσαν μάχη στην Αλβανία και διασώθηκαν στην Ελλάδα!

Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών έδωσαν μάχη στην Αλβανία και διασώθηκαν στην Ελλάδα!


Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό το έλλειμμα ασφάλειας στη χώρα, μάχη με εμπόρους ναρκωτικών έδωσε επί αλβανικού εδάφους η αλβανική αστυνομία και οι έμποροι, βαριά πλισμένοι με ΑΚ-47 Καλάσνικοφ, χειροβομβιδες, πιστόλια, οπλοβομβίδες κατάφεραν να ξεφύγουν στην ... Ελλάδα! Όπου, φυσικά, κυκλοφορούν ανενόχλητοι!
Η μάχη έγινε γύρω από το χωριό Τσιφλίκι στων Αγίων Σαράντα που βρίσκεται μόλις 100 μέτρα από τα σύνορα και οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν στην Ελλάδα αφήνοντας πίσω τους οκτώ σακούλες που περιείχαν 300 κιλά χασίς. 
Εκπρόσωπος της αλβανικής αστυνομίας ανέφερε ότι οι αλβανικές αρχές ζήτησαν τη συνδρομή και των ελληνικών Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι διέφυγαν στην ασφάλεια της Ελλάδας. Φυσικά κανείς δεν έχει εντοπίσει τους Αλβανούς κακοποιούς, οι οποίοι με όλο τον βαρύ εξοπλισμό τους βρίσκονται πλέον στην Ελλάδα!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο Η.Κασιδιάρη με Λ.Κανέλλη και Ρ.Δούρου


Ολόκληρη η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο Η.Κασιδιάρη με Λ.Κανέλλη και Ρ.Δούρου



Ολόκληρη η ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή για το σημερινό επεισόδιο της επίθεσης με νερό του Η. Κασιδιάρη εναντίον της Ρένας Δούρου, της εν συνεχεία επίθεσης της Λιάνας Κανέλλη εναντίον του και εν τέλει του χαστουκίσματος της τελευταίας από τον Η.Κασιδιάρη η Χρυσή Αυγή, έχει ως εξής:

"Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την Χρυσή Αυγή. Καμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε.
Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την Χρυσή Αυγή σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας.
Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής.
Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012". 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ιδού η νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα - Σας αρέσει;

Ιδού η νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα - Σας αρέσει;


Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν τις φωτογραφίες που έστειλε στον εισαγγελέα η Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας να σταματήσει άμεσα ο βάναυσος αφανισμός ζώων, προς βρώσιν από αλλοδαπούς!Αλήθεια οι "προοδευτικοί" που το παίζουν φιλόζωοι που βρίσκοντε; Γιατί δεν λένε τίποτα ; Δε θα προστατέψουν αθώα γατιά και σκυλιά που σφάζονται ανελέητα από τις στρατιές των λάθρο; Το θέαμα δε τους συγκινεί;


Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες απεικονίζονται νεκρά και ακρωτηριασμένα από λαθρομετανάστες, που έχουν στήσει στην Αθήνα υπαίθρια σφαγεία για να εξασφαλίσουν την… τροφή τους! Σωστά διαβάσετε, τα τρώνε! Το θέμα παίρνει πλέον μεγάλες διαστάσεις, αφού όπως καταγγέλλουν κάτοικοι περιοχών όπου καταγράφεται το φαινόμενο, τα αδέσποτα ζώα εδώ και δυο χρόνια έχουν εξαφανιστεί, ενώ και οι ίδιοι φοβούνται για τα κατοικίδιά τους.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατία», τα πολιτικά κόμματα γνωρίζουν το θέμα εδώ και δυο μήνες, αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Πρόσφατα, η Φιλοζωική Εταιρεία είχε δημοσιοποιήσει υπόθεση που αφορούσε κρεμασμένους σκύλους προς πώληση στο Μεταξουργείο, χωρίς ωστόσο να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι άνθρωποι που μαζεύονται εδώ δεν είναι "συμβατοί" με εμάς. Έχουν άλλα έθιμα τα οποία για εμάς είναι "αηδιαστικά", και άλλή θρησκεία την οποία την πιστεύουν με ακραίο φανατισμό και είναι ικανοί σκοτώσουν για αυτή τόσο εύκολα όπως σας λένε "ο Αλλάχ μαζί σας". Πρέπει να κατανοήσουμε ότι πολλοί από τους "αγνώστους" που έχουν έρθει από τις εμπολεμες ζώνες, έχουν εμπλακεί σε σκληρά περιβάλοντα όπου ο΄ένας κόβει το κεφάλι του αλλουνού με τέτοια ευκολία που σοκάρει. Δεν μιλάμε για "ψευτόμαγκες" που θα παίξετε ξύλο σε κάποιο μπαρ. 

Σήμερα η σελίδα μας είναι splatter, γιατί η επικαιρότητα είναι splatter, και για να την αλλάξουμε πρέπει να την δούμε κατάματα και να αντιδράσουμε, για αυτό το λόγο την παρουσιάζουμε όπως είναι.ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
 

Oι πολίτες καταφεύγουν στην αυτοδικία: Νεαρός σκότωσε Αλβανό ληστή στην Παιανία!

Oι πολίτες καταφεύγουν στην αυτοδικία: Νεαρός σκότωσε Αλβανό ληστή στην Παιανία!


Από τα πυρά ενός ιδιοκτήτη έπεσε νεκρός ένας 43χρονος ληστής, ο οποίος προσπάθησε να εισβάλει μαζί με άλλους δύο άντρες στο σπίτι του.
Απεγνωσμένος ο ίδιος για να προστατεύσει την περιουσία του όπλισε την καραμπίνα του -την οποία είχε νόμιμα στην κατοχή του καθώς είναι κυνηγός- και πυροβόλησε τον διαρρήκτη που προσπάθησε να κλέψει την οικογένεια. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ληστής απείλησε με μαχαίρι τη μητέρα του ιδιοκτήτη. Το πτώμα του εισβολέα βρίσκεται ακόμη στον τόπο του εγκλήματος. Ο 25χρονος δράστης έχει συλληφθεί από την αστυνομία.
Μετά το τραγικό περιστατικό του άτυχου νεαρού που έχασε τη ζωή του στην Καισαριανή, όταν κατέβηκε μαζί με τον αδερφό του από το διαμέρισμά τους για να σώσουν το αυτοκίνητο που τους έκλεβαν αλλοδαποί, όλα δείχνουν πως οι έντρομοι πολίτες φτάνουν πλέον μέχρι και στην αυτοδικία για να προστατέψουν την οικογένειά τους.Υπενθυμίζεται ότι σήμερα θα τελεστεί η κηδεία του άτυχου νεαρού στην Κρήτη.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Απίστευτο το περιστατικό τη νύχτα στην Παιανία. Όλα ξεκίνησαν, λένε οι κάτοικοι, λίγο μετά τις δύο και μισή τα ξημερώματα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ

Δύο ληστές παραβίασαν το παράθυρο ενός σπιτιού, αλλά δεν πρόλαβαν να εισβάλουν,οι ένοικοι όμως τους αντιλήφθηκαν και τους καταδίωξαν.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία. Ένα περιπολικό έφτασε και ξεκίνησε έρευνες στην περιοχή. Δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος των ληστών και το περιπολικό αποχώρησε καθώς υπήρχε περιστατικό στην περιοχή της Λούτσας.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
Οι δράστες είχαν κρυφτεί στην περιοχή. Δεν σταμάτησαν στο πρώτο χτύπημα, εισέβαλαν και σε ένα δεύτερο σπίτι. Χτύπησε ο συναγερμός, ωστόσο οι ληστές δεν τράπηκαν σε φυγή, μπήκαν στο σπίτι. Απείλησαν μάλιστα την ιδιοκτήτρια λέγοντάς της να απενεργοποιήσει τον συναγερμό.

Οι γιοι της ιδιοκτήτριας ξύπνησαν, είδαν τους δύο ληστές να απειλούν τη μητέρα τους με μαχαίρια και λοστούς και αποφάσισαν να τους σταματήσουν. Ήρθαν στα χέρια με τους ληστές και τους καταδίωξαν.

Οι ληστές βγήκαν από το σπίτι και άρχισαν να τρέχουν. Κοντά στο σπίτι υπάρχει ένας λόφος στον οποίο κατευθύνθηκαν και κρύφτηκαν.



Οι κάτοικοι μετά και το δεύτερο περιστατικό βγήκαν στους δρόμους. Κάποιοι είχαν μαζί τους κυνηγετικά όπλα. Έπεσαν κάποιοι πυροβολισμοί στον αέρα. Ωστόσο οι δράστες και πάλι δεν το έβαλαν κάτω.


ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ
Μια ώρα αργότερα ξανά στην ίδια περιοχή προσπάθησαν να μπουν και σε τρίτο σπίτι. Ένας από τους γείτονες τους αντιλήφθηκε. Πυροβόλησε με καραμπίνα στον αέρα.
Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν από το τρίτο σπίτι περνώντας και πάλι μέσα από την αυλή του σπιτιού στο οποίο εισέβαλαν μια ώρα νωρίτερα.
Όταν τους είδε ο 23χρονος που προηγουμένως είχε συμπλακεί μαζί τους μέσα στο σπίτι του άρχισε να τους καταδιώκει με μια καραμπίνα στα χέρια.
Βγήκε στο δρόμο, είδε έναν από τους ληστές σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε. Η σφαίρα χτύπησε τον δράστη και τον έριξε νεκρό στο δρόμο.

Ο νεκρός είναι ένας 43χρονος αλβανικής καταγωγής. Ο 23χρονος που πυροβόλησε παραδόθηκε στην αστυνομία. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν ακόμη άνδρα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι συγγενής του νεκρού και πιθανολογείται πως είναι ο συνεργός του.

Μόνο να πεθάνης έχεις δικαίωμα (διαγράφεται μία λέξις) Ελληνα!

Ντροπή: Συνέλαβαν κοπέλα που αμύνθηκε σε τσαντάκηδες!


Θα τρελαθούμε τελείως: Συνέλαβαν μια νεαρή γυναίκα που αμύνθηκε σε επίθεση δύο τσαντάκηδων ενώ περπατούσε σε έναν δρόμο στην Κατερίνη! Όταν οι κακοποιοί προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα της, έβγαλε… στιλέτο και μαχαίρωσε τον έναν από αυτούς! Αυτό της στοίχισε τη σύλληψή της!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη όταν οι δυο δράστες ηλικίας 27 και 31 χρόνων πλησίασαν την 22χρονη και την έσπρωξαν βίαια, τραβώντας ταυτόχρονα την τσάντα της. Όμως, εκείνη φαίνεται πως ήταν προετοιμασμένη, γιατί έβγαλε το στιλέτο και το κάρφωσε στο σώμα του 31χρονο τραυματίζοντάς τον ελαφρά! Ο κακοποιός αντέδρασε άμεσα. Αφόπλισε το… ζόρικο θύμα του και το τραυμάτισε ελαφρά με το ίδιο στιλέτο, ενώ ο 27χρονος συνεργός του κατάφερε τελικά να αρπάξει την τσάντα της!

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζή, αλλά εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ και συνελήφθησαν. Το στιλέτο και η τσάντα βρέθηκαν πεταμένα σε κάποιο σημείο του δρόμου, ενώ η 22χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπως και ο 31χρονος τσαντάκιας. Και οι δυο νοσηλεύονται φρουρούμενοι, καθώς η κοπέλα ... συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή, οπλοχρησία και απλή σωματική βλάβη! Δράστες και θύμα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης. Ε, να τους κλείσουν και στο ίδιο κελί! Μόνο αυτό μας έλειπε!
Ποιος θα τολμήσει να αντισταθεί στους ληστές, όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα; Όταν το κράτος συλλαμβάνει πολίτες που βρίσκονταν σε κλασική αυτάμυνα; Για να δικαιολογήσει την δική του ανικανότητα να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών;.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr