Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

3 Απριλίου 2012

Η Άγκυρα "απαγορεύει" στην Ελλάδα να κάνει στρατιωτικές ασκήσεις στη ... Σαμοθράκη!

Η Άγκυρα "απαγορεύει" στην Ελλάδα να κάνει στρατιωτικές ασκήσεις στη ... Σαμοθράκη!
02-04-2012 22:18:26


Αρνείται η Άγκυρα στην Ελλάδα να πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, επικαλούμενη την Συνθήκη του 1914 και την Συνθήκη της Λωζάνης του 1923 (αυτή την Συνθήκη ειδικά, που την «σέβονται» κατά το δοκούν) και προχώρησε σε έκδοση NAVIGATIONAL WARNING με την οποία υποστηρίζουν ότι «Η Σαμοθράκη είναι αποστρατικοποιημένη περιοχή και δεν επιτρέπεται να περιλαμβάνεται σε κανένα σενάριο στρατιωτικής άσκησης».
Όλα αυτά με αφορμή την διακλαδική αποβατική άσκηση ΤΑΜΣ ΑΙΓΙΑΛΟΣ που ξεκίνησε σήμερα και και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 06/04, με την Τετάρτη να είναι η «κρίσιμη» ημέρα, με την απόβαση από τέσσερα αρματαγωγά των ανδρών του 505 Τάγματος Πεζοναυτών.
Εις απάντηση  η ελληνική πλευρά εξέδωσε ΝΟΤΑΜ που απορρίπτει τις τουρκικές αιτιάσεις και όλα δείχνουν ότι όπως και στις υπόλοιπες περιπτώσεις η υπόθεση θα τελειώσει εδώ εκτός και αν έχουν πρόσθετες ... ανησυχίες στην Άγκυρα. Για την περίπτωση αυτή έχει διαταχθεί αυτξημένη ετοιμότητα στις Μοίρες αναχαίτισης στης ΠΑ...
Σήμερα απέπλευσαν τα αρματαγωγά από την Σαλαμίνα, αύριο θα πραγματοποιήσουν βολές στο Πεδίο Βολής Άνδρου (εκεί μας «επιτρέπουν» ακόμα να κάνουμε βολές…) και μετά θα πλεύσει προς το Βόλο, όπου θα φορτώσει το Τάγμα για να γίνει η άσκηση τα ξημερώματα της Τετάρτης με την απόβαση του Τάγματος στη Σαμοθράκη 

Η τουρκική - NAVIGATIONAL WARNING είναι η εξής:

A1149/12 (Issued for LTBB LGGG) - NAVIGATIONAL WARNING TO ALL CONCERNED.
THIS NOTAM IS ISSUED TO CLARIFY THE A0501/12 NOTAM ISSUED BY GREEK
CAA. THE A0501/12 NOTAM ISSUED BY GREEK CAA CONSTITUES A BREACH OF
GREECE'S TREATY OBLIGATIONS PERTAINING TO THE DEMILITARIZED STATUS
OF EASTERN AEGEAN ISLANDS UNDER 'THE 1914 SIX POWERS' DECISION AND
'THE 1923 LAUSANNE PEACE TREATY (WITH ITS ANNEX,THE CONVENTION
RELATING TO THE REGIME OF THE STRAITS)'. SEMOTHRACE, MENTIONED IN
THE NOTAM AT REFERENCE HAS A DEMILITARIZED STATUS. THUS SEMOTHRACE
MUST NOT BE INCLUDED IN ANY SCENARIO/CONCEPT OF ANY TRAINING OR
EXERCISE. SFC - FL100, 04 APR 04:30 2012 UNTIL 04 APR 05:10 2012. CREATED: 29
MAR 11:35 2012


Και η ελληνική «απάντηση»

A0501/12 - HELLENIC NAVY AND AIRFORCE WILL MAKE A WITHOUT FIRING EXER WITHIN
ATHINAI FIR AS DESCRIBED BELOW:
1-EXERCISE AREA (WITHOUT FIRING) : 05NM RAD 402648N0252906E
VERTICAL LIMITS: 0-10000FT AMSL.
2.- EXERCISE AREA (WITHOUT FIRING): 05NM RAD 385038N0243345E
SKIROS MTMA AFFECTED.
VERTICAL LIMITS: 0-10000FT AMSL.
3.- PROCEDURES FOR EXERCISE AIRCRAFT:
3.1.- EXERCISE AIRCRAFT WILL FLY VFR/VMC IN ACCORDANCE WITH ICAO
RULES AND PROCEDURES AS AMPLIFIED IN AIP-GREECE.
3.2.- EXERCISE AIRCRAFT WILL SUBMIT FLIGHT PLANS AND WILL NOT ENTER
CONTROLLED AIRSPACE, UNLESS PRIOR PERMISSION HAS BEEN OBTAINED BY
COMPETENT ATC UNITS.
4.- PROCEDURES FOR NON EXERCISE AIRCRAFT:
4.1.- IN THE INTEREST OF SAFETY DURING THE EXERCISE, NON EXERCISE
AIRCRAFT ARE STRONGLY ADVISED NOT TO FLY WITHIN THE AREAS DESIGNATED
IN PARAS (1) AND (2) ABOVE. 00000FT AMSL - 10000FT AMSL, APR 04 0430-0510, 04
APR 04:30 2012 UNTIL 04 APR 05:10 2012. CREATED: 29 MAR 06:16 2012
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

El Inglés-On the Failure of Law Enforcement (Muslims in Europe)

ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΩΧΑΙΝΟΥΝ! Κόμματα: Ανοίγουν οι κρουνοί της χρηματοδότησης -ΧΟΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!

Κόμματα: Ανοίγουν (λόγω εκλογών) οι κρουνοί της χρηματοδότησης
Απελευθερώνονται η τελευταία δόση του 2011 και οι δυο πρώτες του 2012
 


 
Στο παρά πέντε της προκήρυξης των εκλογών ανοίγουν οι κρουνοί της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα. Με τροπολογία που εντάχθηκε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την τοπική αυτοδιοίκηση, προβλέπεται η απελευθέρωση της τέταρτης δόσης του 2011, καθώς και οι δυο πρώτες δόσεις του τρέχοντος έτους της ετήσιας κρατικής επιχορήγησης των κομμάτων και των συνασπισμών τους. Μάλιστα, ένεκα των ανεξόφλητων οφειλών τους προς τις τράπεζες, οι οποίες για το ΠαΣοΚ και τη ΝΔ είναι 244,2 εκ. ευρώ, προβλέπεται τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης να μην μπορούν να κατασχεθούν από τους πιστωτές, όπως και να μην εκχωρούνται από τα κόμματα, προφανώς προς τις τράπεζες. Σημειώνεται, ότι λόγω των ανεξόφλητων υποχρεώσεών τους προς τις τράπεζες, είχαν «παγώσει» οι κρατικές χρηματοδοτήσεις, οι οποίες τώρα απελευθερώνονται.
Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στην εν λόγω ρύθμιση, προκειμένου να διασφαλισθούν οι προϋποθέσεις απρόσκοπτης λειτουργίας των πολιτικών κομμάτων, ενόψει διενέργειας των εθνικών εκλογών, ορίζεται εξαιρετικά ότι η οφειλόμενη τέταρτη δόση έτους 2011 (περίπου 13,5 εκ. ευρώ) καθώς και η πρώτη και δεύτερη δόση έτους 2012, της ετήσιας κρατικής χρηματοδότησης των κομμάτων και των συνασπισμών τους, καθώς και οι αντίστοιχες δόσεις της οικονομικής ενίσχυσης, είναι ανεκχώρητες και ακατάσχετες και καταβάλλονται υποχρεωτικά σε τραπεζικό λογαριασμό του κόμματος ή του συνασπισμού, που γνωστοποιείται στο υπουργείο Εσωτερικών μέσα σε ένα μήνα από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου.
Διευκρινίζεται, εξάλλου, ότι οι επόμενες δόσεις του έτους 2012 και εφ’ εξής, θα διέπονται από τους περιορισμούς και τις δεσμεύσεις που έχουν συνομολογήσει τα πολιτικά κόμματα με τις τράπεζες με τις οποίες έχουν συνάψει δάνεια.
Σημειώνεται, ότι απελευθερώνονται οι αντίστοιχες δόσεις χρηματοδότησης των κομμάτων και για τους …επιμορφωτικούς σκοπούς τους. Έτσι, προβλέπεται ότι δεν κατάσχεται και δεν εκχωρούνται η τέταρτη δόση για το έτος 2011 και η πρώτη και δεύτερη δόση για το έτος 2012 της προβλεπόμενης από την κείμενη νομοθεσία χρηματοδότησης των κομμάτων και συνασπισμών και της ετήσιας οικονομικής ενίσχυσης για την ίδρυση και λειτουργία κέντρων ερευνών και μελετών, κατά τη διοργάνωση προγραμμάτων επιμόρφωσης των στελεχών τους.
Υπενθυμίζεται, ότι η χρηματοδότηση των κομμάτων για το 2011 ήταν 54 εκατ. ευρώ, δηλαδή αυξημένη κατά 5,2 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2010 που ήταν 48,8 εκατ. ευρώ. Από αυτά μόνον το ΠαΣοΚ και η ΝΔ λαμβάνουν τα 38,8 εκατ. ευρώ (21,8 εκ. και 17 εκ. ευρώ αντιστοίχως), ενώ το ΚΚΕ 5,2 εκατ. ευρώ, ο ΛΑΟΣ 4,4 εκατ. ευρώ, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,9 εκατ. ευρώ και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,8 εκατ. ευρώ.

ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΧΑΧΟΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! Υγειονομικό δίκτυο για τους λαθρομετανάστες εντός του ΕΣΥ οργανώνει το υπουργείο Υγείας.

"Τρέχουν" τώρα να απασφαλίσουν την υγειονομική βόμβα των μεταναστών!

03-04-2012 07:52:23




Υγειονομικό δίκτυο για τους λαθρομετανάστες εντός του ΕΣΥ οργανώνει το υπουργείο Υγείας. Περί τα 30 νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια –με την πλειοψηφία αυτών στην Αττική- ετοιμάζονται να υποδεχτούν μετανάστες που είναι φορείς σοβαρών μεταδοτικών ασθενειών για θεραπεία ή έλεγχο. Σε αναβρασμό βρίσκονται όμως, εκτός από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,  και τα λογιστήρια των νοσηλευτικών ιδρυμάτων καθώς θα κληθούν να απαιτήσουν  -για πρώτη φορά σε οργανωμένη βάση- τα νοσήλια των ανασφάλιστων παράνομων αλλοδαπών από τις Πρεσβείες τους στη χώρα μας.
Ήδη, όπως διαβάζουμε στο protothema.gr, οι διοικήσεις των επτά Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) έχουν λάβει εντολή από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, κ. Νίκο Πολύζο, κατόπιν και της έκδοσης της Υγειονομικής Διάταξης για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από τους λαθρομετανάστες, να διατεθούν οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι των μεγάλων νοσοκομείων της κάθε περιφέρειας για τη φιλοξενία παράνομων μεταναστών, όπου και όταν απαιτηθεί.
Τις προϋποθέσεις φαίνεται να πληρούν μεγάλα νοσοκομεία, που είχαν υποδομή από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, όπως ο «Ευαγγελισμός», το «Σισμανόγλειο», το «Τζάνειο», το «Γεννηματάς», ο «Ερυθρός Σταυρός», το «Αττικόν» στην Αθήνα, τα νοσοκομεία «Παπανικολάου» και «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη καθώς και τα πανεπιστημιακά νοσηλευτικά ιδρύματα.
«Σε περίπτωση που χρειαστεί νοσηλεία παράνομων μεταναστών τα νοσοκομεία πρέπει να διαθέτουν ειδικούς θαλάμους νοσηλείας, όπως επίσης και σε περίπτωση που σημειωθούν κρούσματα μολυσματικών ασθενειών» διευκρινίζει ο κ. Πολύζος.

Την ίδια στιγμή, οι εντολές της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας δίδονται και προς την κατεύθυνση των λογιστηρίων. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με εκτιμήσεις, το κόστος νοσηλείας των παράνομων μεταναστών στο ΕΣΥ αγγίζει ετησίως  τα 150 εκατ. ευρώ.

Οι Υγειονομικές Περιφέρειες είναι υποχρεωμένες να συγκεντρώνουν τα περιστατικά από τα νοσοκομεία της αρμοδιότητάς τους και να τα ανακοινώνουν στο Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) καθώς  και στις Πρεσβείες των χωρών από όπου προέρχονται οι παράνομοι αλλοδαποί.  «Οι Πρεσβείες πρέπει να ενημερώνονται άμεσα αναφορικά με τα περιστατικά ανασφάλιστων μεταναστών – υπηκόων τους  που νοσηλεύονται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας μας. Πρέπει να γίνουν απαιτητά τα κόστη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε οργανωμένη βάση» διαμηνύει προς τους διοικητές των ΥΠΕ ο κ. Πολύζος.

Βεβαίως, αυτή η διαδικασία, παρότι είναι η επίσημη, ουδέποτε είχε ακολουθηθεί από τα νοσοκομεία. Για την ακρίβεια στο υπουργείο Υγείας μέχρι πριν από δυο χρόνια καμία υπηρεσία δεν γνώριζε την δαπάνη νοσηλείας των μεταναστών. Μόνο στα παιδιατρικά νοσοκομεία για το έτος 2008 η σχετική δαπάνη είχε υπερβεί τα 20 εκατ. ευρώ. Έτσι, οι αιτήσεις προς τις Πρεσβείες αποτελούσαν την εξαίρεση και όχι τον κανόνα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Το τρελό φαγοπότι των συνδικαλιστών της ΔΕΗ εκτόξευσε τους λογαριασμούς


Το τρελό φαγοπότι των συνδικαλιστών της ΔΕΗ εκτόξευσε τους λογαριασμούς

03-04-2012 10:10:48




Η ΔΕΗ αυξάνει διαρκώς τα τιμολόγια, ως κύριο επακόλουθο της ακατάσχετης σπατάλης χρήματος που "πιστώνεται" στη ΓΕΝΟΠ.
Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η εφημερίδα Το Έθνος, φαίνεται ότι η ΓΕΝΟΠ άλλαξε για τα καλά τα... φώτα της ΔΕΗ! Υπερτιμολογήσεις και τριγωνικές τιμολογήσεις έφεραν στα ταμεία της 2.080.209 εκατομμύρια ευρώ. Πού σπαταλήθηκαν αυτά τα χρήματα; Σε πολυτελή ταξίδια στην Ευρώπη, σε συνδικαλιστικές αποστολές που δεν έγιναν ποτέ, για να γνωρίσουν ξένοι υπάλληλοι την ελληνική φιλοξενία, για να αναλάβουν συγγενείς των συνδικαλιστών μελέτες, τις οποίες δεν παρέδωσαν ποτέ!
Την τριετία 2008-2010, η ΓΕΝΟΠ και ο Οργανισμός Κοινωνικών Δραστηριοτήτων Εργαζομένων (ΟΚΔΕ) διοργάνωσαν 29 εκδηλώσεις και χρέωσαν τη ΔΕΗ 1.194.497€ «καπέλο», αφού οι πραγματικές δαπάνες ήταν 885.711€!

Τον Αύγουστο του 2009, ένα επταήμερο ταξίδι 46 ατόμων στην Ιταλία, κόστισε πραγματικά 50.098€. Άλλη τουριστική επιχείρηση, όμως, εξέδωσε δυο τιμολόγια από 54.500€ για δαπάνες 23 ατόμων, αντίστοιχα. Ο λογαριασμός που έφτασε στη ΔΕΗ ήταν 109.000 ευρώ, αλλά η εταιρία αρνήθηκε να τα πληρώσει, γιατί σε σύμβαση αναφερόταν η λέξη εκδρομή. Έτσι, οι συνδικαλιστές άλλαξαν την... επίμαχη λέξη και η εκδρομή βαφτίστηκε ταξίδι για εκπαιδευτικούς λόγους. Έτσι, τα 109.000€ πληρώθηκαν κανονικά.

Άλλη μια κραυγαλέα περίπτωση διασπάθισης δημοσίου χρήματος είναι αυτή με την ημερίδα που διοργανώθηκε στις 15 και 16 Ιουλίου του 2010. Θέμα της η ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας για την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας. Κόστος: 94.800€. Μέσα στις δαπάνες ήταν και η παρουσίαση της νομοτεχνικής μελέτης. Έγιναν τρεις αναθέσεις...
Οι δυο δόθηκαν σε κόρες πρώην συνδικαλιστή. Η μια από τις εταιρίες έκοψε τιμολόγιο 31.400€ αλλά ουδέποτε παρέδωσε τη μελέτη. Η δεύτερη κόρη του συνδικαλιστή, εξέδωσε τιμολόγιο ύψους 8.000€. Παρέδωσε το κείμενο της οδηγίας και 16 σελίδες φωτοτυπίες διαφανειών. Η τρίτη ανάθεση έγινε σε εταιρία δικηγόρων, που παρέδωσε κείμενο 26 σελίδων.

Οι λεγόμενες τριγωνικές τιμολογήσεις χρησιμοποιήθηκαν για να «φουσκώσουν» τις δαπάνες για τη φιλοξενία ξένων συνδικαλιστών. Από τις 16 έως τις 30 Ιουνίου του 2008, η ΓΕΝΟΠ φιλοξένησε 37 Μαροκινούς συνδικαλιστές στην Κρήτη. Σύμφωνα με τα παραστατικά, τα έξοδα για γεύματα, διαμονή και μεταφορές ήταν 29.755,60€. Ο τουριστικός πράκτορας όμως, έκοψε τιμολόγιο ύψους 73.440. Λήπτρια του τιμολογίου ήταν άλλη τουριστική επιχείρηση που... όλως τυχαίως ανήκε στη σύζυγό του! Από εκείνη εκδόθηκε το τελικό τιμολόγιο, ύψους 101.121€...

Με τον ίδιο τρόπο, οι δαπάνες των 19.206,44€ για τη διαμονή 36 Τυνήσιων στην Ελλάδα κόστισαν στη ΔΕΗ 85.320€. 37 Καναδοί γνώρισαν την ελληνική φιλοξενία και αυτό κανονικά κόστισε 37.307.84€ αλλά η ΔΕΗ πλήρωσε 115.440€...
Κι αυτές είναι μόνο μερικές από τις συνολικά 17 περιπτώσεις που υπάρχουν στο πόρισμα του ΣΔΟΕ...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Γιάννης Ραγκούσης: Ντρέπομαι για το υπαρκτό πολιτικό σύστημα

Γιάννης Ραγκούσης: Ντρέπομαι για το υπαρκτό πολιτικό σύστημα

03-04-2012 11:33:45



  Την εκτίμηση ότι η χώρα βαδίζει προς εκλογές - ορόσημο της Μεταπολίτευσης εξέφρασε ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τρίτης.

Με αφορμή τα κρούσματα ρουσφετολογικών τροπολογιών και λαϊκίστικων τοποθετήσεων, τόνισε: «Ντρέπομαι για το υπαρκτό πολιτικό σύστημα», ωστόσο υπογράμμισε ότι τα φαινόμενα αυτά ενισχύουν την ανάγκη του πολίτη να αποφασίσει ριζικές αλλαγές και ανανέωση σε πρόσωπα και ιδέες.

Παράλληλα, ο Γιάννης Ραγκούσης υπογράμμισε ότι οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να προχωρήσουν ανεξαρτήτως προγράμματος ή υποχρεώσεων της χώρας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

ΜΟΝΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ Ν. ΡΟΥΜΠΙΝΙ - ΟΡΘΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ στις χώρες της ευρωζώνης "συναινετικό διαζύγιο"


O Ρουμπινί... ξαναχτυπά προτείνοντας στις χώρες της ευρωζώνης "συναινετικό διαζύγιο"

03-04-2012 11:00:02


Με άρθρο του στους Financial Times, ο οικονομολόγος και γνωστός περισσότερο ως "προφήτης της καταστροφής", Nouriel Roubini, προτείνει ''Ένα συναινετικό διαζύγιο στην ευρωζώνη'' για να αποφευχθεί η απόλυτη κατάρρευση...
Ακολούθως παρατίθεται το άρθρο:

''Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απέτρεψε την καταστροφή, προκαλώντας δυναμικό ράλι ανακούφισης, αλλά τίποτα δεν έχει λυθεί κατά βάθος. Η Ελλάδα μπορεί να χρειαστεί κι άλλη αναδιάρθρωση, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία επίσης ίσως χρειαστούν αναδιάρθρωση. Η Ισπανία και η Ιταλία κινδυνεύουν ακόμη να βρεθούν με το όπλο στον κρόταφο. Οι τραπεζικές κρίσεις είναι πάντα πολύ δύσκολο να επιλυθουν αν δεν αφαιρεθούν τα τοξικά ενεργητικά ή δεν γίνουν ανακεφαλαιοποιήσεις. Η ευρωζώνη εξακολουθεί να πάσχει από έλλειψη στα ουσιώδη στοιχεία μιας νομισματικής ένωσης που αντέχουν στον χρόνο. Και οι προγραμματισμένες μεταρρυθμίσεις μάλλον θα διογκώσουν τις κρυμμένες δημοσιονομικές, τραπεζικές κι εξωτερικές ανισορροπίες, αφήνοντάς την ακόμη λιγότερο ανθεκτική στα σοκ.
 
Ο χωρισμός μπορεί να είναι δύσκολος, αλλά είναι καλύτερος από το να μένεις κολλημένος σε έναν κακό γάμο. Η κρίση χρεών της περιφέρειας απειλεί να ρίξει τον πυρήνα σε τεράστιες τραπεζικές ελλείψεις κεφαλαίων και υποχρεώσεις, παρασύροντας όλους σε παρατεταμένη στασιμότητα. Αυτό καθρεφτίζει πιθανόν δισεπίλυτα σχεδιαστικά σφάλματα στην ευρωζώνη. Οπότε, αυτό που προτείνουμε είναι ένα φιλικό συναινετικό διαζύγιο.

Οι χώρες που θα εξέλθουν από την ευρωζώνη θα πρέπει να επανισορροπήσουν φεύγοντας από μια ανάπτυξη δημιουργημένη από χρέη και πηγαίνοντας προς ανάπτυξης οδηγούμενη από εξαγωγές και εισόδημα.
Τα μέλη της εναπομένουσας ευρωζώνης θα επανισορροπήσουν προς την εσωτερική ζήτηση. Η συμφωνία ελευθέρων εμπορικών συναλλαγών της Ε.Ε. θα παίξει κρίσιμο ρόλο σε αυτό το σημείο. Στην ιδανική περίπτωση, οι πέντε προβληματικές χώρες της περιφέρειας, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία, θα εξέλθουν διαπραγματευόμενες χρηματοδοτήσεις με «γεφύρωμα».

Η νομισματική ευθυγράμμιση θα βοηθήσει την προσαρμογή. Είναι πολύ καλύτερο να αποκατασταθεί η ανταγωνιστικότητα μεσω υποτιμησης παρά να αλλάξουν οι σχετικές τιμές με μια σταθερή ονομαστική συναλλαγματική ισοτιμία, που θα προκαλούσε παρατεταμένο αποπληθωρισμό χρέους και θα κατέληγε πιθανόν σε άτακτες χρεοκοπίες και εξόδους ή παρατεταμένο πληθωρισμό πάνω από τον στόχο για τις πλεονασματικές χώρες. Οπωσδήποτε θα υπήρχε αναταραχή ακόμη και σε μια συνεργατική, μερική διάλυση της νομισματικής ένωσης, αλλά θα ήταν προς το συμφέρον όλων να ελαχιστοποιηθεί η ζημιά με υπαγωγή σε μια συμφωνημένη στρατηγική εξόδου.

Αυτή η στρατηγική θα πρέπει να διασφαλίζει την βιωσιμότητα των χωρών που θα εξέλθουν και την αξιοπιστία του ευρώ. Θα διατηρήσει την τελωνειακή ένωση της ΕΕ προς όφελος όλων των μελών. Και θα δημιουργήσει ένα νομισματικό πλαίσιο για την υπόλοιπη ΕΚΤ και τις εξερχόμενες εθνικές κεντρικές τράπεζες.

Ένα μεταβατικό νομισματικό πλαίσιο θα αναστρέψει τον μηχανισμό συναλλαγματικών ισοτιμιών που είχε καταλήξει στο ευρώ: Στόχοι forex για τις εξερχόμενες εθνικές τράπεζες με την ΕΚΤ να δίνει στήριξη αποτρέποντας νομισματική κατάρρευση, εξόδους κεφαλαίων και συνεπαγόμενη εκτίναξη πληθωρισμού. Τα νέα περιθώρια διακύμανσης forex θα διευρύνονται βήμα – βήμα καθώς ο πληθωρισμός και οι προμήθειες συναλλαγματικού κινδύνου θα επιστρέφουν σε ομαλά επίπεδα.

Μετά την μετάβαση, οι εθνικές κεντρικές τράπεζες και η ΕΚΤ θα εφαρμόσουν συμφωνημένους στόχους πληθωρισμού, αποτρέποντας τον προστατευτισμό στην ευρύτερη ΕΕ με περιορισμό των ανταγωνιστικών υποτιμήσεων. Οι χώρες που εξέρχονται θα είναι μικρές, ανοιχτές οικονομίες σε σχέση με την εναπομένουσα ευρωζώνη, όπου οι συναλλαγματικές κινήσεις θα μεταφραστούν γρήγορα σε πληθωρισμό, προκαλώντας τες έτσι να αποφύγουν μεγάλες υποτιμήσεις που θα προκαλούσαν σπιράλ μισθολογικού πληθωρισμού.

Σε αντίθεση με άλλες μεταβολές συναλλαγματικών καθεστώτων, οι κλίμακες διακύμανσης FX δεν θα απειλούνται από ανεπαρκή συναλλαγματικά αποθέματα των εξερχόμενων κρατών. Η ΕΚΤ θα αγοράζει τα νέα νομίσματα στο κατώτερο σημείο της κλίμακας διακύμανσης για να μετριάσει τις απώλειες από συναλλαγματικές καταρρεύσεις και άτακτες χρεοκοπίες. Αυτό το στοιχείο του σχεδίου θα βάλει τα βάρη της χρηματοδότησης της προσαρμογής και της εξόδου στην ΕΚΤ και στα εναπομένοντα μέλη της ευρωζώνης. Όμως η μεταβατική κηδεμονία ή οι εφάπαξ συμβιβασμοί είναι συχνά το κλειδί των συναινετικών διαζυγίων. Η μεταβατική επίσημη χρηματοδότηση θα μετριάσει ζημίες και στάσεις πληρωμών, όπως γίνεται σε πολλές μεταβολές συναλλαγματικών καθεστώτων, και θα διευκολύνει την επιβίωση και ενότητα της ΕΕ, βοηθώντας να αποτραπεί η από-παγκοσμιοποίηση που συχνά ακολουθεί τις δημοσιονομικές κρίσεις.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό να υπάρχει ένα ξεκάθαρο, κατανοητό νομικό πλαίσιο για την έξοδο. Θα μετονομαστικοποιήσουμε όλα τα συμβόλαια που υπόκεινται στον εσωτερικό δίκαιο στο νέο νόμισμα κατά την περίοδο της εξόδου. Θα κρατήσουμε την ονομαστικοποίηση σε ευρώ των συμβολαίων του διεθνούς δικαίου.

Οι τράπεζες και οι αγορές αποτελούν την πιο σοβαρή άμεση απειλή στην στρατηγική εξόδου. Η νομισματική στήριξη από την ΕΚΤ θα δώσει τον χρόνο για κάλυψη από τον κίνδυνο και αποπληρωμή των υποχρεώσεων σε ευρώ. Αυτές οι στρατηγικές θα μετριάσουν την ζημιά στο τραπεζικό σύστημα και θα στηρίξουν την οικονομική δραστηριότητα και επενδυσεις. Ωστόσο, οι αμφιβολίες για την στρατηγική μπορεί να προκαλέσουν έξοδο κεφαλαίων, απαιτώντας προσωρινές εθνικοποιήσεις τραπεζών, περιορισμούς στις αναλήψεις καταθέσεων και μεγαλύτερη χρήση των πληρωμών χωρίς ρευστό, καθώς και προσωρινούς ελέγχους κεφαλαίων.

Οι νόμοι για τα διαζύγια υπάρχουν γιατί τα συναινετικά διαζύγια είναι καλύτερα για όλους, σε σύγκριση με την χρόνια κατάθλιψη που συνεπάγεται ένας κακός γάμος. Η ευρωζώνη θα πρέπει να μηχανευτεί το σχέδιο της συγκροτημένης εξόδου όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα, γιατί η ολιγωρία συχνά αυξάνει το κόστος της διάλυσης''.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΤΗΝ "ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ¨ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙΔΙ

Πυροβολισμοί σήμερα το πρωί στον Γέρακα με δύο τραυματίες

03-04-2012 11:40:22

  Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην περιοχή του Γέρακα, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ύποπτο όχημα τύπου βαν. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι επιβαίνοντες στο βαν κινήθηκαν απειλητικά κατά των αστυνομικών και τότε εκείνοι πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια δύο εκ των υπόπτων.Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι.Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν περιπολικό του Τμήματος Ασφάλειας της Αττικής, με πλήρωμα δύο αστυνομικούς, εντόπισε ύποπτο βαν με τρείς επιβάτες, στη περιοχή του Γέρακα και το ακολούθησε. Σύμφωνα όμως με την ΕΛ.ΑΣ., ο οδηγός του ύποπτου οχήματος έκανε αναστροφή και το έφερε αντιμέτωπο με το περιπολικό, σταματώντας σε απόσταση πέντε μέτρων από αυτό. Οι επιβαίνοντες στο όχημα δεν υπάκουσαν σε καμία από τις οδηγίες των αστυνομικών και στη συνέχεια κινήθηκαν εναντίον τους, ενώ όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, επιχείρησαν να τους αρπάξουν τα όπλα τους.

Τότε ο ένας από τους αστυνομικούς έκανε χρήση του όπλου του, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα πόδια δύο από τους επιβάτες του βαν, ένας 28χρονος και ένας 30χρονος. Οπως προαναφέρθηκε, οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται φρουρούμενοι, ενώ και ο τρίτος, ηλικίας 26 ετών, συνελήφθη.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Κάτι ετοιμαζόταν: 1000+ αυτόματα όπλα στην Αρτέμιδα - Kαι ολοκαίνουργια Μ16 & M4;

Κάτι ετοιμαζόταν: 1000+ αυτόματα όπλα στην Αρτέμιδα - Kαι ολοκαίνουργια Μ16 & M4;
03-04-2012 11:06:41


Ένα οπλοστάσιο ικανό να εξοπλίσει ένα ολόκληρη σύνταγμα ειδικών δυνάμεων (σύνταγμα της παλαιάς σύνθεσης του ΕΣ, όχι της νέας που είναι χαμηλής οροφής), αφορά τελικά η ανακάλυψη της οπλαποθήκης, κατόπιν αξιοποίησης συγκεκριμένων πληροφοριών από τις αρχές ασφαλείας της χώρας στο τριώροφο κτίριο της Αγίας Μαρίνας στην Αρτέμιδα Αττικής.
Όπως αναφέρουν απόλυτα ασφαλείς πηγές στο defencenet.gr, τα όπλα είναι … πάνω από 1000 (χίλια!) και είναι σχεδόν όλα ολοκαίνουρια επιθετικά τυφέκια διαφόρων τύπων και αυτό είναι που προβληματίζει ακόμα περισσότερο.
Δεν είναι δηλαδή μόνο τα κλασικά AK-47 (όλα τελευταίας παρτίδας παραγωγής) είναι και αμερικανικής κατασκευής Μ16, η έκδοση Colt Commando M4, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν και για ελβετικά τυφέκια SIG από αυτά που χρησιμοποιούν οι ομάδες SEAL του αμερικανικού Ναυτικού.
Από εκεί ξεκινά και ο προβληματισμός της ΕΥΠ και βέβαια της αστυνομίας, καθώς πρόκειται με διαφορά για το μεγαλύτερο οπλοστάσιο που έχει βρεθεί στη χώρα από την λήξη του ανταρτοπολέμου το 1949 και ένα από τα μεγαλύτερα παράνομα οπλοστάσια που έχουν βρεθεί στην Ευρώπη.
Όπως σημείωνε αξιωματικός του Στρατού στο defencenet.gr «Από το 1999 την εποχή του πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο, έχει να βρεθεί τέτοια ποσότητα παράνομου οπλισμου στα Βαλκάνια».
Προβληματίζει ιδιαίτερα, βέβαια, η προέλευση και η κατάσταση των όπλων: Ολοκαίνουρια, αχρησιμοποίητα. Όποιος τα αγόρασε (ή δεν αγοράστηκαν και απλά … δωρίστηκαν;) και τα μετέφερε στο τριώροφο κτίριο στην Αγία Μαρίνα Αρτέμιδας είναι άριστα δικτυωμένος με το «σοβαρό» παράνομο εμπόριο όπλων. «ΑΚ-47 μπορώ να αγοράσω και στην Ομόνοια με 500 ευρώ, αλλά Μ16 ή Μ4 σε τέτοιες ποσότητες, πρέπει να βρω κύκλωμα με πολύ υψηλές διασυνδέσεις και εκτός Ελλάδας» σημείωνε αξιωματικός της Αστυνομίας στο defncenet.gr.
Από εκεί αρχίζουν και τα … δύσκολα: Η υπόθεση δεν είναι καθόλου απλή είναι βέβαιο έχει να κάνει με την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.
Κάποιοι, ετοίμαζαν κάτι. Αυτό είναι βέβαιο. Μόνο τυχαίο δεν είναι που έχει ενδιαφερθεί για το ζήτημα τα κλιμάκια μυστικών υπηρεσιών τουλάχιστον δύο ξένων πρεσεβιών στην Αθήνα.  
Τα όπλα δεν είχαν έρθει εδώ για να πουληθούν, ούτε αποτελούσε η Αρτέμιδα διαμετακομιστικό σταθμό. Μία υπόνοια που υπήρχε, μήπως τυχόν τα όπλα φορτώνονταν σε πλοίο που θα περνούσε κοντά στις ακτές της Αττικής με κατεύθυνση ανατολικά, απορρίφθηκε: Υπάρχουν άλλα πολύ ασφαλέστερα δρομολόγια και σίγουρα δεν υπάρχουν «διαμετακομιστικοί σταθμοί» σε τέτοιες υποθέσεις. Είναι πάντα “one way”.
Oι έρευνες, λοιπόν, επικεντρώνονται σε δύο άξονες: Ο ένας έχει να κάνει με τον UCC, τον παράνομο «απελευθερωτικό στρατό της Τσαμουριάς», δηλαδή τους εξτρεμιστές Αλβανούς που έχουν στενές σχέσεις με τον UCK και ονειρεύονται την «απελευθέρωση της Τσαμουριάς» (το 2000-2001 είχε υπάρξει μια τεράστια κινητοποίηση του UCC και μεγάλες ποσότητες όπλων είχαν τοποθετηθεί σε διάφορες κρύπτες στην Β.Ελλάδα).
Ο δεύτερος άξονας, εξίσου ανησυχητικός, είναι τα όπλα να προορίζονταν για ομάδες προβοκατόρων εντός της χώρας.  Το τριώροφο οίκημα στο οποίο στεγάζονταν ανήκει σε 53χρονο δικηγόρο ο οποίος αναζητείται.
Σημειώνουμε ότι τα όπλα είναι «του κουτιού», μία πληροφορία φέρει ως χώρα παραγωγής «κράτος της Κεντρικής Ευρώπης» και φωτογραφίζουν την Σλοβακία.
Τα όπλα εξετάζονται από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για αποτυπώματα και ίχνη DNA, αλλά είναι μία διαδικασία που θα κρατήσει εβδομάδες. Κατ’αρχήν η μεταφοράς τους δε πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν από το τέλος της εβδομάδας.
Το ενδεχόμενο να πρόκειται για  παράνομο εμπόριο όπλων, αποκλείεται. Τέτοια ποσότητα για να πουληθεί στην ελληνική αγορά χωρίς να υποπέσει κάτι στην προσοχή των αρχών ασφαλείας είναι πρακτικά αδύνατον. Και αν για τα ΑΚ-47 μπορούν εύκολα να διακινηθούν τα Μ16 και τα Μ4 τραβάνε αμέσως την προσοχή και … «συζητιούνται», οπότε είναι αδύνατον κάποιος να πίστευε ότι θα μπορούσε να πουλήσει στην λιανική τέτοια ποσότητα όπλων.
Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο να προορίζονταν για μεγάλο νησί της Ελλάδας με παράδοση στην οπλοκατοχή. Είναι το μοναδικό μέρος εντός Ελλάδας που σχετικά εύκολα θα μπορούσαν να απορροφηθούν στην ντόπια αγορά, χωρίς πολλές ερωτήσεις και με μεγαλύτερη ασφάλεια για τους διακινητές. Αλλά και πάλι πόσο πιθανό είναι να «παρκάρισαν» για μήνες (η τριώροφη πολυκατοικία είναι κλειστή εδώ και αρκετούς μήνες) για να μεταφερθούν εν συνεχεία εκεί;
Τελικά, το μόνο που δείχνει βέβαιο είναι ότι κάποιοι, κάτι ετοίμαζαν εντός Ελλάδας. Ή το ετοιμάζουν ακόμη. Κάτι πολύ χοντρό...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Caliphate Conference" Seeks to Islamize Europe, U.S.

"I Will Make London a Beacon of Islam"

Muslims Converting Empty European Churches into Mosques

Europe's Islamic Future Has Arrived

Jihad in France Just Beginning

Italy: "Mosques Springing Up like Mushrooms"

ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ - ΚΑΙ ΧΑΧΟΛΟΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ!

 ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΔΩ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΛΕΒΟΥΝ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ, ΡΗΜΑΖΟΥΝ, ΟΜΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΗ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ, ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ, ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΑΡΝΙ, ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΛΤΣΕΤΤΑ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΤΕΟ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ! ΤΟΤΕ ΜΕ ΣΙΩΠΗ ΣΥΝΕΡΓΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ (ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ-ΜΑΡΞΙΣΤΑΙ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΙΛΟΙ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ Η ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΗΤΟ ΕΥΓΛΩΤΤΗ!!!
---ΕΧΟΜΕ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ??? [ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΠΩΣ Ο ¨ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ¨ ή ΤΟ "HOLOCAUST DENIAL"--ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΛΕΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ --ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ-- ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ (ΣΑΝ ΜΑΝΤΡΑΜ): "ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ. ΔΙΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ" ]
---ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ,ΦΟΒΟΥΜΕΘΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ Η ΣΟΥΡΑ 9.5 ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ!!



  ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ: Muslim Crime in the UK

Ή ΑΥΤΟ: Netherlands/Belgium: The link between crime and ethnicity

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ: Austria Submits to Sharia

------------------------- 

Sunday, April 01, 2012


Austria: Far-right party probed over ‘racist’ poster slammed by Morocco as ‘humiliating’ (update: FPÖ apologizes)

Austria: Far-right party probed over ‘racist’ poster slammed by Morocco as ‘humiliating’

(APA/ROBERT PARIGGER)
Update: FPÖ apologized and removed the posters

Via AFP:
Austrian prosecutors said Friday they are investigating the far-right Freedom Party for alleged incitement of racial hatred after complaints about campaign posters for local elections next month.

The FPOe party’s posters for the election in the western city of Innsbruck carry the slogan “Heimat-Liebe statt Marokkaner-Diebe,” meaning “Patriotism not thieving Moroccans.”

The Moroccan embassy in Vienna issued an angry statement attacking what it called the FPOe’s “defamatory and discriminatory behavior” and accusing it of “humiliating, stigmatizing and discriminating against” the Moroccan community.