Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

15 Ιουλίου 2013

«Εκδημοκρατισμός» made in USA - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


«Εκδημοκρατισμός» made in USA - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 - 14:06
Share on facebookShare on twitterShare on emailShare on printMore Sharing Services3
Από Ιράκ και Αφγανιστάν μέχρι Συρία και Αίγυπτο
«Η Αμερική, με τη λατρεία της μηχανής, της ποσότητας, της ταχύτητας, του ρεκόρ. Ο καιρός εκεί πέρα κατάντησε χρήμα κι ο νους ζεύτηκε στην υπηρεσία της ύλης. Θαρρεί πως είναι κύριός της – ήτανε στην αρχή, μα τώρα κατάντησε δούλος της. Ό,τι η Ευρώπη αρχίνισε, η Αμερική το εξογκώνει και το φτάνει έως την ακρότατη συνέπεια, όπου βρίσκεται η αυτοκαταστροφή. Ο γιγαντισμός, δηλαδή η λατρεία της ποσότητας, στάθηκε πάντα ένα από τα πιο χαρακτηριστικά συμπτώματα της παρακμής. Πάντα, μέσα σε τεράστιες ποσότητες και φοβερά μεγέθη: γιγάντιες πολιτείες, κολοσσιαία θέατρα και παζάρια και παλάτια, βούλιαξαν όλοι ως τώρα οι πολιτισμοί.»
Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ - ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ
Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αίγυπτο, την μεγαλύτερη σε πληθυσμό μουσουλμανική χώρα της Μέσης Ανατολής, μία τραγωδία. Εκατοντάδες, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεκροί, παρ’ όλες τις προσεκτικές ανακοινώσεις των κατευθυνόμενων ΜΜΕ της Αιγύπτου και των πολύ σιωπηλών σχετικά με το θέμα επίσης κατευθυνόμενων ΜΜΕ της Δύσεως. Ζούμε σε κατ’ ευθείαν μετάδοση μία ακόμη επιχείρηση «εκδημοκρατισμού» made in USA.
Χωρίς καμμία πρόθεση υπερασπίσεως της κυβερνήσεως του καθαιρεθέντος προέδρου Μόρσι, δεν μπορούμε παρά να καταγγείλουμε την ωμή αμερικάνικη παρέμβαση, η οποία εκτός από αποσταθεροποίηση δημιουργεί ίσως και μία βολική για αυτούς κατάσταση πραγμάτων στην περιοχή.
Όπως κι αν έχει το πράγμα, ο Μόρσι ήταν δημοκρατικά εκλεγμένος μετά από 30 χρόνια δικτατορίας. Όμως, είχε το μειονέκτημα να μη είναι αυτός που ήθελαν να εκλεγεί οι ΗΠΑ κι έτσι μέσα σε έναν μόνο χρόνο ανετράπη από τον στρατό.
Η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ ξεπέρασε κάθε όριο κυνισμού, αναγγέλλοντας την ανατροπή του και θυμίζοντας στο στρατό ότι χωρίς την αμερικανική βοήθεια δεν θα μπορούσε να συντηρηθεί. Το πραξικόπημα πραγματοποίησε ο αρχηγός του στρατού Φάταχ Αλ Σίσι, ο οποίος ήταν επί 17 χρόνια αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών και όλοι γνωρίζουμε τις στενές σχέσεις που έχουν οι αρχηγοί των μυστικών υπηρεσιών με τον μεγάλο αμερικανό αδελφό… Επιπλέον, ο Μόρσι είχε και το «θράσος» για μήνες ολόκληρους να αρνείται τον δανεισμό της χώρας του από το περίφημο ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο), το οποίο γνωρίζουμε ότι απ’ όπου περνά λεηλατεί και καταστρέφει τις χώρες.
Από το Αφγανιστάν και την Συρία μέχρι την Αίγυπτο
Έτσι προς χάριν του «εκδημοκρατισμού», η Αίγυπτος βυθίζεται στο χάος σε ένα χάος που απλώνεται συνεχώς στην περιοχή και ίσως αύριο σε ολόκληρο τον κόσμο. Εάν υπήρχε όμως έστω και η παραμικρή αμφιβολία για το γεγονός ότι ξένος δάκτυλος έφερε αυτές τις εξελίξεις στην Αίγυπτο, υπάρχει το γεγονός ότι ο πρόεδρος που διόρισε ο στρατός, πρόκειται να τοποθετήσει πρωθυπουργό τον περίφημο Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι, έναν άνθρωπο ο οποίος χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης των ΗΠΑ.
Ποιος είναι ο Ελ Μπαραντέι; Είναι εκείνος ο οποίος σαν… ειδικός της επιτροπής ατομικής ασφαλείας με τις αναφορές του περί υπάρξεως βιολογικών και χημικών όπλων στο Ιράκ, αναφορές που αποδείχθηκαν ένα μεγάλο ψέμα, κάλυψε απόλυτα την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ.
Όλα αυτά στην Αίγυπτο έγιναν υποτίθεται για να σταματήσουν τους ισλαμιστές και για τον «εκδημοκρατισμό». Η απόλυτη υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
Είναι τόσο «ευαίσθητη» λοιπόν η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, ούτως ώστε να προκαλεί εξεγέρσεις, να πραγματοποιεί εκστρατείες και να αναστατώνει κυριολεκτικά ολόκληρο τον κόσμο προς χάριν της περίφημης «δημοκρατίας», όπως αυτή την αντιλαμβάνεται και εναντίον του ισλαμισμού; Ο μεν «εκδημοκρατισμός» για τον οποίον μας ομιλούν, τον είδαμε στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν. Στο μεν Ιράκ στην πραγματικότητα διαμέλισαν την χώρα και την λεηλάτησαν, αφήνοντας πίσω τους ερείπια κι έναν εμφύλιο πόλεμο, στο δε Αφγανιστάν, το μόνο που επέτυχαν είναι να γίνει και πάλι η χώρα αυτή η παραγωγός του 90% παγκοσμίως του οπίου, από το οποίο παράγεται η ηρωίνη με την οποία δολοφονείται συστηματικά η νεολαία Ευρώπης και ΗΠΑ.
«Εκδημοκρατισμός»
«Εκδημοκρατισμό» επιχειρούν και στην Συρία με μισθοφόρους, με κοινούς εγκληματίες, τους ίδιους που χρησιμοποίησαν και στην Λιβύη και σε άλλες χώρες της Βορείου Αφρικής. Και πάντα από το πουθενά κάποιες περίφημες «εξεγέρσεις» με την βοήθεια σε όλες τις περιπτώσεις των «social media».
Κάθε οργανισμός μέσα στα πλαίσια της αναπτύξεώς του αγγίζει ή και ξεπερνά τα όρια της ανικανότητάς του. Έτσι και οι ΗΠΑ, προσπαθώντας να επιβάλουν την «παγκοσμιοποίηση» για λογαριασμό των αφεντικών τους, οι οποίοι ελέγχουν το παγκόσμιο χρήμα, σε αυτό ακριβώς το σημείο έχουν φτάσει, στην ανικανότητα, σε ένα ατέλειωτο χάος, το οποίο είναι βέβαιο ότι αποτελεί την αρχή της πτώσεως μιας υπερδυνάμεως, που φιλοδοξεί και αυτή, όπως και τόσες άλλες στην ιστορία, να γίνει κοσμοκρατορία.
Όσο για την υποκρισία τους, όσο για το πόσο ψεύτικοι είναι στο πάθος τους κατά του ισλαμισμού και υπέρ της «δημοκρατίας», φαίνεται ξεκάθαρα από αυτούς που έχουν επιλέξει σαν συνεργάτες τους στην προσπάθειά τους. Λένε ότι έριξαν τον Μόρσι γιατί ήταν ισλαμιστής και την ίδια ώρα έχουν θερμούς συμμάχους στην περιοχή την Σαουδική Αραβία, όπου εκεί οι ισλαμιστές κόβουν χέρια, λιθοβολούν γυναίκες και άλλα πολλά χαριτωμένα και «πολιτισμένα». Όμως αυτά δεν ενοχλούν τις ΗΠΑ, όπως δεν τους ενοχλεί και η απόλυτη μοναρχία του άλλου συνεταίρου τους, του άρχοντα του Κατάρ. Δεν τους ενοχλούν ούτε οι μισθοφόροι στην Συρία, που δολοφονούν Χριστιανούς, ούτε καν η Αλ Κάιντα, που πολεμά στο πλευρό τους. Παραμύθια, λοιπόν, τα περί ευαισθησίας τους. Απλά θέλουν να ξεκαθαρίσουν την περιοχή σύμφωνα με τα συμφέροντά τους και για τον λόγο ακριβώς αυτό έχουν προκαλέσει τα τελευταία χρόνια αυτοί οι… «ανθρωπιστές» εκατομμύρια θύματα με τις εκστρατείες τους κατά του «κακού», με τις δήθεν λαϊκές εξεγέρσεις τους και τον περίφημο «εκδημοκρατισμό» τους.
Οι εν Ελλάδι «ευαίσθητοι» για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Κίνα, το Κατάρ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Δεν μας έκανε την ελαχίστη εντύπωση το γεγονός ότι τα ενταύθα «δημοκρατικά» ΜΜΕ δεν είπαν λέξη για το ότι καταλύθηκε μία νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση με τα τεθωρακισμένα. Είναι προφανές ότι γι’ αυτούς υπάρχουν και «καλές» δικτατορίες. Ανάλογα με τα συμφέροντα αυτού που πληρώνει…, αυτού που κρατά το χρήμα στα χέρια του.
Ποιοι είναι αυτοί που εσιώπησαν; Μα ποιοι άλλοι από αυτούς, που συστηματικά κατηγορούν εν ονόματι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ότι… παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα. Πόσο ειλικρινείς είναι; Καθόλου! Πως μπορούν να πείσουν τον οποιοδήποτε κατέχει ακόμη κοινό νου και κοινή λογική ότι πολεμούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εν ονόματι της «δημοκρατίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», όταν την ίδια στιγμή πανηγυρίζουν τις περίφημες «επενδύσεις» της Κίνας ή του Κατάρ; Αγνοούν το γεγονός ότι ο Εμίρης είχε μισθώσει μισθοφόρους στη Λιβύη, που προέβησαν σε ανελέητες σφαγές; Αγνοούν ότι το ίδιο κάνει και στη Συρία; Όσο για την Κίνα, ίσως τους διαφεύγει ότι στο καθεστώς της απέραντης αυτής χώρας, το κράτος επίσημα κάνει εμπόριο των οργάνων των θανατοποινητών και ότι επίσης μικρά παιδιά εξοντώνονται στην εργασία και εκατοντάδες εκατομμύρια Κινέζων, πίσω από το λούστρο μιας πλούσιας νομενκλατούρας, κυριολεκτικά λιμοκτονούν. Για όλα αυτά δεν λένε λέξη και καλοδέχονται τα ματωμένα δολάρια των περίφημων «επενδυτών».
Αντίθετα, ρίχνουν χολή και λάσπη συστηματικά κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και όχι μόνον αυτοί, αλλά και τα παγκόσμια αφεντικά τους. Γιατί; Γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πιστεύει στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και πολεμά την «παγκοσμιοποίηση», την «παγκοσμιοποίηση» που επιχειρούν να επιβάλλουν, αλλά όλα δείχνουν ότι μέσα από ποταμούς αίματος και χρόνια σκληρά, που θα έλθουν, πρόκειται να καταρρεύσει. Για μια ακόμη φορά κάποιοι που θα θελήσουν να παίξουν στον κόσμο αυτό τον ρόλο του Θεού, θα αποδειχθούν ασήμαντα ανθρωπάκια. Γιατί στον κόσμο αυτό ό,τι αγοράζεται και πουλιέται δεν αξίζει!
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ