Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

17 Μαΐου 2013

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ, ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 - ΒΑΣΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ


Παναγιώτης Μαρίνης
ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013
(Σκέψεις στο facebook)
===================


ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ

Στα παιδιά σου δείξε ανοχή, κατανόησι, αγάπη, να έχης μικρές απαιτήσεις και σκέψου:
1. Δεν είναι ιδιοκτησία σου είναι αυτονομα άτομα.
2. Δεν είναι "λευκό χαρτί" είναι οι γέροντες που έχεις γνωρίσει στο σόϊ σου και στην γειτονιά σου, έχουν ΔΙΑΠΕΠΛΑΣΜΕΝΗ ήδη προσωπικότητα που λίγο μόνο μπορεί να αλλάξη.
3. Ηλθαν σε σένα γιά να τα βοηθήσης, δώσε τους φαγητό, ένδυσι, θαλπωρή και με τρόπο κι όχι πιεστικά προσπάθησε ν' αλλάξης κακές συνήθειες και ιδέες πλανεμένες που έχουν από τους παλαιούς τους βίους.
4. Παιδιά αταίριαστα με σένα ήρθαν γιά να δοκιμασθή και η δική σου υπομονή κι αυτά να μάθουν κάτι.
5. Όπως δεν τα κακοποιείς σωματικά, μην τα κακοποιείς και πνευματικά. Λέγε το σωστό χωρίς υπερβολή, επιμονή και πίεσι. Άφησέ τα ελεύθερα με την ενήλικη βούλησί τους να διαλέξουν τί θα πιστεύουν.
6. Σεβάσου τις κλίσεις τους και τις ικανότητες τους, μην τα πιέζεις στον επαγγελματικό τους προσανατολισμό, αφησέ τα τελείως ελεύθερα να εκδηλώσουν ότι ταλέντα ή κλίσεις έχουν.
7. Δεν ήλθαν τα παιδιά γιά να επιτύχης εσύ ΜΕΣΩ αυτών, ήλθαν γιά να τα βοηθήσης εσύ, ώστε ΑΥΤΑ να ζήσουν.

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΑΝΟΧΗ

Να δείχνεις στους γύρω σου ανοχή, κατανόησι, να έχης μικρές απαιτήσεις, να τους φροντίζης και να τους ευλογείς. Σκέψου ότι άλλοι είναι άνθρωποι από εποχές προκατακλυσμιαίες ενώ άλλες ψυχές έρχονται γιά πρώτη φορά στο ανθρώπινο πεδίο.

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


Η μοναξιά του Έλληνος
(έκδοσις γ΄ μετά παραρτημάτων)
ΒΑΣΙΚΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ


1. Ο Έλλην εξ ορισμού έχει αποτάξει την ατομοκεντρική ιδεολογία της Νεωτερικότητος και είναι Προνεωτερικός, καθώς πάνω από το άτομό του έχει θέσει την συλλογικήν οντότητα "Ελληνισμός" και επομένως, ένεκεν τούτου έχει αποξενωθή από τους οπαδούς της Ατομοκεντρικής Νεωτερικότητος σ' όλες της τις εκφράσεις (από τους Φιλελεύθερους Κοσμοπολίτες και τους Σοσιαλιστές έως τους Αριστερούς-Μαρξιστές-Κομμουνιστές-Αριστεριστές-Αναρχικούς), των οποίων και συγκεντρώνει την ενοχλημένη εχθρότητα λιθοβολούμενος ως μίασμα, παρωχημένος, "εθνικιστής" κ.ο.κ.
-----------------
2. Ο Έλλην εξ ορισμού πιστεύει κι έχει ως ιδεώδες του τον Ελληνικόν Πολιτισμόν = Ελληνική-Κλασσική Κοσμοθέασις = Ελληνική Θρησκεία, και επομένως αντιμετωπίζεται άκρως εχθρικά, εχθρικώτατα, διότι τους "χαλάει" την ιδεολογική τους πρόσοψι, από:
Α. Από αυτούς που πιστεύουν κατά κάποιο τρόπο στην οντότητα Ελληνισμός, όμως ως γυμνόν βιολογικόν κέλυφος και ΟΧΙ ως δομικόν λίθον του Ελληνικού Πολιτισμού, δηλαδή τους Συντηρητικούς, τους Ελληνο-χριστιανούς, τους Χριστιανο-φασιστές κ.ο.κ.
Β. Από αυτούς που είναι απλώς και μόνον Αντι-χριστιανοί, χλευαστές του Χριστιανισμού και κατά τα άλλα οπαδοί κάποιου κλαδιού της άθεης Ατομοκεντρικής Νεωτερικότητος.
----------------- 
3. Ο Έλλην ως οπαδός αφ' ενός της Ελληνικής Θρησκείας και αφ' ετέρου πιστός της συλλογικής οντότητος "Ελληνισμός" επισύρει την οργήν (διότι και σ' αυτους "χαλάει" την ιδεολογική τους πρόσοψι) αυτών οι οποίοι δηλώνουν οπαδοί της Ελληνικής Θρησκείας αλλά ΟΧΙ υποστηρικταί της συλλογικής οντότητος "Ελληνισμός", δηλαδή:
Α. Αυτών που ονομάζουν "Ελληνική Θρησκεία", τον Ευρωπαϊκόν Παγανισμόν, ο οποίος παρά την επίκλισιν αρχαίων παραδόσεων και ονομάτων δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία έκφρασις της Ατομοκεντρικής Νεωτερικότητος.
Β. Αυτών -και είναι πάρα πολλοί- που ονομάζουν "Ελληνική Θρησκεία", την νεοθρησκείαν της Ατομοκεντρικής Νεωτερικότητος που καλείται "Spirituality", το οποίον δυνάμεθα να μεθερμηνεύσωμε ως "συναισθηματική φλυαρία".
Γ. Αυτών -και είναι πάρα πολλοί, κυρίως αλλοδαποί στο εξωτερικόν- που θέλουν να πιστεύουν στην Ελληνική Θρησκεία, ασχολούνται με σοβαρότητα με τα καταπιστεύματα και τους Θεούς της, όμως την αντιμετωπίζουν καθαρώς ως θρησκείαν "ατομικής σωτηρίας" και εξοργίζονται όταν κάποιος την συνδέει με την συλλογικήν οντότητα "Ελληνισμός".
Δ. Υπάρχουν βεβαίως και αυτοί που έχουν μετατρέψει την Ελληνική Θρησκεία σε αποκρυφισμό, "μυστική δοξασία", "αρκάνα", "θεολογική μηχανολογία", αποξενώνοντας την απ' όλη την ουσία της και ο αντίπους, οι καθαρώς παραλογιζόμενοι που λέγουν· είμεθα θρησκεία, αλλά ΔΕΝ έχουμε δόγμα, είμεθα δηλαδή η θρησκεία του ΤΙΠΟΤΕ. 
-----------------
4. Ο Έλλην ως οπαδός αφ' ενός της Ελληνικής Θρησκείας και αφ' ετέρου πιστός της συλλογικής οντότητος "Ελληνισμός" επισύρει την λυσσαλέαν οργήν (διότι και σ' αυτους "χαλάει" την ιδεολογική τους πρόσοψι) όλων αυτών των πολλών, οι οποίοι δηλώνουν οπαδοί της "Αρχαίας Ελλάδος", όμως ΔΕΝ την ταυτίζουν με τον Ελληνικόν Πολιτισμόν = Ελληνική-Κλασσική Κοσμοθέασις = Ελληνική Θρησκεία, αλλά:
Α. Με την κακοήθη δοξασία του "Ελληνοκεντρισμού" ο οποίος επαίρεται ΟΧΙ γιά την μοναδική και αξεπέραστη αρτιότητα του Κλασσικού μας Πολιτισμού, ΟΧΙ γιά το άφθαστο μεγαλείο της Ελληνικής Θρησκείας που αποτελεί τον τέλειο δρόμο προσεγγίσεως του Ιερού, ΟΧΙ γιά τις μεγάλες ηθικές κοινωνικές αξίες του Ελληνισμού, αλλά γιά φανταστικά και γελοιώδη κατορθώματα, όπως "ελληνικές πόλεις 40.000 ετών στον Ειρηνικό" ή "όλοι οι λαοί είναι Έλληνες γιατί κατάγονται από τους Πελασγούς" κ.ο.κ. Τον "Ελληνοκεντρισμό" τον έφτιαξαν γιά εμάς οι εχθροί μας {εις αυτό είμεθα κατηγορηματικοί} γιά να μας πνίξουν στο γελοίον και η μοναδική ευκολία με την οποίαν τσιμπήσαμε το δόλωμα της μετατροπής μας σε γραφικούς και αστείους περιθωριακούς επιδεικνύοντας πλήρη ανοησία και ακρισία είναι πράγμα πολύ-πολύ ανησυχητικό καθώς δημιουργεί μαύρες σκέψεις ως προς την νοητική μας επάρκεια. 
Β. Με κάποιο δημιούργημα της φαντασίας των. 
Γ. Με κάποιο από τα κακοήθη καρκινικά μορφώματα που ανεπτύχθησαν επί του σώματος του Ελληνικού Πολιτισμού κατά την Μεγαλοπολιτικήν εποχήν του, όπως η αθεΐα, ο Σκεπτικισμός, ο Ηδονισμός, ο Επικουρισμός, η αμφισβήτησις κ.ο.κ. 
Δ. Βεβαίως, υπάρχουν και άλλοι πολλοί οι οποίοι με πλήρη (ηθελημένη;) σύγχισι φρενών, μας λέγουν ότι η "Αρχαία Ελλάδα" είναι ο σημερινός "Δυτικός Πολιτισμός", η αλήστου μνήμης ΕΣΣΔ, το "Φωτεινό μονοπάτι" της Κολομβίας, ο Φιντέλ Κάστρο, ο Τσε Γκεβάρα, ο Παλαιοκώστας, ο Αριστερισμός, η "Αλ Κάϊντα" κ.ο.κ. όπως ολίγον παλαιότερα μας έλεγαν ότι είναι ο Χιππισμός ή ακόμη παλαιότερα, ότι είναι η Γαλλική Δημοκρατία κ.ο.κ. τέλος το πράγμα δεν έχει.
-----------------
Ας το αποφασίσωμε λοιπόν, εμείς οι Έλληνες ότι θα βαδίσωμε μόνοι μας στην ΑΠΟΛΥΤΗ μοναξιά μας! 
============

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.
Το κείμενο "Η μοναξιά του Έλληνος" προεκάλεσε ερωτήσεις, είπε ένας φίλος:
Εδώ σ' αυτόν τον μεγάλο κύκλο του f/b ήμαστε "αρχαιοελληνιστές", αλλά και το 80% από εμάς είναι Αριστεροί-Συριζαίοι, πειράζει; 
--Ναί, όχι μόνον πειράζει αλλά αποτελεί ΔΕΙΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙ, λογική και πραγματική! Το "αριστερός-Συριζαίος" είναι ένα κλαδί της ατομοκεντρικής κοσμοπολιτικής ιδεολογίας/θρησκείας της Νεωτερικότητος της οποίας θεμέλιον είναι ο ατομοκεντρισμός, ο οποίος και εκφράζεται εναργώς με θεσμούς όπως η καθολική ψηφοφορία. Η κοσμοπολιτική ιδεολογία/θρησκεία της Νεωτερικότητος ΔΕΝ αναγνωρίζει κανενός είδους συλλογικές οντότητες πάνω από τα άτομα στα οποία αναγνωριζεται ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ χαρακτηρισμός, αυτός της οικονομικής καταστάσεως. Εδώ είσθε ΜΟΝΟΝ "εργάτης", "προλετάριος", "μπουρζουάς" και διά τούτο τα κλαδιά-διομολογήσεις της διαφέρουν μεταξύ τους ΜΟΝΟΝ στο θέμα της οικονομικής διαχειρίσεως, οπότε διακρίνομε οπαδούς του καπιταλισμού/φιλελευθερισμού, του σοσιαλισμού, του Μαρξισμού/κομμουνισμού, του Αναρχοσυνδικαλισμού κλπ. Ως λέγει ο Μαρξ, "ποτέ να μην ειπής ότι πάνω από τα άτομα υπάρχουν συλλογικές οντότητες όπως η οντότητα 'κοινωνία". Εφ' όσον εσείς δηλώνετε "αρχαιοελληνιστής", έχετε τοποθετήσει υπέρ την κεφαλή σας την συλλογική οντότητα "Αρχαία Ελλάδα" και πολλές άλλες συμπαρελκόμενες, όπως "Ελληνικός Πολιτισμός", "Ελληνική Κοσμοθέασις", "Ελληνική Ιστορία", "Ελληνική Γεωγραφία", "Ελληνική Πατρίδα", κλπ και επομένως σβήσατε με μιά μονοκονδυλιά την Νεωτερικότητα και γίνατε πλέον Προνεωτερικός. 
Πρακτικά, τα δόγματα της θρησκείας "αριστερός-Συριζαίος" είναι αντίθετα από τις αρχές της Αρχαίας Ελλάδος! 
Στην αρχή "αμύνεσθε περί πάτρης" αντιτίθεται το "οι εργάτες ΔΕΝ έχουν φυσική πατρίδα" (ΠΡΟΣΟΧΗ! γι' αυτό έχουν ΜΟΝΟΝ εκλεκτική συγγένεια με τους απανταχού της Υδρογείου "οικονομικώς ομοίους", οπότε εκ του δόγματος απορρέουν συνθήματα όπως "Τούρκοι εργάτες είσθε αδέλφια μας". Όπως για την κοσμοπολιτική θρησκεία του Χριστιανισμού εγώ δεν είμαι αδελφός τους αλλά είναι ο νέγρος Χ.Ο. που πομπωδώς και με τυμπανοκρουσίες -εξεπίτηδες- έχρισε ιερέα ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος, ομοίως, για την κοσμοπολιτική θρησκεία του Κομμουνισμού/Αριστερισμού/ Μαρξισμού/Σύριζα εγώ δεν είμαι αδελφός τους αλλά είναι ο νέγρος έποικος από την Σομαλία που εντάχθηκε σε μία "συνιστώσα"). 
Στην αρχή "ιερό το χώμα της πατρίδος, έχει το αίμα, τον ιδρώτα και τους τάφους των προγόνων" αντιτίθεται το "εδώ απλά είναι μία χώρα που ζούμε" (ΠΡΟΣΟΧΗ! γι' αυτό ΔΕΝ είναι παραξενιά ή οπορτουνισμός η λυσσαλέα υποστήριξι του ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ από την Αριστερά, αλλά ΑΝΑΓΚΑΙΑ απόρροια εκ του δόγματος. Επίσης έχετε προσέξει ότι οι Αριστεροί ΔΕΝ λένε "η Ελλάδα", το ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ, λένε "η χώρα"! Έχουν μελετήσει καλά κάθε τους λέξι).
Υπ' αυτήν την έννοιαν δυνάμεθα να αναλύσωμε όλες τις αρχές γράφοντας χιλιάδες σελίδες.
Όλα όσα εγραφησαν εδώ διά την κοσμοπολιτική θρησκεία του Κομμουνισμού/Αριστερισμού/ Μαρξισμού/Σύριζα αλλάζοντάς τα ελαφρώς ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και γιά τα άλλα κλαδιά της μεγάλης ατομοκεντρικής κοσμοπολιτικής ιδεολογίας/θρησκείας της Νεωτερικότητος, όπως ο καπιταλισμός/φιλελευθερισμός, ο Σοσιαλισμός κ.ο.κ.
Σημείωσις γιά όσους ξενίζονται από την λέξι "θρησκεία": "Θρησκεία" σημαίνει "έχω ισχυρές πεποιθήσεις περί του τί είναι ο άνθρωπος και ο Κόσμος" και αυτό ακριβώς ΕΙΝΑΙ η Νεωτερικότης και όλοι οι κλάδοι της, ΔΕΝ είναι απλώς απόψεις γιά την οικονομική διαχείρισι του κράτους ή γιά τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ή γιά το είδος του Πολιτεύματος ή γιά τους κοινωνικούς θεσμούς, π.χ. το πρώτο που μαθαίνει ο Αριστερός/Μαρξιστής/Συριζαίος είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει Θεός, Ανώτεροι Κόσμοι, Επέκεινα, Μετά θάνατον Ζωή, Ψυχή και Ψυχικά Φαινόμενα κ.ο.κ. ΙΔΟΥ διατί γνωρίζοντάς τα αυτά καλώς ο Μαρξισμός όπου εγκαθίσταται ΑΜΕΣΩΣ απαγορεύει/κλείνει τις ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ και φονεύει όποιους οπαδούς τους δεν αλλαξοπιστήσουν, όπως έγινε στην Αλβανία, στην Ανατολική Ευρώπη, στην ΕΣΣΔ, στην Κίνα. Εμβληματική εικόνα κατανοήσεως του πράγματος ο Λάζαρος Καγκάνοβιτς ο οποίος επί των ερειπίων της Εκκλησίας "του Χριστού", του γνωστού Ναού-Συμβόλου της Μόσχας εκραύγασε: "Επιτέλους, Χριστιανισμέ σε κατενίκησα!".
Επομένως, καταλήγομε απαντώντας στον φίλο μας: Πρόκειται διά δύο ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΝΕΣ κοσμοθεάσεις και ΟΦΕΙΛΕΙΣ γιά να θεωρείσαι λογικός άνθρωπος και όχι παράφρων να διαλέξης. Μπορείς να είσαι, είτε "αρχαιοελληνιστής", είτε Αριστερός-Συριζαίος. Ποτέ ΟΜΩΣ και τα δύο μαζί!
----------------
ΤΑ ΥΠΕΡΤΕΡΑ ΑΓΑΘΑ.
Το κείμενο "Η μοναξιά του Έλληνος" προεκάλεσε ερωτήσεις, είπε ένας φίλος:
Ασφαλώς ακολουθούμε μία μοναχική πορεία, τί πρέπει να κάνουμε όμως όταν δημιουργούνται ζητήματα με την υπεράσπισιν υπερτέρων αγαθών;
--Σε τέτοια ζητήματα, επιβιώσεως, εθνικά, κοινωνικά, πολιτειακά, θρησκευτικά, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εν γένει υποστηρίζομε χωρίς προκατάληψι την άποψι που συνάδει με το ΟΡΘΟΝ και την ΑΛΗΘΕΙΑ. Μαχόμεθα με την πλευράν του δικαίου και αυτοβούλως συμμαχούμε μ' αυτήν, διά παράδειγμα στο θέμα που ανεκίνησε προσφάτως η ΔΗΜΑΡ μέσω της κ. Rεπούση περί καταργήσεως των Θρηκευτικών στο σχολείο, η οποία είναι και η ΜΟΝΗ άποψις που συνάδει προς το Ανθρώπινο Δικαίωμα της Θρησκευτικής Ελευθερίας, ενεργώς και με όλες μας τις δυνάμεις ετάχθημεν υπέρ της κινήσεως αυτής.
===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ, ΚΑΙ Η ΑΘΕΪΑ.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ=ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ, ΑΘΕΪΑ=ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ.
ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ! ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΕΟΥΣ, ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΠΡΟΣΟΧΗ! ΝΕΑ ΟΠΛΑ!
ΒΑΣΙΚΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ

Εδώ στο Φ/Β μόλις άρχισε η συζήτησις διά την δραχμή και διά την υπεράσπισι της εδαφικής ακεραιότητος της πατρίδας μας κάποιοι φίλοι μας ενεφάνισαν μακρά προκατασκευασμένα κείμενα, αλλά και άλλοι, με τον δικό τους λόγο, είχαν αντιρρήσεις, εμφανίζοντας όλοι αυτοί τα νέα ιδεολογικά όπλα που έχουν κατασκευασθή κατά του Ελληνισμού.
1. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ:
Ο Ελληνικός Πολιτισμός αντί να αποτελεί το καύχημα, την δόξα και το μεγαλείον του Ελληνισμού καθίσταται ολέθριον φαρμάκι αυτοκτονίας του:
α. Ο Ελληνισμός δεν είναι οντότης φυλετική-εθνική-εδαφική-κρατική η οποία, εκτός των άλλων, παράγει και λαμπρόν πνευματικόν πολιτισμόν, αλλά, ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΩΝ πλήρως των πραγμάτων, είναι άσαρκος λαμπρός πνευματικός πολιτισμός και αυτόν πρέπει να φροντίσουμε (προφανώς από τον τάφον) να επιβληθή στην ανθρωπότητα και όχι να διατηρήσουμε τον Ελληνισμόν ως οντότητα φυλετική-εθνική-εδαφική-κρατική!
β. Το πράγμα τίθεται και εκβιαστικώς: οι βάρβαροι πολεμούν γιά την πατρίδα ενώ οι Έλληνες γιά "ιδανικά", ξεχνώντας βεβαίως ότι "Έλλην" ονομάζεται μόνον αυτός που έχει ενθρονίσει ως Αυθέντη και Κύριό του και Πρώτο Ιδανικό του την συλλογική οντότητα "Ελληνική Πατρίδα" και χωρίς να ορίζεται βέβαια ποιό είναι αυτό το υπέρτερον ιδανικόν χάριν του οποίου θα εγκαταλείψω αμαχητί το έδαφος της πατρίδος και τας θήκας των προγόνων (όποιο κι άν είναι αυτό, η εξυπηρέτησίς του αυτομάτως μου στερεί τον χαρακτηρισμόν "Έλλην")!

2. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ: 
Ο Αντιχριστιανισμός αντί να χρησιμοποιείται ως όργανον περαιτέρω εκκαθαρίσεως της εθνικής μας ταυτότητος και της πνευματικής Επανελληνίσεως του Ελληνισμού καθίσταται του απόλυτον όπλον της εξολοθρεύσεώς μας:
α. Ο μοναδικός εχθρός του Ελληνισμού είναι ο Χριστιανισμός, αυτός μας εταλάνησε επί 1.700 έτη και αν τον αποδιώξωμε όλα θα είναι καλά, αγνοώντας ότι ο Χριστιανισμός επί 1.700 ισοπέδωσε μεν τον Ελληνικό Πολιτισμό, όμως άφησε αλώβητο τον Ελληνισμό ως οντότητα φυλετική-εθνική-εδαφική-κρατική, ενώ τώρα υπέρτεροι εχθροί, το τέρας των Βρυξελλών, ο Μωαμεθανός έποικος, τα "νέα ήθη" της παγκοσμιοποιήσεως, ο κοσμοεξουσιαστής Διεθνής τοκογλύφος, εξοντώνουν οριστικά και τελεσίδικα, φυλετικά, εθνικά, εδαφικά και κρατικά την υπόστασι του Ελληνισμού ο οποίος γίνεται πλέον "ιστορικόν έκθεμα"!
β. Το πράγμα τίθεται και εκβιαστικώς: Γιά ποιό Ελληνισμό μιλάμε όταν δεν υπάρχουν πιά Έλληνες αλλά μόνον χριστιανοί! Αυτό αποτελεί ΔΕΙΝΗ διαστρέβλωσι της πραγματικότητος και θλιβερή σοφιστεία! Ασφαλώς, και η μητέρα σου και ο εξάδελφός σου, που είναι χριστιανοί, είναι εξ ίσου με σένα μέλη της φυλετικής-εθνικής-εδαφικής-κρατικής οντότητος Ελληνισμός (παρότι εσύ ο Δωδεκαθεϊστής είσαι φυσικά πιό τέλειος και ιδανικός Έλλην)! ΔΕΝ μπορείς να εξισώνης την αδελφή σου και τον κουμπάρο σου με τον έποικο μωαμεθανό, με το τέρας των Βρυξελλών, με τον κοσμοεξουσιαστή Διεθνή τοκογλύφο! Και ενώ εσύ θα επιζητείς την Επανελλήνισι μέσα από την έκλειψι του χριστιανισμού στην Ελλάδα, δεν θα υπάρχει πιά ούτε Ελλάδα, ούτε κι εσύ θα υπάρχης! 
[Ενεφανίσθησαν και κάποιοι, άσχετοι προφανώς, που ήθελαν να δώσουν μαθήματα αντιχριστιανισμού-αρχαιοπρεπείας εις εμάς! Ανήκομε στους πολύ ολίγους Έλληνες που επίσημα έχουν σηκώσει το λάβαρον της ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και της απελευθερώσεως του Ελληνισμού από τον χριστιανισμόν, όμως ΤΩΡΑ που οι Έρουλοι είναι ΕΝΤΟΣ των πυλών ΔΕΝ μπερδεύουμε τα πράγματα! Ξεχωρίζουμε τους βαρβάρους φονιάδες από τον παπά του χωριού μας!]

3. Ο ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΣ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ:
Ο Ελληνοκεντρισμός, η κακοήθης θεωρία ότι όλα τα ανεκάλυψαν οι Έλληνες και ότι τα επιτεύγματα του κόσμου όλου είναι "Ελληνικά" η οποία εγεννήθη απο σκοτεινούς κύκλους διά να πνιγή το Ελληνίζειν στο γελοίον, τώρα γίνεται έτι πλέον δηλητηριώδης αμφισβητούσα αυτήν καθαυτήν την φυλετική-εθνική-εδαφική-κρατική οντότητα Ελληνισμός!
α. Το ελληνικόν DNA το έχουν 250 εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο, τί ασχολούμεθα με τα εδώ 8 εκατ. και αυτή την γή;
β. 10 εκατομμύρια Κινέζοι ξέρουν άπταιστα αρχαία ελληνικά, αυτοί θα συνεχίσουν τον Ελληνισμο! Πήγε ποτέ στην Ιαπωνία; Οι ιάπωνες έχουν τα γνήσια ελληνικά πολιτιστικά χαρακτηριστικά, ο Ελληνισμός θα ζήση μέσα από τους Ιάπωνες!
Αυτά και άλλα πολλά θάταν ιδεώδες αντικείμενον γελωτοθεραπείας αν αυτή την υστάτη ώρα που τελειώνει η άμμος στην κλεψύδρα του Ελληνισμού δεν φάνταζαν τόσο μακάβρια πάνω από την κλίνη του ετοιμοθανάτου!
----- 
ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΩΤΕΡΟΝ ΟΛΩΝ!
Το τραγικώτερον όλων είναι ότι όλα αυτά τα τόσον απλοϊκά, αντιφατικά, παράλογα, ανάξια λόγου και γελοιώδη φαρμακερά δολώματα τα οποία προχείρως τα κατεσκεύασαν ΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, οι Ελληνίζοντες τα έφαγαν και τα τρώγουν απνευστί με ΤΕΛΕΙΑ ΑΚΡΙΣΙΑ! 
ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΕ!
=======
ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ:
Ευχαρίστως δέχομαι ως φίλους χριστιανούς, μωαμεθανούς και αθέους, όμως ΔΕΝ δέχομαι ως φίλους όσους ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ τα κάτωθι τα οποία δι' εμέ αποτελούν ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟΝ:
1. ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.
2. ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΗ.
3. ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΝ ΚΑΙ ΩΣ "ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ".
Παρακαλώ να εγκαταλείψουν την φιλία μας, ειδ' άλλως θα τους σβήνω εγώ!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΘẺΟΝΤΕΝ
ΒΑΣΙΚΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ

Φίλε μου που με ερωτάς γιατί το μπλόγκ HERCOLANO έχει γιά έμβλημά του τον βασιλιά Θέοντεν: ΕΠΕΙΔΗ μας κτυπούν γύρω-γύρω όλα αυτά τα όντα τα παράξενα που είδες στον "Αρχοντα":
1. Μας κτυπούν οι "αρχαιόθρησκοι" αριστεροί-Συριζαίοι ΕΠΕΙΔΗ εμείς έχομε ζωγραφίσει στον θόλο του Ναού μας (εκεί όπου οι χριστιανοί βάζουν τον "Παντοκράτορα", ακριβώς εκεί) την πανέμορφη που λέγεται "Ελληνική Πατρίδα" που γι' αυτούς είναι το "κόκκινο πανί" που τους αποθηριώνει!
2. Μας κτυπούν αυτοί που καπηλεύονται τις ονομασίες "δεξιός", "Έλληνας", "πατριώτης" κλπ ΕΠΕΙΔΗ γκρεμίζουμε τον "ελληνοχριστιανισμό", την σάπια και σαθρή πρόσοψι πίσω απ' την οποία κρύβουν την ιδεολογική τους γύμνια. 
3. Μας κτυπούν οι τάχα "αρχαιολάτρες" που γι' αυτούς Αρχαία Ελλάδα σημαίνει "είμαι χύμα", "κάνω ό,τι γουστάρω", "ασχημονώ ελεύθερα", ΕΠΕΙΔΗ βάζουμε στο παιχνίδι τάξη απαιτώντας ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ανεγνωρισμένη θρησκεία.
4. Μας κτυπούν οι οπαδοί της θρησκείας της Νεωτερικότητος, οι κοσμοπολίτες τόσον οι Δυτικόφρονες-φιλελεύθεροι όσον και οι Σοσιαλδημοκράτες και βεβαίως οι αριστεροι-Μαρξιστές, ΕΠΕΙΔΗ τολμούμε να δηλώνουμε ξεκάθαρα ΠΡΟΝΕΩΤΕΡΙΚΟΙ και να δείχνουμε χωρίς φόβο την σαθρότητα του αφελούς και γελοιώδους υλισμού-ατομοκεντρισμού τους και την αθλιότητα και φαιδρότητα των μύθων τους όπως της καθολικής ψηφοφορίας, της πολυπολιτισμικότητας, της πολυφυλετικότητας, της τάχα πολιτιστικής-νοητικής ισότητος των λαών κοκ!
5. Εχουν τέλος όλα αυτά τα όντα τα παράξενα που είδες στον "Αρχοντα"; Ομολογουμένως όχι! Πως λοιπόν θάχουν τέλος όλοι αυτοί που μας χτυπούν; Ιδού λοιπόν π.χ. αυτού οι "αρχαιόθρησκοι" που μας κτυπούν γιατί θέλουμε ΔΗΜΟΣΙΑ θρησκεία ενώ αυτοί ξέρουν καλύτερα ότι η θρησκεία μας είναι μυστικισμός, αρκάνα, εσωτερισμός, μυστική δοξασία και θεολογική μηχανολογία κι ό,τι άλλο παράδοξο μπορείς να φαντασθής, ΑΛΛΑ Ιδού και οι άλλοι που μας κτυπούν γιατί θέλουμε ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ, ενώ γι' αυτούς η θρησκεία μας είναι ΑΠΛΩΣ "δρώμενα", "γιορτές τύπου Όλυμπος", "πανηγύρια", κακόγουστο μασκάρεμα και καρναβάλι κ.ο.κ. και τελειωμό δεν έχει!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ

Τα δύο άκρα του χριστιανισμού ήρθαν κι έδεσαν με τους "αρχαιοθρήσκους"! Ναι! Ιλαροτραγωδία ο χώρος των "αρχαιοθρήσκων"! Αυθορμήτως γελάω, μετά βλέπω τι ζημία γίνεται στις ψυχές των ασθενεστέρων νοητικώς και θλίβομαι.
Χθες η Ελένη μου θυμισε όλους εκείνους που λένε ότι Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ (ο μοναδικός ως τώρα γνωστός εξωμότης που άφησε τον Ελληνισμό και προσεχώρησε στον Εβραϊσμό) και άρα ο σωστός "αρχαιόθρησκος" είναι αυτός που λατρεύει τον Χριστό! Μετά ανεκάλυψα τους άλλους! Κάτι Σατανιστές (Η ΓΝΩΣΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΙΡΕΣΙΣ που λατρεύει τον Σατανά, τον κύριο εκείνο που συνομιλεί με τον Ιεχωβά στο "Βιβλίο του Ιώβ") που λένε "ήμαστε pagan" επειδή λατρεύουμε τον Σατανά που οι χριστιανοί τον εικονιζουν σαν τον Θεό Πάνα, άρα ο ίδιος είναι!
===============
ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ (ώσπου να εξαντληθούμε λέγοντάς τα)
1. Με το νά λατρεύεις τον Χριστό ΔΕΝ γίνεσαι "αρχαιόθρησκος", χριστιανός γίνεσαι!
2. Με το νά λατρεύεις τον Σατανά ΔΕΝ γίνεσαι "αρχαιόθρησκος", χριστιανός-ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ γίνεσαι!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΠΟΙΟΙ "ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ"

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ "ΕΛΛΑΣ", ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΕΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ "ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ" (ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΗ ΕΤΣΙ). ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΠΟΙΑ "ΑΙΡΕΣΙ" ΤΗΣ ΑΝΗΚΕΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜ ΣΜΙΘ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ, ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ, ΚΕΝΤΡΩΟΣ ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ, ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ "ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗΣ", ΟΠΩΣ ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙΟΝΕΙ ΕΘΝΙΣΜΟ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ", "ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΣ" κλπ κλπ. ΑΥΤΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΩΜΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΦΥΛΟ EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΕΛΕΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΩΜΟΤΗ ΟΧΙ!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

Ο όρος "αρχαιόθρησκος"

Χρησιμοποιούμε την λέξι "αρχαιόθρησκος" ΜΟΝΟΝ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ διότι είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ η χρήσις του, καθώς εξυπονοεί κάτι παλαιό που ανεκαλύφθη πάλι τώρα ή κάτι παλαιό και όχι νέο-σύγχρονο, πόσσω μάλλον που στην νεοελληνική γλώσσα η λέξι "αρχαίος" έχει πολλές φορές υποτιμητική-χλευαστική έννοια ως το ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ του ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ, ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ! Από πού ως πού εξάλλου ο Δωδεκαθεϊσμός είναι 'αρχαίο" και ο χριστιανισμός ή ο μωαμεθανισμός "νέο"? 
Έχομε όνομα, είμεθα η Ελληνική Θρησκεία και γιά να μην μπερδεύονται τα πράγματα καθώς κι αυτήν την λέξι την έκλεψαν οι χριστιανοί και το Πατριαρχείο ονομάζει τον εαυτό του greek religion είμεθα (διόλου ΔΕΝ είναικακό να λεγόμεθα έτσι) "η Ελληνική Θρησκεία του Δωδεκαθέου".

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

Οι εχθροί μας -και ο Αρχιεπίσκοπος δεν είναι ο μόνος- ΔΕΝ θέλουν να μην υπάρχουμε, προτιμούν να υπάρχουμε αυτοπεριθωριοποιημένοι και αξιοθρήνητοι και όχι ως ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ανεγνωρισμένη θρησκεία.
Υπάρχει πλήθος το οποίον επιθετικά υποστηρίζει ότι είναι 'αρχαιόθρησκοι" και συγχρόνως θέλουν να είναι "ΧΥΜΑ" και παντοιοτρόπως σπιλώνουν όσους επιθυμούν ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ανεγνωρισμένη θρησκεία και ούτως εξαπατούν και τους ασθενεστέρους νοητικώς.
Φανερά όλοι αυτοί υπηρετούν την ατζέντα των εχθρών μας και επιχειρούν να μας πλήξουν εκ των έσω. Δεν ασχολούμεθα με τα κίνητρά τους, δεν είμεθα αστυνόμοι ή ψυχίατροι. Διαχωρίζομε την θέσι μας, τους καταγγέλομε αυτονοήτως, προειδοποιούμε τους φίλους μας να τους αποφύγουν και τους λέγομε: Η ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ που θα ξεχωρίσης αν κάποιος είναι πράγματι Δωδεκαθεϊστής, είναι να ιδής αν θέλει ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ανεγνωρισμένη θρησκεία ή όχι.

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ

Μιά αναπάντεχη συζήτησι άνοιξε και έβγαλε όλη την ισχυρογνωμοσύνη των φίλων μας ότι "ο σταυρός είναι ελληνικό σύμβολο", πράγμα που μόνον στους κύκλους της χριστιανικής προπαγάνδας έχει ακουσθή ως τώρα! Και η κατάληξις ήτο η διαπίστωσις μιάς φίλης μας ότι "εδώ τα 7/10 πιστεύουν ότι ο σταυρός είναι ελληνικό σύμβολο"!
Το σκέφθηκα και πιστεύω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα , όπως λέγουν οι ψυχίατροι, διακινήσεως "μηχανισμών αμύνης του Εγώ" διά να μην αφήσει το άτομον να καταρρεύση η προσωπικότης του διότι: Οταν ο ανθρωπος αρχίζει να συναισθάνεται την αλήθεια δύο δρόμοι ανοίγονται εμπρός του: 
=Ο πρώτος, να αφήση να διαλυθή η προσωπικότης του και να την ξανακτίση σε νέα βάσι, πρόκειται γιά διαδικασία επώδυνη, βαρεία ψυχική χειρουργική επέμβασι που αναπαρίσταται σε κάθε γνήσια μύηση: αποβιώνω ως χριστιανός και ανίσταμαι ως Ελλην. 
=Ο δεύτερος, διά της διακινήσεως "μηχανισμών αμύνης του Εγώ", όπως η απώθησις, η προβολή κλπ να εξέλθω της πραγματικότητος και να καταφύγω εις ένα φανταστικόν ιδικόν μου δημιούργημα ώστε να διατηρήσω αλώβητα τα πιστεύω μου και την ψυχική μου συγκρότησι: Ναί, ελληνικός ο σταυρός, τα στέφανα, η κολυμβήθρα, τα κόλλυβα, ο επιτάφιος, τα κεριά και τα λιβάνια, άρα δεν χρειάζεται ΚΑΜΜΙΑ αλλαγή, ΑΠΛΩΣ εμείς γνωρίζουμε ότι αυτά που γίνονται είναι ελληνικά και τί σημαίνουν, ενώ ο παπάς και ο Δεσπότης ζουν στην άγνοιά τους! Σ' αυτόν τον μηχανισμό κατατείνει και η χριστιανική προπαγάνδα εν Ελλάδι!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

Οι πιστοί της Ελληνικής Θρησκείας ΔΕΝ είναι ολόκληρος ο Ελληνισμός, είναι όμως ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΩΣ ο πυρήν και το υγιές τμήμα αυτού.
1. Είναι προφανές και κολοσσιαίο λάθος σου να λες ότι η αδελφή σου ή ο εξάδελφός σου επειδή ΔΕΝ απέταξαν την πλύσι εγκεφάλου που έχουν παντοιοτρόπως υποστή αλλά ακόμη σέβονται το Χ.Ο. ως "νομιμότητα" και "οιονεί ιθαγένεια" ΔΕΝ είναι Έλληνες! Είναι αυτόχρημα γελοίο να τους συγχέεις με τους αλλοφύλους και τους εχθρούς του γένους σου, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ, τους Μωαμεθανούς, τους Καφρίδες, τους Αθιγγάνους ή τους Αγγλογάλλους! 
2. Είναι προφανές και κολοσσιαίο λάθος σου να λες ότι ο Ελληνισμός είναι το Χ.Ο. κι ότι ΕΣΥ επειδή ΔΕΝ είσαι Χ.Ο. ΔΕΝ αποτελείς μέρος του σώματος του Ελληνισμού αλλά θέλεις νάσαι κάτι ξεχωριστό, απομονωμένο, αυτοπεριθωριοποιημένο, "κοινότητα" που μοναχή της κάνει αίτησι να μπή στο κλουβί του ζωολογικού κήπου! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ επιθυμούν οι εχθροί σου γιά να σε ακυρώσουν!
Είμεθα το το υγιές τμήμα τού οργανισμού που λέγεται Ελληνισμός και η προσπάθειά μας είναι ΜΙΑ: να φέρουμε την υγεία σ' όλο το σώμα, ΟΥΤΕ να το φονεύσουμε, ΟΥΤΕ να αποκοπούμε! ΕΙΜΑΣΤΕ μέρη αυτού του σώματος και αυτονόητα μας ενδιαφέρει η υγεία και η μακροημέρευσί του.

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ:

ΜΕ ΕΡΩΤΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ? 
ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ: ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙ ή ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΡΥΘΜΙΣΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΩΣ-ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΙΕΟΠΡΑΞΙΩΝ (ΟΠΩΣ π.χ. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧ. ΜΝΗΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧ. ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΕΤΟ ΣΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ (π.χ. ΤΩΡΑ, ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ - πράγμα που οι Χριστιανοί το ασκούν αυτονόητα και χωρί δεύτερη κουβέντα ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΒΑΛΗ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ). ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΝ -ΤΟ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟΝ- ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


Ο ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΒΑΣΙΚΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ

-Ο Προνεωτερικός άνθρωποςπροσδιορίζεται από ένα (κάπως χαλαρό) πλέγμα συλλογικών ταυτοτήτων και αξιών. Αισθάνεται ότι ανήκει στην οικογένεια, στην φρατρία, στην γειτονιά, στην πόλι, στην πατρίδα, στο έθνος, στον λαϊκό πολιτισμό, στο κράτος, στον Πολιτισμό και ότι οφείλει να υπακούη στις στοιχειώδεις αρχές που έχει θέσει η Κοινωνία (όπως η εντιμότης ή η εμπορική πίστις) γιά να δύναται να υπάρχη ως οργανωμένον συγκρότημα ατόμων. Αισθάνεται ότι δεσμεύεται ως μέλος μιάς οικογενείας, μιάς φάρας, ενός τόπου κ.ο.κ. Μαθαίνει ότι μ' αυτόν τον τρόπο διάγει π.χ. ο Μανιάτης, ότι ο Ελλην έχει αυτες τις αξίες κ.ο.κ. κι ακόμη ότι οφείλει να τηρεί ένας επαγγελματικό και έναν προσωπικό ηθικό κώδικα κ.ο.κ. Με άλλες λέξεις είναι ο "πολυδιάστατος άνθρωπος". Επιπροσθέτως, διά να δύναται ο άνθρωπος να εφαρμόση αυτές τις αξίες εφοδιάζεται από την εν γένει παιδεία του με το όργανον το αποκαλούμενον "κριτική ικανότης".
-Η εφαρμογή μεθόδων χειραγωγήσεως όπως η πλύσις εγκεφάλου και η εφαρμογή των τεχνικών της "κοινωνικής μηχανικής" επί του πολυδιαστάτου ανθρώπου είναι πρακτικώς αδύνατη.
-Διά ταύτα η Νεωτερικότης έδρασε με την εξής μέθοδο: συστηματικώς και επί δύο συναπτούς αιώνες αφαιρούσε από τον άνθρωπο μία-μία όλες τις ανωτέρω αξίες, πρόχειρα παραδείγματα πολλά, από τον χλευασμό του "ελληνικού φιλότιμου" ως την ενοχοποίησι της πίστεως στο έθνος πούγινε έγκλημα και κακούργημα το οποίον λέγεται "εθνικισμός" και που δείχνει ότι είσαι "κακός άνθρωπος" και φυσικά σε αποκεφαλίζει κοινωνικώς (Να γιατί τον αποτάσσουν μετά βδελυγμίας κι οι φίλοι μου από την Θεσσαλία)! 
-Αφαιρώντας μία-μία όλες τις ανωτέρω αξίες η Νεωτερικότης στην θέσι τους ετοποθέτησε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ η οποία και θα χαρακτηρίζει εφεξής τον άνθρωπο: το μέγεθος του πορτοφολίου, την αξία "νάχεις το παραδάκι" (αθάνατο νόμισμα αξίας ο παράς και το γρόσι). Διά τούτο και βλέπετε σήμερα κάθ άλλη αξία να χλευάζεται με άπόλυτη ειρωνεία! ΄Ενας φίλος όταν θελει να ευθυμήση η παρέα λέγει σύντομα ανέκδοτα, όπως "ζούμε γιά το φιλότιμο", "έπεσε υπέρ πατρίδος" κ.ο.κ. και βγάζει πολύ γέλιο! Δηλαδή η Νεωτερικότης με σύστημα και τέχνη κατεσκεύασε το αριστουργημά της, τον ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.
-Συγχρόνως με τα ανωτέρω, μία άλλη μηχανική εφηρμόσθη με μεγάλη μεθοδο και τέχνη αφ' ενός στην γενικώτερη παδεία που δίδουν τα ΜΜΕ και αφ' ετέρου ειδικώς στην σχολική παιδεία, με σκοπό, ο οποίος και επετεύχθη, να αφαιρεθή από τον άνθρωπο το όργανον της κριτικής ικανότητος ώστε να μεταβληθή σε πραγματικό ανιμάλιο.
-Οταν έχεις να χειρισθής πλέον τον μονοδιάστατο άνθρωπο η εφαρμογή των μεθόδων χειραγωγήσεως όπως η πλύσις εγκεφάλου και η εφαρμογή των τεχνικών της "κοινωνικής μηχανικής" γίνεται πλέον απλή και εύκολος.
-Συμπερασματικώς: Τα ανωτέρω επεξηγούν τα ψυχικά φαινόμενα που παρατηρούνται σήμερον στην ελληνική και ευρωπαϊκή κοινωνία.

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


Ο ΛΑΪΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ
ΒΑΣΙΚΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ

Χθες βράδυ είχε ανάψει εδώ η συζήτησις διά το τί είδους ηγέτη χρειάζεται ο Ελληνισμός και μιλούσαμε γιά τον λαϊκό ηγέτη: 
Υπάρχουν πολλοί τρόποι διά να εμφανισθή σε μία χώρα ένας "ηγέτης". Αυτός μπορεί να είναι "παιδί του κομματικού σωλήνα", όπως ο κ. Κουτσούμπας, ή δημιούργημα συστηματικής προπαγάνδας των ΜΜΕ, όπως ο κ. Σημίτης, ή γόνος της "κληρονομικής βασιλείας" όπως ο κ. Γ. Παπανδρέου ή ο εκλεκτός της Ξενοκρατίας, όπως πλείστοι όσοι Έλληνες "ηγέτες" κ.ο.κ. Στην σημερινή Ευρώπη έχουν εφευρεθή δύο νέοι και ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ τρόποι, πρώτον "ηγέτες" που δημιουργούν, εγκρίνουν ή σκαιώς αποπέμπουν οι σκοτεινοί οπισθόδομοι της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών, πρόσφατον παράδειγμα η σύγχρονη αποπομπή των πρωθυπουργών Ελλάδος (Γ. Παπανδρέου), Πορτογαλίας, Ισπανίας, και δεύτερον ο αιφνίδιος διορισμός "ηγέτου" από την πυγμή της διεθνούς υπερεξουσίας των Τοκογλύφων, όπως έγινε στην Ιταλία με τον κ. Μόντι και τώρα με τον κ. Λέτα.
Όταν το "σύστημα της Δημοκρατίας" λειτουργεί ομαλώς τότε ο λαός εκμαυλισμένος και αλυσσοδεμένος με τεχνικά δεσμά όπως η υποχρεωτική πελατειακή σχέσις ή η καταλυτική και εκφοβιστική επιρροή των ΜΜΕ, επινεύει στις προεπιλεγμένες υποψηφιότητες μέσω της καθαρώς τελετουργικής διαδικασίας των εκλογών της καθολικής ψηφοφορίας.
Όπως αντιλαμβανόμεθα οι "ηγέτες" αυτοί ουδεμίαν σχέσιν έχουν με τον λαόν, τους πόθους του, τις ανάγκες του και τις βουλήσεις του, δι' αυτούς ο λαός αποτελεί εμπόδιον και διοικείται διά διαφόρων "μηχανών" χειραγωγήσεως και εξαπατήσεώς του, π.χ. γνωστόν και πανθομολογούμενον ότι τα κόμματα άλλα λέγουν στο προεκλογικό πρόγραμμά τους κι άλλα κάμνουν μετά· ο λαός το γνωρίζει και με δουλικήν υποταγήν το ανέχεται! 
------
Όμως, όταν το "σύστημα" αρχίζει να χάνη την συνοχήν του, όπως εις περιπτώσεις οικονομικής κρίσεως τότε τα πράγματα αλλάζουν και διά τούτο λέγουν οι πολιτειολόγοι ότι τα σύχρονα ευρωπαϊκά πολιτεύματα έχουν ως βάσιν λειτουργίας των την "απάθειαν των πολιτών" η οποία εξαγοράζεται με την παροχήν "ευημερίας". Όταν λοιπόν το "σύστημα" αρχίζει να μην παρέχει πλέον υλικά αγαθά τότε λύονται τα δεσμά του λαού, η πίστις στην πανσοφία των ΜΜΕ, στην κρατική προπαγάνδα, η προσκόλλησις στην πελατειακή σχέσι. Τότε εις αυτάς τας καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης ο λαός απελευθερωμένος πλέον από τους δοτούς "ηγέτες" του αναζητεί ιδικόν του ηγέτη, τον εξ ορισμού "λαϊκό ηγέτη"! Ο οποίος ονομάζεται "λαϊκός ηγέτης" ακριβώς διότι τον γεννά ο λαός και αυτός εκφράζει τους πόθους του λαού και ό,τι πιό ωραίο και αγνό κρύβει ο λαός στην ψυχή του. 
------
Εδώ αξίζει να αναφερθή παρενθετικώς ότι το εξουσιαστικόν σύστημα ΔΕΝ ενοχλείται από τας αλόγους εκρήξεις της λαϊκής οργής, αντιθέτως τας επιδιώκει και πολλάκις διά προβοκατόρων τας δημιουργεί! Αποτελεί δικλείδα ασφαλείας του συστήματος η εκτόνωσις της οργής δι' "επαναστάσεως" όπου αφού ο λαός κάψει 5-6 καταστήματα συμπολιτών του και 2-3 πολυκατοικίες και αποκτείνει 3-4 υπουργούς και κοπωθεί, το σύστημα θα του "φορέσει" τεχνηέντως έναν από τους αρκετούς "κατεψυγμένους πρωθυπουργούς" (όπως ελέγαμε και το '64) που έχει στό ψυγείον του! Μόνον ένα φοβάται το "σύστημα", τον λαϊκό ηγέτη και δια τούτο καθημερινώς και τελετουργικώς τον καταράται και τον εξορκίζει και δημιουργεί επαναστατικάς ομάδας και κινήματα τα οποία διαλαλούν ότι "δεν έχουμε ανάγκη από ηγέτη" και αυτό αποτελεί την λυδία λίθο την αποδεικνύουσα την "στημένη" και προβοκατόρικη φύσι τους.
------ 
Τίνι τρόπω αναδεικνύεται ο λαϊκός ηγέτης; Με έναν απλούστατο τρόπο, με τις λαϊκές ζυμώσεις: Καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να κάνουμε κάτι, συζητούμε, λέμε π.χ. να μοιράζουμε φυλλαδια στο μετρό, μεγαλώνουμε, αποφασίζουμε, να βάλουμε τον φίλο μας τον Τάδε να μας εκπροσωπεί, κάποτε γινόμαστε 100 άτομα, κάνουμε μά πρώτη εμφάνισι, ο φίλος μας μιλάει, εκφράζει τις σκέψεις μας. Αυτά, την εποχή των λαϊκών ζυμώσεων συμβαίνουν ταυτοχρόνως σε πολλά σημεία και κάποια στιγμή όλες αυτές οι λαϊκές ομάδες συνενώνονται υπό μία ηγεσία που αυτές έχουν μ' αυτόν τον απλούστατο τρόπο αναδείξει! Προσοχή! Ο λαϊκός ηγέτης εξ ορισμού αναδύεται από την ψυχή του λαού! Δεν είναι κάποιος που ο λαός τον δέχεται!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ

Με όλους αυτούς τους φίλους μας από παλιά που πολιτεύονται και που μας εκφράζουν την αγάπη τους γιά την Ελληνική Θρησκεία έχομε μία ΔΙΑΜΕΤΡΙΚΩΣ αντίθετη πολιτική αντίληψι:
1. Αυτοί έχουν την πολιτική αντίληψι "εκ των άνω προς τα κάτω": αφού με τις συνήθεις παλαιοκομματικές μεθόδους γίνουμε κυβέρνησι κατόπιν θα κτισθή (επιβαλόμενο εκ των άνω) το τέλειο κράτος, όπως το θέλουμε, σαν τούρτα πολυόροφη πολυτελείας και τότε θα βάλουμε οπωσδήποτε στην κορυφή το κερασάκι-Ελληνική Κοσμοθέασι-Ελληνική Θρησκεία. Βεβαίως όσοι τους ψήφισαν θα έχουν εξαπατηθή διότι σ' αυτούς ΔΕΝ θα ομιλούν ούτε γιά το τέλειο κράτος, ούτε γιά την Ελληνική Κοσμοθέασι, αλλά γιά άλλα: διορισμό στο Δημόσιο, βοήθεια γιά το δάνειο κοκ και όλα αυτά τα ωραία, ακόμη κι αν βγουν αλήθεια, θα φορεθούν σ' έναν λαό που ούτε θα τα καταλαβαίνει, ούτε θα τα θέλει, όπως έγινε με τα κομμουνιστικά καθεστώτα, τουτέστιν θα ζήσουν μόνον όσο χρόνο θα τα επιβάλλει η κρατική βία.
2. Εμείς έχομε την πολιτική αντίληψι "εκ των κάτω προς τα άνω": Μιλάμε γιά την Ελληνική Θρησκεία, διαδίδουμε την Ελληνική Κοσμοθέασι, διπλάθουμε συνειδήσεις που γίνονται παραδείγματα, επηρεάζουν τους γύρω τους, διαμορφώνουν μία "δημιουργική μειονότητα" η οποία γίνεται πρόξενος λαϊκών ζυμώσεων, βοηθάει τον λαό να βγάλη τον καλό εαυτό του, δημιουργεί τον λαϊκό ηγέτη, γίνεται κατόπιν πλειονότης, η Ελληνική Κοσμοθέασι γίνεται πίστις λαϊκή και ψυχικό βίωμα του πληθυσμού και οριστικά στεριώνει στην ψυχή του Έθνους. Δηλαδή, αρχίζομε να εργαζόμεθα από τις ρίζες προς τα άνω έχοντας την Ελληνική Θρησκεία-Ελληνική Κοσμοθέασι ως ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΝ της αναγεννήσεως του Ελληνισμού. 

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
(β΄ΕΚΔΟΣΙΣ)
ΒΑΣΙΚΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ

=ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΗΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΤΙ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
=(ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΤΑ ΑΠΛΑ ΑΤΟΜΑ, ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΜΟΝΟΝ ΟΛΟΓΥΜΝΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ή ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΧΩΡΙΣ ΖΩΟΛΟΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ)
=ΝΑΙ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΣΘΕ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ή ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΑΔΙ ΤΗΣ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ-ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ κ.ο.κ.
=ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ! ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ" ΠΑΥΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΝΑΝΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΝΕΩΤΕΡΙΚΟΣ!
=ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΕΣΟΝΤΕΣ-ΑΠΟΘΕΩΘΕΝΤΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΟΙ "ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΗΣΑΝΤΕΣ ΕΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙ" .
=ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΙ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ, ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ, ΔΑΝΕΙΚΑ ή ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΟΣ "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
=ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΜΥΛΟΠΕΤΡΑ: ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΑΓΙΣΗ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
=ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΑΡΥ ΝΑ ΕΝΘΡΟΝΙΖΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ "ΠΑΤΡΙΔΑ"!
=ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΞΕΚΟΒΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ" - ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ-ΚΚΕ=ΤΕΛΟΣ!
=ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΤΟΝ ΕΥΣΤΟΧΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ (ΙΔΡΥΤΗΣ ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΛΑΔΙΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΣΚΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΗΘΟΥΣ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΩΣ ΑΘΕΪΣΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ), ΠΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΡΑΣΙ: «ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
=ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΔΙΚΩΣ ΜΕ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΗΣ, ΝΑΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ! ΑΔΙΚΩΣ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΝΕΟ-ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ: ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ όχι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΕΘΝΙΣΤΗΣ όχι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ, ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΞΙΟΓΕΛΑΣΤΑ, ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ! ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣ ΕΥΚΟΛΑ!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΕΛΛΗΝ"?

ΕΓΡΑΦΗ: Όταν οι άλλοι λαοί πολεμούσαν για την πατρίδα κ τα σύνορα, εμεις πολεμούσαμε για ιδανικά! 
=ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ "ΕΛΛΑΣ-ΠΑΤΡΙΔΑ" ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΩ ΤΟ "ΙΔΑΝΙΚΟ" ΜΟΥ, "ΑΥΘΕΝΤΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΛΕΜΩ ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΕΓΟΜΑΙ "ΕΛΛΗΝ"
==ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΝ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΝΘΡΟΝΙΖΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ "ΙΔΑΝΙΚΑ" ή "ΙΔΕΕΣ'' κοκ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΕ ΕΛΛΗΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΑΠΛΩΣ "ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΙΔΑΝΙΚΑ"=ΣΑΦΕΣ !
==ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ή ΚΑΙ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΛΑΔΙ ΤΗΣ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ κλπ. ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΓΟΜΕ ΕΛΛΗΝ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΑΠΛΩΣ "ΑΤΟΜΟ"!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΟΛΙΓΗ ΘΛΙΨΙ
.
Άλλοτε η ζωή ήταν καλή κι η πιό πλούσια χώρα του κόσμου είναι η Ελλάς. Όλοι οι κάτοικοι του χωριού μας είχαν αγοράσει κι ένα σπιτάκι στην Αθήνα ή στον Πειραιά. Τώρα είπε ο κ. Υπουργός θα μας τα πάρουν γιατί είναι σκάνδαλο, είπε, οι Γερμανοί νάχουν 0,4 σπίτια κι εμείς 2,3.
Εγώ απόρησα, εντάξει θα πάρει όλα τα σπίτια των φτωχών το Δημόσιο ή οι Τράπεζες, κι ύστερα; Τί θα τα κάνουν ύστερα; 
Ένας φίλος που ξέρει απ' αυτά (στέλεχος της Ν.Δ.) μου είπε: «Θα τα δώσουμε στους εποίκους.» Απόρησα: «Αφού είναι πρόγραμμα ο εποικισμός δεν θα πετύχαινε πολύ καλύτερα με οικονομική ευμάρεια να μην παραπονούμαι ότι ο έποικος μου τρώει την δουλειά;» Γέλασε: «Δεν ξέρεις από κοινωνική μηχανική! Με την φτώχεια θα ασχολείσαι με την τσέπη σου και τα κόμματα, "στημένα" όλα, θα ξεχωρίζουν από αυτό, μνημονιακά κι αντιμνημονιακά! Ο εποικισμός δεν θα φαίνεται στην ατζέντα! Δεν είδες που έχουμε έτοιμη την άλλη κατάστασι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αντιμνημονιακή ατζέντα και φιλο-εποικιστική, κι ήταν έτοιμη πριν απ' τις εκλογές αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτος, είχαν μοιρασθή και τα υπουργεία! Ετσι είναι "στημένο" το παιχνίδι: Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ μνημονιακή ατζέντα και φιλο-εποικιστική, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιμνημονιακή ατζέντα και φιλο-εποικιστική!»
Σκέφθηκα τους φίλους μου τους ευκολόπιστους που είναι Ελληνίζοντες και αριστεροί-Συριζαίοι και τους ενοχλεί το Χ.Ο. και περνούν την μέρα τους χλευάζοντάς το και διόλου ο εποικισμός. Σκέφθηκα τους φίλους μου τους ακόμη πιό ευκολόπιστους που είναι ΑΝΕΛ και τους ενοχλούν δύο πράγματα, το μνημόνιο και "η βία κατά των μεταναστών"! Βέβαια από μία πλευρά τους χαίρομαι διότι έχουν πίστι στην "πακιστανική φιλοξενία", ενώ εγώ δεν έχω!
Έτσι, ετοιμάζω τα μπογαλάκια μου γιά να μεταναστεύσω στην Νέα Ζηλανδία που έχω δυό καλούς φίλους! Ασφαλώς θα έχω ολίγη θλίψι διά το αδόκητον τέλος του Ελληνισμού, όμως -τί να κάμωμε;- όλα έχουν ένα τέλος! Αναπολώντας, άλλωστε, την Ιστορία ποιός ημπορεί να πιστέψη το τέλος της Ασσυρίας;

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===


ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΦΡΑΣΙ ΤΟΥ ΣΡΙ ΠΡΑΜΠΟΥΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ "ΓΑΝΤΙ" ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΘΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ:
"Η ΥΛΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ" εγώ θα προσέθετα: "ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑ"

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"

--ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ (ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΕΘΝΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ) ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ-ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ- ΕΝΝΟΙΑ "ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ" ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΣΑΝ ΚΟΛΟΝΝΑ ΠΟΥΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΛΕΠΤΗ ΦΕΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΝΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΨΗ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΣΤΩ, ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΟΙ <<ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΠΡΟΜΑΧΙΣΑΝΤΕΣ ΕΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙ>>, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΔΡΑΓΑΤΣΑΝΙ (ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΜΟΡΕΤΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Η ΤΑΤΙΑΝΑ) --ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ! ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΡΦΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΟΥΤΕ ΑΜΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΕΜΜΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΠΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΟΝΤΟΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ", "ΠΑΤΡΙΔΑ"!

===ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ===

ΙΤΑΛΙΑ: Η πρώτη μαύρη Υπουργός (που ήρθε παράνομα από το Κονγκό στην Ιταλία), θέλει να δώσει ιθαγένεια σε κάθε παιδί λαθρομετανάστη που θα γεννιέται στην χώρα

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΙΤΑΛΙΑ: Η πρώτη μαύρη Υπουργός (που ήρθε παράνομα από το Κονγκό στην Ιταλία), θέλει να δώσει ιθαγένεια σε κάθε παιδί λαθρομετανάστη που θα γεννιέται στην χώρα


Ακόμα και ο Μπέπε Γκρίλο εναντιώθηκε στην προωθούμενη από την κεντροαριστερά νομοθεσία για αυτόματη χορήγηση της ιταλικής υπηκοότητας στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα. Ο Γκρίλο δήλωσε ότι ο νόμος μπορεί να ψηφιστεί μόνο μετά τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.Αυτή του η δήλωση ήταν ικανή να κάνει κάποιους αριστερούς να του επιτεθούν λέγοντας ότι «αρνείται δικαιώματα όπως οι φασίστες». Άρα κατά τα αριστερά μυαλά όποιος ζητάει δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, είναι «φασίστας»

Με παρέμβαση στο προσωπικό του μπλογκ, ο Μπέπε Γκρίλο, επικεφαλής του Κινήματος 5 Αστέρων (M5S), αναφέρει ότι «αν θεωρηθεί αναγκαίο να αλλάξουν οι ισχύοντες κανόνες, τότε πρέπει να επιλεγεί η οδός του δημοψηφίσματος κι όχι αυτό να γίνει με πρωτοβουλία μιας μικρής ομάδας βουλευτών».
Ο Γκρίλο προσθέτει επίσης ότι «στην Ιταλία υπάρχει ήδη ένας νόμος που επιτρέπει στα παιδιά με αλλοδαπούς γονείς τα οποία γεννιούνται και διαμένουν στην χώρα ως το 18ο έτος της ηλικίας τους να ζητούν την ιταλική υπηκοότητα μόλις ενηλικιώνονται».

Η παρέμβαση Γκρίλο αποτελεί απάντηση στην νέα υπουργό αρμόδια για την ενσωμάτωση των μεταναστών Σεσίλ Κιέντζ (Cecile Kyenge), η οποία έχει ανακοινώσει ότι θα δώσει μάχη για να ψηφιστεί νόμος που να προβλέπει την αυτόματη χορήγηση ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στη χώρα.

Η Kyenge έχει πει ότι μια από τις κύριες προτεραιότητές της είναι η αλλαγή της νομοθεσίας περί ιθαγένειας της Ιταλίας, η οποία βασίζεται στην καταγωγή και όχι στον τόπο γέννησης.

"Όποιος έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ιταλία, είναι Ιταλός", είπε στην Repubblica TV.

Ποια είναι όμως αυτή η νέα υπουργός με το μη ιταλικό όνομα που είναι αρμόδια για την ενσωμάτωση των μεταναστών;
Πρόκειται για την πρώτη μαύρη υπουργό της Ιταλίας, της κυβέρνησης του ανθρώπου της Bilderberg - Enrico Letta. Ο διορισμός της Kyenge, (η οποία είναι οφθαλμίατρος), επευφημείται από τα κατεστημένα φιλο-πολυπολιτισμικά media, τα οποία άρχισαν να κατηγορούν τους Ιταλούς που αντιδρούν για «ρατσισμό».
 
Η Cecile Kyenge είναι από το Κονγκό της Αφρικής και έχει ομολογήσει ότι ήρθε παράνομα στην Ιταλία, την πρώτη φορά. Ήρθε να σπουδάσει ιατρική και παντρεύτηκε Ιταλό.
 
[Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσαν οι Κονγκολέζοι εάν καθ’ υπόθεσιν, τον καιρό που αντιμετώπιζε η χώρα τους σοβαρό πρόβλημα μαζικής μετανάστευσης Ευρωπαίων, τοποθετείτο ένας λευκός Ευρωπαίος υπουργός και δήλωνε ότι είναι υπέρ της αυτόματης χορήγησης κονγκολέζικης υπηκοότητας σε κάθε παιδί Ευρωπαίου μετανάστη που γεννιόνταν στο Κονγκό. Δεν ξέρω αν θα τους αποκαλούσαν «ρατσιστές».Στο δικό τους λεξικό «ρατσιστής» είναι μόνο ο λευκός].
Πάντως η Kyenge την περασμένη εβδομάδα, αποφάνθηκε ότι οι Ιταλοί δεν είναι ρατσιστές, αλλά ότι κάποιοι απλώς έχουν «άγνοια των άλλων πολιτισμών».

Ποιον πολιτισμό όμως εννοεί η μαύρη υπουργός, η οποία συν τοις άλλοις, δήλωσε: «τονίζω με υπερηφάνεια ότι είμαι μαύρη» και δεν δέχτηκε τον όρο «έγχρωμη» (βέβαια, εάν λευκός υπουργός έλεγε «τονίζω με υπερηφάνεια ότι είμαι λευκός» θα είχε πέσει… ο Πύργος της Πίζας από τις αντιρατσιστικές διαμαρτυρίες);

Η νέα υπουργός λοιπόν, γεννήθηκε σε μια πολυγαμική οικογένεια στο Κονγκό, και μάλλον σκοπεύει να θεσπίσει την πολυγαμία και στην Ιταλία, για να πάψουν πλέον οι Ιταλοί να έχουν άγνοια άλλων πολιτισμών.

Γεννημένη σε μια οικογένεια με 38 παιδιά από τις τέσσερις συζύγους που είχε ο πατέρας της, έδωσε, ως καθολική, καιμαθήματα στην εκκλησία για το πως να "προσαρμόζεται" καλύτερα στον κόσμο, εξάροντας την πολυγαμία, λέγοντας ότι:

«Μεγαλώνοντας με τόσους πολλούς αδελφούς και αδελφές είχα την εντύπωση ότι ζούσα σε μια κοινότητα. Αυτό διευκολύνει τις σχέσεις με την υπόλοιπη κοινωνία, έξω από την οικογένεια», δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό.
Ο βουλευτής της Λίγκας του Βορρά Mario Borghezioδήλωσε; "Η Kyenge θέλει να φέρει τα έθιμα της φυλής της στο Κονγκό στην Ιταλία told Radio 24.

Ο Borghezio είπε επίσης: «Αυτή είναι μια κυβέρνηση Bonga Bonga. Θέλουν να αλλάξουν το νόμο για την ιθαγένεια με το Jus soli (δίκαιο της γης).

Ο πρώην δήμαρχος της Τρεβίζο Giancarlo Gentilini είπε: "Οι Αφρικανοί είναι Αφρικανοί, και ανήκουν σε μια εθνική ομάδα που είναι πολύ διαφορετική Δεν παράγουν ιδιοφυΐες, απλά συμβουλευτείτε την εγκυκλοπαίδεια του Μίκυ Μάους. Η Kyenge κάνει την γιατρό, της δώσαμε μια θέση σε ένα τοπικό νοσοκομείο που αφαιρέθηκε από κάποιο Ιταλό γιατρό».
Ο Matteo Salvini, γραμματέας της Λίγκας στη Λομβαρδία,χαρακτήρισε την 48χρονη Kyenge "το σύμβολο μιας υποκριτικής, «καλής» αριστεράς που θα θέλει να καταργήσει το έγκλημα της παράνομης μετανάστευσης και σκέφτεται μόνο για τα δικαιώματα των μεταναστών και όχι τα καθηκόντά της".

Ο άσσος της Milan και της εθνικής Ιταλίας Mario Balotelli,χαρακτήρισε τον διορισμό της «ένα περαιτέρω, σημαντικό βήμα προς μια πιο πολιτισμένη και υπεύθυνη ιταλική κοινωνία».

"Ο Mario Balotelli δεν είναι υπουργός. Κλωτσάει μια μπάλα και αυτό είναι καλό, αν κάποιος από το Κονγκό ή την Αφρική θέλει να το κάνει αυτό" είπε ο Borghezio.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η σκληρή νομοθεσία περί «ρητορικής μίσους» στον Καναδά που περιορίζει την ελευθερία του λόγου και ποιοι εργάστηκαν για αυτήν

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Η σκληρή νομοθεσία περί «ρητορικής μίσους» στον Καναδά που περιορίζει την ελευθερία του λόγου και ποιοι εργάστηκαν για αυτήν



Ο Καναδάς είναι μία από τις χώρες που τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιήσει μερικούς από τους πιο ακραίους νόμους κατά της ελευθερίας του λόγου στο κόσμο (Hate Speech laws). Ο Καναδάς είναι η χώρα επίσης στην οποία εγκαστάθηκε ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός νέων μη δυτικών μεταναστών τα τελευταία χρόνια.

Το εβραϊκό λόμπι, μέσω του Καναδικού Εβραϊκού Κογκρέσου (CJC) με τον Bernie Farber, η Καναδική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CHRC) και η γνωστήADL της B'nai B'rith, καθώς και ο πρώην Καναδός υπουργός Εσωτερικών Irwin Cottler (εβραϊκής καταγωγής) υπήρξαν οι βασικοί υποκινητές αυτής της νομοθεσίας.

Ο Cottler (φωτο) ήταν αυτός που έφερε το Νόμο περί «εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας» που ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο (το 2000).

Ο Cottler αργότερα έγινε πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Επιτροπής Εξωτερικών και του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

«Η Καναδική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις για να κλείσουν ιστοσελίδες και να τεθούν απαγορεύσεις εφ’ όρου ζωής σε webmasters που σύρονται ενώπιον των δικαστηρίων της»(Fournier - src).

Οι συνδυασμένες εβραϊκές προσπάθειες ήταν πολύ επιτυχείς στην ψήφιση νόμων που είναι τόσο ακραίοι ώστε όταν ήρθαν να βλάψουν τον νεοσυντηρητικό εβραϊκής καταγωγής δημοσιογράφο Ezra Levant* (φωτο), ο οποίος δημοσίευσε τα δανέζικα καρτούν για τον Μωάμεθ, είπε χωρίς να μασήσει τα λόγια του τα εξής:

«Το Καναδικό Εβραϊκό Συνέδριο (CJC) είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος επιβολής ‘εγκλημάτων σκέψης’ της Καναδικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ένα σύστημα που είναι στημένο εναντίον των πολιτικών εχθρών του CJC του». 

Και

«Μια γενιά πριν, ανελεύθερα στοιχεία από την "επίσημη" εβραϊκή κοινότητα άσκησαν πιέσεις στις καναδικές κυβερνήσεις να θεσπίσουν νόμους που θα περιορίζουν την ελευθερία του λόγου.
Οι στόχοι των νόμων αυτών ήταν πάντα φτωχοί, ανοργάνωτοι, αβλαβείς λοξοί νεοναζί και συνωμοσιολόγοι, όπως ο Ernst Zundel (φώτο) και ο Jim Keegstra – ανύπαρκτοι που μετατράπηκαν σε διεθνείς προσωπικότητες,όταν διώχθηκαν για ‘εγκλήματα σκέψης’ που διέπραξαν.

Αλλά έλα τώρα έρχεται ο κ. Elmasry και ο κ. Soharwardy [Μουσουλμάνοι ακτιβιστές] και οι όμοιοί τους, χρησιμοποιώντας το ίδιο ‘οπλοστάσιο’ που καθορίστηκε από το Καναδικό Εβραϊκό Κογκρέσο.
Τι παράξενο μέρος που είναι ο Καναδάς το 2008, όπου η αστυνομία φροντίζει  περισσότερο για τα ανθρώπινα δικαιώματα από ότι ενδιαφέρονται οι επιτροπές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοιχρησιμοποιούν τους νόμους περί ρητορικής μίσους που έχουν συνταχθεί από τους κοσμικούς Εβραίους .. » - Πηγή:Globe & Mail, 21 Ιανουαρίου 2008 - What a strange place Canada is 

- Το 1999, ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ είπε, «οι επιτροπές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως εξελίσσονται, είναι μια επίθεση στις θεμελιώδεις ελευθερίες μας και τη βασική ύπαρξη μιας δημοκρατικής κοινωνίας ... Είναι στην πραγματικότητα ολοκληρωτισμός. Θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι πολύ τρομακτικό".

Και έτσι θα έπρεπε. Η λογοκρισία είναι ένα πλήρους κλίμακας πρόγραμμα της  καναδικής κυβέρνησης. Τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε ένα σχέδιο «που θα επιτρέπει να αποσυρθεί κάθε οικονομική βοήθεια σε οποιαδήποτε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή που θα είναι «προσβλητική» ή «ενάντια στο κοινό συμφέρον».
Φωτο: Ο πρωθυπουργός του Καναδά Stephen Harperανάμεσα σε μέλη της εξτρεμιστικής και ρατσιστικής αίρεσηςChabad Lubavitch.

Ο Harper είναι τόσο φιλο-εβραίος, που ορισμένοι Εβραίοι αναρωτιούνται αν είναι κρυπτοεβραίος. Ο Stephen JosephHarper συνδέεται άμεσα με την γραμμή αίματος ενός Γερμανο-Εβραίου, του Hin(manJohnston, που γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1825. Το όνομα "Hinman" υιοθετήθηκε από τους Εβραίους στις γερμανόφωνες  χώρες προκειμένου να παρακαμφτούν οι περιοριστικοί νόμοι που ξεκίνησαν το 1790. Περισσότερα εδώ: Henry Makow 21 Μαΐου 2012 - Είναι ο Stephen Harper Εβραίος;

Ο Richard Warman (μη εβραϊκής καταγωγής) πρώην υπάλληλος της Καναδικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CHRC) είναι ένας από τους πιο γνωστούς Καναδούς υποστηρικτές και ακτιβιστές των ‘Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων’, ο οποίος προχώρησε τόσο πολύ ώστεδημιούργησε μόνος του ρητορική μίσους, και δελέαλσε και άλλους να τον ακολουθήσουν σε αυτό. Αυτός και μερικοί άλλοι ζηλωτές δημοσίευσαν μηνύματα μίσους στην ιστοσελίδα ‘Stormfront’, γνωστό forum των λευκών εθνικιστών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ίδιοι χακάρανε τους εαυτούς τους  σε ιδιωτικά ασύρματα δίκτυα αθώων ανθρώπων ώστε να αποκρύψουν την ταυτότητά τους στο Διαδίκτυο. Το 2007 αυτός ο τύπος έλαβε το «Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» από το Καναδικό Εβραϊκό Κογκρέσο (βλ. φώτο πάνω). Οι οπαδοί τηςπολυπολιτισμικότητας στο Καναδά ανεβάζουν τα δικά πόστμε «ρητορική μίσους» - Jonathan Kay on Richard Warman and Canada'sphony-racism industry | Richard Warman, Dean Steacy, Ian Fine CHRC.

Ο Mark Steyn, άλλος σημαντικός εβραϊκής καταγωγής δημοσιογράφος στον Καναδά κριτικός στο Ισλάμ, έγινε επίσης θύμα της καναδικής νομοθεσίας ρητορικής μίσους επειδή δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το βιβλίο ‘America Alone: The Future belongs to Islam’ (Αμερική Μόνη: Το μέλλον ανήκει στο Ισλάμ) που εμφανίστηκε στην ιστοσελίδαMacleans.

Τουλάχιστον δύο κορυφαίοι του συντηρητικού think tank ‘Canadian Centre for Policy Studies’, είναι εβραϊκής καταγωγής. Ο Joseph C. Ben-Ami ήταν ο διευθυντής των Κυβερνητικών Σχέσεων και Διπλωματικών Υποθέσεων (Government Relations and Diplomatic Affairs) της B'nai B'rith του Καναδά (Wikipedia). Ο Charles McVety ήταν αυτός που τον διόρισε. Ένας ορθόδοξος Ιουδαίος, επικεφαλής του χριστιανικού  δεξιού think tank «Ινστιτούτο για τις καναδικές αξίες»(‘Institute for Canadian Values’)Ο Ze'ev Kalin είναι πρόεδρος της GENA που προωθεί την διδασκαλία του ολοκαυτώματος (Genocide Education Never Again), ένας συγγραφέας του Καναδικού Εβραϊκού Συνεδρίου και τουOttawa Jewish Bulletin, η Margret Kopala προωθεί την εθνοκεντρική εβραϊκή θρησκευτική γιορτή Hannukah ως«παγκόσμια γιορτή της θρησκευτικής ελευθερίας», και είναι περήφανη για την πρόσφατη συμβολή της στην Καναδική κοινωνία. Το «Καναδικό Μουσείο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα». (.. Ναι καταλαβαίνω, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έχουν πραγματικά ανάγκη από ένα μουσείο με το ρυθμό με τον οποίο καταστρέφονται τώρα) Σύμφωνα με τον κ. Bel-Ami, δεν είναι Εβραία (μήπως έχει κάποια άλλη σχέση με τους Εβραίους; Είναι παντρεμένη με Εβραίο ίσως;)

Ο Joseph B. Varner εργάστηκε σε ένα μεγάλο αριθμό στρατιωτικών στρατηγικών οργανισμών, και θέλει να πιστεύομε ότι η Ευρώπη πιο πολύ πρέπει να φοβάται το Ιράν από το Ισραήλ.

Μαζί με τον προαναφερθέντα Joseph C. Ben-Ami, o Varnerυποστήριξε την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου, αλλά αμέσως μετά, ψήφισαν κατά της αναγνώρισης του Κοσσυφοπεδίου από το Καναδά ως ανεξάρτητο κράτος αρχικά, σύμφωνα με ένα μήνυμα από τον J Ben-Ami.

Το Καναδικό Μουσείο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Το Καναδικό Μουσείο της Γενοκτονίας είναι το πνευματικό τέκνο του αποβιώσαντος μεγιστάνα των media Israel Asperκαι προωθείται από την οικογένειά του, η οποία κατέχει την "Mediaworks Canwest", την μεγαλύτερη αλυσίδα εφημερίδων στον Καναδά, καθώς και τηλεοπτικά δίκτυα στον Καναδά και στο εξωτερικό.

Η κόρη Gail Asper, διέθεσε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια από τα συνολικά 260 εκατομμύρια δολάρια.

Μικρά κίτρινα αστέρια που θυμίζουν τα εβραϊκά σύμβολα της ναζιστικής εποχής, θα δίνονται στους μαθητές που θα επισκέπτονται τα εκθέματα του Μουσείου. Τα αστέρια δεν θαγράφουν "Jude", αλλά θαμπορούσαν.
Κάνουν τους «εθνικούς» να ταυτίζονται με τους Εβραίους και να αγκαλιάσουν την  φιλο-σιωνιστική πολιτική. Ο εβραϊκής καταγωγής Δήμαρχος του Winnipeg, Sam Katz, φοράει ένα τέτοιο στο πέτο του.

Στην «Συμβουλευτική Επιτροπή» ("Advisory Council") είναι μαζεμένη όλη η ελίτ των παγκοσμιοποιητών - Εβραίων - τραπεζιτών. Εκεί είναι ο Maurice Strong, ο Brian Mulroney, ο Lloyd Axworthy, ο John Turner, και ο Buzz Hargrove.
Όσον αφορά την εβραϊκή ελίτ, υπάρχουν αυτοί τέσσερις:
Frank Dimant, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, B'nai Brith Καναδά
Ed MorganΕθνικός Πρόεδρος, Canadian Jewish Congress
Victor Rabinovitch, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Canadian Museum of Civilization Corporation,
Ο αξιότιμος Jerahmiel S. (Jerry) Grafstein.

Για το Μουσείο διάβασε και εδώ


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ