Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

30 Απριλίου 2012

Ζωντανή συνέντευξη Ν.Μιχαλολιάκου στο defencenet.grVideo streaming by Ustream

ΣΧΟΛΙΟΝ: ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ?

ΔΙΑΒΑΖΟΜΕ ΣΤΑ "ΝΕΑ":

«Στο χωριό μας δεν περνούν οι ναζί»

Στη Βιάννο Ηρακλείου έστησαν μπλόκο στη Χρυσή Αυγή
ΑΣΦΑΛΩΣ, ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΝΑΖΙ! ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΠΟΥ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟ:


Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΟΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΜΠΟΜΠΟΛΑ – ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ – ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ – ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ο Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
Εδώ και λίγες ώρες, τα κέντρα εκείνα που προσπαθούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην ελληνική κοινωνία, βρήκαν ένα νέο σενάριο να πλήξουν το Κίνημά μας και συγκεκριμένα την οικογένεια του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Μιχαλολιάκου, την οποία εμφανίζουν ως ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της οδού Λιοσίων, στο οποίο όπως λένε εργάζονται αλλοδαποί. Οι άνθρωποι μέσα στην απελπισία τους για να βρουν κάτι εναντίον μας γράφουν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΥΔΗ εφόσον τόσο ο Ν. Ευαγγελάτος, όσο και ο Κ. Χαρδαβέλας έστειλαν δημοσιογράφους και κάμερες για «ρεπορτάζ» και γνωρίζουν την πάσα αλήθεια.
Το ξενοδοχείο New Dream ουδεμία σχέση έχει με εμάς και αυτοί που το υποστηρίζουν γνωρίζουν ότι ιδιοκτήτες είναι μια οικογένεια Βορειοηπειρωτών, η οποία έχει ενοικιάσει το ακίνητο από την οικογένεια της συζύγου του Γ.Γ. Της Χρυσής Αυγής. Ο Ν. Ευαγγελάτος, έχει αναδειχθεί σε Νο1 υβριστή μας τις τελευταίες ημέρες διά της ιστοσελίδος Newsit γιατί ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής κατ’ επανάληψη ΑΡΝΗΘΗΚΕ να του δώσει συνέντευξη. Εις ό,τι αφορά τον διακεκριμένο… ουφολόγο-ερευνητή Χαρδαβέλα, να σας θυμίσουμε μόνο ότι 3 ημέρες πριν δήλωσε ότι ο Ν. Μιχαλολιάκος έχει ταξιδέψει στην Γερμανία (την οποία δεν έχει επισκεφθεί ποτέ…) για να γιορτάσει την επέτειο γέννησης του Χίτλερ! Αυτά για να ξέρουν οι αναγνώστες μας ποιοι πρωτοστατούν στην παραπληροφόρηση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τον λόγο βεβαίως θα έχει η Δικαιοσύνη.

Σημαντική λεπτομέρεια: Η Ασφάλεια έδωσε στους υβριστές μας κάποια στοιχεία για κάποιον “αλλοδαπό” εργαζόμενο που έπεσε θύμα ληστείας. Κατόπιν δικής μας έρευνας προέκυψε ότι το εν λόγω άτομο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ, αλλά Έλληνας με καναδική υπηκοότητα. Αυτό φυσικά το γνώριζε και η Ασφάλεια και οι υβριστές της Χρυσής Αυγής, προτίμησαν όμως να ψευδολογήσουν ασύστολα, θεωρώντας πως με τέτοιες ανοησίες θα πλήξουν το Εθνικιστικό Κίνημα. Ας το βουλώσουν λοιπόν, γιατί έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
------------------------------------------------
ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΣΡ – Μετάδοση 5λέπτου Χρυσής Αυγής: ΣΚΑΪ 06.30… ΣΤΑΡ 01.40
Καταγγέλλουμε τους σταθμούς ΣΚΑΪ και ΣΤΑΡ για την απαράδεκτη στάση που κράτησαν όσον αφορά τον χρόνο της μετάδοσης του τηλεοπτικού 5λέπτου της Χρυσής Αυγής και την παράνομη, σαφώς εσκεμμένα, παραβίαση της οδηγίας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Πιο συγκεκριμένα το ΕΣΡ στις 20 Απριλίου εξέδωσε οδηγία που αφορά τις παραμέτρους της ραδιοτηλεοπτικής κάλυψης της προεκλογικής περιόδου των εκλογών της 6ης Μαίου 2012. Ακριβέστερα :
«Σήμερα ημέρα Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 και ώρα 13:00 το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης συνήλθε σε συνεδρίαση, στην οποία παρέστησαν ο Πρόεδρος του ΕΣΡ Ιωάννης Λασκαρίδης, η Αντιπρόεδρος Λίνα Αλεξίου και τα μέλη Εύη Δεμίρη, Γιάννης Παπακώστας και Κωνσταντίνος Τσουράκης, απόντα τα μέλη Γιώργος Στεφανάκης και Κωνσταντίνος Αποστολάς.» Και συνεχίζει η οδηγία μεταξύ άλλων: «Ραδιοτηλεοπτική κάλυψη της προεκλογικής περιόδου των βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012 Πολιτικές διαφημίσεις
2. Εφιστάται η προσοχή στην τήρηση των διατάξεων περί ωρών μετάδοσης των διαφημιστικών μηνυμάτων των κομμάτων από τους σταθμούς εθνικής εμβέλειας (18:00 – 1:00) και από τους σταθμούς περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας ( 7:00 – 1:00) ως και περί αναλογίας κατανομής του χρόνου διαφημίσεων στα πολιτικά κόμματα, κατά τα οριζόμενα στις παραγράφους 7, 8 και 9 της υπ’ αρ. 8945/18.04.2012 Υπουργικής Αποφάσεως»
Αυτά ακριβώς είχε εκδώσει ως οδηγία το ΕΣΡ για τα διαφημιστικά μηνύματα των εκλογών. Φαίνεται οι υπεύθυνοι προγράμματος του ΣΚΑΙ, το οποίο επέλεξε να δείξει το πεντάλεπτο της χρυσής αυγής στις 6.30 το πρωί της 29ης Απριλίου, δεν γνώριζαν γι’ αυτή την οδηγία, ούτε φυσικά οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού ΣΤΑΡ το οποίο επέλεξε να προβάλλει το διαφημιστικό μας σποτ στις 2.00 τα ξημερώματα της 30ης Απριλίου. Το θλιβερό είναι πως έξι μόλις ημέρες πριν τις εκλογές ο σάπιος και βρώμικος πόλεμος των πουλημένων και διεφθαρμένων ΜΜΕ συνεχίζεται. Το ακόμα πιο θλιβερό όμως είναι για αυτούς και για το γεγονός ότι σε μια μόλις εβδομάδα θα χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους. Περαστικά σας!
------------------------------------

Mόνο τρία κόμματα υπάρχουν στην Ελλάδα κατά το MEGA...

Mόνο τρία κόμματα υπάρχουν στην Ελλάδα κατά το MEGA...
Μόνο ΠΑΣΟΚ (Μ.Ανδρουλάκης), ΝΔ (Α.Λυκουρέντζος) και ΚΚΕ (Λ.Κανέλλη) στα παράθυρα του MEGA αυτή την στιγμή. Δεν υπάρχουν άλλα κόμματα. Το υπόλοιπο 55-60% του ελληνικού λαού, απλά δεν υπάρχει και δεν τους ενδιαφέρει φαίνεται.
Μόνο αυτοί που έφεραν τη χώρα εδώ που βρίσκεται σήμερα. Γιατί μη νομίζετε ότι το ΚΚΕ είναι εκτός του "κάδρου" του συστήματος...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Εκστρατεία τρόμου κατά των άλλων κομμάτων για να σωθούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Εκστρατεία τρόμου κατά των άλλων κομμάτων για να σωθούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
 • «Πρέπει να υπάρξει πολιτική σταθερότητα στον τόπο την 7η Μαϊου γιατί δεν υπάρχει κανένας άλλος για να κυβερνήσει εκτός από εμάς» . Με αυτό το σύνθημα και προβολή των "κινδύνων" ακυβερνησίας θα προσπαθήσουν να επιβάλουν έστω και την τελευταία στιγμή την δική τους την δική τους μνημονιακή ατζέντα Νέα Δημοκρατί και ΠΑΣΟΚ.  
  Σε όλο αυτό το σκηνικό είναι χαρακτηριστικό ότι έχει αναθεωρηθεί ο βασικός στόχος των μνημονιακών δυνάμεων που ήταν το 50%. Τώρα έχει μειωθεί στο 45% ο στόχος προκειμένου να αποκτήσουν τουλάχιστον 165 έδρες και με την συνεργασία της ΔΗΜΑΡ ή και του ΛΑΟΣ να καταφέρουν να σχηματίσουν μια κυβέρνηση που θα συνεχίσει την πολιτική του Μνημονίου.
  Πόσο πιθανό είναι αυτό; Όλες οι δημοσκοπήσεις που είχαν ολοκληρωθεί τους έφεραν περί το 38% με αναγωγή των αναποφάσιστων.
  Αυτό δεν θα τους εμποδίσει να τρομοκρατούν μέχρι την τελευταία στιγμή και να ζητούν επιβράβευση των όσων έκαναν σε βάρος του ελληνικού λαού
  Στη ΝΔ κοιτάνε και δεν πιστεύουν τα ποσοστά του κόμματος. Το ποσοστό δημοσκοπικά έχει μειωθεί την τελευταία εβδομάδα από το 24% στο 22% [ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΥΨΗΛΟ! ΤΟΣΟ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ!] καθώς μάζες αναποφάσιστων κατευθύνεται προς Ανεξάρτητους Έλληνες και Χρυσή Αυγή.
  Άλλα κόμματα όπως η Ν.Μπακογιάννη υποστηρίζουν ότι Π.Καμμένος και Α.Τσίπρας θα κάνουν την Ελλάδα ... Βόρεια Κορέα, ενώ όλα τα ΜΜΕ των μνημονιακών, βασικά όλα τα μεγάλα κανάλια προβάλουν τις αρνητικές απαντήσεις του ΚΚΕ στον Π.Τσίπρα.
  Στο ίδιο το ΚΚΕ, πάντως, υποβόσκει αντίδραση πολλών στελεχών σε βάρος της πολιτικής Παπαρήγα. Δεν αποκλείεται να είναι η τελευταία εκλογική μάχη της γ.γ. του ΚΚΕ, ειδικά αν η επόμενη αναμέτρηση καθυστερήσει πέραν του έτους...Xαρακτηριστικό είναι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι "Νέες δυνάμεις θα ξεπηδήσουν μέσα από το ΚΚΕ που θα κλείσουν οριστικά την πόρτα στο παρελθόν που εκφράζεται από την Α.Παπαρήγα".

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ: «Πάρτε πίσω τον νόμο για τα Ταμεία»

«Πάρτε πίσω τον νόμο για τα Ταμεία»
Ο εκπρόσωπος της τρόικας απευθύνει τελεσίγραφο: Να μπουν όλοι στον ΕΟΠΥΥ
 
Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, η τρόικα, με μια πρωτοφανή παρέμβαση, δείχνει τα «δόντια της» ζητώντας από την κυβέρνηση να πάρει πίσω τις διατάξεις του νόμου που εξαιρούν όσα Ταμεία δεν χρηματοδοτούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό από την υποχρεωτική ένταξή τους στον Eνιαίο Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).
Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ματίας Μορς, ο οποίος διεκδικεί την πρωτοκαθεδρία στην τρόικα, με επιστολή του προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιώργο Κουτρουμάνη και τον υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδο τους ελέγχει (με απαξιωτικό ύφος) γιατί δεν ενημερώθηκε για τις εξαιρέσεις του νόμου. Και απαιτεί να πληροφορηθεί για «τα συγκεκριμένα μέτρα και το χρονοδιάγραμμα το οποίο θα ακολουθήσει η κυβέρνηση για να καταργηθούν τα σχετικά άρθρα του νόμου του Απριλίου και να διασφαλιστεί ότι όλα τα ασφαλιστικά ταμεία με υπηρεσίες Υγείας θα έχουν συγχωνευτεί στον ΕΟΠΥΥ ως τον Ιούνιο».
Η επιστολή που αποκαλύπτει σήμερα «Το Βήμα» εστάλη από τις Βρυξέλλες στην Αθήνα την Παρασκευή 20 Απριλίου κι ενώ είχαν προκηρυχθεί οι εθνικές εκλογές. Ο κ. Μορς, συμπεριφερόμενος ως στυγνός τεχνοκράτης χωρίς καμία πολιτική αντίληψη, μιλά για «παραβίαση» των όσων συμφωνήθηκαν για την οργάνωση της πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα.
Στην επιστολή αναφέρει τα εξής:
Αγαπητοί υπουργοί,
Ενημερωθήκαμε ότι η Ελληνική Βουλή έχει υιοθετήσει τη ρύθμιση για τον "λογαριασμό του ΙΚΑ", επιτρέποντας σε κάποια ταμεία κοινωνικής ασφάλισης με υπηρεσίες Υγείας να εξαιρούνται από τη συγχώνευση του ΕΟΠΥΥ.
«Αν το έχουμε καταλάβει σωστά, παρά το γεγονός ότι το προσωπικό μου δεν έχει λάβει κανένα αντίγραφο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του νομοσχεδίου ή αργότερα, ο νόμος του Απριλίου ορίζει ότι "ως τις 31 Δεκεμβρίου του 2012, τα Ταμεία ή οι κλάδοι Υγείας των Ταμείων, τα οποία έχουν προγραμματίσει ή θα προγραμματίσουν να ενσωματωθούν στον ΕΟΠΥΥ, μπορούν να αποφασίσουν να εξαιρεθούν από τη συγχώνευση αν αντιπροσωπευτικά τους όργανα εγκρίνουν την εξαίρεσή τους κι αυτά τα Ταμεία μετατραπούν σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου με υποχρεωτική εισφορά των μελών τους. Μέσω αυτής της μετατροπής σε νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, οποιαδήποτε χρηματοδότηση από το κράτος δεν θα επιτρέπεται». Και συνεχίζει: «Αισθάνομαι υποχρεωμένος να τονίσω τις σημαντικές μας ανησυχίες σχετικά με την υιοθέτηση του νόμου και να ζητήσω την κατάργηση των σχετικών άρθρων από τον νόμο του Απριλίου.
Αντίθετα από ό,τι είχαμε συμφωνήσει, το προσωπικό μου και οι άλλοι συνεργάτες μου δεν ερωτηθήκαμε για το προσχέδιο του νόμου. Να σας θυμίσω ότι, τόσο στην επιστολή προθέσεων όσο και στο μνημόνιο που υπογράφτηκε από την ελληνική κυβέρνηση, υπάρχει ρήτρα διαβούλευσης που επιβάλλει τη γνωμοδότηση των συνεργατών πριν από οποιαδήποτε αλλαγή που θα μπορούσε να επηρεάσει το Πρόγραμμα Οικονομικής Προσαρμογής. Γι' αυτό, εμείς - ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ - θα πρέπει να ερωτούμαστε προκαταβολικά όταν αυτές οι νομοθετικές αλλαγές βρίσκονται κάτω από καθεστώς προετοιμασίας.
Δεύτερον, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με το μνημόνιο που έχει υπογραφεί από την ελληνική κυβέρνηση ισχύει ότι:
"Για να ενδυναμώσουμε τη διοίκηση του συστήματος Υγείας, να μειώσουμε τον κατακερματισμό των υπηρεσιών Υγείας και να μειώσουμε το διοικητικό κόστος, όλα τα Ταμεία υγειονομικής ασφάλισης συγχωνεύονται στον ΕΟΠΥΥ και θα βρίσκονται κάτω από την ευθύνη του υπουργείου Υγείας. Επομένως, οποιαδήποτε εξαίρεση κάποιων Ταμείων δεν βρίσκεται σε συμφωνία με τις διατάξεις του μνημονίου και δεν τηρεί τις απαιτήσεις του Οικονομικού Προγράμματος Προσαρμογής.
Επιπρόσθετα, αλλάζοντας το νομικό πρόσωπο των Ταμείων σε ιδιωτικό, αλλά με την παρουσία των υποχρεωτικών εισφορών, δεν σημαίνει ότι η δημοσιονομική κατάσταση αυτών των Ταμείων δεν θα έχει πλέον δημοσιονομικές επιπτώσεις. Το κράτος θα είναι υπεύθυνο για κάθε έλλειμμα και κάθε έλλειμμα θα είναι μέρος του ισοζυγίου της γενικής κυβέρνησης».
Υπενθυμίζεται ότι στον ΕΟΠΥΥ έχει ενταχθεί ήδη το 95% των ασφαλισμένων και των μελών των οικογενειών τους με την απορρόφηση του Ταμείου του Δημοσίου (ΟΠΑΔ), του ΙΚΑ, του ΟΓΑ και του ΟΑΕΕ.
Εκτός ΕΟΠΥΥ έχουν μείνει τα ταμεία ασφάλισης των μηχανικών, των γιατρών, των υγειονομικών, των νομικών, των συμβολαιογράφων (ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ, Ταμείο Νομικών) που έχουν ενσωματωθεί στο ΕΤΑΑ και ο ΕΔΟΕΑΠ.

Διορία ως τον Ιούνιο
Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ματίας Μορς στην επιστολή του προς τους υπουργούς Εργασίας και Υγείας καταλήγει: «Συνεπώς, εμείς (ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ) ζητούμε να μας ενημερώσετε για τα συγκεκριμένα μέτρα που σχετίζονται με το χρονοδιάγραμμα το οποίο θα ακολουθήσετε για να καταργηθούν τα σχετικά άρθρα του νόμου του Απριλίου και να διασφαλίσετε ότι όλα τα ασφαλιστικά ταμεία με υπηρεσίες Υγείας θα έχουν συγχωνευτεί στον ΕΟΠΥΥ ως τον Ιούνιο του 2012».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ - ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ: ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ - ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ: ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ
(ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΙΣ: 22-5-2012)

Στό δημοσιευμένο κείμενό μας περί Ακραίων ετέθη η εξής ερώτησις:
 
Ανώνυμος Apr 29, 2012 07:59 AM: Η ερώτηση είναι πληροφοριακή και όχι ειρωνική .Όταν λες ψηφίζουμε ακραία τι εννοείς , τους ανεξάρτητους Έλληνες ; θα τους ψήφιζα χωρίς κανένα δισταγμό αν έλεγαν όσα λένε τώρα εκτός αυτά με την ορθοδοξία , δηλαδή αν δήλωνε διαχωρισμό κράτους και ορθοδοξίας και ελευθέρωνε πλέον την Πατρώα ελληνική θρησκεία , θα ήταν η τέλεια πραγματικά Ελληνική επιλογή , όσο για την χρυσή αυγή όσο και να έχω προσπαθήσει δεν καταλαβαίνω καν τι είναι και τη υποστηρίζει .Πες μου τη γνώμη σου με ένα μήνυμα έστω και ανώνυμα . Πραγματικά δεν βρίσκω επιλογή για το πιο κόμμα είναι πιο κοντά στον επανελληνισμό !!!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΜΕ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΙ ΜΑΣ!

Σας απαντώ αναλυτικώς, όπως απαντώ σε κάθε ερώτηση, ασχέτως αν υποβάλλεται επωνύμως ή ανωνύμως, διότι η πρώτη και απαραίτητη ιδιότης που πρέπει να διαθέτη ο Ελλην είναι το "Λόγον διδόναι"!

Πράξις πρώτη!
Αυτό που απ' όλα είναι πιό μακρυά από την Επανελλήνισι είναι το Ιδεολογικό καθεστώς που λέγεται "Μεταπολίτευσι". Η "Μεταπολίτευσι" απεμπολεί οτιδήποτε Ελληνικό [εξάρθρωσε το στηριγμά μας, την Ελληνική γλώσσα, εχλεύασε τον λαϊκό μας πολιτισμό, έκανε έγκλημα καθοσιώσεως το να ομολογής ότι είσαι βιολογικός απόγονος των αρχαίων ελλήνων -όπως αποδεικνύει η ιατρική επιστήμη- και όχι υβρίδιο (έτσι δικαιολογεί και το ότι δίδει εις όποιον το επιθυμεί την Ελληνική Ιθαγένεια και προωθεί τον Εποικισμό της Ελλάδος από αναφομοιώτους Μωαμεθανούς), αμφισβήτησε την ίδια την ύπαρξι του Ελληνικού έθνους και επισήμως την ηρνήθη με το Σύνταγμα του 1985, ομίλησε χλευαστικά και υβριστικά γιά την ελληνική ιστορία], αποτελεί την χαμερπεστέρα ιδεολογία της Νεωτερικότητος που υπήρξε ποτέ. Ενέπνευσε στους Ελληνες την ιδέαν ότι είναι απολίτιστοι "ιθαγενείς" και γιά "να γίνουν άνθρωποι" πρέπει να γίνουν Ευρωπαίοι, δηλαδή να μασκαρευτούν ως Ευρωπαίοι αντιγράφοντας τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά, ένδυσι, χειρονομίες, τρόπον ζωής, ονόματα (βεβαίως), να γίνουν δεκτοί στην Λέσχη τους, να συναλλάσσονται κι αυτοί με το νόμισμά τους! Αντίληψις ακριβώς όπως των ιθαγενών στις Νότιες Ακτές! Ο καλύτερος τρόπος γιά να γελάσουν εις βάρος σας ήτο να αναφέρεσθε στον "λαμπρό Ελληνικό πολιτισμό"! ΟΜΩΣ, Σήμερα, εμείς οι Ελληνες έχομε μία ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία αυτό το σύστημα να εκλείψη ΑΠΛΑ, ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ μέσα από αυτές τις Εκλογές (Μελετήσατε το κείμενον του κ. Π. Ηφαιστου "Η ΨΗΦΟΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ" που είναι ότι καλύτερον είδα κατ' αυτάς!). ΔΙΑ ΝΑ ΕΛΘΩΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Η "Μεταπολίτευσι" ήτο ένα καθεστώς ιδιαιτέρως ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΝ και ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΝ μη θέλων να εφαρμόση τον νόμον, καλυπτόμενον πίσω απο τον κατάπτυστον νόμον περί ευθύνης Υπουργών που δίδει στους επιλήσμονας των καθηκόντων των υπουργούς το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟΝ, και τούτο ισχύει δι' όλους τους Υπουργούς Θρησκευμάτων, από τον κ. Ευθυμίου έως την κ. Γιαννάκου --ΤΟΥΣ ΕΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ!
Επιπροσθέτως το Μνημόνιον οδηγεί την χώρα στον οικονομικό μαρασμό και στην ολική υποανάπτυξι και στην πραγμαμματική μετατροπή της πλήρως εις ΑΠΟΙΚΙΑ! Μας έχουν προδιαγράψει την μοίρα μας! Δείτε όσοι ομιλούν γιά "ανάπτυξη" τί λέγουν! Θα είμεθα μία αποικία όπως οι Σεϋχέλλες, με πολύ ήλιο, πολύ τουρισμό και εκλεκτές υπηρεσίες! ΟΥΔΕΙΣ λέγει, να γίνουμε μία χώρα σωστή, με Βιομηχανία βαριά (που παράγει τα μηχανήματα διά την ανάπτυξι της υπολοίπου βιομηχανίας), με αυτοκινητοβιομηχανία, με όλες τις πλευρές της σιδηρουργίας! Αυτά άλλωστε ΔΕΝ τα επιτρέπει η Ε.Ε. η οποία ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την κρατική σχεδίαση γιά "κλαδικές πολιτικές"! Γιά να γίνουμε χώρα σωστή πρέπει να βγούμε απ' την Ε.Ε.! Η Φινλανδία ανεπτύχθη βιομηχανικώς ΠΡΙΝ εσέλθει στην Ε.Ε.! Παράδειγμα της τυραννικότητος της Ε.Ε.: Φέτος είναι μία πολύ καλή χρονιά γιά το Βαμβάκι! Ομως η Ε.Ε. είπε ότι ΔΕΝ θα υπάρχει νηματουργία, αυτή θα δίδεται σε τρίτες χώρες! Ετσι απο τα 110 ελληνικά νηματουργεία μείνανε τέσσερα! Το ελληνικό βαμβάκι θα πάη στην Τουρκία, η οποία θα κερδίσει απο την μετατροπή του συλλεγέντος προϊόντος εις νήμα, αρκετά εκατομμυριάκια! Μετά θα ρωτάμε τί μας φταίει!!!
Επομένως, πράξις πρώτη! Τελειώνουμε με το σύστημα της Μεταπολιτεύσεως, αλλάζοντας κομματικές προτιμήσεις (προσωπικώς, δεν το κρύβω ότι ήμουν ενταγμένος στην Ν.Δ., στην ΔΑΚΕ κλπ μιά ζωή!, από το 1964 έως της ψηφίσεως του Μνημονίου 2, και είμαι από αυτούς που ψήφισαν-υπεστήριξαν Α. Σαμαρά!) "τελειώνοντας" τους δύο στυλοβάτες του, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. ! Οθεν, ψηφίζομε ακραία και Αντιμνημονιακά! Προτιμούμε αυτούς που θα ΚΛΟΝΙΣΟΥΝ το σύστημα!
----
Πράξις δευτέρα!
Τί σημαίνει ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΙΣ?
Ο Ελληνισμός (που είναι οντότης συλλογική διαχρονική) να έλθη και πάλι εις το ΕΙΝΑΙ του! Δηλαδή να δυνηθή να ζήση και να εκφράση το ΕΙΝΑΙ του που είναι ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ! 
Ομως δια να γίνη αυτό πρέπει να υπάρξουν ορισμένες πασίδηλες προϋποθέσεις:
1ον, Ο Ελληνισμός να συνεχίση να υπάρχη ως  βιολογική οντότης.
2ον Να έχη ένα χώρο δικό του! Στην διασπορά μπορείς να συντηρήσης κάπως την μνήμη, όχι να παράγης-επεξεργάζεσαι πολιτισμό.
3ον Να διατηρήσης (προσπαθώντας να το οδηγήσης στην ορθή κλασσική μορφή του) το όργανον του πολιτισμού, που είναι η γλώσσα!
4ον Οσο μπορείς να μην χάσης την επαφή με την πολύτιμη έκφρασι την πηγαία του πολιτισμού, που είναι ο λαϊκός μας πολιτισμός!
Δες πώς πάνω σ' αυτά επιμένει και κτίζει το Κράτος του Ισραήλ, διότι  θέλει να έχη μέλλον -χρήσιμη η σύγκρισις διότι και αυτό είναι ένας αρχαίος πολιτισμός που θέλει να επιβιώση περιβαλλόμενος απο εχθρικώς διακειμένους!
Ομως, διά να επιτύχωμε τα ανωτέρω πρέπει πρώτα απ' όλα να μην χάσωμε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΜΕ! Εχομε έναν μικρό χώρο δικό μας (μικρός καθότι δεν είναι ομολογουμένως όλος ο Ιερός χώρος του Ελληνισμού - διότι έχει και ο Ελληνισμός τον ιδικό του ιερό χώρο, οπως τον έχει και ο Ιουδαϊσμός και που διά να τον αποκτήσει όλοι οι πεπολιτισμένοι λαοί πολέμησαν και μάτωσαν), το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! Αυτό οφείλομε να το διαφυλάξωμε πάση θυσία --ΝΑΙ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΥΣΙΑ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ!-- διακηρύσσοντες ότι ΔΕΝ είναι
το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ Κράτος πολυφυλετικόν-πολυπολιτισμικόν-κέντρον διερχομένων-αποικία προς εγκατάστασιν-προσφυγικός συνοικισμός-πτυελοδοχείον της οικουμένης (όπως το θέλουν οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ), αλλά είναι το ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ακριβώς όπως η Ανθρωπότης, η Ε.Ε. κλπ κλπ δέχονται ότι το Ισραήλ είναι the Jewish state! 
Επομένως, ποιό ειναι σήμερα το ύψιστο διακύβευμα? Είναι να μη χάσωμε το Κράτος μας και την γή μας! ΑΤΥΧΩΣ, τούτο δεν είναι υποθετικόν, τούτο συμβαίνει ΣΗΜΕΡΟΝ διά του συστηματικού Εποικισμού, του πολύ συστηματικού και σχεδιασμένου, το είχε ομολογήσει ο αείμνηστος Οζάλ και σήμερα ειδικές πτήσεις φέρνουν νέγρους στην Πόλη κι από εκεί η ΜΙΤ τους προωθεί στον Εβρο! Διά το τί γίνεται στον Εβρο το έχω προσωπικώς ερευνήσει και έγραψα στο ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΠΑΝΘΕΟΝ το άρθρον "ΤΑ ΤΥΜΠΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗΣ"! Ηδη έχομε εν Ελλάδι άνω των πέντε εκ. αλλοδαπών (μη υπολογιζομένων των Αλβανών - οι οποίοι είναι και οι ολιγώτερον επικίνδυνοι- ή των "κοινοτικών", Πολωνών, Βουλγάρων, Ρουμάνων), μη σας παραπλανούν με ψεύδη περί …700.000 λαθρομεταναστών κλπ κλπ!
Αρα, υποστηρίζουμε κάθε προσπάθεια πραγματική και ειλικρινή και όχι προεκλογική ή οφειλομένη στην εκ δεξιών πίεσι για τον έλεγχο της Λαθρομεταναστεύσεως και για την ΑΠΑΛΛΑΓΗ μας απο τους Εποίκους! 
ΠΕΡΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:
Λέμε όχι στα  αριστερά κόμματα διότι αυτά υποστηρίζουν τον Εποικισμό και τούτο δεν είναι ευκαιριακό αλλά ιδεολογικό επειδή ούτως ή άλλως έχουν απεμπολήσει τον ελληνικό εθνισμό και τον έχουν αντικαταστήσει με τον κοσμοπολιτικό εθνισμό Μαρξιστής κλπ. διά τούτο άλλωστε υπεστήριξαν την κολόβωση της Ελλάδος και την "Ανεξάρτητη Μακεδονία-Θράκη" και σήμερον, ΔΕΝ τιμούν την Ελληνική Ιστορία, μόνον ψεγάδια της βρίσκουν, ενώ βρίσκουν μόνον αρετές στην ΙΔΙΚΗ ΤΟΥΣ, αυτήν του "Κομμουνιστικού κινήματος"! Προσέξατε καί τα της διαβοήτου "Πάλης των τάξεων"! Δογματίζει ο Αριστερισμός (αποφάσεις του ΚΚΕ), ότι "πρώτο έρχεται το εργατικό και το εθνικό τίθεται στην υπηρεσία του" (ιδού διατί το ΚΚΕ είναι εξ ορισμού ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΝ)! Τούτο φαντάζει εξόχως περίεργον διότι διόλου δεν συμβαίνει στους κοσμοπολιτικούς Εθνισμούς! Υπάρχουν πλούσιοι και πτωχοί Αριστεροί, Χριστιανοί, Μωαμεθανοί, κ.ο.κ. όμως μεταξύ των υπάρχει θεμελιώδης αδελφότης και κοινόν μίσος διά τους Απίστους, τους "μοναρχοφασίστες" (αθάνατη ξύλινη γλώσσα του ΚΚΕ), τους "ειδωλολάτρες", τους Καφιρούν, οι οποίοι ΔΕΝ είναι κάν άνθρωποι και τους αξίζει μόνον ο ατιμωτικός θάνατος (αθάνατο στομωμένο τσεκούρι του Στέφανου Λιόλιου)! Διατί να συμβαίνει αλλοιώς στους φυσικούς Εθνισμούς? Αλλωστε ΔΕΝ συμβαίνει στους υγιείς φυσικούς Εθνισμούς, π.χ. πλούσιοι και πτωχοί Εβραίοι αισθάνονται μεταξύ των πλήρη αδελφότητα! Επομένως τί συμβαίνει με την διαβοήτο "Πάλη των τάξεων"? Εις τας κοινωνίας της πλήρους ή σχετικής παρακμής εμφανίζονται διάφοροι εσωτερικαί αντιθέσεις, δυσαρέσκειαι και παθολογίαι, το λεγόμενον στην φιλοσοφία της Ιστορίας "Σχίσμα στο κοινωνικό σώμα", εκεί, σ' αυτήν την ρωγμή βάζει την σφήνα της η κοσμοπολιτική θρησκεία και προσπαθεί να διασπάση οριζοντίως το κοινωνικόν σώμα! Η ρωγμή πάνω την οποία επιλέγει να εργασθή ο Μαρξισμός-Αριστερισμός είναι αυτή των οικονομικών διαφορών! Με κατάλληλο πλύσι εγκεφάλου, με την στρατολόγησιν της "ιντελλιγκέντσιας" (άνθρωποι που έχουν την ικανότητα να γράφουν και συγχρόνως αισθάνονται αποξένωσιν απο την παρούσα κοινωνία και εμφανίζουν λογοτεχνία απατηλή η οποία μεγιστοποιεί τα  συνήθη τρωτά του κοινωνικού βίου π.χ. ιδού θεατρικόν έργον του Μπρεχτ ο οποίος μας λέγει ότι ήτο κακή η ζωή στην παλαιά Βιέννη διότι υπήρχον πόρναι, μαστρωποί και αστυνόμοι που "έπιαναν κάτι" - φαινόμενα αδήριτα κάθε πόλεως και κάθε εποχής που όμως --ειρωνία της Τύχης, δια τους Κομμουνιστάς ηθικολόγους!-- άνθισαν με τρόπον εξωφρενικόν-εκρηκτικόν, μεταπολεμικώς στίς χώρες του Σιδηρού Παραπετάσματος, όπου η πορνεία ήτο φαινόμενον καθολικόν και το ευτελές αντίτιμον που έδιδον οι αλλοδαποί ήτο συνήθως ενα πακέττο κάλτσες BIC --προσφάτως φιλος μάς είπε οτι στην Βουλγαρία ενα άλλο σύνηθες "νόμισμα" ήτο τα φακελλάκια Νεσκαφέ!), με την φίμωσιν των αντιφρονούντων (όπως έγινε εν Ελλάδι, που οι Εθνικόφρονες κέρδισαν μεν τον πόλεμο, όμως οι δεξιές υποτίθεται κυβερνήσεις επέτρεψαν στην Αριστερά να διακινή ανενόχλητος την προπαγάνδα της --δεν σας κάνει εντύπωσιν ότι μπορεί νάναι στην εξουσία η Ν.Δ. ή το ΠΑΣΟΚ, όμως στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο θάναι πάντα Συριζαίοι?-- διότι μία Διαβολική φωνή είπε ότι η Ελλάς δεν θα έχει αριστερή κυβέρνησι, θα έχει όμως αριστερή κοινή γνώμη --γιά να τρώη σφαλιάρες γύρω-γύρω-- και ο μόνος τρόπος γιά να αποβληθή κάποιος ουσιαστικώς από το μεγάλο κόμμα της δεξιάς, ΕΡΕ ή Ν.Δ., ήτο να αντιληφθή η ηγεσία ότι είναι ιδεολόγος της δεξιάς και μπορή να ανοίγη το στοματάκι του να απαντά!), λοιπόν, με κατάλληλο πλύσι εγκεφάλου το παρανοϊκόν και απίθανον φαντάζει φυσικόν! Το παράλογον θριαμβεύει! Τί σχέση μας λέγουν μπορεί να έχη ο Ελλην εργάτης με τον Ελληνα επιχειρηματία? Αδελφός του είναι ο  Βούλγαρος εργάτης! Βάλτε το αυτό σ' άλλα παραδείγματα γιά να  δείτε την τρέλλα!! Τί σχέση μπορεί να έχη ο Εβραίος εργάτης με τον Εβραίο επιχειρηματία, αδελφός του είναι ο  Αραβας εργάτης! Τί σχέση μπορεί να έχη ο Μωαμεθανός/Χριστιανός εργάτης με τον Μωαμεθανό/Χριστιανό επιχειρηματία, αδελφός του είναι ο  Ειδωλολάτρης εργάτης! Εδώ λοιπόν εκφράζομε όχι μόνον την αντίθεσίν μας, αλλά καταδικάζομε όλη αυτή την συλλογιστική ως απατηλή και σκοπίμως διαστρεβλωτική! Αλλωστε, αυτοί οι οποίοι την εδογμάτισαν, ο Κ. Μαρξ και οι άλλοι, ησθάνοντο κατά πρώτον ως ανήκοντες στον φυσικό των εθνισμό, ήσαν κυρίως Εβραίοι, και κατόπιν όλα τα άλλα, και όσα έλεγον συνήδον και προήγαγον τον φυσικόν των εθνισμόν (διά τούτο και τον Κ. Μαρξ χρηματοδοτούσαν οι Ροτσίλδ)! Επομένως δεν είναι δυνατόν κάποιος να έχη τον φυσικόν Εθνισμόν Ελλην και συγχρόνως να είναι Αριστερός! Ομως υπάρχει και κάτι σημαντικώτερον, ο Μαρξισμός είναι θρησκεία κοσμοπολιτική, συγγενής προς τας άλλας θρησκείας της Νεωτερικότητος, διά την ακρίβεια είναι θρησκεία Ιουδαϊκού τύπου, ως λέγει ο Τόϋνμπη! Δεν είναι όπως τυχόν θα επίστευε κάποιος σύστημα διαχειρίσεως της οικονομίας, αλλά θρησκεία που γνωρίζει καλώς "τι είναι ο άνθρωπος και τί είναι ο κόσμος" (ο ορισμός της θρησκείας) κι αυτά που γνωρίζει είναι οξέως αντίθετα προς τα δόγματα της Ελληνικής μας θρησκείας, άρα Ελλην το θρήσκευμα και Αριστερός είναι όροι ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ! Επιπλέον υπάρχει διά την Ελλάδα και ένα ηθικόν θέμα! Οστις δηλώνει αριστερός αυτομάτως δέχεται να "κολλήση πάνω σ' αυτόν και τα παιδιά του", το αίμα των μυριάδων αθώων! Γίνεται, εκτός των άλλων, συναυτουργός του οικτρού φόνου της Ελένης Παπαδάκη!
Αρα, επανερχόμεθα, ψηφίζομε όσους λένε ΟΧΙ στον Εποικισμό! Αυτούς που το σύστημα ονομάζει ΑΚΡΑΙΟΥΣ και τους κηρύσσει αποδιοπομπαίους! Οπως έχω γράψει, εμελέτησα καλώς τις συνεντεύξεις και τους λόγους του κ. Λεπέν, απο το καλαίσθητον βιβλίον που έχει εκδόσει η ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ. Οι ιδέες του θα έλεγα ότι είναι καλές, κακές ή κοινότοπες, όμως είναι γενικώς πολιτικώς "αδιάφορες", δεν έχουν τίποτε  το ειδικώς "πολιτικόν" και κάλλιστα θα μπορούσατε να φαντασθείτε να τας λέγει ο οιοσδήποτε πολιτικός οιουδήποτε χρώματος, τότε όμως διατί χαρακτηρίζεται ως "βδέλυγμα της ερημώσεως" και ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ? Διότι υπάρχει μία ιδέα που ΔΕΝ την λέγουν οι άλλοι, το "ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ"! Αυτό είναι το "κόκκινο πανί"!
Περαιτέρω, λέγομε ΚΡΑΤΟΣ, το Κράτος μας δια να είναι ΚΡΑΤΟΣ τω όντι και όχι μόνον κατ' όνομα, δια να διαχειρισθή την τύχη του και να μην είναι μία παρεωραμένη γωνία της Ε.Ε. η οποία και καθορίζει --ως προελέχθη-- το σύνολον της πολιτικής μας, οικονομικής και άλλης (δείτε π.χ. το πώς εστραγγάλισε η Ε.Ε. τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, το απαραίτητο στήριγμα και καμάρι μας --Ναυτική Ελλάς χωρίς ναυπηγεία --ύστερα λέμε τί μας φταίει!), οφείλει να διαθέτει ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ το οποίον σημαίνει ΟΧΙ στην Ε.Ε., ΟΧΙ στην Ο.Ν.Ε.!
Αρα, ψηφίζομε όσους λένε ΟΧΙ στην Ε.Ε. καί στο Ευρώ! Αυτούς που το σύστημα καταγγέλει ως τους καθαυτό ακραίους!
---
Πράξις τρίτη! 
Τώρα, μπορούμε να προχωρήσωμε στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και να απαιτήσωμε κάποιος να ομολογή ότι η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ!
Φθάσαμε έως εδώ επαγωγικώς! ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ πάλι στα ίδια συμπεράσματα θα καταλήξωμε! Δέν είναι δυνατόν --ΘΑ ΗΤΟ ΔΕΙΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣ-- νάναι κάποιος οπαδός της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ και να μην τον ενδιαφέρει ο γενικώτερος ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, π.χ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ, ή ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ως βιολογική οντότης, ή το απαραίτητο διά την ύπαρξι και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!
Εις τα των εκλογών: Αν ερευνάτε δι' υποψηφίους που θα δηλώνουν ΕΛΛΗΝΕΣ το θρήσκευμα, ΔΕΝ θα βρήτε ΚΑΝΕΝΑ! Η τυραννική εξουσία της Ορθοδόξου Εκκλησίας θριαμβεύει! Ολοι οι πολιτικοί με τους οποίους έχω ομιλήσει μου έχουν ειπή ότι αυτά που λέγομε είναι "και ο πόθος της καρδιάς τους" αλλά δεν μπορούν δημόσια να μας βοηθήσουν ή να το ομολογήσουν! Αυτό θα εγίνετο --οπως αντιλαμβάνεσθε-- αν είχαμε μία κρίσιμη εκδηλωμένη ομιλητική μάζα του 3% -είμεθα πολύ περισσότεροι, σαφώς, όμως οι φίλοι μας δεν ομιλούν, δεν εκδηλώνονται, και δικαίως, αφού όπως λέγουν στην Αλεξανδρούπολι "αυτή την πόλι την διοικεί ο Δεσπότης"! "Χωρισμός Εκκλησίας-Κράτους" --πράγμα που ΔΕΝ είναι απαραίτητο δια να έχωμε πλήρη Θρησκευτική Ελευθερία π.χ. δείτε την Μ. Βρεταννία όπου η Βασίλισσα είναι η κεφαλή της κρατικής θρησκείας, όμως η Θρησκευτική Ελευθερία είναι απόλυτος και πλήρης! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, μπορεί συνταγματικώς να  υπάρξη ο "διαχωρισμός" και στην πράξι ΤΙΠΟΤΕ να μην αλλάξη! Eδω έχομε να κάνωμε με ένα ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ σωστό και πολυπλόκαμο!-- Αυτόν μην τον περιμένετε αν δεν τον επιβάλλωμε εμείς με τα χεράκια μας! Αυτόν διεκήρυσσε ρητώς το ΠΡΑΣΙΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ! Ηρκεσε μιά επίσκεψις του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Σεραφείμ στον Αν. Παπανδρέου για να ξεχαστούν όλα και ο νόμος Τρίτση για την Εκκλησιαστική Περιουσία να μπή στο "χρονοντούλαπο της Ιστορίας" και όλα! Οταν ο κ. Σημίτης είπε το αυτονόητο, ότι στις αστυνομικές ταυτότητες ΔΕΝ μπορεί να υπάρχουν στοιχεία που ο νόμος τα θεωρεί αδιάφορα, όπως το θρήσκευμα, τότε έπεσαν επάνω του να τον κατασπαράξουν αυτοί ακριβώς που ήσαν γνήσιο, βαθύ, προοδευτικό, τριτοκοσμικό, άθεο ΠΑΟΚ! Οσον διά την Αριστερά, αυτή το διακηρύσσει επίσης ψευδώς --ΟΥΔΕΠΟΤΕ στα χρόνια της Μεταπολιτεύσεως έκανε κάτι πρακτικό γι' αυτό!-- και δείτε τί συνέβη στην εποχή της δόξης της! Η συνεργασία του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ με την Ορθόδοξη Εκκλησία ήτο πλήρης και κατά τον Συμμοριτοπόλεμον (δεν ήτο Εμφύλιος οπως τον ονομάζουν τον καιρό τον τελευταίο, διότι ο έτερος των αντιμαχομένων είχε αλλάξει φύλον και εθνισμόν, ήτο ΕΞΩΜΟΤΗΣ, υπηρετούσε όχι την ελληνική Πατρίδα αλλά την "Πατρίδα της Επανάστασης"! κλπ κλπ) η Εκκλησία εστήριξε το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ (όπως, εκτός των άλλων, αναφέρει π.χ. και ο Στρατηγός Ζαφειρόπουλος --δείτε το βιβλίο του στην "ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ" του HERCOLANO! Εχετε ιδή τα πολύ ωραία άλμπουμ με φωτογραφίας από την "Εθνική Αντίσταση" του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ? Το μόνον που βλέπετε είναι "λιμοκαμμένοι" Ελασίτες να ποζάρουν μαζί με τετράπαχους "σαν δυό ντουλάπες" δεσποτάδες!) και εύρισκε ότι χωρίς καμμιά αμφιβολία, όσα είπε ο  Χριστός ήσαν γνήσια κομμουνιστικά και οπωσδήποτε, είναι φανερό, είχε μελετήσει και κατανοήσει τον Μαρξ!  Οταν δε ήλθε η Αριστερά στο είναι της και οργάνωσε την Κυβέρνησιν της ΠΕΕΑ τότε υπερέβαλε κάθε άλλη νεοελληνική κυβέρνησι σε δουλικότητα προς το Χ.Ο. και είχαμε και ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ εγκύκλιο κατά την οποίαν απελύετο όποιος δημόσιος υπάλληλος δεν εκκλησιαζότανε τακτικώς! Στην Ελλάδα η Εκκλησία είναι το Κράτος κι αν είχαμε Κομμουνιστική Ελλάδα πάλι θα εκπλήσσαμε την Οικουμένη! Την πρωτοκαθεδρία θάχε ο Αρχιεπίσκοπος και η ήδη έτοιμη "κομμουνιστοχριστιανική" ιδεολογία! Βεβαίως, όπως όλοι γνωρίζουμε, οι Χριστιανοί δεν έχουν ιδεολογία και "μπέσα", απλώς κολλάνε σαν βδέλλες στον ισχυρό της ημέρας! Παρά τας προβλέψεις το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ έχασε τον πόλεμο! Την επομένη ημέρα η Εκκλησία σφιχταγγάλιασε τον Βασιλέα Παύλο και του είπε ότι να! αυτή θα του φτιάξη μία πανέμορφη αντικομμουνιστική "ελληνοχριστιανική" ιδεολογία!
ΑΡΑ ψηφίζομε με κριτήριο, "Τέλος στην Μεταπολίτευσι"! ΚΛΟΝΙΣΜΟΣ στο σύστημα να γεννηθή κάτι νέο! Εξω απο το ευρώ, από την Ε.Ε.! Τέλος στην Λαθρομετανάστευσι, "Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ", "Η ΕΛΛΑΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ"
ΟΣΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΜΕ!
ΕΙΔΙΚΩΣ: Το τί ακριβώς πρεσβεύουν οι "Ανεξάρτητοι Ελληνες" δεν το γνωρίζω διότι το προγραμμά τους είναι βιβλίον 54 σελίδων, θέλει μελέτη, ο κ. Π. Καμμένος έχει υπερ του το ότι τόλμησε "να τα βάλη" με την δυναστεία Παπανδρέου, οπότε σκεφθείτε, αν έχετε εμπιστοσύνη στα πρόσωπα, ψηφίσατε! Ο κ. Καζάκης τα λέγει ΑΡΙΣΤΑ --τα πιό σωστά που έχομε ακούσει-- στα οικονομικά, ΟΜΩΣ στο Μεταναστευτικό είναι ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ (του βγαίνει το αριστερό παρελθόν του: "όποιος θέλει να 'ρθή να φτιάξη την ζωή του στην Ελλάδα")! Οσο γιά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, την γνωρίζετε καθώς υπάρχει από 20ετίας, είναι κίνημα αντι-αριστερο, αντιμεταναστευτικό, τιμά την Ελληνική Ιστορία και έχει υπερ της οτι είναι ένα κίνημα αναμφισβητήτως ΛΑΪΚΟΝ και όχι "κατασκεύασμα", ομως είναι και πάλιν θέμα ιδικής σας αισθήσεως αν θα το εμπιστευθείτε!
Εγώ προσωπικώς, βεβαίως, κατά τας εκλογάς θα ψηφίσω με έγκυρον ψηφοδέλτιον, όμως δεν έχω εύρει την κατά την γνώμη μου ΑΡΙΣΤΗ υποψηφιότητα ώστε να την προτείνω και στους φίλους μου --το θέμα με απησχόλησε πολύ! Αν ήτο έτσι δεν θα εχρειάζετο να ερωτάτε, θα είχα σηκώσει ενα "μπαϊράκι" στο μπλόγκ μου, το dodecatheon.blogspot.com! Ομοίως πιστεύω και οι συντελεσταί του HERCOLANO --εξόχως πολιτικοποιημένοι-- θα είχαν και εκεί σηκώσει ενα "μπαϊράκι", διότι δεν ξέρω αν πετύχαμε κάτι στην ζωή μας όμως χάσαμε πολλά επιμένοντας με συνέπεια στο ότι δεν αρμόζει σε ελευθέρους ανθρώπους να αποκρύπτουν την γνώμη τους! "Δούλου τοδ' είπας, μη λέγειν α τις φρονεί!"
--------------------------------------------------
ΤΩΡΑ, ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Το τί συνέβη στις εκλογές είναι γνωστόν, όπως γράφει ο κ. Χρ. Γιανναράς (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ):Oι εκλογές της 6ης Mαΐου επικυρώνουν και με τη γλώσσα των αριθμών την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος που γέννησε και εξέθρεψε η μεταπολίτευση. Kατέρρευσε η απάτη των ασπόνδυλων «πολυσυλλεκτικών» κομμάτων, δηλαδή η μεταποίηση της πολιτικής σε παιχνίδι εντυπώσεων, σε ανταγωνισμό εξεύρεσης κεφαλαίων για τη διαφημιστική πλύση εγκεφάλου των πολιτών. [...]Eντυπωσίασε στις εκλογές της 6ης Mαΐου η συντριβή και ο εξευτελισμός των δύο μεγάλων πολιτικών καρκινωμάτων της μεταπολίτευσης. O πρασινογάλαζος αμοραλισμός που εδραίωσε θεσμικά στην Eλλάδα τη φαυλότητα και κλεπτοκρατία, την παροιμιώδη ανικανότητα και απολυταρχία της μικρόνοιας, αποδοκιμάστηκε από τους ψηφοφόρους αμείλικτα. Σαρώθηκαν οι εξυπνακίστικες ρητορείες, τα χρυσοπληρωμένα ευρήματα γκαιμπελικών «επικοινωνιολόγων», η αγυρτεία των τεχνασμάτων εντυπωσιασμού της εξουσιολαγνείας. Στάλθηκαν στα σπίτια τους οι φανταχτεροί σπιθαμιαίοι της μεταπολίτευσης, θα ζήσουν το υπόλοιπο του βίου τους με τον πανικό της επικρεμάμενης εισαγγελικής διερεύνησης της αυτουργίας, ή της ανοχής και απόκρυψης, κοινωνικών κακουργημάτων. (Aλήθεια, πόσους και ποιας νοητικής στάθμης ψηφοφόρους ήθελε να γοητεύσει ο κ. Eυάγγ. Bενιζέλος, όταν διόριζε τον κ. Πύρρο Δήμα επικεφαλής του «ψηφοδελτίου επικρατείας» του ΠAΣOK; Πόσους και ποιας δημοκρατικής ευαισθησίας πολίτες επιχειρούσε να σαγηνεύσει ο κ. Σαμαράς, όταν διόριζε εν ενεργεία δικαστικό στο δικό του «ψηφοδέλτιο επικρατείας»; H εξοντωτική συντριβή των δύο πρωτουργών του μεταπολιτευτικού αμοραλισμού κομμάτων –που μακάρι να συνοδευτεί και από την εισαγγελική διερεύνηση των οικονομικών τους– δίνει την ελπίδα ότι και η πιο μεθοδική εξηλιθίωση δεν εξαφανίζει τα ενστικτώδη αντανακλαστικά αυτοάμυνας μιας κοινωνίας).[....].Tώρα η κατάρρευση συντελέστηκε σαν εφιαλτικός καταπέλτης. Tο άμεσο μέλλον, οι μέρες που έρχονται, εγκυμονούν μετασχηματισμό της λαϊκής οργής σε πανικό. Aπέναντι στις ύαινες της διεθνούς τοκογλυφίας η Eλλάδα έχει να αντιτάξει νεόκοπες, αμήχανες, όχι σοβαρότερες από τις προηγηθείσες φιγούρες της εγχώριας παρακμιακής χαρτοκοπτικής.


ΟΜΩΣ, αυτές οι παρακμιακές φιγούρες ξανάρχονται και με χίλιους τρόπους και τεχνάσματα πράγματι σπείρουν τον πανικό στον λαό με το νέο τους πσραμύθι "ευρώ ή δραχμή". Επ' αυτού, βλέπω επιτυχημένο το σημερινό σχόλιο του κ. ΔΑΝΙΚΑ:
Κρεμασμένος
Ούτε να το σκέφτομαι. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μου. Εγώ και η Δραχμή ασυμφιλιώτοι εχθροί. Για να πάμε όμως λίγο πιο εκεί. Ποιος μετακινεί τη χώρα και τους πολίτες της έξω από την Ευρωζώνη; Φυσικά τα δύο τέως μεγάλα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία σαράντα χρόνια. Και ποιος προκειμένου να αποταμιεύσει ψήφους για ιδιοτελείς σκοπούς έστρωσε το αντιμνημονιακό χαλί; Φυσικά ο Αντώνης Σαμαράς που επί σχεδόν δύο χρόνια αερολογούσε με την πέτσινη «ανάπτυξη» και με τα επιχειρήματά του όπλιζε τον Καμμένο και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Και ποιος έχασε την τελευταία μεγάλη ευκαιρία να εφαρμόσει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις ώστε η χώρα να μην καταστραφεί;  Φυσικά ο Γιώργος  Παπανδρέου. Και  τέλος  ποιες πολιτικές   δυνάμεις, με συντριπτική πλειοψηφία στην Βουλή, αρνήθηκαν να προχωρήσουν και να εφαρμόσουν τις απαραίτητες τομές στην λειτουργία της κρατικής  μηχανής και ταυτόχρονα να κάνουν ευνοικό το περιβάλλον για την ανάπτυξη της παραγωγής;  Φυσικά ο Βαγγέλης, ο Αντώνης και ο Καρατζαφέρης  με πρωθυπουργό   τον Παπαδήμο.
Που πάει να πει ότι ακόμα και όταν η χώρα τραμπαλίζεται στο  χείλος  του  γκρεμού.  Οταν μια ααόρατη κόκκινη κλωστή μας διατηρεί εν ζωή.  Οταν ακόμα ο ασθενής είναι διασωληνωμένος προκειμένου να μην τεζάρει, ακόμα και τότε όλες σχεδόν οι  τάχα μου πατριωτικές δυνάμεις παρέμεναν και παραμένουν ακούνητες, ανίκανες, και από τα υποσυστήματα του συστήματος εξαρτημένες και σκουρασμένες
Για να αντιληφθείτε πιο απλά το μέγεθος των εγκληματικών ευθυνών τους ένα θα σας πω. Αν είχαν τολμήσει να  συγκρουστούν με τα πάσης φύσεως υποσυστήματα, δηλαδή από τον στενό πυρήνα της εκλογικής τους πελατείας μέχρι τον  κρατικοδίαιτο και ρεμπεσκέδικο καπιταλισμό,  ε  τότε είμαι  σίγουρος θα  είχαν καταφέρει να κερδίσουν την πλειοψηφία των ψηφοφόρων.
Ομως  η μπακαλική με τα  οριζόντια κουρέματα και τους ανελέητους  φόρους στα γνωστά υποζύγια, ήταν φυσικό να τους  αδειάσουν στα καναβάτσα της λαϊκής ετυμηγορίας.
Που πάει να πει ότι η δική τους ανικανότητα. Τα δικά τους στενά συμφέροντα. Η δική τους ακαταλληλότητα. Η δική τους κοντόφθαλμη πολιτική πρόβλεψη. Η δική τους αχρηστία. Η δική τους σαπίλα. Ολα αυτά και  πολλά άλλα έσπρωξαν ένα  κόμμα του τέσσερα και κάτι τοις εκατό να διεκδικεί με πολλές πιθανότητες την πρώτη θεση στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ετσι και πλαγίως δικό τους «προιόν» ο αριστερός μπαμπούλας του ευρώ. Δική τους επινόηση  η φανατική, αντιμνημονιακή λογική. Δική τους κατασκευή το δίπολο Αντώνης ή  Αλέξης. Δικό  τους  το εφαλτήριο που έφτιαξαν και έστρωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Οπως ακριβώς λέμε «δράση-αντίδραση».  
Γιατί αν σκαλίσω την ρηχή επιφάνεια των πραγμάτων ένα πράγμα θα δω. Ο μπαμπούλας εξόδου της χώρας από το euro, δικό τους έργο. Και  πολιτικό. Και κοινωνικό. Και  ιδεολογικό. Και κυρίως οικονομικό. Θέλετε κάτι απλό; Ωραία λοιπόν. Γιατί οι κύριοι αυτοί όλα αυτά τα τρία χρόνια  δεν  υιοθέτησαν και πολύ περισσότερο δεν εφάρμοσαν το φορολογικό πλαίσιο της  Γερμανίας; 
Μην  σαν πιάνουν κορόιδα. Ο  μπαμπούλας της εξόδου διευκολύνει τα στενά, δικά τους   συμφέροντα. Αν πράγματι  ήθελαν, όπως διατυπανίζουν, να ενσωματώσουν οριστικά τον τόπο  στην ευρωζώνη  είχαν μπόλικο χρόνο να το κάνουν αλλά μετά μανίας  το απέφυγαν.  
Και φοβάμαι πολυ ότι αν έρθουν στην εξουσία τα ίδια και χειρότερα θα κάμουν. 
Ο μπαμπούλας  διευκολύνει με άλοθι την επιστροφή της Ντόρας. Ανεβάζει τις  μετοχές του Αντώνη που επί τρία σχεδόν χρόνια  έπεφτε από  κωλοτούμπα σε κωλοτούμπα. 
Και  τέλος ο μπαμπούλας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η τελευταία ευκαιρία του Βαγγέλη. 
Ο  ΣΥΡΙΖΑ κάνει καλό. Στην Ντόρα, τον Αντώνη και το ΠΑΣΟΚ. 
Αλλά  αγαπητοί να ξέρετε. Υπάρχουν συμπολιτές μας που θα σας πουν «δεν μιλάνε για σχοινί στο σπίτι  του κρεμασμένου». Ουστ απ' εδώ!

=====================================================================
 ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΟΜΕ, ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!! --ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΕΓΩ: "ΑΝ ΜΟΥ ΒΡΗΤΕ ΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ, ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΘΑ ΣΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ!!"
--ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ κλπ) ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! Π.Χ. ΜΟΝΟΚΡΑΤΩΡ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ Η κ. ΡΕΠΟΥΣΗ! 
--ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ (ΩΣ ΚΑΛΟΒΟΥΛΑ ΘΥΜΑΤΑ)!
--ΝΑ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΕΦΗΡΜΟΣΕ ΤΗΝ "ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΣΤΑΣΙ" ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ --ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΣ ΤΟΥ ΙΤΑΛΟΥ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΟΥ": "ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΙ"!!

ΔΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ το νέο τους πσραμύθι "ευρώ ή δραχμή"?
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ, ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΠΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ (π.χ. θαυμάσατε δημοκρατία! Στο Ευρωκοινοβούλιον μπορείτε να ερωτάτε όποια βλακεία σας έλθη στο κεφάλι! ΟΜΩΣ, απαγορεύεται να ερωτάτε οτιδήποτε έχει σχέσιν με την Κεντρικήν Τράπεζαν και την οικονομικήν πολιτικήν και ο Διοικητής της ΕΚΤ απαγορεύεται να εμφανίζεται και να απαντά ή να εξηγή!! Το Ευρωκοινοβούλιον είναι ένα παχυλώς αμοιβόμενον σώμα αργομίσθων το οποίον κατέχει την τιμητικήν θέσιν επικυρώνον τυπικώς τας αποφάσεις του Συμβουλίου Υπουργών κλπ --διό συγκρίνοντες τους θεσμούς της Ε.Ε. με αυτάς των Κρατών, το  Ευρωκοινοβούλιον αντιστοιχεί στον τελετουργικό, όπως εν Ελλάδι, Πρόεδρον της δημοκρατίας! Μόνον μίαν φοράν το  Ευρωκοινοβούλιον απεφάσισε να ασκήση ουσιαστικά καθήκοντα και ήτο εις το ζήτημα της αγροτικής πολιτικής! Η αντίδρασις υπήρξε άμεσος! Αφηρέθη τελείως απο το  Ευρωκοινοβούλιον ακόμη και η τυπική επικύρωσις των διαταγμάτων που σχετίζονται με την αγροτικήν πολιτικήν!) ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ (Οπως ομολόγησε εν τη αφελεία του ο κ. Πρόντι)! ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ! ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ! ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΜΦΤΩΧΗ, ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ "ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ", ΠΕΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ, ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ"! ΕΤΣΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΗ! ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΕΝΕΦΑΝΙΣΘΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΑΙΣΙΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΡΓΚΕΝΤΑΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΣ ΜΕΓΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ, ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΦΗΡΜΟΣΘΗ ΔΙΟΤΙ ΕΚΛΕΠΤΥΝΘΗ, ΕΠΕΚΡΑΤΗΣΕ Η ΣΚΕΨΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ "ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ" ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΣ ΜΕΓΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΩΣ!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ:
ΠΡΕΠΕΙ Η Ν.Δ. ΝΑ ΕΛΘΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΗ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. 

ΝΑΙ, ΒΛΕΠΟΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ (ΦΤΙΑΧΝΗ ΜΟΔΑ Ο ...ΣΥΡΙΖΑ!) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΙΝ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (Λόγου συμπεσόντος: στο μπλογκ HERCOLANO, μετά από πολλή σκέψι, έχει σηκωθή πλέον --ως αντίδρασις στο κατεστημένο- το μπαϊράκι της Χρυσής Αυγής, ορθώς κατά την γνώμη μας, καθώς σαφώς κατεδείχθη ότι είναι το μόνον κόμμα που είναι εκτός της σκηνοθεσίας του στημένου θεάτρου σκιών της πολιτικής με τις "φιγούρες της εγχώριας παρακμιακής χαρτοκοπτικής", ως λέγει ο κ. Γιανναράς!

Εφ' όσον δε το συζητούμε: Δι' ημάς διά να χαρακτηρισθή ένα κόμμα ή μία κίνησις ως Δεξιά, πρέπει να συντείνουν τρία τινά:
1. Να δέχεται εις την εθνικήν και κρατικήν ζωήν την πρωτοκαθεδρίαν της Συλλογικής οντότητος Ελληνικό Εθνος ως οντότητος βιολογικής, ιστορικής, γεωγραφικής, πολιτιστικής, κρατικής, και όλα όσα συμπαρέλκονται εξ αυτής της αποδοχής π.χ. ότι η Ελλάς είναι το Κράτος του Ελληνισμού, ότι απαιτείται αναστροφή του Εποικισμού, ότι είναι επείγουσα ανάγκη η πορεία προς την Αναγέννησιν του Ελληνικού Πολιτισμού κ.ο.κ.
2. Να ασπάζεται την ΔΕΞΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
3. Να θεωρεί απαραίτητον δια την επιβίωσιν του Ελληνισμού, αφ' ενός την ύπαρξιν της Ελλάδος ως Κράτος του Ελληνισμού και αφ' ετέρου την πλήρη και ανόθευτο Εθνική της Κυριαρχία (Οθεν, Εθνικό Νόμισμα, Εθνική οικονομική πολιτική -- Έξω απο Ε.Ε. και Ο.Ν.Ε.)

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ!
----------------------
1-6-2012
ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΗΔΗ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΠΛΟΓΚ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ) ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ:
ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ! ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ! ΑΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΣΤΟ "ΕΞΩ ΑΠ' ΤΗΝ Ε.Ο.Κ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ" ΚΑΙ ΣΤΟ "ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΕΚΟ" ΘΑΤΑΝ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣ ΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!!
ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ"! ΕΚΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΤΟΥ! Ή ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ --ΕΝΩ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ "ΔΕΞΙΟ"--- ΑΛΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ!
ΙΔΟΥ ΔΙΑΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ! Ο ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!!! 
ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΘΕ??? ΕΙΣΘΕ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ, ΣΩΣΤΟΣ, ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΡΘΟΣ, ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ADL!!!
ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΕΧΕΣΘΕ??? ΕΙΣΘΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ, ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ, ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΠΟΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΤΙΜΩΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ Ο κ. ΣΟΡΟΣ: "Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑ"! {ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!!}
ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΙ: http://hercolano.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3087.html
---------------------
ΛΕΓΟΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΛΘΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ, ΝΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΑΦΩΣ!

AΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΧΩΡΑ ΤΟ 1981, ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ "ΒΡΩΜΙΚΟΥ" 89 (ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΑΓΩΜΕΝΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΚ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ!!!)

ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ "ΘΑΥΜΑΤΑ" ΤΟΣΟ ΕΥΡΕΙΑΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ (1981-1989) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ!!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ:

Τον Οκτώβριο του 1981 όταν το ΠΑΣΟΚ ήρθε στην κυβέρνηση, έχασε τη μοναδική ευκαιρία (λόγω του κλίματος ανοχής που υπήρχε) να ξαναδρομολογήσει την οικονομία στη σταθερότητα και την ανάπτυξη, που είχε διαταραχθεί από τη παγκόσμια οικονομική συγκυρία.

Παρά τη τεράστια βοήθεια που πήρε από την ΕΟΚ (2 ΚΟΙΝΟΤΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ + ΤΑ ΜΟΠ), κατάφερε να σπαταλήσει μια ολόκληρη δεκαετία και να υποθηκεύσει το μέλλον της χώρας. Την περίοδο 1981-1989, εισέρρευσαν στην χώρα οι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ κοινοτικοί πόροι απο την ΣΥΣΤΑΣΗ του Ελληνικού κράτους εώς τότε!

Επίσης αναφέρουμε ότι η Ελλάδα μπαίνοντας το 1981 στην ΕΟΚ, ήταν η ΠΡΩΤΗ χώρα σε ολόκληρη την Ευρώπη σε ρυθμό ανάπτυξης 3,1%, έναντι 0,8% που ήταν ο μέσος όρος των υπολοίπων κρατών-μελών!

Μεταξύ 1982 - 1989 το ΑΕΠ αυξήθηκε με ρυθμούς αισθητά μικρότερους απ' αυτούς των χωρών της ΕΟΚ (με ρυθμούς μέσων όρων για την Ελλάδα 1,7%, για δε την ΕΟΚ 2,7%), για πρώτη φορά από το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

 Οι δημόσιες δαπάνες ως ποσοστό του Α.Ε.Π. απο 30% το 1980 ανήλθαν στο 50% το 1990, αποτέλεσμα της πρωτοφανούς διεύρυνσης του Δημοσίου τομέα.

Την ίδια περίοδο ο πληθωρισμός υπερτετραπλασιάστηκε απ' αυτούς των χωρών της ΕΟΚ (πληθωρισμός για την Ελλάδα 18,2%, για δε την ΕΟΚ 4,5%).

Η ανεργία αυξήθηκε από 4,1% το 1981 σε 8,3% το 1989 και το χειρότερο απ' όλα είναι ότι το 60% των ανέργων ήταν νέοι ηλικίας μικρότεροι των 29 ετών. Το δώρο του ΠΑΣΟΚ στη νεολαία ήταν ότι ο ένας στους δύο ανέργους ήταν νέος.

Οι επενδύσεις παγίου κεφαλαίου καθηλώθηκαν στα επίπεδα του 1975, ο δε εξωτερικός δανεισμός ξεπέρασε τα 20 δις δολάρια!!!
'Οσα δάνεια έκανε την δεκαετία του '80 η Ελλάδα στο εξωτερικό δεν είχαν γίνει από τη σύσταση του Ελληνικού κράτους. 

Kαι σαν να μήν έφταναν αυτά, το ΠΑΣΟΚ την οκταετία 1981-1989 προχώρησε σε υποτίμηση 30%!!! του εθνικού μας νομίσματος (2 διαδοχικές υποτιμήσεις της τάξεως του 15% εκάστη) βάζοντας οριστική ταφόπλακα στο εθνικό εισόδημα και στην Ελληνική οικονομία!

ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ - ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΡΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ!

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο «οικολογικός ρατσισμός» των οικολόγων «αντιρατσιστών»..

Κανένα “πράσινο” κίνημα δεν ξεχνά τον “ρατσισμό”, (όπως και τα «δικαιώματα των μειονοτήτων» και «τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων»). Ο αντιρατσισμός τους όμως, πάει περίπατο όταν πρόκειται για ζώα και φυτά.
 
«Θέλουμε μια κοινωνία που να ανήκει σε όλους, εξαλείφοντας κάθε μορφή διακρίσεων….Επιδιώκουμε αλλαγές στον τρόπο ενημέρωσης αλλά και στο εκπαιδευτικό σύστημα και το ίδιο το περιεχόμενο της εκπαίδευσης, ώστε οι πολίτες αλλά και τα παιδιά να μάθουν να σέβονται και να αγαπούν την πολυχρωμία και τη διαφορετικότητα», λένε οι Οικολόγοι Πράσινοι.
 
Η υπεράσπιση της εθνικής ταυτότητας από τους «αυτόχθονες ιθαγενείς» και η αντίδραση στην ανεξέλεγκτη εισροή λαθρομεταναστών που οδηγεί στην υποβάθμιση της ζωής τους και την αλλοίωση του γηγενούς πληθυσμού είναι «ρατσισμός». 
Κι όμως είναι τόσο απλό: Εάν οι άνθρωποι ήταν φυτά ή ζώα θα είχαν την αμέριστη συμπαράσταση των πράσινων αντιρατσιστών…
Μέσα στην Παγκόσμια Χάρτα των Πρασίνων αναφέρεται:
“Θα αντιταχθούμε με όλη μας τη δύναμη στην καταστροφική για το περιβάλλον αγροτική και βιομηχανική ανάπτυξη και θα δώσουμε προτεραιότητα στην προστασία των αυτόχθονων φυτών και ζώων στο φυσικό τους περιβάλλον..
Μία επίσης σημαντική απειλή είναι η εισβολή ξενικών ειδών σε πολλές περιοχές, τα οποία, καθώς δεν αντιμετωπίζουν φυσικούς εχθρούς στο νέο τόπο που βρίσκονται, προκαλούν προβλήματα στην επιβίωση των ντόπιων ειδών”.
Και αμέσως παρακάτω: “...Οι εισβολείς αυτοί μεταφέρονται με τα εμπορευματοκιβώτια και με τα σκουπίδια που πλέουν στη θάλασσα και με την λανθασμένη εισαγωγή νέων ειδών για παραγωγικούς και άλλους λόγους από μακρινά οικοσυστήματα.”.
Για να δούμε τι κακό φέρνουν στα «Ελληνικά Οικοσυστήματα» τα «Ξενικά και Ξενόφερτα Zώα» που μετακινούνται - «μεταναστεύουν» καταργώντας τα «φυσικά σύνορα» και απειλούν με εξαφάνιση τα «ντόπια είδη»…
Ξενικά και Ξενόφερτα Zώα που Απειλούν τα Ελληνικά Οικοσυστήματα
Είναι γνωστό, ότι η χλωρίδα και η πανίδα της Γης εξελίχθηκαν στη διάρκεια δισεκατομμυρίων ετών. Από την άλλη, οι ωκεανοί, οι θάλασσες, τα νησιά, οι οροσειρές, οι έρημοι, ακόμη και οι μεγάλοι ποταμοί της, παρεμβάλλουν φυσικά εμπόδια στη μετακίνηση των ζωικών και φυτικών ειδών. Έτσι, συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο σημαντικά στην πλούσια βιοποικιλότητα του πλανήτη και στην ανάπτυξη ζωικών και φυτικών κοινοτήτων που θεωρούνται χαρακτηριστικές συγκεκριμένων περιφερειών ή περιοχών ή τοποθεσιών. Ωστόσο, σε αυτή την πορεία, ο Δαρβίνος μας αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο τα ισχυρότερα είδη καταφέρνουν να επικρατήσουν για εκατοντάδες, χιλιάδες ή και εκατομμύρια χρόνια. 
Όμως, τα ζώα και τα φυτά ανέκαθεν μετακινούνταν και ταξίδευαν είτε μόνα τους ή σε αγέλες, είτε με σπόρια, σπέρματα, προνύμφες, κύστεις με ζωή σε νάρκη και άλλα, είτε με τη βοήθεια των ανέμων, με τις βροχοπτώσεις, τη φυσική μετανάστευση κυρίως των πτηνών, τις υδάτινες επικοινωνίες και άλλες φυσικές ή ανθρωπογενείς διαδικασίες ή και τυχαία συμβάντα.
Οι πιο πάνω μετακινήσεις της ζωής, εξακολουθούν να γίνονται μεταξύ περιοχών, ηπείρων, θαλασσών, ωκεανών,λιμνών, ποταμών κ.ά. Και είναι ζήτημα, τοπικών περιβαλλοντικών και οικολογικών ιδιαιτεροτήτων και συνθηκών, τα ξενικά και αλλόχθονα είδη να εγκατασταθούν, να ευδοκιμήσουν και να γίνουν τελικά αυτά κυρίαρχα (χωροκατακτητικά είδη) στο καινούργιο περιβάλλον τους. Και ''από δημιουργίας κόσμου'' ξενικά, ξενόφερτα είδη απειλούσαν τη βιοποικιλότητα κάθε τόπου, ενώ σήμερα ο κίνδυνος της υποβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος είναι ''προ των πυλών'', προβληματίζοντας ειδικούς και μη ειδικούς.
Εξάλλου, και η σύγχρονη κινητικότητα παρεμβαίνει στην πιο πάνω διαδικασία, φέρνοντας σε επαφή ανταγωνιστικά είδη με πρωτόγνωρους και τεχνητούς ρυθμούς. Έτσι, η εντατικοποίηση σε κάθε είδους μεταφορές (ειδών, υλικών, τροφίμων, ανθρώπων, ζώων και φυτών) και  στα ταξίδια, έχει ουσιαστικά καταργήσει και τα φυσικά σύνορα σε παγκόσμια κλίμακα, φέρνοντας τα διάφορα είδη σε άμεση επαφή μεταξύ τους
Οι στεριές, τα νησιά, τα βουνά, οι πλαγιές, οι θάλασσες, οι λίμνες και τα ποτάμια που κάποτε είχαν αρκετούς πληθυσμούς από γηγενή και ενδημικά είδη ζώων, σήμερα βρίσκονται σε απειλές συρρίκνωσης ή και εξαφάνισης της ντόπιας πανίδας. ......
Όμως σημειώνεται από πολλούς ερευνητές, παρότι τα ιθαγενή είδη είναι ανθεκτικά στις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες, με τις σημερινές αλλαγές, απειλές και μεταβολές, αυτά τα είδη συχνά έχουν λίγες ή μηδενικές φυσικές άμυνες, σε σχέση με τα ξενικά και ξένα είδη που εισέρχονται στην περιοχή τους. Ομοίως, τα ζώα που παραμένουν υπό τον έλεγχο των ‘’αρπακτικών’’ του περιβάλλοντός τους, μπορούν να αναπαραχθούν γρήγορα και να κατακλύσουν ένα καινούριο περιβάλλον, όταν απουσιάζει αυτός ο περιορισμός και έλεγχός τους. 
Πέρα από οικολογικές επιπτώσεις στη βιοποικιλότητα, τα ξενικά είδη έχουν επίσης κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις, για παράδειγμα στη γεωργία και στην παραγωγή τροφίμων, στην υγεία του ανθρώπου, στην αλιεία και σε άλλους τομείς της σύγχρονης ζωής.
Τα ξενικά-χωροκατακτητικά είδη ζώων, θεωρούνται ως μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τη βιοποικιλότητα και την οικονομία. Μεταξύ των άλλων, επιδρούν στην τοπική οικολογία με τον ανταγωνισμό τους με τα γηγενή είδη για τροφή και ενδιαίτημα, με μεταβολή της δομής των οικοσυστημάτων, με υβριδισμό με τα ιθαγενή είδη, με άμεση ή έμμεση τοξικότητα. Αποτελούν πηγή ασθενειών, μετάδοσης ιών και παρασίτων, αλλά και φορείς παθογόνων οργανισμών. Είναι ικανά να διαταράσσουν την επικονίαση των φυτών, να ελαττώνουν το διαθέσιμο νερό και να υποβαθμίζουν το έδαφος. Μπορούν να προκαλούν ζημίες στις υποδομές μέσω όρυξης ή του ριζικού τους συστήματος. Ορισμένα είδη έχουν προκαλέσει πτώση των αξιών αναψυχής και πολιτιστικής κληρονομιάς που συνδέονται με διάφορα αξιοθέατα τοπία και σημαντικά υδατικά οικοσυστήματα.