Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

6 Σεπτεμβρίου 2011

ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ (ΣΑΠΩΝΕΣ "ΑΓΝΟ") !

Σαπούνι ΑΓΝΟ: Από το 1951 ελληνικό λευκό & πράσινο σαπούνι από 100% φυτικά έλαια (ελαιόλαδο, πυρηνέλαιο).


Οι ρίζες του σύγχρονου σαπουνιού αναζητούνται  στις  πρώτες καταγραφές στοιχείων για την παραγωγή υλικών που μοιάζουν με σαπούνι : Χρονολογούνται γύρω στο 2800 π.Χ. στην αρχαία Βαβυλώνα – ένας  τύπος για σαπούνι που αποτελείται από νερό, αλκάλια, και έλαιο κάσιας αποτελεί μια «συνταγή» που  βρέθηκε  σε πήλινο δίσκο στη Βαβυλώνα γύρω στο 2200 π.Χ. Αλλά και οι Αιγύπτιοι  γύρω στο  1550 π.Χ.,  είχαν δημιουργήσει  κάτι που έμοιαζε με σαπούνι.  Φυσικά η «ελληνική εκδοχή» για την ιστορία του σαπουνιού δεν μπορεί να απουσιάζει: Σύμφωνα με τον ελληνικό μύθο,  το σαπούνι έχει την καταγωγή του στην αρχαία Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Λέσβου. Σύμφωνα πάντα με τον μύθο, το σαπούνι πήρε το όνομά του για να τιμηθεί η λυρική ποιήτρια Σαπφώ (630 - 570 π.Χ.), που έζησε εκείνη την περίοδο αποτελώντας μια παράφραση του ονόματός της.
Ο Νίκος Σγούτας, δραστήριος Κωνσταντινουπολίτης έφθασε στην Ελλάδα το 1981 και σύντομα άρχισε την δραστηριότητα του στην σαπωνοποιία ΑΓΝΟ που είχε ξεκινήσει την παρουσία της στην Ελληνική αγορά από τις αρχές της δεκαετίας του 50. Από το 2006 αποτελεί, μαζί με την οικογένεια του, τον κύριο μέτοχο της σαπωνοποιίας με ποσοστό 65% περίπου, η οποία μετεγκαταστάθηκε στο Σχηματάρι (θέση Κορματζίνι) από το 1999. 
Σήμερα, η σαπωνοποιία ΑΓΝΟ παρασκευάζει λευκό σαπούνι από ελαιόλαδο και πράσινο σαπούνι από πυρηνέλαιο, χωρίς χρωστικά ή χημικά πρόσθετα, σε μια πλούσια ποικιλία αρωμάτων και διαφορετικών συσκευασιών (όλα πιστοποιημένα κατά ISO 9001:2000).
Τα προϊόντα της σαπωνοποιίας ΑΓΝΟ  κυκλοφορούν, πέρα από τα βασικά (λευκό σαπούνι και πράσινο σαπούνι σε 125 & 250 γρ.)  και σε [ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ]

 

Η σαπωνοποιία ΑΓΝΟ  έχει επίσης δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (1004800/31.1.2005 – ισχύει μέχρι 31/12/2023) για το προϊόν Μαστιχοσάπωνας που αποτελεί ένα ιδανικό συνδυασμό των ιδιοτήτων του σαπουνιού από ελαιόλαδο και των θεραπευτικών, αντισιπτικών και αντιμικροβιακών ιδιοτήτων της μαστίχας και του μαστιχέλαιου. Το ιδιαίτερο αυτό προϊόν κυκλοφορεί με ποικιλία διαφορετικών αρωμάτων «ενώνοντας» τις διάσημες πλέον ιδιότητες δύο ευλογημένων δένδρων της ελληνικής γης.
Μια 100% Ελληνική σαπωνοποιία που προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα προϊόντων τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και σε χώρες Ευρώπης, Ασίας και Αμερικανικής ηπείρου (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22620 58785, e-mail: agnosoap@otenet.gr)

ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ !!!

Αυστηρούς όρους για βοήθεια στην Ελλάδα ζητά η Σλοβακία και επιμένει για εγγυήσεις

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου 2011

Τα τρέχοντα και τα μελλοντικά προγράμματα διάσωσης για την Ελλάδα πρέπει να συνοδεύονται από εξαιρετικά αυστηρούς όρους και δεσμεύσεις, που η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει, υπογραμμίζει ο Σλοβάκος υπουργός Οικονομικών, Ίβαν Μίκλος, επανερχόμενος και στο θέμα των εγγυήσεων.

Ο Μίκλος επανέλαβε τη θέση της χώρας του, που είναι και θέση της Φινλανδίας, για παροχή εγγυήσεων από την Ελλάδα, ώστε να εγκρίνει η Σλοβακία τη συμμετοχή της στο πακέτο διάσωσης.

Πέρα από τις εγγυήσεις, υποστηρίζει ο 'Ι.Μίκλος, η Ελλάδα «πρέπει να αναλάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη βελτίωση των δημόσιων οικονομικών και την μεταρρύθμιση της χώρας.

«Η Σλοβακία έχει εκφράσει σε διάφορες περιστάσεις την επιθυμία της για την ύπαρξη εγγυήσεων στην περίπτωση που συμμετάσχει σε ένα τέτοιο πρόγραμμα, καθώς και για μια ξεκάθαρη δέσμευση από το δανειολήπτη ότι θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον εξορθολογισμό των δημοσιονομικών και την μεταρρύθμιση της οικονομίας» ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Μίκλος.

Μάλιστα καταλήγει με τη σημείωση ότι «κάθε ένδειξη για το αντίθετο είναι πηγή ανησυχίας».
---------------
ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΛΟΒΑΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΣΘΟΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ !!!!
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ---ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ -- ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΟΤΑΝ Η ΕΣΣΔ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΧΑΛΚΟΜΑΝΙΕΣ !!!! 
ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ... "ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΝΕ ΤΑ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ ΟΜΑΔΙΚΟΥΣ (20-20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΤΥΝ!)"!!! ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"!!! 
ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΕΝΩ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΣΣΔ ΕΙΣ ΔΥΟ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ... "ΝΑΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΗΣ ΕΝΑΝ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΟ ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ" ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΘΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΕΣΣΔ, Ο ΓΕΟΡΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΩΦ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ!!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ, ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΑΤΗ ΧΑΡΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΥΣ !!! 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΗ !!!! 
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΩΝ 120 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΜΝΟΥΝ ΤΡΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ (ΤΩΝ 1.300 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΓΕΥΜΑΤΑ ΛΟΥΚΚΟΥΛΙΑ ΟΠΟΥ ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟΣ Η ΣΑΜΠΑΝΙΑ "ΚΡΙΣΤΑΛ" [ατυχως ομως δεν γνωρίζομε εις υγείαν ποίου πίνουν! Των Εσθονών ή των τανκς που επιχαίραμε οταν τους εκαναν χαλκομανίες] !!!!
ΟΜΩΣ ΣΤΕΡΕΨΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΓΗ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟΥ ΦΙΝΛΑΝΔΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΤΡΩΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΓΟΡΑΙΩΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΤΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ !!! ΝΑΙ, ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΤΥΜΠΑΝΙΣΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ , ΟΤΑΝ Ο κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΥΒΡΙΣΕ ΤΟΝ κ. ΚΛΑΟΥΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ [ΟΧΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΣΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ! ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΣΤΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΞΩ ΑΠ' THN EOK KAI TO NATO" KΛΠ ΚΛΠ]!!!

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΝ !!! ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΣΘΟΝΙΑ !!! [ΚΑΛΑ ΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ ???]

ΕΔΩ, ΕΧΟΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ......

ΕΔΩ, ΕΧΟΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΘΗΚΟΥΣ -- οπως την προηγουμένη αναρτησί μας-- ή έστω ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑ ΤΑ ΚΑΤΩΡΘΩΜΑΤΑ ΤΩΝ --δηλ. δια την "ροτα'' πούδωσαν στην Ελλάδα μας -- ΑΛΛΗΛΟΠΕΡΙΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΣΥΓΧΑΙΡΟΝΤΑΙ !!!


ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ !!!


ΣΤΟ Gänserndorf ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ ΑΠΗΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΟΝ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΕΠΙ ΚΑΙΡΟΝ ΩΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΕΙΣ ΕΙΔΙΚΟΝ ΠΑΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΑ ΤΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ.
ΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΛΕΠΟΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΤΥΧΩΝ ΖΩΩΝ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΘΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΗΠΟΝ ΤΩΝ!
ΒΛΕΠΟΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΝ, ΤΟ ΓΕΛΙΟ , ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΙΝ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΑΛΛΗΛΟΠΕΡΙΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΜΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

http://www.corriere.it/animali/11_settembre_05/austria-scimpanze-liberati_71f911d4-d79f-11e0-af53-ed2d7e3d9e5d.shtml