Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

14 Ιουνίου 2011

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ "ΠΛΗΡΩΣΩΜΕ" ΟΛΟΙ ΑΚΡΙΒΑ !!!

14.6.11


Νεκρή βρέθηκε η φώκια που είχε γίνει «μασκότ» της Αμοργού...


Το νεαρό θηλαστικό βρήκε τον θάνατο από το χέρι κάποιου ασυνείδητου...
Είχε γίνει φίλη με τους ανθρώπους, τελικά όμως την πρόδωσαν. Μια νεαρή αρσενική φώκια που είχε πρωτοεμφανιστεί στην Αμοργό τον Απρίλιο και είχε γίνει φιλική με τους κατοίκους βρέθηκε τελικά νεκρή με τραύμα που «έγινε εσκεμμένα και από μικρή απόσταση», όπως...
ανακοίνωσε η οργάνωση MOm.
H μη κερδοσκοπική οργάνωση για την προστασία και τη μελέτη της μεσογειακής φώκιας ενημερωνόταν συχνά για το νεαρό ζώο από τους κατοίκους, τα λιμεναρχεία και το δήμο Αμοργού.
Την περασμένη Παρασκευή ειδοποιήθηκε από το Αμοργός Diving Center ότι η φώκια είχε βρεθεί νεκρή. Το ζώο εστάλη στην Αθήνα από τους κατοίκους προκειμένου να εξεταστεί από την Ομάδα Διάσωσης της MOm στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η νεκροψία έδειξε ότι το άτυχο θηλαστικό υπέκυψε σε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο που πέρασε από τη ράχη στον πνεύμονά του.
Η MOm υπενθυμίζει ότι η μεσογειακή φώκια Monachus monachus είναι σήμερα το πλέον απειλούμενο θαλάσσιο θηλαστικό της Ευρώπης και κατατάσσεται στα είδη που αντιμετωπίζουν κρίσιμο κίνδυνο εξαφάνισης.
Δεδομένου ότι το είδος προστατεύεται πλέον από τη νομοθεσία, η οργάνωση επιφυλάσσεται να χρησιμοποιήσει όλα νόμιμα και νομικά μέσα που διαθέτει.
BHMA

[Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΚΕΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣΤΕΡΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙ' ΑΥΤΟ Ο ΘΕΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΟΛΟΓΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ (ΕΔΩ ΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΕΠΟΝΘΩΣ ΒΑΡΥ ΘΑ ΠΕΣΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΩΝ ΑΜΟΡΓΙΝΩΝ! ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΤΟ "ΠΛΗΡΩΣΩΜΕ" ΟΛΟΙ ΑΚΡΙΒΑ !! ΤΟ ΑΞΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩΜΕ !! ]

ΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ

ΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΙ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12-6-2011 ΗΣΑΝ:

«Καθημερινή» 155.000 
«Βήμα» 122.000
«Θέμα» 114.000
«Έθνος» 94.000
«Ελευθεροτυπία» 88.000
«Real News» 86.000
«Ελεύθερος Τύπος» 34.000.

Γ. Κασιμάτης-Μνημόνιο και Συμβάσεις Δανεισμού Ισον Πραξικόπημα

Γ. Κασιμάτης «Μνημόνιο και Συμβάσεις Δανεισμού Ισον Πραξικόπημα»

Του Γιώργου Κασιμάτη, Ομότιμου Καθηγητή του Συνταγματικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών







1. Η Δανειοδοτική Σύμβαση, το Μνημόνιο και η Συμφωνία έγκρισης του ΔΝΤ αποτελούν μια ενιαία διεθνή σύμβαση που υπογράφουν η Ελληνική Δημοκρατία, οι 16 χώρες της Ευρωζώνης και (στην τρίτη περίπτωση) και το ΔΝΤ. 


2. Με την ενιαία αυτή διεθνή σύμβαση επιβάλλονται οι όροι που δένουν χειροπόδαρα την Ελλάδα:
• Παραίτηση από τις ενστάσεις εθνικής κυριαρχίας, εθνικής κληρονομιάς και από κάθε άλλη ένσταση
• Παραβίαση θεμελιωδών δικαιωμάτων που εγγυώνται το Σύνταγμα, το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο
• Παραβίαση θεμελιωδών αρχών της συνταγματικής, της ευρωπαϊκής και της διεθνούς νομιμότητας.

3. Οι συμβάσεις αυτές έπρεπε να κυρωθούν ως διεθνείς συμβάσεις από τη Βουλή των Ελλήνων με πλειοψηφία των 3/5 των βουλευτών, δηλαδή με 180 βουλευτές.
Αυτό το επιβάλλουν το Ελληνικό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο.
Όμως δεν έγινε.

Αντ' αυτού η Σύμβαση Δανειοδότησης που είναι η βασική Σύμβαση από τις τρεις, ορίζει παράνομα ότι θα εφαρμόζονται από την ημέρα υπογραφής τους χωρίς κύρωση. Το ίδιο όρισε και ένας νόμος που ψηφίστηκε λίγες μέρες μετά το ν. 3847/2010. Ο νόμος είναι αντισυνταγματικός.

4. Το ότι δεν κυρώθηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων οι τρεις Συμφωνίες, που αποτελούν την ενιαία Σύμβαση δανειοδότησης, παραβιάζει και το Ελληνικό Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο. Συνέπεια αυτής της σοβαρής παραβίασης είναι ότι οι Συμβάσεις είναι άκυρες και μάλιστα ανυπόστατες.

5. Με βάση τις ανυπόστατες συμβάσεις ασκείται εξουσία στην Ελλάδα εκτός Συντάγματος, εκτός Διεθνούς Δικαίου και εκτός νόμου.

• Η παράνομη εξουσία που ασκείται είναι:
1. όλες οι υποχρεώσεις εφαρμογής των Συμβάσεων που εκτελεί η Ελλάδα και
2. ο λεπτομερής και αυστηρός έλεγχος της «Τρόικα»

• Η εξουσία αυτή είναι εκτός συνταγματικής νομιμότητας και επομένως πραξικοπηματική.

• Σε οποιοδήποτε άλλο κράτος της Ευρώπης θα είχε απαγορευθεί η είσοδος της Τρόικα για έλεγχο στην χώρα από τον εισαγγελέα.

6. Η επιβολή στην Ελλάδα των όρων που παραβιάζουν το Σύνταγμα και το Διεθνές Δίκαιο, ιδίως του όρου παραίτησης από τις ενστάσεις εθνικής κυριαρχίας «άνευ όρων και αμετακλήτως» αποτελεί άσκηση οικονομικής και πολιτικής βίας σύμφωνα με την Σύμβαση της Βιέννης, του 1969.

Συμπέρασμα:
1. Για τις πιο αυστηρές και απάνθρωπες διεθνείς συμβάσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας παρέκαμψε η Κυβέρνηση όλους τους βασικούς θερμούς του Πολιτεύματος:

• το Αντιπροσωπευτικό Σώμα του Ελληνικού Λαού
• τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
• το Υπουργείο Εξωτερικών
και δεν ενημέρωσε τον ελληνικό λαό.

2. Η εξουσία που ασκείται βάσει των Συμβάσεων με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ είναι πραξικόπημα.

Ανδρέα Ανδριανόπουλου- Επείγον: Σημείο χωρίς επιστροφή


 Επείγον: Σημείο χωρίς επιστροφή


Του Ανδρέα Ανδριανόπουλου


Η χώρα έχει φθάσει στο κρίσιμο σημείο πέρα από το οποίο, αν γίνουν οι λάθος επιλογές, δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής – και κινήσεις σωτηρίας βέβαια. Η κυβέρνηση απέτυχε στην μέχρι τώρα εφαρμογή του Μνημονίου. Για τον απλούστατο λόγο πως δεν είχε την διάθεση (για ιδεολογικούς λόγους) αλλά ούτε και το στομάχι (λόγω φόβου πολιτικού κόστους) να το εφαρμόσει. Δεν έγιναν ιδιωτικοποιήσεις, δεν απελευθερώθηκαν επαγγέλματα, δεν καταργήθηκαν δημόσιοι φορείς, δεν εξορθολογίσθηκαν οι δαπάνες των νοσοκομείων, δεν μπήκε νυστέρι στις ΔΕΚΟ. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά τα διαφημισμένα μέτρα περικοπών στον ΟΣΕ υπογράφτηκε συλλογική σύμβαση με τους εκεί εργαζόμενους με την προσθήκη διάταξης για την αποκατάσταση των όποιων εισοδηματικών απωλειών της προηγούμενης χρονιάς! Ενώ μειώθηκαν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων, σε πολλά Υπουργεία οι δαπάνες μισθοδοσίας παρέμειναν ίδιες η και αυξήθηκαν! Αυτό έγινε μέσω νέων η αυξημένων υπερωριών. Ώστε κάποιοι Υπουργοί να μην γίνουν δυσάρεστοι στους υπαλλήλους των φορέων που προΐστανται.

Με τέτοια καραγκιοζιλίκια βέβαια δεν υπήρχε περίπτωση να πετύχει το όποιο πρόγραμμα εξυγίανσης και ανάκαμψης. Ανεξάρτητα πόσο καλό η ορθολογικό είναι. Ακόμα και η τέταρτη δόση δεν έπρεπε κανονικά να μας είχε δοθεί. Όπως λοιπόν ο κρατισμός, που οδήγησε τον ελληνικό δημόσιο τομέα στην χρεοκοπία, βαφτίσθηκε «νεοφιλελεύθερη πολιτική των δύο μεγάλων ελληνικών κομμάτων» έτσι και η ανικανότητα και η δειλία της σημερινής κυβέρνησης βολικά από κάποιους ονοματίσθηκε «αποτυχία των μέτρων του Μνημονίου». Ό,τι βολεύει τον καθένα βέβαια.

Και τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα καινούργιο εφιάλτη. Επιμένοντας στην άρνηση να κόψει πραγματικά δημόσιες δαπάνες καταργώντας φορείς και κρατικές υπηρεσίες η κυβέρνηση επιλέγει την εξοντωτική φορολογία. Δημεύοντας ουσιαστικά την ατομική ιδιοκτησία και συνθλίβοντας με τον κεφαλικό φόρο τα εισοδήματα, οδηγεί πλέον την αγορά αλλά και τους πολίτες στον οριστικό οικονομικό θάνατο. Δίχως αγορά, αλλά με το κράτος μεγάλο και την γραφειοκρατία πανίσχυρη, από πού θα έλθει η ανάκαμψη; Από εισοδήματα εξοντωμένα το κράτος θα εισπράξει ελάχιστα. Και με το κράτος ανέπαφο να πληρώνει μισθούς υπαλλήλων και να απομυζά πόρους, ετήσιο πρωτογενές πλεόνασμα δεν πρόκειται να υπάρξει.

Το συμπέρασμα είναι πως το λεγόμενο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα -με τα μέτρα βέβαια που έχουν αναγγελθεί- απλά αναβάλει για μήνες ή στην καλύτερη περίπτωση, για ένα η δύο χρόνια, την αναπόφευκτη εθνική και οικονομική πτώχευση. Αν όραμά μας είναι, και αυτοσκοπός, η επόμενη δόση τότε το Πρόγραμμα είναι χρήσιμο να ψηφισθεί. Αν στόχος είναι η σωτηρία της χώρας, το εξαγγελθέν Μεσοπρόθεσμο ισοδυναμεί με καταστροφή… Απλούστατα, με την οικονομία διαλυμένη και την δημόσια διοίκηση υπερτροφική η ώρα της τελικής κρίσης, εφ’ όσον πλεονάσματα δεν πρόκειται να δημιουργηθούν, θα βρει την ελληνική κοινωνία σε διάλυση κι αδύναμη να αυτοσυντηρηθεί. Η προοπτική αυτή είναι εφιάλτης.

Εφ’ όσον η κυβέρνηση επιμένει στην φοροεπιδρομή (που κάποιοι αφελείς αποκαλούν μέτρα «νεοφιλελεύθερα»!) κι αρνείται τον περιορισμό του κράτους, λύση αποτελεί μοναχά η καταψήφιση του Μεσοπρόθεσμου ή ο σχηματισμός μιας άλλης κυβέρνησης με ανοιχτές όλες τις δυνατές επιλογές. 
Αφού η μελλοντική πτώχευση με βάση τις προτεινόμενες ρυθμίσεις δεν μπορεί να αποφευχθεί, η απειλή της χρεοκοπίας λόγω μη καταβολής της επόμενης δόσης και του νέου πακέτου δανεικών παύει να είναι απειλή. Καλύτερα το αδιέξοδο τώρα, με μικρότερο χρέος και μεγαλύτερο διαθέσιμο λαϊκό εισόδημα, παρά αργότερα, με υποχρεώσεις κοντά στα 500 δισ. ευρώ και με εντελώς εξανεμισμένες τις λαϊκές οικονομίες.

Αν Ευρώπη και ΗΠΑ ανησυχούν για την ευρωζώνη και για ευρύτερες οικονομικές επιπτώσεις ας θέσουν όρο για την όποια εκταμίευση χρημάτων την μη επιβολή φόρων και την δραστική περικοπή δημοσίων δαπανών. Έχουμε φθάσει στο σημείο δίχως επιστροφή. Αν τώρα δεν οριοθετηθούν με ακρίβεια οι κινήσεις της Ελλάδας για να αποφύγει την χρεοκοπία, άλλη ευκαιρία στο μέλλον δε θα υπάρξει. Και με τις τρέχουσες ρυθμίσεις του Μεσοπρόθεσμου αυτό δεν εξασφαλίζεται. Η οικονομική κατάρρευση με όλα τα εφιαλτικά κοινωνικά της συνακόλουθα θα είναι αδύνατον να αποτραπεί…
www.andrianopoulos.gr

ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο κ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο κ.  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ (ή ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΗ ΠΡΑΚΤΩΡ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ???)



 ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΗΤΟ ΕΠΙ ΤΡΙΗΜΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΟΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΣΧΕ ΣΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΗ ΤΙ ΕΛΕΧΘΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΚΡΙΣΙΝ --ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΟΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΗΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΚΑΛΕΙΤΟ--ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΥΠΟ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ ΠΑΛΙΝ ΩΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟ ΔΙΑΤΙ ΠΑΡΙΣΤΑΤΟ---ΔΙΟΤΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΔΥΝΑΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΘΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΘΕΤΑΙ ΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΝΟΜΙΖΟΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΗ!!

Ο κ.  ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ (ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ) ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΝ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΛΕΣΧΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ "ΤΟ ΒΗΜΑ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΞΗΣ "ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟΝ" ΣΧΟΛΙΟΝ (ΝΑΙ, ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ "ΠΛΑΚΙΤΣΑ" ΚΑΙ "ΑΣΤΕΙΑΚΙ") (http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=337401)!!

(Συγχαρητήρια στην eglimatikotita.gr δια την κυκλοφορίαν της ειδήσεως)