Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

30 Ιανουαρίου 2012

ACTA: Worse Than SOPA and PIPA

Η ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΦΙΜΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΧΘΗ ΣΙΩΠΗΛΩΣ (ΔΙΟΤΙ ΤΑΧΑ ΑΦΟΡΑ "ΕΜΠΟΡΙΚΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ") ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΙΕΡΟΚΡΥΦΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑΣ ΧΩΡΑΣ!!! 
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΡΑΒΥΣΤΩ --ΚΑΛΑ ΤΟΣΟΝ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΙΔΩΣ ??? ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΝ ??? ΠΟΙΟΣ, ΜΑ ΠΟΙΟΣ, ΣΑΣ ΕΠΙΕΣΕ, ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΕΓΙΝΑΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ???

http://hercolano6.blogspot.com/2012/01/acta-worse-than-sopa-and-pipa.html
-------------------------------------------------

Anti-Zionism in the 21st Century

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ

http://hercolano2.blogspot.com/2012/01/anti-zionism-in-21st-century.html
------------------------------------------------

Emirates 'has security links with Israel'

THE END OF MANDAEANS

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΔΑΪΣΜΟΥ

http://hercolano2.blogspot.com/2012/01/end-of-mandaeans.html
-------------------------------------

HOLLAND-the Islamists break through to the power!

ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, ΟΡΥΟΝΤΑΙ, ΚΡΑΥΓΑΖΟΥΝ, ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, "ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ?" ΕΛΕΓΕ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΜΕ ΟΡΓΙΛΟΝ ΗΦΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ !!!!
ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΟΜΕ, ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ !!! 
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΩΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ!!! 
ΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΔΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΜΙΜΗΣΕΩΣ, ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑΝ: "ΤΟΥΣ ΜΑΡΟΚΟ-ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ !!!  
--ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ!!! ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟΝ «Η ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ»!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΥΛΗ! ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ 400 ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ ΝΕΟΔΜΗΤΑ ΤΖΑΜΙΑ (ΚΤΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗΝ ΔΑΠΑΝΗΝ!--ΕΝΘΥΜΟΥΜΑΙ ΣΥΝΕΙΡΜΙΚΩΣ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΕΚΕΙΝΟ ΝΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΙΔΗ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΙΑΝ ΗΜΕΡΑΝ ΕΣΚΕΦΘΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΗ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΜΕ ΕΝΑ ΞΥΡΑΦΙ)!
ΙΔΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ:
---------------------------------------------------

ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Εισάγουμε ελαιόλαδο από τη Γερμανία!

Σημάδι βαθιάς παρακμής: Εισάγουμε ελαιόλαδο από τη Γερμανία!

H Ελλάδα ξόδεψε 1,5 εκατ. ευρώ το έτος 2010, για να εισαγάγει ελαιόλαδο από τη Γερμανία, η οποία φυσικά δεν έχει ελιές ούτε για δείγμα! Αν και εξάγουμε χιλιάδες τόνου ελαιόλαδου στο εξωτερικό, είναι γεγονός ότι αδυνατούμε να καλύψουμε την εσωτερική ζήτηση, καλύπτοντας την κατανάλωση ελαιόλαδου μέσω εισαγωγών.

Το ειρωνικό είναι ότι το χύμα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο που πουλάνε οι Έλληνες παραγωγοί στο εξωτερικό σε πολύ χαμηλές τιμές, αφού περάσει από μια διαδικασία ανάμειξης με λάδια κατώτερης ποιότητας, επιστρέφει στα ελληνικά ράφια με διαφορετική ονομασία προέλευσης, διατηρώντας την ιδιότητα του «έξτρα παρθένου».

«Αν και ο κλάδος παρουσιάζει σημαντική δυναμική διεθνώς τα τελευταία χρόνια, η ελληνική παραγωγή έχει μείνει στάσιμη. Γι' αυτό και παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα» δηλώνει στον "Τύπο της Κυριακής", ο κ. Γιώργος Γονιωτάκης, μέλος της Γενικής Συνομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ελλάδος.
-----------------------------------------------

«Κρουαζιέρα» τουρκικής κορβέτας μέχρι τη Μύκονο

Αθήνα
Η τουρκική κορβέτα «Μπαντίρμα», η οποία βρισκόταν σε επιχείρηση του ΟΗΕ ανοιχτά του Λιβάνου, κατέληξε γύρω στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι της Σμύρνης, αφού πρώτα έφτασε μέχρι τη Μύκονο και την Τήνο, μέσα από τα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Συγκεκριμένα η «Μπαντίρμα» εντοπίστηκε αρχικά το μεσημέρι της Κυριακής οπότε άρχισε η παρακολούθησή της, μεταξύ Κρήτης και Κάσου. Στη συνέχεια, κινούμενη δυτικά, μπήκε στις 20:15 το βράδυ στα εθνικά χωρικά ύδατα, μεταξύ Μήλου και Φολεγάνδρου.


Η κορβέτα πέρασε δυτικά της Αντιπάρου και βγήκε από τα χωρικά ύδατα, πλέοντας μεταξύ Τήνου και Μυκόνου, στη 1:15 τα μεσάνυχτα.


Την τουρκική κορβέτα παρακολουθούσαν συνεχώς, διαδοχικά δύο ελληνικές φρεγάτες και ένα ελικόπτερο.
Newsroom ΔΟΛ
--------------------------------
ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΜΕ ΟΛΑ ΑΣΧΗΜΑ!!! ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑΣ ΠΛΑΖ ΤΩΝ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ!!!
------------------------

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ-ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ - ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ
[ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΙΣ 31-1-2012]

1. Διά τα αίτια της κρίσεως
 
Διά τα αίτια της κρίσεως έχομε ακούσει και ακούμε καθημερινώς, πολλά, άπειρα, και εδώ, στην γαλάζια μας χώρα ,και στην Γαλλία και στην Ιταλία κ.ο.κ.
Τα αναφερόμενα αίτια είναι τω όντι πολυάριθμα, ωρισμένα είναι γουστόζικα, π.χ. και εδώ, η νυν και η τέως κυβέρνησις, και στην Ιταλία ο κ. Μόντι, αποφαίνονται ότι έχομε κρίσι διότι δεν είναι "απελευθερωμένα" τα Φαρμακεία και ότι μετά την "απελευθέρωσι" δεν θα υπάρχει πιά πρόβλημα… το εκατομμύριο των ανέργων θα έχη δουλειά, θα γίνουν φαρμακοποιοί!! Αλλα επιχειρήματα ανατρέχουν σε γνωστές παθολογίες, όπως ότι πταίει το μεγάλο Δημόσιο ή ο ρουσφετολόγος βουλευτής ή ο χρηματιζόμενος εφοριακός! Αλλα ανατρέχουν στην ανάγκη φιλανθρωπικής αλληλεγγύης, πταίει η πλουσία κυρία Μέρκελ που δεν μας δίδει μέγα μερίδιο του έχειν της! Αλλοι, έχοντας περισσότερο δίκιο, μας λέγουν ότι η πτώχευσις είναι ηθική, πολιτιστική, κοινωνική και ιδεολογική κι ότι πρώτα πτωχεύει ψυχικά μιά κοινωνία και κατόπιν οικονομικά! ΟΜΩΣ, όλα αυτά , ενώ είναι όλα, μα όλα, αλήθεια, ΟΛΑ ομού έχουν ατυχώς μικρή σημασία, είναι πράγματι, λεπτομέρειες!!!

Απογοητεύομαι διότι ΠΟΥΘΕΝΑ, Μα ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν άκουσα να λέγεται το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και ΚΥΡΙΟ αίτιο της κακοδαιμονίας του Μεταπολεμικού κόσμου πού τώρα φθάνει (δεν έφθασε ακόμη) στην αναπόφευκτη κορύφωσί της! Και το αίτιο τούτο δεν είναι τίποτε άλλο παρά η ιδία η δομή της κοινωνίας που κατεσκεύασαν δι' ημάς οι νικηταί του πολέμου! Με σύστημα και μέθοδο και επίπονη προσπάθεια εξόντωσαν ψυχικώς τας κοινωνίας, τας ΑΠΕΓΥΜΝΩΣΑΝ απο κάθε ανθρωπίνη και κοινωνική αξία, ακόμη και αι αξίαι του λαϊκού μας πολιτισμού (όπως το "φιλότιμο") κατήντησαν σύντομα ανέκδοτα! Αι κοινωνίαι έμαθαν ότι πρώτη και ΜΟΝΑΔΙΚΗ αξία είναι το μέτρημα των χρημάτων! Η Ελλάς, ως γνωστόν (όπως π.χ. και η Σικελία) ζεί τριάντα έτη πίσω απο τις ευρωπαϊκές κοινωνίες και δια τούτο η διάλυσις άργησε, ήλθε με την επικατάρατη Μεταπολίτευσι! Βεβαίως, αυτό, το αναποδογύρισμα των παραδοσιακών αξιών θάπρεπε να το περιμένουν όλοι αυτοί που πολέμησαν ηρωϊκώς δια να φέρουν το παρόν καθεστώς--ήδη το μεγαλύτερον πνεύμα του 20ου αιώνος, ο Ιούλιος Εβολα, μας είχε προειδοποιήσει επιγραμματικώς: «αι παραδοσιακαί αξίαι ΔΕΝ είναι αι αστικαί αξίαι»! Τί περίμεναν ότι θα τούς έφερνε
ο Τσώρτσιλ ή ο Ρούζβελτ, αυτός ο ολότελα ξένος και εχθρικός προς το πνεύμα της πραγματικής Αμερικής και των Ιδρυτών Πατέρων και ολοψύχως και ενσυνειδήτως όργανον των Τοκογλύφων --Εξ όνυχος τον λέοντα:«Πρέπει να σκοτώσουμε την κοπέλλα διότι μπορεί να ξέρει πράγματα» είπε με ύφος αφεντικού ο "Κάπταιν Τζών"! «Ξέρετε, εμείς εδώ στην Ιταλία δεν φονεύουμε τα κορίτσια!» απήντησε ο αφελής Ιταλός! «Μην σε απασχολεί» απήντησε ο "Κάπταιν Τζών" ανασπών και οπλίζων το πιστόλιόν του «Θα την φονεύσω εγώ!» (ενσταντανέ απο τον φόνον της Κλαρέττας)? Ο καθείς νικητής επιβάλλει στας κοινωνίας τας αξίας του! Οι Ινδοευρωπαίοι την θεσμισμένην κοινωνίαν των Βεδών, ο αυτοκράτωρ της Κίνας τον Κομφουκιανισμόν, οι Σαμουράϊ της Οσάκας την πολεμικήν αρετήν, ο Ριχάρδος ο Λεοντόκαρδος το ιπποτικόν ιδεώδες, ο Λουδοβίκος 14ος τον σεβασμόν προς τον αντίπαλον, ο Αύγουστος την ευνομίαν, η δυναστεία των Αντωνίνων την μεγαλοψυχίαν κ.ο.κ. και φυσικά, οι Διεθνείς Τοκογλύφοι την αξίαν του χρήματος και τον εξευτελισμόν και την λοιδορίαν (μέσω της πληρωμένης απ' αυτούς Ιντελλιγκέντσιας) ολων ανεξαιρέτως των ανθρωπίνων αξιών! Απο κόρακα "κρα" λέγει ο λαϊκός μας πολιτισμός! Ουτωσί εφθάσαμε στην πλήρη ψυχική εξάρθρωσι των κοινωνιών και στην αποδόμησιν της ανθρωπίνης προσωπικότητος και αξιοπρεπείας--όπως έγραψε ο Καρλάϋλ (στην "Γαλλική Επανάσταση") «το πιό θλιβερό σύμπτωμα της ανθρωπίνης καταπτώσεως είναι το νά υπερηφανεύεσαι για το μέγεθος του πορτοφολίου σου»! Αι κοινωνίαι όθεν έχουν προ πολλού χρεοκοπήσει πλήρως ψυχικώς, ηθικώς και κοινωνικώς--τίποτε δεν είναι μειωτικόν εφ' όσον προσπορίζει χρήμα! Δείτε τους πολιτικούς πώς συνωθούνται στους προθαλάμους του χρήματος!!! Ο θάνατος των κοινωνιών είναι ατυχώς γεγονός--Εξ όνυχος τον λέοντα: Διατί στο χωριό μας οι ελιές, αρχαιότατες, Μυκηναϊκές (οπως και οι δρόμοι και οι τάφοι που το περιβάλλουν--οι γνωστοί μυκηναϊκοί τάφοι της Λακύθρας και των Μαζαρακάτων), δεν είχον καεί ποτέ στο διάβα των αιώνων και ΤΩΡΑ εκάησαν δύο φορές μέσα σε μία πενταετία ??? Απάντησις: Διότι ΤΩΡΑ διελύθη ο κοινωνικός ιστός του χωριού μας!!!
Θεωρούμε όμως, οτι αι κοινωνίαι δεν έχουν δικαίωμα να παραπονούνται για τίποτε, επολέμησαν σκληρά, βγήκαν στα βουνά, έστησαν οδοφράγματα, εκαρατόμησαν βασιλείς, έσφαξαν ανελέητα αντιφρονούντας (μόνον στην Βανδέα 250.000) δια να φέρουν την Νεωτερικότητα που αποτελεί την μεγαλυτέρα πηγή ιδεολογικής τυραννίας και τον μεγαλύτερο παραγωγό ανωμάλων στυγερών εγκληματικών προσωπικοτήτων που
τους λέγομε (και στην ψυχιατρική) "φανατικούς", που έχει γνωρίσει ο Κόσμος και το Σύμπαν (Εξ όνυχος τον λέοντα: θέλετε να δείτε εμπρός σας ανάγλυφον το ήθος και την νοοτροπίαν των οπαδών της Νεωτερικότητος ? Διαβάσατε Χεμινγουαίη, "Γιά ποιόν χτυπάει η καμπάνα" κεφ. "Πώς σκοτώσαμε τους Φασίστες")! Αυτή δε η Νεωτερικότης επεβλήθη πλήρως ΤΩΡΑ στην Μεταπολεμική εποχή και ούτως αχαλίνωτη πιά διοικεί τας κοινωνίας! Η Ελληνική κοινωνία της Μεταπολιτεύσεως αφού περιεπλανήθη στα πελάγη της "εικονικής πραγματικότητος" του Μοντερνισμού, του Σοσιαλισμού, του Κομμουνισμού, του Μαρξισμού, της Ελευθεριότητος, του Μηδενισμού, του Αθεϊσμού, του Ηδονισμού, της Αργίας και της Ραστώνης, ΤΩΡΑ, μετά την Μέθη, προσγειώνεται ανωμάλως εις τους όνυχας των Διεθνών Τοκογλύφων κι αρχίζει να καταλαβαίνει ότι όλα αυτά ήταν αθύρματα και ψευδαισθήσεις (σαν τα χρωματιστά ομματοϋάλια του κινηματογράφου) που τά έστηνε εμπρός της η Διεθνής των Εξουσιαστών ώστε να την οδηγήση εθελουσίως στον κρημνό --ήταν ο ηδυπαθής ήχος του "μαγεμένου αυλού"!!! Πολλοί απορούν με την "απάθειαν" των ελλήνων, με την έλλειψιν ουσιαστικής αντιδράσεως στην καταβαράθρωσιν των εισοδημάτων των και του επιπέδου της ζωής των, όμως ημείς πιστεύομε ότι τα πράγματα είναι απλά: η απογυμνωμένη απο κάθε είδους ανθρώπινη αξία κοινωνία που ζούσε μόνον για το μέτρημα των χρημάτων, βλέπει τώρα να τραβούν κάτω απ' τα πόδια της ακριβώς αυτό το πάτωμα στο οποίο εστηρίζετο και ούτως, μένει άναυδη και εμβρόντητη όπως αυτός που αντιμετωπίζει το βλέμμα της κόμπρας--μόνον αν περάσει χρόνος ικανός και επιζήσει, τότε είναι δυνατόν να συνέλθη και να αναζητήση τρόπους αντιδράσεως--υπάρχουν τρόποι αντιδράσεως? Ναί, υπάρχουν! Μας άρεσε το βιντεάκι με την κόμπρα και τον σκιουράκο που δεν "πάγωσε" αλλά άρχισε να κινή την ουρά του (για να φαίνεται πολύ πιό μεγάλος) και της πετούσε πέτρες με τα χεράκια του! Η κόμπρα παραξενεύτικε και έφυγε --και η κόμπρα "ανθρωπος είναι"!!! 
Μας άρεσε η ακρίβεια της περιγραφής της κοινωνίας μας και του "κόσμου" που ζούμε, που κάνει στο τελευταίο του κείμενο ο κ. Χρήστος Γιανναράς, ο οποίος γράφει:

««Zούμε πολυώδυνη κρίση, μας κρίνουν τα γεγονότα. Kρίνεται το τι χτίσαμε τόσα χρόνια, τι κράτος, ποιες σχέσεις κοινωνίας των αναγκών, ποια παιδεία και κατά κεφαλήν καλλιέργεια, τι στόχους βάλαμε στην προσωπική και στην κοινή μας ζωή.
»»H κρίση μάς κρίνει και μας αποδείχνει ελάχιστα σοβαρούς, σαφώς επιπόλαιους και κοντόφθαλμους, για βουλιμικές αποκλειστικά προτεραιότητες πρωτόγονα εγωκεντρικές. Δεκαετίες τώρα, αποδεχθήκαμε, ηδονικά και απερίσκεπτα, σαν πρώτιστο στόχο και περιεχόμενο ζωής, την κατανάλωση. H χαρά της προσωπικής δημιουργίας, η σπουδή και η γνώση, η αξιολόγηση της ανθρώπινης ποιότητας, η εκλογή αρχόντων της πατρίδας, όλα υποτάχθηκαν στον ένα και μοναδικό στόχο (και νόημα) του βίου: τη μεγιστοποίηση της καταναλωτικής ευχέρειας, τη διευρυμένη βουλιμική απόλαυση.
»»Δουλεύαμε για τον μισθό ή για το περισσότερο κέρδος. Σπουδάζαμε για το «χαρτί» και τη «θεσούλα» που θα μας εξασφάλιζε. Kαυχόμασταν όχι για φιλίες, αλλά για «διασυνδέσεις» και «βύσματα». Ψηφίζαμε με κριτήριο ποιος θα μας εξασφαλίσει τις περισσότερες παροχές δίχως κρίση και αξιολόγηση. Eτσι φτιάξαμε μια κοινωνία αλληλοσπαρασσόμενων συμφερόντων. Eνα κράτος που σιτίζει τους υπαλλήλους του και βασανίζει την κοινωνία, κράτος παράνοιας, εντελώς ανίκανο και ανυπόληπτο. Eνα εκπαιδευτικό σύστημα που εκπαιδεύει στην αγλωσσία, στην ακρισία, στις πρακτικές των εκβιαστικών απαιτήσεων και της ηδονής των βανδαλισμών. Eνα πολιτικό σύστημα απολύτως αυτονομημένο από τις κοινωνικές ανάγκες, σύστημα διαπλοκής της φαυλότητας με τη θρασύτερη και αναιδέστερη ανικανότητα.
»»Tο συναρπαστικό, για τον ψύχραιμο παρατηρητή, είναι ότι στο κοινωνικό πεδίο οι στόχοι, το ήθος, η διάκριση ποιοτήτων (παράγοντες ανυπότακτοι στην αντικειμενοποίηση) αποδείχνονται οι κυρίως συντελεστές επιτυχίας ή αποτυχίας των πιο πρακτικών – υλικών πτυχών του βίου: της οικονομίας, της παραγωγικότητας, της οργανωτικής απόδοσης. H ιδεολογία του Iστορικού Yλισμού (μπαϊράκι του Mαρξισμού αλλά και «αυτοσυνειδησία» του Kαπιταλισμού) διαψεύδεται παταγωδώς στα «υλιστικότερα» πεδία του συλλογικού βίου – χωρίς βεβαίως να πτοούνται, έστω κατ’ ελάχιστον, οι εμπορευόμενοι το αφελές ιδεολόγημα. Tο τι χτίσαμε στις δεκαετίες της μεταπολίτευσης, ποιαν αντίληψη για την παιδεία και την ανθρωπιά, ποια σχέση κράτους και κοινωνίας, ποιαν αίσθηση πατρίδας, ποια κριτηρια αξιολόγησης ποιοτήτων, δίνουν καρπούς απόγνωσης σήμερα στο πεδίο της οικονομίας, της πολιτικής, της κρατικής οργάνωσης: Zούμε τη χρεοκοπία της οικονομίας, τη διάλυση του κράτους, την εξευτελιστική κατάρρευση του πολιτικού συστήματος. Γιατί έλειψε «κάθε νόημα» της ύπαρξης και της συνύπαρξης.
»»Mας πήρε τριάντα οχτώ ολόκληρα χρόνια για να καταλάβουμε ότι ο «προοδευτικός εκσυγχρονισμός» και ο «διεθνιστικός» πατριδομηδενισμός, η «αποδόμηση» και ο «μεταμοντερνισμός» όσο κι αν γοήτευσαν μια λιμασμένη για δημοσιότητα «διανόηση», ήταν απλώς και μόνο γυαλιστερές φούσκες. (Συμβολικά τα ονόματα στοχοθεσίας στην Παιδεία των κυριών Pεπούση και Δραγώνα, καθώς διέπρεψαν με τη N.Δ. η πρώτη, με το ΠAΣOK η δεύτερη, και σήμερα πλαισιώνουν τον κ. Φώτη Kουβέλη). Oι σταθερές της ελληνικής «ευγένειας» (πολιτισμικής καταγωγής και παράδοσης που «υποχρεώνει»), της αναφοράς στόχων και πράξεων σε άξονα «νοήματος» και σε μέτρο «αλήθειας», λειτούργησαν, παράγοντας κοινωνική συνοχή και ετερότητα πρότασης πολιτισμού, από την εποχή των Προσωκρατικών, ίσως ώς τη Γενιά του ’30. Kαι λοιδορήθηκαν αυτές οι σταθερές, χλευάστηκαν, μυκτηρίστηκαν στη μεταπολίτευση, για να οδηγηθούμε στο αβυσσαλέο κενό όπου βυθιζόμαστε ανέλπιδα σήμερα.»»


ΟΜΩΣ, ας ομιλήσωμε συγκεκριμένως δια το στενόν θέμα της οικονομίας! Το αίτιον της κρίσεως είναι ενα και σαφές! Το χρηματοπιστωτικόν σύστημα που εφηρμόσθη στον Μεταπολεμικό κόσμο!!! Τι πρέπει να λέγομε?? ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!
Οι άνθρωποι ομιλούν συνήθως με όρους άλλων εποχών! Λέγουν για βιομηχάνους και πτωχούς κ.ο.κ. ΑΓΝΟΟΥΝ ότι μακάρι νάταν το κεφάλαιο επενδεδυμένο στην βιομηχανία (κι ας μας "έπιναν το αίμα" οι βιομήχανοι)! Σήμερον το κεφάλαιον πού κάνει κάτι είναι το 10% του συνολικού κεφαλαίου, το υπολοιπον είναι το χρηματαρπακτικόν κεφάλαιον των "χετζ-φάντς" που στήνει φούσκες και ρημάζει τα χρηματιστήρια της Υφηλίου (εδώ, η Κυβέρνησις των "Εκσυγχρονιστών" τους άφησε ανανόχλητους --οχι ΜΟΝΟΝ τους άφησε ανενόχλητους αλλά ωθούσε με χίλιους δυό τρόπους το κοινό να παίξη στο χρηματιστήριο-- να δημιουργήσουν την φούσκα με την οποία κατεβρόχθισαν το 75% των χρημάτων των Ελλήνων)! Μην λησμονείτε τον τρόπον με τον οποίον ο μοναδικός σοβαρός ηγέτης της εποχής μας, ο κ. Μαχαθίρ, επέτυχε το οικονομικόν θαύμα της Μαλαισίας: εκάλεσε τον μεγαλύτερο σημερινό οικονομολόγο τον κ. Παύλο Κρούγκμαν και παρέδωσε εις αυτόν εν λευκώ την διαχείρισιν της χώρας και τότε το πρωτον που έκαμε ο κ. Κρούγκμαν ήτο να κλείση το χρηματιστήριον!!! Τέλος στην εκροήν κεφαλαίων, τέρμα στο παρασιτικόν κεφάλαιον!!!
-----------------------
2. Ποιό είναι το πλέον ανησυχητικό σύμπτωμα στην παθολογία της ελληνικής κοινωνίας ?
Οπως στας νόσους του ανθρώπου βλέπομε ενίοτε συμπτώματα που μας ανησυχούν διότι δείχνουν ότι είναι δύσκολον ο οργανισμός να ανακάμψη, ούτως και στην νοσολογία των κοινωνιών!
Δι' ημάς το πλέον ανησυχητικό σύμπτωμα στην παθολογία της ελληνικής κοινωνίας είναι η ΔΙΑΦΘΟΡΑ! Δεν ομιλούμε δια την διαφθοράν όπως εμφανίζεται και όπως την γνωρίζομε. ΔΕΝ μας ανησυχεί το κύκλωμα των τοκογλύφων (εννοούμε τους "ντόπιους" φτωχο-τοκογλύφους, ΟΧΙ τους Διεθνείς που όποιος τους αποκαλεί τοκογλύφους υπογράφει και την  καταδίκη του --στον κοινωνικώς αποδεκτό λόγο τους λέγομε "οι αγορές"!!!--ο Γκυγιόμ Φάϊ λέγει το εξής, σημειώσατέ το, υπογραμμίσατέ το, κριτήριο του αν μιά κοινωνία ευρίσκεται "σε φόρμα" είναι το αν δύναται να κατονομάση τον εχθρόν της!! Βγήτε στον δρόμο όπου κι αν ζείτε, στην Ελλάδα ή στο ξωτερικό, και ερωτήσατε και δείτε τας απαντήσεις) ή οι χρηματιζόμενοι δημόσιοι υπάλληλοι ή τα πιράνχας του πράσινου συνδικαλισμού ή οι αδηφάγοι βουλευτές και υπουργοί! Μας ανησυχεί το ότι οι Ελληνες ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ με τους όρους της διαφθοράς!!! Κατ' αυτάς όλοι ομιλούν δια σχετικά με την κρίσι θέματα και παρακολουθούμε έκπληκτοι οτι για τον Ελληνα ΔΕΝ υπάρχει το ορθό ή το λάθος, η γνώμη ή η άποψις που κρίνεται αναλόγως προς την αξία της! Αντιθέτως όλα κρίνονται με όρους διαφθοράς! Ο συμπολίτης μας είναι ενήμερος και γνωρίζει ότι ο Α υποστηρίζει την χ θέσι ΔΙΟΤΙ υπάρχουν τα τάδε συμφέροντα, ο Β υποστηρίζει την ψ θέσι ΔΙΟΤΙ υπάρχουν τα δείνα συμφέροντα! "Αυτός το λέγει ΔΙΟΤΙ……"
Τοιουτοτρόπως όλα ισοπεδώνονται και θεωρείται ότι σ' αυτήν την κοινωνία είναι όλοι "μαφιόζοι" (σε εισαγωγικά, διότι θεωρείται ότι ΔΕΝ έχουν κάν τις αρετές των πραγματικών μαφιόζων)!!! Οι συμπολίτες μας έτσι έβλεπαν το μέλλον τους και την ζωή τους, με όρους διαφθοράς: θα "εύρισκαν καλή θέσι στο δημόσιο" διότι δεν είχαν ανάγκη καθότι "γνώριζαν" τον Α υπουργό, θα έπαιρναν το δάνειο που δεν εδικαιούντο διότι βρήκαν τρόπο να "συνεννοηθούν" με τον αρμόδιο της τραπέζης, θα "καθάριζαν" στην οικονομική εφορεία διότι είχαν ήδη φροντίσει να "πιάσουν τον Εφορό"! Διά την "ανωτέρα τάξι", δεν το συζητούμε!!! Εδώ, ως γνωστόν, ο κάθε υπουργός και η κάθε κυβέρνησις ήσαν ταπεινοί των θεράποντες!!! Μέσω της διαφθοράς κατεβρόχθιζον σύμπαν το δημόσιον ταμείον και δι' αυτού ήσαν, εγίνοντο ή διετηρούντο ως "ανωτέρα τάξι"!!! Γι' αυτό είναι ΑΝΟΗΤΟ να λέγομε ότι επιβαρύνουν το δημόσιον ταμείον οι δημόσιοι υπάλληλοι! Ποιοί είναι αυτοί??? Οι γνωστοί ως δημόσιοι υπάλληλοι??? Και οι μυριάδες εταιρίες που ζούν μονον και μόνον απο το Δημόσιον --απο τις διαβόητες "Κατασκευαστικές εταιρίες" έως τους προμηθευτές των νοσοκομείων-- τί είναι ???? Τον μισθό του δημοσίου υπαλλήλου τον μειώσαμε, τον μισθό του Κυρίου (με κάππα κεφαλαίο φυσικά) της "Κατασκευαστικής εταιρίας" ??? Αυτόν μάλλον τον αυξήσαμε!!!
Και ΤΩΡΑ ??? Τί γίνεται τώρα ??? ΤΩΡΑ, ακόμη πιστεύουν ΟΛΟΙ ότι οι όροι της διαφθοράς θα διατηρηθούν, ότι, ό,τι κι άν γίνει, αυτοί θα επιβιώσουν!!! Η τέως Κυβέρνησις ΔΕΝ εδιόρισε στο Δημόσιο 500.000 όπως εγίνετο στις καλές εποχές, π.χ.ως ενθυμίσθε, στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ κατέφθαναν οι νεοδιοριζόμενοι με πούλμαν απο την ιδιαιτέρα πατρίδα του Διοικητού---γελούσε ο κόσμος όλος στην Νέα Υόρκη που τα γραφεία της Ολυμπιακής ήσαν επανδρωμένα (μιλάμε για την ηρωίκή εποχή του ΠΑΣΟΚ 81-89) με ορεσιβίους Κρητικούς που εντυπωσίαζαν με τους μακρούς τους μύστακας, όμως δεν εγνώριζαν ούτε Αγγλικά, ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! ΟΜΩΣ, η τέως Κυβέρνησις εδιόρισε στο Δημόσιο 40.000 !!! Και τους "κολλητούς" σε προσωπαγείς θέσεις των 9.000 ευρώ!!! Και τους παρακατιανούς  (50.000 αυτοί) στίς επι συμβάσει θέσεις των Δήμων!! Διόλου, μα διόλου, άσχημα !!!! Ποιός είπε ότι εμείς δεν θάμαστε μέσα σ' αυτούς τους τυχερούς???
ΑΥΤΗ, Η ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΚΕΨΙΣ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

 -----------------------

3. Διατί ορύονται για την επιτροπεία ????
Ολοι μαζί, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ΜΜΕ, καλλιτέχνες και φοροφυγάδες, ορύονται "σαν τρελλοί" για αυτό το μεγάλο άτοπο, για το πώς τόλμησαν κάποιοι να προτείνουν επιτροπεία της Ελλάδος απο την Ε.Ε. !!!!
Να έχετε και λίγο αιδώ, λέγομε εμείς!!! Εδω, η Ελλας έχει αποφασίσει προ πολλού οτι επιθυμεί (και μάλιστα σε βαθμό αρρωστημένο) ΠΛΗΡΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ !!!
ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΙ ΛΕΜΕ: Δεν δυνάμεθα νάχουμε το ιδικό μας νόμισμα, θέλουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αυτό του κηδεμόνος!
Κάποιοι "μας πειράζουν", εμείς δεν αμυνόμεθα, αμέσως ζητούμε την κάλυψιν του κηδεμόνος! Λέγομε: Καλά, τι κάνει η Ε.Ε. και δεν φυλάσσει τα σύνορά μας απο τους λαθρομετανάστες!! ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΕΣ δηλώσεις υπουργών και εφημερίδων: «Πρέπει η Ε.Ε. να αναλάβει την φύλαξι των συνόρων μας»!!!
Αν έχουμε νέα Ιμια τώρα είμεθα βέβαιοι οτι θα επέμβει ο κηδεμών Ε.Ε.!
Μας προσβάλλει ο κ. Γκρουέφσκυ, εμείς το λέμε στον κηδεμόνα μας, καθιστούμε υπεύθυνη την Ε.Ε.!!!
Κάμνουν παραβιάσεις οι Τούρκοι, εμείς το λέμε στην Ε.Ε. να τους συνετίση!!!
ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ!!! Εμείς το "παρακάνουμε" στις επικλήσεις προς τον κηδεμόνα!!! ΔΕΝ συγκρινόμεθα ούτε με παιδιά του νηπιαγωγείου !!! Εχομε κάποια αρρωστημένη μονομανία να τα αναθέτουμε όλα στον κηδεμόνα!!!!
----------------------------------

ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-Κατάντησαν τις συλλήψεις κατά της φοροδιαφυγής ως ένα σύντομο ανέκδοτο...

ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ-NEWSIT

Κατάντησαν τις συλλήψεις κατά της φοροδιαφυγής ως ένα σύντομο ανέκδοτο...

Χρόνια τώρα επικρέματο  η απειλή των συλλήψεων για όσους χρωστούσαν στο δημόσιο. Ειδικά για όσους ήταν κοινωνικά προβεβλημένοι αυτό φάνταζε ως κόλαφος.
Η σημερινή κυβέρνηση, στην απέλπιδα προσπάθεια της να συγκεντρώσει χρήματα, την ενεργοποίησε. Και σκόνταψε πάνω στο οικοδόμημα ΟΛΩΝ των προηγούμενων κυβερνήσεων. Δηλαδή το πλέγμα των νόμων, εγκυκλίων και όλων των δικονομικών τερτιπίων που έχουν κατά καιρούς θεσπιστεί ώστε να μην τιμωρείται κανείς ισχυρός.
Έτσι όσοι συλλαμβάνονταν  ,και παρά το γεγονός πως χρωστούσαν στο δημόσιο αρκετά εκατομμύρια ευρώ έκαστος, όχι μόνο δεν πλήρωναν τα χρέη τους ,αλλά αφήνονταν ελεύθεροι μετά από λίγες ώρες εκμεταλλευόμενοι άλλους νόμους που ακύρωναν εκείνους που τους οδήγησαν στη σύλληψη.

Έτσι "κάηκε" και αυτό το "όπλο" μέσα σε λίγες εβδομάδες. "Όπλο" που μετατράπηκε σε ανέκδοτο όταν άρχισαν να συλλαμβάνονται τα  ίδια πρόσωπα για δεύτερη φορά επειδή είχαν και άλλα χρέη. Αλλά και τη δεύτερη φορά  απελευθερώνονταν βάση των ίδιων διατάξεων και πάλι χωρίς να πληρώσουν!

Μπράβο μας λοιπόν .Τα καταφέραμε. Αντί να διαπομπευθούν και να πληρώσουν οι μεγαλοοφειλέτες, διαπομπεύτηκε το ελληνικό κράτος. Απέδειξε ότι κανείς δεν πρέπει να το φοβάται ούτε και να το υπολογίζει.

Έτσι το έχτισαν αυτοί που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία. Και τώρα κόπτονται για να μας σώσουν...
--------------------------------------------

FINANCIAL TIMES-Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ....

“Ζεσταίνουν” τον επίτροπο με αποφάσεις για δημοσιονομική πειθαρχία 

NEWSIT




Τελευταία ενημέρωση: 30.01.2012 | 07:45   -- Πρώτη δημοσίευση: 30.01.2012 | 07:41

Η αλλαγή συνθηκών ώστε να επιτευχθεί η δημοσιονομική πειθαρχία και να επέλθει ανάπτυξη (τουλάχιστον στα βορειοευρωπαϊκά πρότυπα) είναι το μενού σήμερα στις Βρυξέλλες, όπου κατά τα άλλα δεν είναι αντικείμενο η Ελλάδα.

Είναι όμως εμμέσως πλην σαφώς και δεν είναι και τυχαίες οι διαρροές όπως του διαβόητου εγγράφου με το γερμανικό σχέδιο για επίτροπο (ή κυβερνήτη) στην Ελλάδα.
Δεν είναι τυχαίες και οι δηλώσεις του Φ. Ρέσλερ ότι έχει χάσει την υπομονή του με την Ελλάδα και πως θα πρέπει αν η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί να τη συμμορφώσουν οι εταίροι.
Δεν είναι νέο σχέδιο, ούτε νέα επιδίωξη.
Ουσιαστικά στο έγγραφο γίνεται ευθέως λόγος για άσκηση βέτο στον προϋπολογισμό ώστε προτεραιότητα να δίδεται στην αποπληρωμή των χρεών, των δανείων των χωρών.
Στην περίπτωση της Ελλάδας των δανείων (πρωτίστως) που έχει λάβει από τους εταίρους.
Η πρόταση δεν είναι νέα, ούτε εξέπληξε κανέναν. Την αλλαγή των συνθηκών άλλωστε την είχαν προαναγγείλει οι Μερκοζί σε μια από τις συναντήσεις τους.
Η πρόταση μάλιστα για επίτροπο δεν είναι μόνο δική τους. Ολλανδία, Αυστρία και Φιλανδία, οι γνωστοί δορυφόροι της Γερμανίας δηλαδή, καλοβλέπουν την πρόταση.
Αντίθετα, εκτός της Ελλάδας, υπάρχουν χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία δεν θέλουν καν να ακουν για τέτοιο ενδεχόμενο.
Ο διαχωρισμός είναι σαφής. Από τη μια οι αδύναμες οικονομίες της περιφέρειας και του Νότου της Ευρώπης και από την άλλη ο κεντροβόρειος άξονας.
Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι στη Μασσαλία όπου συνεδρίασαν τα κεντροδεξιά κόμματα της Ευρώπης έπεσε και η πρόταση για υποχρεωτική βοήθεια στις χώρες με πρόβλημα, δηλαδή για υποχρεωτική “συνδρομή¨τύπου τρόικα, επιτρόπου ή ό,τι άλλο.
Παρόμοια είναι η πρόταση που θα καταθέσει σήμερα η Γερμανία στη Σύνοδο, να υποχρεώνονται τα κράτη με πρόβλημα να μπαίνουν σε μνημονιακή κατάσταση χωρίς να είναι απαραίτητη η ομοφωνία για μια τέτοια απόφαση, αλλά κατά πλειοψηφία.

-------------------------------------
Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΝ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΩΝ ΦΑΪΝΑΝΣΙΑΛ ΤΑΪΜΣ
 ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΓΙΑ ΑΝΕΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ, "ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ" ΤΟ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ!
-----------------------------------------------------------

CNN-Mysterious Object Spotted On Sea Floor Near Sweden


-----------------------------------------------