Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

3 Οκτωβρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ-Το Μνημόνιο μας βουλιάζει πάλι στα χρέη

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ :: ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ :: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ

Το Μνημόνιο μας βουλιάζει πάλι στα χρέη
3/10/2012
Μετά από 3 χρόνια ολέθριας μνημονιακής πολιτικής, το δημόσιο χρέος, αντί να μειωθεί, αυξήθηκε από τα 299,7 δισ. το 2009, στα 340,6 δισ.
Δεν σταματάει εδώ η τραγωδία. Παράλληλα με την απογείωση του χρέους, η πολιτική του Μνημονίου στραγγαλίζει και το ΑΕΠ της Ελλάδας
Τα δραματικά αποτελέσματα της πολιτικής του Μνημονίου που έχουν επιβάλει στην Ελλάδα η ΕΕ και το ΔΝΤ και υλοποιούν διαδοχικά οι κυβερνήσεις του Γιώργου Παπανδρέου, του Λουκά Παπαδήμου και του Αντώνη Σαμαρά αποτύπωσε ανάγλυφα για μια ακόμη φορά το προσχέδιο του προϋπολογισμού για το 2013.
Ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι πληθώρα παραμέτρων του προσχεδίου αυτού θα αλλάξει επί τα χείρω, αρκεί μια ματιά στα κρισιμότερα δημοσιονομικά μεγέθη και μια απλή παράθεση των αντίστοιχων στοιχείων των προηγούμενων ετών για να συνειδητοποιήσει αμέσως ο καθένας σε ποια άβυσσο έχουμε πέσει.
Ας δούμε πρώτα τα απόλυτα μεγέθη. Το δημόσιο χρέος της χώρας μας, το 2009 ανήλθε στα 299,7 δισεκατομμύρια ευρώ. Με το που μπήκε η χώρα στο Μνημόνιο, το χρέος εκτοξεύθηκε στα 329,5 δισ. το 2010 και στα 355,6 δισ. το 2011. Μας είπαν δηλαδή οι «τροϊκανοί» ότι δήθεν είμαστε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας με τα 300 δισ. χρέος και για να μας «σώσουν» με το Μνημόνιο αύξησαν το δημόσιο χρέος της χώρας μας κατά... 25% σε δύο χρόνια! Εξοχη θεραπεία.
Φέτος μας πούλησαν το παραμύθι ότι θα μας σώσουν με το «κούρεμα» των ομολόγων. Μείωσαν λοιπόν το χρέος μας μέσω του «κουρέματος» κατά 105,97 δισ. ευρώ. Ταυτόχρονα όμως, όπως περιγράφεται αναλυτικά στο προσχέδιο του προϋπολογισμού, το δημόσιο χρέος φέτος εκτινάσσεται κατά περίπου... 90 (!) δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα αντί για 105 δισ. να γλιτώσουμε μόνο... 15! Για να είμαστε ακριβείς, από 355,6 δισ. ευρώ που ήταν το χρέος στο τέλος του 2011, στο τέλος του 2012, θα πέσει στα... 340,6 δισ. φέτος! Αυτό λέει το προσχέδιο του προϋπολογισμού, το οποίο μάλιστα προβλέπει ότι το χρέος θα ανέλθει στα 346,2 δισ. ευρώ το 2013. Αδύνατον δηλαδή να πιάσουμε το χρέος της... «χρεοκοπίας» του 2009, τα 299,7 δισ.!
Δεν σταματάει εδώ η τραγωδία. Παράλληλα με την απογείωση του χρέους, η μνημονιακή πολιτική στραγγαλίζει συνεχώς και το ΑΕΠ της Ελλάδας. Το 2009 το ΑΕΠ μας ήταν 231,6 δισ. ευρώ. Το 2010 υποχώρησε λίγο και έπεσε στα 227,3 δισ. ευρώ και το 2011 καταβυθίστηκε στα 215,1 δισ.
Το προσχέδιο του προϋπολογισμού εκτιμά ότι το 2012 θα καταποντιστεί στα 200,9 δισ. και προβλέπει ότι το 2013 θα σημειώσει περαιτέρω πτώση στα 193 δισ. Αυτό σημαίνει ότι το ΑΕΠ θα έχει πέσει φέτος κατά 13,25% με τρία χρόνια μνημονιακής πολιτικής και το 2013, αν επαληθευτούν οι προβλέψεις, θα έχουμε πτώση του ΑΕΠ κατά 16,67% στα απόλυτα μεγέθη, μέσα σε μια μνημονιακή τετραετία.
Τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα.
Η βιωσιμότητα του χρέους μιας χώρας δεν κρίνεται από το απόλυτο ύψος, του πόσα λεφτά χρωστάει δηλαδή, αλλά από το ποσοστό του χρέους προς το ΑΕΠ.
Από τη στιγμή λοιπόν που το ποσό που χρωστάει η Ελλάδα αυξάνεται ή μειώνεται ελάχιστα και παράλληλα το ΑΕΠ πέφτει συνεχώς στα χρόνια του Μνημονίου, η κατάσταση επιδεινώνεται διαρκώς και μάλιστα ραγδαία. Ετσι το 2009, τελευταία προμνημονιακή χρονιά, το ελληνικό δημόσιο χρέος ανήλθε στο 129,4% του ΑΕΠ. Το 2010 εκτοξεύθηκε στο 145% του ΑΕΠ και το 2012 απογειώθηκε στο 165,3%.
Το 2012, παρά τη μείωση του χρέους έστω και μόνο κατά 15 δισ. ευρώ, το ποσοστό χειροτερεύει και γίνεται 169,5% του ΑΕΠ γιατί το ΑΕΠ της χώρας έπεσε ποσοστιαία περισσότερο από όσο επίσης ποσοστιαία μειώθηκε το χρέος. Αυτό εκτιμά το προσχέδιο του προϋπολογισμού, το οποίο προβλέπει νέα σοβαρή επιδείνωση και για το 2013, με το χρέος να ανέρχεται πλέον στο 179,3% του ΑΕΠ! Μας πήρε δηλαδή το Mνημόνιο από το 129,4% και μας οδήγησε στο 179,3% - 50 εκατοστιαίες μονάδες παραπάνω ως αποτέλεσμα μιας πολιτικής που εξουθενώνει τους Ελληνες για να... μειώσει (!) το χρέος. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αντιληφθούμε ότι αυτή η πολιτική μάς ρίχνει στον γκρεμό;

ΑΙ! ΟΧΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙ Η ΑΧΕΠΑ!!!


 
Σύσσωμη η ομογένεια αποδοκιμάζει την «Χρυσή Αυγή» Νέας Υόρκης
Ανακοινώσεις εξέδωσαν οι ΑΧΕΠΑΝΣ και η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων
Την άμεση και μαζική αποδοκιμασία της ομογένειας στις ΗΠΑ και των ομογενειακών οργανώσεων, όπως η ΑΧΕΠΑ, προκάλεσε η εμφάνιση «υποκαταστήματος» της Χρυσής Αυγής στη Νέα Υόρκη. Ταυτόχρονα την ανησυχία τους εκφράζουν τόσο οι αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, όσο και η εφημερίδα New York Times.

Η ΑΧΕΠΑ με ανακοίνωσή της, αποδοκίμασε τόσο την ιδεολογία όσο και τη δράση της Χρυσής Αυγής.

Την έντονη αποδοκιμασία της εξέφρασε και η Αριστερή Κίνηση Νέας Υόρκης, η οποία ανέφερε ότι «η Χρυσή Αυγή λυμαίνεται την ανέχεια και την απόγνωση μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας, με απώτερο σκοπό τη συλλογή ψήφων και οπαδών».

Οπως φαίνεται η Χρυσή Αυγή δεν έχει γραφεία στην Αστόρια και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Διδίκτυο προέρχονται από το Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, που ανήκει στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης. Η Ομοσπονδία με ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι δεν επιθμεί «καμία συνεργασία» με τη Χρυσή Αυγή και δεν της παραχωρεί τα γραφεία της.

ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ!!!

ΕΙΔΕΣ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ!!!
ΕΙΔΕΣ (ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΦΗΜΟ) ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΡΕΠΗ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 27ΧΡΟΝΟΥ ΒΛΑΣΦΗΜΟΥ ΤΑΧΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, ΑΝΤΑΡΣΥΩΝ, ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ??
ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ!!! ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ!!! 
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΛΥΣΣΑΖΟΥΝ!!! ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!!! ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΤΙΣ "ΛΑΪΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ"! [ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΩΜΕΝΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΗΣ Ο.Π.Λ.Α. , ΤΟ ΕΥΛΟΓΕΙΣ ΣΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ, ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ]!
ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΘΟΥΝ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΘΕΟΥΣ ΜΑΣ, ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ!!! ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΣ!! ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΧΑΡΩ!!!
ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ή ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ή ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΑΣΤEΙΕΥΟΝΤΑΙ! ΔΕΣ!!! ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΣΕ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ, ΣΕ ΚΑΙΝΕ ΜΕ ΚΗΡΟΖΙΝΗ ΚΙ "ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ" ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ MARFIN!!!
--------------------------------------


Διευρύνεται το «αντιφασιστικό» μέτωπο!
Το περασμένο Σάββατο (29/09) ήταν προγραμματισμένη τηλεφωνική συνέντευξη του μέλους του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή και υποψήφιου του νομού Ημαθίας Σταύρου Ηλία σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Ράδιο Αλεξάνδρεια». Η συνέντευξη είχε προγραμματιστεί για τις 11:30π.μ. και από νωρίς είχε συγκεντρωθεί μία θλιβερή ακροαριστερή μάζα υποπεριθωριακών στοιχείων με αίτημα την ακύρωσή της. Σε αντίθεση με την «ευαισθησία» που λίγες ημέρες πριν είχαν επιδείξει σε ότι αφορά τη σύλληψη του βλάσφημου συντρόφου τους ο οποίος εξύβριζε τη σεπτή μορφή της Ορθοδοξίας, τον Γέροντα Παϊσιο, και την οποία καταδίκαζαν ως «φίμωση και πλήγμα στην ελευθερία του λόγου», οι συγκεντρωμένοι με την παρουσία στελεχών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και της θυγατρικής ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. (όπως αποδεικνύει το σχετικό φωτογραφικό υλικό) ζητούσαν να μη δίνεται δημόσιο βήμα στα στελέχη της Χρυσής Αυγής διότι «δεν πρέπει να έχουν δικαίωμα λόγου»!!
Έως εδώ τίποτα δεν προξενεί εντύπωση, αφού είναι γνωστές οι αντιλήψεις και οι πρακτικές των ατόμων αυτών και των συγκεκριμένων μαρξιστικών γκρουπούσκουλων. Το νέο είναι η παρουσία ανάμεσά τους του Βουλευτή Ημαθίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου. Ο Βουλευτής του Καμμένου φωτογραφίζεται χαμογελαστός με φόντο σημαίες του «Τσε», του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και ουδόλως ενοχλείται από τα άτομα που τον περιτριγυρίζουν και τα οποία κάνουν λόγο για «φασίστες στον πάτο της πηγάδας»! Αφιερώνουμε  το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό στους «σκληρούς της Δεξιάς», μέλη και οπαδούς του ελεγχόμενου από τη ΣΔΟΕ Καμμένου, κάποιοι από τους οποίους δέχθηκαν επιθέσεις από τέτοιου είδους άτομα κατά τη διάρκεια πορείας στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας. Τέλος, ευχόμαστε στον ''σύντροφο'' Γιοβανόπουλο καλή δύναμη στον «αντιφασιστικό του αγώνα»!
Για την ιστορία η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε κανονικά και οι συγκεντρωμένοι (και οι 14...) έμειναν με τα... πλακάτ στο χέρι!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΛΤΣΕΤΤΑ, ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ!

 Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ: 
ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!!
ΑΣΦΑΛΩΣ, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΜΕ!
ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΒΟΗΘΑΝΕ!! ΣΦΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΛΤΣΕΤΤΑ, ΑΒΕΡΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ!!!! ΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΣΗ (ΑΝ ΚΑΘΗΣΗ) ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ "ΝΤΑΧΤΙΡΝΤΙ" (ΟΧΙ! ΟΧΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!) ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΜΩΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗ ΜΕ ΠΙΛΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΥΡΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΦΑΞΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΚΑΦΙΡΟΥΝ" -ΑΠΙΣΤΟ) 
 ΝΑΙ, ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΕΚΛΕΙΠΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΚ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΛΥΣΣΑΛΕΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΜΟΤΕΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" UPPER CLASS ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ "ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ"!!
(ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ! ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ-ΠΡΩΤΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΩΝ ΟΡΝΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!)
-----------------------------------

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μαροκινός δολοφονεί Γερμανίδα υπάλληλο. Στο σημείο που σκοτώθηκε άγνωστοι έγραψαν: «Ένας Γερμανός λιγότερος» και «Έρχεται η σειρά σας»

Πριν από λίγες ημέρες ένας Μαροκινός δολοφόνησε με μαχαίρι μια Γερμανίδα που δούλευε σε ένα κέντρο εργασίας, αν και οι τοπικές ειδήσεις παρέλειψαν [ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΤΟΥΣ!!! ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΠΙΩΝ!!] να αναφέρουν το γεγονός ότι ο 52χρονος δολοφόνος ήταν ένας Μαροκινός μουσουλμάνος που ονομάζεται Αχμέτ Σ.

Αφιερώματα για την γυναίκα που δολοφονήθηκε έμειναν στο κέντρο εργασίας που δούλευε, μαζί με τη φωτογραφία της.

Αλλά δεν αισθάνθηκαν όλοι συμπάθεια για την κοπέλα, φαίνεται.

Την Παρασκευή το βράδυ, άγνωστοι έγραψαν υβριστικά λόγια στις κολώνες, τους τοίχους και τις πόρτες του κέντρου εργασίας του Neuss με μαρκαδόρο.

"Ένας Γερμανός λιγότερος!" είναι γραμμένο εκεί - αυτό επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή από τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Neuss, Hans-Willi Arnold.

Υπήρχαν επίσης απειλές εναντίον των υπόλοιπων εργαζομένων στο κέντρο εργασίας: «Είσαι ο επόμενος...».

Τα λουλούδια και τα κεριά που οι συνάδελφοί της και οι πολίτες του Νόις είχαν αφήσει στο μέρος που δολοφονήθηκε η 32χρονη Irene N. είχαν ριχτεί κάτω και εν μέρει καταστραφεί.

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δημήτρης Δανίκας -Ξεφτίλα


 
Ξεφτίλα
Τι έγραψε για την Ελλάδα το εγκυρότατο Spiegel; Ότι η Τρόικα πρέπει να διαλυθεί. Και γιατί πρέπει να διαλυθεί; Επειδή, λέει, οι αποφάσεις για το πτυελοδοχείο με το όνομα Greeece - λέω εγώ - λαμβάνονται σε υψηλό πολιτικό επίπεδο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι επειδή οι ελληνικές κυβερνήσεις τίποτα επί της ουσίας δεν άλλαξαν και τίποτα ευρωπαϊκό δεν υιοθέτησαν, γι' αυτό το λόγο δύο τινά πρέπει να συμβούν: Είτε να εγκαταλειφθεί η χώρα στο έλεος της χρεοκοπίας και της δραχμής. Είτε να λαμβάνει βοήθεια επειδή η δική της χρεοκοπία θα παράσερνε στον τάφο της και ολόκληρη την ευρωζώνη. Που πάει να πει - με δικά μου λόγια - «θα πληρώνουμε τους ρεμπεσκέδες μέχρι να οχυρωθεί η ευρωζώνη και ύστερα "άντε γεια των Ελλήνων παιδιά"».

Γι' αυτό η εμπλοκή. Γι' αυτό η Τρόικα αδυνατεί με τους έλληνες κυβερνητικούς να συνεννοηθεί. Γι' αυτό και καταλαβαίνει πως χωρίς μεταρρυθμίσεις αλλά μόνο με τα οριζόντια κουρέματα η χώρα θα βυθίζεται από ύφεση σε ύφεση μέχρι να βυθιστεί στον πάτο του ωκεανού. Άρα ο ρόλος της Τρόικας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Άρα οι Ευρωπαίοι έχουν εγκαταλείψει κάθε ελπίδα για μια Ελλάδα διαφορετική. Άρα, σου λέει, προκειμένου να καταφθάσει ο ακόμα χειρότερος για εμάς Τσίπρας, θα παριστάνουμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι με τον Σαμαρά. Μέχρι πότε; Βλέποντας και κάνοντας

Το δεύτερο εξευτελιστικό για την χώρα που αναφέρεται στο Spiegel και που τα κανάλια στις πολιτικές τους εκπομπές το έκαναν γαργάρα είναι το τριτοκοσμικό παράδειγμα της Εκκλησίας. Ακόμα και σήμερα, γράφει το γερμανικό περιοδικό, όχι μόνο δεν φορολογείται η Εκκλησία αλλά από πάνω ενισχύεται μ' ένα σκασμό λεφτά. Τουτέστιν για μια ακόμα φορά διαπιστώνεται ότι το ελληνικό πολιτικό σύστημα παραμένει στα ίδια και επί τα αυτά. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Εκτός από το οριζόντιο κούρεμα και το συστηματικό λιντσάρισμα των χαμηλοσυνταξιούχων. Έχω πρόταση καλύτερη και πιο αποτελεσματική.. Kill them all. Με την ευθανασία απαλλάσσεται η χώρα από το βάρος της τρίτης ηλικίας. Για σκεφτείτε το κύρια Στουρνάρα μου.

Το τρίτο και πλέον εξευτελιστικό έχει να κάνει με την εξαφάνιση μιας λίστας που παρέδωσε στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου πριν δυο χρόνια η Κριστίν Λανγκάρντ. Σα να του έλεγε «ορίστε Ζορζ τα ονόματα δύο χιλιάδων ελλήνων κοπριτών που έβγαλαν κρυφά από την χώρα ενάμιση δισεκατομμύρια euros» Ζορζ, του είπε, ψάξ'το, μπαγλάρωσέ τους και φορολόγησέ τους. Απλό. Έτσι θα ανακουφιστεί ο φτωχός. Αυτά περίπου είπε η «άθλια» - για τον νεοελληνα - Κριστίν Λανγκάρντ. Τι έγινε; Μα φυσικά οι θεσμικοί παράγοντες άρχισαν να παίζουν τον παππά. Το παιχνίδι των μικροαπατεώνων που στην Ομόνοια στήνουν τραπεζάκι και κλέβουν τον αθώο περαστικό. Από εδώ η λίστα, από εκεί η λίστα που είναι ο παπάς; Κάπου μεταξύΠαπακωνσταντίνου, Διώτη και ΣΔΟΕ. Στα σκουπίδια λέω εγώ. Γιατί; Επειδή, λέω πάλι εγώ ο καχύποπτος, ανάμεσα στα ονόματα αυτών των «πατριωτών» αναφέρονται και μερικά των δικών τους παιδιών.

Το ίδιο συμβαίνει με τις μεταρρυθμίσεις, με τους ξεχαρβαλωμένους εισπρακτικούς μηχανισμούς, με τους επίορκους και ατιμώρητους δημοσίους υπαλλήλους... Με όλα. Εν ολίγοις αν δεν ξεκουμπιστούν οι παπατζήδες, καμία προκοπή για τα υποζύγια. Από εδώ ο παπάς, από εκεί ο παπάς, πάει φούντο η χώρα!

ΛΥΣΣΑΛΕΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!!!

 Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ: 
ΛΥΣΣΑΛΕΟΣ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΥΨΗ!!
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ):

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι οι αλλαγές που επήλθαν στο θεσμικό καθεστώς της ιθαγένειας το Μάρτιο του 2010, αν και άτολμες σε σχέση με τις προτάσεις του, αποτελούσαν μια ρηξικέλευτη τομή καθώς σηματοδοτούσαν τη μετάβαση από το «δίκαιο του αίματος»στο «δίκαιο της διαμονής». 


-------------------------------------------
"Ανησυχία" του ΣΥΡΙΖΑ για την συμπεριφορά της ΕΛΑΣ στους μετανάστες !


Μετά την ρατσιστική καταδρομική επιδρομή των αναρχοφασιστών και των υποστηρικτών τους λαθρομεταναστών στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα με τρείς Έλληνες πολίτες τραυματίες εκ των οποίων ο ένας σε σοβαρή κατάσταση, ερώτηση για την συμπεριφορά των Αστυνομικών του ΑΤ. Αγ. Παντελεήμονα για την  «συστηματική συγκάλυψη εγκληματικών ενεργειών και κρουσμάτων ρατσιστικής βίας από το Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής» κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τσουκαλάς.
Ακολουθεί η ερώτηση στην οποία ο βουλευτής αναλύει διεξοδικά την αγωνία του για συμπεριφορά των Αστυνομικών έναντι των αλλοδαπών στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα
«Το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου 2012, ομάδα 15-20 ατόμων επιτέθηκε σε καταστήματα μεταναστών γύρω από την Πλατεία Αμερικής και μεταξύ άλλων στον σύλλογο της Κοινότητας των Τανζανών στην οδό Λεμεσού, τον οποίο κατέστρεψε ολοσχερώς. Νωρίτερα, ένοικος είχε απειλήσει μετανάστη καταστηματάρχη
της περιοχής ότι αν δεν κλείσει το μαγαζί του, θα έχει συνέπειες.

Στη διάρκεια της επόμενης μέρας, κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στις επιθέσεις αναγνωρίστηκαν και οι μάρτυρες μεταφέρθηκαν με περιπολικά της ’μεσης Δράσης στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα για κατάθεση, μαζί με τους αναγνωρισμένους. Ωστόσο, όταν ο πρώτος από τους μετανάστες κατέθεσε,
περιγράφοντας και αναγνωρίζοντας τον δράστη, τέθηκε υπό κράτηση, με το πρόσχημα της πιθανής υποβολής μήνυσης από τον αναγνωριζόμενο, ενώ ταυτόχρονα, υπό την απειλή του αυτοφώρου, πιέστηκε από τους αστυνομικούς προανακριτικούς υπαλλήλους να ανακαλέσει την καταγγελία του και μάλιστα να την διαψεύσει. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να φοβηθούν και οι υπόλοιποι μετανάστες και να απόσχουν από μαρτυρικές καταθέσεις, ώστε για μια ακόμη φορά να μη συλληφθεί κανένας για τις
επιθέσεις, οι οποίες συνεχιστήκαν αμείωτες και τις επόμενες μέρες.

Στο Αστυνομικό Τμήμα, εξάλλου, συγκεντρώθηκαν σε ελάχιστο χρόνο δεκάδες άτομα και δημιουργήθηκε με την ανοχή των αστυνομικών φρουρών μία συγκέντρωση με απειλητικές διαθέσεις για τους μετανάστες μάρτυρες, καθώς και για τη συνήγορο δικηγόρο κ. Γιάννα Κούρτοβικ, που βρίσκονταν μέσα στο Τμήμα. Χαρακτηριστικό του κλίματος είναι ότι κάποιοι από τους συγκεντρωμένους έξω κινούνταν ανενόχλητοι
και μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα, κατά περίπτωση μάλιστα μία εξ αυτών αφέθηκε να έχει πρόσβαση σε υλικά της δικογραφίας και επιχείρησε να αφαιρέσει το DVD που είχε παραδοθεί από την άμεση Δράση με καταγραμμένη την επίθεση στον σύλλογο των Τανζανών, κίνηση που αποτράπηκε τελικά μόνο μετά τις διαμαρτυρίες της δικηγόρου.

Σημειώνουμε ότι σε συμπαράσταση των συλληφθέντων και αναγνωριζόμενων ως εμπλεκόμενων στις επιθέσεις εναντίον των μεταναστών κατέφθασαν στο Αστυνομικό Τμήμα ο Βουλευτής Β’ Αθήνας της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, και η υποψήφια της Χρυσής Αυγής Θέμις Σκορδέλη.
Παρά το γεγονός ότι με παρέμβασή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στον αρχηγό της αστυνομίας είχε σταλεί στην
περιοχή μεγάλη αστυνομική δύναμη, κανείς δεν επιχείρησε να απομακρύνει το συγκεντρωμένο πλήθος που είχε γίνει πιο απειλητικό μετά την άφιξη των στελεχών της Χρυσής Αυγής. Έτσι, όταν η δικηγόρος κ. Γιάννα Κούρτοβικ επιχείρησε να αποχωρήσει από το Α.Τ., δέχθηκε επίθεση από τους συγκεντρωμένους με ύβρεις,
απειλές και προσπάθειες προπηλακισμού της, χωρίς οι αστυνομικοί να αντιδρούν και χωρίς να τους σταματήσουν, ενώ από όλους τους συγκεντρωμένους και παρά την επιμονή της συνηγόρου, μόλις μία γυναίκα συνελήφθη και κανένας άλλος, μολονότι οι πρωταγωνιστές φαίνονται και στο γνωστό video να ασχημονούν εναντίον της.

Επειδή το Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα καταγγέλλεται συστηματικά τουλάχιστον για τη βάναυση μεταχείριση μεταναστών, την πρακτική της σύλληψης των μαρτύρων ρατσιστικών επιθέσεων και τη συγκάλυψη εγκλημάτων σε βάρος τους,
Επειδή η ευρύτερη περιοχή έχει μετατραπεί σε «προπύργιο» των ομάδων φασιστικής και ρατσιστικής βίας, με αποτέλεσμα οι μετανάστες και οι δημοκρατικοί πολίτες να δέχονται σκληρές επιθέσεις, χωρίς μέχρι σήμερα να έχουν συλληφθεί οι δράστες αυτών των επιθέσεων ή να έχουν υποστεί την παραμικρή δίωξη, και χωρίς να
υπάρχει ούτε μία περίπτωση σοβαρής και υπεύθυνης έρευνας (διερεύνηση των καταγγελιών, αναζήτηση αποτυπωμάτων, έρευνα των video και των δημοσιεύσεων σε blogs κ.λπ., από το ηλεκτρονικό έγκλημα, έρευνες σπιτιών κ.λπ.).

Επειδή η ρατσιστική και φασιστική βία αποτελεί πλέον μείζονος σημασίας απειλή για τη
δημοκρατία, ενώ τα φαινόμενα ανοχής και συγκάλυψής της από αστυνομικούς παροξύνουν το πρόβλημα.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:
1. Θεωρείται σύννομη και συναφής με το ρόλο της αστυνομίας η στάση αυτή των αστυνομικών υπαλλήλων του συγκεκριμένου τμήματος, που έχει οδηγήσει στην πλήρη συνείδηση ατιμωρησίας και ασυλίας των ενεχόμενων σε ρατσιστικές επιθέσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των
κρουσμάτων βίας εναντία σε μετανάστες;
2. Είναι διατεθειμένη η ηγεσία της Αστυνομίας να προβεί σε συγκεκριμένες δράσεις ώστε να ελεγχθούν πειθαρχικά αυτές οι συμπεριφορές και να τεθεί τέλος στις έκνομες δραστηριότητες που λαμβάνουν
χώρα στο εν λόγω Τμήμα;
3. Υπάρχει πρόθεση να διεξαχθούν οι κατάλληλες έρευνες για να εντοπιστούν τα στοιχεία εκείνα που επιδίδονται σε τέτοιες επιθέσεις και να σταματήσει η εγκληματική τους δράση;»

Πάντως για ένα κόμμα εξουσίας που ζητά την ψήφο των Ελλήνων πολιτών (ακόμα) θα περίμενε κανείς κάποια στιγμή να δει  από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τέτοιες μακροσκελής ερωτήσεις και για την εγκληματικότητα και τις ρατσιστικές επιθέσεις των λαθρομεταναστών εις βάρος των Ελλήνων...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ: ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΙ ΟΙ ...ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!!

Πετούσαν πέτρες στα αυτοκίνητα στην εθνική οδό!


«Άγιο» είχαν οι οδηγοί δύο αυτοκινήτων που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στην εθνική οδό Κορίνθου- Πατρών στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, όταν ξαφνικά τα παρμπρίζ τους έγιναν… θρύψαλα από πέτρες που είχαν πετάξει άγνωστοι!

Για  καλή τους τύχη, κατάφεραν να  κρατήσουν την ψυχραιμία τους  και να ακινητοποιήσουν τα αυτοκίνητα χωρίς να συμβεί κάποιο τραγικό ατύχημα. Αμέσως ειδοποίησαν την Αστυνομία που έφτασε στην περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να εντοπίσει τους δράστες οι οποίοι είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν.

Όλα  δείχνουν ότι πρόκειται για  ανήλικα παιδιά από τον καταυλισμό  τσιγγάνων στο Ζευγολατιό, τα οποία επανειλημμένα «διασκεδάζουν» θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των οδηγών και των επιβατών τους πετώντας πέτρες στα διερχόμενα αυτοκίνητα και μάλιστα τις βραδινές ώρες που είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν τροχαίο!

Τμήμα ειδήσεων defenecenet.gr

Παραμύθι το "Θερμοκήπιο" για να μαζεύουν "πράσινους" φόρους; Η Ανταρκτική μεγαλώνει

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΧΟΥΜΕ ΕΙΠΗ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!
--------------------------------
Παραμύθι το "Θερμοκήπιο" για να μαζεύουν "πράσινους" φόρους; Η Ανταρκτική μεγαλώνει

Η επιφάνεια του θαλάσσιου πάγου στην Ανταρκτική έφθασε το ετήσιο ανώτατο όριο-ρεκόρ σε όλη την ιστορία των παρακολουθήσεων - τα 19,44 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Δηλαδή ξεπέρασε κατά 1 εκατομμύριο και πάνω το μεσαίο όριο την περίοδο 1979-2000.

Στην Αρκτική δε, φέτος σημειώθηκε ακριβώς το αντίθετο ρεκόρ. Η επιφάνεια του θαλάσσιου πάγου στο Βόρειο Παγωμένο Ωκεανό στις 16 Σεπτεμβρίου έφθασε το ετήσιο χαμηλό επίπεδο 3,41 εκατομμυρίων τετραγωνικών χιλιομέτρων, κάτι που στάθηκε το πρωτάκουστα χμηλό σε όλη την ιστορία των δορυφορικών παρατηρήσεων.

Δηλαδή ότι χάνεται στην Αρκτική βρίσκεται στην Ανταρκτική αυτό αποτελεί μεγάλο πλήγμα στο φαινόμενο του "Θερμοκηπίου" καθότι αποκαλύπτεται ότι ο σκόπός δημιουργίας του ήταν η δημιουργία παγκόσμιων "πράσινων" φόρων, για τη δημιουργία του παγκόσμιου κράτους, και για να βάλουν "χέρι" στην ιδιωτική περιουσία , και στα σπίτια μας.

Για όσους αμφιβάλλουν δεστε τα πιστοποιητικά ύδρευσης, θέρμανσης και στατικότητας κτιρίων που έρχονται, μέσω αυτών θα σας βάζουν εξοντωτικά πρόστιμα στο μέλλον και θα σας πέρνουν τα σπίτια. 

Δείτε και το φαινόμενο των νεοάστεγων στην Αμερική και πως δημιουργήθηκε με αυτές τις πρακτικές, και θα καταλάβετε τι σας περιμένει, εσάς και το σπίτι σας.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ασεβής συμπεριφορά μαθητών, δασκάλων στους Ευζώνους (vid)

Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ:

ΓΟΝΕΙΣ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ, ΚΙ' ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ!!! ΚΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΙ, ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ!!!) ΝΑ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΔΙΟΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ!)! 
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΔΙΟΛΟΥ!!! ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΘΝΟΣ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΒΔΟ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ!!!
--------------------------------------
Ασεβής συμπεριφορά μαθητών, δασκάλων στους Ευζώνους (vid)


Δεν περιποιεί τιμή στη μαθητώσα νεολαία και στους δασκάλους τους η συμπεριφορά που είχαν απέναντι στους Ευζώνους στο Σύνταγμα, στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη όταν δεν άνοιγαν χώρο για να περάσουν, και χασκογελούσαν.

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων της Αττικής που διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τη μεταφορά τους.


Η μουσική πορεία διαμαρτυρίας ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00 το πρωί και αργότερα με πορεία μέσω της Σταδίου οι μαθητές κατέληξαν στο Σύνταγμα. Στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας εκτυλίχθηκαν και καλλιτεχνικές δράσεις. Οι μεταφορείς αρνούνται να εκτελέσουν νέα δρομολόγια εάν δεν αρχίσουν να εξοφλούνται σταδιακά οι παλιές οφειλές.

«Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στη μετατροπή των μουσικών σχολείων σε σχολεία κλειστά στη λαϊκή πρόσβαση, σε σχολεία μόνο για τα ισχυρά εισοδηματικά βαλάντια, σε σχολεία που θα εκλιπαρούν την ελεημοσύνη των "χορηγών", για να καλύψουν τις βασικές λειτουργικές τους ανάγκες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ.

Ωραία τα αιτήματα μήπως όμως θα πρέπει να φροντίσουμε και την δική μας ποιότητα ως άνθρωποι, αλλά και τι αγωγή δίνουμε στους νέους μας;

Η συμπεριφορά των μαθητών εκθέτει πρώτα από όλα τους δασκάλους.
http://www.youtube.com/watch?v=yxeevsr7LIU&feature=player_embedded



Τμήμα ειδήσεων defenecenet.gr