Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

12 Μαρτίου 2012

Κανονικά οι παρελάσεις! +Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ

Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΩΘΙ:
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ  ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΙ, ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΧΑΟΣ (ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ), ΣΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΤΡΙΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΩΣΗ ΤΙΜΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ (ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΧΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΜΒΑΝΟΝ ΑΝΤΙ ΜΙΣΘΟΥ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΝΤΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΑΤΟΜΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ) ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ (ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΟΥΛΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ) !!! ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΝ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΜΑΣ ΒΑΝΑΥΣΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΗ !!!
ΝΑΙ! ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΩΣΗ ΤΙΜΑΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΘΡΑΣΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΝ ΚΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟΝ, ή, ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΠΩΜΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΥΒΡΙΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΗΘΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΞΙΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΜΑΣ ΓΛΩΣΣΑ, ΥΒΡΙ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΕΠΙΛΗΦΘΗ Η ΕΡΙΝΥΣ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ !!!

Κανονικά οι παρελάσεις! - Όλη η κυβέρνηση στην εξέδρα!

- Παρόντες αναμένεται να είναι και ο ίδιος ο πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
- Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Μεγαρο Μαξίμου
- Θέλουν να τονίσουν τον ενωτικό χαρακτήρα της εθνικής επετείου
- Ποιούς κατηγορεί για τα επεισόδια στις παρελάσεις ο Μάκης Βορίδης

Τέλος στις συζητήσεις περί αναβολής των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου έδωσε η κυβέρνηση μετά την σύσκεψη που έγινε για το θέμα αυτό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε να πάει σύσσωμη η κυβέρνηση στην στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας και μάλιστα παρόντες θα είναι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός.

Όπως τονίστηκε μάλιστα, αυτό θα γίνει για να δωθεί έμφαση στον ενωτικό χαρακτήρα της εθνικής επετείου.

Η αστυνομία είναι σε ετοιμότητα αλλά δεν συζητήθηκαν τα επιχειρησιακά σενάρια.


Σημειώνεται ότι και μέλη της κυβέρνησης είχαν ταχθεί υπέρ της ματαίωσης των παρελάσεων υπο τον φόβο των επεισοδίων. Άλλοι είπαν να γίνουν παρελάσεις αλλά χωρίς την παρουσία πολιτικών.


Το θέμα συζητήθηκε σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.


Παρόντες ήταν οι υπουργοί: Εσωτερικών Α. Γιαννίτσης, Εθνικής 'Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γ. Μπαμπινιώτης, Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μ. Παπαϊωάννου, Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης και Επικρατείας Γ. Σταυρόπουλος και Π. Καψής.


Νωρίτερα ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ανέφερε ότι (πρέπει) «να αστυνομευτεί αποτελεσματικά η παρέλαση». Ο υπουργός απέδωσε τα επεισόδια στις παρελάσεις στις δυνάμεις της Αριστεράς και σε ορισμένους, όπως είπε, εξτρεμιστές της δεξιάς.

Kαταργούν το ΟΔΔΥ, αλλά το προσωπικό παίρνει αύξηση 25% !!!


Kαταργούν το ΟΔΔΥ, αλλά το προσωπικό παίρνει αύξηση 25%

Αυτά μόνο ο Βενιζέλος μπορεί να τα κάνει!
Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών, υπέγραψε   ΚΥΑ με τον  υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Ρόβλια και κατάργησε τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού.
Εκ πρώτης όψεως κάτι κάνουμε και συμμαζεύουμε το κράτος, θα σκεφθείτε.
Όμως,  «οι σκοποί και οι αρμοδιότητες του θα επιδιώκονται και θα ασκούνται εφεξής από το υπουργείο Οικονομικών και ειδικότερα από την Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών της Γενικής Διεύθυνσης Τελωνείων και Ειδικών Φόρων Κατανάλωσης της Γενικής Γραμματείας Φορολογικών και Τελωνειακών Θεμάτων.»
Η ιστορία γίνεται ενδιαφέρουσα στη συνέχεια: Το προσωπικό του ΟΔΔΥ  (μόνιμο και  με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου)  εντάχθηκε στη  Διεύθυνση Τελωνειακών
Και το πιο ωραίο για το τέλος: Επειδή  ελάχιστοι από το προσωπικό του ΟΔΔΥ λάμβαναν αποδοχές υψηλότερες από αυτές των τελωνειακών υπαλλήλων,  με την αλλαγή του καθεστώτος η πλειονότητα του προσωπικού θα λάβει αυξήσεις μισθού έως και 25%.

ΑΘΗΝΑ : Εγκληματικότητα παντού! Σκηνές που δεν χωράει ο νους!

ΑΘΗΝΑ : Εγκληματικότητα παντού! Σκηνές που δεν χωράει ο νους! - Τοξικομανής τρυπά τα γεννητικά του όργανα μπροστά σε μικρά παιδιά! - video ντοκουμέντο

- Η Αθήνα παραδομένη στην παρακμή και την εγκληματικότητα
- Μετατρέπεται σε πόλη φάντασμα
- Άνδρο ναρκομανών ο πεζόδρομος της Τοσίτσα
- Στα χαρτιά το πρόγραμμα αναβάθμισης του κέντρου

Μάλιστα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανεξελέγκτη χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ο Δήμος Αθηναίων εξετάζει το ενδεχόμενο να "ξηλώσει" τον πεζόδρομο και να τον ξανακάνει δρόμο ταχεία κυκλοφορίας μηπως και αυτο διώξει τους ναρκομανείς. Τον Μάρτιο ωστόσο του 2011 ο ίδιος ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε οτι το κέντρο θα αλλάξει και δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο...

Αυτή η ομολογία αποτυχίας αναβάθμισης του ιστορικού κέντρου της Αθήνας δεν αφορά μόνο τον κύριο Καμίνη αλλά και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη καθώς και τον Πρωθυπουργό ο οποιος είχε εξαγγείλει προγραμμα αναβάθμισης του κέντρου που όπως απέδειξε η ζωή, έμεινε στα χαρτιά.


ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ (ΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑΧΕΙΣ "ΚΟΝΤΗ" ΜΝΗΜΗ) ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΖΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΙΚΤΩΡΟΣ ΟΥΓΚΩ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ-ΠΑΛΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΑΒΔΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ" ΤΩΝ 8.000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑ (ΑΘΑΝΑΤΕ, ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΥΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΣ !!!





NΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Η κάμερα του Newsit κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες στον πεζόδρομο της Τοσίτσα.
Μαθητές του δημοτικού που επισκέφθηκαν με το σχολείο τους το Αρχαιολογικό Μουσείο, την ώρα που παρακολουθούσαν εκπαιδευτικό προγραμμα έβλεπαν λίγα μέτρα πιο πέρα έναν ναρκομανή να παιρνει την δόση του τρυπώντας τα γεννητικά του όργανα.

Και πιο δίπλα τα παιδιά με τους δασκάλους τους που πρέπει να τα κάνουν να αισθανθούν οτι πρέπει να ζήσουν την πόλη τους
Μπορεί να ξεχάσει κανείς οτι η εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας είχε γίνει πρωτοσέλιδο τον περασμένο Ιούνιο στους Times της Νέας Υόρκης με ειδική μνεία στους τοξικομανείς που αργοπεθαίνουν σε πολλές γωνιές;

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η αύξηση της εγκληματικότητας!

Στοιχεία σοκ - Μια ληστεία την ώρα – Μια δολοφονία κάθε δύο μέρες!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η αύξηση της εγκληματικότητας. Μία ληστεία κάθε μία ώρα, μία δολοφονία κάθε 2 ημέρες.
Σήμερα το πρωί ληστές χτύπησαν ένα βουλκανιζατέρ σε ώρα αιχμής σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας.

Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΛΑΣ ήρθαν απλώς να επιβεβαιώσουν και επίσημα αυτό που πια όλοι ξέρουμε, βλέπουμε και βιώνουμε.

Ο φόβος και η ανασφάλεια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των Ελλήνων καθώς οι ληστές χτυπάνε ακόμη σε περιοχές που παλαιότερα δε θα τολμούσαν ενώ οι οργανωμένες συμμορίες εισβάλλουν ακόμη και σε σπίτια οπου υπάρχουν συστήματα ασφαλείας και συναγερμοί.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΑΣ το 2011 έγιναν σε όλη την Ελλάδα  6.636 ληστείες, έναντι 6.079 για το έτος 2010.

Στην Αττική έγιναν 5.134 ληστείες το 2011 έναντι 4.595 το 2010. Κατακόρυφη αυξηση καταγράφηκε στις ληστείες που έγιναν σε σπιτια, 480 περισσότερες στην επαρχία σε σχέση με πέρυσι και 337 περισσότερες στην Αττική. [ΤΟ 1977 ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΗΣΑΝ 780]


Στην Κρήτη, οι ληστείες σε σπίτια αυξήθηκαν κατά… 700%! Στη Θεσσαλία κατά 310%, ενώ στη Δυτική Μακεδονία κατά 300%.


Αυξηση καταγράφεται και στις δολοφονίες. Πέρυσι κατεγράφησαν 184 ανθρωποκτονίες ενώ το 2010 οι δολοφονίες ήταν 176.
[ΤΟ 1991 ΗΣΑΝ 138]

Το 2011, έγιναν σε όλη τη χώρα 96.925 κλοπές - διαρρήξεις, δηλαδή 5.994 περισσότερες σε σχέση με το 2010.
[ΤΟ 1991 ΗΣΑΝ 43.000]

Πέρυσι συνελήφθησαν συνολικά 185.000 περίπου άτομα για εγκλήματα και αξιόποινες συμπεριφορές κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα. Από τους συλληφθέντες 15.562 άτομα συνελήφθησαν για ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών, αυτοκινήτων, καταστημάτων και τραπεζών.


Το θράσος των ληστών είναι τέτοιο που δε διστάζουν να χτυπήσουν ακόμη και σε ώρες αιχμής στους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, οπως έγινε το πρωί σε βουλκανιζατέρ στην οδό Κύμης
---------------------------

Ο ιδιοκτήτης του βουλκανιζατέρ δεν φανταζόταν ότι πρωί Δευτέρας στις 7.40 θα ερχόταν αντιμέτωπος με 2 ληστές.

Κι όμως, δυο άτομα με όπλα μπήκαν στο βουλκανιζατέρ στην Λεωφόρο Κύμης 59 στη Νέα Ιωνία. Ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη την ώρα που έπινε τον καφέ του και του ζήτησαν ότι χρήματα είχε πάνω του.

 
Τα πήραν και εξαφανίστηκαν.
 ----------------------------------------

ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ - Η σφαγή συνεχίζεται: Ακόμη ένας Έλληνας νεκρός από αλλοδαπούς

ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ?

Η σφαγή συνεχίζεται: Ακόμη ένας Έλληνας νεκρός από αλλοδαπούς

12-03-2012 13:30:23




Εφτά νεκρούς Έλληνες από αλλοδαπούς δολοφόνους καταμετρά ήδη η μαύρη λίστα των δολοφονημένων από τις αρχές του έτους με θύμα αυτή τη φορά ένα 50χρονο υπάλληλο της ΔΕΗ που βρέθηκε από τα παιδιά του δολοφονημένος μέσα στο κτήμα του στην αγροτική περιοχή «Κασλάς», έξω από την πόλη της Κοζάνης.
 
Η αστυνομία συνέλαβε ένα 29χρονο Αλβανό «οικονομικό μετανάστη» (μεγάλη έκπληξη) και μια 43χρονη Ρουμάνα επίσης «οικονομική μετανάστρια».
Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία και οι δολοφόνοι συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Κοζάνης.
Οι δράστες είχαν γνωρίσει το θύμα στο καφε μπαρ όπου εργαζόταν η αλλοδαπή και το παρέσυραν στο κτήμα, για να του αρπάξουν όλα κι όλα 100 ευρώ που είχε μαζί του και την χρυσή αλυσίδα που φορούσε!
Ο 29χρονος χτύπησε επανειλημμένα τον άτυχο υπάλληλο με έναν τετράγωνο σιδεροσωλήνα προκαλώντας του πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες επέφεραν το θάνατο.
Στη συνέχεια, άρπαξαν τα κλοπιμαία και πήγαν στο σπίτι της 43χρονης που φιλοξενούσε τον Αλβανό, ο οποίος  - φυσικά- βρισκόταν παράνομα στη χώρα

Τι άλλο να πει κανείς για αυτή την αδιανόητη κατάσταση; Εφτά οικογένειες θρηνούν από τις αρχές του χρόνου εξαιτίας της προδοτικής στάσης όλων των κυβερνήσεων και των κομμάτων της αριστεράς απέναντι στο θέμα της λαθρομετανάστευσης που έχει εξελιχθεί σε εθνική μάστιγα.
Και όμως υπάρχουν ακόμη κέντρα και παράκεντρα εξουσίας (μεταξύ αυτών και δημοσιογραφικά) που συνεχίζουν την άθλια αυτή προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης και της σταδιακής εξόντωσης, και της φυσικής συμπεριλαμβανομένης, των Ελλήνων.
Έτσι όπως καταντήσαμε σε αυτή τη «χώρα» κανείς δεν ξέρει από τι θα πεθάνει πρώτα: Από την πείνα ή από αλλοδαπούς δολοφόνους.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μετατρέπουν τις ΕΔ σε «Λεγεώνα των Ξένων»

Μετατρέπουν τις ΕΔ σε «Λεγεώνα των Ξένων»
12-03-2012 18:53:55



Για δεύτερη χρονιά του υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά και ο νέος υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος διατηρούν την απαράδεκτη απόφαση του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε. Βενιζέλου σύμφωνα με την οποία δεν απαιτείται να είναι Έλληνας στο γένος για να εισαχθεί κάποιος στις παραγωγικές σχολές των ΕΔ παρά μόνο να έχει την ελληνική υπηκοότητα.
Έτσι ενώ το μέτρο εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στο περυσινό, ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 αναμένεται να εφαρμοστεί και στο επόμενο, επιδεικνύοντας η νέα ηγεσία του ΥΠΕΘΑ μια πρωτοφανή αδράνεια, σε μια απόφαση η οποία στηρίζεται εν μέρει και σε στον αντισυνταγματικό νόμο –όπως είχε κριθεί από το ΣτΕ- περί ιθαγένειας. Πρόκειται για τον νόμο 3838/2010 (ο λεγόμενος «νόμος Ραγκούση»), ο οποίος χορηγούσε με συνοπτικές διαδικασίες ελληνική ιθαγένεια σε χιλιάδες αλλοδαπούς που είχαν φτάσει παράνομα στη χώρα μας.
Συμπτωματικά, εντελώς «συμπτωματικά» ο εμπνευστής του συγκεκριμένου νόμου, που επίσης προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, Γιάννης Ραγκούσης, τυγχάνει σήμερα να είναι αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας.
Πιο συγκεκριμένα, όλοι όσοι γίνουν δεκτοί και φέτος στις Σχολές Ευελπίδων, Ναυτικών Δοκίμων και Ικάρων δεν απαιτείται να είναι Eλληνες το γένος, αρκεί να έχουν την ελληνική ιθαγένεια, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να είναι υποψήφιοι για εισαγωγή στις στρατιωτικές σχολές μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων. Πρόκειται για μία απόφαση με απροσδιόριστες συνέπειες τόσο σε ό,τι αφορά τη μελλοντική ομοιογένεια όσο και τη διατήρηση της μαχητικής ικανότητας του στελεχιακού δυναμικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Παρά την αναστάτωση και τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει τότε η συγκεκριμένη εγκύκλιος στις τάξεις του προσωπικού των Ε.Δ., αλλά και μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης, και ο νέος ΥΕΘΑ εμφανίζεται τώρα να ακολουθεί την πολιτική γραμμή του προκατόχου του στο συγκεκριμένο θέμα, δημιουργώντας εύλογες απορίες ως προς τη σκοπιμότητα που εξυπηρετεί η εμμονή στην κατάργηση μιας βασικής προϋπόθεσης για τη διατήρηση της ελληνικότητας του ηγετικού κορμού του προσωπικού των Ε.Δ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Στήνει Κόσοβο ο Τούρκος πρεσβευτής στη Θράκη - Περιόδευσε σαν ... πασάς στην Θράκη

Στήνει Κόσοβο ο Τούρκος πρεσβευτής στη Θράκη - Περιόδευσε σαν ... πασάς στην Θράκη
12-03-2012 19:30:49


Ακόμα αναμένουν οι Έλληνες πολίτες την τοποθέτηση του ελληνικού ΥΠΕΞ για τις προκλητικές δηλώσεις του νέου Τούρκου πρέσβη ο οποίος προσπάθησε πριν από μερικές εβδομάδες να παρουσιαστεί ως ο προστάτης και υπερασπιστής των δικαιωμάτων όλων των μουσουλμάνων της Ελλάδας και πρώτα απ'όλα των ...Τούρκων της ελληνικής Θράκης, όπως είχε χαρακτηρίσει τους Έλληνες μουσουλμάνους κατά παράβαση της συνθήκης της Λωζάνης.
Και φυσικά αφού ο αξιότιμος πρέσβης είδε ότι στην Ελλάδα ακόμα και αν λέγονται προκλητικά πράγματα, όπως αυτά που είπε, δεν υπάρχει αντίδραση από την πολιτεία, αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι "γνωριμίας" με τα εξτρεμιστικά στοιχεία της μειονότητας  στην Θράκη, επιβεβαιώνοντας παράλληλα τις τουρκικές αμφισβητήσεις στην Θράκη.
Πιο συγκεκριμένα 49 ημέρες από τότε που ο Τούρκος πρέσβης επέδωσε τα διαπιστευτήρια του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Kerim Uras επισκέφτηκε την Θράκη όπου και παρέμεινε για τρείς ημέρες. Η επίσκεψη του άρχισε από την Αλεξανδρούπολη όπου έφτασε αεροπορικώς. Στο αεροδρόμιο τον ανέμενε ο Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή  Mustafa Sarnits.  
Η πρώτη του επίσκεψη του Τούρκου πρέσβη ήταν στον Γ.Γ. της Περιφέρειας Α. Μακεδονίας-Θράκης
Άρη Γιαννακίδη. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του στην Θράκη ο Τούρκος πρέσβης έκανε ότι μπορούσε για να ενισχύσει την «τουρκικότητα» της μειονότητας επισκεπτόμενος την παράνομη από το ελληνικό κράτος «Τουρκική Ένωση Ξάνθης», ενώ συναντήθηκε με τους  βουλευτές Ξάνθης Τσετίν Μάντατζη και Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν οι οποίοι ως γνωστό όπου βρεθούν και όπου σταθούν διατυμπανίζουν την "τουρκικότητα" τους και την "τουρκική" ταυτότητα της θρησκευτικής μειονότητας της Θράκης.
Αξίζει να σημειωθεί η ανακοίνωση που είχε εκδώσει η «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» η οποία αναφέρει ότι, «Ο πρέσβης της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Αθήνα Kerim Uras θα έρθει στις 8-10 Μαρτίου για επίσημη επίσκεψη στη Δυτική Θράκη. Στα πλαίσια της επίσκεψης, στις 9-3-2012 και ώρα 15.00 θα συναντηθεί με τον κόσμο μας στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Καλεσμένος είναι όλος ο λαός μας…Το ΔΣ της Τουρκικής
Ένωσης Ξάνθης».
Φυσικά ο Τούρκος πρέσβης δεν παρέλειψε να συναντηθεί με τους παράνομους μουφτήδες Ροδόπης και Ξάνθης, αγνοώντας κατά αυτό τον τρόπο επιδεικτικά το ελληνικό κράτος, το οποίο δεν αναγνωρίζει τα δύο αυτά άτομα ως τους νόμιμους θρησκευτικούς εκπροσώπους της μειονότητας. 
Η επόμενη στάση του Τούρκου πρέσβη ήταν τα μειονοτικά χωριά της περιοχής, ενώ στο Δήμο Αριανών
τον υποδέχτηκαν  μπροστά στο δημαρχείο ο Δήμαρχος Ιμπραήμ Σερίφ, ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Ριτβάν Μουσταφά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.
Εκεί ο Τούρκος πρέσβης ως αν εκπροσωπούσε το ελληνικό κράτος άκουσε τα προβλήματα των κατοίκων της περιοχής, πολλοί εκ των οποίων λόγω της οικονομικής κρίσης και της πτώσης των τιμών των καπνών, έχουν αναγκαστεί να φύγουν από τα χωριά τους.
Αφού ο Τούρκος πρέσβης ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του προξενείου και από τους λοιπούς «υπο τουρκική ομηρία» Έλληνες μουσουλμάνους πολίτες αναχώρησε για την Αθήνα βέβαιος ότι για μία ακόμη φορά η ελληνική πολιτεία θα πράξει το καθήκον της απέναντι στις επισκέψεις του σε οργανώσεις και μουφτήδες που δεν αναγνωρίζει… δηλαδή τίποτα.

ΣΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ - ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ληστεύουν σταματημένους οδηγούς στα φανάρια !

Αλλοδαποί ληστεύουν σταματημένους οδηγούς στα φανάρια
12-03-2012 14:31:25

 Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε Αλγερινός, ο οποίος μαζί με συνεργό του που αναζητείται, έστηνε καρτέρι σε φανάρια στο κέντρο της πρωτεύουσας και μόλις τα ΙΧ σταματούσαν στο κόκκινο, άνοιγε τις πόρτες αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα.

Ο 22χρονος Αλγερινός συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή του σταθμού Λαρίσης.

Νωρίτερα είχε αποπειραθεί να αφαιρέσει αντικείμενα από αυτοκίνητο που είχε σταματήσει σε φανάρι στην οδό Ν. Μεταξά.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί πέντε περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα στις οδούς Ν. Μεταξά, Αγίου Κωνσταντίνου, Σωκράτους και Μάρνη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 
----------------------------------------------- 

Αεροπλανοφόρο με F-35 ναυπηγούν οι Τούρκοι για τον έλεγχο της Αν.Μεσογείου

Αεροπλανοφόρο με F-35 ναυπηγούν οι Τούρκοι για τον έλεγχο της Αν.Μεσογείου

12-03-2012 14:10:17

Κάποτε ήταν το πρωταπριλιάτικό αστείο των αμυντικών συντακτών, σήμερα όμως ο ίδιος ο Αρχηγός του τουρκικού Στόλου ανακοίνωσε ότι η Τουρκία θα αποκτήσει μικρό αεροπλανοφόρο, επιβεβαιώνοντας τις φιλοδοξίες της νέας νέο-οθωμανικής Τουρκίας, η οποία προσπαθεί σταδιακά αλλά με σταθερά βήματα να δημιουργήσει μία νέα περιφερειακή στρατιωτική δύναμη στην περιοχή.
Η πληροφορία για τις προθέσεις του τουρκικού Ναυτικού αποκαλύφτηκαν κατά την διάρκεια συνέντευξης που έδωσε ο Αρχηγός του τουρκικού Στόλου Ναύαρχος Murat Bilgel ο οποίος περιληπτικά παρουσίασε τα σχέδια του τουρκικού Ναυτικού για τα επόμενα 20 χρόνια σύμφωνα με τα οποία μία από τις προτεραιότητες είναι η απόκτηση ενός μικρού αεροπλανοφόρου κατά το πρότυπο της Ιταλίας και της Ισπανίας.
Μέχρι στιγμής αυτό που ήταν γνωστό ήταν ότι η Τουρκία επεδίωκε και για το σκοπό αυτό έχει ξεκινήσει ένα διαγωνισμό για την απόκτηση ενός πλοίου LPD/LHD. Τελικά όμως όπως φαίνεται τα τουρκικά σχέδια είναι πιο φιλόδοξα αφού ο Τούρκος Ναύαρχος στην συνέντευξη που έδωσε μιλά για τον εξοπλισμό του πλοίου αυτού με αεροσκάφη F-35. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις αναθεωρημένες προδιαγραφές του τουρκικού Ναυτικού το νέο πλοίο θα πρέπει να έχει μήκος τουλάχιστον 190 μέτρα, εκτόπισμα 20.000 τόνους, να μπορεί να μεταφέρει 8 ελικόπτερα, τρία UAV, 1.000 στρατιώτες, 13 άρματα μάχης και 81 τεθωρακισμένα οχήματα.
Οι υπάρχουσες σχεδιάσεις που έχουν κατατεθεί στον τουρκικό διαγωνισμό, επιτρέπουν στο τουρκικό Ναυτικό να μετατρέψει την διαμόρφωση του πλοίου από ένα LPD/LHD σε ένα μικρό αεροπλανοφόρο το οποίο θα μπορεί να μεταφέρει 8-10 μαχητικά F-35 (STOVL) και αριθμό ελικοπτέρων. Η επιχειρησιακή ευελιξία των νέων σχεδιάσεων επιτρέπουν στον χρήστη με την πραγματοποίηση μικρών μετατροπών στους χώρους στάθμευσης των πτητικών μέσων να μεταβάλει την σύνθεση του φορτίου που το πλοίο μπορεί να μεταφέρει.
Ο νέος αυτό προσανατολισμός του τουρκικού Ναυτικού δεν είναι άσχετος με την προσπάθεια της Τουρκίας να προβάλει την στρατιωτική της ισχύ στην Αν. Μεσόγειο, σε συνάρτηση φυσικά με τα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου που βρίσκονται στο βυθό της θαλάσσιας αυτής περιοχής. Η αποφασιστικότητα της Τουρκίας να κυριαρχήσει στην περιοχή και να αποκλείσει οποιαδήποτε προσπάθεια εδραίωσης της ελληνικής παρουσίας σε αυτή φαίνεται και από το κόστος το οποίο προτίθεται να καταβάλει για να αποκτήσει αυτό το μικρό αεροπλανοφόρο το οποίο σύμφωνα με τον Τούρκο Ναύαρχο θα φτάσει τα 1,5 δις δολάρια.
Όπως δήλωσε ο Ναύαρχος Murat Bilgel την περίοδο αυτή εξετάζονται οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί. Μετά την επιλογή του αναδόχου θα χρειαστούν 5 χρόνια για να ναυπηγηθεί το πλοίο στην Τουρκία και 6-7 χρόνια μέχρις ότου ενταχτεί στην δύναμη του τουρκικού Ναυτικού.
Ουσιαστικά με τις δηλώσεις του Τούρκου Ναυάρχου οι ελληνοτουρκικές σχέσεις εισέρχονται σε μία νέα πραγματικότητα αφού πλέον το τουρκικό Ναυτικό θα μπορεί να διατηρεί στην Αν Μεσόγειο μία ισχυρή ναυτική δύναμη κρούσης με καταδρομικά αεράμυνας (TF-2000), ανθυποβρυχιακές φρεγάτες, υποβρύχια Type-214 TN και φυσικά το μικρό αεροπλανοφόρο εξοπλισμένο με αεροσκάφη F-35 υπό την κάλυψη που θα του προσφέρουν τα ιπτάμενα ραντάρ B-737-700 MESA AEW&C και τα εναερίως ανεφοδιαζόμενα μαχητικά F-16 C/D Block50+ από την Τουρκία.
Δυστυχώς για την Ελλάδα η προοπτική εκμετάλλευσης των ενεργειακών πόρων της χώρας συνδυάστηκε με την μεγαλύτερη κρίση της μετά το τέλος του Εμφυλίου πολέμου. Η αποδυνάμωση της χώρας οικονομική πολιτική και στρατιωτική είναι γεγονός και έρχεται στην πλέον χειρότερη στιγμή για την διεκδίκηση των ελληνικών οικονομικών συμφερόντων στην Αν Μεσόγειο. 

Η πολιτική των αδιάκριτων δαπανών σε έργα βιτρίνα και η χωρίς όραμα οικονομική πολιτική η οποία στηρίχτηκε στις κατασκευές, στον τομέα τω υπηρεσιών και στην κατανάλωση μέσω τραπεζικών δανείων απέδειξε το έλλειμμα παιδείας στον τομέα της γεωπολιτικής και ασφάλειας που χαρακτηρίζει την ελίτ της χώρας.
Δυστυχώς για την Ελλάδα οι γείτονες μας και έχουν γνώση της γεωπολιτική της περιοχής μας και το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους. Εμείς τι κάνουμε θα αφήσουμε τους Τούρκους να αρπάξουν και την τελευταία ελπίδα σωτηρίας της χώρας τους ενεργειακούς πόρους της Αν. Μεσογείου.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr    
------------------------------------------ 

ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ Ε.Ε. !!!

ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΠΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ Ε.Ε. !!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΩΣ ΤΩΡΑ Η Ε.Ε. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ!!! Π.χ. ΕΝΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΠΩΣ  ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΤΗΣ Η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΑΛΛΙΑΣ-ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ!!!

Ισλανδία: "Ευρώ ή νόμισμα άλλης χώρας" απαντά η πρωθυπουργός στους πολίτες που αρνούνται την ΕΕ
12-03-2012 09:32:08


Σε μια προσπάθεια να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ της πλειοψηφίας των Ισλανδών σχετικά με το ενδεχόμενο ένταξης της χώρας στην ΕΕ, η πρωθυπουργός Γιοχάνα Σιγκουρνταρντοτίρ άδραξε την ευκαιρία που παρουσιάστηκε μετά την πρόταση Iσλανδών επιχειρηματιών υπέρ της υιοθέτησης από το Ρέικιαβικ του ισχυρού και αρκετά σταθερού δολαρίου του Καναδά, θέτοντας το δίλημμα: «ευρώ ή νόμισμα άλλης χώρας» καθώς «η κατάσταση δεν μπορεί να παραμείνει η ίδια».
Η Ισλανδία είτε θα υιοθετήσει το ευρώ, μετά την ένταξή της στην ΕΕ, είτε θα εγκαταλείψει την κορόνα και θα υιοθετήσει το εθνικό νόμισμα μιας άλλης χώρας, ξεκαθάρισε η πρωθυπουργός την Κυριακή, σε ομιλία της ενώπιον κομματικού ακροατηρίου, όπως αναφέρει το vima.gr.

«Η επιλογή είναι μεταξύ της εκχώρησης της κυριαρχίας της Ισλανδίας σε θέματα νομισματικής πολιτικής – με την υιοθέτηση του εθνικού νομίσματος άλλης χώρας – και της ένταξης στην ΕΕ» τόνισε.

Στο πλαίσιο της ΕΕ η Ισλανδία «θα μπορεί να συνεργαστεί με τις χώρες της ΕΕ ως κυρίαρχο κράτος, που έχει λόγο στη λήψη αποφάσεων και στην προώθηση πολιτικών σε όλα τα πεδία συνεργασίας» σημείωσε η πρωθυπουργός της χώρας.

Η Ισλανδία άρχισε τις διαπραγματεύσεις για την ένταξή της στην ΕΕ τον Ιούλιο του 2010. Επί συνόλου 35 κεφαλαίων που απαιτούνται για την ένταξή της, η Ισλανδία έχει ανοίξει τα 11 και έχει ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις για τα οκτώ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας τον προηγούμενο μήνα, μόλις το 26,3% των Ισλανδών υποστηρίζουν την ένταξη στην ΕΕ, ενώ το 56,2% διαφωνεί.
----------------------------------------------

The incredible scale of Chinese subversion in Western countries

Real Currencies - The Euro Crisis

http://hercolano2.blogspot.com/2012/03/real-currencies-euro-crisis.html
------------------------------------------------

Inflation? Deflation? Stagflation?

Libertarianism and Austrian Economics blame the State for everything, while ignoring the Money Power.

IMPORTANT - Understand that the Banking System is One

Secretary of Defense Revealed Earthquake (and other exotic) Weapons in 1997

IMPORTANT - Iluminati Bankers Organized the English Revolution

Kevin MacDonald - The Utter Normality Of Ethnonationalism—Except For Whites

Kevin MacDonald - The Israel Lobby and the Psychology of Influence

Kevin MacDonald - Is Race Science Good for the Jews?

Kevin MacDonald - Jews as a Component of the American Elite

Πάνος Καμμένος: ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ Η ΔΕΞΙΑ!

 
Πάνος Καμμένος: Μας πρόδωσαν, δεν είναι αυτή η ΝΔ που ήξερα!
Ο ανεξάρτητος βουλευτής αρνείται τον όρο του προέδρου για τη νέα κίνηση Ανεξάρτητοι Ελληνες
«Πάμε Χαροκόπου 2, λίγο πιο κάτω από τον Αγιο Σώστη» είπα στον οδηγό ταξί. «Εκεί, στου Καμμένου» μου απάντησε ο βετεράνος επαγγελματίας. Στην αρχή ξαφνιάστηκα, αλλά αμέσως θυμήθηκα την έδρα της οικογενειακής επιχείρησης του πατέρα του κ. Π. Καμμένου. Εκεί βρίσκεται το «στρατηγείο» της νέας αντιμνημονιακής κίνησης Ανεξάρτητοι Ελληνες. Στην είσοδο υπάρχει ένα αυτοκόλλητο με το έμβλημα του κόμματος. Στο ισόγειο ένα επιτελείο περίπου 130 εθελοντών επεξεργάζονται σε υπολογιστές τις απόψεις των πολιτών που έρχονται διαδικτυακά και καταγράφουν τις αιτήσεις αποδοχής της διακήρυξης και προσχώρησης στον νέο σχηματισμό. Το βάρος πέφτει στο Διαδίκτυο. Την τιμητική τους εξάλλου έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, Τwitter), απ’ όπου ανακοινώθηκε και η ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Λειτουργού
με κινηματικά» λέει ο κ. Π. Καμμένος και επιμένει, παρά τα φαρμακερά σχόλια, κυρίως από τη ΝΔ, για τη νέα προσπάθεια: «Δεν θα κινηθούμε με συμβατικούς όρους. Θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα με λεωφορεία. Ολοι μαζί». Αυτό θυμίζει τη στρατηγική Μάο: από την περιφέρεια προς το κέντρο.

Δεκάδες μέτρα πιο κάτω βρίσκονται τα γραφεία της ΝΔ επί της λεωφ. Συγγρού.
«Αυτοί μάς βρήκαν. Εμείς είμαστε εδώ πάρα πολλά χρόνια» λέει ο κ. Καμμένος, δείχνοντας εξαρχής την απόσταση που τον χωρίζει από τη ΝΔ. «Ολα ξεχάστηκαν;» ρωτώ. «Δεν είναι αυτή η ΝΔ που ξέραμε. Μας πρόδωσαν. Από αλλού ξεκίνησαν και αλλού πάνε» αναφέρει. «Μα καλά, προδότης ο Σαμαράς;» επιμένω. «Δεν θέλω να το πιστέψω και να το δεχθώ. Υποθήκευσαν όμως το μέλλον των παιδιών μας και εκχώρησαν εθνική κυριαρχία» αντιδρά.

Σηκώνει το βλέμμα του από τον φορητό υπολογιστή που έχει μπροστά στο γραφείο του και συνεχίζει: «Με τον Αντώνη ήμασταν μαζί σε συγκέντρωση του Ευάγγελου Αβέρωφ στην Καλαμάτα. Αλλες εποχές. Τώρα είμαστε απέναντι». Το χάσμα είναι μεγάλο και η αίσθηση που αφήνει στον συνομιλητή του είναι ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση μελλοντικής συνύπαρξης με τη ΝΔ. Στην πολιτική όμως κανείς δεν μπορεί να προδικάσει και ποτέ δεν μπορείς να πεις «ποτέ». Ο ίδιος το αρνείται με έμφαση.

Υποστηρίζει ότι την επομένη των εκλογών δεν πρόκειται να συνεργαστεί με καμία δύναμη η οποία αποδέχεται, όπως λέει, το παράνομο χρέος, τη μείωση της εθνικής κυριαρχίας και την κατάργηση του έθνους-κράτους. «Ο κ. Σαμαράς είναι μέσα σ' αυτές τις δυνάμεις. Τέτοια συνεργασία δεν θα υπάρχει» τονίζει.


Εθνικό μέτωπο
Πριν από τη συνομιλία μας θυμάμαι όσα έχει πει κατά καιρούς - που παραπέμπουν, σύμφωνα με τους επικριτές του, στη συνωμοσιολογία - για τη νέα τάξη πραγμάτων, για τα ασφάλιστρα κινδύνου, για τους νέους κατακτητές, τους σύγχρονους δωσίλογους, τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ κ.ά.

Η εικόνα του Αγίου Νικολάου είναι εκ δεξιών. Η βυζαντινή και η ελληνική σημαία δεσπόζουν πίσω από το γραφείο του. Μιλά για δημιουργία εθνικού μετώπου αντίστασης. «Είμαι δεξιός, είσαι κεντρώος, είναι αριστερός, αλλά είμαστε Ελληνες. Καταλάβετέ το». Σ' αυτό το μέτωπο κατ' αυτόν χωράνε όλοι. Πόσω μάλλον ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, με τον οποίο διατηρεί σταθερή επικοινωνία. Είναι θετικός σε μια συμπόρευση με όλες τις κινήσεις που δημιουργήθηκαν λόγω του μνημονίου. Από το Αρμα Πολιτών του κ. Ι. Δημαρά, την Ε.ΛΑ.Δ.Α., ως και τον οικονομολόγο κ. Δ. Καζάκη. «Θα κάνω ό,τι αποφασίσουν οι πολίτες στο Διαδίκτυο» απαντά.

Και ποιος θα ηγείται; «Θα τα βρούμε αυτά» λέει. Αρνείται τον όρο «πρόεδρος». «Η κίνηση δεν είναι δική μου. Εγώ είμαι συντονιστής στους Ανεξάρτητους Ελληνες» απαντά. Δεν θέλει να συζητήσει επί της ουσίας για τα ονόματα που ακούγονται ότι θα συμμετάσχουν στο νέο κόμμα, όπως π.χ. αυτό του ακαδημαϊκού κ. Β. Μαρκεζίνη.
«Εχουμε πολλούς αξιόλογους ανθρώπους από την Ομογένεια με τους οποίους μιλάμε. Συζητούμε και διαδικτυακά και διαμορφώνουμε θέσεις. Υπομονή» τονίζει. «Μα καλά, ένα κόμμα δεν θέλει χρήμα;» δέχεται την ερώτηση και απαντά ευθέως: «Κόμμα μπορεί να στηθεί και χωρίς πολλά χρήματα. Ας είναι καλά η αυτοοργάνωση».

«Θα πάθουν πλάκα»
Τα τηλέφωνα χτυπούν συνεχώς. Πολλοί θέλουν ένα ραντεβού και άλλοι να δηλώσουν τη στήριξή τους. Ξαφνικά μπαίνει στο γραφείο ο κ. Ι. Μανώλης, τέως γραμματέας Συνδικαλιστικού της ΝΔ. Είναι από τους βασικούς υποστηρικτές της κίνησης. «Θα πάθουν πλάκα οι νεοδημοκράτες. Δεν ξέρουν τι τους ξημερώνει» λέει και χαμογελά.

«Πρέπει να τρέξουμε για την Κυριακή»
ακούγεται ο κ. Καμμένος. Θέλει να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για τη σημερινή συγκέντρωση στο Δίστομο. «Τι θα κάνετε εκεί;» ρωτώ. «Θα παρουσιάσουμε την ιδρυτική διακήρυξη. Θα πάμε με λεωφορεία». Στο ερώτημα τι συμβολίζει η εκδήλωση στο Δίστομο, διευκρινίζει: Εκτός από την υπενθύμιση των γερμανικών αποζημιώσεων, «για να τονίσουμε τη γερμανική επικυριαρχία στη χώρα».

Ο κλασικός σκληρός δεξιός μιλά για την ανάγκη συσπείρωσης των πατριωτικών δυνάμεων και ασκεί κριτική στη ΝΔ. «Η ΝΔ επέλεξε να γίνει ουρά του ΠαΣοΚ. Ολα είναι προαποφασισμένα» είναι η μόνιμη επωδός του. Επισημαίνει την κατάρρευση των διαχωρισμών της Μεταπολίτευσης και λέει: «Ενας παλιός δεξιός, ο Σαμαράς, και ένας ακραίος δεξιός, ο Βορίδης, βρίσκονται στο ίδιο μέτωπο με τους φεντεραλιστές του ΠαΣοΚ».

Παραδέχεται όμως ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ορισμένους διαγραφέντες της ΝΔ. Μαζί του είναι ήδη η κυρία Ελενα Κουντουρά, είναι έτοιμοι να προσχωρήσουν και οι περισσότεροι των διαγραμμένων ως την προσεχή Τετάρτη, ενώ υποδέχθηκε αρκετά περιφερειακά στελέχη. Ξεκαθαρίζει όμως ότι ο στόχος της αντιμνημονιακής επανάστασης είναι να εμφανιστεί στις βουλευτικές εκλογές ένα ευρύ αντιμνημονιακό μέτωπο με στελέχη και βουλευτές, προερχόμενους από το ΠαΣοΚ, τη ΝΔ και την Αριστερά.

Περιμένει πόλεμο από τη ΝΔ και προτάσσει το σύνθημά του: «Είμαστε πολλοί, είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε Ελληνες». Η απάντηση ήρθε μέσω Διαδικτύου από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο της ΝΔ και συνεργάτη του κ. Σαμαρά, τον κ. Γ. Μουρούτη: «Είμαστε πολλοί, είμαστε πατριώτες, είμαστε νεοδημοκράτες, θα είμαστε αυτοδύναμοι».

Υπερσυντηρητική ατζέντα
Πόλεμος ΛΑΟΣ - Χρυσής Αυγής στα δεξιά αλώνια
Το άγχος των δημοσκοπήσεων έχει κυριεύσει τον κ. Γ. Καρατζαφέρη, αφού βλέπει το κόμμα του να κινείται πλέον σε ποσοστά πολύ κάτω του 5%. Ο ίδιος ανεβάζει υπέρμετρα τους τόνους και ξεδιπλώνει μια πολύ συντηρητική ατζέντα, θέλοντας να περιχαρακώσει το ακροατήριό του. Μάλιστα προχθές υπερασπίστηκε το δικαίωμα να πυροβολούν οι πολίτες όταν κάποιος μπαίνει στο σπίτι τους να τους ληστέψουν και είπε ότι θα διώξει όλους τους μετανάστες. «Δεν θα πληρώνουμε για πάντα το έγκλημα του Σαμαρά να ανοίξει τα σύνορα» ανέφερε.

Ο κ. Καρατζαφέρης, που προσπαθεί να μην απολέσει και άλλους βουλευτές, δεν είναι διατεθειμένος να... πεθάνει πολιτικά. Ως σκληρό πολιτικό καρύδι, περνά στην αντεπίθεση, ενώ προ ημερών γευμάτισε επί δύο ώρες στη Θεσσαλονίκη με τον κ. Π. Ψωμιάδη (ηγείται της δεξιάς πολιτικής κίνησης ΠΑΤΡΙΔΑ), δίνοντας λαβή για σχόλια συνεργασίας τους.
Η σύγκρουση με τη Χρυσή Αυγή γενικεύεται, καθώς την αποκαλεί «μόρφωμα» και «αδιέξοδο» που θα το μετανιώσει πικρά ο λαός: «Είναι περισσότερο γερμανοί πατριώτες παρά έλληνες πατριώτες... Δεν λένε τίποτε για το Δίστομο, τα Καλάβρυτα και τις γερμανικές αποζημιώσεις...».

Από την άλλη πλευρά, η Χρυσή Αυγή, που θεωρεί «κατασκεύασμα» το κόμμα υπό τον κ. Καμμένο, επιτίθεται κυρίως στον ΛΑΟΣ, μιλώντας για «τηλε-κόμμα» που το πετάει ο κόσμος στα σκουπίδια και αναφέρεται απαξιωτικά στον κ. Καρατζαφέρη με χαρακτηρισμούς όπως «κωλοτούμπες», «καραγκιοζιλίκια».

Η Ελλάδα είναι ανοιχτή σαν πόρτα αχυρώνα!

Η Ελλάδα είναι ανοιχτή σαν πόρτα αχυρώνα!

NEWSIT

Η Γερμανία και 6 ακόμη χώρες της ΕΕ κατηγορούν την Ελλάδα για ελλιπή προστασία των συνόρων της από την παράνομη μετανάστευση ενώ οργανώσεις απαντούν ότι η χώρα έχει αφεθεί «μόνη της».

Η εισροή προσφύγων από αραβικές και αφρικανικές χώρες προς την Ελλάδα συνεχίζεται αμείωτη. Τα κέντρα υποδοχής της χώρας είναι κάτι παραπάνω από γεμάτα και πολλοί από αυτούς στεγάζονται υπό άθλιες συνθήκες ή ζουν στο δρόμο. Οι ελληνικές Αρχές αδυνατούν να διαχειριστούν το μεταναστευτικό κύμα και οι διαδικασίες υποβολής αιτήσεων χορήγησης ασύλου προχωρούν με αργούς ρυθμούς ή και καθόλου. Πολλοί πρόσφυγες εγκαταλείπουν την Ελλάδα και προσπαθούν να εισέλθουν σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Η εξέλιξη αυτή προκαλεί αντιδράσεις. Την περασμένη Πέμπτη η Γερμανία και άλλες 6 χώρες της ΕΕ (Αυστρία, Ολλανδία, Μ. Βρετανία, Σουηδία, Βέλγιο και Γαλλία) κατηγόρησαν την Ελλάδα για ελλιπείς συνοριακούς ελέγχους.


Σύμφωνα με τη Deutsche Welle σε συνάντηση των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, ακόμη και τα ενδεχόμενα περιορισμού της ελεύθερης μετακίνησης στο χώρο της Συνθήκης του Σένγκεν, καθώς και η επαναφορά των ελέγχων στα ευρωπαϊκά σύνορα με την Ελλάδα, σε περίπτωση που η τελευταία δεν ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα στις υποχρεώσεις της.


Η Αυστριακή υπ. Εσωτερικών Γιοχάνα Μικλ-Λάιτνερ, σε κοινή συνέντευξη τύπου με τον Γερμανό ομόλογό της Χανς-Πέτερ Φρίντριχ, χαρακτήρισε την Ελλάδα «ανοιχτή σαν πόρτα αχυρώνα» και υπογράμμισε: «Εντοπίζουμε πολύ μικρή δραστηριοποίηση, αποτελεσματικότητα και δύναμη επιβολής εκ μέρους της Ελλάδας. Γι’ αυτό ασκείται πολιτική πίεση όλων των κρατών-μελών της ΕΕ, ώστε η Ελληνική Υπηρεσία Ασύλου να ξεκινήσει τη δουλειά της».


Η απαίτηση όμως για πιο αυστηρό κλείσιμο των ελληνικών συνόρων θα ισοδυναμούσε με παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς υπό αυτές τις συνθήκες είναι πιθανό να στερηθούν το δικαίωμα του ασύλου πρόσφυγες που δικαιούνται και χρήζουν προστασίας.


Η κοινή πρακτική των χωρών της ΕΕ να συλλαμβάνουν πρόσφυγες σε διεθνή ύδατα και να τους επαναπροωθούν στην πατρίδα τους ή σε χώρες που είναι σε θέση να τους υποδεχθούν, παραβιάζει το άρθρο 3 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία απαγορεύει την επαναπροώθηση ανθρώπων σε χώρες, όπου διατρέχουν κίνδυνο να υποστούν απάνθρωπη μεταχείριση.


Όπως διευκρινίζει ο Χέντρικ Κρέμερ επιστημονικός σύμβουλος στο Γερμανικό Ινστιτούτο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τα ευρωπαϊκά κράτη πρέπει να τηρούν αυτούς τους κανονισμούς και στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ και δεν «επιτρέπεται να πουν απλά: δεν μπορείτε να εισέλθετε εδώ».


Η συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ προβλέπει ότι υπεύθυνη για την εξέταση του δικαιώματος χορήγησης ασύλου στους πρόσφυγες είναι η πρώτη χώρα της ΕΕ στην οποία εισέρχονται. Αυτή η ρύθμιση δημιουργεί τεράστια προβλήματα σε χώρες, όπως η Ελλάδα, που έχει ακτές και είναι ευκολότερα προσβάσιμη, με αποτέλεσμα να εισέρχονται σε αυτήν αισθητά περισσότεροι αιτούντες άσυλο συγκριτικά με τα κράτη στο εσωτερικό της ΕΕ.

Ο κ. Κρέμερ πρότεινε να «διαμοιράζονται οι αιτούντες άσυλο εντός της ΕΕ και να μειωθεί το ‘βάρος’ για τις παράκτιες χώρες της ΕΕ», κάτι που θα απαιτούσε όμως την αναθεώρηση του ‘Δουβλίνο ΙΙ’.
Ο Χανς-Πέτερ Φρίντριχ ασκώντας κριτική στην ελληνική πλευρά, τάχθηκε υπέρ της τοποθέτησης ενός φράχτη στα σύνορα με την Τουρκία. Ο Γερμανός υπουργός συμφώνησε με την υπογραφή μίας συνθήκης επαναπροώθησης των μεταναστών ανάμεσα στην Τουρκία και την ΕΕ, όμως υπογράμμισε: «Δηλώνω ξεκάθαρα, από γερμανική σκοπιά -το ίδιο πιστεύω ότι ισχύει και για την Αυστρία- ότι η ιδέα για μία γενική διευκόλυνση χορήγησης βίζα έναντι της Τουρκίας φυσικά και δε μας εξυπηρετεί».

Ο Καρλ Κουπ από την οργάνωση Pro Asyl θεωρεί απαραίτητο να επιδειχθεί περισσότερη αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών της ΕΕ. Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, Ελλάδα αφήνεται να διαχειριστεί τελείως μόνη το μεγάλο κύμα των προσφύγων. Ο κ. Κουπ κρίνει σκόπιμη τη δημιουργία ενός κοινού συστήματος προστασίας στην Ευρώπη «με αξιοπρεπείς όρους υποδοχής των μεταναστών, οι οποίοι θα πρέπει να διαμορφωθούν δεσμευτικά, με τέτοιο τρόπο ώστε να μη διαφέρουν τουλάχιστον σε ολόκληρη την Ευρώπη».