Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

2 Οκτωβρίου 2012

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΧΩΡΑ??? η Ελληνική πολιτεία στηρίζει το άνοιγμα αλβανικών σχολείων στην Ελλάδα.


Ιδρύεται αλβανικό σχολείο στο Βόλο, παρουσία του αντιπροέδρου της αλβανικής κυβέρνησης!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ -- Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 
Ενώ στην Βόρειο Ήπειρο η Ελληνική εκπαίδευση παραπαίει, η Ελληνική πολιτεία στηρίζει το άνοιγμα αλβανικών σχολείων στην Ελλάδα.
Στην ίδρυση ενός νέου αλβανικού σχολείου προχώρησαν οι αλβανοί μετανάστες του Βόλου. Παρουσία του αντιπροέδρου της αλβανικής κυβέρνησης και υπουργού Οικονομίας, Εμπορίου και Ενέργειας, Edmond Haxhinasto έγιναν σήμερα το πρωί τα εγκαίνια του αλβανικού σχολείου στον Βόλο. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του αλβανικού τύπου, "πλέον τα παιδιά των Αλβανών μεταναστών θα έχουν που να μάθουν την μητρική τους γλώσσα και την ιστορία του έθνους τους". Αναγνωρίζοντας το γεγονός αυτό ως πολύ σημαντικό επίτευγμα για τους Αλβανούς μετανάστες του Βόλου, ο Haxhinasto τόνισε ότι η στήριξη των μεταναστών παραμένει κύρια υποχρέωση του αλβανικού κράτους. Μεταξύ άλλων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και ο Δήμαρχος του Βόλου, Πάνος Σκοτινιώτης, ο οποίος δέχτηκε τις εγκάρδιες ευχαριστίες του αντιπροέδρου της αλβανικής κυβέρνησης για την στήριξη που παρέχει στους αλβανούς μετανάστες, καθώς και για την προσωπική του συμβολή στο άνοιγμα του αλβανικού σχολείου.
Σε τέλμα η Παιδεία στην Βόρειο Ηπειρο
Η είδηση για την ίδρυση αλβανικού σχολείου στον Βόλο έφτασε στην aftonomi.gr από Βορειοηπειρώτες που διαμένουν στην περιοχή και εκφράζουν την αγανάκτησή τους για την κατάσταση της Παιδείας στην Βόρειο Ήπειρο. Μάλιστα στο "αγανακτισμένο" κείμενο τους –το οποίο μας απεστάλη μέσω e-mail- μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι ενώ η Αλβανία προχωράει σε τέτοιες κινήσεις –και καλά κάνει-  εμείς γυρνάμε πολλά χρόνια πίσω σημειώνοντας ότι η εκπαίδευση και ο εκπαιδευτικός  στην Βόρειο Ήπειρο είναι απαξιωμένοι επαγγελματικά και επιστημονικά ενώ προσθέτουν πως οι τάξεις στα χωριά της Βορείου Ηπείρου είναι πολλές φορές χωρίς δασκάλους, με τεράστια προβλήματα υλικοτεχνικής υποδομής, ενώ φέτος το υπουργείο Παιδείας της Αλβανίας μέσω του κ. Ζήσου Λούτση πανηγυρίζει ότι θα έχουμε βιβλία, πράγμα το οποίο θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Το χειρότερο είναι -όπως τονίζουν- ότι πολύ σύντομα οι Βορειοηπειρώτες γονείς θα κληθούν να πληρώσουν από την τσέπη τους, από το υστέρημά τους, τις τεράστιες ελλείψεις, καθώς τα σχολεία δεν έχουν χρήματα για να πληρώσουν το πετρέλαιο, τα σπασμένα τζάμια, να πληρώσουν για την καθαριότητα και για άλλα πράγματα που είναι απαραίτητα για την ομαλή διεξαγωγή του μαθήματος, και όλα αυτά για να διατηρήσουμε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή! Η κατάσταση είναι τραγική και η Ελληνική Πολιτεία απούσα!
Κάνοντας μία αναδρομή στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, μας έρχεται κατά νου τοοκτασέλιδο φυλλάδιο της Νέας Δημοκρατίας για τον Βορειοηπειρωτικό Ελληνισμό που κυκλοφόρησε πριν τις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ανάμεσα σε άλλα διαβάσαμε στο φυλλάδιο αυτό και μία βαρύγδουπη (προεκλογική) πρόταση σχετικά με την Παιδεία:
Συμπερίληψη της Ιστορίας του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού σε υποχρεωτικό μάθημα, στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, μάθημα το οποίο θα παρουσιάζει γενικότερα τις ιστορικές εστίες του Ελληνισμού καθώς και την Ελληνική Διασπορά, με τίτλο "Οικουμενικός Ελληνισμός". Μετά τις εκλογές του Ιουνίου και τον σχηματισμό της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ο Βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς κατέθεσε στις 23 Αυγούστου ερώτηση στον Υπουργό Παιδείας, στην οποία έθετε αναλυτικά το θέμα της αφαίρεσης κάθε αναφοράς στον Βορειοηπειρωτικό Αυτονομιακό Αγώνα του 1914 και στο Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα γενικότερα, από το βιβλίο Ιστορίας της Γ΄ Λυκείου.
Ο κ. Παππάς μάλιστα, ο οποίος έχει την καταγωγή του από τα χωριά του Σουλίου, έκανε δύο σαφή ερωτήματα:
1) Ποιοι είναι οι λόγοι που προκάλεσαν μία τόσο σημαντική και ιστορικά επικίνδυνη παράλειψη, αφού οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γενικού Λυκείου και της Δ΄ τάξης του Εσπερινού Λυκείου μένουν ανενημέρωτοι και ανιστόρητοι σχετικά με το Βορειοηπειρωτικό ζήτημα, καθώς δεν το διδάσκονται καθόλου;
2) Προτίθεται να ενεργήσει ούτως ώστε να συμπεριληφθεί στα σχολικά εγχειρίδια η δέουσα αναφορά στο Βορειοηπειρωτικό ζήτημα;
Στην ερώτηση αυτή στη θέση του Νεοδημοκράτη Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, απάντησε ο Υφυπουργός Θεόδωρος Παπαθεοδώρου (που αποτελεί πρόταση της Δημοκρατικής Αριστεράς), υποστηρίζοντας ότι αναφορές στο Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα εντός του σημερινού βιβλίου Ιστορίας, γίνονται στις σελίδες 69, 72, 119 -120 και 138. Παράλληλα όμως δικαιολογείται πως: η ύλη του εν λόγω διδακτικού εγχειριδίου αφορά δύο αιώνες ιστορίας του νεότερου και του σύγχρονου κόσμου (από το 1815 έως σήμερα) και δεν είναι δυνατόν στο πλαίσιο ενός σχολικού εγχειριδίου τα διάφορα ιστορικά θέματα να δοθούν αναλυτικά και με λεπτομέρειες. Εξάλλου, το εγχειρίδιο δεν αφορά αποκλειστικά την Ελληνική Ιστορία, αλλά την Παγκόσμια. Όπως επισημαίνεται στον πρόλογο του βιβλίου «Η ελληνική ιστορία εξετάζεται ενταγμένη στο ευρύτερο πλαίσιο της παγκόσμιας ιστορίας και ειδικά της ευρωπαϊκής, της οποίας και αποτελεί οργανικό τμήμα». Η πλήρης απαξίωση δηλαδή για την θέση του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού στην Ελληνική Ιστορία, η οποία άλλωστε ακόμα και αυτή εξετάζεται ως τμήμα της παγκόσμιας ιστορίας!
Για να δούμε όμως τι ακριβώς αναφορές έχουν για το Βορειοηπειρωτικό οι σελίδες αυτές που μας έφερε ως δικαιολογία ο κ. Παπαθεοδώρου: Στη σελίδα 69, όπως μπορείτε να δείτε από την ιστοσελίδα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, γράφεται απλώς ότι: Με την ίδια Συνθήκη του Λονδίνου ο σουλτάνος παραιτήθηκε από τα δικαιώματα του στην Κρήτη, ενώ οι έξι μεγάλες δυνάμεις αναλάμβαναν να ορίσουν τα σύνορα της Αλβανίας και να καθορίσουν το μέλλον των νήσων του Αιγαίου. Η Συνθήκη σιωπούσε ως προς την κατανομή των εδαφών που είχαν κατακτήσει οι σύμμαχοι...
Στη σελίδα 72 γίνεται σε έναν πίνακα χρονολογική αναφορά στην απελευθέρωση των πόλεων της ενιαίας Ηπείρου κατά τον Α΄ Βαλκανικό Πόλεμο.
Στις σελίδες 119 - 120 διαβάζουμε λίγες γραμμές για τον Ελληνο-ιταλικό Πόλεμο του 1940 - ΄41, ανάμεσα στις οποίες γράφεται: Η κατάληψη της Κορυτσάς, της Πρεμετής, του Πόγραδετς, του Αργυροκάστρου και τέλος, στις αρχές Ιανουαρίου 1941, της Κλεισούρας, σφράγισε τη νικηφόρα πορεία του ελληνικού στρατού σε εδάφη κατοικημένα και από αλύτρωτο ελληνικό πληθυσμό.
Στη σελίδα 138 διαβάζουμε ότι: η ίδια όμως αρχή (σ.σ. της αυτοδιάθεσης, όπως έγινε για τα Δωδεκάνησα) δεν εφαρμόστηκε και στην περίπτωση των υπόλοιπων εδαφών που διεκδικούσε η ελληνική πλευρά - της Βόρειας Ηπείρου και της Κύπρου. Η τελευταία αναφορά ήταν και η μοναδική χρήση του όρου "Βόρειος Ήπειρος".
Ως δικαιολογία ο Υφυπουργός επιστράτευσε και τις σκόρπιες αναφορές για τη Βόρειο ΄Ηπειρο, στις σελίδες 88, 99 και 130 του βιβλίου Ιστορίας της Γ΄ Γυμνασίου. Κατά τη γνώμη μας παντελώς άκαιρο το να φέρνεις παράδειγμα βιβλίου από τρεις τάξεις πίσω.

Β. Βιλιάρδος-ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ


ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ: Ακόμη και αν ιδιωτικοποιηθούν όλες οι δημόσιες επιχειρήσεις, τα έσοδα της λεηλασίας θα φτάσουν μόνο για την πληρωμή των τόκων δεκαπέντε περίπου μηνών - ενώ παράλληλα η ύφεση, η ανεργία και οι πτωχεύσεις, θα καταστρέφουν κάθε προσπάθεια εξόδου από την κρίση

Η Σλοβενία, η οποία υποφέρει από μία κρίση ακινήτων και τραπεζών, αντίστοιχη με αυτήν της Ισπανίας, χρειάζεται απαραίτητα ένα πακέτο διάσωσης – δηλαδή, ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της ύψους 5 δις € (περί το 12% του ΑΕΠ της, το οποίο πλησιάζει τα 50 δις $). Η ύφεση στη χώρα είναι της τάξης του -2%, παρά το ότι υπολογιζόταν πως θα έχει ανάπτυξη άνω του 1%.

Η Κύπρος χρειάζεται τουλάχιστον 10 δις € για τις τράπεζες της, ενώ ο προϋπολογισμός της είναι πάρα πολύ δύσκολο να ισοσκελιστεί. Η Πορτογαλία φαίνεται να μην έχει τη δυνατότητα λήψης και εφαρμογής άλλων μέτρων – με την Ιρλανδία να διατηρείται απλά στη ζωή, από το αγγλοσαξονικό μέτωπο.


Η Πολωνία επιτίθεται στη Μ. Βρετανία, ανακοινώνοντας ότι δεν θα τη βοηθήσει να καταστρέψει την Ευρώπη – μία κατηγορία καθόλου ασήμαντη, εάν εξετάσει κανείς με λεπτομέρεια το πώς ακριβώς τεκμηριώνεται.


Το Βέλγιο (μεγάλο δημόσιο χρέος) και η Αυστρία (μεγάλη έκθεση των τραπεζών της στην Α. Ευρώπη), προσέχουν να μην γίνουν αντιληπτά τα προβλήματα τους από τις αγορές – όπως και η Ολλανδία, ο δανεισμός της οποίας δεν είναι καθόλου αμελητέος, ενώ η εξάρτηση της από τη Γερμανία τεράστια.


Περαιτέρω, η Μαδρίτη στην Ισπανία αρνείται να βοηθήσει οικονομικά την Καταλονία - με αποτέλεσμα να αυξάνεται η πιθανότητα να διενεργηθεί δημοψήφισμα από την τελευταία, σε σχέση με την ανεξαρτητοποίηση της (λόγω της κρίσης χρέους αντίστοιχες ενέργειες ανεξαρτητοποίησης παρατηρούνται και σε άλλες χώρες - στην Ιταλία το Τιρόλο, στο Βέλγιο οι Φλαμανδοί, στη Σλοβακία οι Ούγγροι, στη Γερμανία οι Βαυαροί κοκ.). 


Στο σημείο αυτό ίσως οφείλει να σημειωθεί ότι, η συμμετοχή της Καταλονίας στο ισπανικό ΑΕΠ είναι πολύ μεγάλη - αφού πλησιάζει το 20%. Παράλληλα, η Καταλονία συνεισφέρει στον προϋπολογισμό της Ισπανίας 18 δις € ετήσια - ποσό ίσο με το 9% του ΑΕΠ της, έχοντας πληθυσμό 7,2 εκ. (ή το 15,9% του συνολικού πληθυσμού της Ισπανίας).       

Σε κάθε περίπτωση, κρίνοντας επί πλέον από την επαναφορά των επιτοκίων δανεισμού της Ισπανίας σε υψηλά επίπεδα, ο τελικός της Ευρωζώνης θα διεξαχθεί μάλλον στα εδάφη της, με το κόστος διάσωσης της να ξεπερνάει κατά πολύ τα 500 δις € - αν και ίσως προηγηθεί η Ιταλία, κυρίως λόγω των μεγάλων αναγκών της για νέο δανεισμό (θα χρειαστεί σύντομα πάνω από 200 δις €).    

Στο θέμα τώρα της διάσωσης της Ελλάδας, δημιουργείται ένα καινούργιο μέτωπο: ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των «συστατικών μελών» της Τρόικα, ο οποίος φαίνεται να οδηγείται στα άκρα - υποκινούμενος πιθανότατα από τη Γερμανία.


Ειδικότερα το ΔΝΤ, αλλάζοντας ξαφνικά στάση, ανακοίνωσε ότι δεν θα δανείσει άλλα χρήματα στην Ελλάδα, ενώ θα αποσυρθεί από τις ενέργειες διάσωσης της, εάν η ΕΕ, καθώς επίσης η ΕΚΤ, δεν αποδεχτούν μία δεύτερη διαγραφή μεγάλου μέρους των χρεών της (κάτι που μάλλον θα ερμηνευόταν από τις αγορές ως μία ήττα του ευρώ απέναντι στο δολάριο).


Παράλληλα, το ΔΝΤ εμφανίζεται βέβαιο σχετικά με το ότι, η Ελλάδα θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να θέσει σε εφαρμογή το καινούργιο πρόγραμμα λιτότητας, καθώς επίσης ότι απαιτούνται περισσότερα χρήματα για να τα καταφέρει. Η αιτία, κατά το ΔΝΤ, είναι η πολύμηνη εκλογική περίοδος, καθώς επίσης η κατά πολύ βαθύτερη του αναμενομένου ύφεση, η οποία ξεπέρασε τις προβλέψεις του.


Συνολικά το μέχρι σήμερα αποφασισμένο κόστος διάσωσης της Ελλάδας τοποθετείται στα 204 δις €, με τη συμμετοχή της ΕΚΤ στα 50 δις € και του ΔΝΤ στα 20 δις € - τα οποία όμως το ταμείο δεν έχει καμία πρόθεση να διαγράψει.


Από την άλλη πλευρά, οι Ευρωπαίοι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο – έτσι ώστε να δουν τι θα συμβεί στην Ισπανία και στην Ιταλία. Ενδεχομένως δε η Γερμανία να θέλει να καθυστερήσει τις αποφάσεις της, για μετά τις δικές της εκλογές (Φθινόπωρο του 2013), γνωρίζοντας πολύ καλά το μέγεθος των προβλημάτων (η διάσωση της Α. Γερμανίας εκ μέρους της Δυτικής κόστισε περί τα 2 τρις €, διήρκεσε πάνω από 10 χρόνια, ενώ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί).


Το ΔΝΤ όμως, δεχόμενο μεγάλες πιέσεις από ορισμένα μέλη του (Ρωσία, Κίνα, Σ. Αραβία και Ιαπωνία), δεν συμφωνεί καθόλου με την τακτική των Ευρωπαίων, απαιτώντας άμεση διαγραφή μέρους του χρέους της Ελλάδας – με την αιτιολογία ότι, η χώρα κινδυνεύει να καταρρεύσει από το βάρος του δανεισμού (ενδεχομένως παρασέρνοντας μαζί της το Νότο, το «άρρωστο» τραπεζικό σύστημα της ΕΕ και στη συνέχεια ολόκληρο τον πλανήτη). 


Οφείλουμε να υπενθυμίσουμε εδώ ότι, η πρώτη διαγραφή χρέους της χώρας μας ήταν ότι χειρότερο θα μπορούσε τότε να αποφασισθεί - ενώ, εάν αφαιρεθούν από τα 100 δις € της διαγραφής (haircut) τα 50 δις € που θα χρειαστούν οι χρεοκοπημένες από τη διαγραφή ελληνικές τράπεζες, τα 21 δις € των δημοσίων ταμείων, καθώς επίσης τα υπόλοιπα ελληνικά χρήματα (οργανισμοί, ιδιώτες επενδυτές κλπ.), θα κατανοήσουμε πολύ καλύτερα την τότε απύθμενη ανοησία.     

Εντελώς απροσδόκητα λοιπόν ο «λευκός ιππότης», αυτός ο οποίος (δήθεν) αγωνίζεται υπέρ της Ελλάδας, είναι ο μπράβος των τοκογλύφων και ο καταστροφέας δεκάδων κρατών στο παρελθόν: το ΔΝΤ (το οποίο φαίνεται πως σχεδιάζει πα η Γερμανία να εκδιώξει από την επικράτεια της - από την Ευρωζώνη δηλαδή).  

Το γεγονός αυτό τεκμηριώνει την άποψη μας από το παρελθόν σχετικά με το ότι η Ελλάδα ευρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα, ανάμεσα σε δύο πυρά: με τη Γερμανία από τη μία πλευρά και τις Η.Π.Α. από την άλλη, να μάχονται στα εδάφη της.


Αθήνα, 01. Οκτωβρίου 2012

Το UFO στην Κρήτη

Το UFO στην Κρήτη
Πού ακριβώς τραβήχτηκε η φωτογραφία με το UFO στην Κρήτη και ποιοι τραβηξαν τη φωτογραφία. Δείτε τη φωτογραφία με το UFO.
Η φωτογραφία με το UFO είναι από τις 19 Αυγούστου στην παραλία του Μπάλου (Γραμβούσα) στα Χανιά ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών προσπαθούσε να βρει ένα καλό σημείο στην παραλία.
Στον απότομο δρόμο που οδηγούσε σε μια από τις παραλίες συνάντησαν ένα κοπάδι από αγριοκάτσικα και σκέφτηκαν ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να φωτογραφίσουν το ασυνήθιστο για αυτούς θέαμα.
Αφού τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες στη συνέχεια έφτασαν στην παραλία είχε όμως πολύ αέρα όπως αναφέρουν και κατέληξαν σε μια καφετέρια. Εκεί θέλησαν να δουν τις φωτογραφίες που μόλις είχαν βγάλει. Όταν άρχισαν να τις εξετάζουν προσεκτικότερα διαπίστωσαν ότι σε μια αυτή υπήρχε κάτι το πραγματικά ασυνήθιστο. Ένα μεταλλικό αντικείμενο το οποίο αιωρείτο μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη θάλασσα. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι την ώρα που έβγαζαν τις φωτογραφίες δεν παρατήρησαν τίποτα ούτε και άκουσαν κάποιο θόρυβο.

Η φωτογραφία με το UFO ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και από έρευνες που έχουν γίνει με ειδικά λογισμικά το συμπέρασμα είναι πως αυτή δεν έχει «πειραχτεί» και θεωρείται αυθεντική.
Πηγή: http://www.fimes.gr/2012/10/ufo-paralia-fotografia/#ixzz289VZb2QN
--------------------------------------------------------------------
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (κάνετε κλίκ γιά το αρχικό μέγεθος)
---------------------
ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΗΦΘΗ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ)

---------------------
ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝΕΛΥΘΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ:
ΔΕΙΤΕ: **ATS EXCLUSIVE** "UFO" Image Captured Over Crete - WHAT IS IT? (On Coast to Coast Am last night), (http://www.abovetopsecret.com/forum/thread886584/pg1)
--------------------
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΙ, ΜΕΓΕΘΥΝΣΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ:
Once the object is taken into a LAB color mode, (separating the image into a "lightness", and "A channel" and a "B channel") channel A was run through an auto levels filter in Photoshop CS3. This greatly sharpens contrast and gives the viewer deeper information into the makeup of the photo through channel specific data which shows the object cropped with these procedures executed.

--------------------
ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ:

The "photographer did not see the object while taking the picture" always raises a flag for me. 
Mr. Ritzman believes it shows characteristics of being a distant object because of haze effects. I don't see it. As seen by near field objects (like the rear view mirror) being in sharp focus and the EXIF data, the automatic focus has selected something at a distance of 0.58m (probably the rear view mirror) from the camera. The rock outcrops are assuredly out of focus. He says there is no evidence of motion blur but with a shutter speed of 1/1,244 second this is not surprising. 
While it's not possible to say exactly what the object is, it appears to me that it is close to the camera and relatively small. I don't really understand how Mr. Ritzman can come to the conclusion that if it were a wind blown object it would have to be of "extremely significant size". 
If someone wants to place some sort of metaphysical explanation on the object (it knew its picture was being taken) that's fine. For me it seems to be something close to the camera, either blowing or flying past, which looks odd. 

------------------------------------------

I want to point out some things: 

* The object seems in focus and "sharp" similar as the objects in the foreground, is my own, personal view (as a non professional) that the object is NOT far away, eg. over the water. If this was the case, the object should look blurrier? This would also mean the object is smaller than what some might assume. 

* The object has the same coloring as the water/sky...for some reason i think this is odd. (Explainable of course if the object would be transparent) 

* At first glance, i would have said "water droplet"..almost obvious...until you said there is none on the other pictures...which makes sense of course. Could it be one of those rare circumstances where a droplet was caught in mid-air by coincidence? I know...sounds far fetched...anyway...

* Looking at it longer, it starts to more look like a sphere with some odd attachments rather than a disk-shaped object
--------------------------------------------

Very interesting photo and situation. Let's imagine for a second that the object is much closer to the camera than it looks, despite the haze. Could it be the very common "Cetonia Aurata"?

Flying from right to left. You can imagine the head portion, the wing shells lifted during flight looking like the "hump" portion of the UO, and you can even see the trailing hind legs pointing back to the right. 
IMHO it has all the right characteristics to be the beetle known on Crete. The haze on the UO could be from glare, or ground dust near the vehicle.
------------------------------------------- 

I believe it was accidentally caught on film. I believe shooter was including herself in the photo just for fun and the photo was a self portrait. It is a pretty common thing to do. 
I like the idea of a small bug or something. Could be a ghost image reflected off a window of a bug. It is a complete fluke and not staged.
------------------------------------------

Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ:
--ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΥΠΟΘΑΛΑΣΙΑ UFO ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΘΟΡΥΒΟΙ (ΙΔΕ το πρόσφατον: Kρήτη: Τρεις "περίεργες" δονήσεις αναστάτωσαν και σήμερα τους κατοίκους στο νομό Χανίων)! 
--Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ UFO ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΟΛΕΣΧΙΑ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ! ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΤΥΧΟ (ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "UFO" ΣΤΟ http://hercolano2.blogspot.gr)!
--ΘΑΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΩ ΟΝΤΙ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΦΑΚΟ! ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ, ΟΠΩΣ ΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΜΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠ' ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΝΑΣ "ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΝΑΣ", ΔΗΛ. ΜΙΑ Cetonia Aurata!
--ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΙ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΛΕΧΘΗ ΕΔΩ: http://www.abovetopsecret.com/forum/thread886584/pg1
==========================  

Ζαλίζεσαι βλέποντας το ΠΛΗΡΕΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ των εφοπλιστών!!!!

http://olympia.gr/2012/10/02/το-καράβι-σέρνει/#more-192414

Το καράβι σέρνει…

«Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας είναι και ουσιαστικό και ηθικό το χρέος όλων να συμβάλουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του τόπου”, είπε ο Αντώνης Σαμαράς, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ένωσης  Ελλήνων Εφοπλιστών Θ. Βενιάμη, που συνάντησε χτες στο  μεγάλο τραπέζι του Μεγάρου Μαξίμου.

Όταν πρόκειται για εφοπλιστές, η αποφασιστικότητα  του πρωθυπουργού εξαντλείται στο«ουσιαστικό και ηθικό χρέος». 
Όταν πρόκειται για τον υπόλοιπο λαό, τότε η αποφασιστικότητα επεκτείνεται, σε απανωτά  πακέτα  σκληρών μέτρων, αιματηρών θυσιών, χαρατσιών, φόρων, περικοπών, μειώσεων, χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς έλεος.

Η χτεσινή παράσταση κοροϊδίας , και δουλέματος του ελληνικού λαού, γίνεται ακόμη χειρότερη αν αναλογιστεί κανείς, ότι σε κάθε κρατικό προϋπολογισμό αντιγράφονται μονότονα -ή και συμπληρώνονται- οι 56 διατάξεις με τις φορολογικές απαλλαγές των εφοπλιστών. (ψάχνοντας βρήκα μερικές από αυτές τις φοροαπαλλαγές)

Τα κέρδη των πλοίων απαλλάσσονται πλήρως [ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ!]:

1. από οποιοδήποτε φόρο εισοδήματος
2. από κάθε φορολογία ή υπεραξία που μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από την πώληση πλοίου, είτε από την είσπραξη ασφαλιστικής αποζημίωσης είτε από άλλη αιτία
3. από τον φόρο εισοδήματος (των καθαρών κερδών) ή μερισμάτων κάθε ημεδαπής ή αλλοδαπής εταιρείας που εκτός από τα πλοία έχει κι άλλες εκμεταλλεύσεις

Επίσης, απαλλάσσονται από φόρο τα πλοία:

4. κατηγορίας Α που ναυπηγούνται στην Ελλάδα
5. κατηγορίας Α που υφίστανται επισκευές και οι δαπάνες καλύπτονται με εισαγωγή συναλλάγματος (μέχρι 50%)
6. κατηγορίας Β (κατά 2/3) τα νεώτερα των 20 ετών και τα 10-15 ετών (τα νηολογημένα σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους)
7. κατηγορίας Β καθώς και φορτηγά ηλικίας κάτω των 10 ετών
8. φορτηγά κάτω των 30 ετών
9. κατηγορίας Β που ναυπηγήθηκαν στην Ελλάδα
10. κατηγορίας Α μικρότερα των 10 ετών
11. όλα τα κατηγορίας Α που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ ελληνικών και ξένων λιμανιών αλλά και όλα που ναυπηγήθηκαν στην Ελλάδα

Απαλλάσσονται επίσης:

12. από κάθε φόρο, τέλος ή εισφορά ή κρατήσεις υπέρ του δημοσίου ή κάποιου τρίτου το εισόδημα που αποκτάται από γραφεία ή υποκαταστήματα αλλοδαπών ναυτιλιακών επιχειρήσεων που εγκαθίστανται στην Ελλάδα [ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ!]
13. το ίδιο ισχύει και για εισόδημα που δημιουργείται από εκμετάλλευση πλοίων και στο εξωτερικό και μάλιστα την απαλλαγή απολαμβάνουν και όλοι οι συνέταιροι και οι μέτοχοι
14. από κάθε τέλος και τα έγγραφα που συντάσσονται για την εφαρμογή του ισχύοντος από το 1975 νόμου
15. από το φόρο κύκλου εργασιών και από τα τέλη κυκλοφορίας τα τουριστικά επαγγελματικά πλοία ή πλοιάρια και οι βενζινάκατοι επαγγελματικής ή ιδιωτικής χρήσης
16. από κάθε φόρο ή τέλος ή εισφορά το εισόδημα που αποκτάται από εταιρείες χαρτοφυλακίου που κατέχουν αποκλειστικά μετοχές ελληνικών πλοιοκτητριών υπό ελληνική σημαία. Ακόμα και τα έγγραφα που συντάσσονται για τη διανομή κερδών, τα δάνεια και τις καταθέσεις, οι εγγραφές και τα δικαιολογητικά απαλλάσσονται από όλα τα παράβολα. (ούτε παράβολο!!!) [ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ!]
------------
Και αυτές είναι οι 16 από τις 56 διατάξεις φοροαπαλλαγής προς τους εφοπλιστές…
Και είναι νόμιμες, δεν πρόκειται για κάτι παράνομο,  γιατί έχουν ψηφιστεί από την Βουλή. 
Και είναι διαχρονικές. Και δεν τολμάει κανείς από τα κατοικίδια της εσωτερικής Τρόικας να τις αγγίξει, γιατί η ελληνική ναυτιλία, μπλα μπλα, η ελληνική σημαία, μπλα, μπλα, η ελληνική ναυτοσύνη, μπλα, μπλα, μπλα.
==================================
ΣΧΟΛΙΑ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΑΝΗΡΤΗΘΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ):

Γιά ποιό κλάδο και ποιά ελληνική σημαία μιλάμε ρε παιδιά?? Για τους ήδη φευγάτους??
Που έχουν τα μισά καράβια με ξένες σημαίες και σ’ αυτά που έχουν ελληνικές, εκτός των απαλλαγών που έχουν, έχουν ναυτολογήσει κατά 90% αλλοδαπά πληρώματα?
Που έχουν κέντρο το σίτι του Λονδίνου? Γιατί δεν κάνουν και στον Πειραιά?
Που ναυπηγούν το 99% των πλοίων στην Κορέα και στην Ταϊβάν? Που ούτε για συντήρηση δεν τα φέρνουν εδώ??
Γιατί δεν συντηρούν τα εδώ ναυπηγεία ή να φτιάξουν ένα δικό τους στην Ελλάδα? Τόσες εκατοντάδες παραγγελίες κάνουν κάθε χρόνο ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!
Ποιοί να “μην φύγουν”, οι φευγάτοι??
Που -όποιο μέρος- των δραστηριοτήτων τους έχουν στην Ελλάδα, το έχουν ακριβώς εκεί που δεν πληρώνουν τίποτα??
Η “ελληνική σημαία” μας (και τους) μάρανε!!!!!!!
------------------------------------

Αν λαβουμε δε,υπ ‘οψη μας ότι ένα πλοίο, πωλείται και αλλάζει σημαία διεθνώς, πιό εύκολα απ’ότι πωλείται μία γκαρσονιέρα στην Ελλάδα, έχουμε και μία πιό ολοκληρωμένη άποψη επί του θέματος ναυτιλία.
------------------------------------
Η ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΙΣ:


ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ Ο κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΤΙ: «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας είναι και ουσιαστικό και ηθικό το χρέος όλων να συμβάλουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του τόπου”!
ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ (ΠΙΘΑΝΟΝ) ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ! ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ!
ΝΑ ΕΚΔΟΣΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙ ΤΗΣ! 
ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗ ΛΟΓΩ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΟΣ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ! 
ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥΝΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ: "ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΜΕΖΟΣ"!
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΑΚΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ''! 
========================



Φτωχότεροι μισθωτοί, άνετοι επαγγελματίες

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Φτωχότεροι μισθωτοί, άνετοι επαγγελματίες
Του Μπαμπη Παπαδημητριου
Η βασική ανισότητα στην κατανομή του πλούτου μεταξύ όσων διαχειρίζονται υψηλές συγκεντρώσεις κεφαλαίου και των άλλων, που είναι κυρίως οι μισθωτοί και οι μικροί επαγγελματίες, αποτελεί και για την Ελλάδα ένα κοινό με τις άλλες χώρες πρότυπο. Υπάρχουν, όμως, δύο μεγάλες διαφορές. Η πρώτη βρίσκεται στο γεγονός ότι οι περισσότερες ανεπτυγμένες καπιταλιστικές χώρες κατάφεραν, κατόπιν συστηματικής προσπάθειας, να εξαλείψουν ένα μεγάλο μέρος της αδικίας που χαρακτηρίζει το σύστημα. Οι ευρωπαϊκές κοινωνίες διορθώνουν σε σπουδαίο βαθμό τις ακραίες αδικίες και διαθέτουν ένα επαρκές δίκτυο αλληλεγγύης. Η Ελλάδα δεν κατορθώνει, παρά την ένταση της φορολογικής επιβάρυνσης, καμία ουσιαστική διόρθωση των κοινωνικών αδικιών. Ούτε κοινωνική πολιτική διαθέτει επειδή το κράτος σκορπά επιδόματα.
Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές κοινωνίες (ακόμη και στα μικρότερα κράτη) είναι σχετικά ομοιογενείς. Δεν υπάρχουν διαφορές απέναντι στον νόμο και τον έφορο, ανάμεσα στα εισοδήματα εξαρτημένης εργασίας και όσων «κερδίζουν τη ζωή τους» ως ανεξάρτητοι επαγγελματίες, δηλαδή, από πρακτικής απόψεως, ως μικροί και μεσαίοι επαγγελματίες.

Το προηγούμενο εξηγεί τη δεύτερη μεγάλη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Κεντρικής Ευρώπης. Στη χώρα μας, το μερίδιο του εθνικού εισοδήματος που πηγαίνει σε όσους εργάζονται με συμφωνία εξαρτημένης εργασίας, πρακτικώς το μερίδιο των μισθωτών, είναι πολύ μικρότερο από το ανάλογο των κεντρικών ευρωπαϊκών κρατών. Αντιθέτως, το μερίδιο όλων των ελευθέρων επαγγελματιών και των επιχειρηματιών είναι εντυπωσιακά μεγάλο. Γνωρίζαμε ότι η κατανομή αυτή εμποδίζει την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό της χώρας. Γνωρίζουμε τώρα ότι εμποδίζει καθοριστικά και το ξεπέρασμα της κρίσης.

Οι πολίτες, που δεν έχουν τίποτε άλλο να πωλήσουν παρά τη μισθωτή εργασία τους, είδαν το βιοτικό τους επίπεδο να μειώνεται εξωφρενικά. Βεβαίως, αυτό είναι γνωστό. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι ότι αυτό δεν συνέβη για το υπόλοιπο κομμάτι στη διανομή της πίτας του εθνικού εισοδήματος. Μπορεί να κλείνουν μαγαζιά, αλλά το μερίδιο της εθνικής πίτας που καταλήγει στους επαγγελματίες και επιχειρηματίες μεγάλωσε μεταξύ 2008 και 2011.
Αναρωτιέται κανείς αν γι’ αυτόν τον λόγο οι πολιτικοί μας αφήνουν ανέγγιχτα τα κλειστά επαγγέλματα, τα περιθώρια κέρδους, ενώ ανέχονται μια τερατώδη ανεργία. Παρά τα «ψεύτικα δάκρυα», η πολιτική που ακολουθούν αφήνει «να πεινάσουν οι πεινασμένοι». Γεγονός που δικαιολογημένα καλλιεργεί την οργή. Και όχι, βεβαίως, η κατάργηση των προνομίων ολίγων επαγγελμάτων. Χρειαζόμαστε οξύτερο ανταγωνισμό και σωστή αμοιβή της σκληρής εργασίας των μισθωτών.

BBC: "Οργή και μίσος απειλούν την Ελλάδα" - Παρέμβαση Β.Μαρκεζίνη

BBC: "Οργή και μίσος απειλούν την Ελλάδα" - Παρέμβαση Β.Μαρκεζίνη



Συσσωρευμένη "οργή" από τα οικονομικά μέτρα, ύφεση με νέα μέτρα μέχρι και το 2014 και εσωτερική αναταραχή, "βλέπει" το BBC σε ρεπορτάζ που μεταδίδει από την Ελλάδα την στιγμή που ο ακαδημαϊκός Βασίλης Μαρκεζίνης σπάσει την σιωπή του εδώ μετά από αρκετούς μήνες και μιλάει για "νέο εθνικό διχασμό χειρότερο από αυτούς του 1915 και του 1945".

"Οι περικοπές το μόνο που θα καταφέρουν είναι να υπάρξει περισσότερη οργή, καθώς σχεδόν ένας στους τέσσερις Έλληνες είναι σήμερα άνεργος», υποστηρίζει ο απεσταλμένος του BBC στην Αθήνα και υποστηρίζει ότι θα υπάρξουν και νέες περικοπές, το 2013 για το 2014", σύμφωνα με πληροφορίες που έχει από το υπουργείο Οικονομικών. Την ίδια στιγμή ο ακαδημαϊκός Βασίλης Μαρκεζίνης σε μία δήλωση εξαιρετικής σημασίας και ουσίας εκφράζει την αγωνία του για το που οδηγείται ο τόπος:

"Η κατάσταση έχει χειροτερεύσει: ως προς το οικονομικό σκέλος, έχει γίνει ανυπόφορη για πολλούς. Ταυτόχρονα ο κοινωνικός ιστός έχει κατακερματιστεί. Με δισταγμό λοιπόν, δημοσιοποιώ τη βαθειά μου ανησυχία για τους διχασμούς οι οποίοι αναπτύσσονται στη χώρα μου. Πράγματι, για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία αντιμετωπίζουμε όχι έναν, αλλά τρεις απαράδεκτους διχασμούς μεταξύ:

    • Πολύ πλουσίων και πεινασμένων συμπατριωτών μας
    • Της Δεξιάς και της Αριστεράς παράταξης,οι οποίες εκφράζονται ακραία και τείνουν στον αλληλοσπαραγμό
    • Κατηγόρων, οι οποίοι επιδιώκουν έναν αυξανόμενο αριθμό κατηγορουμένων

    Ο ελληνικός λαός δικαίως ζητάει τη διεξαγωγή έρευνας για το αμαρτωλό παρελθόν και την απόδοση Δικαιοσύνης για το κακό που υπέστη από τους υψηλότερους αξιωματούχους της χώρας.

Όμως θα πρέπει να παραμείνει σε εγρήγορση απέναντι στον τεράστιο κίνδυνο ενός νέου Εθνικού Διχασμού ο οποίος μπορεί να υπερβεί σε αγριότητα και πολυπλοκότητα τους αντίστοιχους του 1915 και 1945. Το κοινωνικό υλικό είναι έτοιμο να εκραγεί και βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού λαού. Αυτός είναι λόγος, ο οποίος με κάνει να παραμένω ο μοναδικός κήρυκας της ανάγκης για Εθνική Συμφιλίωση, πριν να είναι πολύ αργά. Η πεποίθησή μου αυτή είναι ακλόνητη, όμως οι ελπίδες μου μειώνονται".

Τι σημαίνου τα παραπάνω; Ότι έχουμε εισέλθει σε μία επικίνδυνη ατραπό ως Έθνος: Οι μεν μισούν τους δε και οι πλούσιοι χωρίζονται πλέον με άβυσσο από τους μη προνομιούχους. Η "οργή" που σημειώνει το BBC μπορεί ανά πάσα στιγμή να μετατραπεί σε αυτοδικία. Η βενζίνη έχει χυθεί στο πάτωμα. Το μόνο που μένει είναι μια φλόγα για να ανάψει...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ! ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ! ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΑΥΤΟ ΤΟ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ" ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΔΥΣΙ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΧΑΡΙΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΓΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ (ΒΕΒΑΙΩΣ, ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΤΙΚΟ ΣΩΜΑ)!
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ! ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" (ΑΠΟ ΠΟΥ "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ" ΡΕ ΧΑΪΒΑΝΙ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ? ΑΥΤΗ ΖΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ!)!
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ"!
ΠΟΥ ΕΔΩ ΘΡΗΣΚΕΥΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ!
ΠΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΘΙΞΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ!
ΠΟΥ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ, -ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ Η ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑΣ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ-- ΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΣ!) ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΟΥ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΑ ΒΛΑΚΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΕ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕ, ΛΕΣ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ"--ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΤΖΑΜΙ --ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ, ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ!)!
ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΠΟΙΟΝ ΖΗΤΑΕΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΤΟΝ ΦΟΝΕΥΟΥΝ, ΝΟΜΙΜΑ ΚΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ''!!!

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ κ. Ansarullah Mawlavizada, ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΕΥΡΕΘΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΜΙΑ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ!

ΔΕΣ ΕΔΩ:
Islam, Apostasy, and Abdul Rahman
http://hercolano2.blogspot.gr/2012/10/islam-apostasy-and-abdul-rahman.html
================================