Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

31 Αυγούστου 2012

Η ανεργία στην Ελλάδα έφτασε τον Μάϊο στο 23,1%

Η ανεργία στην Ελλάδα έφτασε τον Μάϊο στο 23,1%


Σύμφωνα με την Eurostat το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα μας έχει φτάσει στο 23,1% τον Μάιο του 2012, σημειώνοντας αύξηση 0,5%, σε σχέση με τον Απρίλιο, και αύξηση 6,3% σε σχέση με τον Μάιο του 2011.

Το υψηλότερο ποσοστό κατέχει η Ισπανία  στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με 25,1% (στοιχεία Ιουλίου). Τα χαμηλότερα ποσοστά έχουν η Αυστρία με 4,5%.

Στην Ελλάδα σημειώνεται το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας στην ΕΕ μεταξύ των νέων με 53,8%, ενώ στους άνδρες η ανεργία ανήλθε στο 20,3% και στις γυναίκες στο 26,8%.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Νίπτουν τα χείρας τους οι ΗΠΑ για επικείμενη επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν

Νίπτουν τα χείρας τους οι ΗΠΑ για επικείμενη επίθεση του Ισραήλ στο ΙράνΔήλωση σύμφωνα με την οποία οι ΗΠΑ φαίνεται να νίπτουν τας χείρας τους στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρο μήνυμα ότι το Ισραήλ ετοιμάζεται να επιτεθεί μονομερώς στο Ιράν έκανε χτές σε δημοσιογράφους στο Λονδίνο ο Αμερικανός Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Martin Dempsey.
Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αμερικανός στρατηγός «Δεν θα ήθελα να είμαι συνένοχος εάν οι Ισραηλινοί αποφασίσουν να επιτεθούν στο Ιράν». Συμπληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ σημείωσε ότι δεν γνωρίζει τις πυρηνικές προθέσεις του Ιράν καθότι οι πληροφορίες που υπάρχουν δεν αποκαλύπτουν τις προθέσεις του Ιράν.
Το μήνυμα του Α/ΓΕΕΘΑ των ΗΠΑ έχει πολλαπλούς αποδέκτες. Πρώτο η αμερικανική αυτή στάση αποτελεί σαφέστατο μήνυμα προς το Ισραήλ, το Ιράν και τους μουσουλμάνους της Μ. Ανατολής ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν σχέδιο για χτύπημα στο Ιράν. Δεύτερο με την δήλωση αυτή οι ΗΠΑ ξεκαθαρίζουν ότι γνωρίζουν πως το Ισραήλ θα επιτεθεί στο Ιράν και τρίτο η αμερικανική κυβέρνηση ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου προσπαθούν να διαχωρίσουν την θέση τους για το επικείμενο όπως φαίνεται χτύπημα του Ισραήλ. 
Όπως δήλωσε ο Martin Dempsey η συντονισμένη πίεση που ασκεί η διεθνής κοινότητα στο Ιράν χρειάζεται χρόνο για να αποδώσει και μία επίθεση αυτή την χρονική στιγμή δεν θα βοηθούσε την κατάσταση. Την ίδια στιγμή όμως ο ΙΑΕΑ ανακοίνωνε ότι το Ιράν κατάφερε να αυξήσει την ποσότητα του εμπλουτισμένου
ουρανίου που παράγει από 145 κιλά τον Μάιο στα 189,4 κιλά τον Αύγουστο.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η απομόνωση και οι κυρώσεις στο Ιράν δεν έχουν σοβαρές επιπτώσεις ενώ η πρόσφατη διάσκεψη των αδεσμεύτων χωρών στην Τεχεράνη έδειξε ότι 120 χώρες δεν φοβούνται τους δυτικούς εκβιασμούς. 
Οι δηλώσεις του Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ αποτελούν την πλέον χαρακτηριστική απόδειξη ότι η κυβέρνηση Ομπάμα δεν επιθυμεί αυτή την στιγμή να ασχοληθεί με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θέλει να κάνει βιαστικές κινήσεις και αναμένει τις αναλύσεις των μυστικών υπηρεσιών για το ιρανικό πρόγραμμα έστω και αν είναι αργά όταν αποφασίσει να πράξει.
Από την άλλη πλευρά μία Ισραηλινή επίθεση θα εξέθετε τον πρόεδρο Ομπάμα για αδράνεια στην τελική φάση της προεκλογικής  εκστρατείας στις ΗΠΑ και θα έδινε το πλεονέκτημα στο υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων ο οποίος έχει υποστηρίξει τις θέσεις του κράτους του Ισραήλ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΜΥΘΟΣ ΤΟ "Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ"!!!


Καταθέσεις κάτω των 2.000 ευρώ στις τράπεζες για το 81% των Ελλήνων!
Κάτω των 50.000 ευρώ το 98,7% των Ελλήνων! Μόλις το 1,3% του συνόλου των αποταμιευτών έχουν καταθέσεις που ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες ευρώΜόλις το 0,4% έχουν καταθέσεις ανω των 100.000 ευρώ.Καταθέσεις που δεν υπερβαίνουν τα 2.000 ευρώ διατηρεί η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών στις εγχώριες τράπεζες, σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΑ), τα οποία επίσης καταδεικνύουν σημαντική αύξηση στον αριθμό και το συνολικό ποσό των ρυθμιζόμενων δανείων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΕΑ, έως τις 30 Ιουνίου οι καταθέσεις του 81,5% των ελλήνων αποταμιευτών δεν ξεπερνούσαν τα 2.000 ευρώ, ενώ το 11,3% των καταθετών διέθετε στους λογαριασμούς του μεταξύ 2.001 και 10.000 ευρώ. 
Αυτό σημαίνει ότι το σχεδόν το 93% των φυσικών προσώπων στη χώρα μας δεν έχουν περισσότερα από 10.000 στις ελληνικές τράπεζες.

Αντίθετα, μόλις το 0,4% των αποταμιευτών διαθέτει ποσά που υπερβαίνουν τις 100.001 ευρώ, ενώ το 0,9% έχει στους λογαριασμούς του καταθέσεις μεταξύ των 50.001 και των 100.000 ευρώ. Συνεπώς, μόλις το 1,3% του συνόλου των αποταμιευτών σε ευρώ έχουν εγχώριες καταθέσεις που ξεπερνούν τις 50 χιλιάδες.
Στη «μέση», με καταθέσεις μεταξύ των 10.001 και των 50.000 ευρώ βρίσκεται το υπόλοιπο 5,9%.

Παραπλήσια εικόνα διαμορφώνεται και για τους καταθέτες σε τρία ξένα νομίσματα, δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών, λίρες Αγγλίας και φράγκα Ελβετίας, ωστόσο ενδιαφέρουσα εξαίρεση αποτελούν οι αποταμιευτές που διατηρούν στους λογαριασμούς τους 12.001 έως 60.000 δολάρια, οι οποίοι αντιστοιχούν στο εντυπωσιακά υψηλό 8,5% του συνόλου των καταθετών στο αμερικανικό νόμισμα.

Σε περίπτωση ύπαρξης συνδικαιούχων στους λογαριασμούς, τα ποσά κατανεμήθηκαν ισομερώς σε κάθε έναν από αυτούς.

Ανησυχητική είναι η εικόνα και στο μέτωπο των τραπεζικών δανείων, όπου κατά το πρώτο εξάμηνο του 2012 σημειώθηκε αύξηση της τάξης του 16,4% στον συνολικό αριθμό των δανείων που υπάχθηκαν σε κάποια ελαφρυντική ρύθμιση. Η μεγαλύτερη αύξηση παρατηρήθηκε στα στεγαστικά δάνεια (24%) ενώ κατά 13% αυξήθηκε η ρύθμιση οφειλών στα καταναλωτικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες.

Ο συνολικός αριθμός των ρυθμισμένων δανείων ανέρχεται πλέον σε 663.422, ενώ το ποσό των οφειλών που έχουν ρυθμιστεί φτάνει τα 18,26 δισεκατομμύρια ευρώ (αύξηση 2,2%).

Η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων γύρισε… 35 χρόνια πίσω!


Η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων γύρισε… 35 χρόνια πίσω!


Οι αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, σε συνδυασμό με την «καταιγίδα» νέων φόρων, έχουν οδηγήσει την αγοραστική δύναμη των κατώτατων μισθών στα επίπεδα του 1978-79, σύμφωνα με τη νέα μελέτη του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ που θα δημοσιοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, στο πλαίσιο της ΔΕΘ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έκθεσης, που παρουσιάζουν την Παρασκευή «Τα Νέα»:
* Την περίοδο 2010-2012 το κόστος εργασίας ανά μονάδα προϊόντος μειώθηκε κατά 8% και η ανεργία αυξήθηκε σε 24% εφέτος από 17,7% το 2011.
* Οι μέσες αποδοχές το 2011 ήταν 25.470 ευρώ, ενώ με τις νέες περικοπές θα πλησιάσουν, το 2013, τα 15.000 με 17.000 ευρώ, στα επίπεδα δηλαδή χωρών όπως η Εσθονία, η Τσεχία και η Κροατία.
* Από τον Μάιο του 2010 έως τον εφετινό Ιούνιο οι περικοπές των κύριων και επικουρικών συντάξεων ανήλθαν συνολικά σε 4,2 δισ. ευρώ, ενώ στο πρόγραμμα περικοπών των 11,8 δισ. ευρώ για την περίοδο 2013-2014 οι περικοπές κύριων – επικουρικών συντάξεων, εφάπαξ και κοινωνικών επιδομάτων αντιστοιχούν στο 43% του συνολικού ποσού, δηλαδή 5,5 δισ. ευρώ.
* Την περίοδο 2010-2011 οι μειώσεις μισθών του Δημοσίου ανήλθαν σε 3,5 δισ. ευρώ και του ιδιωτικού τομέα σε 3 δισ. ευρώ. Συνολικά την περίοδο 2010-2011 οι περικοπές των συντάξεων και οι μειώσεις των μισθών ανήλθαν αθροιστικά σε 16,2 δισ. ευρώ (ή 8% του ΑΕΠ), χωρίς να έχει μειωθεί η ανεργία, το δημόσιο χρέος και η ύφεση.
* Η αύξηση της ανεργίας (24% το 2012 ή 1.200.000 άτομα) και η μείωση των μισθών, που στερούν την κοινωνική ασφάλιση από πόρους 9,5 δισ. ευρώ, η εισφοροδιαφυγή από την αδήλωτη και ανασφάλιστη εργασία καθώς και από τις ευέλικτες μορφές απασχόλησης με 8,5 δισ. ευρώ και η μη καταβολή των οφειλών του κράτους από το 1993 στα ασφαλιστικά ταμεία (12 δισ. ευρώ) συρρικνώνουν σοβαρά την οικονομική κατάσταση της κοινωνικής ασφάλισης.
moneypost.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΝ ΑΡΧΕΙΟΝ-Η ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΝ ΑΡΧΕΙΟΝ-Η ΕΛΛΑΣ ΣΗΜΕΡΑ
Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012) ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΔΕ Ο ΞΕΝΟΣ ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣΗΡΩΪΚΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ! ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ
ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ... ΚΟΝΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 31 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2012

ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΜΑΣ... ΚΟΝΤΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Τα καμπανάκια του κινδύνου για την ίδια την εθνική μας υπόσταση και ύπαρξη, χτυπούν αμείλικτα. Μόνο που δεν τα ακούει σχεδόν κανείς... 

Η αμείλικτη γλώσσα των αριθμών το 2030 μ.Χ.:
Τουρκία 100.000.000,
(Μεγάλη) Αλβανία 16.000.000,
Ελλάδα 8.000.000 κάτοικοι.

Ένα εκατομμύριο! Ένα εκατομμύριο Έλληνες χάθηκαν για την πατρίδα, την οποία οι απεθνοποιημένοι νεοφιλελεύθεροι νεοταξίτες, από κοινού με τους ψευδοαριστερούς, δήθεν προοδευτικούς, ''κολλημένους'' της αριστεράς, έχουν γεμίσει με τρία εκατομμύρια τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών. 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), σε 9.903.000 κατοίκους ανέρχεται ο νόμιμος πληθυσμός της χώρας. Με βάση τα επίσημα λοιπόν στοιχεία της τελευταίας απογραφής, ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά ένα εκατομμύριο τουλάχιστον, μέσα σε μια δεκαετία. Μείωση που οφείλεται στον μεγάλο αριθμό Ελλήνων που έχουν μεταναστεύσει λόγω της οικονομικής κρίσης την τελευταία διετία. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ...


Η καταγραφή του νόμιμου πληθυσμού έγινε με βάση τις απαντήσεις των απογραφόμενων Ελλήνων υπηκόων στο ερώτημα σχετικά με τη Δημοτική Ενότητα στην οποία είναι εγγεγραμμένοι. Στο Νόμιμο Πληθυσμό περιλαμβάνονται και οι Έλληνες υπήκοοι των στρατιωτικών και διπλωματικών αποστολών της Ελλάδας στο εξωτερικό, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Της δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων προηγήθηκε επεξεργασία των στοιχείων της Απογραφής με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες έτσι ώστε να εφαρμοσθούν αυστηρότεροι έλεγχοι ποιότητας από οποιαδήποτε άλλη Απογραφή.

Τα ερωτηματολόγια που συγκεντρώθηκαν από τα 58.684 Απογραφικά Τμήματα της Χώρας, που αντιστοιχούν σε 34.780.000 σελίδες, υποβλήθηκαν σε οπτική αναγνώριση χαρακτήρων με τη χρήση σαρωτών υψηλής ταχύτητας. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα οπτικοποίησης των ερωτηματολογίων και άμεσης πρόσβασης σε αυτά σε ελεγμένη (verified) ψηφιακή μορφή για την υλοποίηση των πολλαπλών και συνδυαστικών ελέγχων ποιότητας (π.χ. ύπαρξης και απαλοιφής διπλοεγγραφών, έλλειψης πληρότητας, ορθότητας γεωγραφικών κωδικών κλπ).

Όπως πάντως έχει ήδη ενημερώσει η ΕΛΣΤΑΤ σε προηγούμενες ανακοινώσεις της, τα αποτελέσματα της Απογραφής του 2011 και αυτά προηγούμενων Απογραφών δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα. Αυτό οφείλεται στο ότι η μεθοδολογία της Απογραφής του 2011 διαφέρει σημαντικά σε αρκετά σημεία από αυτή προηγούμενων Απογραφών τόσο ως προς τις διαδικασίες συλλογής των στοιχείων όσο και ως προς τις διαφορετικές και πληρέστερες διαδικασίες ελέγχου και επεξεργασίας των συλλεγέντων στοιχείων βάσει νέων τεχνολογιών και μεθόδων.

Τα παραπάνω δημιουργούν το εύλογο ερώτημα: Που πάμε; Τα ελληνικά νιάτα, φεύγουν! Γινόμαστε χώρα γερόντων, την ώρα που οι γύρω μας πολλαπλασιάζονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Σε παλαιότερες αναρτήσεις του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α θυμίζαμε το αμείλικτον των στατιστικών και των αριθμών. 2030 μ.Χ.:
Τουρκία 100.000.000,
(Μεγάλη) Αλβανία 16.000.000,
Ελλάδα 8.000.000 κάτοικοι.

Τα καμπανάκια του κινδύνου για την ίδια την εθνική μας υπόσταση και ύπαρξη, χτυπούν αμείλικτα. Μόνο που δεν τα ακούει σχεδόν κανείς...

Η ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ

ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 31 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2012


Η ΓΑΛΛΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΙΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ

Συνέντευξη στη Φωνή της Ρωσίας του Γάλλου συγγραφέα Renaud Camus. Ο γενημμένος το 1946 Camus είναι ένας συγγραφέας που χαίρει σεβασμού στην Γαλλία. Έγραψε το 2008 το βιβλιο "La Grande Déculturation", σχετικά με την πτώση του μορφωτικού επιπέδου του γαλλικού πληθυσμού. 


Ο Camus που στο παρελθόν είχε γράψει βιβλία για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, έπεσε σε δυσμένεια όταν τόλμησε να δηλώσει την υποστήριξή του στην Marine Le Pen και στο Front National. Τότε πολλοί τον είδαν με "στραβό μάτι" και του άσκησαν σκληρή κριτική, οι δε εκδοτικοί οίκοι με τους οποίους συνεργαζόταν τον εγκατέλειψαν, (επισήμως για «οικονομικούς λόγους»). Ο Camus, λέει στην παρακάτω συνέντευξη, ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Γαλλία βρίσκεται σε πόλεμο και ότι... Αυτά που τα μέσα ενημέρωσης αποκαλούν "πράξεις βίας" ή "αγένεια" είναι στην πραγματικότητα πράξεις πολέμου ο οποίος διεξάγεται εναντίον της Γαλλίας και του πολιτισμού της.  


Πριν λίγες ημέρες στην Αμιένη (Amiens) στο βόρειο τμήμα της Γαλλίας, ξέσπασαν βίαιες συγκρούσεις της αστυνομίας με «νεαρούς Γάλλους» (ή «ταραξίες») κατά τα δημοσιεύματα που φοβήθηκαν να γράψουν ότι ήταν νεαροί μουσουλμάνοι. Αφορμή για τα εκτεταμένα επεισόδια ήταν η σύλληψη από την αστυνομία, μετά από περιπετειώδη καταδίωξη, νεαρού μουσουλμάνου που κατελήφθη να οδηγεί με ιλιγγιώδη  ταχύτητα.Πού βλέπετε πράξεις πολέμου στη Γαλλία που θυμίζουν την έναρξη του πολέμου στην Αλγερία;

Αυτό που θυμάται κανείς από την έναρξη του πολέμου στην Αλγερία είναι η ακραία ευφημισμός του λόγου που επιβλήθηκε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους πολιτικούς. Τους άκουγες να λένε "τα γεγονότα", να λένε "οι αντιπαραθέσεις". Ο εδαφικός χαρακτήρας της σύγκρουσης δεν υπήρχε.

Γιατί αισθάνεστε οργή εναντίον των μέσων μαζικής ενημέρωσης;

Επειδή επιβάλλουν (σχεδόν) ομόφωνα ένα σύστημα ερμηνείας του κόσμου που είναι μια τεράστια μηχανή για να μην βλέπεις, να μη μιλάς, να μην καταλαβαίνεις. Ο ‘αντι-ρατσισμός’, γιατί περί αυτού πρόκειται, αφού από το να έχει σχέση με την ηθική, έγινε ιδεολογία, έγινε κατήχηση, έγινε μέσο εξουσίας και καταστολής, έγινε αυτό που εγώ λέω, δανειζόμενος τον όρο από τον Alain Finkielkraut, ο κομμουνισμός του 21ου αιώνα. Υποστηριζόμενος από απειλές, χρησιμεύει στο να αποκρύψει το τι συμβαίνει: δηλαδή την αλλαγή των ανθρώπων, την Μεγάλη Αντικατάσταση, έναν αντίστροφο εποικισμό.

Γιατί ιδρύσατε ένα πολιτικό κόμμα; (ΚΟ: πρόκειται για το ‘Parti de l'In-nocence’ που ίδρυσε το 2002. Η πολιτική πλατφόρμα του κόμματος συνεχώς εξελίσσεται και αποτελεί ένα περίεργο μείγμα παραδοσιακών αριστερών / σοσιαλιστικών πολιτικών αξιών και συντηρητικών κοινωνικών αξιών. Δεν παίζει κανένα ρόλο στη γαλλική πολιτική, αλλά ο Camus φαίνεται να το έχει πάρει στα σοβαρά, προσθέτοντας δηλώσεις θέση στην ιστοσελίδα του κόμματος σε σχεδόν καθημερινή βάση.)

Επειδή δεν υπήρχε ούτε ένας που να ανταποκρίνεται στον επείγοντα χαρακτήρα της κατάστασης και να φωνάζει για αυτό που συμβαίνει, την κατάκτηση του εδάφους. Ναι, υπήρχε το Εθνικό Μέτωπο που φαινόταν τουλάχιστον να καταλαβαίνει την πραγματικότητα των πραγμάτων, αλλά η παρουσία του Jean-Marie Le Pen ως επικεφαλής, εκείνη την εποχή, με εμπόδισε να πάω πιο κοντά του, πόσο μάλλον να ενωθώ μαζί του.

Γιατί οι εκδοτικοί οίκοι σας ακυρώσαν το συμβόλαιο μαζί σας;

Θα πρέπει να τους ρωτήσετε...

Είναι η Γαλλία μια χώρα μεταναστών εδώ και αιώνες;

Απολύτως όχι. Αυτή είναι μια από τις πιο κυνικές εφευρέσεις της δοσίλογης ιστοριογραφίας, στην υπηρεσία του ‘φιλάνθρωπου’ κόμματος. Μεταξύ του 6ου και του 20ου αιώνα, τα συστατικά του γαλλικού πληθυσμού ήταν σταθερά. Το πρώτο κύμα των μεταναστών εμφανίζεται στο τέλος του 19ου αιώνα, αλλά ακόμα πρόκειται για μετανάστες που θα μπορούσαν εύκολα να εξομοιωθούν σε μία ή δύο γενιές, επειδή ήταν από τον ίδιο τον πολιτισμό, χριστιανικό και ευρωπαϊκό: Βέλγοι, Ιταλοί, Πολωνοί. Η μαζική μετανάστευση ξεκινά μόνο κατά το τελευταίο τρίτο του 20ου αιώνα και πολύ γρήγορα δεν αποτελεί πλέον ένα ζήτημα ένταξης, διότι ακόμη και αν η Γαλλία ήταν πάντα σε θέση να ενσωματώσει άτομα, δεν μπορεί να ενσωματώσει λαούς, ειδικά όταν ανήκουν σε πολιτισμούς που είναι εντελώς ξένοι προς εμάς και συχνά εχθρικοί.

Υπάρχει ανάγκη να δημιουργηθεί μια κυβέρνηση των Ελεύθερων Γαλλικών Δυνάμεων από το μοντέλο του De Gaulle (Ντε Γκώλ);

Δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί. Τεράστια τμήματα του εδάφους εξακολουθούν να είναι υπό τον έλεγχο της εθνικής κυβέρνησης. Το πρόβλημα είναι ότι είναι η ίδια σε μεγάλο βαθμό στα χέρια ανθρώπων που αγνοούν ή είναι κυνικοί, στο να διευκολύνουν τον εποικισμό που είναι σε εξέλιξη ή τον υποστηρίζουν.

Βλέπουμε ένα ξαναγράψιμο της ιστορίας της Γαλλίας;

Α, οπωσδήποτε. Και αυτό χάριν της Μεγάλης Deculturation (αποδέσμευση από τον πολιτισμό και τις παραδόσεις), της κατάρρευσης του εκπαιδευτικού συστήματος, της διδασκαλία της λήθης, της βιομηχανίας του ‘παρωχημένου’.

Γιατί οι πληθυσμοί της Βόρειας Αφρικής θέλουν να έρθουν στη Γαλλία με οποιαδήποτε τιμή, δεδομένου ότι αυτοί έδιωξαν τους Γάλλους από τις χώρες τους;

Όταν οι Ρώσοι έδιωξαν τους Γάλλους από τη Ρωσία το 1812 τους έσπρωξαν σε όλη τη διαδρομή μέχρι το Παρίσι. Αλλά έμειναν μόνο δύο ή τρία χρόνια εκεί. Και ήταν ένας στρατός, όχι ένας λαός.


Είναι η Γαλλία όπως το Κοσσυφοπέδιο με τους μουσουλμάνους, τους Αφρικάνους και τις χριστιανικές ζώνες;

Η σύγχρονη Γαλλία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει ό, τι η κλασική Γαλλία προσπαθούσε σκληρά μα αποφύγει επί αιώνες, μια πρώην Γιουγκοσλαβία, τα Βαλκάνια, ένας άλλος Λίβανο, ένα καλάθι γεμάτο καβούρια.*

Οι μετανάστες ... λένε ότι είναι πιο Γάλλοι από τους Γάλλους και αποκαλούν τους Γάλλους "souchiens" ή "sous-chiens" [λογοπαίγνιο που σημαίνει «ιθαγενείς» και  «υπο-σκυλιά»]. Μήπως αυτό σας σοκάρει;

Μπορεί να είναι αλήθεια ότι μερικές χιλιάδες από αυτούς αγαπούν στη Γαλλία περισσότερο από τους ιθαγενείς που έχουν αρνηθεί τον πολιτισμό τους. Για τους υπόλοιπους, είναι απλώς μια εδαφική διεκδίκηση – που απλά επιβεβαιώνει τις σκέψεις μου: ότι η κατάκτηση βρίσκεται σε εξέλιξη, με αποικισμό του χώρας.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις ανθρωπιστικές οργανώσεις (ΜΚΟ), όπως η MRAP που απαγορεύουν τη συζήτηση των γεγονότων;

Όλοι αυτοί είναι οι βοηθοί που έχουν μερίδιο στη Μεγάλη Αντικατάσταση.

Το γεγονός ότι ο Πούτιν απαγορεύει τέτοιες οργανώσεις στη Ρωσία, είναι μια καλή ιδέα;

Δεν είναι απαραίτητο να τα απαγορεύσεις. Είναι αρκετό να σταματήσεις την επιδότηση τους.

----------------------------------------------
*Programme du Parti de l'In-nocence
 Immigration
 http://www.in-nocence.org/index.php?page=programme&prog=immigration
   
D'inspiration "cratylienne", le parti de l'In-nocence est profondément attaché au caractère "français" de la France et "européen" de l'Europe, de même qu'au caractère suisse de la Suisse, italien de l'Italie, juif de l'État d'Israël ou japonais du Japon - bref à la diversité du monde. Il observe que la souhaitable intégration des immigrés devient très difficile, voire impossible, dès lors que leur nombre est tel, en proportion, qu'il dépasse les capacités intégratrices de la population antérieurement sur place. C'est très injustement selon lui que cette population autochtone est sommée de s'"intégrer" elle-même à un nouvel ensemble où ses traditions, sa culture, son mode de vie et sa propre identité se noient dans une indifférenciation hostile, tandis que se trouve gravement compromise une part importante des acquis de civilisation qu'elle avait su s'assurer, et qui ont fait justement l'attrait du pays pour les habitants des autres régions du globe.


Le parti de l'In-nocence remarque d'autre part que le considérable afflux d'immigrés en France, au cours des trente dernières années, n'a pas coïncidé avec un accroissement de la douceur de vivre, de la civilité dans les échanges sociaux et de l'harmonie dans la vie quotidienne ; mais qu'au contraire la coexistence sur un même territoire de populations aux usages et aux valeurs très différents, travaillées les unes et les autres par de sérieuses rancunes historiques et sociales, paraît bien concourir pour une part importante au développement de la nocence civile, à la montée sans cesse accrue et plus préoccupante de l'insécurité, de la criminalité et de la violence, au délabrement accéléré de l'espace commun ; et se manifester par des tensions inédites, qui sont souvent plus proches, malgré les assurances des experts et les pudeurs des commentateurs, du conflit ethnique et des balbutiements d'une guerre civile que de l'accumulation de faits-divers.

Le parti de l'in-nocence observe que partout dans le monde le caractère multiethnique, multiculturel ou multiconfessionnel des sociétés est un facteur de violence accrue, et que dans la plupart des cas il finit par se traduire par des affrontements meurtriers ; qu'au demeurant la presque totalité des conflits armés dans le monde aujourd'hui oppose les sociétés islamiques aux sociétés juives, judéo-chrétiennes ou animistes ; et qu'en conséquence ne peuvent relever que de la plus grande imprudence historique, voire de l'inconscience criminelle, la passivité face à la mise en place d'aussi dangereux face-à-face, ou les encouragements prodigués à leur instauration.

Le parti de l'In-nocence rappelle d'autre part qu'il tient la croissance démographique exagérée pour responsable de la plupart des maux de nature écologique qui affectent la planète en général et les différents États en particulier ; et qu'il juge qu'après les considérables augmentations de population qui ont marqué la terre entière, France comprise, entre le début et la fin du siècle dernier, une stabilisation est nécessaire, voire un retour progressif et naturel à une moins grande densité humaine, ravageuse pour l'environnement. Il observe que la coïncidence est assez étroite entre le développement économique, voire la démocratie et la liberté, d'une part, et d'autre part la diminution ou la chute des taux de reproduction. Contrairement à ce que prétend la banalité instituée, ce n'est pas la jeunesse, c'est la vieillesse ou la maturité qui sont une richesse pour un pays. Les nations qui se vantent si fort de la très forte proportion des personnes de moins de vingt ans, ou de moins de trente ans, au sein de leur population, sont en général dévastées par le chômage, le sous-développement et l'instabilité. Franchi un certain stade de développement démographique (qui presque partout est largement dépassé) la modération, dans ce domaine, est un signe de la sagesse des peuples, et c'est folie d'y attenter, ou d'en contrebalancer les heureux effets, par une immigration incontrôlée, ou mal contrôlée.

En conséquence le Parti de l'In-nocence demande qu'il soit mis un terme effectif et rigoureux à l'immigration illégale, et que l'immigration légale, quant à elle, soit étroitement limitée aux strictes exigences du droit d'asile.

Il préconise en particulier, pour réduire ou tarir les flux migratoires en direction de l'Europe et de la France, que l'immigration illégale soit dépouillée de la plupart des avantages de fait qui en expliquent l'abondance et la rendent désirable aux éventuels nouveaux immigrés clandestins : ceux-ci ne doivent pouvoir s'attendre, pendant la brève durée de leur séjour, qu'à recevoir des soins d'urgence s'ils sont malades, conformément aux règles universelles de la médecine et au serment d'Hippocrate ; et à voir leurs enfants recueillis à titre provisoire dans des crèches ou dans des écoles, afin qu'eux n'aient pas à souffrir des initiatives de leurs parents. Se mettre volontairement hors la loi, en effet, ne saurait créer d'autres droits que ceux qui protègent les délinquants. Quant aux organisateurs, promoteurs, exploiteurs et profiteurs divers de cette immigration clandestine, les "passeurs", locateurs et employeurs illicites, les peines qu'ils encourent doivent être sérieusement aggravées, et strictement infligées.

Le droit d'asile sera pleinement respecté, mais fera l'objet d'une application stricte, toujours individuelle et toujours provisoire. Tout le droit d'asile, mais rien que le droit d'asile. Il sera veillé en particulier à ce qu'il ne serve pas de prétexte et de voile à une immigration de caractère économique, surtout si elle relevait, plutôt que de véritables exigences humanitaires, de la simple aspiration à un confort d'existence accrue : cette aspiration, infiniment légitime, doit trouver à se satisfaire d'abord dans les pays d'origine des personnes concernées. C'est une des raisons qui font qu'une politique visant à mettre un terme à l'immigration doit se doubler nécessairement d'une politique d'aide très sensiblement accrue aux pays en voie de développement. Il faut que l'immigration ne soit plus désirable, et que l'émigration ne soit plus nécessaire.

Le parti de l'In-nocence estime indispensable une augmentation très sensible de l'aide au développement des pays qui en ont le plus grand besoin. Il juge que dans un premier temps, et comme un strict minimum provisoire, cette aide doit être portée à un pour cent du budget national. Il estime également que le sort et le cours des financements relevant de cette aide doivent être beaucoup plus étroitement contrôlés que ce n'est le cas actuellement. L'aide ne doit pas aller seulement aux États en tant que tels, mais aussi et surtout à des projets particuliers, dans l'exécution desquels le financeur conservera un droit de regard, en plein respect de la liberté et de l'indépendance des bénéficiaires, mais en ferme opposition aux contraintes abusives, aux pressions, oppressions et exactions qui peuvent peser sur eux dans leur pays. L'aide doit aller aux peuples plus qu'aux États et aux États plus qu'à leurs gouvernants, surtout lorsque ceux-ci sont d'une légitimité sujette à caution.

Les ambassades et les diverses institutions nationales françaises installées dans les pays assistés pourront participer aux contrôles d'utilisation de l'aide allouée, et au suivi des opérations d'assistance. Elles pourront également examiner sur place les demandes d'exercice du droit d'asile, tout spécialement bien sûr lorsque ces demandes sont fondées sur des dangers et des menaces d'autre origine qu'étatique. Il sera entendu que ces demandes de droit d'asile présentées dans les pays d'origine seront plus favorablement examinées que celles qui, présentées en France, mettent la France, en quelque sorte, devant le fait accompli.

Aux ambassades et autres institutions officielles françaises dans les pays le plus pauvres il sera loisible, aussi, d'accorder sur place, en accord avec les gouvernements et les législations locales, des aides individuelles ou familiales, d'ordre pécuniaire ou autre, qui coûteront infiniment moins cher au contribuable français que les aides prodiguées en France aux immigrés légaux ou clandestins, qui seront plus profitables aux bénéficiaires comme à leur pays, et qui ne menaceront pas, dans le nôtre, l'harmonie sociale et la paix civile.

Le parti de l'In-nocence, dans cet esprit, est favorable à un renforcement sensible du "pacte de citoyenneté", qui augmente les privilèges et la portée symbolique de la qualité de citoyen, et qui souligne la différence de statut entre citoyens et non-citoyens, cela de façon aussi marquée qu'il est compatible avec les engagements internationaux de la France, quitte à ce que ceux-ci soient modifiés si nécessaire, selon un processus conforme au droit. Les non-citoyens en situation régulière sur le territoire français jouiront des mêmes droits sociaux que les citoyens français, dès lors qu'ils sont soumis aux mêmes contraintes fiscales et sociales. En revanche ils n'auront aucun droit à se maintenir à l'intérieur des frontières de la France s'ils font l'objet de condamnations pénales : l'expulsion sera automatique au-delà d'un certain seuil de gravité de la peine, et, au-delà d'un certain seuil de gravité du délit elle pourra toujours être prononcée par les tribunaux en tant que condamnation spécifique.

Le parti de l'In-nocence reconnaît très volontiers d'autre part qu'entre la qualité de citoyen et le statut de non-citoyen il existe et il doit exister un état intermédiaire, qui est celui des ressortissants de l'Union européenne.

Le parti de l'In-nocence souhaite que la France fasse très clairement savoir que non seulement elle n'encourage pas la poursuite de l'immigration vers son territoire, mais qu'elle est fermement résolue à s'y opposer. Il entend que soit réduite de façon radicale la pratique des naturalisations, et d'abord qu'il soit mis fin définitivement aux vagues de naturalisations massives d'immigrés clandestins. Les naturalisations, dans l'avenir, doivent être limitées, selon lui, à des cas bien particuliers, témoigner de la reconnaissance du pays pour services rendus, consacrer un attachement fort et prolongé à la France et à la culture française, ou bien relever de la plus haute opportunité nationale. En aucun cas elles ne doivent être automatiques. A moins qu'elles n'aient fait l'objet d'une proposition très exceptionnelle de la France, sorte d'hommage rendu à des personnalités hors du commun, elles ne sauraient intervenir qu'à l'issue d'une demande explicite et réitérée. Elles doivent sanctionner une assimilation mesurable, au besoin par un examen ou par une enquête ; elles ne doivent en aucune façon en préjuger. Une pratique courante de la langue française, une certaine familiarité avec les institutions nationales et leur fonctionnement, l'absence de graves condamnations pénales, la renonciation avérée à des pratiques qui heurtent gravement le sentiment national ou bien sont contraires à la loi, telles que l'excision ou la polygamie, seront des conditions indispensables.

Exception faite pour les ressortissants de l'Union européenne, l'accès des non-citoyens au territoire national doit être dans tous les cas limité dans le temps. Il sera mis fin, de façon légale, à la pratique du regroupement familial : cela au moins pour les immigrés de l'avenir, qui doivent savoir qu'ils ne pourront plus y avoir recours : la brièveté et la durée strictement déterminée de leur séjour en France contribueront au maintien et à la solidité de leurs liens familiaux hors de France, et vice-versa.

D'autre part, le seul fait d'être né sur le territoire national, quand ce n'est pas de parents qui eux-mêmes sont déjà citoyens français, n'entraînera plus de droit à la citoyenneté française.

Le parti de l'In-nocence souhaite l'organisation d'un référendum qui permettra d'établir si les citoyens français souhaitent la poursuite de l'immigration telle qu'elle s'exerce actuellement, ou bien s'ils désirent au contraire qu'il y soit mis un terme presque complet. Ce référendum pourrait d'ailleurs être couplé avec un autre, portant celui-là sur l'entrée de la Turquie dans l'Union européenne.

Au cas où la réponse à la question posée sur l'immigration montrerait qu'une majorité du peuple français est favorable à sa poursuite ou son accroissement, le présent chapitre du programme du parti deviendrait sans objet, ainsi, peut-être, que le parti lui-même.
-------------------------------------------------------