Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

1 Φεβρουαρίου 2012

Gino Finocchiaro - Tango Siciliano

 Gino Finocchiaro and His Orchestra play Tango Siciliano on CD "Sicilia Hit Parade Vol. 2" released in 2008.


---------------------------------------
ΔΙ' ΗΜΑΣ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΚΕΛΙΑ ΜΑΣ,  Η ΓΕΜΑΤΗ ΦΥΣΙΚΑΣ ΚΑΛΛΟΝΑΣ (ΚΑΙ ΕΞΑΙΣΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΠΥΡ ΑΙΤΝΑΙΟΝ). ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΟΙΔΙΟΝ:


---------------------------------------

IMPORTANT-Former President Carter: Israel has 300 nuclear bombs!

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΗΝΟΧΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΑΓΑΛΜΑ ????

ΕΝΤΥΠΩΣΙΝ ΕΝΕΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ Η ΑΝΑΡΤΗΣΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ, ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ! (ΕΔΩ)
 

ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΚΟΜΕΘΑ ΣΤΟ ΑΞΙΟΠΕΡΙΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ (ΚΑΙ ΕΩΣ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΟΥΜΕ):

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΗΝΟΧΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΑΓΑΛΜΑ ????
------------------------------------- 

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΟΛΕΘΡΙΟΙ!

Διέρρευσε μυστική συνάντηση του διοικητή της Μοσάντ στις ΗΠΑ


01-02-2012 17:57:32



 ImageH πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Πληροφοριών του αμερικανικού Κογκρέσου αποκάλυψε εκ παραδρομής(;) και κατά τη διάρκεια δημόσιας συνεδρίασης που καλυπτόταν τηλεοπτικά ότι ο διοικητής της ισραηλινής Mossad πραγματοποίησε επίσκεψη στις ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα. Σε μία αποστροφή του λόγου της, η Dianne Feinstein δήλωσε ότι συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ισραηλινής υπηρεσίας πλήροφοριών Tamir Pardo, διευκρινίζοντας ότι το περιεχόμενο των συζητήσεων είναι απόρρητο, γεγονός που επιβεβαίωσε από τη πλευρά του και ο διοικητής της CIA David Petraeus.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αναλυτών, στην αντζέντα των συναντήσεων περιλαμβάνεται η πιθανότητα μιας ισραηλινής μονομερούς στρατιωτικής επίθεσης στις πυρηνικές εγκταστάσεις του Ιράν. Σημειώνεται ότι σε εκτενές δημοσίευμά του στο περιοδικό των New York Times, o ισραηλινός αναλυτής Ronen Bergman καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ θα επιτεθεί τελικά στο Ιράν εντός του 2012.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
----------------------------------------------------
ΔΙΑΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ο διοικητής της ισραηλινής Mossad ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ??? ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙ "ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ" ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ --ΔΟΘΕΝΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ (ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Α ΚΑΙ Ο Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ) ΜΕ ΑΠΟΙΚΙΑΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ!!!
----------------------------------------------------------------------------

ΕΧΟΥΜΕ τα χάλια μας...."ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ...Ρομά"

Εξαρθρώθηκε συμμορία Ρομά υπεύθυνη για 34 διαρρήξεις στη Μεσσηνία
01-02-2012 18:52:39

  Δύο μέλη σπείρας που πραγματοποιούσε διαρρήξεις σε σπίτια και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας συνελήφθησαν την Δευτέρα από την αστυνομία, ενώ εξιχνιάστηκαν 34 περιπτώσεις κλοπών.

Οι συλληφθέντες είναι δύο Έλληνες Ρομά, ηλικίας 21 και 22 ετών, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει επιπλέον τρεις ακόμη Ελληνες Ρομά, ηλικίας 28, 28 και 35 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, καθώς και ακόμα ένα άτομο, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Οι συλληφθέντες,  μαζί με τους άλλους τρεις συνεργούς τους σε διάφορες συνθέσεις, κατά το τελευταίο δίμηνο, έμπαιναν σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και είδη οικιακής χρήσεως.

Χαρακτηριστικό της δράσης τους, ήταν η τοποθέτηση των κλοπιμαίων σε μαξιλαροθήκες, τις οποίες αφαιρούσαν από τα σπίτια. Η συνολική λεία τους ανέρχεται στις 95.000 ευρώ.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

----------------------------

ΘΡΑΚΗ- Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΖΕΤΑΙ!!

Οικονομική κρίση και άγνοια «βοηθούν» το έργο του προξενείου


01-02-2012 16:24:02




Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα για την ακριτική Θράκη, το οποίο εξ’αρχής είχε προκαλέσει προβληματισμό, έρχεται στην επιφάνεια με το πλέον απροκάλυπτο τρόπο. Πρόκειται για την ιδέα της δημιουργίας Ελεύθερων Οικονομικών Ζωνών (ΕΟΖ) στην ακριτική Θράκη μία ιδέα που αντιμετωπίστηκε με έντονο προβληματισμό από παράγοντες της Θράκης αλλά και με περίσσιο ενθουσιασμό από τους τοπικούς φορείς οι οποίοι αφελώς εκτιμούν ότι η δημιουργία τέτοιων ζωνών θα συνέβαλε άμεσα στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.
 
Πιο συγκεκριμένα έντονο προβληματισμό προκάλεσε η πρόσφατη πρωτοβουλία του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης, να διοργανώσει σε συνεργασία με το προξενείο της τουρκικής Δημοκρατίας στην
Κομοτηνή, ένα ταξίδι Ελλήνων επιχειρηματιών στην Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη στο Τσορλού στην Τουρκία. 

Η αποστολή αποτελούνταν από 28 άτομα με επικεφαλής τον πρόξενο της τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς και συμμετείχαν ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν, η πρόεδρος του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης που έχει έδρα την Αλεξανδρούπολη Κατερίνα Καραγιάννη, προέδρους και μέλη των Δ.Σ. των Επιμελητηρίων Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας, εκπροσώπους των Ομοσπονδιών Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου, Καβάλας, Ξάνθης και Ροδόπης και του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης. Την ελληνική αποστολή υποδέχτηκαν στο Τσόρλου η Διαχειριστική Αρχή της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Οικονομικής Ζώνης και κλιμάκιο του υπουργείου Οικονομικών της Τουρκίας !
 
Η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη της πόλης Τσόρλου είναι μία ιδιωτική επένδυση η οποία ιδρύθηκε το 1996 από ιδιωτική εταιρεία σε έκταση 2 εκατομμυρίων τ.μ. Στην ζώνη δραστηριοποιούνται συνολικά 170 επιχειρήσεις και απασχολούνται 3.000 άτομα.
Και ενώ θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι η επίσκεψη Ελλήνων επιχειρηματιών στο Τσόρλου είναι μία κίνηση «φυσιολογική» στα πλαίσια της αποκόμισης εμπειριών για την λειτουργία των ΕΟΖ, η παρουσία του Τούρκου πρόξενου στην αποστολή προκαλεί ερωτηματικά. Με απλά λόγια πως δικαιολόγησε ο πρόξενος της Τουρκίας Μ. Σάρνιτς τη συμμετοχή του σε ένα ταξίδι Ελλήνων επιχειρηματιών στην Τουρκία. Πως γίνεται ένα άτομο που είναι γνωστό για τον υπονομευτικό του ρόλο στην Θράκη, που έχει δηµιουργήσει σχίσμα στο εσωτερικό της µειονότητας, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες μουσουλμάνων της Ροδόπης, διαχωρίζει τους µουσουλµάνους σε «δικούς µας» και σε …«χαφιέδες των Ελλήνων» να συμμετέχει σε μία τέτοια αποστολή.

Με ποια λογική ένα άτομο που με ιδιαίτερο πάθος αγωνίζεται για την «καθοδήγηση» και τον «εκτουρκισμό» της μειονότητας, που προωθεί τις τουρκικές ιμπεριαλιστικές κεμαλικές πολιτικές με γιορτές μίσους και
φανατισμού, προκαλώντας το κοινό αίσθημα στη Θράκη, μπορεί να ηγείται και να «καπελώσει» ουσιαστικά μία ελληνική επιχειρηματική αποστολή που έχει σαν στόχο την αποκόμιση ιδεών για την δημιουργία στην Θράκη Ελεύθερων Οικονομικών Ζωνών. 

Μήπως τελικά το τουρκικό κράτος μέσω του προξένου προσπαθεί να «καθοδηγήσει» τους Έλληνες επιχειρηματίες για την δημιουργία μίας ΕΟΖ στην Θράκη και την Αν Μακεδονία, με απώτερο στόχο το υποτιθέμενο «αμοιβαίο όφελος», αλλά σε τελικά ανάλυση την επίτευξη της στενότερης συνεργασίας δύο οικονομιών διαφορετικής βαρύτητας και δυναμισμού με απώτερο στόχο την «λείανσης» του εδάφους για μία οικονομική συνεργασία-εξάρτηση της ελληνικής Θράκης από την τουρκική υπό την καθοδήγηση του ΥΠΕΞ στην Άγκυρα ; 

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

---------------------------------------

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ

ΤΑ ΝΕΑ

Προσαγωγές μετά την κατάληψη στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου 2012
Τελευταία ενημέρωση: 01/02/2012 19:03
Web-Only
Ένταση προκλήθηκε στο κυλικείο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων στην οδό Σόλωνος, όταν περίπου 40 άτομα έσπασαν την πόρτα και κατέλαβαν τον χώρο ζητώντας να χρησιμοποιηθεί ως κατάλυμα για τους άστεγους. Μετά την επέμβαση της αστυνομίας 15 άτομα προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.


Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, στο σημείο έσπευσαν εκπρόσωποι του Δήμου, οι οποίοι προσπάθησαν να διαπραγματευτούν με τους καταληψίες.

Ωστόσο οι τελευταίοι αρνήθηκαν να αποχωρήσουν.


Οι εκπρόσωποι του Δήμου υπέβαλαν μήνυση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και στο σημείο διμοιρία των ΜΑΤ. 
-------------------------------------

ΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

 ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:

Γράφει ο κ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ (ΕΔΩ):
Μιάμιση ώρα μιλούσε την Κυριακή το βράδυ στη γαλλική τηλεόραση ο Νικολά Σαρκοζί. Οταν η κουβέντα έφτασε στην ανταγωνιστικότητα, ο άνθρωπος είπε πολύ φυσιολογικά ότι το ζήτημα δεν είναι να κοπούν οι μισθοί - το αντίθετο! Το πρόβλημα, είπε, είναι οι εισφορές.
Ανέφερε μάλιστα το εξής παράδειγμα. Στη Γερμανία, ένας μισθός τεσσάρων χιλιάδων ευρώ επιβαρύνεται με εισφορές 840 ευρώ. Στη Γαλλία, σύμφωνα με τον Σαρκοζί, οι εισφορές σε αντίστοιχο μισθό είναι διπλάσιες!
Είναι προφανές ότι δεν μπορεί να υπάρξει ανταγωνισμός όταν επί ίσων μεγεθών οι επιβαρύνσεις είναι δύο φορές μεγαλύτερες.
Ο Σαρκοζί δεν υποστήριξε καμία σοφία. Είναι περίεργο, όμως, γιατί ζητούν από την Ελλάδα να εφαρμόσει τη συνταγή και να υπηρετήσει τη λογική που οι ίδιοι μετά βδελυγμίας απορρίπτουν στη χώρα τους.[...]
-----------------------------------
Η κρίσι γεννά σύγχισι..... Πώς είναι δυνατόν να μειωθούν οι εισφορές (αυτό το είπαν και οι περίφημοι "κοινωνικοί εταίροι"--ΓΣΕΕ, ΣΕΒ και όλοι οι άλλοι καταφέρνουν εν τέλει να συμφωνήσουν σε ότι πιό άτοπο και ουτοπικό μπορεί να φαντασθή κανείς!) οταν το ΙΚΑ έχει μέγα έλλειμμα (ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ του ΙΚΑ είναι 4.5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ!!!) και δεν γνωρίζει απο πού θα πρέπει να δανεισθή, κι εν τέλει τα δίδει το Κράτος ????
Ελάττωσις των εισφορών σημαίνει ότι ό,τι κερδίζομε θα μας το παίρνει πίσω το Κράτος υπο μόρφην νέων φόρων!!!
Εξ' άλλου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!! Σε αναπτυσσόμενες οικονομίες δρά επιτυχώς η ελλάτωσις των εισφορών καθώς βοηθεί την ανάπτυξιν,  όμως σε στασιμες οικονομίες απλώς πτωχεύει τα ταμεία!!!!
ΕΔΩ τι γίνεται ??? ΑΣ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ να κάνη το ΙΚΑ πλεονασματικόν και κατόπιν συζητούμε την ελάττωσιν των εισφορών!!!!
-----------------------------------

Θύματα του φρανκισμού..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!

ΝΑΙ, είμεθα και εμείς θύματα του Φρανκισμού και ΔΕΝ χρειαζόμεθα ΚΑΝΕΝΑ μάρτυρα δια να το ομολογήση!!! ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ απλώς πόσο καλύτερη θάταν η ζωή μας αν έλειπε ο Φράνκο και η Ισπανία αφήνετο ομαλά να γίνη κομμουνιστική!  ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ, αυτές τις άθλιες αγγελίες: "δύο πανέμορφες ρωσσίδες έρχονται στον χώρο σας" (όλες με αφροδίσια)! ΕΝΩ ΑΛΛΟΙΩΣ! Δύο πραγματικά πανέμορφες ΣΠΑΝΙΟΛΕΣ θα ερχόντουσαν στον χώρο μας!! Ας αφήσω τις πολωνίδες που παίρνουμε για να σφουγγαρίζουν το κλιμακοστάσιο ή για τις δουλειές του σπιτιού, πόσο καλύτερα θα γινόταν η δουλειά μας αν είχαμε για υπηρέτριες (και μάλιστα εσώκλειστες στο σπίτι) και πάλι πανέμορφες ΣΠΑΝΙΟΛΕΣ!! ΔΙΟΛΟΥ δε ΔΕΝ θα χρειαζόταν να παίρνουμε για τα χωράφια αυτούς τους εξαθλιωμένους Αλβανούς ή Πακιστανούς, θα είχαμε αφθονία απο ωραίους και ευθυτενείς Ισπανούς!!! ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ, τα σκεπτόμεθα και εξοργιζόμεθα με το τί χάσαμε και αναθεματίζομε τον Φρανκισμόν!!!

Θύματα του φρανκισμού καταθέτουν ενώπιον της δικαιοσύνης στην Ισπανία


Η δίκη του δικαστή Μπαλτάσαρ Γκαρθόν, η οποία έχει εξοργίσει τις οικογένειες των θυμάτων του φρανκισμού, τους επέτρεψε σήμερα να αρχίσουν να καταθέτουν για πρώτη φορά ενώπιον της ισπανικής δικαιοσύνης.[...]
Οι επτά δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου, οι οποίοι θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα καταδικάσουν ή όχι τον Μπαλτάσαρ Γκαρθόν επειδή άρχισε μια έρευνα για τους εξαφανισμένους του φρανκισμού, θα δουν να παρελαύνουν ενώπιόν τους ως τις 8 Φεβρουαρίου 22 μάρτυρες που κλήθηκαν από την υπεράσπιση.[....]
Όλοι είναι συγγενείς θυμάτων εκείνης της εποχής ή μέλη ενώσεων που αγωνίζονται για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων αυτών.[...]
------------------------------------

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ-Η "ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ

ΕΧΟΜΕ ΣΥΧΝΑΚΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΩΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑΝ, ΚΑΤΑ ΡΗΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΝ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΟΖΑΛ) ΜΕ ΤΗΝ  "ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ" ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΜΑΡΟΚΚΟΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΑΧΑΡΑ. ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ΕΠ' ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΣ: ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑΣ «Green March»!

ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ROCCO ΚΑΙ ΤΟΝ NICK!

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ αφού έκανε ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ στο ΣΚΥΛΟ του

 http://hellenicrevenge.blogspot.com/2012/01/blog-post_7371.html

Νέα Υόρκη,Μανχάταν. Ο 47χρονος ηθοποιός Nick Santino αυτοκτόνησε γιατί αναγκάστηκε να κάνει ευθανασία στον 5χρονο υγιέστατο σκύλο του Rocco.
Στο σημείωμα που άφησε πριν αυτοκτονήσει έγραψε
«σήμερα πρόδωσα τον καλύτερο φίλο μου. Ο Rocco με εμπιστεύτηκε κι εγώ τον εγκατέλειψα, δεν του άξιζε αυτό»
Ο αυστηρός κανονισμός που τέθηκε το 2010 στην οικοδομή που ζούσε και η απαγόρευση για τα σκυλιά ράτσας πιτ μπουλ, του χρέωσαν πρόστιμα από δήθεν ενοχλημένους γείτονες του και του δημιούργησαν μεγάλη ψυχολογική πίεση.
Ο Rocco δεν επιτρεπόταν να μπει στο ασανσέρ και δεν επιτρεπόταν να μείνει στο διαμέρισμα μόνος του για περισσότερες από εννέα ώρες
Η αφόρητη πίεση, ανάγκασε τον ηθοποιό να κάνει ευθανασία στο σκυλί του, που το διέσωσε από καταφύγιο.Το πτώμα του Rocco αποτεφρώθηκε , ομοίως και του ιδιοκτήτη του Santino, οι στάχτες τους ενώθηκαν για να είναι μαζί για πάντα. 
 

Soap actor commits suicide after pup's 'forced' euthanasia

January 28, 2012


A down-on-his-luck soap-opera actor took his own life this week after he was forced to put his beloved dog to sleep under pressure from his Upper West Side condo and became wracked by grief, pals said.
Nick Santino euthanized his dog, Rocco, Tuesday — on Santino’s 47th birthday. That night, his guilt over the gut-wrenching decision became too much to bear.
“Today I betrayed my best friend and put down my best friend,” a despondent Santino wrote in a suicide note, said close friend Stuart Sarnoff.
“Rocco trusted me and I failed him. He didn’t deserve this.”
 
HOUNDED TO DEATH: After putting down his beloved pit pull Rocco amid pressure from his condo, Nick Santino took his own life.
The Brooklyn-born Santino — a struggling actor whose TV credits include “All My Children” and “Guiding Light” — adopted Rocco from a shelter several years ago.
The man, raised in an orphanage and foster homes, soon began to write about his pet on Facebook, writing, “I did not rescue Rocco, Rocco rescued me.”
 
But in 2010, his building at 1 Lincoln Plaza announced strict new dog regulations, including a ban on pit bulls. The ban didn’t apply to pit bulls already in the building, but friends and neighbors said Santino began to be harassed.
“People were complaining about his dog,” said neighbor Kevan Cleary, 63, an adjunct professor at Brooklyn Law School. “It was open season on him.”
Rocco couldn’t ride in the main elevators and wasn’t allowed to be left in the apartment alone for more than nine hours.
Santino was then threatened with a $250 fine for having a barking dog, neighbors said.
“The dog was not a barker, but somebody complained that the dog would bark,” Cleary said.
“He felt like he was in this battle because he was the only guy in the building with a pit-bull mix,” Cleary added.
Another neighbor, Lia Pettigrew, who runs a pet-care company, said, “Everybody knows that he had been harassed by the building management.”
The building’s management refused to comment yesterday.

After months of increasing anguish, Santino had the healthy dog put to sleep Tuesday.
Neighbors said a tearful Santino brought dog treats to the building’s doorman and said: “Give these to the other dogs. Rocco is no more.”
Dog owner James Steven Grant said Santino left two rawhide bones on his doorstep and earlier was seen tearfully giving away Rocco’s fluffy bed.
“Rocco was the sweetest dog in the world. Rocco wouldn’t hurt a fly,” Grant said.
A veterinarian told Santino that Rocco was becoming aggressive — and Santino blamed it on his own depression.
He spent Tuesday in agony over what he had done to Rocco.
“He was distraught and remorseful about putting down his best friend,” Cleary said.
The last phone call he made was to a former girlfriend at 2 a.m. Wednesday. Later that day, police found his body in his bedroom. He had overdosed on pills.
Rocco has been cremated, and friends said Santino’s remains will be, too, and they will be reunited.
“One way or another, their ashes will be together forever,” Sarnoff said.
http://www.nypost.com/p/news/local/manhattan/doggone_shame_1a9XYW8u9ZLlqwRJTa6jrN

H ανεργία τον Οκτώβριο στο 19,2%!

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ, ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ!!!

Αθήνα
Στο 19,2% ανήλθε ο δείκτης ανεργίας τον Οκτώβριο του 2011 στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat) που δόθηκαν την Τρίτη στη δημοσιότητα. Το ποσοστό αυτό κατατάσσει την Ελλάδα δεύτερη χώρα της ΕΕ με την υψηλότερη ανεργία, μετά την Ισπανία (22,7%).

Σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2011 η ανεργία στην Ελλάδα μέσα σε ένα 12μηνο αυξήθηκε κατά 5,3% σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Eurostat.


Πάντως, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η
ΕΛΣΤΑΤ στις 12 Ιανουαρίου 2012, η ανεργία στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2011 έφτανε το 18,2%, δηλαδή υπολογίζεται χαμηλότερη κατά μια ποσοστιαία μονάδα.

Τον ίδιο μήνα, η Ελλάδα κατέγραψε τον δεύτερο υψηλότερο δείκτη ανεργίας στην ΕΕ για τους νέους κάτω των 25 ετών, ο οποίος διαμορφώθηκε στο 47,2%, μετά την Ισπανία (48,3%). Στους άνδρες, ο δείκτης ανεργίας στην Ελλάδα έφτασε το 17,2% και στις γυναίκες το 22,1%.


Η ανεργία στην ΕΕ των 27 έφτασε το 9,8% και στην ευρωζώνη το 10,3%. Τα χαμηλότερα ποσοστά ανεργίας σημειώνονται στην Αυστρία (4,1%), στην Ολλανδία (4,8%), στο Λουξεμβούργο (4,9%) και στη Γερμανία (5,7%).


Τον Δεκέμβριο του 2011, η ανεργία στην ΕΕ των 27 ανήλθε στο 9,9% και στην ευρωζώνη στο 10,4%. Δεν υπάρχουν στοιχεία για την Ελλάδα.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
-------------------------------------------------------

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ!


ANTINEWS Πρώτη Σελίδα.

Η κ. Πρωθυπουργού δεν ομιλεί ελληνικά!

Φοβερό το δελτίο ειδήσεων του Mega σήμερα. Τρομερά ρεπορτάζ, αναλύσεις, ο καιρός, τα αθλητικά.
Όμως, το θέμα που έκανε εντύπωση και θα πρέπει να… χτύπησε 40άρια και βάλε ο διευθυντής του καναλιού, Χρ. Παναγιωτόπουλος, το άφησε για το τέλος.

Ήταν το συγκλονιστικό και άκρως συγκινητικό ρεπορτάζ της επίσκεψης της γυναίκας του πρωθυπουργού, κυρίας Σάννα Ιγκραμ στο Πρώτο Ογκολογικό Νοσοκομείο της χώρας, εκείνο που βλέπουμε κάθε φορά που πρέπει το Mega να παίξει την κ. Μ. Βαρδινογιάννη.
Πράγματι, σπουδαίο το έργο της και το νοσοκομείο είναι παράδειγμα για το πώς μπορεί να γίνει κάτι τόσο καλό με την προσπάθεια και την αρωγή όλων.
Εκείνο, όμως, που μας εντυπωσίασε ήταν που η Ολλανδέζα σύζυγος του πρωθυπουργού έκανε δηλώσεις στα… αγγλικά. Ούτε λέξη στην ελληνική γλώσσα, λες και το νοσοκομείο ήταν στην Αμερική.
Κι από την άλλη, πώς και τόσο ξαφνικά το μεγάλο κανάλι θυμήθηκε να παίξει τη σύζυγο του κ. Παπαδήμου; Δε μας φτάνει ο μεγάλος ηγέτης που διαπραγματεύεται στην Ευρώπη τα δίκαια των Ελλήνων, τώρα «ξέθαψαν» και τη σύζυγο;
‘Η μήπως κάποιοι στήνουν προφίλ φιλολαϊκό για τον κ. Παπαδήμο και βάζουν τη γυναίκα του μπροστά να δείξει πόσο ανθρώπινος είναι;
Ωραία περίπτωση. Μ’ ένα ρεπορτάζ το Mega χτύπησε δύο τρυγόνια. Και τρία θα λέγαμε αφού είδαμε και την  Όλγα Τρέμη να γελά στο φακό του καναλιού της.
----------------------------------------------------

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ!!! “το θέλει ο Παπανδρέου”!!!

ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
ΚΡΙΣΙ-ΞΕΚΡΙΣΙ, ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΑ!!!
ΕΛΕΟΣ!!! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΙ! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ !!! 
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΤΟΥ ΜΑΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ (ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ, ΣΑΝ ΜΟΣΧΑΡΙΑ) ΟΙ ΜΑΓΚΡΕΜΠΙΝΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΦΑΞΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΟ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ!!!

Την αποχώρηση ΝΔ και ΛΑΟΣ προκάλεσε η εμμονή του υπ. ΔΔΑΔΙ για απελευθέρωση 1500 κρατουμένων


31-01-2012 20:29:32



Παρά την πρωτοφανή αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και τις συστάσεις του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου προκειμένου να μην τραυματιστεί και με άλλη καταψήφιση ν/σ η κυβέρνηση εξαιτίας της ήδη τεταμένης κατάστασης το υπ. Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΔΔΑΔΙ) και  ο υπουργός του αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις ΝΔ και ΛΑΟΣ για αλλαγή συγκεκριμένων άρθρων έφερε στη Βουλή προς ψήφιση το ν/σ για την απελευθέρωση 1500 κρατουμένων από τις φυλακές με συνοπτικές διαδικασίες 
 [θεσπίζεται η αποφυλάκιση ακόμη κι όσων έχουν καταδικασθεί… για κακούργημα και εκτίουν ποινές 5-10 ετων].

ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ κ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ: «κάθε μέρα στοιβάζονται άνθρωποι… »
Το παραπάνω  προκάλεσε  την αποχώρηση των δύο κομμάτων που στηρίζουν τη κυβέρνηση.
ΝΔ και ΛΑΟΣ αποχώρησαν από την αίθουσα της ολομέλειας εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την αντίρρηση τους με τις προωθούμενες  διατάξεις.
Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο υπουργός ΔΔΑΔΙ είχε αναφέρει ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές προκειμένου να καμφθούν οι ενστάσεις, παρά ταύτα, στην Ολομέλεια κάλεσε τους εκπροσώπους των κομμάτων να συμμετάσχουν στην διαδικασία και στο τέλος να εξετάσουν αν υπάρχει η δυνατότητα αλλαγών.
Η συγκεκριμένη τοποθέτηση προκάλεσε την οργή της ΝΔ και του ΛΑΟΣ και συγκεκριμένα του  Νίκου Δένδια ό οποίος τόνισε:
«Σας παρακάλεσα τρεις φορές να αλλάξετε συγκεκριμένο άρθρο, αλλά με την επιλογή σας μας αναγκάζετε να αποχωρήσουμε», ενώ το δρόμο της εξόδου πήραν και οι βουλευτές του ΛΑΟΣ.  

Ο κ. Παπαϊωάννου, αλλά και ο κ. Παπαδήμος επέμειναν όμως μέχρι τέλους  να περάσει το νομοσχέδιο στην αρχική του μορφή και ως δικαιολογία προέβαλαν ότι “το θέλει ο Παπανδρέου” (!!!). Αποδεικνύεται δηλαδή για μια ακόμα φορά η συμπαιγνία Παπαδήμου – Παπανδρέου, την ώρα που όχι μόνο αυξάνεται η αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ λόγω της παραμονής του τελευταίου στην ηγεσία, αλλά και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην περάσουν τα κρίσιμα νομοσχέδια που έχουν προγραμματιστεί στην Βουλή.
Πάντως, με τον τρόπο αυτό καταγράφεται η δεύτερη ρωγμή στον κυβερνητικό συνασπισμό μετά την επεισοδιακή ψηφοφορία των άρθρων του πολυνομοσχεδίου την περασμένη Τρίτη.
Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε επί της αρχής και επί των άρθρων, από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ και της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ το ΚΚΕ  δήλωσε «παρών».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΜΕ KYANΑ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ANTINEWS
----------------------------------------- 

Thousands of significant Iraqi ancient sites still unguarded

 --------------------------------------------
http://hercolano2.blogspot.com/2012/01/thousands-of-significant-iraqi-ancient.html
--------------------------------------------
ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, Η ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΗΣ, ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΗΤΟ/ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ, ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ!!!
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ! ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΔΙΑ ΛΕΟΝΤΑ ΟΣΤΙΣ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΑΡΓΥΡΟΥΝ ΕΦΙΠΠΙΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΚΑΘΗΤΟ Η ΘΕΑ ΙΣΤΑΡ.

The Lion of Babylon, large and splendidly carved in basalt, Basra Landmark, Blown Up "by Gunmen".
dimanche 29 juillet 2007 (VOI) – Unidentified gunmen blew up the Lion of Babylon statue in central Basra during the early hours of Sunday, eyewitnesses said.
"An explosive charge was planted under the statue, completely destroying the historical monument in Basra," an eyewitness told the independent news agency Voices of Iraq (VOI).


ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΗΝΟΧΛΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΝ ΑΓΑΛΜΑ ???? 
--------------------------------------------------

Lessons from Iraqi outrage over US drones

Iraq snapshot - January 30, 2012

ΣΤΕΛΛΑ ΓΚΡΕΚΑ - Δύο Πράσινα Μάτια (Μίμη Κατριβάνου)


------------------------------------------------