Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

26 Μαΐου 2014

Παν. Μαρίνης : Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)

Παν. Μαρίνης

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
(ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ)
-----
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ
1. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ - ιστός αράχνης επί 40 έτη εκμεταλλεύθηκε τον ελληνικό λαό, τον έριψε στην εσχάτη παρακμή, τον εξεμαύλισε, τον διέφθειρε και τον έμαθε να ζη άπραγος περιμένονταν τον διορισμό στο δημόσιο ή την παχυλή αγροτική επιδότησι και τελικώς υπερχρέωσε την Ελλάδα και προγραμματικώς την έριψε στην εξευτελιστική χοάνη του ΔΝΤ, υπήρξε μία λαμπρή ευκαιρία να εκλείψη το 2012. 
Τότε όμως ενεφανίσθη ο από μηχανής θεός, η Ν.Δ. η οποία αντί να πράξη το πασίδηλον, τουτέστιν να κυβερνήση ως "κυβέρνησις μειοψηφίας", το έλαβε ως συνεταίρον, όμως ουχί ως ισότιμον συνεταίρον, αλλά του παρέδωσε απαξάπαντα τα κλειδιά της δημοσίας διοικήσεως, ούτως ώστε όλοι οι διοικηταί ΔΕΚΟ του 2009 έμειναν στις θέσεις των αλλά και κάθε νεοδιοριζόμενον πρόσωπον ως π.χ. Διοικηταί νοσοκομείων, ήτο ΠΑΣΟΚ, το δίχτυ-βρόγχος του ΠΑΣΟΚ στις δημόσιες υπηρεσίες έσφιξε όσο ποτέ, τώρα δε κατά τας εκλογάς η Ν.Δ. έκαμε ό,τι ηδύνατο να υποστηρίξη το ΠΑΣΟΚ αδυνατίζοντας η ιδία! Πόθεν προέρχεται αυτή η πρωτοφανής πολιτική μωρία; Δύο ερμηνείαι υπάρχουν: είτε άπαντα τα στελέχη της Ν.Δ. είναι ηλίθιοι, είτε έλαβε τοιαύτας εντολάς από τους Κοσμοεξουσιαστάς Τοκογλύφους, αυτοί που της υπηγόρευσαν και τας αξιοπεριέργους εκλογάς του 2009 μεσούντος του Αυγούστου! 
Οπως ήλθαν τα πράγματα, η πιθανοτέρα εξέλιξις είναι ότι πρωταγωνιστής πλέον των εξελίξεων θάναι το νεκραναστημένον ΠΑΣΟΚ ενώ η Ν.Δ. από "μικρό κόμμα" θα ολισθήσει στην ολική φθορά!

Ο ΛΑΟΣ
2. Ο λαός στην πλειονότητά του, στο 70%, παραζαλισμένος από την κοινωνική μηχανική της "ελεγχόμενης πείνας" προς κάμψιν της αντιστάσεώς του, και μη έχων αποβάλλει τον Πασοκικό εκμαυλισμό του, υπέβαλε στην κυβέρνησι να διακηρύξη αυτό που είναι ο πόθος και η ελπίδα του: Πρωτογενές πλεόνασμα - βγήκαμε στις αγορές - φεύγει η Τρόϊκα και άρα τώρα θα πάρη η κυβέρνησις νέα μεγάλα δάνεια και χωρίς έλεγχο θα τα μοιράσει στον λαό και ώσπου να γίνη η νέα χρεοκοπία μετά 20ετία θάχουμε ζήσει καλά με ραστώνη και χαράτι! Η κυβέρνησις των δημαγωγών το διεκήρυξε και ο λαός την εψήφισε και εξέλεξε ως διαχειριστή των νέων δανείων το γνώριμό του ΠΑΣΟΚ που έχει εις αυτά τα ζητήματα πείρα και καπατσωσύνη! Ολα πολύ λογικά και αναμενόμενα!

Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ
3. Βλέποντα κανείς όλα τα πάνελ των εκλογικών εκπομπών της τηλεοράσεως κατέληγε στο συμπεράσμα ότι υπάρχει πλήρης ουσιαστική ομοφωνία όλου του φάσματος πολιτικών και δημοσιογράφων, από το ΚΚΕ ως την Ν.Δ., ότι πρόκειται μάλλον περί σκηνοθετημένης θεατρικής παραστάσεως όπου ο κάθε ηθοποιός υποδυόμενος ρόλον πολιτικού ή δημοσιογράφου εκτελεί το νούμερό του, και ότι η ομοφωνία αυτή  περιλαμβάνει, μεταξύ των άλλων, να μην λέγεται ούτε λέξη γιά τα δύο παμμέγιστα θέματα περί τα οποία θα έπρεπε λογικώς να περιστρέφεται όλη η συζήτησις, πρώτον το θέμα του εποικισμού Ελλάδος και Ευρώπης από Νεγρίδες και Μωαμεθανούς και δεύτερον, ανάλυσις των υπέρ και κατά της Ε.Ε. και του Ευρώ, τί κερδίζω με το Ευρώ και τί χάνω; Τί κερδίζω έχοντας παραδοθεί στην Ε.Ε, η οποία και νομοθετεί πλέον δι' εμέ; Είναι δυνατή η οικονομική ανάπτυξις της Ελλάδος με νόμισμα το Ευρώ; Παρεδόθη η Εθνική Ανεξαρτησία, τί έλαβα ως αντάλλαγμα; Επίσης, να προβάλλεται συστηματικώς μία περιγραφή απατηλή και εξωπραγματική της πραγματικής καταστάσεως της χώρας με παρασιώπησι ότι με νόμους συνειδητά οδηγήθηκε όλος ο ελληνικός λαός στην πτώχευσι και ότι τώρα ζούμε πλέον σε άλλη χώρα όπου έχει απλωθεί η δυστυχία με εξανεμισμό των εισοδημάτων και των αποταμιεύσεων των πολιτών, με επίσημο ανεργία 1,5 εκατομμυρίων και με εκποίησι της λαϊκής περιουσίας, όλης της λαϊκής περιουσίας, από τις παραγωγικές επιχειρήσεις-ΔΕΚΟ, όπως η ΔΕΗ ή η ΛΑΡΚΟ έως τα νεόδμητα ακίνητα των υπουργείων, πράγμα που παρά πάσαν λογικήν συμφωνούν όλοι να προβάλλεται -κάνοντας το μαύρο-άσπρο- ως αρετή, ως "αποκρατικοποιήσεις" που πρέπει να επιταχυνθούν! Ητο ένας άλλος κόσμος ανθρώπων οι οποίοι με χαρακτηριστική άνεση πολύπειρου ηθοποιού εχλεύαζαν την νοημοσύνη του πληθυσμού! Το πλέον εξωφρενικόν σημειολογικώς τεκμήριον του χλευασμού είναι η νέα ορθή ενδυμασία των πολιτικών, η λεγομένη "στυλ Αχμαντινετζάντ", με σκούρο γκρίζο σακκάκι και άσπρο ανοικτό σαν χωνί υποκάμισο, η οποία υποδύεται την λαϊκή ενδυμασία του εργάτη που γυρίζει μπαϊλντισμένος από το εργοστάσιο· ανήθικος λαϊκισμός σε όλον του το μεγαλείον! 
Η υποκρισία περί ενημερώσεως: Οπως είπαμε, όλοι ήσαν εκεί, στα πάνελ, όλοι οι ηθοποιοί του σκηνοθετημένου κουκλοθεάτρου της πολιτικής σκηνής, όμως η συζήτησις συχνά-πυκνά περιεστρέφετο περί τον άφαντο τρίτο του εκλογικού αποτελέσματος! Αυτός ήτο ολικώς απών, ούτε τον είδαμε στο εκλογικό του κέντρο, ούτε οι δημοσιογράφοι τον εκάλεσαν να ειπή την γνώμη του! Στο πρώτο λίγο δύσκολο τεστ, τα απατηλά συνθήματα περί υπάρξεως δήθεν καθεστώτος ελευθερίας της γνώμης και του λόγου και των ιδεών εξηφανίσθησαν ως η ομίχλη της αυγής! Αυτός που έλαβε το 10% των ψήφων ΔΕΝ δικαιούται συμφώνως με όλα τα ΜΜΕ και όλους τους παρισταμένους στα πάνελ να παρουσιάση στο κοινό την γνώμη του  και να του δοθή λόγος! Αντιθέτως, κατά την διάρκειαν του προεκλογικού αγώνος όπου υποχρεωτικώς ενεφανίζοντο υποψήφοι όπως στην Θεσσαλονική, όλοι οι άλλοι έφευγαν, τέτοια πίστις στην ελευθερία της γνώμης και του λόγου και των ιδεών! Και μάλιστα σε μία πόλι και χώρα που όχι μόνον δέχεται την ύπαρξιν "Τουρκικού κόμματος" στην Θράκη, όπου εθριάμβευσε με 43%, αλλά ξαναψήφισε τον Δήμαρχο τον γνωστό από τους πανηγυρικούς του υπέρ του γενοκτόνου των Ελλήνων Κεμάλ! Η ομήγυρις ομαδικως εξαπέλυε οργή και ύβρεις εναντίον του απόντος και απέβαλε κάθε χαλινόν νομιμοφροσύνης και δημοκρατικότητος (όπως λέγεται) καλούσα την κυβέρνησι, δηλαδή τον εαυτόν της, να τον αντιμετωπίση με "άλλα μέσα" τα οποία δεν κατονομάζονται μεν αλλά αφήνεται να εννοηθή ότι πρέπει να είναι ανάλογα με αυτά τα "τιμημένα" που αντιμετώπιζε τους εχθρούς του το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ! ΤΟΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ· τώρα θα μου πείτε εδώ είναι η χώρα όπου το μαύρο γίνεται άσπρο, Δημοκρατικό το άνομο-διεφθαρμένο-με καταδίκες από το Ειδικό Ανώτατο Δικαστήριο ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατικό το λυσσαλέως ανθελληνικό ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ!

ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ
4. Ομως γεννάται το ερώτημα, ποιό είναι το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΝ αδίκημα ένεκεν του οποίου όλον το "σύστημα" έθεσε ουσιαστικώς την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και εκτός οιασδήποτε δημοσίας παρουσίας; (α) Διότι τολμά να ομιλή διά "ΕΘΝΟΣ", διά "ΕΛΛΑΔΑ", τολμά να ομιλή (μερικώς έστω) δά την Συλλογική οντότητα Ελληνική Πατρίδα! (β) Τολμά να αντιτίθεται στο κύριον σχέδιον και στόχον των Κοσμοεξουσιαστών το οποίον και προωθούν λυσσαλέως, μανικώς, με κάθε κόστος, τουτέστιν, στην ολικήν βιολογικήν εξόντωσιν των Ευρωπαϊκών εθνισμών και κατά πρώτον του Ελληνικού Εθνους και στον συστηματικό-προγραμματισμένο εποικισμό της Ευρώπης από Νεγρίδες και Μωαμεθανούς! 

Η ΕΛΠΙΔΑ
5. Στο σκηνοθετημένο κουκλοθεάτρο της πολιτικής σκηνής επιτέλους εμφανίσθηκε ο απρόσκλητος, ο παρείσακτος, ο αντισυστημικός, η φωνη του ποσοστού του λαού ο οποίος έχει ξυπνήσει, που έχει αποτινάξει την πελατειακή σχέσι και την αισχρή μαστρωπία του συστήματος ΠΑΣΟΚ και η οποία ακούσθηκε δυνατά με αυτό το 10%! Και η λογική λέγει ότι όταν μέσα από την μονοφωνία της κατατρομοκρατήσεως [εδώ φίλοι μου τηλεφωνούσαν ερωτώντας: "κινδυνεύω που έχω μερικά τεύχη του περιοδικού;"], των χειροπέδων και των φυλακίσεων και των υαινών που γυρίζουν, φονεύουν (κυριολεκτικώς, δεν ξεχάσαμε ακόμη τους στυγερούς φόνους των παιδιών μας), καίνε και τρομοκρατούν-ξυλοφορτώνουν έχοντας επκεφαλής το πανώ "Θάνατος τους Φασίστες", ναί, όταν μέσα από την μονοφωνία της κατατρομοκρατήσεως εμφανίζεται το 10% τότε  η λογική λέγει ότι το πραγματικόν ποσοστόν είναι 30%! Αυτός ο λαϊκός εξυπνισμός είναι η ελπίδα διά το μέλλον! Θεωρούμε ότι άρχισε εντατικώς πλέον η λαϊκή ζύμωσις η οποία θα φέρη στην εξουσία τον Λαϊκό Ηγέτη!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
6. Εκφράζομε τον σεβασμό μας σε αυτούς όπου πιστοί στις ιδέες τους και σταθεροί στο χρέος τους ευρίσκονται στις φυλακές του καθεστώτος και συγχρόνως τον θαυμασμό μας γιά τον Νίκο Μιχαλολιάκο και το τιτάνιον κατόρθωμά του, που πήρε τις εθνικές ιδέες από το 0,01 οπου τις είχε καταντήσει η αμείλικτη δίωξή τους από την επικατάρατη Μεταπολίτευσι και τις κατέστησε κυρίαρχη πλέον λαϊκή ιδεολογία και δίδομε θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της νίκης της Χρυσής Αυγής, από τους απλούς ψηφοφόρους έως σε όλους εκείνους που εργάσθηκαν γιά την εκλογική της παρουσία! ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

===