Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

26 Ιουλίου 2012

Στους 31 οι δολοφονημένοι Έλληνες από τους λαθρό το 2012

Στους 31 οι δολοφονημένοι Έλληνες από τους λαθρό το 2012


Μετά και την σύλληψη του γεωργιανού για την άγρια δολοφονία της 68χρονης στο σπίτι της στη Φιλοθέη μεγάλωσε και άλλο η λίστα των Ελλήνων –στην συντριπτική τους πλειοψηφία ηλικιωμένων- που έχουν βρει το θάνατο από αλλοδαπούς εισβολείς το 2012. Ο συνολικός αριθμός των νεκρών φτάνει ήδη τους 31 Έλληνες από τις αρχές του έτους ενώ σε μια ακόμη περίπτωση, σε αυτή στο Νέο Κρίκελο Λαμίας  74χρονος δέχθηκε δολοφονική επίθεση από αλβανούς εισβολείς και η υγεία του είναι κλονισμένη.
Στην περίπτωση του γεωργιανού  που σκότωσε με κτυπήματα την άτυχη 68χρονη στη Φιλοθέη ο εισβολέας αυτός – οικονομικός μετανάστης που χρήζει φροντίδας και επιδόματος για την αριστερά- είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα εξαιτίας άλλων επιθέσεων που είχε πραγματοποιήσει ενώ στις 30 Μαίου στην Ηλιούπολη είχε στείλει στο νοσοκομείο δύο ηλικιωμένους και ένα εργάτη που εργαζόταν στην οικία του για τους ληστέψει.
Το πλέον βέβαια εξοργιστικό και που καταδεικνύει καθαρά την πλήρη διάλυση νόμων και κράτους είναι πως μετά την αποφυλάκισή του -για την οποία ευθύνονται οι πρωτοφανείς και εγκληματικοί νόμοι Καστανίδη για την αποσυμφόρηση των φυλακών- κανείς δεν σκέφτηκε μήπως αυτό το κτήνος έπρεπε να απελαθεί, έτσι ώστε κάποιοι άνθρωποι να γλίτωναν τη ζωή τους. Και όμως κανένας από το ανάπηρο αυτό κράτος δεν το σκέφτηκε και κανένας δεν το έπραξε, προς τέρψην όλου του αριστερού κατεστημένου. Αντίθετα ο γεωργιανός αυτός δολοφόνος εξακολούθησε να τριγυρίζει ελεύθερος και να σκορπά πρακτικά το θάνατο.
Δείτε την αναθεωρημένη λίστα των δολοφονημένων Ελλήνων το 2012 από τους αλλοδαπούς εισβολείς

13 Ιανουαρίου
Ρέθυμνο: 74χρονη γυναίκα βρίσκεται δολοφονημένη αφού είχε πρώτα βιαστεί. Δράστες Ρουμάνος και κάτοικος Ρεθύμνου
19 Ιανουαρίου
Λαγκαδάς: Δολοφονία 17χρονου Πομάκου και 16χρονης Βορειοηπειρώτισσας από 5 αλλοδαπούς γύφτους μουσουλμάνους.
23 ΙανουαρίουΑυλίδα: 67χρονος Έλληνας δολοφονείται από αλβανούς μαφιόζους  με Καλάσνικοφ
23 Ιανουαρίου
Σχηματάρι. Έλληνας  57χρονος οδηγός ταξί βρίσκεται  νεκρός μέσα στο όχημά του με αναμμένη τη μηχανή, σε αγροτικό δρόμο κοντά στην εθνική οδό. Το θύμα έφερε τραύματα στο λαιμό από μαχαίρι. Δράστης ρουμάνος.
24 Ιανουαρίου
Βούρβουρα Αρκαδίας: 77χρονος δολοφονείται από τέσσερις αλβανούς, «οικονομικούς μετανάστες»
13 Φεβρουαρίου
Κρηνίδα Σερρών: Δολοφονία 72χρονου με στραγγαλισμό από Βούλγαρο
2 ΜαρτίουΙωάννινα: Ηλικιωμένος βρίσκεται νεκρός στο σπίτι του στην Δημόκορης Πωγωνίου Ιωαννίνων. Οι δράστες πιθανόν έχουν διαφύγει στην «φίλη» χώρα Αλβανία
10 Μαρτίου Κοζάνη: 50χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ βρίσκεται δολοφονημένος. Δράστες δύο «οικονομικοί μετανάστες»-λαθροεισβολείς:  αλβανός 29 ετών, ρουμάνα 49 ετών
28 Μαρτίου
Άγιος Στέφανος Αττική: 45χρονος πεθαίνει στο σπίτι του από καρδιακή προσβολή ύστερα από την επίθεση τριών ληστών. Οι αλλοδαποί δράστες δεν έχουν συλληφθεί.
17 Μαρτίου
Άραχθος Ιωάννινα: Έλληνας βιοπαλαιστής ο Αστέριος Γιοβανούδης οδηγός φορτηγού 36 ετών βρίσκεται δολοφονημένος κοντά στη γέφυρα του Αράχθου. Πρόκειται περί απαγωγής και δολοφονίας.

22 Μαρτίου
Ηράκλειο: Δολοφονία αφού είχε προηγηθεί βιασμός της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη στο χωρίο Επισκοπή Πεδιάδος στο Ηράκλειο. Δράστες δύο κτήνη από τη Ρουμανία πατέρας και γιός 45 και 18 ετών. Να σημειωθεί ότι στην απολογία τους εμφανίστηκαν εντελώς ψυχροί και αμετανόητοι.
24 Μαρτίου
Βόλος: Δολοφονία 84χρονης στο χωριό Ανάβρα του Αλμυρού στο Βόλο. Οι δράστες, αλλοδαποί κατά την Αστυνομία διαφεύγουν.
26 Μαρτίου Λαγκαδάς: Δολοφονία 78χρονου στο  στον οικισμό Μεσόκωμο Ζαγκλιβερίου. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από αλλοδαπούς
16 Απριλίου
Γρεβενά: Δολοφονία 78 λαχειοπώλη στο Καρπερό Γρεβενών: Δολοφόνος αλβανός
20 Απριλίου
Ηλεία: Δολοφονία 84χρονου στο δήμο Ζαχάρως. Το θύμα είχε βασανιστεί από τα αλβανικά κτήνη που συνέλαβε η αστυνομία. Ο άτυχος ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε αλύπητα ενώ ήταν ημίγυμνος, φιμωμένος και με τα πόδια δεμένα, με αποτέλεσμα να υποστεί έμφραγμα από τον τρόμο και τα χτυπήματα!
Να σημειωθεί πως δεν είχε καμία επαγγελματική σχέση με τα κτήνη αυτά (48 και 28 ετών), αντίθετα οι ίδιοι είπαν πως απλά είχαν ακούσει ότι είχε λεφτά στο σπίτι του.

23 Απριλίου Αιτωλοακαρνανία: Δολοφονία 49χρονου Έλληνα από 44χρονο αλβανό στα Αλώνια Ματαράγκας Αιτωλοακαρνανίας
2 Μαΐου Ιωάννινα: Δολοφονία της 67χρονης Καίτης Δούβλη. Οι δολοφόνοι, πέντε γεωργιανά κτήνη (τέσσερις άνδρες μια γυναίκα) βασάνισαν πρώτα και στη συνέχεια σκότωσαν την άτυχη γυναίκα.
19 Μαΐου
Πάτρα: Δολοφονία Θανάση Λαζανά από Αφγανούς
27 Μαΐου
Πήλιο: Δολοφονία 81χρονης με σκοπό τη ληστεία στον Άγιο Λαυρέντιο Πηλίου. Οι δολοφόνοι της προκάλεσαν σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που οδήγησαν στο θάνατο της άτυχης γυναίκας.
Στην προηγούμενη αναφορά μας δεν είχαμε τα νεότερα στοιχεία.
Γράφαμε τότε:  «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από λαθραίους εισβολείς 
Τελικά και όπως προέκυψε δολοφόνος ήταν ένας (μεγάλη έκπληξη) 55χρονος αλβανός.
Ιδού και το σχετικό δελτίο Τύπου: Ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός 55χρονου Αλβανού εξέδωσαν οι αρχές, για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία, καθώς φέρεται ως ο δράστης της δολοφονίας 81χρονης στις 27 Μαΐου, στον Άγιο Λαυρέντιο Μαγνησίας.
2 Ιουνίου
Καισαριανή: Δολοφονία 30χρονου και σοβαρός τραυματισμός του αδελφού του από συμμορία με Καλάσνικοφ. Η αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται αλλοδαπούς από πρώην σοβιετική δημοκρατία.
3 ΙουνίουΛαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται 74χρονος που δέχθηκε επίθεση αλβανών  λαθροεισβολέων στο σπίτι του στο Νέο Κρίκελο
4 Ιουνίου
Καβάλα: Δολοφονία 77χρονου ύστερα από ειδεχθή βασανισμό. «Τυπική» περίπτωση ληστείας μετά φόνου από λαθραίους εισβολείς
8 Ιουνίου
Πάτρα: Δολοφονία της συνταξιούχου δασκάλας Ρεγγίνας Παπανδρέου. Κατακρεουργήθηκε με 20 μαχαιριές με σκοπό τον βασανισμό πριν την δολοφονήσουν κόβοντας της το λαιμό. Οι εκτιμήσεις των τοπικών αστυνομικώ9ν αρχών κάνουν λόγο για αλλοδαπούς.
13 ΙουνίουΡέντη: Δολοφονία του Σπύρου Πουκαμισά από αγνώστους με σκοπό τη ληστεία, η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για άτομα από την πρώην ΕΣΣΔ
18 Ιουνίου
Κορινθία: Τέσσερα άτομα γύρω στις 03:30 με 04:00 τα ξημερώματα, στον Πύργο Κορινθίας, αφού μπήκαν σε σπίτι που διέμενε ένας 82χρονος, μαζί με την 92χρονη σύζυγό του και την 61χρονη κόρη τους, τραυμάτισαν τον ηλικιωμένο άνδρα χτυπώντας τον με το κοντάκι κυνηγετικού όπλου, το οποίο βρήκαν και πήραν από το σπίτι, ενώ παράλληλα χτύπησαν και τραυμάτισαν την 92χρονη σύζυγό του. Ο 82χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.
18 ΙουνίουΘέρμη, Θεσσαλονίκη: Νεκρός 60χρονος από άγνωστους
21 Ιουνίου Ρόδος Άγρια δολοφονημένη 61χρονη
21 Ιουνίου
Κομοτηνή: Δολοφονημένη 84χρονη από αγνώστους στο σπίτι της.
28 ΙουνίουΠαγκράτι: Δολοφονία 82χρονου από λαθροέποικους.
10 Ιουλίου
Φιλοθέη: Δολοφονία 68χρονης, από γεωργιανό κτήνος
14 Ιουλίου
Άγιος Παντελεήμονας: Δολοφονία 81χρονου. Πιθανότερος δράστης η αλλοδαπή γυναίκα που εργαζόταν στο σπίτι του από δημοκρατία της πρώην σοβιετίας
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τουρκία:5 δισ. δολάρια αποφέρει ετησίως η "βιομηχανία" της λαθρομετανάστευσης

Τουρκία:5 δισ. δολάρια αποφέρει ετησίως η "βιομηχανία" της λαθρομετανάστευσης


Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Επίκαιρα», πρόσφατη έκθεση της ίδιας της τουρκικής αστυνομίας, δείχνει ότι η «βιομηχανία» της λαθρομετανάστευσης αποφέρει ετήσια έσοδα που αγγίζουν τα 5 δισ. δολάρια. 

Τα κυκλώματα που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό, στα οποία φέρεται, μάλιστα, πως συμμετέχουν ακόμα και άνθρωποι των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών και της τουρκικής στρατοχωροφυλακής και αστυνομίας, είναι αναμεμειγμένα και στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. 

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επιβεβαιώνουν στα «Επίκαιρα» ότι επί της ουσίας το οργανωμένο έγκλημα στην Τουρκία είναι ενιαίο ως προς τη δομή και τη λειτουργία του. 

Πλέον, οι περισσότεροι λαθρομετανάστες φτάνουν στον Έβρο και όχι στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Η συνολική «ταρίφα» για τη διέλευση μπορεί να φτάσει και τα 5.000 ευρώ. Τα δύο μεγαλύτερα δίκτυα δουλεμπόρων έχουν τη βάση τους στην Κωνσταντινούπολη και τη Σμύρνη, ενώ οι «εγκέφαλοι» εντοπίζονται στην Άγκυρα και την υπόλοιπη τουρκική ενδοχώρα.

Στα ίδια κυκλώματα συμμετέχουν ακόμα και σκληροπυρηνικοί της μουσουλμανικής μειονότητας αλλά και χριστιανοί, οι οποίοι παραλαμβάνουν τους λαθρομετανάστες μόλις βρεθούν σε ελληνικό έδαφος.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr