Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

25 Φεβρουαρίου 2012

STRANGE SOUNDS - February 25

Την Ελλάδα εκτός ευρώ για το καλό της θέλει ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών

 
Την Ελλάδα εκτός ευρώ θέλει ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών
Η χώρα έτσι θα ξαναγίνει ταχύτερα ανταγωνιστική, δήλωσε 
 
Yπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη τάχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χανς-Πέτερ Φρίντριχ, υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο η οικονομία της χώρας θα είχε περισσότερες πιθανότητες να ξαναγίνει ανταγωνιστική.

«Δεν μιλώ για αποκλεισμό της Ελλάδας»
από την ευρωζώνη, διαβεβαίωσε ο Φρίντριχ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Der Spiegel, «αλλά να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε κίνητρα αποχώρησης τα οποία δεν θα μπορούσε να τα αρνηθεί», εξήγησε.

«Εκτός της νομισματικής ένωσης οι πιθανότητες να ξαναγίνει ανταγωνιστική η Ελλάδα είναι σίγουρα μεγαλύτερες από το αν μείνει στην ευρωζώνη»
, συνέχισε ο γερμανός υπουργός ο οποίος πρόσκειται στη Χριστιανοκοινωνική Ένωση (CSU), τη βαυαρέζικη πτέρυγα του κόμματος της καγκελαρίου Αγκελα Μέρκελ.

Η τελευταία, που έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη, αναμένεται ότι την Δευτέρα θα πάρει την έγκριση από τους βουλευτές της Μπούντεσταγκ για το δεύτερο πακέτο στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Στις αρχές Ιανουαρίου η Μέρκελ είχε εκφράσει την πρόθεσή της να παραμείνει η Ελλάδα στη ζώνη του ευρώ υπό τον όρο ότι θα εφαρμόσει δημοσιονομικές μεταρρυθμίσεις.

Βρήκαν βόμβα σε βαγόνι στον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω

 
Βρήκαν βόμβα σε βαγόνι στον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω
Ήταν προγραμματισμένη να εκραγεί όταν ο συρμός θα ετίθετο σε κίνηση - Ανοιχτός μετά τις 20:25 ο σταθμός του Αιγάλεω
 
Συναγερμός στην  Αντιτρομοκρατική  Υπηρεσία, το βράδυ του Σαββάτου, στο σταθμό του μετρό του Αιγάλεω μετά τον εντοπισμό ισχυρής εμπρηστικής βόμβας στο τελευταίο βαγόνι του συρμού που θα ξεκινούσε σε λίγη ώρα με κατεύθυνση το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο εμπρηστικός μηχανισμός αποτελείτο από ένα τετραλιτρο μπιτόνι βενζίνης, ρολόι  και ηλεκτρική σύνδεση κι ήταν προγραμματισμένη  να εκραγεί όταν ο συρμός ήταν σε κίνηση. Την βόμβα ανακάλυψε οδηγός του  συρμού, λίγο πριν αναχωρήσει από τον σταθμό. Σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις των πυροτεχνουργών η εμπρηστική βόμβα παρουσίαζε προβλήματα την συνδεσμολογία της.


Στην ΕΛ.ΑΣ. επικρατεί μεγάλη ανησυχία γιατί είναι η πρώτη φορά που επιδιώκεται βομβιστική επίθεση σε συρμό του Μετρό. Σημειώνεται ότι προ τετραετίας είχαν γίνει εμπρηστικές επιθέσεις σε ακινητοποιημένους συρμούς σε σταθμό του ΗΣΑΠ στην Κηφισιά.


Μετά τις 20:25 άνοιξε για το κοινό ο σταθμός του Αιγάλεω.

Ο κ. ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ και το Holocaust denial -ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ

ΕΧΟΜΕ (ΕΔΩ) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ Ο κ.  ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΔΕΙ ΟΡΚΟΝ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΗΝ Παγκόσμια Εβραϊκή Ένωση! ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ:

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ένωσης Ντέιβιτν Χάρρις δήλωσε: ''καλωσορίζουμε την στήριξη του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά στις βασικές αρχές''. Η ένωση συνάντησε τον Σαμαρά για πρώτη φορά πριν 20 χρόνια περίπου όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και υπάρχει επικοινωνία έκτοτε.
'' Είναι ευνόητο ότι είναι βαθιά ριζωμένη στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας και φυσικά της Νέας Δημοκρατίας η αντίθεση σε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού όπως είναι ο αντισημιτισμός και η άρνηση του ολοκαυτώματος'' πρόσθεσε ο Σαμαράς. ''Σχετικά με το θέμα, πρόκειται για κάτι περισσότερο από θεμελιώδεις αρχές του κόμματος. Πρόκειται για βαθιά ριζωμένες πολιτιστικές πεποιθήσεις στους έλληνες που περνάνε από γενιά σε γενιά.''

ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΩΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΟΝ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗ:

1. ΠΕΡΙ ΤΟΥ Holocaust denial :

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ Holocaust ΚΑΙ ΤΟ "ΜΟΛΟΓΑΤΕ" ?? ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ??? ΚΑΙ ΟΤΙ  Πρόκειται για βαθιά ριζωμένες πολιτιστικές πεποιθήσεις στους έλληνες που περνάνε από γενιά σε γενιά ???
ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΜΟΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΗΤΟ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΕΘΑ ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΛΥΣΣΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΑΣΙΔΗΛΟΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΑΡΤΥΡΗΜΕΝΟ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΗΣΥΧΙΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ Ο ΚΕΜΑΛ! ΕΔΩ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ??? ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΦΗΜΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ?? ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΕΠ' ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΣ ΠΕΡΙ "ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ": "ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ"!!! ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Πρόκειται για βαθιά ριζωμένες πολιτιστικές πεποιθήσεις στους έλληνες που περνάνε από γενιά σε γενιά ??? ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ Holocaust ??? ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ??? ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ "ΦΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟ", ή την "ΑΜΩΜΟ ΣΥΛΛΗΨΙ", που αν δεν το έλεγες έτσι σε τιμωρούσε ο δάσκαλος στο σχολείο ?? Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΟΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΗΓΗΣΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ???? Ή ΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ !!!!
ΟΜΩΣ, ΚΥΡΙΕ, ΣΑΜΑΡΑ, ΤΕΛΙΚΩΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ Holocaust ΚΑΙ ΤΟ "ΜΟΛΟΓΑΤΕ" ?? ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ?? ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ??? ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ! ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ! ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!!! ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ!!!  ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΜΟΛΟΓΑΤΕ" ?? ΔΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΓΗΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΑΣ ???? ΔΙΑΤΙ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΑΣ ΕΨΗΦΙΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ???
ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΛΕΓΟΜΕ: ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ (ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΕΩΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΛΩΣ …ΣΤΡΙΜΩΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ!) ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΤΟΠΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ! ΟΜΩΣ, ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ, ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΣΑΣ ΛΕΓΟΜΕ: ΕΜΕΙΣ, ΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΣΟΝ ΗΔΥΝΑΜΕΘΑ ΕΜΕΛΕΤΗΣΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ!!! ΔΙ' ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ!!! ΟΜΩΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ, ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ! ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ! ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΝ ΑΠΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΟΥΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩΜΕ ΜΙΑΝ ΕΡΕΥΝΑΝ ΕΠΙΤΟΠΙΟΝ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΙΝ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΥΛΗΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΜΕ ΕΓΚΥΡΩΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΝ ΚΟΙΝΟΝ --ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΜΙΑΝ ΤΟΙΑΥΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑΝ-- ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΗΤΟΥ Holocaust! 

2. ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ :

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ! ΑΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΡΑΙΟ, ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΙΣΟΥΜΕ!! ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΒΡΑΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ, ΡΟΤΣΙΛΔ, ΛΟΕΜΠ, ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ, ΛΑΖΑΡ (A PROPOS, ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΛΑΖΑΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠ' ΑΜΟΙΒΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΑΣ!), J.P. Morgan κ.ο.κ. κ.ο.κ. ΚΑΛΑ ΝΑΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΟΥΣ! ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΕΜΕΙΣ --ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ--  ΕΙΜΕΘΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1948 ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΝ!!! ΕΣΕΙΣ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΔΙΑ ΤΟ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙΝ ΝΑΝΑΙ Η ΘΕΣΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!
ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΜΕΘΑ!!! ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΔΟΥΜΕ ΔΙΟΛΟΥ CΑRTE BLANCHE ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ (ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ --ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ-- ΚΥΡΙΑ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑ ΜΑΘΗ, ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΔΕΙ ΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΤΗΣΙΩΣ !!!)! ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΘΑ ΟΞΕΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΩΡΙΔΟΣ ΤΗΣ ΓΑΖΗΣ!!! ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΑΝΤΙΤΙΘΕΜΕΘΑ ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΚΟΜΗΤΟΣ ΜΠΕΡΝΑΡΝΤΟΤΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΝΑΧΕΜ ΜΠΕΓΚΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙ ΙΡΓΚΟΥΝ!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΔΙΟΤΙ ΗΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΠΙΣΗΜΟΝ, ΟΠΩΣ Η ΑΝΑΤΙΝΑΞΙΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΔΑΥΪΔ" ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ! ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ! ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΦΩΣΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΑΒΕΡΤΑ-ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΙΔΗ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΦΙΛΟΥΡΙΔΙΑ!!! ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ  ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ 100%!!!!
ΕΣΕΙΣ, ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ ??? ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΓΕΙ Η ΒΑΣΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ή ΟΧΙ ???
---------------------------------------------

Τι έγραψε ο Σαμαράς στην Παγκόσμια Εβραϊκή Ένωση για τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη...



 Τι έγραψε ο Σαμαράς στην Παγκόσμια Εβραϊκή Ένωση για τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη...


Από τον Γιάννη Δαίδαλο
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR


Στην
ιστοσελίδα της η Παγκόσμια Εβραϊκή Ένωση γράφει:
Η Παγκόσμια Εβραϊκή Ένωση που ανησυχεί για την πρόσφατη αποδοχή/ενσωμάτωση δύο πολιτικών οι οποίοι είναι αντισημιτιστές στη Νέα Δημοκρατία, ένα από τα κομματα εξουσίας στην Ελλάδα, δέχθηκε τις διαβεβαιώσεις του αρχηγού του κόμματος Αντώνη Σαμαρά για την σθεναρή αντίθεση του κόμματος σε οποιαδήποτε....
εκδήλωση αντισημιτισμού ή ρατσισμού.
Οι δύο αμφιλεγόμενοι πολιτικοί, Μάκης Βορίδης και Άδωνης Γεωργιάδης, πρόσφατα παραιτήθηκαν από το πολύ δεξιό κόμμα ΛΑΟΣ. Σχεδιάζεται να είναι υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Απριλίου.
Ο Σαμαράς με μήνυμα του email στην Ένωση τονίζει ότι οι βασικές αξίες της Νέας Δημοκρατίας, όπως η κατάφωρη αντίθεση στον ρατσισμό, τον αντισημιτισμό και την άρνηση του ολοκαυτώματος, παραμένουν αμετάβλητες.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ένωσης Ντέιβιτν Χάρρις δήλωσε: ''καλωσορίζουμε την στήριξη του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά στις βασικές αρχές''. Η ένωση συνάντησε τον Σαμαρά για πρώτη φορά πριν 20 χρόνια περίπου όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας και υπάρχει επικοινωνία έκτοτε.
'' Είναι ευνόητο ότι είναι βαθιά ριζωμένη στη συνείδηση της ελληνικής κοινωνίας και φυσικά της Νέας Δημοκρατίας η αντίθεση σε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού όπως είναι ο αντισημιτισμός και η άρνηση του ολοκαυτώματος'' πρόσθεσε ο Σαμαράς. ''Σχετικά με το θέμα, πρόκειται για κάτι περισσότερο από θεμελιώδεις αρχές του κόμματος. Πρόκειται για βαθιά ριζωμένες πολιτιστικές πεποιθήσεις στους έλληνες που περνάνε από γενιά σε γενιά.''
Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες οικογένειες στην Ελλάδα που περηφανεύονται για ότι διέσωσαν Έλληνες Εβραίους κατά την γερμανική κατοχή. Γνωρίζω πολύ καλά ότι η οικογένειά μου ήταν μία από αυτές. Και αυτή η παράδοση της περηφάνειας μοιράζεται μεταξύ όλων των απλών ανθρώπων και όλων των πολιτικών ομάδων.''
----------------------------------
ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

Greece New Democracy Party Leader Reaffirms Opposition to Anti-Semitism, Holocaust Denial
February 24, 2012 – New York – AJC, concerned about the recent inclusion of two anti-Semitic politicians in Nea Dimokratia (New Democracy), one of Greece’s leading political parties, is gratified that party leader Antonis Samaras has reaffirmed his party’s firm opposition to any expression of anti-Semitism or racism.
The two controversial politicians, Makis Voridis and Adonis Georgiadis, recently resigned from the far-right Popular Orthodox Rally, or LAOS, and plan to run as Nea Dimokratia candidates in April's elections.
Samaras, in an email to AJC, stressed that Nea Dimokratia’s core values – total opposition to racism, anti-Semitism and Holocaust denial – remain unshakeable.
“We welcome the reaffirmation from Antonis Samaras of his party’s foundational values,” said AJC Executive Director David Harris. AJC first met Samaras over 20 years ago when he was foreign minister of Greece and has stayed in touch with him since.
“It is deep in the ideological DNA of the Greek society and, of course, Nea Dimokratia, to categorically oppose racism in all its forms, to strenuously oppose anti-Semitism and to strongly oppose all Holocaust denial,” Samaras wrote to AJC.  “As a matter of fact, these are more than party core values. These are deeply-rooted cultural premises, shared by the Greek people as a whole, from generation to generation.
“Today, there are hundreds of families in Greece, taking pride for rescuing Greek Jews during the Nazi occupation of our country. I know well since my family is one of them. And this tradition of pride is shared by people from all walks of life and of all political affiliations.”
-------------------------------------------
ΤΟ ΙΔΙΚΟΝ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟΝ-ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΣΑΜΑΡΑ, ΕΔΩ
------------------------------------------

Τι συμβαίνει με τα chemtrails?

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΜΑΣ ΛΕΓΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΟΤΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ CHEMTRAILS. ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΕΧΟΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟ http://hercolano2.blogspot.com/ (ΘΕΜΑ CHEMTRAILS), ΟΜΩΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο κ. Ν. ΚΑΥΣΑΡΟΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ!

Τι συμβαίνει με τα chemtrails; Συνέντευξη του Νίκου Κατσαρού.


Ο Νίκος Κατσαρός (φωτο κάτω) είναι χημικός και επιστημονικός συνεργάτης του «Δημόκριτου». Η συνέντευξη έγινε από τον Μηνά Παπαγεωργίου.
Αγαπητέ κ. Κατσαρέ, ξεκινώ αυτή τη συνέντευξη ζητώντας σας να μας εξηγήσετε με λίγα λόγια Τι ακριβώς είναι τα chemtrails ή αλλιώς οι χημικές ουρές που παρατηρούνται στον ουρανό.

Πέρα από στις συμβατικές ουρές που βλέπουμε από τα αεροπλάνα των αερογραμμών (contrails), οι οποίες και εξαφανίζονται μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά και αποτελούνται από κρυστάλλους υδρατμών που ελευθερώνονται από τις ουρές των αεροπλάνων, υπάρχουν και τα chemtrails, χημικές ουρές που ελευθερώνονται από αεροπλάνα τα οποία πετούν σε σχετικά χαμηλό ύψος. Αυτά τα αεροσκάφη συνήθως πετούν χωρίς διακριτικά και είναι τύπου ΚC 10 ή KC 135. Οι ουρές που ελευθερώνονται από τα αεροπλάνα αυτά είναι μεν λευκές, αλλά διαρκούν αρκετές ώρες και πολλές φορές απλώνονται σε ολόκληρο τον ουρανό. Επιπλέον, τα αεροπλάνα αυτά πολλές φορές πετούν σε χιαστί διαδρομές, κάτι που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Ετσι αυτές οι χημικές ουρές καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό για αρκετές ώρες.
Θα μπορούσατε να μας πείτε από πότε ξεκίνησε να παρατηρείται και να καταγράφεται το φαινόμενο των chemtrails ;

Ξεκίνησε να παρατηρείται και να καταγράφεται ως φαινόμενο από τις αρχές του 2000 σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μιλάω για καταγραφές με κοινά χαρακτηριστικά, δηλαδή την παρατήρηση εκπομπών των ουρών αυτών από τα αεροπλάνα του τύπου που ανέφερα προηγουμένως, την πτήση τους σε χαμηλό ύψος και το κυριότερο από όλα την παραμονή τους (σ.σ. των χημικών ουρών) στην ατμόσφαιρα για αρκετές ώρες.
Τις τελευταίες δεκαετίες τα chemtrails έχουν συνδεθεί με θεωρίες συνωμοσίας, που μιλούν για ψεκασμούς με σκοπό τον επηρεασμό της ανθρώπινης σκέψης και διάθεσης, του κλίματος κ.λπ. Ποια η άποψή σας για όλα αυτά; Εσείς θα αποκλείατε ένα τέτοιο ενδεχόμενο;

Μέχρι σήμερα καμία κυβέρνηση δεν έχει επίσημα παραδεχτεί την ύπαρξη των αεροπλάνων αυτών που εκπέμπουν τις χημικές ουρές. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους διεθνείς οργανισμούς είτε είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση είτε είναι ο Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών. Παρ’ όλα αυτά, έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι γίνονται πειράματα με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Να αναφέρουμε εδώ ότι οι ουρές αυτές περιέχουν σωματίδια από αλουμίνιο και βάριο. Η ηλιακή ακτινοβολία «χτυπά» πάνω σε αυτά τα σωματίδια και ανακλάται. Κατά συνέπεια εισέρχεται στην ατμόσφαιρα λιγότερη ηλιακή ακτινοβολία, γεγονός που προκαλεί μείωση της θερμοκρασίας. Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζεται το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Οπότε κάποιος μπορεί να υποστηρίξει δικαιολογημένα ότι όλα αυτά γίνονται ανεπίσημα για το καλό της ανθρωπότητας, με σκοπό να περιοριστεί η κλιματική αλλαγή και να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Εδώ όμως υπάρχουν δύο βασικές αντιρρήσεις. Η μία είναι; Γιατί δεν τα δημοσιοποιούν σε ολόκληρη την επιστημονική κοινότητα, έτσι ώστε ο κάθε επιστήμονας και η κάθε ερευνητική ομάδα να βοηθήσουν ή να συμμετέχουν με όποιον τρόπο μπορούν; Και η δεύτερη: Γιατί δεν γνωστοποιούν τις προθέσεις τους και σε ολόκληρο τον κόσμο, δεδομένου ότι πρέπει να γνωρίζουμε ότι αυτό γίνεται για τον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να περιορίσουν και τα σενάρια συνωμοσίας που κυκλοφορούν γι’ αυτή τον υπόθεση;
Το θέμα έφτασε στο παρελθόν και στην Ευρωβουλή, μέσω ερώτησης που κατέθεσε Ολλανδός ευρωβουλευτής στον επίτροπο Περιβάλλοντος, που ήταν τότε ο κύριος Δήμας. Ο κ. Δήμας απάντησε τότε ότι υπάρχουν καταγραφές του φαινομένου, παρ’ όλα αυτά δεν γνωρίζουμε ακριβώς από πού προέρχεται. Ερωτήσεις υπέβαλαν επίσης και τα κόμματα της αντιπολίτευσης στο Ελληνικό Κοινοβούλιο πριν από μερικά χρόνια. Οι ερωτήσεις απευθύνθηκαν προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το υπουργείο Ανάπτυξης και το υπουργείο Περιβάλλοντος. Οι απαντήσεις τους ήταν του τύπου «δεν γνωρίζουμε», «δεν συμβαίνουν αυτά τα φαινόμενα», αλλά χωρίς να τεκμηριώνουν τίποτα περισσότερο. Εδώ όμως υπάρχει μια πραγματικότητα την οποία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Τέλος, να αναφέρω ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε πως το θέμα αυτό συζητείται, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδα, ακόμα και μέσα στην πανεπιστημιακή κοινότητα σε πολλά μέρη του κόσμου.
Προηγουμένως κάνατε λόγο για κάποια στοιχεία με τα οποία βομβαρδίζεται η ατμόσφαιρα. Ακόμα και αν όντως οι συγκεκριμένοι ψεκασμοί γίνονται με σκοπό την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου, θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν ο «ψεκασμός» με αυτού του είδους τα στοιχεία μπορεί να επηρεάσει τον ανθρώπινο ψυχισμό. Και αν ναι, με ποιον τρόπο;

Οπωσδήποτε επηρεάζει την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον. Δεδομένου ότι τόσο το αλουμίνιο και ιδιαίτερα το βάριο είναι ισχυρά νεκροτοξικά. Επομένως, κάποια στιγμή, τα σωματίδια αυτά θα φτάσουν από την ατμόσφαιρα και στο έδαφος. Θα περάσουν στην τροφική αλυσίδα, στον υδροφόρο ορίζοντα και από εκεί θα προκαλέσουν βλάβες στο περιβάλλον, θα επηρεάσουν το οικοσύστημα, αλλά κυρίως και την ανθρώπινη υγεία. Για αυτό ίσως έχουν αφήσει να διαρρεύσει ότι μαζί με το αλουμίνιο και το βάριο υπάρχει και μια συνθετική ύλη, η οποία διατηρεί στην ατμόσφαιρα τα στοιχεία αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην πρώτη σας απάντηση αναφερθήκατε σε κάποιους συγκεκριμένους τύπους αεροσκαφών. Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχουν φωτογραφηθεί τα συγκεκριμένα αεροσκάφη και αν ναι, τι ακριβώς φημολογείται σχετικά με την προέλευσή τους.

Σαφέστατα και έχουν φωτογραφηθεί. Στο Διαδίκτυο, τόσο σε ιστοσελίδες όσο και σε blogs μπορεί κανείς να βρει εκατοντάδες φωτογραφίες από αυτά τα αεροσκάφη, καθώς και από τις ουρές τις οποίες αφήνουν. Το αεροπλάνα αυτά πετούν χωρίς διακριτικά, έχουν λευκό χρώμα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει εξακριβωθεί από πού απογειώνονται και πού προσγειώνονται. Πριν από μερικούς μήνες, κάποιοι ανέφεραν ότι απογειώνονται από στρατιωτικά αεροδρόμια και προσγειώνονται σε στρατιωτικά αεροδρόμια, οπότε δεν είναι και απαραίτητο να δημοσιοποιούν τις διαδρομές πτήσεών τους.

Τον Μάρτιο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε παρουσία σας μια ημερίδα με διεθνή συμμετοχή για τα chemtrails στο νησί της Αίγινας. Το θέμα αυτό συζητήθηκε πρόσφατα και σε ένα διεθνές συνέδριο στην Καλιφόρνια. Θα μπορούσατε να μας μεταφέρετε το κλίμα από όλες αυτές τις συζητήσεις;

Θα έλεγα ότι το κύριο θέμα συζήτησης όλων αυτών των συναντήσεων (αλλά και της Διεθνούς Διάσκεψης για την Κλιματική Αλλαγή στην Κοπεγχάγη) ήταν η Γεωμηχανική.
Η Γεωμηχανική είναι ένας καινούργιος τομέας της τεχνολογίας και της επιστήμης, που προτείνει προγράμματα σε παγκόσμια κλίμακα για την αντιμετώπιση φαινομένων που απασχολούν ολόκληρο τον πλανήτη. Θα αναφέρω ένα παράδειγμα: Ένα αντικείμενο της Γεωμηχανικής είναι να αντιμετωπίσει το φαινόμενο του Θερμοκηπίου. Η Γεωμηχανική έχει ως πατέρα της τον Edward Teller, ο οποίος είναι ο πατέρας της υδρογονοβόμβας. Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘60-70, αλλά και πολύ πρόσφατα, στη δεκαετία του ‘90, πρότεινε σε Αμερικανούς προέδρους ότι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, βομβαρδίζοντας την ατμόσφαιρα με σωματίδια τα οποία θα ανακλούσαν την ηλιακή ακτινοβολία. Έκτοτε άρχισε να αναπτύσσεται αυτός ο κλάδος της επιστήμης της Γεωμηχανικής, που προσπαθεί με διάφορους τρόπους να αντιμετωπίσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου και όχι μόνο.
Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Paul Crutzen (είχε πάρει το Νόμπελ χημείας το 1986, ανακαλύπτοντας την τρύπα του όζοντος) πρότεινε κάτι παρόμοιο με αυτό που συμβαίνει με τα chemtrails. Είπε δηλαδή ότι αν εκπέμψουμε σωματίδια στην ατμόσφαιρα, σε αρκετά μεγάλο ύψος, πάνω στα οποία θα πέσει η ηλιακή ακτινοβολία, τότε θα εισέλθει λιγότερη ακτινοβολία στην ατμόσφαιρα και θα αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Έκανε μάλιστα και έναν ενδιαφέροντα παραλληλισμό με ένα φαινόμενα που παρατηρήθηκε στην έκρηξη του ηφαιστείου Pinatubo στις αρχές πις δεκαετίας του ‘90.
Μία ακόμα ενδιαφέρουσα άποψη ανήκει στον υπουργό Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών, τον Steven Chu (επίσης Νομπελίστας), ο οποίος και πρότεινε να βαφτούν οι στέγες των σπιτιών λευκές ιδιαίτερα στις περιοχές της Μεσογείου και στις περιοχές που είναι κοντινότερα στον ισημερινό, ώστε να ανακλάται μεγαλύτερο ποσοστό ηλιακής ενέργειας και να αντιμετωπιστεί τα φαινόμενο του θερμοκηπίου.
Υπάρχουν λοιπόν διάφορες λύσεις που έχουν προταθεί από τον κλάδο της επιστήμης που ονομάζεται Γεωμηχανική. Αυτές οι λύσεις όμως δεν αντιμετωπίζουν το φαινόμενο της αύξησης της θερμοκρασίας, της αύξησης των εκπομπών λόγω του διοξειδίου του άνθρακα, αλλά μας δίνουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε προσωρινά τα προβλήματά μας, δίχως να λύνουμε το θέμα. Διότι κανείς από αυτούς δεν στέκεται στα ότι η αύξηση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα κάποια στιγμή θα επηρεάσει οπωσδήποτε και το περιβάλλον και την υγεία και ολόκληρα τα οικοσυστήματα.
Γι’ αυτό είμαι ριζικά αντίθετος με τις μεθοδεύσεις αυτές της Γεωμηχανικής. Πιστεύω ότι η επιστημονική κοινότητα στην Ελλάδα και παγκοσμίως πρέπει να πάρει μια πολύ αυστηρά και σοβαρή θέση ενάντια στις λύσεις που προτείνει η Γεωμηχανική, διότι αυτές οι λύσεις είναι προσωρινές και επηρεάζουν αρνητικά τόσο το περιβάλλον όσο και την ανθρώπινη υγεία και τα οικοσυστήματα.
Ξαναγυρίζουμε λίγο στην Ελλάδα και στο θέμα των chemtrails. Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχουν επικοινωνήσει μαζί σας πολίτες ή συγκεκριμένοι φορείς μεταφέροντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους για το συγκεκριμένο θέμα.

Έχουν επικοινωνήσει και συνεχίζουν να επικοινωνούν μαζί μου πάρα πολλοί άνθρωποι από όλα την Ελλάδα, σχεδόν από κάθε περιοχή τας χώρας. Οι άνθρωποι αυτοί αναφέρουν πως παρατηρούν αεροψεκασμούς που δεν έχουν καμία σχέση με τους ψεκασμούς που γίνονται πάνω από γεωργικές εκτάσεις. Κάνουν λόγο για πτήσεις πάνω από κατοικημένες περιοχές και μάλιστα πριν από μερικούς πραγματοποιήθηκε μια συνάντηση στον Βόλο γι’ αυτό ακριβώς το ζήτημα, με τη συμμετοχή πάνω των 300 ατόμων.
Οι περισσότεροι από τους μάρτυρες αναφέρουν ότι μετά την παρατήρηση αυτών των αεροψεκασμών εμφανίζουν πόνους στις κλειδώσεις, έχουν πονοκεφάλους, ζαλάδες, αδιαθεσίες κ.λπ. Θα ήθελα να αναφέρω ένα επίσημα καταγεγραμμένο γεγονός, το οποίο και έλαβε χώρο στις αρχές του 2000 σε μια μικρή πόλη του Καναδά 3.500 κατοίκων που ονομάζεται Espanola. Μετά από κάποιους αεροψεκασμούς που πραγματοποιήθηκαν πάνω από την πόλη, το σύνολο σχεδόν του πληθυσμού εμφάνισε συμπτώματα από μια παράξενη ίωση-γρίπη. Αμέσως κλήθηκαν οι Αρχές Υγείας του Καναδά. Οι ειδικοί εξέτασαν τους κατοίκους και πράγματι διαπίστωσαν και κατέγραψαν στην έκθεσή τους ότι το 90% των κατοίκων της μικρής αυτής πόλης είχε εμφανίσει συμπτώματα κάποιας παράξενης ίωσης. Ουδέποτε είπαν από πού προήλθε και τι ακριβώς συνέβη.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν εσείς προσωπικά ό κάποιος φορέας που συνδέεται ίσως με την Ένωση Ελλήνων Χημικών σκοπεύει ή έχει τα περιθώρια να προχωρήσει στη δημοσίευση κάποιας επίσημης έκθεσης πάνω σε αυτό το θέμα. Πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο;

Για να κατατεθεί μια τέτοια έκθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί από κρατικό φορέα, έτσι ώστε να θεωρηθεί αξιόπιστη. Δεν μπορεί ένας οποιασδήποτε ερευνητής ή ερευνητική ομάδα (όσο αξιόλογοι και αν θεωρούνται) να κάνουν τέτοιου είδους πειράματα κι αυτά να αποκτήσουν αυτόματα το χαρακτήρα του έγκυρου. Πρέπει τουλάχιστον να υπάρχει η συμμετοχή και του κρατικού φορέα.

Εάν και εφόσον λοιπόν κάτι τέτοιο επιτευχθεί, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί μετά;

Η ερευνητική ομάδα πρέπει να συλλέξει δείγματα, κατά προτίμηση από την ατμόσφαιρα, αμέσως μετά την πτήση τέτοιου είδους αεροσκαφών ψεκασμού. Το ίδιο ακριβώς θα πρέπει να κάνει και ο κρατικός φορέας. Στη συνέχεια τα δείγματα πρέπει να αναλυθούν εκατέρωθεν και να συγκρίνουν τα αποτελέσματα. Τότε μόνο η συμμετοχή της ερευνητικής ομάδας θα θεωρηθεί αξιόπιστη. Γιατί εάν πάρω π.χ. «εγώ», ανεξάρτητα, δείγματα από το έδαφος, θα πουν ότι αυτός «έβαλε λίγο παραπάνω αλουμίνιο», κάποιος άλλος θα πει «έβαλε λίγο βάριο» κ.ο.κ.
Στις ΗΠΑ διενεργήθηκαν τέτοιες έρευνες από σοβαρά πανεπιστήμια. Πραγματοποίησαν πτήσεις αμέσως μετά την παρατήρηση αεροψεκασμών, συνέλεξαν σε φίλτρα τον αέρα και τη σκόνη και διαπίστωσαν αυξημένη συγκέντρωση αλουμινίου και βαρίου.

Κύριε Κατσαρέ, μετά το τέλος του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου απαγορεύτηκαν τα χημικά και βιολογικά όπλα που στρέφονταν κατά του ανθρώπου. Θεωρείτε ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου ο κανόνας αυτός επανεξετάζεται, έστω και με αυτόν τον αθόρυβο και σιωπηλό τρόπο;

Είμαι βέβαιος ότι κανόνας αυτός επανεξετάζεται αθόρυβα και σιωπηλά. Ας μην ξεχνάμε τι έγινε κατά τα διάρκεια και του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, όπου και είδαμε τα αποτελέσματα τας χρήσης της ατομικής βόμβας. Επίσης, στην περίοδο του Ψυχρού Πολέμου τη χρήση των χημικών και βιολογικών όπλων... Είμαι σίγουρος ότι και τώρα ετοιμάζουν τα όπλα τας μαζικής καταστροφής της επόμενης γενιάς, τα οποία δεν πρόκειται να είναι ούτε πυρηνικά ούτε χημικά ή βιολογικό. Πιστεύω ότι πρόκειται να δούμε όπλα που θα έχουν τα δυνατότατα να αλλάζουν το κλίμα.
Και γίνομαι πιο συγκεκριμένος. Σκεφτείτε να διεξήγαμε ως χώρα πόλεμο με την Βουλγαρία και να κατορθώναμε επί ένα μήνα να πέφτουν καταρρακτώδεις βροχές εκεί. Θα είχε πλημμυρίσει ολόκληρη η χώρα τους και θα είχαν παραδοθεί Χωρίς να υπάρχει ανάγκη να μεταβούν δικά μας στρατεύματα εκεί. Το ίδιο θα συνέβαινε εάν η μεταβολή του κλίματος αφορούσε μια ξηρασία. Τέτοιου είδους πειράματα αποβλέπουν στην αλλαγή του κλίματος. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και τα chemtrails, διότι κατά κάποιον τρόπο σε αυτό αποβλέπουν, δηλαδή στην αλλαγή του κλίματος.
Αξίζει να υπενθυμίσω στους αναγνώστες σας ότι στις ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα στην Αλάσκα έχουν εγκαταστήσει κεραίες που μεταφέρουν μικροκύματα υψηλής και χαμηλής συχνότητας.
Αυτά τα μικροκύματα διασχίζουν την ατμόσφαιρα, ανοίγουν την ιονόσφαιρα, με αποτέλεσμα φορτισμένα σωματίδια να εισέρχονται στη Γη, και έχουν τα δυνατότατα να προκαλέσουν βραχυκυκλώματα σε αυτοκίνητα, σε αεροπλάνα, σε τρένα, σε πλοία κ.ά. Έτσι μια ολόκληρη πόλη ή και χώρα αδρανοποιείται, από τη στιγμή που τα φορτισμένα σωματίδια από την ιονόσφαιρα εισέρχονται στη Γη. Αυτού του είδους τα πειράματα γίνονται στο πλαίσιο του προγράμματος HAARP.
Παρόλο που επίσημα αναφέρεται ότι τα πειράματα αυτά γίνονται για να βελτιωθούν οι επικοινωνίες μεταξύ των υποβρυχίων σε μεγάλο βάθος ή οι επικοινωνίες μέσα στη γη σε βαθιά ορύγματα, κανείς δεν αποκλείει ότι γίνονται και πειράματα έστω για τη μερική μεταβολή του κλίματος. Όμως το άρθρο 6 των Ηνωμένων Εθνών απαγορεύει να γίνονται πειράματα τα οποία αποβλέπουν στην αλλαγή του κλίματος κι αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται με κάποια μυστικότατα αυτού του είδους οι προσπάθειες.
Έτσι λοιπόν τα καινούργια όπλα μαζικής καταστροφής που θα δούμε τα επόμενα χρόνια θα είναι όπλα μεταβολής του κλίματος. Ας μην ξεχνάμε ότι κατά καιρούς έχουν παρουσιαστεί επίσημες εκθέσεις συμβούλων των Αμερικανών προέδρων (όπως του Μπρεζίνσκι), σύμφωνα με τις οποίες προσπαθούν να επηρεάσουν όχι μόνο το κλίμα αλλά ακόμα και την ανθρώπινα συμπεριφορά.

Από το περιοδικό «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ» - ένθετο της εφημερίδας ‘Ελεύθερος Τύπος’, τεύχος 25, 23 Σεπτεμβρίου 2010.
----------------------------

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - ΣΩΣΤΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΟΙ ΣΠΕΙΡΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ!

Eξαρθρώθηκαν σπείρες αλλοδαπών που δρούσαν ανά την χώρα
25-02-2012 10:53:27

Δυο Ρώσοι ηλικίας 37 και 36  χρόνων και μια 41χρονη ομοεθνής τους αποτελούσαν την σπείρα που είχε γίνει εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες εξοχικών στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου. Τους τελευταίους τρεις μήνες, όπως αποδείχθηκε, είχαν διαρρήξει τέσσερα εξοχικά στις περιοχές Λόγγο, Ροδοδάφνη, Τέμενη και Βαλιμίτικα. Όμως, τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή τους δείχνουν ότι είχαν διαπράξει πολύ περισσότερες κλοπές.
      
Οι πληροφορίες που είχαν οι άνδρες της Ασφαλείας Αιγίου σε συνδυασμό με τα ευρήματα από τα σπίτια που χτύπησε η σπείρα, τους οδήγησαν στα ίχνη των τριών αλλοδαπών. Κατά την αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία τους , βρέθηκαν πλήθος ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ορισμένες από τις οποίες αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους ενώ αναζητούνται οι κάτοχοι των υπολοίπων. Βρέθηκαν, ακόμη, μια πινακίδα κυκλοφορίας που είχε κλαπεί στο Αίγιο και πολλά διαρρηκτικά εργαλεία. Σε βάρος των τριών Ρώσων σχηματίστηκε δικογραφία που εστάλη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αιγίου.
  
Τα σπίτια μιας 37χρονης από το οποίο έκλεψε χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ και μιας 70χρονης στο οποίο δεν βρήκε κάτι να αρπάξει, διέρρηξε μέσα σε λίγη ώρα ένας 25χρονος στη Λάρισα. Όταν συνελήφθη είχε πάνω του ηρωίνη βάρους 3,9 γραμμαρίων και 1.254,30 ευρώ, ενώ στην κατοικία του βρέθηκαν ένα στιλέτο, ρολόγια και κοσμήματα που ερευνάται η προέλευσή τους.

Την στιγμή που φόρτωναν στο αυτοκίνητό τους διάφορα εργαλεία αξίας 300 ευρώ τα οποία είχαν κλέψει από τη μονοκατοικία ενός 82χρονου στο Αγρίνιο, συνελήφθησαν δυο ντόπιοι ηλικίας 22 και 21 χρόνων και μια 21χρονη από το Αιτωλικό. Όμως, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ακόμη μπαταρίες αυτοκινήτων και ντεπόζιτα γεμάτα βενζίνη και η Αστυνομία ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.
    
Τα θερμοκήπια της Πέλλας είχαν βάλει στο μάτι δυο Βούλγαροι ηλικίας 34 και 25 χρόνων, που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που τρύπωναν στο φυτώριο ενός 24χρονου στον Μυλότοπο Γιαννιτσών. Στο ΙΧ αυτοκίνητό τους ένα αγροτικό μηχάνημα, το οποίο είχαν κλέψει νωρίτερα από το θερμοκήπιο ενός 61χρονου!
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
----------------------------------------------

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΝ - Σταύρος Λυγερός - Αγορά χρόνου, όχι λύσης

ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟΝ ΤΟΥ κ. Σ. ΛΥΓΕΡΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΝ 2!
 

Αγορά χρόνου, όχι λύσης
Tου Σταυρου Λυγερου

Ο ελληνικός λαός έχει για τα καλά εισέλθει στον δρόμο που επέλεξαν γι’ αυτόν, αφενός η τρόικα κι αφετέρου η άρχουσα τάξη. Είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή. Εάν το νέο πρόγραμμα αποτύχει, η Ελλάδα θα καταστεί για δεκαετίες έρμαιο των δανειστών της. Μπορεί η κυβέρνηση Παπαδήμου να μην το λέει, αλλά η χώρα έχει παραιτηθεί από την ασυλία που –σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο– απολαμβάνει κάθε κυρίαρχο κράτος έναντι όσων κατέχουν ομόλογα. Με άλλα λόγια, το ελληνικό χρέος είναι πια καθ’ ολοκληρίαν ουσιαστικά ενυπόθηκο.

Ο κυβερνητικός συνασπισμός αποφεύγει όλο αυτό το διάστημα να στηρίξει θετικά την κρίσιμη πολιτική επιλογή του. Απέφυγε επιμελώς να δώσει τεκμηριωμένες διαβεβαιώσεις ότι το νέο πακέτο (PSI, νέα δανειακή σύμβαση και νέο Μνημόνιο) μπορεί να ξαναστήσει την οικονομία στα πόδια της. Ολη η προπαγανδιστική δύναμη πυρός των υποστηρικτών του νέου Μνημονίου χρησιμοποιήθηκε για να πείσει την κοινή γνώμη ότι η άρνηση του νέου πακέτου θα ισοδυναμούσε με καταστροφή. Στο πλαίσιο αυτής της εκστρατείας περίσσεψαν η άκρατη κινδυνολογία, οι αντιαισθητικές υπερβολές, οι μισές αλήθειες, αλλά και τα εξόφθαλμα ψεύδη.

Η κυρίαρχη ρητορική περί μονοδρόμου, όμως, έχει μία βάση. Οχι, επειδή αντικειμενικά δεν υπάρχει άλλος δρόμος σε σχέση με το εθνικό συμφέρον, αλλά επειδή είναι μονοδρομισμένοι αυτοί που βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας. Προϋπόθεση για να αποδώσει μια πολιτική είναι αυτοί που την εφαρμόζουν να την πιστεύουν και να είναι διατεθειμένοι να την προωθήσουν, χειριζόμενοι δημιουργικά τα όποια προβλήματα ανακύπτουν. Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν έχει κρύψει ότι τη μόνη πολιτική που μπορεί να υπηρετήσει είναι η πολιτική του Μνημονίου. Ακόμα και εάν υποχρεωνόταν από τις εξελίξεις να εφαρμόσει μια άλλη πολιτική, το πιθανότερο είναι ότι με τη στάση της θα επέφερε την καταστροφή που είχε προαναγγείλει.

Εχει σημασία να υπογραμμισθεί ότι όταν θα ολοκληρωθεί το PSI, η σύνθεση των δανειστών μας θα έχει αλλάξει ριζικά. Οι ιδιώτες θα κατέχουν αρκετά λιγότερο από το 20% του συνολικού ελληνικού χρέους. Το υπόλοιπο θα είναι κυρίως προς τις χώρες-μέλη της Ευρωζώνης και προς το ΔΝΤ. Αυτό σημαίνει ότι εάν η Ελλάδα φθάσει στο σημείο να μην μπορεί να πληρώσει θα είναι και νομικά και πολιτικά απροστάτευτη.

Προς το παρόν, οι δανειστές είναι εξασφαλισμένοι. Το νέο δάνειο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για να πληρώνονται κανονικά οι δανειστές. Για τον ίδιο λόγο θα διατίθεται και ένα μέρος των δημοσίων εσόδων. Με άλλα λόγια, το κράτος πρέπει να εισπράττει από την οικονομία περισσότερα απ’ όσα χρειάζεται για να χρηματοδοτήσει τις δημόσιες δαπάνες. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με δεδομένη τη βύθιση της οικονομίας στον φαύλο κύκλο της ύφεσης και τον πολλαπλασιασμό των οικονομικών και κοινωνικών ερειπίων, η παραγωγή πρωτογενούς πλεονάσματος θα καταστεί σισύφειο έργο. Με το νέο πακέτο η Ελλάδα αγόρασε πανάκριβα χρόνο, αλλά όχι λύση στο πρόβλημά της.
------------------------------------------
ΣΥΝΑΦΩΣ:

 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Οταν... μας επέβαλλαν το βρετανικό δίκαιο
Της Ζέζας Ζήκου

Tο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους μέσω της διαδικασίας του PSI, ανέδειξε την κραυγαλέα αδυναμία της ελληνικής πλευράς στις διαπραγματεύσεις. Οι ξένες τράπεζες (δηλαδή οι ιδιώτες επενδυτές του PSI) που κατέχουν «κουρέψιμα» ελληνικά ομόλογα απαίτησαν και πέτυχαν την υπαγωγή των νέων ομολόγων στο βρετανικό δίκαιο. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωνε με υπερφίαλο ύφος πως διαπραγματεύεται σκληρά την υπαγωγή του χρέους μας στο ελληνικό δίκαιο. Είναι προφανές ότι οι τράπεζες δεν ήθελαν να χάσουν τίποτε με το εθελοντικό «κούρεμα» ούτε να ρισκάρουν οποιαδήποτε μέλλουσα αναδιάρθρωση σε περίπτωση χρεοκοπίας της ελληνικής οικονομίας ή επιστροφής στη δραχμή όπως με επιμονή προβλέπει ο πολύς Νουριέλ Ρουμπινί. Οι δηλώσεις του στον Αλέξη Παπαχελά είναι χαρακτηριστικές.

Χθες, υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, για τους «κανόνες τροποποιήσεως τίτλων, εκδόσεως ή εγγυήσεως του ελληνικού Δημοσίου με συμφωνία των ομολογιούχων» -το PSI- έχοντας συζητηθεί στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, χωρίς ενδοιασμούς παρά μόνο από την Αριστερά!

Oι ξένες τράπεζες απαίτησαν ως εγγύηση τη δυνατότητα κατάσχεσης κρατικής περιουσίας της Ελλάδας - διότι αυτή τη δυνατότητα προσφέρει το βρετανικό δίκαιο. Aντιθέτως, το εθνικό και εν μέρει το διεθνές δίκαιο προστατεύουν τα κρατικά περιουσιακά στοιχεία. Η ελληνική πλευρά έπεσε στην παγίδα της απειλής μη βιωσιμότητας του χρέους και του επαπειλούμενου κινδύνου να χρεοκοπήσει ατάκτως η Ελλάδα.

Ετσι, δυστυχώς, απέτυχε η κυβέρνηση Παπαδήμου να επιτελέσει τη σπουδαία αποστολή της υπεράσπισης του εθνικού συμφέροντος στη ζωτικής σημασίας περίπτωση της αναδιάρθρωσης του χρέους (PSI) και να μην υποθηκεύσει το μέλλον. Η ζημία που έχει υποστεί η χώρα είναι ήδη τεράστια.

-------------------------------------

Η φαρσοκωμωδία με τον άγνωστο εκατομμυριούχο βουλευτή


 
Αποκάλυψη τώρα
Θυμίζει φαρσοκωμωδία αυτή η ιστορία με τον/την άγνωστο/η εκατομμυριούχο βουλευτή που τον ψάχνει όλη η Βουλή για να αποσείσει ένα ακόμα γενικευμένο κλίμα αγανάκτησης κατά του πολιτικού συστήματος. Καλώς ή κακώς στις μέρες που ζούμε, το νόμιμο δεν είναι και ηθικό. Δεν μπορείς να καλείς τους ανασφαλείς πολίτες που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό ή τα έκρυψαν στα σεντούκια τους να τα επιστρέψουν και να αφήνεις ένα βουλευτή, που υποτίθεται ότι έχει εκλεγεί για να προστατεύει το γενικότερο συμφέρον, να σκέφτεται πρώτα την τσέπη του.

Όταν, δικαίως ή αδίκως, συνολικά το πολιτικό σύστημα έχει απαξιωθεί στη συνείδηση της πλειονότητας των πολιτών, οι ίδιοι οι βουλευτές έχουν καθήκον να προασπίσουν την τιμή τους. Δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από ψευδοπροβλήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων, ούτε να σφυρίζουν αδιάφοροι. Σε τελική ανάλυση, η χώρα δεν αντέχει μια ακόμα δόση αναξιοπιστίας και κουκουλώματος. Οι ίδιοι οι βουλευτές οφείλουν να κατανοήσουν ότι δεν έχουμε να κάνουμε με ένα ακόμα κυνήγι μαγισσών, αλλά με τη στοιχειώδη αυτοπροστασία τους. Αρκετό κόστος έχουν πληρώσει με τις παλινωδίες και τις ρουσφετολογικές πρακτικές τους.

Και επί τη ευκαιρία: Δεν μπορείς να ομνύεις συνεχώς στη διαφάνεια και να αποκρύπτεις τα πόθεν έσχες των πολιτικών. Γιατί με το άλλοθι της προστασίας των προσωπικών δεδομένων, έχουν εξαφανιστεί από την ιστοσελίδα της Βουλής τα περιουσιακά στοιχεία νυν και πρώην βουλευτών.

Στιγμιαία δημοσιοποίηση, εξ όσων γνωρίζουμε δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα.
-----------------------------------------
 
Και λίγα ακούτε κύριοι βουλευτές
Ούτε ένας βουλευτής, ούτε ένας υπουργός, δεν πρέπει να παραπονεθεί ξανά για τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούν κατά καιρούς οι πολίτες εναντίον τους. Ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζονται την τελευταία εβδομάδα τα ζητήματα των τραπεζικών λογαριασμών τους, δικαιολογεί ακόμη και τις κακόπιστες επιθέσεις.

Βρέθηκε ένας δικαστικός να αποκαλύψει ότι ένας βουλευτής έβγαλε στο εξωτερικό ένα εκατομμύριο ευρώ, την ώρα που παιζόταν η χρεοκοπία της χώρας. Κι αντί η Βουλή να απαιτήσει την άμεση δημοσιοποίηση του ονόματός του για να μην κηλιδώνονται αδίκως οι υπόλοιποι 299, παίζεται εδώ και τρεις μέρες ένα παιχνίδι συγκάλυψης στο οποίο σπεκουλάρουν όλοι οι πονηροί πολιτευτές διαδίδοντας ότι την «απρέπεια» την έκανε ο τάδε ή ο δείνα πολιτικός τους αντίπαλος.

Την Παρασκευή ο υπουργός Οικονομικών αποκαλύπτει στη Βουλή, ότι την «απρέπεια» αυτή, δεν την έκανε μόνο ένας.


Πολλοί άλλοι βουλευτές έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό – άλλοι με το όνομά τους κι άλλοι με ονόματα συγγενών τους- φοβούμενοι μην χάσουν τις αποταμιεύσεις τους την ώρα της κρίσης.


Και διαβιβάζει τον σχετικό κατάλογο στη Βουλή. Αλλά ούτε κι αυτός ο κατάλογος δίδεται στην δημοσιότητα, γιατί υποτίθεται ότι θα πρέπει να ελεγχθεί προηγουμένως από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Και ξαναρχίζει ένα γαϊτανάκι φημών, διαδόσεων και αχαλίνωτης συκοφάντησης πολιτικών, πυροδοτώντας άλλο ένα κύμα κριτικής για όλα ανεξαιρέτως τα μέλη του Κοινοβουλίου. Το οποίο αυτή τη φορά είναι απολύτως δικαιολογημένο.


Με λίγα λόγια: Με τα μυαλά που συνεχίζετε και κουβαλάτε κύριοι βουλευτές, και λίγα ακούτε… 
--------------------------------------

Weekly Report On Israeli Human Rights Violations in the Occupied Palestinian Territory (16 – 22 Feb. 2012)

Obama Lawyer: No Court Can Challenge Extrajudicial Execution at President’s Whim

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΣΚΑΛΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΔΕΛΥΡΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ! Extrajudicial Execution = ΦΟΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ!!!!

http://hercolano6.blogspot.com/2012/02/obama-lawyer-no-court-can-challenge.html
----------------------------------------

Iraq snapshot - February 23, 2012