Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

9 Ιουλίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ κ. ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΚΑΝΩΤΑΤΟ κ. ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!! ΟΣΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΡΔΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΑΣ ΤΟΥ!!! ΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΥΤΗ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ, ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΜΙΜΗΣΗ ΠΑΣΟΚ!!!
ΕΤΣΙ, ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΛΙΒΥΗ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΔΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΦΡΟΝΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ!!!


In Benghazi on Sunday, Turkish Foreign Minister Ahmet Davutoglu offered the rebels official recognition [AFP]

Turkey has extended official recognition to Libya's rebels and offered at least $200 million in aid as part of a diplomatic shift away from the regime of longtime leader Muammar Gaddafi.
Ahmet Davutoglu, the Turkish foreign minister, met with rebel leaders in Benghazi during a one-day visit to the country on Sunday. He said his country now recognised the opposition National Transitional Council (NTC) as the legitimate representative of the Libyan people.
At the same time, Turkey officially withdrew its ambassador from Tripoli. Salim Levent Sahinkaya had left the Libyan capital in March due to the fighting and had not returned or been replaced.
Turkey has long maintained business ties with Gaddafi's Libya and initially expressed disapproval for NATO air strikes that sought to halt a regime advance on the rebel-held east. But since that campaign began, Turkey has distanced itself.
Speaking to reporters on Sunday, Davutoglu called Libya a "rising star" and said Turkey wanted to see the country succeed.


H Αγκυρα διέκοψε κάθε σχέση με το καθεστώς Καντάφι


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ. Στη διακοπή των διπλωματικών της σχέσεων με το καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι προχώρησε η Τουρκία, αμέσως μετά την επίσκεψη του υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου στο οχυρό των ανταρτών στη Βεγγάζη την Κυριακή και έπειτα από τη δέσμευση του τελευταίου ότι η χώρα θα παράσχει οικονομική βοήθεια ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων στο Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο των εξεγερμένων. «Ηλθε η ώρα να φύγει ο Καντάφι από τη Λιβύη», δήλωσε ο Αχμέτ Νταβούτογλου, κηρύσσοντας το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο «Νόμιμο εκπρόσωπο του λιβυκού λαού».

Οπως έγραψε η Τουρκική Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το Σαββατοκύριακο, η Τουρκία διέκοψε τις διπλωματικές της σχέσεις με τη Λιβύη και ανακάλεσε τον πρεσβευτή της. Το νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας δρομολογείται, ενώ ήδη έχει εξαγγελθεί, από τον περασμένο μήνα, ένα πρώτο πακέτο ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Επίσης η τουρκική κρατική υπηρεσία ασφάλισης καταθέσεων αποφάσισε να παγώσει τις επενδύσεις της Λιβύης στην τουρκολιβυκή τράπεζα A&T, της οποίας και ανέλαβε τον έλεγχο. Ο γενικός γραμματέας και πέντε στελέχη του διοικητικού συμβουλίου της τράπεζας απομακρύνθηκαν και αντικαταστάθηκαν από αξιωματούχους που διόρισε η τουρκική υπηρεσία. Η Τουρκία είχε αρχικά αποστασιοποιηθεί από τη Δύση στο θέμα των κυρώσεων κατά της Λιβύης, αρνούμενη επί της ουσίας να υποστηρίξει μέτρα κατά της χώρας, αν και ο Λευκός Οίκος είχε διαπιστώσει σύγκλιση απόψεων.

Δηλώσεις Νταβούτογλου
«Είμαι εδώ για να εκφράσω την αλληλεγγύη μου στον λαό της Λιβύης», δήλωσε κατά την επίσκεψή του στη Βεγγάζη ο Αχμέτ Νταβούτογλου. «Το νόμιμο δικαίωμά τους πρέπει να γίνει πραγματικότητα, πρέπει να υπάρξει μια βιώσιμη λύση στην κρίση, που είναι πιθανή μόνο μέσω μιας πολιτικής λύσης θεμελιωμένης στα αιτήματα του λιβυκού λαού»... «Θεωρούμε ότι το Μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του λαού και αυτός που θα επιτύχει τους στόχους του».

Αναλυτές παρατηρούν ότι το ταξίδι του κ. Νταβούτογλου στη Βεγγάζη καταδεικνύει ότι η Τουρκία ως περιφερειακή δύναμη και μέλος του ΝΑΤΟ, που αρχικά αντιτάχθηκε στη στρατιωτική δράση, δίνει τώρα βαρύτητα στην αντιπολίτευση της Λιβύης. Αναφερόμενος στον προτεινόμενο «οδικό χάρτη» που προβλέπει κατάπαυση του πυρός και μια μεταβατική περίοδο αλλαγής εξουσίας, ο κ. Νταβούτογλου υπογράμμισε: «Θα κάνουμε τα πάντα για την εφαρμογή ενός τέτοιου σχεδίου».

»ΚΑΝ’ ΤΟ ΟΠΩΣ Η ΤΡΟΪΧΑΝΤ», ΔΗΛΑΔΗ "ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ"!!!


ΣΗΜΕΡΟΝ, Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ "ΤΑ ΝΕΑ" ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΑΡΘΡΟΝ!!! ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΪΧΑΝΤ!!!
Γι' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑΝ ΟΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΧΟΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΗΔΗ!!! Π.χ. http://hercolano.blogspot.com/2011/07/blog-post_8287.html, http://hercolano.blogspot.com/2011/05/blog-post_31.html, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ http://hercolano.blogspot.com/2011/07/treuhand.html 


ΕΔΩ ΘΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ιδρύθηκε για να αποκρατικοποιήσει την κρατική περιουσία, η αξία της οποίας εκτιμήθηκε τότε στο 1,4 τρισ.γερμανικά μάρκα! Με τη διακοπή λειτουργίας της, η Treuhand ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΑΠΕΚΟΜΙΣΕ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΑΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΩΡΕΥΣΕ ΧΡΕΗ !!!! Πράγματι, τα χρέη της συμποσούνταν στα 172 δισ.δολάρια ΗΠΑ--270 δισ.μάρκα Γερμανίας!!! Στις παραγωγικές μονάδες που η Treuhand αποκρατικοποίησε, το '90 απασχολούνταν τέσσερα εκατομμύρια Γερμανοί. Μόλις 1,5 εκατομ.Γερμανοί απασχολούνταν σε αυτές, όταν ολοκληρώθηκε ο 'βίος' της Treuhand!!!!

ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ???? ΔΙΟΤΙ Η ΤΡΟΪΧΑΝΤ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΗΤΟ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ!!! ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΗΤΟ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ "ΔΥΤΙΚΟΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ" ΕΤΑΙΡΙΕΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟ (ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝΤΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ "ΤΖΑΜΠΑ"!!! ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΕΣΤΑΤΑ!!! ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΑΙΝΕΣ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ "ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΑΛΙΑ ΤΟΥΣ" ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ "ΤΣΙΡΑΚΙΑ" ΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΣΤΙΓΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΑ!!! ΝΑΙ!!! Η ΤΡΟΪΧΑΝΤ ΤΑ ΕΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ!!!)


ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ
http://www.tanea.gr/kyrioarthro/
ΚΑΝ’ ΤΟ ΟΠΩΣ Η ΤΡΟΪΧΑΝΤ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Saturday 09 July 2011

Στη δίνη της κρίσης, και αφού μετά την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος η χώρα μας πήρε ακόμη μία ευκαιρία να διασωθεί από τη χρεοκοπία, το φετινό καλοκαίρι είναι το καλοκαίρι των μεγάλων αποφάσεων.

Πολύ σωστά, ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τα στελέχη της κυβέρνησής του να εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς, να κάνουν «τη μέρα βδομάδα». Ο αγώνας είναι, πρωτίστως, αγώνας με τον χρόνο.
Αλλά και αγώνας με τα στερεότυπα που καθήλωσαν τη χώρα σε ένα οικονομικό και κοινωνικό μοντέλο στο οποίο «καταναλώναμε περισσότερα απ' όσα παρήγαμε».
Το σημείο-κλειδί της εξόδου από την κρίση είναι, βεβαίως, η αλλαγή αυτού του μοντέλου οργάνωσης.
Ακόμη μία εξίσου ζωτική και εξίσου δομική μεταρρύθμιση έχει να κάνει με τις ιδιωτικοποιήσεις.
Η πώληση δημόσιας περιουσίας δεν είναι, βεβαίως, εύκολη επιλογή. Αλλά, από τη στιγμή που έχουμε φτάσει στην ανάγκη να πουλήσουμε ακόμη και καίριες επιχειρήσεις (νερό, ενέργεια...), οφείλουμε να το πράξουμε με μέθοδο όσο το δυνατόν επωφελή για τη χώρα, μεγιστοποιώντας τα κέρδη.
Υπάρχει ανάλογο μοντέλο στο οποίο θα μπορούσε η κυβέρνηση να στηριχθεί; Προφανώς, υπάρχουν περισσότερες από μία επιλογές. Μία από αυτές την υποδεικνύει, με συνέντευξή του στα «ΝΕΑ» (σελ. 10-11), ο Ούλριχ Μπλουμ, πρόεδρος του γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών Χάλε (IWH).
Τι λέει ο γερμανός ειδικός; «Κάντε το όπως η Τρόιχαντ» - το ίδρυμα που διαχειρίστηκε την ιδιωτικοποίηση των κρατικών επιχειρήσεων και της κρατικής περιουσίας της Γερμανικής Λαοκρατικής Δημοκρατίας, μετά την γερμανική ενοποίηση.
Το μοντέλο που υποδεικνύει ο κ. Μπλουμ δεν είναι στατικό - το αντίθετο. Προϋπόθεση είναι να ισχύσει αυτό που στη γλώσσα των ειδικών ονομάζεται «ρήτρα βελτίωσης» ή «όρος βελτίωσης της σύμβασης».
Σύμφωνα με αυτή τη διαδικασία, το κράτος δεν εκχωρεί εν λευκώ την περιουσία του στους ιδιώτες - κάθε άλλο. Στην περίπτωση που, κάποια στιγμή στο μέλλον, επιστρέψουμε στην κανονικότητα και αρχίσει να «τρέχει» εκ νέου η ανάπτυξη, ο αγοραστής έχει δεσμευτεί να καταβάλει στο Δημόσιο ένα ποσοστό των κερδών που θα αποκομίσει στο μέλλον.
Ολες αυτές οι τεχνικές λύσεις αποδεικνύουν ότι ένα πράγμα χρειάζεται: βούληση, αποφασιστικός σχεδιασμός, σαφήνεια στις προθέσεις, τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, διαπραγματευτική ισχύς και ευελιξία. Τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας - αλλά στο χέρι μας είναι να αποκτήσουμε ξανά το δικαίωμα στην ελπίδα.

ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ!!-ΤΟ ΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ!

Το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απέρριψε προσφυγές για την απαγόρευση ανέγερσης μιναρέδων στην Ελβετία
 
Απέρριψε, ως απαράδεκτες, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τις προσφυγές μουσουλμανικών οργανώσεων, που υποστήριζαν ότι, η απαγόρευση ανέγερσης μιναρέδων στην Ελβετία, είναι αντίθετη με την Σύμβαση προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Με απόφαση του, κατά πλειοψηφία, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Στρασβούργου, απέρριψε, ως απαράδεκτες, τις προσφυγές μουσουλμανικών οργανώσεων της Ελβετίας, στις οποίες υποστηρίζονταν ότι, η απόφαση των Ελβετικών αρχών -που πάρθηκε κατόπιν δημοψηφίσματος- να απαγορεύσουν την ανέγερση μιναρέδων στη χώρα, είναι αντίθετη με τις διατάξεις της Σύμβασης Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το Δικαστήριο κήρυξε απαράδεκτες τις προσφυγές των μουσουλμανικών οργανώσεων, με το αιτιολογικό ότι τα μέλη τους δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υπήρξαν, άμεσα ή έμμεσα «θύματα» της σχετικής απόφασης των Ελβετικών αρχών καθώς και ότι, η απαγόρευση για ανέγερση μιναρέδων, δεν συνιστά παραβίαση της θρησκευτικής ελευθερίας και των διακρίσεων εξαιτίας της θρησκείας.
----------------------

Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ! ΕΤΣΙ, ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, π.χ. ΟΠΟΙΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΤΥΘΗ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ  ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η (ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝΕΚΤΗ) ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΜΟΥΦΤΗ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑ Σ' ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ!
Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΗ ΦΥΣΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ! ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙ-ΡΑΤΣΙΣΤΑΙ, "ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΕΡΙΟΠΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ???" ΛΕΓΟΜΕ ΕΜΕΙΣ --ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥΧΟΥΜΕ ΝΟΙΩΣΕΙ "ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ" ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, "ΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΧΙ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΧΙΛΙΑ ΤΖΑΜΙΑ" ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΣ, ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗΣ, ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΗ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ! ΠΩΣ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΙΕΖΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΤΗ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΧΤΙΣΤΗ ΝΑΟΣ, ΚΑΠΟΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΛΛΗΣ, ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙ ??? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ???? ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΣ ???? ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΤΟΥ ΞΙΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ "ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ ΚΕΦΑΛΩΝ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ???   
ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! ΟΠΩΣ ΕΧΟΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΟΥΝ (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ) ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΑ, ΕΔΩ, ΣΤΙΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ !!!! ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ή Ο ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΛΤΣΕΤΤΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ (ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΕΟ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ) ή ΟΧΙ !!! ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ??? ΘΑ ΜΟΥ ΕΓΓΥΗΘΗ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΥ ??? ΤΙ ΛΕΓΕΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ???

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ!!  Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΧΟΤΖΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΕΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΚΚΑ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ, ΕΙΤΕ ΔΙΑ ΧΑΖΟ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΕΙ Η ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΙΘΑΝΑ ΑΝΕΚΤΙΚΗΣ ΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???? Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΗ ΛΙΒΕΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΠΟΤΕ ΤΗΣ (!) ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΡΡΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???? ΓΙΑΤΙ ??? ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ "ΕΤΡΩΓΕ" ΧΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ, ΟΠΩΣ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΡΙΑ!!!), ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΜΥΡΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΛΕΓΕΙ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΛΟΦΟ ΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΤΙΣΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΠΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΕΛΛΩΣΩ ??? ΕΧΩ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ !!!" ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!! ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΛΤΑ!!! ΟΜΩΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΒΕΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΝ "ΚΩΤΣΟΥΣ'', ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ", ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΟΙ ΧΟΤΖΑΔΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ!!! ΝΑΙ!! Η ΑΝΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ!!! 
ΚΑΙ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΩΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΦΑΕΙΝΗ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!! ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!!! ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΘΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΕΤΕ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ -- ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ!!! ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΥΤΟΚΟΡΑΝΙ ΝΑΧΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΙΣΧΥ ΩΣΤΕ ΞΕΡΙΖΩΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ --ΟΧΙ!! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΜΩΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑΝ, ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ή ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ, ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΝΑΝ! ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ Ο ΕΜΠΤΥΣΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥ!!! ΝΑΙ, Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ" ΔΩΣΑΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ"!!! ΘΕΛΟΜΕ ΝΑ "ΤΕΛΕΙΩΣΗ" Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΛΤΣΕΤΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΥΣΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ??? ΦΕΡ' ΕΙΠΕΙΝ, ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΡΥΧΝΙΝΗ !!!

ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ "ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ"- ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ Σ' ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦ. "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"

ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ??? ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ Σ' ΕΝΑ ΚΥΡΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦ. "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"


Από τον τηλεοπτικό, στον πραγματικό Εθνικισμό
Κυριακή, 26 Ιούνιος 2011

«Και τώρα πώς θα ζήσουμε χωρίς βαρβάρους» και για την πιστή αντιγραφή, πώς θα ζήσουμε χωρίς δημοσιογράφους και δημοσκόπους. Δημοσιογράφους να μας βρίζουν αλλά επί της ουσίας να μας διαφημίζουν και δημοσκόπους να μας δίνονται τα ποσοστά που θέλουμε.
Αναφερόμαστε στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες στο πολύ ευρύτερο πατριωτικό κίνημα. Ποιά είναι αυτή; Ουσιαστικά ή ανυπαρξία πολιτικής ή όποιας άλλης παρέμβασης την ώρα μάλιστα που οι κοινωνικές εξελίξεις τρέχουν, με το πολιτικό σύστημα να εμφανίζεται γυμνό επιχειρημάτων και το κίνημα των «Αγανακτισμένων» να κλέβει όλα φώτα της δημοσιότητας.
Απότοκα αυτής της προαναφερθείσης αδυναμίας είναι και τα αποτελέσματα δημοσκόπησης τα οποία είδαν το φώς της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα και από την μία στο ΛΑΟΣ δίνουν ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά των τελευταίων μηνών και από την άλλη συμπεριλαμβάνουν την Χρυσή Αυγή στα λοιπά κόμματα. Βέβαια εδώ υπάρχει και η εύκολη απάντηση ότι οι δημοσκοπήσεις δεν είναι έγκυρες, ότι υπηρετούν συγκεκριμένα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, ότι οι δημοσκόποι είναι πρώην αριστεροί κλπ. Δηλαδή όταν οι δημοσκοπήσεις μας εξυπηρετούν τα προηγούμενα δεν ισχύουν και τα θυμόμαστε όταν τα νούμερα δεν μας κάνουν;
Ας σοβαρευτούμε λοιπόν και ας δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Και ο ΛΑΟΣ το υψηλότερο ποσοστό του το συγκέντρωσε στις ευρωεκλογές του 2009 όταν με αφορμή ένα κοράνι, η Αθήνα είχε καεί από τις διαδηλώσεις μουσουλμάνων μεταναστών. Και η Χρυσή Αυγή πέτυχε το ποσοστό της στην Αθήνα πέρυσι αλλά και την σημαντική δημοσκοπική της παρουσία έπειτα, όταν τα κανάλια έβριθαν από δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για τα γκέτο της Αθήνας. Ένα μόλις μήνα πριν, με αφορμή την τραγική δολοφονία στην πλ. Βικτωρίας η πλειοψηφία των Ελλήνων ταυτίστηκε με τις θέσεις των πατριωτών στο μεταναστευτικό. Έπειτα όμως σιωπή. Έφτασε το μεσοπρόθεσμο και οι «Αγανακτισμένοι» και όλοι ασχολούνται μαζί τους. Αυτό το γεγονός δεν σημαίνει πως λύθηκε το μεταναστευτικό αλλά αντίθετα καταδεικνύει το πώς η διαμορφούμενη επικαιρότητα μπορεί να σου πάρει, όποτε θέλει, το χαλί κάτω από τα πόδια.
Το ζήτημα είναι, στην συγκεκριμένη πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα, το τι έκαναν ΛΑΟΣ και Χρυσή Αυγή τα οποία ζητούν την ψήφο των συμπατριωτών μας. Από την μία ο ΛΑΟΣ επιδόθηκε σε μία οικουμενολογία (δώσε και σε μένα υπουργείο μπάρμπα) την ώρα που η πλειοψηφία απαξίωνε ακριβώς το σύνολο του πολιτικού κόσμου, ενώ παράλληλα βρέθηκε σε μία αντιπαράθεση με την ΝΔ, αντάξια επιχειρημάτων που ανταλλάσσουν οι χειρότερες «κυράτσες» μίας πολυκατοικίας. Στην άλλη πλευρά, η Χρυσή Αυγή επαναπαύθηκε στις δάφνες των γεγονότων στην πλ. Βικτωρίας και στο κέντρο, απαξιώνοντας με τάση ζηλοφθονίας το κίνημα των «Αγανακτισμένων». Δυστυχώς οι λαθρομετανάστες δεν συναινούν προφανώς στο να κάνουν κάθε ημέρα ειδεχθή εγκλήματα για να ξεσηκώνουν την κοινή γνώμη.
Αυτό που τραγικά καταδεικνύεται είναι η έλλειψη μίας πραγματικής πολιτικής από το πατριωτικό κίνημα. Αγκυλωμένο στο εφήμερο, ζαλισμένο από την όποια πρόσκαιρη επιτυχία, αρκείται στα συνθήματα και τις «ωραίες» εμφανίσει και χάνει την ουσία. Μία ουσία που βρίσκεται στο χτίσιμο μίας ολοκληρωμένης πολιτικής, εθνικής και κοινωνικής πρότασης. Με θέσεις και όχι κραυγές, με ριζοσπαστισμό αλλά και ρεαλισμό, με βάσεις και όχι εφήμερη τηλεοπτική προχειρότητα. Με όραμα που βρίσκεται πέραν των όποιων επικείμενων εκλογών.
Το πολιτικό σύστημα πάντα ή θα μας πολεμάει ή θα θέλει να μας απορροφήσει, ειδικά τώρα που κλονίζεται η όποια νομιμότητά του. Το ζήτημα είναι να μπορούμε να το γκρεμίσουμε προτείνοντας λύσεις και όχι μόνο τηλεοπτικό λέγειν ή μπράτσα σε πλατείες.

Y.Γ. Και για να μην κατηγορηθώ ως προβοκάτωρ, δηλώνω πως στις επόμενες εκλογές, κακώς εχόντων των πραγμάτων, Χ.Α. θα ψηφίσω, στη λογική του ταρακουνήματος του αστικού κράτους. Όμως, παραμένει επιτακτικός ο "προσδιορισμός του κυριώτερου εχθρού", για να θυμηθώ και τον μεγάλο de Benoist. Και αυτός δεν είναι άλλος από το πολιτικό μόρφωμα, που ως λύκος με προβιά, επιχειρεί να αλώσει τη λαϊκή πατριωτική φωνή.[ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟ ΛΑΟΣ, ΠΕΣ ΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ!!!]
----------------------------------
ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΕΘΑ, ΑΣ ΑΦΗΣΩΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΟΥΑΣ ΟΡΟΥΣ, ΟΠΩΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ" ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ "ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" --ΝΑΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ Σ' ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ "ΞΥΔΑΚΙ"!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΔΕΞΙΟΣ" ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΘΕΣΕΙΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΜΙΑ "ΤΑΣΙ" !!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ κ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΕ:
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ χτίσιμο μίας ολοκληρωμένης πολιτικής, εθνικής και κοινωνικής πρότασης!!!
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟΝ!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ  ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!! ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩΜΕ ΣΕ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑΣΒΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΪΑΣ!!!
ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΛΗΓΕΣ, ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ!!!

1. ΠΡΩΤΗ-ΠΡΩΤΗ ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, Σ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ (ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙΚΤΡΩΣ ΕΦΟΝΕΥΣΕ Η ΕΣΣΔ 1,5 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙΟΥΔΕΙΣ "ΒΓΑΖΕΙ ΑΧΝΑ"!!), ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΟΥ!! ΤΗΝ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ!! ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΩΣ "ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ" ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΛΙΑΝ ΧΛΙΑΡΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΑΟΣ ή ΚΑΠΟΙΟΙ "ΔΕΞΙΟΙ" ΤΗΣ Ν.Δ.) ΕΙΤΕ ΩΣ "ΠΡΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΩ ΟΝΤΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ!!!
ΟΦΕΙΛΟΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥΤΟ, ΠΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ή ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΡΙΖΙΚΗ ΛΥΣΙ (ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΑ, ΤΥΠΟΥ "ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΛΕΓΕΙ ΤΟ ΛΑΟΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΠΟΣΟΣΤΩΣΕΙΣ??? ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ, π.χ. 40% ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ??? ΟΠΩΣ ΕΒΑΛΕ Η ΕΣΣΔ ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ ???) Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ!!! ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΦΗΡΜΟΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΣΕΡ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΩΡΑ!!! ΟΧΙ, ΟΠΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΤΟΥΣ --ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΑΘΕΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!! ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΨΑΜΜΗΤΙΧΟΥ!!! ΠΙΟ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΦΕΛΛΑΧΟ ΝΑΣΕΡ!!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ-ΝΑΙ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ!! ΝΑ ΜΠΗ Σ' ΟΛΟΥΣ "ΦΟΡΟΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ"! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!! ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΜΩΣ!!! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΓΥΠΤΙΩΤΕΣ ΤΑΧΑΝ ΑΥΤΑ ΑΠΟ 2.700 ΕΤΗ ΚΑΙ ΤΑΧΑΣΑΝ ΟΛΑ, ΝΑΙ ΟΛΑ, (ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ-ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ-ΜΕΤΟΧΕΣ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΟΤΙ ΟΡΘΩΣ Ο ΝΑΣΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΙΝ ΤΟΥ (ΕΜΠΝΕΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑΣ 15 ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ!)!!! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ!!! ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΙΝ Ο ΕΛΛΗΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ή ΣΤΗΝ ΡΟΔΕΣΙΑ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ή Ο ΚΑΦΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ!!! ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΑΣ ΤΟ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΗ ΚΟΣΚΙΝΟ!!!

2.Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο "ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ" Κατάργησις του Καλλικράτη που οδηγεί σε περαιτέρω μαρασμό της υπαίθρου! ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΒΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!! Μέτρα  απαραίτητα γιά την αναζωογόνηση της υπαίθρου, είναι: Γυρισμός στο παλαιό καθεστώς! Σε κάθε χωριό πρέπει να υπάρχη Κοινότητα, Μονοθέσιο σχολείο, Αγροφυλακείον, Σταθμος Χωροφυλακής, Υγειονομικος Σταθμος!


3. Η ΤΡΙΤΗ ΠΛΗΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΙΣ!

ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΛΕΓΕΙ "ΘΕΛΩ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ", ΤΟΤΕ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΘΗΣΟΜΕΝΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΗ:

1.ΙΔΙΚΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ/ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ.
2.ΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΙΔΙΚΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.
4. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΟΥ.

ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΣΙΔΗΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΩΣ ΕΧΕΙΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΩΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ!!!

ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ, ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΟΡΟΝ "ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟΝ "ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΚΑΤΑΛΗΓΩΜΕ ΟΤΙ:

"ΕΘΝΙΚΗ ή ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 
ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΙΔΙΚΟΝ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ/ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΛΕΓΕΙ "ΘΕΛΩ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ", ΤΟΤΕ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΘΗΣΟΜΕΝΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΗ ΙΔΙΚΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ/ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ) 
ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΥΟ ΤΙΝΑ:

ΠΡΩΤΟΝ. ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ (ΟΙ ΠΕΡΙΦΗΜΟΙ "ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ" ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟΝ ΑΙ ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΙ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ, Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ). Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ 19ος ΑΙΩΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΜΕ ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΙΝ ΣΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑΣ ΜΕΛΕΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙ ΑΠΕΙΡΟΠΛΗΘΕΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ !!! ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟΝ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΟΥ!!! ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΠΟΚΡΟΥΟΜΕ ΔΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΙΝ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΜΕΝΩΝ/ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ/ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ "ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ", ΥΠΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (π.χ. πολλαί 'μικρομεσαίαι' βιοτεχνίαι ενδυμάτων και αντιστοίχως πολλοί χονδρέμποροι και καταστήματα λιανικής--άλλον σημερινόν παράδειγμα: Στό Αργοστόλιον υπήρχον αρκετοί εισαγωγείς τροφίμων κλπ και πολλά καταστήματα λιανικής. Ολας αυτάς τας επιχειρήσεις τας είχον εντόπιοι και εκεί ήσαν μισθωτοί πολλοί  πάλιν εντόπιοι, και το χρήμα παρέμενε κατα κύριον λόγον και εκινείτο εις το νησί και παρήγε ανακυκλούμενον γενικόν πλούτον! Τώρα ήλθε το LIDL και τά 'εσάρωσε' όλα --μά όλα-- και το χρήμα φεύγει, πάει στην Γερμανία, και κατάφερε επιπλέον να απασχολή ελάχιστον προσωπικόν, ούτε το ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟΝ όσων απησχολούντο άλλοτε με αυτήν την δραστηριότητα! ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΚΑΙ "ΖΗΤΩ, ΗΛΘΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΑΙ", ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ "ΔΟΥΛΕΙΕΣ"!! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ!!! ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΕΡΓΙΑ!!!)!!! 
ΑΣΦΑΛΩΣ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ:

Α) ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟΝ, ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΑ ΤΑΞΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΜΕ ΒΙΩΣΙΜΟΥΣ ΚΛΗΡΟΥΣ!!!

Β) Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΜΕΣΑΙΑ ΜΙΣΘΩΤΗ ΤΑΞΙΣ" ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ/ΣΤΡΑΤΟΥ/ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ/ΔΕΚΟ/ΤΡΑΠΕΖΩΝ κλπ) ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΕΙΣ ΤΩ ΟΝΤΙ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΡΙΓΚΟΥΤΑΙ ΔΙΑ "ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΟΣ" ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΣΥΡΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΝ ΚΑΤΑΒΑΡΑΘΡΩΣΙΝ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΟΥΣΑ ΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟΝ ΤΟΣΟΝ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΑΡΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ) 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝ ΑΓΑΘΩΝ, ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ κ.ο.κ. ΟΠΩΣ, ΤΑ ΟΡΥΧΕΙΑ, Η ΔΕΗ, Η ΕΥΔΑΠ, Ο ΟΤΕ, Η (πάλαι ποτέ) ΜΟΜΑ κλπ. κλπ. ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (ΩΡΙΣΜΕΝΑΙ ΥΠΑΓΟΜΕΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΥΠ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ) ΜΕΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΗΓΜΕΝΑΣ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΜΕΙΟΨΗΦΙΚΟΝ ΠΟΣΟΣΤΟΝ (ΕΙΣ ΥΓΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΝ)! ΑΙ ΔΕ ΜΕΤΟΧΑΙ ΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑ (ως το πάλαι αυτά της ΔΕΗ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗΝ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΙΝ. ΟΙΚΟΘΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΚΡΑΤΙΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΙ (Η ΕΘΝΙΚΗ, Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ Μ.Τ.Σ. συν ΤΟ Τ.Τ.) ΑΙ ΟΠΟΙΑΙ, ΑΥΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΙ, ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΚΡΑΤΙΚΗΝ ΕΓΓΥΗΣΙΝ!!! 
ΑΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗ ΟΤΙ, ΑΥΤΑΙ ΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΚ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΕΓΑΛΑΙ", ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΜΩΣ, ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΣΟΝ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ "ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ" ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!

ΟΘΕΝ, Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ "ΔΕΞΙΟΥ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΤΡΗΤΗ!! ΠΟΣΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ (ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ "ΤΖΙΡΟ") ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕΣ !!!

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΔΕΞΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ", ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕ ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗΝ ΟΡΘΗΝ ΛΥΣΙΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ!!!

ΟΣΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑΡΠΑΚΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ "ΤΣΕΠΩΣΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΗΜΕΝΗ "ΦΟΥΣΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ" ΤΟ 75% ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΣ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ/ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ (Π.χ. ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΛΕΓΗ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ") ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΔΕΞΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΙΚΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΙΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!!
ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ!!! ΑΣΦΑΛΩΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!! ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΦΕΙΛΕΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΥΧΙΑΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!!

ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!

Ληστές και εθνικιστές 
Νοσταλγοί του UCK οι Αλβανοί κακοποιοί
http://crimesonair.blogspot.com/search?updated-max=2011-07-08T09%3A36%3A00%2B03%3A00&max-results=35
Ληστρική σπείρα τεσσάρων Αλβανών εθνικιστών που δρούσε σε διαμερίσματα σ' όλη την Αττική,  εξάρθρωσε το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας. Στις αποκαλυπτικές φωτογραφίες του Crimes on air βλέπετε τα κλοπιμαία αλλά και μια ελληνική σημαία που στην άκρη της είναι καμμένη. Στην σπέιρα μετείχε και ένας Έλληνας.





Εθνικιστικά σύμβολα με  τους κακοποιούς να κάνουν δοκιμαστικές βολές με Καλάσνικοφ, να καίνε Ελληνικές σημαίες και να γράφουν υβριστικά συνθήματα. Ο "θησαυρός" αυτής της σημαντικής πληροφορίας βγήκε από την έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας Νίκαιας, που βρήκαν αυτές τις φωτογραφίες των τεσσάρων Αλβανών ληστών μέσα στο καταφύγιο τους.

[ΑΣΦΑΛΩΣ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ, Ο ΑΡΧΙΟΥΤΣΕΚΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΤΟΥ ΚΟΣΣΥΦΟΠΕΔΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΛΟΓΧΕΣ, ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!!! ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΑΒΕΙ!!! ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ?? ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ??? ΤΟΥΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΑΕΙ ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ !!!) ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΩΣ ΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!! 
ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Η eglimatikotita.gr : "UCKάδες κάτω από τις κουκούλες αυτών που έκαιγαν σημαίες. Απόδειξη των παρακρατικών που λυμαίνονται και δολοφονούν με τόση ευκολία όπως έχουμε γράψει επανειλημμένα. "
ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ" ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ (ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΔΥΟ ΚΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ??? ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΦΑΝ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΑΣΥΛΟ" ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΥΤΣΕΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΗΣΕ Ο "ΠΡΥΤΑΝΗΣ", ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ, ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!! ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ??? ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΑ ΘΑ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΗ ΕΚΕΙ, ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΗΔΟΝΗ ΣΥΓΧΡΩΤΙΖΟΝΤΑΙ--ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ--ΜΕ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ) ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ!!!
ΙΔΟΥ, ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΚΛΑΔΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΟΤΙ ΟΙ (ΧΑΪΔΕΥΤΙΚΩΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ) "ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΕΣ" ΦΑΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΣΑΝ ΞΕΝΙΚΑ !!! 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΛΕΜΕ ??? ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ "ΜΠΗΤΕ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΕΣΤΕ"????
ΟΧΙ!!! ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ, ΚΑΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΚΑΙ "ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ"!!! ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ!!! ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΩΡΑ "ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ" (ΟΝΟΜΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΙΑΣΙΑΡΙΚΟ!) ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΣΥ ΑΦΕΛΗ, ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΔΟΛΩΜΑ ΓΙΑ "ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ" ή "ΠΑΡΟΧΕΣ"!! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ "ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟΝ", ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ !!!]


Η ΕΛΛΑΣ ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ!!!


ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ!! 
ΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ dhkp-c !!!
 
Δύο σπίτια νοίκιαζε ο Κούρδος και η σύντροφος του [ΠΟΥ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ??? ΕΡΓΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ??? ΠΟΥ ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ??? --ΗΤΑΝ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ???], στους οποίους αποδίδεται παρελθόν ένταξης και δραστηριοποίησης στο εξτρεμιστικό απελευθερωτικό κουρδικό λενινιστικό κίνημα dhkp-c. 


Εκεί επραγματοποίησε έφοδο η αντιτρομοκρατική αναζητώντας σύμφωνα με πληροφορίες όπλα κι εκρηκτικά.

Το εντυπωσιακό ωστόσο είναι πως η συγκεκριμένη οργάνωση έχει "αποσταθεροποιηθεί" τα τελευταία 3 χρόνια και συγκεκριμένα στις 11 Αυγούστου 2008 όταν πέθανε από καρκίνο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας ο ηγέτης της οργάνωσης Ντουρσούν Καρατάς, απ' όπου και η φωτογραφία της κηδείας του .




Σύμφωνα μα ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, από την έφοδο και τις έρευνες της η αντιτρομοκρατική δεν αποκόμισε τίποτα που να "εμπίπτει" στο πεδίο της αρμοδιότητας της, αλλά ανακαλύφθηκε άγνωστος ακόμη αριθμός πλαστών διαβατηρίων. [ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙΠΟΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟ!!!!--ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΤΑΒΡΙΣΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ !!!-- ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ"!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΑΝ ΝΟΙΚΙΑΖΩ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ-ΓΙΑΦΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ??? ΤΙ ΕΙΜΑΙ ??? ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ??? ΟΧΙ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ !!!]
Αξιοσημείωτο είναι επίσης, σε ότι αφορά στην ιστορική καταγραφή της πορείας της οργάνωσης, ότι μετά το θάνατο του ηγέτη τους οι περισσότεροι εν Ελλάδι οπαδοί της, εγκατέλειψαν την χώρα και προωθήθηκαν προς βορειοευρωπαϊκά κράτη με προτίμηση τη φιλελεύθερη κι ανεκτική στα κινήματα Γαλλία, καθώς και στη Γερμανία, προκειμένου να εργαστούν.[ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΟΥΡΔΟ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ??? ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ --ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΔΑΠΑΝΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΚΑΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΑΛΛΑ "ΔΙΩΧΝΟΥΝ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, 23 ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ 3 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ !!!-- ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ή ΑΔΙΚΟΠΡΑΓΟΥΝ, ΤΩΡΑ, ΠΩΣ ΖΟΥΝ ??? ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΟΥΝ ΚΑΛΑ !!! ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΚΕΙ !!!! ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ (ή κατα το Σύνταγμα, Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΛΑΟΣ--ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ), ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΩΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΞΟΧΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΙΖΟΜΕ (Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ) ΤΣΙΜΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΤΗΝΟ ΔΟΛΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ !!!]
http://crimesonair.blogspot.com/

Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ"

Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΗΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ", Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ (ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΗΤΟ ΙΣΩΣ ΑΝΕΚΤΟΝ, ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΛΗΡΕΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ --ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ [ΑΝΕΓΝΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ]---Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ --ιδέ http://hercolano.blogspot.com/2011/07/blog-post_3202.html --) ΑΛΛΑ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΠΡΕΠΕΙ (ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΥΣΙΚΟΝ) ΝΑ ΕΧΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗΝ ΤΗΣ (ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΙΔΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ") ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΝΑΓΛΥΦΟΣ Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ Γ. ΚΑΛΑΪΤΖΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ".



 

ΔΩΣΑΜΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟ, ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ???

ΙΔΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ!!!
ΣΗΜΕΡΟΝ, 9-7-2011, ΣΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΜΕGΑ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ, ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΕΠΙ ΕΝ ΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΡΟΤΗΣ ή ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ , ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΝ ΤΩΝ 530 ΕΥΡΩ!!
ΕΔΗΛΩΣΕ ΔΕ ΑΚΟΜΗ, ΟΤΙ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΗ Ο ΟΓΑ, ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΔΗΛΑΔΗ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΟΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟΥΣ) ΜΕ 5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ!
ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΕ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΩΣ ΜΕ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟΝ ΥΦΟΣ, "ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ!".
ΕΤΟΝΙΣΕ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΜΕ "ΙΣΟΝΟΜΙΑ" ΚΑΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΟΘΕΝ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ή ΡΟΥΜΑΝΟΣ!!!
ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΤΑΞΙΑ!!! ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΣ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΟΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΝ ΕΤΟΣ! ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΟΝ ΕΛΘΕΙ, ΕΙΧΟΝ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΙΝ ΚΑΙ ΗΛΘΟΝ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΕΝ ΕΤΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΝ ΤΩΝ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΕΔΕΧΘΗ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ, ΑΦΟΥ 40-50 ΑΤΟΜΑ ΕΥΡΕΘΗ ΟΤΙ ΕΔΗΛΩΝΑΝ ΩΣ ΤΟΠΟΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ!!!
ΟΥΤΩΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΟΝ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ κλπ. (ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ΟΜΙΛΗΣΑΝ ΔΙΑ ΣΛΟΒΑΚΟΥΣ!) ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ??? ΕΜΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΘΑ 35 ΕΤΗ, ΠΛΗΡΩΝΟΜΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΒΑΝΟΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΝ ΤΩΝ 1.200 ΕΥΡΩ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 530 ΕΥΡΩ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΓΕΛΘΗ, ΘΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΥΨΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ", ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ Σ' ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ "ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ"!!!!
ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ???
ΕΜΕΙΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΕΘΑ ΕΘΝΙΚΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΝ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΜΕΓΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ !!!

ΝΕΕΣ ΕΦΟΔΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

 ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ Ο ΛΥΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ (και οι τζιτζιφιόγκοι του γιαλατζή ανθρωπισμού).

 Και αυτή η αλήθεια δεν ήταν δυνατόν να μην επαληθευτεί στις μέρες της μαύρης ζωής και της μαύρης επικοινωνιακής καταιγίδας που περνάει ο τόπος.

Δείτε τι χαρωπά είναι στημένο το σκηνικό...

  1. Τα ΜΑΤ και το κατευθυνόμενο παρακράτος, πρώτα φρόντισαν να διαλύσουν ξυλοκοπώντας και βομβαρδίζοντας με χημικό θάνατο, την κοινωνία που αρνείται να υποταχθεί στους νταβατζήδες που υποτάχθηκε η πολιτική εξουσία του τόπου.



  1. Ο λαθροδήμαρχος Καμίνης όψιμα θυμήθηκε την «εύρυθμη λειτουργία της πλατείας Συντάγματος, και αναλαμβάνει «πρωτοβουλίες» εκκένωσής της από τους φορολογούμενους Έλληνες πολίτες.
  1. Την ίδια στιγμή ο ίδιος λαθροδήμαρχος αδιαφορεί επιδεικτικά για την κατάληψη δεκάδων πλατειών και γειτονιών της Αθήνας από τους εισβολείς του ισλαμοφασισμού, που λίγες μέρες μετά τη στυγερή δολοφονία του συμπολίτη μας, αρχίζουν και πάλι να αποθρασύνονται και καταλαμβάνουν εντελών αφορολόγητοι τη ζωή και την καθημερινότητά μας.

  1. Οι γνωστοί τζιτζιφιόγκοι του δήθεν αντιρατσισμού  - ανθρωπισμού, συνεχίζουν να προκαλούν το κοινό αίσθημα με συγκεντρώσεις μίσους που στρέφονται ευθέως εναντίον της Ελληνικής κοινωνίας.


  1. Το επίσημο παρακράτος ξεμουδιάζοντας μετά την κατακραυγή από την εγκληματική του επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, επανέρχεται δριμύτερο και φυσικά αμετανόητο με συλλήψεις πολιτών που απελπισμένοι προσπαθούν να κινητοποιηθούν ενάντια στην εγκληματικότητα που δεν έπαψε ούτε στιγμή να τσαλακώνει τη ζωή μας.

5X5 για το Χ.Α.,– Κακή εβδομάδα, με πτώση 4,4%

5X5 για το Χ.Α.,– Κακή εβδομάδα, με πτώση 4,4%
Παρασκευή, 08 Ιούλιος 2011

Μια ακόμη, την 5η συνεχόμενη, κακή συνεδρίαση είχε σήμερα το Χ.Α., με το κλίμα να είναι αρνητικό, ουσιαστικά από το ξεκίνημα της ημέρας, εν μέσω αβεβαιότητας για την τύχη του ελληνικού χρέους και το ΓΔ να κλείνει στις 1.251,10 μονάδες, -1,04% (οι απώλειες μάλιστα ελαφρώς περιορίστηκαν προς το κλείσιμο).

Ο συνολικός τζίρος ήταν σχετικά χαμηλός και διαμορφώθηκε στα 67εκ ευρώ. Να σημειωθεί ότι εξαιρετικά αρνητική ήταν η εβδομάδα, με το ΓΔ να σημειώνει απώλειες 4,38% και στις τραπεζικές μετοχές μεγάλη πτώση 10,75%.

Στα της τεχνικής ανάλυσης του Χ.Α, μετά τις τελευταίες πολύ κακές συνεδριάσεις, το ενδιαφέρον στρέφεται και πάλι στις σημαντικές στηρίξεις του ΓΔ (1.200 – 1.240 μονάδες) και του τραπεζικού δείκτη τις (890 - 900 μονάδες), σημειώνοντας ότι είναι εξαιρετικά μεγάλη ανάγκη να μη χαθούν αυτά τα επίπεδα.

Με νέα μεγάλη πτώση έκλεισαν σήμερα οι τραπεζικές μετοχές, με το δείκτη αυτών στις 918,81 μονάδες, -3.03%. Στις επιμέρους μετοχές, με σημαντική πτώση η μετοχή της ΕΤΕ (4,68 ευρώ, -3,31%), της Alpha Bank (3,26 ευρώ, -3,83%), της Πειραιώς (0,99 ευρώ, -3,88%), της EFG Eurobank (3,16 ευρώ, -3,36%), της Marfin Popular Bank (0,58 ευρώ, -3,33%), του ΤΤ (2,70 ευρώ, -1,82%) και της ΑΤΕ (0,92 ευρώ, -8,00%). Τέλος, με μικρά κέρδη η μετοχή της Ελλάδος (26,22 ευρώ, +0,69%), ενώ αμετάβλητη η μετοχή της Κύπρου (1,92 ευρώ)

Αναφορικά με τα στατιστικά της σημερινής συνεδρίασης:

Συνολικά 47 μετοχές σημείωσαν κέρδη, 80 βρέθηκαν χαμηλότερα, ενώ 149 μετοχές παρέμειναν αμετάβλητες.

Την ίδια ώρα εξαιρετικά αρνητικό είναι το κλίμα στις ξένες αγορές, τόσο λόγω των αρνητικών μακροοικονομικών στοιχείων από τις ΗΠΑ, αλλά και της μεγάλης ανησυχίας για την έξαρση της κρίσης χρέους στην Ε.Ε.. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα spreads της Ιταλίας βρίσκονται πλέον σε ιστορικά υψηλά, ενώ άνοδος σημειώνεται και στα spreads των υπολοίπων κρατών.  Πέραν των προβλημάτων στην ευρωπαϊκή οικονομία, εξαιρετικά  αρνητικά ήταν σήμερα τα στοιχεία από την αγορά εργασίας των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η ανεργία, για το μήνα Ιούνιο διαμορφώθηκε στο 9,2% έναντι 9,1% το μήνα Μάιο. Σημειώνεται ότι αναλυτές ανέμεναν η ανεργία να παραμείνει αμετάβλητη στο 9,1%. Επίσης, κατά το μήνα Ιούνιο δημιουργήθηκαν μόλις 18.000 νέες θέσεις εργασίας εκτός γεωργικού τομέα, έναντι 25.000 το μήνα Μάιο και έναντι 97.000 που περίμεναν οι αναλυτές.

http://www.sofokleous10.gr/portal2/sofokleous/sofokleous/5x5--------44--2011070838925/

Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ-Τι νόημα έχουν τα δημοψηφίσματα;

 ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΑΖΑΚΗ

Τι νόημα έχουν τα δημοψηφίσματα;

Δημήτρης Καζάκης

Το δημοψήφισμα είναι μια φυσιολογική απάντηση στην αυθόρμητη ανάγκη του απλού κόσμου να φωνάξει: «πότε με ρωτήσατε γι’ αυτά που κάνετε;» Από την άλλη το δημοψήφισμα είναι μια πράξη της λαϊκής βούλησης μόνο μέσα στα πλαίσια μιας αληθινής δημοκρατίας όπου ο λαός έχει τον πρωταρχικό λόγο. Διαφορετικά είναι μια μεθόδευση χειραγώγησης του λαού και πειθαναγκασμού του σε επιλογές που έχουν ήδη αποφασιστεί από την εξουσία.[ΣΥΝΗΘΩΣ, ΠΡΟΑΝΑΚΡΟΥΣΜΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ!] Όπως π.χ. το δημοψήφισμα που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός. Κι αυτό ανεξάρτητα από το αν θα το κάνει ή όχι.

Βεβαίως, το δημοψήφισμα έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σαν αίτημα που επιτρέπει την ευρύτατη δυνατή ζύμωση για κορυφαία ζητήματα και επιλογές (π.χ. ευρωσύνταγμα, σχέδιο Ανάν, κλπ.). Σ’ αυτήν την περίπτωση πρόκειται για την προσπάθεια αφύπνισης του κόσμου και αποτροπής μιας καταστροφικής εξέλιξης. Για την αφύπνιση και την αποτροπή. Σε κάθε άλλη περίπτωση το αίτημα για δημοψήφισμα αποτελεί ένα σύνθημα αποπροσανατολισμού και υποτίμησης της νοημοσύνης, αλλά και της αγωνιστικής ετοιμότητας του κόσμου.
Τι εννοούμε μ’ αυτό;
 
Σε τι απαντά π.χ. το αίτημα για δημοψήφισμα ενάντια σε ένα καθεστώς που έχει εγκατασταθεί ήδη στη χώρα; Το ερώτημα αυτό τίθεται για όλες αυτές τις πρωτοβουλίες που θέτουν κορυφαία ζητήματα κυριαρχίας και δημοκρατίας στην χώρα σε δημοψήφισμα. Όταν ζητάμε δημοψήφισμα για το μεσοπρόθεσμο, θα ήταν κατανοητό, αν βρισκόμασταν σε μια κατάσταση όπου τίποτε δεν θα είχε περάσει. Τι νόημα έχει να ζητάς δημοψήφισμα την ίδια ώρα που συντρίβεται η κοινωνία και ξεπουλιέται η χώρα κάτω από την σιδερένια φτέρνα του καθεστώτος της τρόικας; Τι σόι λαός είναι αυτός που θέτει σε δημοψήφισμα την ίδια τη ζωή του; Η ίδια η πράξη και το αίτημα αποδεικνύει το πόσο χαμηλά έχει ξεπέσει αυτός ο λαός.
Δέχομαι απόλυτα το αγνό των προθέσεων, αλλά είναι ποτέ δυνατόν να θέσω υπό ερωτηματικό το αν η οικογένεια και η χώρα μου θα της επιτραπεί να επιβιώσει; Αν θα μπορεί να ασκεί κυριαρχία; Αν θα μπορεί έστω και ελάχιστα να συντηρείται; Τι σόι αγωνιστές, δημοκράτες και πατριώτες είναι αυτοί που θα έθεταν σε δημοψήφισμα τα πιο ιερά και απαραβίαστα δικαιώματα ενός λαού; Ακόμη κι αν ένα τέτοιο δημοψήφισμα ήταν κατορθωτό, ακόμη κι αν η έγκριση αυτών των βασικών δικαιωμάτων ήταν συντριπτική και μόνο το γεγονός ότι ο ίδιος ο λαός έχει αποδεχτεί να τα θέσει υπό ερωτηματικό είναι αρκετό για την όποια εξουσία να τα θέτει διαρκώς υπό αμφισβήτηση. Αυτό θέλουν να πετύχουν όσοι υποστηρίζουν το δημοψήφισμα; Για τους περισσότερους είμαι σίγουρος πώς όχι.
 
Δεν μπορούν να μπουν όλα τα ζητήματα σε δημοψήφισμα. Είναι θέμα αξιοπρέπειας του ίδιου του λαού. Ένα καθεστώς που παραβιάζει κάθε ιερό και όσιο, που οδηγεί σε απόγνωση και δουλεία έναν ολόκληρο λαό δεν τίθεται σε δημοψήφισμα, ανατρέπεται από την οργανωμένη πάλη της πλειοψηφίας του ίδιου του λαού. Το να ζητάς από τον κόσμο να υποστηρίξει το αίτημα για δημοψήφισμα, ιδίως όταν πρόκειται για τόσο καίρια ζητήματα, του ζητάς απλά να αποστρατευθεί από την πάλη για την ανατροπή. «Έλα υπέγραψε το αίτημα για δημοψήφισμα και πήγαινε στο σπίτι σου ήσυχος ότι έκανες το καθήκον σου», αυτό είναι το μήνυμα που του μεταδίδεις. 
 
Πολύ χειρότερα είναι τα πράγματα με το δημοψήφισμα που ξεκίνησε η λεγόμενη Συμμαχία για την Ελλάδα, η οποία καλεί του περαστικούς ή όποιους κατεβαίνουν στην πλατεία Συντάγματος να ψηφίσει σε μια κάλπη το αίτημα για τη διάλυση της Βουλής και τη Σύγκληση Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης, η οποία θα μας λύσει όλα τα προβλήματα: χρέος, τιμωρία των ενόχων, δημοκρατία, κοκ. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα δοθεί στον πρόεδρο της δημοκρατίας, από τον οποίο θα απαιτηθεί η διάλυση της σημερινής Βουλής. Προσωπικά δεν γνωρίζω ποιοι αποτελούν την εν λόγω Συμμαχία, ούτε με ενδιαφέρει να μάθω. Και μόνο η πράξη της την χαρακτηρίζει.
Όσο αυτή η κίνηση εντάσσεται στα πλαίσια του πολιτικού τσίρκου που έχει εγκατασταθεί στην πλατεία Συντάγματος, όπου ποικίλα πολιτικά μαγαζάκια έχουν στήσει τις τέντες τους και έχουν βγάλει τις πραμάτειες τους σε κοινή θέα, δεν αποτελεί τίποτε περισσότερο από μια ακόμη γραφικότητα. Έστω κι αν όλες αυτές οι γραφικότητες τελικά δημιουργούν αποστροφή στον απλό κόσμο. Το επικίνδυνο της όλης υπόθεσης αρχίζει να διαφαίνεται από την στιγμή που αρχίζει κανείς να σκέφτεται το τι επιδιώκει.
Καταρχάς ποιος είναι εκείνος που θα διαλύσει την υπάρχουσα Βουλή; Ο πρόεδρος της δημοκρατίας; Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συνταγματική εκτροπή, όπου ο πρόεδρος της δημοκρατίας θα δημιουργήσει πολιτειακό πρόβλημα και θα εκβιάσει την διάλυση της Βουλής. Αυτό ζητά η Συμμαχία; Κι αν αυτό αποζητά, τότε τι εμποδίζει τον Πρόεδρο να το κάνει υπέρ μιας χούντας υπερκομματικής, όπως σχεδιάζεται εδώ και μήνες; Ή μήπως δεν πρέπει να μας απασχολεί γιατί θα μας προστατεύσει η Συμμαχία για την Ελλάδα; Εκτός κι αν κάποιοι της Συμμαχίας εποφθαλμιούν κάποια θέση σε μια τέτοια χούντα που για τα μάτια του κόσμου θα εμφανιστεί ως κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Δεν γνωρίζω, απλά αναρωτιέμαι. 
 
Καταλαβαίνει ο αναγνώστης σε τι παγίδα μπορεί να τον οδηγήσει ένα τέτοιο «δημοψήφισμα»; Κι αυτό ανεξάρτητα των όποιων καλών προθέσεων των εμπνευστών του, που από τις πράξεις τους φαίνεται να έχουν εξαιρετικά χαμηλή πολιτική εμπειρία, αν υποθέσουμε ότι όντως δεν υπάρχει κάτι πιο ύποπτο. Όμως ο δρόμος προς την κόλαση στρώνεται πάντα με καλές προθέσεις. Ιδίως σήμερα, που ζούμε σε πολύ πονηρούς καιρούς.
 
Βέβαια, υπάρχει και το αίτημα για λαϊκή εθνοσυνέλευση και νέο Σύνταγμα, το οποίο υποτίθεται ότι θα τα λύσει όλα. Ως αίτημα δεν μας βρίσκει αδιάφορους. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά: Πώς ακριβώς θα υπάρξει η λαϊκή εθνοσυνέλευση; Ποιος θα την επιβάλει; Η έκφραση της λαϊκής θέλησης μέσω του «δημοψηφίσματος»; Ο Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Ο ίδιος που λειτουργεί ως όργανο του κυρίαρχου καθεστώτος; Ποιος ακριβώς;
 
Η μόνη αυθεντική λαϊκή εθνοσυνέλευση που μπορεί να υπάρξει είναι μόνο σαν πρακτική έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας με την άμεση εκλογή μεγάλου αριθμού αντιπροσώπων με μοναδικό σκοπό την σύνταξη και ψήφιση του νέου συντάγματος. Πώς μπορεί να συμβεί μια τέτοια λαϊκή εθνοσυνέλευση, χωρίς την ανατροπή του κυρίαρχου καθεστώτος; Με μαγικά; Ή αρκεί το «δημοψήφισμα»; Η ιστορία δείχνει, όπως και η εμπειρία, ότι η λαϊκή εθνοσυνέλευση μπορεί να είναι μόνο η κορύφωση μιας αυθεντικά λαϊκής δημοκρατικής εξέγερσης. Όλα τα άλλα είναι είτε εκ του πονηρού, είτε προϊόν πολιτικής αφέλειας και φόβου μπροστά στο καθήκον
.
Κι ας πούμε ότι με κάποιον μαγικό τρόπο αυτή η λαϊκή εθνοσυνέλευση συγκαλείται, τότε τι θα συμβεί όσο αυτή θα συνεδριάζει; Θα εξακολουθούμε π.χ. να πληρώνουμε το χρέος; Ποιος θα θωρακίσει τη χώρα από τις απειλές και τις πιέσεις που θα της ασκηθούν; Πως θα λειτουργεί η οικονομία όσο θα συνεδριάζει η λαϊκή εθνοσυνέλευση και θα συζητά το Σύνταγμα; Τι θα τρώνε τα νοικοκυριά; Κουτόχορτο; Με τι νόμισμα και ποιες πολιτικές θα λειτουργεί η οικονομία; Εκτός κι αν όλα θα σταματήσουν με μιας, ο χωρόχρονος θα σταματήσει σε μια σπάνια επίδειξη παραβίασης των νόμων της φύσης, μέχρις ότου η λαϊκή εθνοσυνέλευση συνέλθει, συντάξει, ψηφίσει το Σύνταγμα και κατόπιν νέων εκλογών θα εκλεγούν οι νέες δυνάμεις που θα αναλάβουν την εξουσία της χώρας.
 
Έχουν νόημα όλα αυτά, ή απλώς πετάμε ότι κουτουράδα μας κατέβει στο κεφάλι προκείμενου να μην μιλήσουμε για το δια ταύτα; Και το δια ταύτα είναι ένα: 
 
όποιος αληθινά θέλει να αναμετρηθεί με το υπάρχων καθεστώς, όποιος στ’ αλήθεια θέλει να το ανατρέψει, οφείλει να συμβάλει στην πλατιά οργάνωση μιας ευρύτατης κοινωνικοπολιτικής συμμαχίας της πλειοψηφίας του λαού σε ένα μέτωπο μάχης στη βάση συγκεκριμένων άμεσων βασικών αιτημάτων, που αφορούν την μη αναγνώριση του χρέους, την έξοδο από το ευρώ και την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, το σπάσιμο των δεσμών εξάρτησης και υποτέλειας. Μόνο μια κυβέρνηση ενός τέτοιου μετώπου μπορεί να αναλάβει την υλοποίηση των άμεσων στόχων και την θωράκιση της χώρας από απειλές και πιέσεις. Μόνο μια τέτοια κυβέρνηση, που εκ φύσεως θα είναι προσωρινή και μεταβατική, μπορεί να εγγυηθεί ελεύθερες εκλογές για λαϊκή εθνοσυνέλευση με μοναδικό σκοπό την σύνταξη και ψήφιση νέου αυθεντικά δημοκρατικού συντάγματος. Με την ψήφιση του νέου συντάγματος και την προκήρυξη των εκλογών διακυβέρνησης της χώρας σύμφωνα με τους νέους συνταγματικούς κανόνες, τόσο η κυβέρνηση του μετώπου, όπως και το ίδιο το μέτωπο, θα έχουν επιτελέσει το έργο τους και θα περάσουν στην ιστορία. 
 
Τίποτε από όλα αυτά δεν μπορεί να γίνει με το να ψηφίσει κανείς σε «δημοψηφίσματα». Χρειάζεται οργάνωση και αγώνας του ίδιου του λαού. Πράγμα δύσκολο και εξαιρετικά επισφαλές, αλλά ο μόνος έντιμος τρόπος για να υπηρετήσει κανείς αυτό που υποτίθεται ότι προτάσσει: την λύτρωση του λαού και της χώρας. Εκτός κι αν ορισμένοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα ή τις υπογραφές για το όποιο δημοψήφισμα σε τραπέζια συναλλαγής και για αλλότριους σκοπούς.