Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

7 Δεκεμβρίου 2012

AΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ+ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΤΕ!

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:

ΣΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΚΑΚΟΗΘΕΣ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΝ, ΑΝΤΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ  ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΗΣ!

ΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ! ΕΠΙ ΔΥΟ ΕΤΗ ΑΙ ΗΠΑ ΕΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΝΑ ΕΡΕΘΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ! Π.χ. ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΟΛΩΣ ΑΝΑΙΤΙΩΣ ΚΑΤΕΣΧΟΝ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΙΑΠΩΝΙΚΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟΝ "ΙΑΠΩΝΙΚΟΝ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ")! ΩΣΤΕ Η ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ!!! ΟΜΟΙΩΣ, ΤΟ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΦΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΤΟΥ!!! Η ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΗΘΕΛΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΘΥΜΑΤΑ!!! [ΔΙ' ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ BARNES, ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ), ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ, Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΔΕΝ ΗΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ, ΗΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΟΡΜΩΜΕΝΟΣ ΕΞ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ!! Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΡΗΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΙΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΑΣ ΗΠΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΕΜΕΙΝΕ ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟΝ Η ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ "READ MY LIPS", ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΑΣΙΝ ΤΟΥ «READ MY LIPS, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!» [READ MY LIPS= κάπως χυδαίος αμερικανικός ιδιωματισμός, "άκου προσεκτικά τί σου λέγω, μιλάω απολύτως σοβαρά!" Εχει επαναληφθη εις φράσις του Προέδρου Μπους: "Read my lips. No new taxes."]
ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΣΧΕΔΙΑΣΘΗ Η ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΑΠΩΝΑΣ ΑΙ ΗΠΑ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΜΑΘΑΝ ΟΛΑΣ ΤΑΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ! ΟΜΩΣ, ΑΝΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΝΑ ΛΑΒΗ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΩΝ, ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟΝ! ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΩΣ Η ΕΠΙΘΕΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΝΕΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!
ΟΘΕΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΠΡΟΕΒΗ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΞΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ:   ΠΡΩΤΟΝ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΟΤΕΥΚΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ, ΔΙ' ΑΣΚΗΣΙΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ, ΕΝΩ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ-ΑΧΡΗΣΤΑ ΠΛΟΙΑ! ΑΠΟ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΕ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΔΟΘΗ Η ΕΝΤΟΛΗ "ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΙ ΔΙΑ ΤΟΡΠΙΛΛΩΝ" Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΤΗΣ "ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙ"! ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ, ΤΑ ΠΛΟΙΑ "ΔΕΝΟΥΝ" ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΛΛΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΠΑΚΕΤΤΟ, ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΔΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΥΣΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΤΟΡΠΙΛΛΙΚΑ ΔΙΧΤΥΑ, ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΠΟΥ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ! ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ "ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΙ" ΤΑ ΠΛΟΙΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑΣ ΜΗΧΑΝΑΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΥΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΤΑΧΙΣΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΘΟΥΝ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΖΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ! ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ "ΕΤΟΙΜΟΙ ΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΙ ΔΙΑ ΤΟΡΠΙΛΛΩΝ" Ο ΡΟΥΖΒΕΛΤ ΕΙΧΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΟΝ ΑΡΚΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΚΗΡΥΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΟΤΑΝ ΔΕ Η ΑΡΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΣΗΜΑ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΝ ΜΕ ΤΑΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ! ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΘΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΛΟΥΝ ΝΕΑΙ ΕΝΤΟΛΑΙ Ο ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ, Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΡΣΑΛ, Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΠΡΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΝ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΕΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗ! ΣΗΜΕΡΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΠΟΥ ΗΤΟ! ΗΤΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΝ ΟΙΚΟΝ! ΟΠΟΥ ΕΙΧΟΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΑΙ ΕΥΧΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!

ΕΠΙΜΕΤΡΟΝ: Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ



ΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟΗΘΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΜΠΥ ΕΛΑΒΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ? ΟΤΑΝ ΕΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ -ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ-- ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΝ ΜΑΚ-ΚΙΝΛΕΫ) ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ (ΚΟΙΝΩΣ, FALSE FLAGS) ΔΙΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑ, ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΡΙΚΟ, ΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ ΚΤΗΣΕΙΣ, ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ ΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟΝ "ΜΑΙΝΕ" ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΤΙΝΑΧΘΗ ΜΕ 450 ΘΥΜΑΤΑ! ΕΙΠΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΕΤΙΝΑΞΑΝ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΓΕΙΡΗ ΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ, "ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΜΑΙΝE"! ΑΔΙΚΩΣ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΔΙΕΚΗΡΥΞΑΝ ΟΤΙ ΠΑΣΙΔΗΛΩΣ ΤΟ ΠΛΟΙΟΝ ΑΝΕΤΙΝΑΧΘΗ ΔΙ' ΕΚΡΗΞΕΩΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ ΤΟΥ! ΣΗΜΕΡΟΝ, ΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑΙ ΕΡΕΥΝΑΙ ΤΟΥ ΝΑΥΑΓΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ: "ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΥΤΟΑΝΕΦΛΕΓΗ Η ΑΠΟΘΗΚΗ ΑΝΘΡΑΚΟΣ"!!! ΩΡΑΙΑ ΕΞΗΓΗΣΙΣ! ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ Η ΑΥΤΑΝΑΦΛΕΞΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΟΣ, ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΒΛΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ, Η MAGIC BULLET ΤΟΥ ΛΗ ΟΣΒΑΛΝΤ ΠΟΥΚΑΝΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕ ΓΚΕΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΕΦΟΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΔΙΚΑΙΩΣ, ΘΑ ΕΛΕΓΑΜΕ, ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΠΗ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΝ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ)!!! 
--------------------------
AΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΛ ΧΑΡΜΠΟΡ



Ανήμερα της επετείου του Περλ Χάρμπορ, οι ΗΠΑ μετά από αρκετά χρόνια πραγματοποίησαν στο πεδίο δοκιμών της Πολιτείας Νεβάδα υπόγεια πυρηνική δοκιμή, στέλνοντας κι αυτή με την σειρά της κάποια μηνύματα, σε χώρες όπως το Ιράν και η Βόρεια Κορέα, η οποία βέβια ήδη κατέχει πυρηνικά όπλα και τώρα τεστάρει βαλλιστικό βλήμα προσβολής των κύριων ΗΠΑ (για την Αλάσκα ήδη διαθέτουν ικανότητα προσβολήςτης με βαλλιστικό όπλο. 
Εκπρόσωποι του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ δήλωσαν ότι σκοπός παρόμοιων πειραμάτων είναι η συλλογή πληροφοριών, οι οποίες θα συμβάλουν σε μεγάλο βαθμό «στην κατοχύρωση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας του εθνικού πυρηνικού όπλου».
Οι ΗΠΑ δείχνουν ότι "δεν αστειεύονται", εν μέσω πληροφοριών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τόσο για τοποθέτηση χημικής και βιολογικής γόμωσης στα βαλλιστικά του Ιράν, όσο και για γενικότερη Εεπίδειξη ισχύος"
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

"Oι απόγονοι των Αργοναυτών δεν πληρώνουν φόρους"+ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:

ΝΑΙ, Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ!!
---ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! Ο ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΑΡΥ ΦΟΠΡΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΩΣ! Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΔΥΟ ΥΠΕΡΩΚΕΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΓΚΑΖΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ! Ο ΨΙΛΙΚΑΤΖΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΑΡΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ! Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ (ΝΑΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ)!!!
---ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ, ΑΙ! Μ@@@@Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ? ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ! ΣΑΦΩΣ!! Μ@@@@Σ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ!!!

  Η ΠΡΟΤΑΣΙΣ ΜΑΣ:        
---ΕΜΕΙΣ ΛΕΓΟΜΕ! ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΕΝΑ ΗΘΙΚΟΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΝ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΒΟΛΗΣ!!! ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ", ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΜΕ ΠΟΣΟΝ ΙΚΑΝΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟΝ ΤΩΝ ΕΙΚΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ, ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟΝ ΔΑΝΕΙΟΝ, ΟΣΟΙ ΑΡΝΗΘΟΥΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΗ, ΕΠ' ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΙ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΛΕΓΟΝΤΕΣ "ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ", ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΛΕΓΟΥΝ "ΠΑΝΑΜΕΖΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ"!! ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ Η "ΔΙΑΦΘΟΡΑ"?
---ΛΕΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ! "ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ"??? ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΔΩ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΚΑΤΙ! ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ! ΣΚΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ!!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ!!!
---ΛΕΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ! ΦΕΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΝΕΙ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ Η ΝΑΥΤΙΛΙΑ! ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ!! ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΜΑ!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΝΑΥΤΙΚΟΙ!!! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΓΡΟΤΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥΣ!!! ΤΙ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΑΥΤΑ!! ΣΤΟ "ΚΟΣΤΑ ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ" π.χ. ΟΠΟΥ ΟΙ 350 ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ "ΤΑ'ΧΑΣΑΝ" ΠΡΩΤΟΙ!!! ΚΑΙ ΤΙ ΒΑΠΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ!!! ΕΙΔΕΣ ΤΟ "ΚΟΣΤΑ ΚΟΝΚΟΡΝΤΙΑ" ΑΝΑΠΟΔΑ? ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ EIXE ΣΑΠΙΑ ΒΡΕΧΑΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΕΣΧΙΣΘΙΣΑΝ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο "ΩΚΕΑΝΟΣ"!  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΥ ΤΟΥΦΕΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ Η ΡΟΔΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΠ' ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΒΡΕΧΑΜΕΝΑ!! ΟΜΩΣ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ! ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ" ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ!!!

ΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΦΘΟΝΑ ΤΑ ΔΙΣ!!!
---ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ, ΣΤΑ ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ "ΧΙΟΥΝΤΑΪ" ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΕΡΕΥΣΕ ΑΦΘΟΝΟ ΤΟ Σακέ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ"! ΓΙΑΤΙ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ή ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ή ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ?? ΙΔΟΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΗΓΟΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!! ΓΙΑ "ΦΘΗΝΑ"!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΗΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ "ΕΛΛΗΝΑ"??? ΑΛΛΟΙ ΛΕΓΟΥΝ! "ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ, ΠΑΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΟΥ «ΠΑΜΕ»"! ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΕΔΩ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ ΚΑΤΙ! ΝΑ "ΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ!!!
---------------------------

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ




Πάλι "μας την λέει" ο γερμανικός Τύπος, ο οποίος εσχάτως έχει βάλει στο μάτι τους ... πλούσιους Έλληνες εφοπλιστές που "δεν πληρώνουν φόρους". Δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung, φέρει τίτλο "Ο κλεμμένος θησαυρός" και ξεκινάει σημειώνοντας πως το κυνήγι του θησαυρού έχει παράδοση στους Έλληνες θαλασσοπόρους.
Αναφέρει μάλιστα για να ενισχύσει το επιχείρημά του τον μύθο του Ιάσωνα και των Αργοναυτών, οι οποίοι αναζητούσαν το χρυσόμαλλο δέρας.
"Οι απόγονοι των Αργοναυτών ελέγχουν σήμερα το 15% του παγκόσμιου θαλάσσιου εμπορίου, παντρεύονται χήρες προέδρων ή κάνουν πρωτοσέλιδα όταν χαριεντίζονται με την Πάρις Χίλτον.
Στην πατρίδα τους όμως δεν πληρώνουν φόρους. Αυτό τους το εγγυάται το άρθρο 107 του ελληνικού Συντάγματος", αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Το άρθρο αναφέρει ότι από τα 3.760 πλοία που βρίσκονται στην κατοχή Ελλήνων πλοιοκτητών μόνο 862 νηολογούνται με ελληνική σημαία, για φορολογικούς λόγους, και εξηγεί γιατί η ναυτιλία είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ελληνική οικονομία.
"Σήμερα η ναυτιλία είναι από τους μόνους τομείς στους οποίους η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή. Μαζί με τον τουρισμό είναι ο μόνος τομέας που μπορεί να φέρει κεφάλαια στην Ελλάδα.
Μέχρι και 200.000 άνθρωποι απασχολούνται σε αυτό τον τομέα. Και η συνεισφορά στο ΑΕΠ είναι περίπου το 5%. Εάν οι πλοιοκτήτες εγκαταλείψουν την Ελλάδα, απειλούνται 60.000 θέσεις εργασίας", τονίζεται.
Η εφημερίδα αναφέρεται σε χρήματα που είναι στην Ελβετία και ο πράσινος πολιτικός Γκέρχαρντ Σικ δηλώνει πως από τη φορολόγησή τους θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα 9 δισεκατομμύρια ευρώ και καταλήγει πως οι Έλληνες ολιγάρχες δεν είναι πρόθυμοι να δώσουν τίποτα στο διεφθαρμένο κράτος τους.
Υπάρχουν μόνο μεμονωμένες ιδιωτικές πρωτοβουλίες, όπως του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, το οποίο έχει υποσχεθεί να δώσει 100 εκατομμύρια σε ανθρωπιστικές οργανώσεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr