Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

18 Σεπτεμβρίου 2012

Σπείρα αδίστακτων ΑΛΒΑΝΩΝ ληστών στα χέρια της αστυνομίας

NEWSIT
Σπείρα αδίστακτων ληστών στα χέρια της αστυνομίας – Είχαν κάνει δεκάδες ληστείες (ΦΩΤΟ)

Τελευταία ενημέρωση: 18.09.2012 | 15:10

Για 49 ληστείες σε κοσμηματοπωλεία, σούπερ μάρκετ, σπίτια και εταιρίες καθαρισμού ευθύνεται η εξαμελής σπείρα που εξαρθρώθηκε από την αστυνομία.
Η επιχείρηση έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας σε περιοχές της Αθήνας και των δυτικών προαστίων και σήμερα η αστυνομία προχώρησε σε επίσημες ανακοινώσεις. Έχουν συλληφθεί ένας Έλληνας και τέσσερις Αλβανοί, ενώ το έκτο μέλος της σπείρας, επίσης Αλβανός, είναι έγκλειστος στις φυλακές του Κορυδαλλού. Είχε συλληφθεί τον περασμένο Οκτώβριο μετά από καταδίωξη στη Μεταμόρφωση. 

Κάθε φορά, η σπείρα δρούσε και με διαφορετική σύνθεση. Είχαν διαπράξει συνολικά 49 ληστείες εκ των οποίων: εννέα σε κοσμηματοπωλεία, 14 σε σούπερ μάρκετ, μια σε εταιρεία καθαρισμού, μια σε οδηγό αυτοκινήτου και 24 σε σπίτια, από τα οποία πήραν και τα αυτοκίνητα για να διαφύγουν!



Χαρακτηριστικό των αδίστακτων ληστών είναι πως δεν το είχαν σε τίποτα να πυροβολήσουν είτε εναντίον αστυνομικών είτε εναντίον πολιτών είτε ακόμη και για εκφοβισμό. 

Έξι από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπου τα μέλη της σπείρας πυροβόλησαν ήταν: 
28 Νοεμβρίου του 2011 σε σουπερ μάρκετ στο Νέο Κόσμο 
7 Αυγούστου 2012 σε κοσμηματοπωλείο, όπου είχε τραυματιστεί ο ιδιοκτήτης στο πόδι 
17 Μαρτίου 2012 σε σουπερ μάρκετ, όπου τραυματίστηκε ένας υπάλληλος από εξοστρακισμό σφαίρας 
14 Μαρτίου 2012 σε εταιρία καθαρισμού στα Κάτω Πατήσια, όταν πυροβόλησαν για εκφοβισμό χωρίς να υπάρξει τραυματισμός 
13 Ιουλίου 2012 σε απόπειρα ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στο Περιστέρι 
18 Μαΐου 2012 σε κοσμηματοπωλείο στο Περιστέρι 

Αν στη διάρκεια της δράσης τους, ένα μέλος της σπείρας συλλαμβανόταν ή εγκλωβιζόταν ή καταδιωκόταν από αστυνομικούς, κάποια από τα μέλη της
είτε αδρανοποιούνταν είτε ανέστειλαν τη δραστηριότητά τους για μικρό ή μεγάλο χρονικό διάστημα, είτε διαφοροποιούσαν τη σύνθεση της ομάδας, τη μεθοδολογία της ή ακόμα και τους στόχους της. 

Με αυτό τον τρόπο, όχι μόνο μπέρδευαν την αστυνομία και έκαναν δύσκολο τον εντοπισμό ή τη σύλληψή τους αλλά φρόντιζαν να μη μπορεί να συνδεθεί η μια ληστεία με την άλλη!

Στις έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους βρέθηκε ακόμη κι ένας πολιορκητικός κριός, τον οποίο χρησιμοποιούσαν για να παραβιάσουν θωρακισμένες πόρτες, ενώ ένα από τα όπλα που είχαν χρησιμοποιηθεί σε ληστεία σε σπίτι στο Κουκάκι, ανήκε σε αστυνομικό.

Περιμένουν να περάσει η θύελλα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Περιμένουν να περάσει η θύελλα
Tου Σεραφειμ Κωνσταντινιδη
Η παρατεταμένη ύφεση θα συνεχιστεί και την ερχόμενη χρονιά. Τουλάχιστον αυτή είναι η εκτίμηση έγκυρων οργανισμών που αναφέρουν ότι το 2013 η μείωση του ΑΕΠ στην ελληνική οικονομία θα περιοριστεί στο -2,1% από σχεδόν -7% που θα φθάσει εφέτος. Ωστόσο, η κοινή γνώμη απασχολείται με θέματα όπως η μείωση μισθών και η αύξηση του ορίου συνταξιοδότησης, ενώ το πραγματικό ερώτημα είναι αν υπάρχουν εταιρείες που προσλαμβάνουν ώστε να καταβάλλονται ασφαλιστικές εισφορές και να δημιουργείται εισόδημα που θα φορολογηθεί.
Η κυβερνητική προσπάθεια αφορά τον περιορισμό των κρατικών δαπανών ώστε να δημιουργηθεί σε εύλογο διάστημα πρωτογενές πλεόνασμα, δηλαδή τα έσοδα του κράτους να επαρκούν για την κάλυψη των δαπανών λειτουργίας του. Είναι σαν το δράμα του Σίσυφου που έπειτα από σκληρή προσπάθειά του, η πέτρα μεταφέρονταν στην κορυφή αλλά κατρακυλούσε πάλι… Η συνέχιση της ύφεσης δεν αυξάνει τα έσοδα.
Πρόκειται για αντιφάσεις ενός συστήματος, που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί όσους το δημιούργησαν, τους πολιτικούς.
Η ανάπτυξη, οι επιδοτήσεις, τα κίνητρα όπως λέγονταν παλαιότερα, η φορολογία, το ασφαλιστικό σύστημα, όλη η νομοθεσία έγινε για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα της ηγετικής ομάδας που κυριαρχούσε κάθε φορά. Η εξυπηρέτηση ειδικών συμφερόντων επικράτησε παντού και η υποστήριξη κλαδικών συμφερόντων και διεκδικήσεων θεωρείται δίκαιη. Τα κρατικά νοσοκομεία υπάρχουν για να ευημερούν οι γιατροί και απ’ αυτούς κυρίως η «ανώτερη» κατηγορία, τα σχολεία δημιουργούνται για να απασχολούνται οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν λίγες ώρες.
Ο ευρύτερος δημόσιος τομέας δημιουργήθηκε για να εξυπηρετούνται όσοι βρίσκονται εκεί και συνολικά το Δημόσιο είναι χώρος άσκησης εξουσίας και εργαλείο οικονομικής εκμετάλλευσης της εκάστοτε ηγεσίας.
Το πολιτικό σύστημα λειτουργεί ως εισπράκτορας διοδίων. Ο,τι και να θέλεις, ακολουθείς τον οδικό χάρτη που προβλέπει πέρασμα από διόδια όπου καταβάλλεις το αντίτιμο, ακόμα κι αν η δραστηριότητα δεν σχετίζεται με κρατικούς πόρους. Στην περίπτωση που το αντικείμενο αφορά κρατικές προμήθειες ή κρατικούς πόρους η πληρωμή διοδίων αναβαθμίζεται σε συμμετοχή στα κέρδη.
Επειδή η παρατεταμένη ύφεση δεν επιτρέπει συνέχιση της πρακτικής αυτής, το σύστημα στο οποίο περιλαμβάνονται η ανατρεπτική αντιπολίτευση, αλλά και η κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα έχουν εναλλακτική λύση. Περιμένουν με υπομονή να περάσει η θύελλα.
Γι’ αυτό η ατζέντα περιορίζεται σε περικοπές μισθών και κυνήγι… επώνυμων φοροφυγάδων από τον κόσμο του θεάματος.
Οι τραπεζικές συναλλαγές βουλευτών καλύπτονται με ακλόνητα απόρρητα, των τραγουδιστών μπορεί και να αποκαλυφθούν. Η αντιπαράθεση των κομμάτων περιορίζεται στην υποστήριξη ή απόρριψη, περικοπών και φόρων. Οχι για τις μεταρρυθμίσεις που είναι αναγκαίες, ούτε για τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν. Οι βασικές λειτουργίες του πολιτικού και συνδικαλιστικού κατεστημένου είναι άθικτες. Περιμένουν να περάσει η θύελλα!

Κρήτη: Ξεψύχησε από ανακοπή όταν του ανακοίνωσαν την απόλυσή του!

ΟΧΙ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΩΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ! ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ (ΣΤΟ roof garden ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΕΤΑΝΝΙΑΣ" ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ" ΝΑΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ -π.χ. ιδέ http://www.tovima.gr/blogs/article/?aid=467610) ΑΝΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΘΥΣΙΕΣ"! ΝΑΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!
GB-Roof-Garden-Restaurant

Κρήτη: Ξεψύχησε από ανακοπή όταν του ανακοίνωσαν την απόλυσή του!

Μια τραγωδία χωρίς προηγούμενο συγκλονίζει τα τελευταία 24ωρα χωριό της ενδοχώρας του νομού Ηρακλείου με την μοίρα να αποδεικνύεται σκληρή για μια οικογένεια της περιοχής. Ένας 49χρονος άνδρας ξεψύχησε έχοντας υποστεί ανακοπή την ώρα που ο εργοδότης του του ανακοίνωσε ότι... απολύεται.
Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο 49χρονος πατέρας δυο παιδιών 7 και 14 ετών εργαζόταν σε γραφείο που ωστόσο λόγω κρίσης αποφάσισε να προχωρήσει σε περικοπές. Όταν του ανακοινώθηκε ότι απολύεται ο 49χρονος αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε μέσα στο γραφείο. Όταν μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας ήταν πια αργά.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άτυχος πατέρας είχε οικονομικές εκκρεμότητες και με τον μισθό του και εκείνον της συζύγου του τα έβγαζαν πέρα οριακά.
Η είδηση βύθισε στη θλίψη την οικογένεια του αλλά και ολόκληρο το χωριό.
[Πηγή: prismanews.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
---------------------------------------------------------

Aυτοκτόνησε άνεργος πηδώντας από την ταράτσα του σπιτιού του

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να δώσει τα ξημερώματα ένας 34χρονος άνεργος στην Ιστιαία, πέφτοντας απο την ταράτσα του σπιτιού του στον δρόμο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, όλα έγιναν στις 04.50 τα ξημερώματα. Ο αυτόχειρας διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου διαπιστώθηκε ο θανατός του.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Συρία: Οι ισλαμιστές λεηλατούν ελληνιστικά μνημεία

Συρία: Οι ισλαμιστές λεηλατούν ελληνιστικά μνημεία



 Σε άμεσο κίνδυνο βρίσκονται τα ελληνιστικά μνημεία της Συρίας, από τις ορδές των βάρβαρων ισλαμιστών. Μετά την Ορθοδοξία χτυπιέται και ο Ελληνισμός, και η ελληνική κυβέρνηση τους στηρίζει κιόλας.

Στη Συρία λεηλατούνται τα μνημεία του παγκόσμιου πολιτισμού, παρόλο που η κυβέρνηση προσπαθεί να περιορίσει τη σύληση και την λαθραία διακίνηση των αρχαιοτήτων, τις οποίες οι ένοπλοι δράστες ανταλλάσσουν με όπλα. Ο πόλεμος στη Συρία, προκάλεσε τραγικό ξέσπασμα στην μαύρη αγορά αρχαιοτήτων.

Η Συρία έχει περίπου 10.000 πολιτιστικά μνημεία. Οι συλητές καταστρέφουν κυρίως εκείνα τα μνημεία, που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από τα μεγάλα κατοικημένα σημεία, όπου αισθάνονται μεγαλύτερη ελευθερία.

Αλλά δεν λεηλατούν μόνο οι ένοπλοι μισθοφόροι-κυνηγοί του εύκολου κέρδους, αλλά και οι επαγγελματίες λαθρέμποροι. Υπάρχουν στη Συρία πολύτιμα αντικείμενα της μεσαιωνικής, της ρωμαϊκής και της ελληνιστικής περιόδου. Σήμερα εκεί δρουν χιλιάδες μαχητές, μαζί και από τις χώρες εντατικής λεηλασίας των αρχαιολογικών συλλογών του Ιράκ, του Αφγανιστάν και της Λιβύης, όπου, κατά τη διάρκεια των πολεμικών επιχειρήσεων είχαν λεηλατηθεί σχεδόν όλα τα εθνικά μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι.

Το λαθρεμπόριο των ιστορικών αξιών είναι πρόβλημα, που επιδεινώνεται όλο και περισσότερο τις ασταθείς περιόδους. Έτσι ήταν στο Ιράκ και στη Λιβύη. Έτσι γίνεται σήμερα και στη Συρία. Εννοείται ότι οι εστίες πολιτιστικής κληρονομιάς πρέπει να διαφυλάσσονται προσεχτικά και με ασφάλεια. Αλλά τώρα μάλλον, πολύ λίγα μπορούν να προστατευθούν με επιτυχία.

Είναι πιθανό ότι τις συριακές πολιτιστικές αξίες, που δεν έχουν ακόμη βομβαρδιστεί και λεηλατηθεί, τις περιμένει η τύχη των ιρακινών παρόμοιων αντικειμένων, πολλά από τα οποία έπαψαν απλώς να υπάρχουν.

Να ασκηθούν πιέσεις από όλους αυτούς που υποστηρίζουν τους "δημοκρατικούς" "εξεγερμένους" να κρατάνε τα χέρια τους μακριά από τα Μνημεία της Ανθρωπότητας, και να τους ξεκαθαρίσουν ότι θα τιμωρούνται ως εγκληματίες πολέμου.

Εκτός αν η Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να ξαναγράψει την ιστορία και όλα αυτά τα μνημεία την εμποδίζουν να το πράξει οπότε θα προτιμούσε να μην υπήρχαν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

O ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ

"Συναδέλφισσες & συνάδελφοι εν ενεργεία..." και "Καληνύχτα Ελλάδα" - Η κατάντια των ΕΔ...



Πολύ ταχύτερα απ'ότι φανταζόταν και ο πλέον απαισιόδοξος Έλληνας ή ο πιο αισιόδοξος εχθρός της Ελλάδας, διαβρώνονται οι Ένοπλες Δυνάμεις από την τρόϊκα που βρήκε βέβαια τους δύο γνωστούς συμμάχους που έχουν διαλύσει την υπόλοιπη Ελλάδα: Τους συνδικαλιστές και τους ανίκανους συστημικούς πολιτικούς.
Το έγγραφο που δημοσιεύουμε (της "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ
ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ"
) είναι πραγματικά αποκαλυπτικό της προϊούσης διάλυσης των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και μάλιστα εκ των έσω: Το σαράκι του συνδικαλισμού που διέλυσε την δημόσια διοίκηση και υπέσκαψε οδηγώντας τελικά στο κλείσιμο εκατοντάδες μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις από το 1974 μέχρι σήμερα, δυστυχώς, όχι απλά είναι εδώ, αλλά φιλοδοξεί να ρυθμίσει και τις εξελίξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Μόνο και μόνο το ότι το υπουργείο Οικονομικών (ο διευθυντής του γραφείου του υπουργείου Οικονομικών) δέχθηκε εν ενεργεία στρατιωτικούς (δεν μιλάμε για τους λοιπούς ενστόλους Αστυνομίας, Πυροσβεστικής κλπ που έχουν άλλους υπηρεσιακούς κώδικες) ως εκπροσώπους των στρατιωτικών (!) και τους κατέστησε επίσημους συνομιλητές, επιπλήττοντας ταυτόχρονα και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, αρκεί για να γίνει αντιληπτό το έρεβος στο οποίο μετακυλίονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.
Αυτό σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα οδηγούσε στην άμεση παραίτηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας. Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος έκρινε, προφανώς, ότι είναι πιο χρήσιμος στον αγώνα για την επιβίωση της χώρας, μέσα, παρά έξω από την κυβέρνηση και δεν το έπραξε.
Χθες ο νέo Α/ΓΕΣ Κ.Γκίνης (θεωρείται τεχνοκράτης, σύγχρονος αξιωματικός και έχει ολες τις προοπτικές να αναδειχθεί άξιος διάδοχος του Φ.Φράγκου, λένε όσοι τον γνωρίζουν καλά), όπως και ο Α/ΓΕΑ Δ.Τσαντηράκης, ποίησαν την ανάγκη φιλοτιμία και είπαν περίπου ότι "Δεν τρέχει τίποτα με τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις, δεν είναι πρόβλημα" μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Ας δούμε πως περιγράφει το θέμα το yened.wordpress.com για να μην μεταφέρουμε μόνο την δική μας αντίληψη των όσων ελέχθησαν:
"Απολύτως θετικοί (ή πιο ορθά ανεκτικοί) ακούμε πως ήταν οι Αρχηγοί ΓΕΣ και ΓΕΑ στην σημερινή συνάντηση τους με τους δημοσιογράφους ως προς τις ενέργειες των εν ενεργεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι Αρχηγοί μάλιστα  τόνισαν πως η πειθαρχία δεν έχει σχέση με τις ενέργειες που γίνονται και δεν επηρεάζεται από αυτές αλλά και πως δεν υπάρχει κανένα θέμα  όσο οι ενέργειες των στελεχών  ειναι εντος των οριων του Συνταγματος και των νόμων.

(Ανανέωση): Νεότερες πληροφορίες μας λένε πως οι Αρχηγοί σημείωσαν οτι οι εν λόγω σύλλογοι δεν είναι συνδικαλιστικοί  και πως το φαινόμενο παρακολουθείται αλλα στον βαθμό που δεν εκφευγουν των νόμων και του Συντάγματος  δεν υπάρχει καποιο θέμα ούτε επηρεάζεται απο αυτές τις εκδηλώσεις η πειθαρχία.

Νομίζουμε πάντως οτι και με αυτή την διατύπωση η ουσία δεν αλλάζει. Και η ουσία είνα ιπως είτε ονομαστούν συνδικαλιστικοί είτε οχι οι σύλλογοι είναι εδώ και όσο είναι εντός των νόμιμων πλαισίων μπορούν να συνεχίζουν την προσπάθεια τους".
Οι εν λόγω σύλλογοι δεν είναι συνδικαλιστικοί: Μήπως είναι φιλολογικοί; Κυνηγετικοί; Φίλων δημοτικής μουσικής; Τι είναι αυτοί οι "σύλλογοι";
Φυσικά γαι να περιγράψεις μία κατάσταση και να αποφύγεις τα χειρότερα μπορείς να την χαρακτηρίσεις όπως θέλεις. Όπως οι καλόγεροι που βάπτιζαν "φακές" το ψάρι και το κρέας για να ξεφεύγουν από τα δεσμά της νηστείας.
Το πρόβλημα όμως είναι πολύ ευρύτερο: Η κυβέρνηση από την μια δέχθηκε η τρόϊκα να εισβάλλει (από εποχής Γ.Παπανδέου φυσικά) και να εγκατασταθεί στον σκληρό πυρήνα της εθνικής κυριαρχίας, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Το υπουργείο Οικονομικών (πολιτική ηγεσία και στελέχη του Επιτελείου) που είναι πρακτικά διορισμένοι υπάλληλοι των ξένων, απαιτούν νέα μείωση των αποδοχών τύπου φιλοδώρημα γκαρσονιών σε μεγάλη πίστα της παραλίας, των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
Κάποτε ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε γράψει σε ένα βιβλίο του ότι "Το πραξικόπημα του 1967 είχε γίνει γιατί οι στρατιωτικοί έπαιρναν λιγότερα λεφτά απ'όσο κόστιζε η ζάντα ενός ακριβού αυτοκινήτου της εποχής". Τώρα παίρνουν λιγότερα απ'όσο κοστίζει μια ζάντα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου!
Η κυβέρνηση, λοιπόν, από την μία επιτρέπει στην τρόϊκα να εισβάλλει στα άδυτα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας (μην έχετε καμία αμφιβολία ότι το σύνολο των στοιχείων, προσωπικά δεδομένα αξιωματικών, φάκελοι κλπ, έχουν μεταφερθεί ή θα μεταφερθούν στην άλλη πλευρά του Αιγαίου) και από την άλλη επιτρέπει τον συνδικαλισμό στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Και οι λακέδες των ξένων στο υπουργείο Οικονομικών συνομιλούν με τους ... συνδικαλιστές των ΕΔ, απ'ευθείας παρακάμπτοντας την κυβέρνηση στην οποία υποτίθεται ότι ανήκουν. Αυτή είναι η μία και μόνη αλήθεια που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή.
Ιδού και η κοινή ανακοίνωση της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ
ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
 
(σ.σ.: Ναι, έτσι ακριβώς τιτλοφορούνται! Και στο υπουργείο λένε αρχηγοί και πολιτική ηγεσία ότι δεν είναι συνδικαλιστές).
                     ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι εν ενεργεία και εν αποστρατεία
Αμέσως μετά την πρωτόγνωρη για τα δεδομένα του χώρου μας συγκέντρωση -
πορεία, που έλαβε χώρα τη 12η Σεπτεμβρίου 2012, και σε συνάντηση με το
διευθυντή του Υπουργού Οικονομικών, του επιδόθηκε το κοινό ψήφισμά μας. Στη
συνάντηση αυτή, τόσο απ’ τους εκπροσώπους των εν ενεργεία στρατιωτικών, όσο
και απ’ τους αντιστοίχους των εν αποστρατεία, έγινε διεξοδική ανάλυση των
συσσωρευμένων προβλημάτων και της αδιέξοδης κατάστασης που έχουν
οδηγηθεί, απ’ την εφαρμοζόμενη πολιτική.
Ο διευθυντής του Υπουργού έκανε σαφή την απόφαση του Υπουργείου
Οικονομικών, για περαιτέρω περικοπές στο ειδικό φτωχολόγιο των Ελλήνων
στρατιωτικών της τάξης του 6 έως 6,5 % και για το χρονικό διάστημα έως και το
2014.
Τόνισε ότι η αναίρεση των περικοπών αυτών δεν είναι δυνατή, γιατί
εντάσσεται στις ρητές κι αδιαπραγμάτευτες απαιτήσεις της τρόικας. Μας κατέστησε
απολύτως σαφές, και μάλιστα πέραν της μιας φοράς, ότι το Υπουργείο Εθνικής
Άμυνας στο αίτημα του Υπουργείου Οικονομικών για υποβολή προτάσεων για
ισοδύναμα μέτρα, το μόνο που κατέθεσε ήταν η μετακύλιση πληρωμών του 2012,
στο μέλλον, γνωρίζοντας όπως και έγινε, ότι θα απορριφθούν από την τρόικα.
Εξαιτίας αυτού, μας τέθηκε το ερώτημα της ύπαρξης δικής μας ετοιμότητας για
κατάθεση σχετικών ισοδύναμων μέτρων. Ωστόσο, η αντίδρασή μας ήταν άμεση
και έξω από τη λογική του πολιτικού προσωπικού της Χώρας που βασίζεται στη
λογική «τί μου δίνεις, τί σου δίνω».
Ήμαστε κάθετοι σε οποιαδήποτε επιχείρηση αντισταθμίσματος περικοπών εισοδημάτων.
Αρνηθήκαμε να τροφοδοτήσουμε ένα ακόμη εργαλείο της καταδικαστέας μνημονιακής
λογικής, στην περαιτέρω μείωσητων εισοδημάτων των εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Αντιπροτείναμε, όμως, τη θετική στάση μας για συνεργασία με τις
διευθύνσεις των Γενικών Επιτελείων και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για
κατάθεση προτάσεων εξοικονόμησης πόρων, προς όφελος της βελτίωσης της
αμυντικής θωράκισης της Χώρας, του επιπέδου διαβίωσης και των συνθηκών
εργασίας των στρατιωτικών.
Μετά τα παραπάνω, έγινε απολύτως σαφής η πρόθεση του Υπουργείου
Οικονομικών, με τη σύμφωνη πάντα γνώμη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για
την υλοποίηση της ξενόφερτης απαίτησης για περαιτέρω περικοπές στα ήδη
πετσοκομμένα εισοδήματά μας.
Η επίκληση, απ’ την πλευρά του Υπουργείου
Οικονομικών, του μικρού ποσοστού περικοπής του ειδικού μισθολογίου των
στρατιωτικών, είναι απατηλή, καθ’ ότι οι αμοιβές των άλλων κλάδων εργαζομένων
που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια, είναι πολλαπλάσιες. Άλλωστε δεν είναι
δυνατό να μας ικανοποιεί η λογική του μικρότερου κακού.
Εμείς, η συντονιστική επιτροπή των φορέων της κινητοποίησης των εν ενεργεία
και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλώνουμε ξεκάθαρα, ότι:
· Καταγγέλλουμε τη διαχρονική πρακτική του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να
αγνοεί την παρουσία μας, σημειώνοντας τη θετική ανταπόκριση του αντίστοιχου
της Οικονομίας, στο σχετικό αίτημα μας.
· Δεν αποδεχόμαστε καμία απολύτως περικοπή στις αμοιβές των εν ενεργεία
και εν αποστρατεία στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, αρνούμενοι να
συνηγορήσουμε, μέσω της κλοπής του ιδρώτα μας, στη λύση του
δημοσιοοικονομικού προβλήματος, σε βάρος μας. Πιστεύουμε ότι για τη
δημιουργία του δεν ευθυνόμαστε εμείς και απαιτούμε να πληρώσουν αυτοί που
δεκαετίες ολόκληρες ξεζούμισαν τον Ελληνικό λαό.
· Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε στη συνδιαμόρφωση προτάσεων
«ισοδύναμων μέτρων», εργαλείων της μνημονιακής λογικής μείωσης των
εισοδημάτων μας. Μια τέτοια συνδιαλαγή πιθανόν στη συνέχεια να μας οδηγούσε
στην αποδοχή από μέρους μας ενός λίγο μικρότερου ποσοστού μείωσης.
· Ζητάμε, όμως, την άμεση συνεργασία των διευθύνσεων των Γενικών
Επιτελείων και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην παροχή στοιχείων, που θα
μας δώσει τη δυνατότητα μακριά από κάθε μνημονιακή πρακτική για διαμόρφωση
και κατάθεση ρεαλιστικών προτάσεων μείωσης του λειτουργικού κόστους των
Ενόπλων Δυνάμεων και τη ροή των εξοικονομούμενων πόρων στη βελτίωση της
αμυντικής θωράκισης της Χώρας, του επιπέδου διαβίωσης και των συνθηκών
εργασίας των στρατιωτικών.
· Θέτουμε συνάδελφοι στην κρίση σας, τη στάση των υψηλόβαθμων
παραγόντων του Υπουργείου Οικονομικών, που αβίαστα προέβησαν, όχι στη
διάψευση της πληροφορίας που μας έδωσαν, για την πολιτική του Πόντιου
Πιλάτου που εφάρμοσε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τα αιτηθέντα
ισοδύναμα μέτρα, αλλά στη διάψευση ότι μας την έδωσαν. Επιρρίπτοντας μ’ αυτό
τον τρόπο, ανερυθρίαστα την μομφή του ψεύτη στα μέλη της Επιτροπής, κάτι που
συνέβη αμέσως μετά την αντίδραση για την αποκάλυψη, του ΥΠΕΘΑ. Οι χιλιάδες
των συναδέλφων εν ενεργεία και εν αποστρατεία γνωρίζουν πολύ καλά ποιος είναι
ο ψεύτης, ποιος είναι αυτός που διέγραψε με μια μονοκονδυλιά, την κερδισμένη με
τον ιδρώτα μας δυνατότητα να ζήσουμε ανθρώπινα, υπηρετώντας τα συμφέροντα
της Πατρίδας μας και του λαού της.
· Τέλος δηλώνουμε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας,
αρνούμενοι να υιοθετήσουμε το ρόλο του προς σφαγή αμνού. Βροντοφωνάζουμε
ότι στην κλοπή του ιδρώτα μας, στην έμμεση και άμεση αποδυνάμωση των
Ενόπλων Δυνάμεων και στη μείωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων, θα μας βρείτε
απέναντί σας. Θα μας βρείτε στο πλάι του Ελληνικού λαού, απ’ όπου και
προερχόμαστε.
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ
Σύνδεσμος Υποστήριξης και Συνεργασίας Μελών Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΥΣΜΕΔ),
Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής (ΕΣΠΕΑ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής
Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού (ΣΑ/ΣΜΥΝ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής
Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΑΣ), Σύλλογος Αποφοίτων Σχολής
Υπαξιωματικών Διοικητικών Αεροπορίας (ΣΑΣΥΔΑ), Πολιτιστικός Μορφωτικός
Σύλλογος Αποφοίτων Σχολών Υπαξιωματικών Πολεμικού Ναυτικού
(ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝ), Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων
(ΑΝΕΑΕΔ), Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ)".
Καληνύχτα Ελλάδα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

«Ζήτω οι Χίτες και οι ταγματασφαλίτες»

«Ζήτω οι Χίτες και οι ταγματασφαλίτες»

ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι ακούστηκε, δεν το επεβεβαίωσα, είμαι βέβαιος οτι είναι συκοφαντία) ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: «Ζήτω οι Χίτες και οι ταγματασφαλίτες»!


ΕΧΩ ΝΑ ΕΙΠΩ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ! ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΤΟΥ ΓΡΑΨΗΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΕ!!!

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ '44 Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΣ Χ ΣΤΟ ΘΗΣΕΙΟΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! ΕΔΩ ΘΑΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!!


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΙΣ Χ, ΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΓΡΙΒΑ-ΔΙΓΕΝΗ??? ΗΤΟ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΝΗΣΙΑ, ΑΝΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΘΩΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ! ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ-ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ-ΞΕΝΟΔΟΥΛΟ-ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ 3ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ, ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ, ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΩΦ, ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΑΠΛΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΤΟΥ!!!

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΙΝΤΕΛΛΙΤΖΕΝ ΣΕΡΒΙΣ, ΑΛΛΑ ΗΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΝΩ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΘΑΤΑΝ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙ' ΑΛΛΟΥΣ π.χ. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΤΥ κλπ κλπ! ΝΑΙ, Ο ΗΡΩΣ ΓΡΙΒΑΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΗΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΚΙΝΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΛΙΚΟ ΧΡΥΣΟ!

ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ??? ΘΑΠΡΕΠΕ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??? ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ??? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΘΑΧΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ! ΕΔΩ ΘΑΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ!!!


ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!! ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΤΟΧΟΥΝ ΒΡΙΣΙΑ! ΕΙΣΑΙ ΧΙΤΗΣ, ΛΕΝΕ! ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ! ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΘΑΧΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ!


ΟΜΟΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ!!! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ, ΘΑΧΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΛΥΣΣΑ ΤΟΥΣ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΩ ΝΑ ΕΙΠΩ ΤΑ ΕΞΗΣ! ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ (Ομως ΔΕΝ έβγαλαν κατάλογο σφαγή των επιφανών πολιτών, μονο και μόνο επειδή ησαν επιφανείς, γιά να "κοντήνουν" την Ελλάδα, ΤΕΤΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΒΓΑΛΕ Η ΟΠΛΑ! Ούτε πείραξαν την ΑΘΗΝΑ και τα μνημεία της! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΑΝΕΤΙΝΑΞΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΑΙΤΙΩΣ -ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΚΟΥΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΩΛΟ- ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!), ΟΜΩΣ ΟΙ ΡΟΥΖΒΕΛΤ-ΤΣΩΡΤΣΙΛ-ΣΤΑΛΙΝ ΗΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΗ ΔΡΕΣΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΗΛΘΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΜΟΝΤΕΡΝΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΘΗ ΣΤΗΝ ΔΥΣΙ!

ΔΙΑΤΙ ΟΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ??? ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ!! ΣΗΜΕΡΑ (18/9/2012) ΣΤΗΝ ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ "ΕΔΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΡΝΕ" Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΗΣ ΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΒΙΑ (ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΤΗΝ 17Ν κλπ φαντάζομαι, δεν κατάλαβα καλά) ΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ, ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΟΧΙ, κ. ΒΟΥΛΕΥΤΑ! Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΣΦΑΖΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΟΥ, Μ' ΑΥΤΗΝ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ (ΙΔΕ ΣΤΟ http://hercolano2.blogspot.gr ΤΟ ΘΕΜΑ MORTACRACY), ΙΣΧΥΣ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΓΚ! ΙΣΧΥΣ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΑΤΟΜΒΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ! ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΪΑ, ΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΦΡΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΟΙ! ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΗΤΟ ΛΙΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΦΟΝΕΥΣΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΙΔΕ ΣΤΟ http://hercolano2.blogspot.gr ΤΟ ΘΕΜΑ HOLODOMORΔΕΝ ΕΡΙΞΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ (ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ??? ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΚΕΥΑΣΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΝΕΜΟΥΝΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΙΚΑΓΚΕΛΛΑΡΙΟΣ ΗΡΝΗΘΗ ΝΑ ΤΙΣ ΡΗΞΗ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕ ΤΑΒUN -ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΝΕΥΡΟΤΟΞΙΚΟ ΑΕΡΙΟ- ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΙ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ), ΤΗΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Σ' ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥΧΕ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΚΑΘΑΡΩΣ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ! Η ΕΣΣΔ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ 15 "ΑΤΙΘΑΣΕΣ" ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ (ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΜΕΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΣ 15 ΕΚΑΤ. ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΕΒΙΩΣΑΝ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.... 

ΟΜΟΙΩΣ, ΟΙ ΧΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ ΚΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΧΑΡΙΣΕ ΘΡΑΚΗ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΙΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΩΦ! 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΥΝΑΤΑΙ (ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΤΑΡΑΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ), ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΑΤΑΝΙΚΗ! Ο ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΧΛΕΥΗ ΜΑΣ!!! Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΑΛΛΑ ΘΑΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΗ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ!!! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ!!! ΕΓΩ ΔΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΙΔΡΥΣΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ http://issuu.com/stampalia ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ http://hercolano8.blogspot.gr , ΔΕΣ ΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΤΙ! 


ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ (ΔΙΟΤΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΩΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΑΠΙΑΣΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΔΥΝΑΜΑΙ ΚΙ ΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΙ (και μελετώ καθημερινώς το ομώνυμο βιβλίο του κ. ΜΑΡΙΝΗ) ΚΑΙ ΘΕΛΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ (ΝΑΙ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΟΝΕΙ ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΗΣ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ-ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ, Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ, Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ κλπ κλπ) ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ! ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΤΟ ΑΦΑΝΕΣ ΜΝΗΜΑ ΤΩΝ, ΝΟΗΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΝ ΔΑΦΝΗΣ ΚΑΙ ΛΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ:

Ζήτω οι Χίτες και οι ταγματασφαλίτες!

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
---------------------------------------------------

ΤΟ ΒΗΜΑ-Καμία ανοχή σε όσους απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας+ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

Ο ΙΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΡΑΧΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ:

1. ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟΝ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ "ΚΑΝΕΙ" ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΜΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΤΙΧ ΚΑΙ ΜΟΛΩΧ ΝΑ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ! ΟΠΩΣ ΘΑΤΑΝ ΑΝΟΗΤΟ κ. ΨΥΧΑΡΗ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΑΣ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ, ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ "ΔΟΥΛΕΥΕΙ", ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ, ΑΛΛΑ "ΑΥΤΟ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ", ΕΤΣΙ, ΕΙΜΕΘΑ ΤΡΙΣ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ "ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ"!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ "ΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ"! ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΝΕΙΤΑΙ ΔΙΟΤΙ "ΕΦΑΓΕ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!

2. ΕΧΟΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΠΛΕΙΣΤΑΚΙΣ ΟΤΙ Η ΛΕΞΙΣ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ: ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ (ΛΑΘΡΑΙΑ ή ΝΟΜΙΜΗ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ! ΥΠ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑΝ ΜΟΝΟΝ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΩΦΡΩΝ ΚΑΙ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΜΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΦΡΩΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΟΥΣ! ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ? Ο ΚΑΘΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΡΩΠΙΝΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΘΕΛΗ ΝΑ ΖΗΣΗ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΘΥΜΕΙ, ΛΕΓΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΙ! ΑΛΗΘΕΙΑ? ΟΤ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΗ ΝΑ ΖΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ??? ΓΙΑΤΙ κυρία Ε.Ε.? ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ Η Ε.Ε.!! ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ! ΕΝΩ Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ, Η ΕΥΡΩΠΗ  ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ (ΝΑΙ, ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ --ΕΧΕΙΣ ΙΔΗ ΝΙΚΗΤΗ ΝΑ ΞΗΛΩΝΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ??-- ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ --ΟΜΟΙΩΣ, ΕΧΕΙΣ ΙΔΗ ΝΙΚΗΤΗ ΝΑ ΞΗΛΩΝΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ?? ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ--ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ-ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΥΝ) ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΨΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΔΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ!

3. ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ (ΕΝΝΟΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ) Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΚΑΤΕΠΑΤΗΣΕ ΒΑΝΑΥΣΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ (π.χ. Η "ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΙΣ" Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΔΕΣΕ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!), ΝΥΝ ΔΕ Η ΤΩΡΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ (ΚΑΤΑΦΡΟΝΟΥΣΑ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ) ΟΡΙΖΟΥΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΝ ΤΩΝ "ΜΕΤΡΩΝ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗ (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ) ΚΑΙ ΘΑΡΘΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ! Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΝ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΙ ΟΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΝΩΝ, ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ, ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΗ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ!
ΟΜΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑΦΕΡΝΕ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΛΟΝΙΖΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ! Η ΚΥΒΕΡΗΣΙΣ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΤΑ  ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ! ΙΔΟΥ, ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΟΥ ΣΑΣ κ. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΥΓΛΩΤΤΟΝ ΤΙΤΛΟΝ "ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ":


Η Μεταπολίτευση δεν έχει τελειώσει. Οι «ιερές αγελάδες» της παραμένουν ζωντανές και βασιλεύουν, ενδεδυμένες τις περισσότερες φορές τον μανδύα του «πελατειακού συστήματος». Η πλέον χαρακτηριστική είναι η εξοργιστική εμμονή με την οποία και τα τρία κυβερνώντα κόμματα αρνούνται τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ακόμη και όσων είναι επίορκοι.
 Το φαινόμενο είναι εντυπωσιακό, αλλά προκύπτει από την ίδια τη φύση των κομμάτων εξουσίας που κυβέρνησαν μεταπολιτευτικά την Ελλάδα: «να σώσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους και όσους δουλεύουν στις ΔΕΚΟ» μοιάζει να είναι το σύνθημα. Για τους άλλους, ο φόβος ότι τα πράγματα θα χειροτερέψουν θεωρείται αρκετός για να έρθουν στο μαντρί, όταν σημάνει η ώρα της κάλπης.
Με την ανεργία να αγγίζει, ενδεχομένως και να ξεπερνά το 25%, η τρικομματική κυβέρνηση (για την ακρίβεια ΚΑΙ ΑΥΤΗ η κυβέρνηση) αρέσκεται να βλέπει τους ανέργους να προέρχονται μόνο από τον ιδιωτικό τομέα, όπου το… «κουκούλι της μονιμότητας» είναι άγνωστη έννοια. Όταν η συζήτηση έρχεται εκ μέρους της τρόικας στο θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο, τα τρία κόμματα αλλά και ο αντιπολιτευόμενος ΣΥ.ΡΙΖ.Α βγάζουν φλύκταινες. Τότε αρχίζουν τα ωραία: εφεδρεία, διαθεσιμότητα, πρόωρη συνταξιοδότηση. Από όλα έχει ο μπαξές, αρκεί να μην υπάρχει απόλυση. Το επιχείρημα ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι προστατεύονται συνταγματικά καταντάει γραφικό διότι ξέρουμε πάρα πολύ καλά ότι σε άλλες περιπτώσεις, το κράτος αποδεικνύεται ιδιαίτερα «δημιουργικό και καινοτόμο». 
Οι συντεχνίες του δημοσίου τομέα συνεχίζουν όμως να λυμαίνονται ό,τι προλάβουν. Που είναι η κατάργηση των κενών οργανικών θέσεων που είχε προβλεφθεί; Που είναι η κατάργηση δημοτικών επιχειρήσεων; Γιατί καθυστερούν ακόμη και τώρα μειώσεις μισθών σε ΔΕΚΟ; Γιατί δεν προχώρησε άμεσα η υπαγωγή των εργαζομένων σε ΔΕΚΟ στο ενιαίο μισθολόγιο και έπρεπε να περιμένουμε το 2012; Τίποτα από όλα αυτά δεν έγινε, για να μη δυσαρεστηθούν «τα παιδιά μας».
Εκεί όμως που η ανηθικότητα ξεπερνάει κάθε όριο είναι στην τρέχουσα διαπραγμάτευση. Επειδή η κυβέρνηση δεν θέλει τις απολύσεις, υποτάσσεται στο αίτημα της τρόικας για αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 67 έτη ώστε να καλυφθεί το κενό στο πακέτο των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ. Η κοροϊδία φθάνει στο αποκορύφωμά της. Διότι αν αυτό δεν είναι η απόλυτη κοροϊδία, τότε τι είναι; Κάποιος θα έλεγε ότι είναι κρίμα. Όχι. Δεν είναι κρίμα. Είναι ανηθικότητα και αλητεία. Η κυβέρνηση επέλεξε για άλλη μία φορά, όπως όλα δείχνουν, να αποφασίσει με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Το Δημόσιο θα παραμείνει με τον τρόπο αυτό το βαρίδι που θα απειλεί μέχρι την τελευταία στιγμή να σύρει την Ελλάδα στον πάτο της χρεοκοπίας. Πανηγυρίζει η κυβέρνηση για το πρωτογενές πλεόνασμα. Σίγουρα. Μόνο που μοιάζει περισσότερο με πλεόνασμα υποκρισίας. Μίας υποκρισίας που επιδοτείται από έναν ιδιωτικό τομέα που μαραζώνει.


4. ΤΩΡΑ "οι παρελάσεις σε εμφυλιοπολεμικές συνάξεις"! ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΗΡΩΪΚΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΗ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ Η ΕΣΣΔ ΚΑΙ Ο ΕΝΤΟΠΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ! "ΕΜΦΥΛΙΟΣ" ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ! ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΔΥΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΙΝ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ-ΜΑΡΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΙΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΥΠΟ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ ΣΛΑΥΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ-ΡΩΣΣΩΝ-ΤΣΕΤΣΕΝΩΝ-ΤΑΤΖΙΚΩΝ ΚΛΠ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΔΕΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:


5η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΚΕ 1949
«Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδόνικος (σλαβομακεδονικός) λαός τα έδωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν τον θαυμασμόν. Δεν πρέπει να υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του Δ.Σ.Ε. και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδόνικος λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάσταση του, έτσι όπως τη θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα το αίμα του για να την αποχτήσει. Παράλληλα το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ’ τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σωβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης».
Πηγή: 5η ολομέλεια της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε σχετικά με την δημιουργία ανεξάρτητου Μακεδονικού κράτους, Ιανουάριος 1949

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ "ΕΜΦΥΛΙΟ"??? ΙΣΑ ΚΙ ΟΜΟΙΑ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ??? 

----------------------------------------
ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΑΘΡΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΓΛΩΤΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ !
Καμία ανοχή σε όσους απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας

Ότι πολλά δεν πάνε καλά στη χώρα μας το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Οτι οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις φέρουν ευθύνη μεγίστη γι' αυτή την κατάσταση επίσης το γνωρίζουμε όλοι. 
Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να περπατούν όλα τα ζόμπι καταμεσήμερο στον δρόμο υπάρχει απόσταση μεγάλη. Και όμως η τρίχρονη οικονομική κρίση νομιμοποίησε και επανέφερε στο προσκήνιο τις σκοτεινότερες των δυνάμεων.
Όλη αυτή η ανεμπόδιστη, σχεδόν καθημερινή, παρέλαση των νοσταλγών της χούντας των συνταγματαρχών, των κατά δήλωσή τους εχθρών της Δημοκρατίας, συνιστά ίσως τη χειρότερη εξέλιξη της παρούσης περιόδου.
Η δράση των ακροδεξιών ταγμάτων εφόδου, τα γιουρούσια κατά των μεταναστών στις γειτονιές της Αθήνας, η υποκατάσταση των αρχών στα πανηγύρια, οι παρελάσεις σε εμφυλιοπολεμικές συνάξεις, αλλά και οι προκλητικές δηλώσεις κατά του Κοινοβουλίου που τους στεγάζει, δεν μπορούν να προσπερνώνται ελαφρά τη καρδία.
Οι συγκεκριμένες ομάδες και τα πρόσωπα που τις ορίζουν διακρίνονται για την πίστη τους στον ολοκληρωτισμό, έχουν δεδηλωμένες αντιδημοκρατικές πεποιθήσεις, το Κοινοβούλιο γι' αυτούς αποτελεί εφαλτήριο για τα άνομα σχέδιά τους, αν οι συνθήκες τους ευνοήσουν δεν θα διστάσουν να καταλύσουν τη Δημοκρατία και να επιβάλουν ανελεύθερο καθεστώς βίας και υποταγής των πάντων.
Η δράση και η στάση τους, η ρητορεία και οι μέθοδοι είναι ίδιες με εκείνες που εφήρμοσε το εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα του Χίτλερ στη Γερμανία στα χρόνια του μεσοπολέμου, με τις γνωστές συνέπειες για όλους.
Ας το γνωρίζουν λοιπόν όσοι χαριεντίζονται μαζί τους και αφελώς δικαιολογούν τη δράση τους. Η ανοχή δεν απέχει πολύ από τη συμμετοχή. Και επίσης ας θυμούνται ότι η Δημοκρατία όσο ανεκτική κι αν είναι, άλλο τόσο αυστηρή μπορεί να γίνει απέναντι σε όσους απεργάζονται ή ευνοούν την κατάλυσή της.


    ΑΝΟΧΗ | πριν 26'
    Λέτε: " ...πολλά δεν πάνε καλά στη χώρα μας το γνωρίζουμε πλέον όλοι. Οτι οι κυρίαρχες πολιτικές δυνάμεις φέρουν ευθύνη μεγίστη γι' αυτή την κατάσταση επίσης το γνωρίζουμε όλοι.". Συμφωνώ μαζί σας, αλλά και εμείς με την ανοχή ή αδιαφορία μας συμβάλλαμε σε αυτήν την κατάσταση.
    XK
    απάντηση40
    Αν είναι έτσι | πριν 26'
    Αν είναι έτσι και το κάνετε για να κλείσετε τη ΧΑ, τότε, και η ΔΗΜΑΡ, ΝΔ , ΠΑΣΟΚ, απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας με τα μέτρα που έχουν πάρει με το έτσι θέλω. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ αφού είναι υπέρ του κουμμουνισμού απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας, λαθρομετανάστες επίσης απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας. ΑΝΤΑΡΣΙΑ επίσης αφου είναι αναρχοκουμούνια απεργάζονται την κατάλυση της Δημοκρατίας. Τι μας μένει μάστορα; Θα μιλήσετε για κατάλυση της Δημοκρατίας. Ποιοι ρε; Εσείς; Οι μεγαλύτεροι προδότες του Έθνους???
    Χάρης
    απάντηση64
    Πρόληψη αντί καταστολής. | πριν 45'
    Τα περί "αυστηρότητας" της Δημοκρατίας στην αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής,όχι μόνον δεν πείθουν, αλλά και αποτελούν λάθος τακτικής. Είναι σύνηθες,όσοι αποδεικνύονται ανεπαρκείς στο πεδίο της "πρόληψης", να καταφεύγουν στη λύση της "καταστολής". Η μέθοδος αυτή,όμως, φέρνει συχνά αποτελέσματα αντίθετα από τα σκοπούμενα. Το να καταπολεμεί κανείς τα "συμπτώματα" ενός φαινομένου, αφήνοντας ανέγγιχτες τις αιτίες που το προκαλούν, είναι τακτική καταδικασμένη σε αποτυχία. Ας αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά η λαθρομετανάστευση, η ανεργία των νέων και η εξαθλίωση των συνταξιούχων, και είναι βέβαιο ότι το "φαινόμενο" θα ...εκφυλισθεί !
    Φιλέας Φογκ
    απάντηση42
    Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
    Η ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ | πριν 47'
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΕΣΧΑΤΩΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. !! ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΜΕ .! ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΡΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΗΤΑΝ ΑΚΛΟΝΗΤΗ, Η ΦΟΡΟΚΛΟΠΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ, ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΚΟΜΑ ΛΕΥΚΟΤΕΡΟ ΛΕΥΚΟ, Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΛΕΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ?? ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΣ 10ΕΤΙΑΣ (ΑΡΚΕΙ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !
    ΟΜΗΡΟΣ
    απάντηση72
    Κατάλυση δημοκρατίας; | πριν 55'
    Από το 1974 και εδώ, στα Πανεπιστήμια (και όχι μόνο) η δημοκρατία έχει καταλυθεί από την Άκρα Αριστερά και δεν μιλούσε κανείς. Τώρα, το να καταλυθεί η δημοκρατία στα πανηγύρια από την Άκρα Δεξιά, με ένα πάγκο λαθρο-Πακιστανού σπασμένο, δεν το βρίσκω και τόσο τραγικό. Ο Μητσοτάκης είχε δίκιο: Η ΧΑ είναι δημιούργημα της Άκρας Αριστεράς. Και είμαστε μόνο στην αρχή...
    Δυτικά
    απάντηση115
    το κράτος | 09:58
    Οι μισή αστυ-νομία, ψηφίζει ΧΑ, σου λέει τίποτα αυτό;
    παρά-νόμος
    απάντηση37
    Κατάλυση της Δημοκρατίας | 09:49
    Ναι, το είδαμε πόσο αυστηρή μπορεί να γίνει η Δημοκρατία σε όσους απεργάζονται ή ευνοούν την κατάλυσή της. Συνελήφησαν οι υπαίτιοι του χρηματιστηρίου, δικάστηκαν από στρατοδίκες οι θρασύδειλοι των Ιμίων, φυλακίστηκαν οι λαδοπόντικες που συναλλάχτηκαν με τη Siemens, δημεύτηκαν οι περιουσίες όσων διασπάθισαν δημόσιο χρήμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οδηγήθηκαν σιδηροδέσμιοι στις φυλακές όσοι ενέχονται στις αγορές όπλων και τέλος είναι ήδη υπόδικοι όσοι μας οδήγησαν στα μνημόνια και σε κοινωνικό ολοκαύτωμα. Εκτός αν για σας κε Ψυχάρη, όλα τα παραπάνω δε συνιστούν κατάλυση της Δημοκρατίας.
    Σ.Μ.
    απάντηση123
    Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
    Τέτοιοι που είμαστε... | 09:46
    ...τέτοιοι μας χρειάζονται... Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς...!!!
    Ανώνυμος / η
    απάντηση73
    Τα άλλα τα ξεχάσατε | 09:38
    Δεν βαρεθήκατε πια ; Ο αναγνώστης σας αμέσως φέρνει στο μυαλό τους τις δηλώσεις Παπαρήγα περί μη τήρησης του συντάγματος και ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη, την ακροαριστερή βία που καίει και ρημάζει αυτοκίνητα και καταστήματα εδώ και 40 χρόνια, την κοινοβουλευτική βία που με τις μίζες, τις κλοπές, την αντεθνική πολιτική και την ατιμωρησία των οργάνων της κατέστρεψε τη χώρα, την ανομία, τη διάλυση της παιδείας και της υγείας, την ανεργία και τις αυτοκτονίες συμπατριωτών μας. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!
    papri2000
    απάντηση123
    Εντυπωσιακο !Νομιζετε πως μιλατε σε κρετινους ! | 09:38
    Εντυπωσιακο το αρθρο υπερ {στο υπερ γελαμε... } της δημοκρατιας ! Μονο που κανει ενα "μικρο" λαθος , αυτοι που αποσαθρωσαν τη δημοκρατια δεν ειναι οι χρυσαυγιτες αλλα εσεις οι "δημοκρατες" που κατευθυνατε τις τελευταιες δεκαετιες την Ελλαδα ντουγρου στον γκρεμο...Οι χρυσαυγιτες απλως θα ειναι οι νεκροθαφτες του οζοντος πτωματος της δημοκρατιας , ΑΝ και οταν αυτη αποβιωσει. Με το να εξουδετερωσεις τους νεκροθαφτες δεν θα θεραπευσεις την βαρεια νοσουσα δημοκρατια -------Υ.Γ. Καλα εκει στο ΒΗΜΑ , ενω το "αντισυστημικο" ΚΚΕ βυσσοδομει κατα του δημοκρατικου πολιτευματος, γιατι το κανατε τουμπεκι ? Μηπως καλα γνωριζετε οτι η αντισυστημικοτητα του ειναι σκετο θεατρο? Οποιος καταλαβε καταλαβε...
    Νικηφορος Α.
    απάντηση125
    μονοπλευρα | 09:01
    Για τους ''αντιεξουσιαστές '' ,οπως πάντα , κουβέντα . Κι ας καήκανε τρεις ανθρωποι ζωντανοι το 2009 .
    ego
    απάντηση145
    Απαντήσεις  1 | Εμφάνιση όλων
    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΧΝΑ ΑΡΘΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΒΗΜΑ.. | 08:36
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΡΙΕ…έχει καταλυθεί άδω και χρόνια από την δράση των ΜΜΕ τα οποία διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα προς όφελος των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ αφεντικών τους (Δουλίτσες με το ΔΗΜΟΣΙΟ)…. δηλαδή μας λέτε να οδηγούμαστε στη φτώχεια και στην ανέχεια, η φοροδιαφυγή να συνεχίζετε ΚΥΡΙΩΣ από τους παράνομου ς λαθρομετανάστες μικροπωλητές που προστατεύεται με κάθε τρόπο συνεχώς, και να μην διαμαρτυρόμαστε . Εσείς έχετε βολευτεί στα βόρεια προάστια παρέα με τους υπηρέτες - δούλους σας μετανάστες και αραχτοί γράφετε ότι σας ΣΥΜΦΕΡΕΙ….
    ΛΑΛΑΚΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ
    απάντηση136
    Για το Σύνταγμα; | 08:25
    Ανοχή σε αυτούς που καταλύουν τις τρεις συνταγματικές εξουσίες, και οι οποίες είναι η σπονδυλική στήλη της Δημοκρατίας θα υπάρξει; Δηλαδή, όταν αυτός που εκτελεί...νομοθετεί, αυτό που νομοθετεί....εκτελεί...και αυτός που τους ελέγχει...είναι απών, τι πρέπει να γίνει;
    Παναγιώτης Ν.
    απάντηση94
    Πάλι τα Ίδια | 08:03
    Θα ήτο ευκταίον να μην χρειαζόταν μια ΧΑ για την Ελλάδα, ούτε τώρα ούτε ποτέ των ποτών. Το πρόβλημα έγκειται στο ότι τα κόμματα με την πολιτική που ακολουθούν και τα ΜΜΕ με αυτά που λένε και γράφουν, όπως το εν προκειμένω άρθρο σας, κάνει την ΧΑ όλο και πιό αναγκαία. Αντί να στρέφεστε κατα τής ΧΑ που, με όλα τα κουσούρια της, είναι η μόνη που υπερασπίζεται τον Έλληνα και τον Ελληνισμό, ποίος ο λόγος που δεν υπερασπίζεσθε, και εσείς και τα κόμματα, τα εθνικά μας συμφέροντα αλλά τα πολεμάτε λυσσαλέα;
    Γράψτε ένα άρθρο να μας πείτε γιατί
    απάντηση88
    Καμία ανοχή στους διεφθαρμένους... | 07:38
    Το να εμφανίζονται οι παράγοντες που δημιούργησαν το καθεστώς ανομίας, διαφθοράς, παράνομου πλουτισμού, αναξιοκρατίας, καταλήψεων, ασταμάτητων απεργιών κλπ: κόμματα, ΜΜΕ και κοινωνικές ομάδες ως ανησυχούντες για την δημοκρατία ενισχύει την κατάλυση της... Όταν μιλάει πχ το ΠΑΣΟΚ για αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς που συστηματικά και επί δεκαετίες εξέθρεψε οι πάντες αντιλαμβάνονται ότι δεν υπάρχει ελπίδα αναδημιουργίας του πολιτικού συστήματος και καλύτερα να καταργηθεί... Όσο η δομή της εξουσίας (που περιλαμβάνει και την λεγόμενη αριστερά ΚΚΕ κλπ, τον συνδικαλισμό και τα ΜΜΕ) παραμένει η ίδια, η Χρυσή Αυγή, κάθε μορφή έστω και βίαιης κατάλυσης αυτού του άθλιου κατεστημένου, θα είναι ελκυστική και θα μεγαλώνει...
    cnpap
    απάντηση96
    Πλανάσαι πλάνην οικτράν... | 07:06
    κ. αρθρογράφε, εκτιμώ ότι οι απόψεις σου δεν ισχύουν για ένα τμήμα της κοινωνίας. Συγκεκριμένα για το τμήμα εκείνο το οποίο πιστεύει, συνειδητά πλέον, ότι η "δημοκρατία" δεν είναι παρά η "κλεπτοκρατία" της μεταπολιτευτικής περιόδου. Το τμήμα αυτό, (το οποίο οι δημοσιοποιούμενες και μη δημοσκοπήσεις δείχνουν να διογκώνεται συνεχώς...), δεν πρόκειται να το φοβίσει το παραμικρό, ακριβώς διότι είναι πεπεισμένο ότι έχει δίκιο. Κατά συνέπεια, εσύ ο οποίος φρονείς το αντίθετο, πλανάσαι πλάνην οικτράν...
    Παρατηρητής των πολιτκών πραγμάτων
    απάντηση57