Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

20 Δεκεμβρίου 2012

"ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΡΡΙΒΙΣΤΑ, ΚΑΘΕ ΚΑΡΡΙΕΡΙΣΤΑ, ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! 
ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!

----------------------------------

"ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!
"Ψαλίδισμα" της Χρυσής Αυγής και επιστροφή του Κώστα Καραμανλή το "δεξιό" στοίχημα!



Νέα κίνηση στο χώρο της "καθαρής" δεξιάς, εν αναμονή - αν και εφ'όσον - της ... ολικής επαναφοράς του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της παράταξης. Αυτή είναι η βασική φιλοσοφία που κινείται η ομάδα των βουλευτών και στελεχών που αποχώρησαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, αλλά και άλλων όπως οι Ν. Νικολόπουλος, Θ. Σολδάτος και Γ. Κασαπίδης οι οποίοι απέχουν από την συγκεκριμένη κίνηση, αλλά δεν απέχουν από την ιδέα της επαναφοράς Καραμανλή.
Η ομάδα των πρώην "Ανεξάρτητων", Κ.Μαρκόπουλου (ο συγκεκριμένος εντυπωσιάζει με την ιδεολογική του συνέπεια και τις πατριωτικές του θέσεις αφού θα μπορούσε τώρα να ήταν πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης αν δεν διαφωνούσε κάθετα με την πολιτική του Μνημονίου)) Χρ. Ζώης, Κ. Μαρκόπουλος, Ι. Μανώλης, Ι. Κουράκος, Μιχ. Γιαννάκης και Δ. Σταμάτης και άλλα στελέχη όπως οι Χρ. ΛύτραςΧαρ. Αποσκίτης, Ν. Δρίτσας, Θ. Μοσχοβίτης του στενού κλίματος Μαρκόπουλου), Ν. Μπάλτας, αντίθετα με ότι αναμένεται δεν πρόκειται να προχωρήσουν άμεσα στην δημιουργία κόμματος.
Θα αναμένουν τις εξελίξεις και ανάλογα θα πράξουν. Η βιωσιμότητα ενός νέου σχήματος, κατ'αρχήν θα κριθεί δημοσκοπικά. Αν δηλαδή διαφανεί ότι καταφέρνουν να "ψαλιδίσουν" της Χρυσή Αυγή.
Χωρίς υπερβολές, αυτή την στιγμή το στοίχημα όλων είναι να "κοπούν" τα φτερά της Χρυσής Αυγής. Για πολλούς και διάφορυς λόγους που δεν είναι του παρόντος να αναλυθούν. Τόσο η ΝΔ, όσο και ο Π.Καμμένος, βλέπουν το ποσοστό των "σκληρών" της δεξιάς και ζαλίζονται.
Ο ίδιος ο Α.Σαμαράς, όπως μας μεταφέρει απόλυτα έγκυρη πηγή του Μαξίμου, στις ιδιαίτερες συνομιλίες του με την Α.Μέρκελ, την έχει "απειλήσει" με ... προέλαση της Χρυσής Αυγής σε περίπτωση που δεν επαυξηθεί "το πνεύμα αλληλεγγύης" διάβαζε να εγκριθούν τα δανειακά πακέτα - προς την Ελλάδα!
Ήδη εκτιμούν ότι έχουν "φρενάρει" την ΧΑ δημοσκοπικά στο 12% ή και πιο κάτω, σε σχέση με το 14% που κατέγραφε πριν δυο μήνες.
Και το "ψαλίδισμα" της Χρυσής Αυγής δεν είναι μόνο στοίχημα εντός Ελλάδος. Είναι και στοίχημα εκτός Ελλάδας...
Εν πάση περιπτώσει ο χώρος της κεντροδεξιάς μέχρι και της καθαρόαιμης δεξιάς που αυτή την στιγμή έχει "μετακομίσει" στην Χρυσή Αυγή, δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν ξεκαθαριστεί τι σκοπεύει να πράξει ο Κ.Καραμανλής.
Ο οποίος το μόνο που έχει ξεκαθαρίσει είναι ότι υπάρχοντος του Α.Σαμαρά δεν το συζητά καν για επάνοδο. Άρα η επιστροφή του Κ.Καραμανλή συνδέεται με την αποχώρηση του Α.Σαμαρά, κάτι που δεν διαφαίνεται άμεσα στον ορίζοντα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Οι αθεόφοβοι της ΔΕΗ και οι άσχετοι της Βουλής


 
Οι αθεόφοβοι της ΔΕΗ και οι άσχετοι της Βουλής
Ο πρόεδρος της διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Αρθούρος Ζερβός, καθηγητής του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και επί χρόνια επικεφαλής του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, πήγε την Τρίτη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής προκειμένου να περιγράψει την οικονομική θέση της επιχείρησης και να εκθέσει τις προοπτικές της και να ανανεώσει τη θητεία του ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της.

Και αφού είπε διάφορα δήθεν ηρωικά ανήγγειλε νέες υπεραυξήσεις στα τιμολόγια έως 49%. Στην προσπάθειά του μάλιστα να αμβλύνει τις δυσμενείς εντυπώσεις εξήγησε ότι η μηνιαία επιβάρυνση των νοικοκυριών δεν θα ξεπερνά τα 15 ευρώ.

Ωστόσο δεν εξήγησε γιατί την τελευταία εξαετία η ΔΕΗ έχει επιβάλει πάνω από 20 ανατιμήσεις, ούτε ότι αυτή τη στιγμή περίπου 1.200.000 νοικοκυριά αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Όσο για το κόστος λειτουργίας της επιχείρησης ουδέν ουσιώδες είπε. Υπερηφανεύεται ότι μείωσε το λειτουργικό κόστος κατά 40%, χωρίς όμως να αναφέρει ότι ήταν αποτέλεσμα της εξομοίωσης των μισθολογίων στις ΔΕΚΟ, που νομοθετικά επιβλήθηκε από την κυβέρνηση και το μνημόνιο.

Καμία εξήγηση για τον εκτίναξη του κόστους εξόρυξης του λιγνίτη,για την κακό προγραμματισμό των μονάδων,το παραμικρό για τις προμήθειες και την διάλυση του εισπρακτικού μηχανισμού της επιχείρησης. Και βεβαίως καμία αίσθηση των συνεπειών από τις εξαγγελθείσες ανατιμήσεις. 

Δεν αντιλαμβάνεται η διοίκηση της ΔΕΗ ότι το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας εκτινάσσεται στα ύψη, ότι τείνει να διπλασιασθεί έναντι εκείνου της Βουλγαρίας και ότι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας που επιτυγχάνεται από το μνημόνιο μπορεί να υπονομευθεί από τις αυξήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος.

Καμία επίσης αντίληψη ότι οι νέες υπεραυξήσεις θα επαυξήσουν κοντά στα 3.000.000 τον αριθμό των νοικοκυριών που θα αδυνατούν στο μέλλον να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος και θα οδηγήσουν σε ταμιακό κραχ τη μεγαλύτερη δημόσια επιχείρηση. Αλλά αν η Διοίκηση της ΔΕΗ υπερασπίζεται τα πεπραγμένα της με τις αυξήσεις τιμολογίων, οι βουλευτές όλων των πτερύγων τι έκαναν; 

Όσοι παρακολούθησαν τη σχετική συζήτηση στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή δεν έχουν να μεταδώσουν κάτι εξαιρετικό από τις παρεμβάσεις των κ. Ι.Τραγάκη, Απ. Κακλαμάνη, Ν. Βαλαβάνη, Π. Λαφαζάνη, Πετράκου, Αθ. Νάκου, της κυρίας Μαρίας Κόλια - Τσαρουχά ή των κυρίων Τσούκαλη και Χαλβατζή.

«Επαναστάτες» οι περισσότεροι φαίνεται δεν είχαν λόγια να αντιπαρατεθούν επί της ουσίας. Αλλά μάλλον δεν είναι ζήτημα επαναστατικότητας. Η άγνοια και τα ελλείμματα κατανόησης αρκούν για να καταπνιγεί και η όποια επαναστατικότητα.