Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

3 Απριλίου 2014

Παν. Μαρίνης : Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!

Παν. Μαρίνης

Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!!
---
Ολοι γνωρίζομε τον ορυμαγδό κατά του Βασιλέως Οθωνος διότι ενεσωμάτωνε τις τρείς εξουσίες που πρέπει νάναι ανεξάρτητες, την Νομοθετική, την Εκτελεστική (προφανώς, δεν είναι δυνατόν να ψηφίζη νόμους αυτός που θα τους εκτελέσει) και την Δικαστική, κα τον αγώνα γιά "Σύνταγμα". Σήμερον αυτά μας φαίνονται ακατάληπτα και εννοούμε ότι ελέγοντο διότι "δεν μας έκανε" διά μονάρχης ο Οθων, ενώ "μας κάνει" ο τυχόν πρωθυπουργός!
---
Σήμερον έχομε την πλήρη ταύτισι Νομοθετικής και Εκτελεστικής εξουσίας και ο τυχόν εξωκοινοβουλευτικός υπουργός όταν τολμήσει νάχει άποψι γράφει ο τύπος "ο εξωκοινοβουλευτικός" = "ποιός σου είπε εσένα ρε χαμένε να μιλάς;". 
ΟΙ δε εξαγγελίες γιά μελλοντικό χωρισμό των δύο εξουσιών δεν συνοδεύονται από την υπόσχεσιν ότι θα εκλέγονται από τον λαόν οι εξωκοινοβουλευτικοί πλέον υπουργοί, αλλά προβάλλεται ως επιτευγμα ότι αυτοί θα είναι κάποια όντα χωρίς καν την πολιτική βαρύτητα που έχει ο βουλευτής, άνθρωποι άγνωστοι ή γνωστοί διά τα επιτεύγματά τους σε ασχέτους τομείς της κονωνίας που θα οφείλουν την θέσιν αποκλειστικώς και μόνον στον μονοκράτορα πρωθυπουργό που διά την προσωπικής και αυθαιρέτου ευνοίας του τους ετοποθέτησε σε ύπατον αξίωμα. Φωνασκούν κόμματα και πρωθυπουργοί διά "δημοκρατία", όμως την θέλουν απλώς ως μοχλόν πραγματοποιήσεως των σχεδίων τους, επαναλαμβάνουν όλοι εν χορώ λιβανίζοντας τον ασιάτη αυθέντη πρωθυπουργό: ο ορισμός των υπουργών είναι προνόμιο του πρωθυπουργού! Οχι φυσικά στην δημοκρατία! Στην δημοκρατία, τους υπουργούς, την πολιτική και τα νομοσχέδια, τα καθορίζει η εσωκομματική δημοκρατία και η γνώμη των πολιτών που απαρτίζουν τας οργανώσεις του κόμματος, οι οποίες εδω στην γαλάζια μας χώρα υπάρχουν μόνον ως διακοσμητικές κατασκευές χειροκροτητών του "ηγέτη"!
---
Σήμερον λοιπόν ουδείς ομιλεί διά διαχωρισμόν Νομοθετικής και Εκτελεστικής εξουσίας και ανεξαρτησίαν της μιάς από την άλλην, αυτό "μας τελείωσε"!!
Ομως σήμερον όλοι ομιλούν διά την "Ανεξαρτησία" της Δικαιοσύνης!
ΟΜΩΣ…
Συμφώνως προς το Σύνταγμα η Δικαιοσύνη αποτελείται από ανώριμα άτομα, είναι ένα Νηπιαγωγείον, το οποίον δεν γνωρίζει πως θα διοικείται και διά τούτο ο Διευθυντής του Νηπιαγωγείου, ο εκάστοτε πρωθυπουργός, διορίζει τους επικεφαλής των ανωτάτων δικαστηρίων διότι το ίδιο το δικαστικό σώμα είναι ανώριμον γιά να το πράξη! Ο εκάστοτε πρωθυπουργός όθεν γνωρίζει τα πάντα διά όλους τους δικαστικούς λειτουργούς, προφανώς διέπρεψε ως επιθεωρητής των, και έχοντας ορθοκρισίαν, την οποίαν στερείται το απαρτιζόμενον από ανοήτους ή δολίους σώμα των Αρεοπαγιτών, με μοναδικήν αμεροληψίαν και ενόρασιν διορίζει τον άριστον! 
Οπως όλοι εννοούμε, η διάταξις αυτή του συντάγματος ΑΝΑΙΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. Τούτο καθίσταται απλώς παράρτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εξ άλλου και στά Υπουργεία τον επικεφαλής υπουργόν διορίζει ο πρωθυπουργός!!!
Οπως όλοι γνωρίζομε, στην πραγματικότητα, διορίζει ο πρωθυπουργός τους επικεφαλής των ανωτάτων δικαστηρίων με ένα και μοναδικόν κριτήριον, την υποταγήν και αφοσίωσιν στο πρόσωπόν του και τους βλέπει ως κάτι πολύ πιό ευτελές κι από τον τελευταίο βουλευτή καθώς κι εκείνος έχει πολιτική οντότητα και επιρροή και ψηφοφόρους, κάτι που στερείται ο δημόσιος υπάλληλος-δικαστής, και επομένως είναι απολύτως φυσικόν να τους διατάσσει με καισαρικήν αυθεντίαν και είναι απολύτως φυσικόν αυτοί να είναι εντολοδόχοι του και να υπακούουν σε κάθε εντολήν που θα τους δίδει το πρωθυπουργικόν γραφείον όπως θα έκαμνε και ο οιοσδήποτε άλλος δημόσιος υπάλληλος!! 
Οθεν προσβάλλει την νοημοσύνην μας η ad nauseam επαναλαμβανόμενη φράσις «Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ" ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»!
Οσοι δε την εκστομίζουν δεικνύουν σε πόση ανυποληψία μας έχουν σκεπτόμενοι: πες μιά βλακεία στον χαχόλο λαό!!!


ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ"

Παν. Μαρίνης

ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ"
--
=ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΡΙΖΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΝΟΗΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙ (δείτε π.χ. οι ατυχείς πτωχοί λαθρομετανάστες ήλθαν εδώ γιατί δεν έχουν ψωμάκι, όμως πριν από το ψωμί θέλουν Τζαμί κι η "Ελληνικη Δημοκρατία" συμφωνεί φυσικά)! ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΚΟΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟΝ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ) ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΣ-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΓΙΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ (Δείτε τα Δικαιώματα και τα υπερπρονόμια που έχει σωρεύσει στην χώρα μας ο Μωαμεθανισμός π.χ. στην Τουρκία δεν ισχύει ο μωαμεθανικός νόμος, η Σαρία, όμως το Αστικό του μέρος ισχύει στην Ελλάδα (!), όχι το ποινικό διότι αυτο οι ίδιοι δεν το θέλουν, θέλουν να τάχουν τα χέρια τους!) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΙΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΤΩΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙ' ΑΥΤΟ, ΩΣΤΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑ ΧΑΙΡΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΣ ΣΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!
=ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑ  ΝΟΥΝ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ, Η "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ", ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ 1996 ΑΙΤΗΣΙΝ ΕΥΚΤΗΡΙΟΥ ΟΙΚΟΥ, ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΙΔΙΚΟΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΝ. ΕΠΗΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΥΡΙΑΣ ΟΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ "ΓΝΩΣΤΟΤΗΤΑ" ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΙΝ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.
=ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΧΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΙΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΗΣ ή ΑΛΛΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, ΟΨΕΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΘΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ "ΘΡΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ" ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ, Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΣΙΝ ΩΣ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΔΙΟΝ.
=Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΘΕΙ ΜΕ ΟΙΑΙΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΕΝΟΣ "ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ" ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΝ ΜΙΑΣ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΑΣ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ", ΤΟ ΘΕΛΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΤΟΥΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ!  
---
Ωρισμένοι φίλοι μας είπαν ότι οι "θρησκευτικές ενώσεις" σημαίνουν καταγραφή και έλεγχο από το κράτος. Φυσικά αποτελούν, όπως αποτελεί η άδεια επαγγέλματός σας, η άδεια λειτουργίας του μαγαζιού σας και  κυρίως η αστυνομική σας ταυτότητα, όμως η θρησκεία είναι θρησκεία, δεν κρύβεται από κανέναν κι ούτε έχει πρόβλημα να δεχθή οιονδήποτε έλεγχο, δεν είναι ούτε μυστική εταρεία, ούτε μαφία, αλλά αντιθέτως ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ την καταγραφήν στα νόμιμα πλαίσια της πολιτείας διότι αυτή είναι η αναγνώρισίς της! 

---