Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Αυγούστου 2012

Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα

Ο Πακιστανός «δράκος» και η ελληνική θολοκουλτούρα
  • Η συγκλονιστική υπόθεση της βάρβαρης κακοποίησης της 15χρονης στην Πάρο πριν από μερικές ημέρες από άγνωστο άτομο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο αφού το θύμα είχε βρεθεί χτυπημένο τσακισμένο και σεξουαλικά κακοποιημένο σε τέτοιο βαθμό που οι ίδιοι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην βαρβαρότητα και την εκδικητική μανία των χτυπημάτων του άγνωστου δράστη. 
  • Όταν η Αστυνομία του νησιού κατέληξε μετά από έρευνα DNA σε μερικούς υπόπτους μεταξύ των οποίων ήταν και ένας Πακιστανός κάποιοι γέλασαν ειρωνεύτηκα λέγοντας ότι κάποιος «κακόμοιρος» αλλοδαπός θα την πληρώσει.
  • Όταν οι επιστημονικές και καθόλα αδιαμφισβήτητες έρευνες της Αστυνομίας έδειξαν ότι ο βασικός ύποπτος ήταν ένας 21χρονος Πακιστανός κάποιοι «προοδευτικοί» συμπατριώτες μας έγραφαν σε μπλόγκς ότι, «ορίστε που οι υποψίες τους επαληθεύονται, ότι η Αστυνομία  πάει να φορτώσει στον αλλοδαπό την υπόθεση».
  • Οι άνθρωποι αυτοί που ξεχνάνε ότι στην θέση της κοπελίτσας θα μπορούσε να είναι η αδελφή τους, η γυναίκα τους, η αρραβωνιαστικιά τους ακόμα και η ίδια η μητέρα τους,  άρχισαν να εξαπολύουν τα βέλη τους κατά της Αστυνομίας και κάθε Έλληνα που πίστευε ότι ο θύτης είναι ο αλλοδαπός.
  • «Γενιές πεντακόσιες» πέρασαν οι υποστηρικτές των «προοδευτικών» ιδεών τον κάθε αστυνομικό, τον κάθε Έλληνα που ισχυριζόταν ότι το έγκλημα, όπως τελικά αποδείχτηκε, το είχε διαπράξει ο «κακόμοιρος» αλλοδαπός.
  • Η χολή και το μίσος που εξέπεμπαν τα λόγια την ομάδας των «λαθρολάγνων» με τις μοντέρνες προοδευτικές ανθελληνικές ήταν κάτι το αδιανόητο. Ούτε οι χειρότεροι εχθροί των Ελλήνων δεν θα μιλούσαν έτσι για  όλους αυτούς τους οικογενειάρχες Έλληνες που φοβούνται για το μέλλον των παιδιών τους. 

Και ξαφνικά το σύμπαν για όλους τους θολοκουλτουριάριδες, οπαδούς της πολυπολιτισμικότητας, του ανθελληνισμού και του μίσους για οτιδήποτε έχει να κάνει με την Ελλάδα, κατέρρευσε με την ομολογία του ανθρωπόμορφου κτήνους, του λαθροεισβολέα από την Ασία.
Το ανθρωπόμορφο αυτό τέρας, διότι πως αλλιώς μπορείς να χαρακτηρίσεις κάποιον που στην προσπάθεια του να κλέψει ένα κινητό από μία ανυπεράσπιστη κοπέλα της τσάκισε το σώμα στα βράχια και την κακοποίησε σεξουαλικά ομολόγησε πολύ απλά ότι τι να έκανε ότι έκανε με τέτοιο μίσος γιατί πολύ απλά η κοπέλα αντιστάθηκε.
Διερωτάται κανείς μετά από αυτό. Εφόσον οι λαθρολάγνοι και οι διάφοροι "προοδευτικοί" πολιτικοί φορείς, ΜΚΟ και οργανώσεις υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας βομβαρδίζουν όλα αυτά τα χρόνια με αιτήματα όπως ότι πρέπει να σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμα των λαθροεισβολέων μήπως θα έπρεπε στην περίπτωση αυτή να εφαρμόσουμε ως πολιτεία σε αυτό το κτήνος την ποινή που προβλέπει η θρησκεία του.

  • Μήπως τελικά η ανοχή της κοινωνίας μας αποτελεί το καλύτερο περιβάλλον για την πραγματοποίηση των πιο απεχθέστατων εγκλημάτων από Ασιάτες, Αφρικανούς και κάθε λογής παράνομο εισβολέα αφού όλοι πια ξέρουν ότι στην Ελλάδα η ζωή του Έλληνα δεν έχει αξία όπως απέδειξε η περίπτωση του Μανώλη Καντάρη που τον έσφαξαν για μία κάμερα καθώς και των υπολοίπων 31 Ελλήνων πολιτών που δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς τους πρώτους 6 μήνες του 2012. 
  • Μήπως τελικά είμαστε καταδικασμένοι να μας σφάζουν να μας κλέβουν να μας ληστεύουν τα μαγαζιά τα σπίτια μας να μας βιάζουν τις γυναίκες μας τις κόρες μας να μας ξυλοκοπούν και να μας ξεφτιλίζουν οι κάθε λογής αλλοδαποί εγκληματίες διότι έτσι προστάζει η πολυπολιτισμική Ευρώπη καθώς και η προοδευτική πολιτική καλλιτεχνική και ακαδημαϊκή ελίτ της χώρας.
  • Μήπως θα πρέπει να αρχίσουμε να παραδίνουμε τις περιουσίες μας στον κάθε λογής αλλοδαπό εγκληματία να θυσιάζουμε τα παιδιά μας στον σύγχρονο Μινωταυρο της Νέας Τάξης πραγμάτων.  Μήπως πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από όλους αυτούς τους «ταλαιπωρημένους» αλλοδαπούς διότι δεν μπορούμε να «ικανοποιήσουμε» τα όνειρα και τις ορέξεις τους.
  • Μήπως τελικά όλοι μας είμαστε υποψήφια θύματα και θα ήταν καλύτερα να υποστούμε την μοίρα μας επιτρέποντας τον κάθε λαθροεισβολέα να λεηλατεί την περιουσία μας την αξιοπρέπεια μας και την ίδια μας την ύπαρξη.

Πόσοι ακόμα Έλληνες πολίτες θα πρέπει να δολοφονηθούν να βιαστούν να υποστούν ξυλοδαρμό από παράνομους εισβολείς από την Ασία την Αφρική και κάθε γωνιά του κόσμου για να αντιληφτούμε την γενοκτονία που εφαρμόζεται συστηματικά εδώ και δύο δεκαετίες στον λαό μας.
Ως πότε θα μας σφάζουν θα μας ληστεύουν θα βιάζουν τις γυναίκες μας και η διανόηση της χώρας μαζί με τα ΜΜΕ και τους πολιτικούς θα μας κατηγορούν ως ρατσιστές επειδή θέλουμε να ζήσουμε με ασφάλεια.
Αλήθεια πόσοι θα διαμαρτυρηθούν για τις 31 δολοφονίες Έλληνων από αλλοδαπούς και την βάρβαρη κακοποίηση της κοπέλας αυτής. Πόσοι θα βγούν στους δρόμους όπως έπραξαν για τον άτυχο Γρηγορόπουλο. Κανένας γιατί αμέσως η "προοδευτική" ελίτ της χώρας θα τους βάλει την ρετσινιά του ρατσιστή.  
Δεν ξέρω οι περισσότεροι τι πιστεύουν αλλά το περιστατικό της 15χρονης απέδειξε ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν μετατραπεί σε «θηράματα» και κάποιοι μας αποδεκατίζουν κάθε μέρα….
Όσον αφορά τους λαθρολάγνους συμπολίτες μας με τις «προοδευτικές» ιδέες για όσους επιθυμούν ακόμα την εισροή περισσότερων ασιατών αφρικανών φίλων μας παρακαλούνται όπως προτρέψουν τις κόρες τους να κάνουν παρέα αφόβως μαζί τους.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την ομολογία του 21χρονου Πακιστανού-τέρας


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες "ξερνάει" ο 21χρονος Πακιστανός που ομολόγησε ότι επιτέθηκε να βιάσει τη 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο και όταν αυτή αντιστάθηκε προσπάθησε να την δολοφονήσει κτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια.
Ο 21χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήρθε και ζούσε παράνομα στην Ελλάδα, μετά και την ταυτοποίηση και του δεύτερου δείγματος DNA άλλαξε τακτική και δέχτηκε πως αυτός είναι ο άνθρωπος που τραυμάτισε σοβαρά τη μαθήτρια στα βράχια της Χρυσής Ακτής, αλλά, όπως είπε, σκοπός του ήταν να κλέψει το κινητό της τηλέφωνο και όχι να τη βιάσει.

Όταν αυτή αντιστάθηκε, την χτύπησε στο κεφάλι και στη συνέχεια εκτός ελέγχου άρχισε να την χτυπάει με απίστευτη μανία στα βράχια. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το σημείο, χωρίς να τον δει κανείς.

Ο Πακιστανός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες σε σπίτι παράνομα διαβιούντων στην Ελλάδα αλλοδαπών και αμέσως οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Γνωρίζοντας πως ο δράστης έχει βρει καταφύγιο σε σπίτι ομοεθνών του στην Αθήνα, αστυνομικοί της Ασφάλειας με τη βοήθεια του εργοδότη του ήρθαν σε επαφή με τον άνθρωπο που τον πήγε πριν μερικά χρόνια στην Πάρο και αυτός με τη σειρά του, στα άτομα με τα οποία ο νεαρός είχε επαφές…

Κλιμάκιο της Αστυνομίας παρακολουθούσε διακριτικά το διαμέρισμα στη Νέα Χαλκηδόνα, ενώ παράλληλα μέσω εταιρείας κινητής τηλεφωνίας προσπαθούσαν να εντοπίσουν το στίγμα του τηλεφώνου του… Κάτι που έγινε την Παρασκευή.
Στη συνέχεια έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα και προσήγαγαν άλλα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής στη ΓΑΔΑ. Και αυτοί, όπως και ο 21χρονος, είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα μας. Μάλιστα, ερευνήθηκε και το ενδεχόμενο να εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην κακοποίηση της μικρής μαθήτριας, κάτι που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε.

H δηλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Χρήστος Μανούρας, τόνισε: «H Ελληνική Αστυνομία, μετά από μεθοδική και συστηματική έρευνα, κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση της σοβαρής κακοποίησης της 15χρονης ημεδαπής στο νησί της Πάρου. Από την πρώτη στιγμή είχαν μεταβεί στην Πάρο, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, κλιμάκια Αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και των Υπηρεσιών Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων. Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, είχαν ληφθεί και δείγματα βιολογικού υλικού από τα ρούχα της ανήλικης».

»Οι αστυνομικές έρευνες, μεταξύ των άλλων, είχαν επεκταθεί και στα άτομα, τα οποία αναχώρησαν τις επόμενες ημέρες από το νησί με διάφορες προφάσεις. Μεταξύ των ατόμων αυτών ήταν και τρεις Πακιστανοί, οι οποίοι σήμερα τα ξημερώματα, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα της περιοχής Νέας Χαλκηδόνας και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

»Ένας από τους προσαχθέντες και συγκεκριμένα ο είκοσι ενός έτους Πακιστανός ομολόγησε κατά την εξέτασή του την πράξη και περιέγραψε με λεπτομέρειες τον τρόπο που διέπραξε το έγκλημα. Από το δράστη ελήφθη βιολογικό υλικό, το οποίο μετά από εξέταση στο Βιολογικό Εργαστήριο DΝΑ της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ταυτοποιήθηκε με το βιολογικό υλικό από τα ρούχα της ανήλικης. Ο δράστης οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου. Όπως εξακριβώθηκε ήταν παράνομα στη χώρα, όπως και οι δύο ομοεθνείς του, οι οποίοι για το λόγο αυτό, οδηγούνται επίσης στον εισαγγελέα Σύρου».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr