Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Οκτωβρίου 2012

ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ....

ΟΤΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΓΑΘΟΥ ΦΙΛΟΛΑΪΚΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΑΡΔΗΝ" ΑΛΙΕΥΣΑ ΤΟ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ: http://ardin-rixi.gr/archives/8352

ΒΛΕΠΟΜΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΙ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ! ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΘΡΗΝΟΔΟΥΣΕ ΔΙΟΤΙ ΗΤΟ ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΗ, ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΖΗΤΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 
ΓΙΑΤΙ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! ΛΕΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ! ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ, ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑΜΑΙ ΝΑΖΙΣΤΗΣ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΧΩ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ-ΡΟΥΖΒΕΛΤ-ΣΤΑΛΙΝ?? ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ?? ΑΙ! ΠΕΣ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, ΠΕΣ ΤΟ! ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ! ΕΤΣΙ ΠΕΣ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!

ΜΙΚΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
Α. Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ, ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ" ΓΙΑΤΙ??? ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ! ΕΜΕΙΣ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!
1. ΤΟ ΚΚΕ-ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ-ΟΠΛΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΕΕΑ, ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΜΥΡΙΑΔΕΣ (ΝΑΙ ΜΥΡΙΑΔΕΣ, ΑΝΩ ΤΩΝ 10.000 ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)!
ΚΑΙ 2. ΤΗΝ 17Ν ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΗΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ Ο κ. ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ ΗΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ "ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΡΓΑΝΩΣΙΝ (ΠΑΡ' ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΧΛΕΥΑΖΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑ ΑΥΤΟΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΗΣ "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ")!

Β. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "διαπιστωμένα: απειλεί έμπρακτα με κατάλυση του πολιτεύματος"! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ", ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΡΗΤΩΣ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ "ΠΡΟΒΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ!

------------------------------------------------------------------
Για όλους τους παραπάνω λόγους, η πολιτική αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να είναι άμεση, σκληρή και χωρίς αναστολές. Διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τον απλό εξευτελισμό ενός ήδη εξευτελισμένου πολιτικού συστήματος. Δύο λύσεις άμεσης αντιμετώπισης του φαινομένου ουσιαστικά πέφτουν στο τραπέζι. Η μία, είναι η «στρατιωτική» αντιπαράθεση με την Χρυσή Αυγή στο ίδιο της το πεδίο, το πεζοδρόμιο και η «στρατιωτική» κατανίκησή της. Με βάση την παραπάνω ανάλυση, μια τέτοια «λύση» είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκει η Χρυσή Αυγή αυτή τη στιγμή! Και δυστυχώς είναι έτοιμοι να της το προσφέρουν ο αναρχικός συμμοριτισμός και τμήμα του ανεγκέφαλου αριστερισμού.
Η άλλη λύση, που υποστηρίζει και ο γράφων το σημείωμα, είναι η συγκρότηση ενός πλατιού πολιτικού και κοινωνικού μετώπου που θα βάλει σαν κύριο στόχο του την απαγόρευση λειτουργίας της Χρυσής Αυγής και την καθαίρεση των βουλευτών της. Μια δολοφονική οργάνωση, η οποία διαπιστωμένα: απειλεί έμπρακτα με κατάλυση του πολιτεύματος, αντιποιείται τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, οργανώνει (και επαίρεται γι αυτό) τάγματα εφόδου με επικεφαλής βουλευτές της, οργανώνει πογκρόμ σε βάρος ανυπεράσπιστων μεταναστών ή πολιτικά αντιπάλων, δεν αποτελεί θέμα πολιτικής αντιμετώπισης αλλά δικαστικής και αστυνομικής. Είναι αδιανόητο η παραπάνω πολιτική πρακτική και στόχευση να χρηματοδοτείται με χρήματα του ελληνικού λαού και να διευκολύνεται με τις πρόνοιες του συστήματος για τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Εφ’ όσον η ηγεσία της Χρυσής Αυγής απειλεί να φέρει την πολιτική αντιπαράθεση με το «προδοτικό πολιτικό σύστημα» στο πεζοδρόμιο, ας το κάνει χωρίς όμως τα λεφτά, τους πόρους και την ασυλία που της προσφέρει το ίδιο το «προδοτικό πολιτικό σύστημα». Μια τέτοια εξέλιξη δεν αποστερεί τη Χρυσή Αυγή μόνο από κρίσιμους για την οργανωτική της ανάπτυξη πόρους αλλά προκαλεί και σαστισμάρα ή ανησυχία και στα άρτι και αθρόως εγγεγραμμένα μετά τις εκλογές νεαρά μέλη της, αποκόπτοντας τη δυναμική στρατολόγησης που έχει αναπτύξει. Ας μην ανησυχούν, λοιπόν, αρκετοί φίλοι ότι μια τέτοια κίνηση θα «ηρωοποιούσε» την Χρυσή Αυγή στα μάτια του κόσμου. Ο «κόσμος» που προσεγγίζει τη ναζιστική οργάνωση είναι κόσμος που έλκεται από το Κράτος και την Ισχύ, το Νόμο και την Τάξη. Συνεπώς, όταν ο νόμος και το κράτος στρέφεται ενάντια στην οργάνωση, περισσότερο ο κόσμος τους θα «μουδιάσει» παρά θα εξεγερθεί. Επιπροσθέτως, η «ηρωοποίηση» χρειάζεται και ήρωες. Και μόνο τέτοιους δεν μπορείς να χαρακτηρίσεις τα θρασίμια που αποτελούν τον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης ή τους δεκάδες καφενόβιους νεαρούς και τα χουλιγκανάκια που στρατολογούνται εσχάτως. Τέλος, η κίνηση αυτή αποθαρρύνει και πλευρές του κράτους ή των αρχουσών ελίτ, που θα επιθυμούσαν, για τους δικούς τους λόγους, να «παίξουν» με τη Χρυσή Αυγή, να το πράξουν με μια παράνομη πλέον οργάνωση.
Τελειώνοντας, είναι σαφές ότι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής θα πρέπει να είναι πολιτική και άμεση, με όρους νομιμότητας. Κανένας δισταγμός ή συμψηφισμός δεν θα πρέπει να μας εμποδίσει από κάτι τέτοιο. Είναι τέτοια η κοινωνική κατάρρευση και το πολιτικό κενό στη χώρα αυτή τη στιγμή, τέτοιος ο ιδεολογικός αφοπλισμός του λαού, που αν το φαινόμενο Χρυσή Αυγή δεν αρχίσει να αντιμετωπίζεται από τώρα, θα καταστεί ανεξέλεγκτο, ακόμα και με κάποια άλλη μορφή. Φυσικά, η πρόταση για άμεση πολιτική δράση εναντίον της εγκληματικής νεο-ναζιστικής οργάνωσης με τίποτε δεν σημαίνει ότι οι αιτίες και οι παράγοντες που οδήγησαν στην ανάδυση του επικίνδυνου και θλιβερού αυτού φαινομένου παύουν να είναι ενεργοί. Το αντίθετο. Γι’ αυτό και, μαζί με την άμεση πολιτική δράση, οφείλει να ενταθεί ο μακρύς, δύσκολος και επώδυνος αγώνας για αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης και των πολιτικών του μνημονίου και κυρίως η ιδεολογική και προγραμματική δουλειά που απαιτείται γι’ αυτό.
Ο πολιτικός χώρος της Κίνησης Πολιτών Άρδην οφείλει να πάρει την πολιτική πρωτοβουλία για μια συνολική αντεπίθεση απέναντι στην Χρυσή Αυγή και να θέσει άμεσα το αίτημα του να τεθεί εκτός νόμου η νεο-ναζιστική οργάνωση.

Φαήλου Κρανιδιώτη-Όταν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δέχεται επίθεση φωνάζει την αστυνομία


Όταν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δέχεται επίθεση φωνάζει την αστυνομία

ANTINEWS

100 εκεί; Εδώ Επιτελείο!”
Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Το Πεντάγωνο είναι στρατόπεδο ή κάνω λάθος; Έγινε πλατεία και δεν το ‘μαθα; Υπάρχει Τάγμα ΓΕΕΘΑ; Η Στρατονομία γιατί είναι στην πύλη; Για να βαράει προσοχή στις κλάρες και στους πολιτευτάκηδες; Δύναμη Φρουράς δεν βγάζουν κάθε μέρα; Ή μήπως τηρούνται οι «παραδόσεις» της εποχής μου, όπου το Τάγμα ΓΕΕΘΑ ήταν οι προφυλακές της Γκομενοφυλακής; Όλα τα βύσματα, στελεχάρες των κομματικών νεολαιών και συγγενείς κομματαρχαίων, ήταν στα χαρτιά της δύναμης αλλά στην αναφορά ήταν ο Διοικητής, ο Επιλοχίας κι ένας σκύλος, γιατί τα καλόπαιδα πίνανε καφέ στο Κολωνάκι, ήταν στη Μύκονο ή σε πολιτικά γραφεία. Άσε που αντί για Τάγμα ήταν …Ταξιαρχία από τους υπεράριθμους βυσματίες ματσουλαραίους. Τώρα, 21 χρόνια μετά δεν ξέρω πως είναι αλλά ξαναρωτάω, Φρουρά δεν έχετε, ρε; Ομάδα Ασφαλείας δεν έχετε;
Ξέρατε τουλάχιστον από χτες πως θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο στρατόπεδο ή όχι; Αυτά που μαθαίνει ο τελευταίος πεζικάριος σκοπός τα ξέρατε όσοι μετείχατε στην σύσκεψη κι όσοι είχαν υπηρεσία σήμερα;
Αν ήμουν Αξιωματικός Πύλης το 1991 και με ρωτούσε ο Γιώργος Καραποστόλου «Εάν αποπειραθούν κάποιοι να μπουν βιαίως στο Στρατόπεδο, τι θα κάνεις κύριε Δόκιμε;» και του απαντούσα «θα πάρω το 100», είχα 40 μέρες φυλακή στην κωλότσεπη.
Στις άλλες, σοβαρές χώρες, όταν δέχεται εισβολή στρατόπεδο, φωνάζουν την Αστυνομία;
Πιο θλιβερή εικόνα από αυτή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ να παρακαλάει (!) με ντουντούκα (!!) να βγουν από το στρατόπεδο του οι διαδηλωτές υπάρχει; Λυπήθηκε η ψυχή μου να βλέπω τον Αρχηγό σε αυτή τη θέση.
Πως το γράφω συνέχεια; Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο σκληρός πυρήνας της εθνικής κυριαρχίας. Ε, λοιπόν ο πυρήνας μπάζει. Γιατί δεν τον αφήνουν να κάνει την δουλειά του. Γιατί ορισμένοι Αξιωματικοί αρχίζουν από νωρίς να «πολιτεύονται» για τις προαγωγές και τις μεταθέσεις τους.
Αργά αλλά σταθερά η πολιτική τάξη κάνει τις Ένοπλες Δυνάμεις σαν τα μούτρα της.
Ακόμη υπάρχουν αποθέματα φιλοτιμίας και περηφάνιας, γιατί όποιος διαλέγει το ράσο της στολής, κάτι έχει μέσα του. Όμως το σαράκι προχωράει.
Εικόνες ντροπής οι σημερινές. Δεν έχει σημασία αν έχουν δίκιο ή άδικο οι εργαζόμενοι. Ιερό το ψωμί αλλά δεν μπουκάρεις στο Επιτελείο, δεν βεβηλώνεις την Ακρόπολη ή τον Άγνωστο Στρατιώτη.
Η πολιτική είναι η διαχείριση των συμβόλων. Το ‘χε πει ο Μιτεράν, νομίζω. Συμπυκνώνει τα πάντα η φράση, τουλάχιστον αυτά που πιστεύω εγώ.
Κι η διαχείριση προϋποθέτει πρωτίστως σεβασμό. Από την πολιτική ηγεσία, από τους πολίτες, διαδηλωτές ή μη και από τους υπηρετούντες, τα στελέχη.
Στην κατρακύλα μας κάποιοι θα αποπειρώνται πάντα να κάνουν διάφορα. Άλλοι κρεμάνε τα κουρέλια τους στην Ακρόπολη, άλλοι καταστρέφουν την προτομή του Περρίκου και την πετάνε σαν σκουπίδι στο οδόστρωμα της Πατησίων κι η «Αυγή» τους προβάλλει και «ηρωικό» αφιέρωμα, άλλοι ορμάνε στους Ευζώνους και καίνε τη σκοπιά.
Εικόνες ντροπής οι σημερινές, το ντου, να τρέχουν όλοι, πηλίκια να πέφτουν, ύστερα ο Αρχηγός στα σκαλιά να παρακαλάει με πλάκα τα γαλόνια και τις διεμβολές κι ύστερα ήρθαν κι οι κομματαρχαίοι, μην χάσουν, να σουλατσέρνουν στο προαύλιο προς άγρα ψηφοφόρων. Μεγάλε Γιώργο Σκαμπαρδώνη: «Όλα βαίνουν επιτυχώς εναντίον μας».
Ποιος θα γκρεμίσει την παρακμή μας και θα θάψει στα μπάζα τους αυτουργούς;

Εβραίοι και μαρξισμός – κομμουνισμός - σοσιαλισμός

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ


Elizabeth Dilling: Εβραίοι και μαρξισμός – κομμουνισμός - σοσιαλισμός


«Μερικοί τον λένε Μαρξισμό – Εγώ τον λέω Ιουδαϊσμό» -Ραβίνος Stephen Samuel Wise (The American Bulletin, 5 Μαΐου 1935).

«Ο Μαρξισμός είναι ένας βελτιωμένος Ταλμουδισμός για τους εθνικούς» - Elizabeth Dilling.

Η Elizabeth Dilling Stokes γεννήθηκε (1894), μεγάλωσε και σπούδασε στο Σικάγο. Αφού αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο παντρεύτηκε, και για πολλά χρόνια αφιέρωσε τη ζωή της στα παιδιά της, σε κοινωνικές δραστηριότητες και στη μουσική  (ήταν αρπίστρια). Αφού άκουσε για το μεγάλο «ανθρωπιστικό πείραμα» στη Σοβιετική Ρωσία, ταξίδεψε εκεί το 1931, και ήταν σε θέση να δει τι γίνεται πίσω από τις σκηνές. Σοκαρίστηκε από την καταναγκαστική εργασία, τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης, και την ατμόσφαιρα του φόβου που είχε δημιουργηθεί από τη σοβιετική δικτατορία.

Πιο πολύ σοκαρίστηκε από το παθογόνο αντι-χριστιανισμό του άθεου κομμουνιστικού καθεστώτος.

Μετά την επιστροφή της στις Ηνωμένες Πολιτείες δίδαξε και έγραψε σχετικά με αυτά που είχε δει, συνειδητοποιώντας από την αντίδραση που υπήρχε ότι ένα σημαντικό μαρξιστικό κίνημα ήταν ενεργό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1934 το πρώτο της βιβλίο The Red Network’ (Το Κόκκινο Δίκτυο) δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το 1936 εκδόθηκε το δεύτερο βιβλίο της‘The Roosevelt Red Record and Its Background’Σχεδόν αμέσως μετά από την δημοσίευση αυτών των βιβλίων άρχισαν κάποιοι να της επιτίθενται κατηγορώντας την ως «αντισημίτρια», αν και είχε προσφέρει τις αντι-κομμουνιστικές τις υπηρεσίες σε εβραϊκές οργανώσεις, και δεν ήξερε τίποτα για την οργανωμένη εβραϊκή συμμετοχή στο μαρξιστικό κίνημα. Μετά από έρευνα και μελέτη, όμως, το 1940, δημοσίευσε τρίτο βιβλίο της ‘Το Χταπόδι’, το οποίο ασχολήθηκε με τα θέματα αυτά.
  
Το 1964 έραψε το The Plot Against Christianity (Το Σχέδιο κατά του Χριστιανισμού) που επανακυκλοφόρησε ως TheJewish ReligionIts Influence Today’ (Η  Ιουδαϊκή Θρησκεία: Η Επιρροή της Σήμερα - δες εδώ).

Η Dilling πέθανε το 1966 σε ηλικία 72 ετών.

Από αυτό το βιβλίο και από το κεφάλαιο XI «JEWS ANDMARXISM — SOCIALISM — COMMUNISM», είναι το παρακάτω απόσπασμα :

O μαρξισμός, ο σοσιαλισμός, ή ο κομμουνισμός στην πράξη, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά ένας κρατικός καπιταλισμός και η άσκηση εξουσίας από μια προνομιούχα μειοψηφία, που ασκεί δεσποτικό και πλήρη έλεγχο επάνω στη πλειοψηφία η οποία δεν έχει σχεδόν καμία ιδιοκτησία ούτε νομικά δικαιώματα. Όπως συζητείται αλλού στο παρόν, ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός είναι ο πρόγονος του μοντέρνου κομμουνισμού και του μαρξιστικού κολεκτιβισμού όπως εφαρμόζεται σήμερα σε ένα δισεκατομμύριο ή και περισσότερο του παγκόσμιου πληθυσμού.

Μόνο με πλήρη κατανόηση της ιδεολογίας από την οποία προέρχεται ο κολεκτιβισμός, και εκείνοι που κυριαρχούν και τον διαδίδουν, μπορεί ο υπόλοιπος κόσμος να ελπίζει ότι θα ξεφύγει από την ίδια μοίρα. Ο κομμουνισμός - σοσιαλισμός προήλθε από τους Εβραίους και κυριαρχείται από αυτούς από την αρχή.

Δεν υπάρχει απολύτως καμία ηθική, φιλοσοφική ή ηθική σύγκρουση μεταξύ Ιουδαϊσμού και μαρξιστικού κολεκτιβισμού, όπως υπάρχουν στην πράξη. Ο μαρξισμός, τον οποίο όλοι οι κλάδοι του σοσιαλισμού κατ’ ανάγκη ακολουθούν, προήλθε από έναν Εβραίο, τον Καρλ Μαρξ, που ήταν ραβινικής καταγωγής. Κάθε εβραϊκή πηγή σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για την ραβινική καταγωγή του, και την "έντονη διαλεκτική του ικανότητα" (όπως πιθανώς εκδηλώνεται με το δυσνόητο, λεπτοφυή του, Das Kapital) που οφείλεται στην Ταλμουδική κληρονομιά του.

Ο Μαρξ δεν επινόησε στην πραγματικότητα κάτι καινούργιο, αλλά απλώς "βελτίωσε" τον Ταλμουδισμό και τον πρόσφερε να τον καταναλώσουν οι ‘εθνικοί’. Το σοσιαλιστικό σύστημα που συνέλαβε, φέρνει απλώς ένα πρακτικό μέσο για την απόλυτη δικτατορία του κυρίαρχου κράτους, ελεγχόμενου μέσω μιας εβραϊκής μειονότητας, πάνω σε όλους και όλα, μια έννοια που έχει πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε αυτές τις χώρες του κόσμου που βρέθηκαν κάτω από μαρξιστική δικτατορία.

Ο σοσιαλισμός είναι όντως απλώς το τριφύλλι που τοποθετείται μπροστά από τη μύτη της αγελάδας ώστε να οδηγηθεί μέσα στο στάβλο κάτω από τη μηχανή του αρμέγματος. Πρόκειται για ένα μηχανισμό με τον οποίο ένας «άνθρωπος» μπορεί να οδηγήσει ένα ολόκληρο «μη-ανθρώπινο κοπάδι» στον εβραϊκό ελεγχόμενο αχυρώνα (Σχ. ΚΟ: Σύμφωνα με το Ταλμούδ, οι μη Ιουδαίοι ‘εθνικοί’, τα λεγόμενα ‘γκοΐμ’, δεν είναι άνθρωποι, αλλά βοοειδή).

Την επόμενη φορά που κάποιος Χριστιανός που θα σας κοροϊδέψει λέγοντα: «Ο σοσιαλισμός δεν είναι εβραϊκός», για ένα πράγμα, δείξτε του το φυλλάδιο «Εβραίος και μη-Εβραίος» (“Jew and Non-Jew”) που εξέδωσαν οι Μεταρρυθμιστές Εβραίοι της "Ένωσης των Αμερικανικών Εβραϊκών Συνάξεων" (“Union of American HebrewCongregations”) και του "Κεντρικού Συνεδρίου των Αμερικανών Ραβίνων" (“Central Conference of AmericanRabbis”) και διαβάστε:

«Ο σοσιαλισμός προήλθε από τους Εβραίους. Και Εβραίοι σήμερα διαδραματίζουν έναν ηγετικό ρόλο στην εξάπλωση και την ερμηνεία του» (σελίδα 30) (The Commission onInformation about JudaismMerchants Bldg., CincinnatiOhio,Exhibit I, σελ. 71)

Σε μια έκδοση της Jewish Publication Society of America, "Εβραϊκές Προσφορές στον Πολιτισμό" (“Jewish Contributionsto Civilization”), αναφέρεται ότι, "Βρίσκουμε μια ισχυρή εβραϊκή συμμετοχή σε όλο το σοσιαλιστικό κίνημα το οποίο, από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα, σε μεγάλο βαθμόκυριαρχείται από εβραϊκή επιρροή. (Βλέπε Exhibit I σελίδα 71)

Λέει η Εβραϊκή Εγκυκλοπαίδεια του 1905: "Οι Εβραίοι έχουν κατά κύριο λόγο ταυτιστεί με το σοσιαλιστικό κίνημα από την ίδρυσή του". (Βλ. Exhibit J, σελίδα 72)

Οι ηγέτες της Ρωσικής Επανάστασης του 1917 ήταν ως επί το πλείστον Εβραίοι. (Βλ. Exhibit K, σελίδα 73).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δημήτρης Δανίκας-Τέρατα


 
Τέρατα
Τι σίχαμα! Τι πολτός! Τι γλίτσα! Τι οχετός! Να πιάνεις την μύτη σου και να τρέχεις ιλιγγιωδώς. Μακριά απ' αυτά τα μεγαλοστελέχη που θα σώσουν την χώρα από την καταστροφή. Να μη τους δω ούτε από μίλια μακριά. Με το παχύρρευστο και αχόρταγο βλέμμα τους θα μολύνουν κάθε κύτταρο του οργανισμού μου. Ο Αλ Καπόνε και η Κόζα Νόστρα είναι μπροστά τους αγγελούδια. Γιατί όχι μόνο την έκαναν γαργάρα την δισκέτα αλλά από πάνω εξακολουθούν να μας θεωρούν μακάκες με πατέντα.

Προσέξτε επιχείρημα υποστάθμης βρεφονηπιακού σταθμού. Η δισκέτα, λέει, είναι ακατάλληλη επομένως δεν είναι αξιοποιήσιμη επειδή προέκυψε από παράνομη υποκλοπή! Όπως έλεγε και ο Βουλγαράκης. Το νόμιμο είναι και ηθικό. Βρε τους άθλιους. Δηλαδή αν με το κινητό μου αποτυπώσω σκηνή δολοφονίας ενός συμπατριώτη μου, πάει να πει ότι το δικαστήριο δεν θα λάβει υπόψιν του την υποκλοπή και θα αθωώσει τον δολοφόνο!

Τι να πάρω τώρα; Ταβανόβουρτσα; Βρεγμένη σανίδα; Γιαούρτια; Λάθος φίλε μου. Τα γιαούρτια για τέτοιους, ανάλγητους τύπους μοιάζουν με γαλλικά αρώματα. Τίποτα δεν τους πτοεί. Είμαι βέβαιος ότι οι κραυγές των εκατοντάδων απελπισμένων αυτοχείρων θα νανουρίζουν τα παχύδερμα αυτιά τους. Είμαι βέβαιος ότι «πείραξαν» την δισκέτα και αφαίρεσαν ονόματα των δικών τους παιδιών. Και είμαι βέβαιος ότι αρκετοί εξ αυτών θα άρχισαν τον εκβιασμό, ντριννν.

Ποιος είναι; Ξέρετε έχω την λίστα από τράπεζα της Ελβετίας. Οπού δίπλα από το ονοματάκι σας φιγουράρει το ποσό των εκατό εκατομμυρίων euros. Και τι θέλεις; Κάτι απλό. Μου δίνεις δέκα εκατομμύρια κι εγώ αφαιρώ το όνομά σου από την λίστα στο λεπτό.

Είναι ποτέ δυνατόν να συμβεί τέτοιος εκβιασμός από πολιτικά στελέχη που μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια; Θα σας το πω διαφορετικά. Από τη στιγμή που «εξαφάνισαν» την λίστα. Από την στιγμή που δεν κουνάνε το μικρό τους δαχτυλάκι να καταπολεμήσουν την φοροκλοπή. Και από τη στιγμή που βγαίνουν δημοσίως και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με επιχειρήματα «μπιφτεκιού», τότε τους έχω ικανούς να διαπράξουν τα πάντα.

Σκεφτείτε κάτι εντελώς απλό. Η Ισπανία απ' αυτή την παράνομη υποκλοπή έβαλε στο ταμείο της περίπου έξι δισεκατομμύρια. Σκεφτείτε ακόμα ότι απ' αυτή την λίστα θα μπορούσαμε να εισπράξουμε μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια έτσι ώστε τα υποζύγια να μην λουστούν όλα μα όλα τα μέτρα που στο άμεσο μέλλον θα στείλουν τους χαμηλοσυνταξιούχους μια ώρα νωρίτερα στον τάφο. Σκεφτείτε ότι η χώρα για τη Τρόικα, την Μέρκελ και την Λαγκάρντ έγινε «ρόμπα». Σκεφτείτε ότι η παχυδερμία τους και η αναλγησία τους έχει φτάσει σε τέτοιο βαθμό κυνισμού ώστε ακόμα και τώρα εξακολουθούν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Και τέλος σκεφτείτε ότι τα τέρατα είναι ταγμένα κυτταρικά να κατασπαράζουν ό,τι βρουν μπροστά τους.

Επομένως μην περιμένετε σωτηρία απ, αυτούς. Αφού ούτε μισό ίχνος οίκτου δεν κυκλοφορεί στον κτηνώδη οργανισμό τους. Ένα σας λέω. Και βάλτε το καλά στο μυαλό σας: Αν το κτήνος δεν «πεθάνει» θα μας αφανίσει από προσώπου γης!

Η ΚΑΤΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΜΕ ΕΜΕΙΣ!

Η ΚΑΤΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ "ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ"

Εικόνες ντροπής οι σημερινές. Δεν έχει σημασία αν έχουν δίκιο ή άδικο οι εργαζόμενοι. Ιερό το ψωμί αλλά δεν μπουκάρεις στο Επιτελείο, δεν βεβηλώνεις την Ακρόπολη ή τον Άγνωστο Στρατιώτη. - Φαήλος Κρανιδιώτης

Από την στιγμή που οι εργαζόμενοι μπήκαν μέσα, η μοναδική λύση ήταν να πυροβολήσουν στο ψαχνό. Ήταν δυνατόν; Όχι, βέβαια! [ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΗΤΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ--ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ? ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ! ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΘΑΧΕ ΚΑΤΑΠΙΗ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΟΪ? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ? ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΚΕ ΒΡΗΚΕ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΟΦΟΔΕΕΙΣ ΚΑΙ "ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ!!]

ΠΡΩΤΟΝ:

  ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ: 
ΠΩΣ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ?
ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΩΣ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ "ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ" ή ΜΕΘΥΣΜΕΝΩΝ ή ΜΠΑΧΑΛΑΚΙΔΩΝ ή ΠΛΑΚΑΤΖΗΔΩΝ, ΕΠΙΤΕΘΗ Σ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ--ΕΤΣΙ ΓΙΑ "ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ"??? ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ! 
ΚΩΜΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ:
ΠΡΩΤΗ ΠΡΑΞΙΣ: ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΣΚΟΠΟΙ (ΚΛΗΡΩΤΟΙ) ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΔΕΙΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΣΑΝ ΦΕΤΙΧ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ: ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ (ΠΡΑΞΙΣ ΔΕΥΤΕΡΑ) ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΟ "ΤΑΓΜΑ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ" ΤΟ ΟΠΟΙΟ (ΠΡΑΞΙΣ ΤΡΙΤΗ) ΘΑ ΣΠΕΥΣΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!
ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΝ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΙ ΚΛΗΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΟΝ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΟ, ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΒΥΣΜΑ, ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ! ΟΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ "ΑΝΕΤΗ" ΘΗΤΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΩΣ "ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΗ" ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΕΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΥΛΕΝ ΡΟΥΖ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΪΖΥ ΧΟΡΣ!). ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ "ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ" ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΔΙΟΛΟΥ ΣΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ, ΑΛΛΑ, ΛΕΕΙ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΘΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ! ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΦΥΛΑΞΙΣ ΜΗΔΕΝ!
-----------
ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ Η ΚΑΤΑΛΗΨΙΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ ΗΤΟ ΜΙΑ "ΠΡΟΒΑ" ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ? ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΡΟΤΕΡΟ ΕΝΤΙΜΟ ΒΙΟ" ΤΟΥ ΚΚΕ?
------------------
ΤΡΙΤΟΝ:

ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ:
ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΙΣΙΘΑΝΑΤΕΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ! ΝΑ ΣΗΜΑΝΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΛΑ (ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ "ΤΑΓΜΑ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ" ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ!) ΝΑ ΑΠΩΘΟΥΝΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΩΣ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!
ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΟ? ΔΕΝ ΚΑΜΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ-ΛΑΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ? ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΜΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ? Ο ΑΡΗΣ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ? Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ ΠΕΕΑ? Ο ΤΙΤΟ, Ο ΔΗΜΗΤΡΩΦ?
ΟΜΩΣ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ! ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠΑΚΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΗ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑΝΑΙ ΕΚΕΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΙΣ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΜΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ!!!!
-------------------------------------------------


Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες με τους καταληψίες των ΕΝΑΕ να διαπραγματεύονται με τον ... ασκεπή (!) Αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Μ. Κωσταράκο της αποχώρησή τους από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον εξευτελισμό του υπουργείου και των ΕΔ να τον συναγωνίζονται μόνο τα γελοία μέτρα ασφαλείας.
Έτσι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έγινε το πρώτο υπουργείο Άμυνας του πλανήτη Γη, που μέσα σε διάστημα 18 μηνών καταλήφθηκε δύο φορές από διαδηλωτές και οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΣ έκαναν διαπραγματεύσεις με τους διαδηλωτές!
Το ερώτημα είναι: Υπάρχει κυβέρνηση; Την μια ανοίγει δημόσιο διάλογο ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ με έναν αντισυνταγματάρχη γραμματέα δικαστικού που ηγείται των συνδικαλιστών των ΕΔ. Και το κάνει γιατί δεν υπάρχει κανένας από την κυβέρνηση να πει: "Στοπ! μέχρι εδώ"! Την δεύτερη ο Α/ΓΕΕΘΑ διαπραγματεύεται με καταληψίες λες και δεν είναι ο αρχιστράτηγος, αλλά κανένας καθηγητής Λυκείου που συζητά με το 15μελές την άρση της κατάληψης!
Δηλαδή ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναγκαστικά κλείνει τρύπες και γίνεται πολιτικό πρόσωπο με την έγκριση της κυβέρνησης. Ποιος χρειάζεται πραξικόπημα;
Το να πούμε πού ήταν σήμερα οι τρεις της πολιτικής ηγεσίας, νομίζουμε ότι είναι πολύ εύκολο ερώτημα. Απλά να ρωτήσουμε που ήταν η κυβέρνηση, συνολικά. Το ρωτάμε τώρα, για να μην το ρωτήσουμε μετά από την επερχόμενη ήττα στο πεδίο της μάχης... 
Το ότι ακουλουθεί «ξήλωμα» των υπευθύνων αξιωματικών από την πλευρά της Αστυνομίας, αλλά και του υπουργείου Άμυνας που ήταν υπεύθυνοι για την ασφάλεια του κτιρίου, δεν λέει τίποτα. Σε τελική ανάλυση υπεύθυνος και στρατοπεδάρχης από πλευράς Ενόπλων Δυνάμεων ήταν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Τι θα κάνουν; Θα τον "ξηλώσουν"; Από την στιγμή που οι εργαζόμενοι μπήκαν μέσα, η μοναδική λύση ήταν να πυροβολήσουν στο ψαχνό. Ήταν δυνατόν; Όχι, βέβαια! [ΝΑΙ, ΑΥΤΟ ΗΤΟ ΤΟ ΣΩΣΤΟ--ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΕΣΣΔ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ? ΑΥΤΟ ΣΚΕΨΟΥ!]
Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας έχει συγκαλέσει αυτή την ώρα έκτακτη σύσκεψη προκειμένου να διαπιστωθεί γιατί βρίσκονταν μόνον τρεις αξιωματικοί της Αστυνομίας στο Πεντάγωνο, ενώ υπήρχε γνωστή κινητοποίηση σε εξέλιξη, όταν μάλιστα άλλες ημέρες υπάρχουν εκεί μονίμως ολόκληρες διμοιρίες και κλούβες σταθμευμένες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Δένδιας επικοινώνησε με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και αφού τον ενημέρωσε ότι θα τιμωρήσει παραδειγματικά τους αξιωματικούς της Αστυνομίας που θα κριθεί ότι ολιγώρησαν, του ζήτησε «να πέσουν κεφάλια» και από την πλευρά του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Αλλά είπαμε:
Μέσα στο χώρο του υπουργείου μόνο αν πυροβολούσαν θα μπορούσαν να τους σταματήσουν γιατί εν πάση περιπτώσει, οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν μπορούν να διατηρούν δυνάμεις καταστολής στον περίβολο του υπουργείου.
Έχει ξαναγίνει το ίδιο ακριβώς σκηνικό πριν από 1,5 χρόνο περίπου όταν οι απόστρατοι μπήκαν μέσα και τους "αναχαίτισε" ο τότε Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος.
Κανείς δεν έβαλε μυαλό, ούτε πήρε το μάθημά του. Η ασφάλεια του υπουργείου είναι για γέλια, το έχουμε ξαναγράψει. Και ειδικά για τέτοιες περιπτώσεις "ασύμμετρων απειλών".
Όχι ότι οι έρημοι οι εργαζόμενοι αποτελούν απειλή, προς Θεού. Έξι μήνες έχουν να φάνε οι άνθρωποι! Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει έναν απελπισμένο. Και το χειρότερο όλων είναι ότι τους κοροϊδεύουν. Όλα τα συναρμόδια υπουργεία.
Ο Λιβανέζος ιδιοκτήτης, Ισκαντάρ Σάφα, ανακάλυψη της οικογένειας Γ.Παπανδρέου και Γ.Χάλαγκ,αφού "τσέπωσε" "και με το νόμο" (Βενιζέλου) κάπου 250 εκατ. ευρώ εξαφανίστηκε και οι εργαζόμενοι σε μία από τις κορυφαίες βιομηχανικές μονάδες της χώρας και της κορυφαίας σε ότι αφορά την βαριά βιομηχανία, απλά ακούν υποσχέσεις και μόνο υποσχέσεις.
Στην τελευταία σύσκεψη των αρχών Αυγούστου που διορίστηκε "ειδικός" από την κυβέρνηση για να βρεθεί μια λύση στην κατάσταση, το είχαμε γράψει: "Θα του φορτώσουν την αποτυχία και μέχρι εκεί. Λύση δεν πρόκειται να βρεθεί".
Το τραγικό είναι ότι λύσεις υπάρχουν, αντίθετα με άλλες περιπτώσεις στο δημόσιο τομέα (τα ναυπηγεία είναι ιδωτικά) που υπάρχουν μόνο αδιέξοδα. Αποφασιστικότητα, πυγμή και βούληση από την κυβέρνηση δεν υπάρχουν...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
------------------------------

 H εικόνα μιλάει από μόνη της: Οι εργαζόμενοι των ΕΝΑΕ έχουν κάνει κατάληψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας (η κεντρική είσοδος του ΓΕΕΘΑ είναι) και τα ΜΑΤ από πρώτα έδειραν και συνέλαβαν δεκάδες από αυτούς στην προσπάθειά τους να τους απωθήσουν και να μην μπούν στο υπουργείο, τελικά παραδέχθηκαν, ας πούμε την "ήττα" τους και τώρα απλά τους παρακολουθούν, μήπως μπουκάρουν και στα ενδότερα του υπουργείου! Οι άνθρωποι είναια πλήρωτοι έξι μήνες αι είναι απλά απελπισμένοι.

Οι εργαζόμενοι έχουν όλο το δίκιο του κόσμου με το μέρος τους και το κωμικοτραγικό για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Σκαραμαγκά πέρα από την πελατειακή. Και τι πελάτης: Έχει προπληρώσει για 4 νεα +1 εκσυγχρονισμένο υποβρύχια κι έχει παραλάβει μόλις το 1!

Image

Το ότι οι Γερμανοί του Άκη της HDW και εν συνεχεία της ThyssenKrupp Marine Systems ήταν απατεώνες, το ξέρουν οι πάντες και έχει αποδειχθεί και διαστικώς. Το ότι η νέα ηγεσία των Λιβανέζων του Ι.Σάφα, οι φίλοι της οικογένειας Γ.Παπανδρέου, ήρθαν σαν αρπακτικά, πήραν ότι μπορούσαν, έφτιαξαν κι έναν νόμο για τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι έχει μετανιώσει πικρά ο Ε.Βενιζέλος που τον υπέγραψε και "την κοπάνησαν νύχτα" και αυτό το ξέρουν οι πάντες και το αποδεικνύουν τα γεγονότα.

Αυτό που δεν ξέρουμε και δεν καταλαβαίνουμε είναι το τι κάνει αυτή η κυβέρνηση για να λύσει το πρόβλημα, πέρα από συσκέψεις και διασκέψεις και κόντρα συσκέψεις που αποδεικνύουν ότι επιμένουν να αγνοούν την μία και μοναδική λύση που υπάρχει: Ενιαίος Ναυπηγικός Φορέας και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ναυπηγήσεων του ΠΝ μέχρι το 2025. Χρηματοδότηση και υποδομή υπάρχουν. Μυαλό και βούληση, υπάρχουν;

Τμήμα ειδήσεων defencener.gr

-------------------------------------------------------
Σε διαθεσιμότητα ανώτερος αξιωματικός της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για τα επεισόδια στο ΥΠΕΘΑ
Με απόφαση του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τέθηκε σε διαθεσιμότητα ανώτερος αξιωματικός που είχε την ευθύνη των μέτρων για την προστασία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
-----------------------------------

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ!
ΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΖΩιΟΣ* ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑ, ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΞΕΛΙΞΕΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ "ΓΙΟΓΚΑ" ΣΩΣΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ! 
---------------
* ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΦΙΛΟΖΩιΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΖΩΟΦΙΛΟΣ, ΦΙΛΟΖΩιΟΣ (ΜΕ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ) ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΖΩΑ (ΣΩΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΖΩΙΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΖΩιΟΝ),  ΦΙΛΟΖΩΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Kristine Gunter - an award-winning dog photographer located in Portland, Oregon.

==============
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, Η ΑΡΓΩ:


==============

ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ "ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ"

Η ΑΠΟΨΙΣ ΜΑΣ:
ΜΩΡΑΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΘΗ! ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΠΑΑΘ  ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΪΝ-ΑΣΣΑΝΤ, ΤΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΛΑΪΚΑ ως -ΜΠΕΝ ΑΛΙ-ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ή ΤΑ ΦΙΛΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ, ΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΗΣΑΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ "ΛΑΪΚΑ" ("ΛΑΪΚΟΣ", από το γαλλικό LAIQUE, το αντίθετον του "ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟΣ") ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΘΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
ΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΕΚΠΟΝΗΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Η ΔΥΣΙ (Μην ερωτάς τί σημαίνει ΔΥΣΙ, ξέρεις ότι σημαίνει "Οι Διεθνείς Τοκογλύφοι που κέρδισαν τον πόλεμο")  ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΟΠΛΟ ΤΟ ΜΑΝΙΚΩΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΝ ΙΣΛΑΜ! Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΕ ΤΙΣ  ΥΠΕΡΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΔΡΑΣΕΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ! Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΑΘΗ) ΓΙΝΟΜΕΝΗ ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥ ΑΦ' ΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΝΝΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΙΤΕΣ (ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΟΥΝ, ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ, ΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ "ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ") ΚΑΙ ΑΦ' ΕΤΕΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΥ! ΟΙ ΜΑΝΔΑΙΟΙ (ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΟΥΔΑΙΟΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΑΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΟΣ) ΖΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΙΡΑΚ, ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ, ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ! ΟΜΟΙΩΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΝΕΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ "ΑΣΣΥΡΙΟΥΣ", ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΞΑΝ, ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΑΝ, ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ (ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ, ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ-ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ- ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ! ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΠΡΟΑΓΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΗΘΕΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΧΟΤΖΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΑΝΑΤΙΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!
ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ (ΔΕΣ ΕΔΩ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΩ ΟΝΤΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΣΑΛΑΦΙΣΤΩΝ (ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ) ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ (ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ) ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΣΤΑΤΙΣΕ ΑΠ" ΤΟ ΙΣΛΑΜ! 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!
Muslim apostate to Christianity beheaded in Tunisia for leaving Islam - Arab Spring

http://www.youtube.com/watch?v=MyWldmhg00I

http://www.youtube.com/watch?v=XF5j1FXgRRg&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fresults%3Fsearch_query%3DTUNISIA%2BBEHEADING%26oq%3DTUNISIA%2BBEHEADING%26gs_l%3Dyoutube.3...2358.8644.0.9185.17.17.0.0.0.0.209.2169.0j15j2.17.0...0.0...1ac.1.n4zMaKGKwpw&has_verified=1

http://www.youtube.com/watch?v=IFzlh0QxnxY

ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΝ ΙΣΛΑΜ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ! ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΦΡΟΝΕΣ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΖΟΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΝ ΙΣΛΑΜ ΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗ! ΘΑ ΣΩΘΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠ' ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΞΕΘΡΕΨΕ? ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ή ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑΝΑΙ ΑΡΓΑ? ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΘΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ή ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ?
---------------------------------------------
Τυνησία: Μουσουλμάνα συνελήφθη & δικάζεται για ένα φιλί στον αρραβωνιαστικό της! (vid)

Εκατοντάδες μουσουλμάνες διαδήλωσαν μπροστά από το δικαστικό Μέγαρο στην πρωτεύουσα της Τυνησίας, διαμαρτυρόμενες για τη σύλληψη μιας κοπέλας, λόγω ενός φιλιού που αντάλλαξε με τον αρραβωνιαστικό της.
Η κοπέλα συνελήφθη, στη συνέχεια βιάστηκε από τους αστυνομικούς και οδηγείται στο δικαστήριο ως... κατηγορούμενη.
Δείτε το βίντεο από τον ALPHA
[Πηγή: enikos.gr]
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΑΧΗΛΙΣΘΗ! ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!

ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ "ΛΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ! ΚΑΤΕΥΘΑΣΕ Ο ΙΜΑΜΗΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΛΟΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
-----------------------------

Πρέβεζα: Πακιστανός παρενόχλησε 7 κορίτσια σε ένα βράδυ!



Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τετάρτης στην Πρέβεζα με θύματα επτά κορίτσια ηλικίας από 17 έως 20 χρονών περίπου και θύτη έναν Πακιστανό ο οποίος αποδείχτηκε ότι και ψεύτης ήταν αλλά και προσπάθησε να ενοχοποιήσει τα κορίτσια για να καλύψει την σεξουαλική λεκτική παρενόχληση που τους έκανε.
Ειδικότερα, ένας αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν ένας Πακιστανός παρενόχλησε λεκτικά με σεξουαλικά υπονοούμενα τις κοπέλες και στην συνέχεια άρχισε να φωνάζει ότι του είχαν κλέψει 300 ευρώ.
Τα κορίτσια έσπευσαν να καταγγείλουν το περιστατικό στην αστυνομία, ενώ οι γονείς της μιας κοπέλας ενημερώθηκαν ότι προσήχθη στο τμήμα ένας Πακιστανός για τον οποίο είχε γίνει καταγγελία για παρενόχληση εις βάρος ενός ακόμα κοριτσιού λίγο νωρίτερα. Τα κορίτσια καθώς και οι γονείς και κάποιοι φίλοι των κοριτσιών μίλησαν στο pamepreveza.gr εξηγώντας τι είχε συμβεί το βράδυ της Τετάρτης.

Το περιστατικό
Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τις μαρτυρίες γύρω στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης όταν ένας Πακιστανός ακολούθησε μια νεαρή κοπέλα στην οδό Αντιτάνων στην Πρέβεζα και πλησιάζοντας την, την παρενόχλησε με λεκτικά σεξουαλικά υπονοούμενα ενώ δεν δίστασε να προβεί και σε ανήθικες προτάσεις.
Η κοπέλα τρομαγμένη το έβαλε στα πόδια ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε με το κινητό τηλέφωνο έναν φίλο της. Ο Πακιστανός την ακολούθησε για λίγο για να εξαφανιστεί όταν εμφανίστηκε ο φίλος της κοπέλας. Μετά το περιστατικό ο νεαρός και η κοπέλα, η οποία τρομαγμένη και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλουν το γεγονός.
Ο Πακιστανός δεν σταμάτησε εκεί και μετά από λίγη ώρα βρέθηκε στην παραλία της Πρέβεζας όπου "στόχευσε" μια παρέα από τρεις κοπέλες και ένα αγόρι. Πλησίασε την παρέα και απευθυνόμενος στις κοπέλες έκανε ανήθικους χαρακτηρισμούς αδιαφορώντας για την παρουσία του νεαρού που τις συνόδευε και τις παρακλήσεις του να σταματήσει και να φύγει.
Αντ΄αυτού ακολούθησε την παρέα συνεχίζοντας τις λεκτικές παρενοχλήσεις μέχρι που ο νεαρός αναγκάστηκε να τον απωθήσει προκειμένου να σταματήσει, ενώ όλη η παρέα άρχισε να τρέχει για να απομακρυνθεί. 
Τότε ο Πακιστανός άρχιζε να φωνάζει ότι του έχουν κλέψει 300 ευρώ και τους ακολουθούσε μέχρι ενός σημείου ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιδιών τον άκουσαν να καλεί κάποιον στο τηλέφωνο και να του λέει ότι τον έκλεψαν…
Στο διάστημα που ακολούθησε μέχρι τον εντοπισμό και την προσαγωγή του Πακιστανού, αυτός δεν έχασε την ευκαιρία και είχε προβεί σε μια ακόμη λεκτική επίσης σεξουαλική παρενόχληση, σε άλλο σημείο της πόλης, εναντίον άλλων τριών κοριτσιών για τις οποίες στην συνέχεια φώναζε στον δρόμο ότι και αυτές του έκλεψαν 300 ευρώ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΥΡΙΑ-"Τρομοκράτες εξυπηρετούν συμφέροντα αγνώστων"

"Τρομοκράτες εξυπηρετούν συμφέροντα αγνώστων"



 Οι αρχές στη Δαμασκό ευθέως καταλογίζουν τον ρόλο ύποπτων τρομοκρατικών ομάδων στο φονικό επεισόδιο και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προς την οικογένεια του Τούρκου υπηκόου που χάθηκε μαζί με τα παιδιά του, από την έκρηξη οβίδας στην τουρκική πόλη Ακτσάκαλε που εκτοξεύθηκε κατά τα λεγόμενα των Τούρκων από τα το συριακό έδαφος, γράφει η  ρωσική εφημερίδα ‘vzglyad’.


Εντωμεταξύ ο υπουργός πληροφοριών της Συρίας Ζουάμπι Ομράν δήλωσε ότι η χώρα ερευνά από πού εκτοξεύθηκαν τα βλήματα.

Ο Ομράν επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Δαμασκού για τις σχέσεις καλής γειτονίας με τον τούρκικο λαό, ο οποίος «παραμένει φίλος και αδελφός» και προσθέτει ότι «τέτοια περιστατικά στα σύνορα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σοφία και υπευθυνότητα».

«Στα συρο-τουρκικά σύνορα διέρχονται μαχητές που μεταφέρουν λαθραία όπλα. Στις παραμεθόριες περιοχές πολλές τρομοκρατικές ομάδες εξυπηρετούν συμφέροντα αγνώστων», δήλωσε ο υπουργός Πληροφοριών.

«Προς το παρόν ερευνούμε τον τόπο εκτόξευσης των οβίδων κατά της Τουρκίας», είπε ο Ζουάμπι.

Πάντως εδώ έχουμε δύο πράδοξα:

Ο συριακός στρατός απέχει πολύ από τα συροτουρκικά σύνορα καθότι ασχολείται με τις μάχες του Χαλεπίου και τις συγκρούσεις στη χώρα με τους εισαγώμενους "εξεγερμένους", και έχει αφήσει το πεδίο ελέυθερο στους Κούρδους μαχητές.

Το δεύτερο παράδοξο είναι βασικά ένα κενό λογικής. Αν διαθέτετε όλες σας τις δυνάμεις προς επικράτηση επί ενός εσωτερικού εχθρού θα προβαίνατε σε ενέργειες που θα προκαλούσαν επιπλέον μέτωπα με μια ισχυρή στρατιωτική χώρα όπως η Τουρκία; Και επιπλέον θα έστελναν συλληπητήρια αν το έκαναν αυτοί;

Μοιάζει σαν κάποιος να προσπαθεί να αναφλέξει όλον τον πλανήτη, αφού είναι πιθανη μια εμπλοκή και της Μόσχας σε αυτή την αντιπαράθεση, άρα και των ΗΠΑ κ.α

Θυμίζουμε:

Πανικός (η τότε οικονομική κρίση) του 1907 οδήγησε στον Α' ΠΠ

Κραχ του 1929 (η τότε οικονομική κρίση)  οδήγησε στον Β' ΠΠ

Κατάρρευση του 2008, που οδηγεί άραγε; Και το σημαντικότερο ποιοί είναι οι οδηγοί; Ας ελπίσουμε ότι αν υπάρχει σχέδιο, αυτό δεν θα ευοδωθεί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σημίτης: "Το πρώτο Μνημόνιο σχεδιάστηκε χωρίς προετοιμασία και συνέτεινε στην όξυνση της κρίσης"

Σημίτης: "Το πρώτο Μνημόνιο σχεδιάστηκε χωρίς προετοιμασία και συνέτεινε στην όξυνση της κρίσης"


«Το πρώτο Μνημόνιο σχεδιάστηκε χωρίς προετοιμασία και εφαρμόστηκε με τρόπο που συνέτεινε στην όξυνση της κρίσης». Αυτό δήλωσε την Τετάρτη στο Οσναμπρικ, ο Κώστας Σημίτης, ασκώντας σκληρή κριτική στον τρόπο που διαχειρίστηκε η Ευρώπη την κρίση χρέους στην ευρωζώνη και στη μεταχείριση που επιφύλαξε στην Ελλάδα.

Σκληρή κριτική στους εμπνευστές του πρώτου μνημονίου και την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε από τη Γερμανία ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης.

Σε ομιλία του ο K. Σημίτης έκανε λόγο για ελλιπή προετοιμασία και κακή εφαρμογή του πρώτου μνημονίου, που όξυνε την κρίση, καθώς και για εξωπραγματικούς στόχους!
Εκείνοι που συνέταξαν το μνημόνιο δεν προέβλεψαν τις επιπτώσεις των μέτρων λιτότητας καθώς δεν περιελάμβανε καμία πρόνοια για την αντιμετώπιση της ύφεσης, όπως ενίσχυση από τα διαρθρωτικά ταμεία χωρίς υποχρέωση εθνικής συμμετοχής, με αποτέλεσμα την εκτόξευση της ύφεσης στο 23% από 8,6% που προβλεπόταν στο πρώτο μνημόνιο, σύμφωνα με τον Κώστα Σημίτη.

Ο πρώην πρωθυπουργός κατηγόρησε και τον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί η κυβέρνησή του δεν προχώρησε σε δομικές μεταρρυθμίσεις, όπως το Συνταξιοδοτικό και οι ιδιωτικοποιήσεις. Οι ελληνικές κυβερνήσεις φοβήθηκαν τη σύγκρουση με τα συνδικάτα και την αναποτελεσματικότητα της δημόσιας διοίκησης.

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ιστορικό Δημαρχείο στο Όσναμπρικ της Γερμανίας η οποία οργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανεπιστήμιο και του Όσναμπρικ, στην επέτειο της υπογραφής της Ειρήνης της Βεστφαλίας, που υπογράφηκε στη συγκεκριμένη πόλη τον Οκτώβριο του 1648, και έχει τον γενικό τίτλο: «Ειρηνευτικές Συνομιλίες του Όσναμπρικ».

«Οι στόχοι του προγράμματος για τη μείωση του ελλείμματος ήταν εξωπραγματικοί», συνέχισε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόσθεσε πως το Μνημόνιο δεν περιελάμβανε καμία πρόβλεψη για τις επιπτώσεις που θα είχε η μείωση των επενδύσεων.

«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Η κρίση χρέους συνεχίζεται και μια νέα τραπεζική κρίση επαπειλείται», είπε, παρά τις 40 και πλέον Συνόδους Κορυφής της ΕΕ και συμβούλια της ευρωζώνης από το ξέσπασμα της κρίσης το 2009.

«Πώς η Ελλάδα, ως παράδειγμα του Νότου που βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης, και η Γερμανία, ως παράδειγμα του Βορρά που βρίσκεται στην κορυφή, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται, είναι η πλέον διαφιλονικούμενη ερώτηση στη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης».

Για τον ίδιο, μια πρώτη απάντηση είναι: «Είμαστε όλοι εταίροι στην ΕΕ».

«Απαιτείται ένας νέος τρόπος αντιμετώπισης του χάσματος ανάμεσα στις ανεπτυγμένες χώρες του πυρήνα της ευρωζώνης και τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες της περιφέρειας. Ειδάλλως θα επανεμφανίζονται συνεχώς κρίσεις και στο μέλλον».

Τα χρέη δεν προέκυψαν αποκλειστικά από την «άμετρη σπατάλη» στην Ελλάδα, συνέχισε ο Κ. Σημίτης, παραπέμποντας στο παράδειγμα της Ισπανίας, η οποία «ποτέ δεν είχε ελλείμματα πάνω από το όριο 3% του ΑΕΠ».

Στην σειρά αυτών των διαλέξεων έχουν μιλήσει παλιότερα ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας Φρ. Βρανίτσκι, ο πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Χ. Πέτερινγκ, ο σημερινός υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β. Σόιμπλε και άλλοι.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ο Ρόμνεϊ κέρδισε το πρώτο ντιμπέιτ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ο Ρόμνεϊ κέρδισε το πρώτο ντιμπέιτ
Άμεση ανάλυση του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΛΛΙΣ
Ένας δυναμικός και άνετος Μιτ Ρόμνεϊ κέρδισε τις εντυπώσεις στην πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Μπαράκ Ομπάμα που διεξήχθη σήμερα τα ξημερώματα στο Ντένβερ. Ήταν η καλύτερη εμφάνιση του ρεπουμπλικανού υποψηφίου ο οποίος ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για την πορεία της οικονομίας την τελευταία τετραετία, επιδεικνύοντας πάθος και ενέργεια, στοιχεία που έλειπαν από τον αντίπαλό του. Ο Μπαράκ Ομπάμα βρέθηκε αμυνόμενος και έδειξε να ζητεί ουσιαστικά την επιείκεια των ψηφοφόρων για άλλη μια θητεία ώστε να δοθεί η δυνατότητα στην οικονομική του πολιτική να αποδώσει.
Η εικόνα που απεκόμισε ο μέσος Αμερικανός ήταν από τη μια ενός επιχειρηματία με αυτοπεποίθηση που γνωρίζει τα της οικονομίας και καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, και ενός κάπως καταπονημένου πανεπιστημιακού καθηγητή πολιτικών επιστημών ο οποίος έχοντας εκπλαγεί από την ευθεία κριτική που δεχόταν, κάτι που δεν είχε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια ως πρόεδρος της ισχυρότερης χώρας του κόσμου, ακουγόταν περισσότερο θεωρητικός.
Οι μετρήσεις των επόμενων ημερών είναι βέβαιο ότι θα καταγράψουν συσπείρωση των συντηρητικών ρεπουμπλικανών και μεγαλύτερη απήχηση του Ρόμνεϊ στους μετριοπαθείς αναποφάσιστους, ενώ στο στρατόπεδο του Ομπάμα πρέπει σήμερα να επικρατεί έντονος προβληματισμός. Οι ελπίδες του δημοκρατικού προέδρου εναποτίθενται πλέον στις δυο επόμενες αναμετρήσεις, στις 16 και 22 του μηνός. Αν οι επιδόσεις του δεν βελτιωθούν, τότε το προβάδισμα που καταγράφεται μέχρι σήμερα στις δημοσκοπήσεις θα εξανεμισθεί και οι εκλογές της 6ης Νοεμβρίου θα εξελιχθούν σε μια απρόσμενα αμφίρροπη αναμέτρηση.