Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

8 Μαρτίου 2012

Άρθρο Ν. Ρουμπινί σε Financial Times: "Τραγωδία το ελληνικό PSI"

Άρθρο Ν. Ρουμπινί σε FT: "Τραγωδία το ελληνικό PSI"

08-03-2012 12:48:39



Έκθετη αφήνουν την κυβέρνηση οι τεκμηριωμένοι ισχυρισμοί του γνωστού οικονομολόγου Νουριέλ Ρουμπινί, ο οποίος χαρακτηρίζει "μύθο" την άποψη ότι οι ιδιώτες πιστωτές της Ελλάδας έχουν αποδεχτεί σημαντικές απώλειες για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, ενώ ο δημόσιος τομέας παραμένει στο απυρόβλητο.

Η πραγματικότητα, σύμφωνα με τον οικονομολόγο, είναι ότι οι ιδιώτες πιστωτές έκαναν μια πολύ «γλυκιά» συμφωνία, ενώ οι περισσότερες σημερινές και μελλοντικές απώλειες έχουν μεταφερθεί στους επίσημους πιστωτές δηλαδή ΕΚΤ και ΔΝΤ.

Κατά την άποψη που εκφράζει ο Ρουμπινί στους Financial Times, ακόμη και με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα θα είναι μη βιώσιμο κατά περίπου 140% του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος: Θα μπορούσε να αυξηθεί και να φτάσει μέχρι και το 160% του ΑΕΠ το χρέος της χώρας μέχρι το 2020.

Γιατί; Ένα "κούρεμα" των € 110 δισ. στα ιδιωτικά ομόλογα θα έχει ως επακόλουθο την αύξηση κατά 130 δισεκατομμύρια ευρώ στο χρέος της Ελλάδας.

 Ένα σημαντικό μέρος αυτής της αύξησης στο δημόσιο χρέος της Ελλάδας πηγαίνει για να διασώσει τους ιδιώτες πιστωτές: 30 δισ. ευρώ λειτουργούν ως… γλυκαντικά και προκαταβολικά σε μετρητά, για τα νέα ομόλογα που εγγυώνται να δράσουν αποτελεσματικά για ένα μεγάλο μέρος της ονομαστικής τους αξίας.
Τυχόν μελλοντική και περαιτέρω περικοπή του ελληνικού χρέους θα είναι βιώσιμη, επομένως, δυσανάλογα, ως προς τις αυξανόμενες απαιτήσεις του επίσημου τομέα. Δάνεια τουλάχιστον 25 δισ. ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας(EFSF) για την ελληνική κυβέρνηση θα προχωρήσουν προς την κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών σε ένα σύστημα που θα κρατήσει αυτές τις τράπεζες σε ιδιωτικά χέρια, ώστε να μπορούν οι μέτοχοί τους να αγοράσουν οποιαδήποτε δημόσια εισφορά κεφαλαίου με καλές τιμές – εντάλματα.

Τα νέα ομόλογα θα υπόκεινται επίσης στο αγγλικό δίκαιο, ενώ τα παλιά βρίσκονταν στη δικαιοδοσία της ελληνικής Δικαιοσύνης. Έτσι, αν η Ελλάδα επρόκειτο να φύγει από την ευρωζώνη, δεν θα μπορεί πλέον να περάσει νομοθεσία για τη μετατροπή του χρέους σε ευρώ σε χρέος σε δραχμή.

Εν κατακλείδι, η ιδέα ότι η αναδιάρθρωση του χρέους στην Ελλάδα έχει να κάνει μόνο με το PSI και το «κούρεμα», χωρίς επίσημη συμμετοχή του δημόσιου τομέα (OSI), είναι ένας μύθος. 
Κατά τον Ρουμπινί, η Ελλάδα δεν θα ανακτήσει την πρόσβαση στην αγορά για τουλάχιστον μια δεκαετία. Έτσι, τα δημοσιονομικά και το ισοζύγιο των τρεχουσών συναλλαγών της χώρας, θα πρέπει να χρηματοδοτηθούν με πρόσθετους πόρους από επίσημους φορείς στο προβλεπτέο μέλλον.

Ο Ρουμπινί καταλήγει στο άρθρο του στους Financial Times με τίτλο "Greece’s private creditors are the lucky ones" ότι οι ιδιώτες επενδυτές ελληνικών ομολόγων θα πρέπει να σταματήσουν να διαμαρτύρονται και να αποδεχθούν τη συμφωνία που τους προσφέρεται, εννοώντας το PSI.
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο οικονομολόγος, οι ιδιώτες θα έχουν κάποιες απώλειες, αλλά θα είναι περιορισμένες και, με βάση τον κανόνα «mark-to-market», η ανταλλαγή του χρέους τους θα τους δώσει την ευκαιρία για μια πιθανή αύξηση κεφαλαίου. "Πράγματι, το γεγονός ότι τα νέα ομόλογα αναμένονται να αξίζουν περισσότερο από τα παλιά ομόλογα υποδηλώνουν ότι αυτή η εφαρμογή του PSI έχει μεταβιβάσει περαιτέρω απώλειες στους επίσημους πιστωτές στην Ελλάδα", σημειώνει ο Ρουμπινί.

"Η πραγματικότητα είναι ότι τα περισσότερα από τα κέρδη του παλιού καλού καιρού - και μέχρι το PSI - ιδιωτικοποιήθηκαν, ενώ οι περισσότερες απώλειες έχουν τώρα... κοινωνικοποιηθεί. Οι φορολογούμενοι των επίσημων δανειστών στην Ελλάδα, δεν είναι ιδιωτικοί ομολογιούχοι, θα καταλήξουν να πληρώνουν για τις περισσότερες από τις ζημίες που απορρέουν από το παρελθόν, τις τρέχουσες και μελλοντικές αφερεγγυότητας στην Ελλάδα", καταλήγει ο Νουριέλ Ρουμπινί.
----------------------------------------- 

Εθνική θλίψη για το Δίκαιο Αποικίας: Η Siemens "ζήτησε συγγνώμη" και ... καθάρισε!!


Εθνική θλίψη για το Δίκαιο Αποικίας: Η Siemens "ζήτησε συγγνώμη" και ... καθάρισε!!

08-03-2012 20:03:04



Τα όμορφα σκάνδαλα, όμορφα κουκουλώνονται! Τελείωσε και η υπόθεση της Siemens, κανένας δεν πήγε φυλακή, οι Τσουκάτος-Μαντέλης πίνουν την ακριβή σαμπάνια τους εις υγείαν των κορόϊδων και σήμερα το υπουργικό επισφράγισε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Siemens!

Την ώρα που στην Ελλάδα φυλακίζονται άνθρωποι και καταστρέφονται οικογένειες, στιγματίζονται εταιρείες και μένουν άνεργοι χιλιάδες εργαζόμενοι από τον απηνή διωγμό της εφορίας και του ΙΚΑ, οι εγκληματίες της Siemens που διέφθειραν ολόκληρη της ελληνική πολιτική ελίτ και άφησαν τον Στρατό Ξηράς χωρίς επικοινωνίες, "καθάρισαν" με ... 170.000.000 ευρώ, εξωδικαστικό συμβιβασμό, περίπου το 2% των δραστηριοτήτων τους στην Ελλάδα τα τελευταία 22 χρόνια!


Όπως ενημερώθηκε το υπουργικό συμβούλιο, η γερμανική εταιρεία "ζήτησε συγγνώμη" (!) για συμμετοχή στελεχών της σε παράνομες δραστηριότητες, δεσμεύτηκε να παράσχει κάθε βοήθεια για τις ποινικές διαδικασίες που θα ακολουθηθούν ενώ δέχτηκε και το διορισμό επιτρόπου του ελληνικού δημοσίου για τον έλεγχο όλων των συμφωνιών που θα αποκολουθήσουν. 

Και κατόπιν της "συγγνώμης" (τι συγκινητικό!) το υπουργικό Συμβούλιο της κυβέρνησης Παπαδήμου έδωσε άφεση αμαρτιών στους απατεώνες. Φυσικά υπάρχει ένα άλλοθι για την κυβέρνηση: Δεν είναι ελληνική...

Με βάση αυτά το ύψος του εξωδικαστικού συμβιβασμού ανέρχεται σε 170 εκατομμύρια ευρώ, ογδόντα εκ των οποίων αφορούν συμψηφισμούς αποζημιώσεων και οφειλών της εταιρείας ενώ τα 90 υπόλοιπα θα διατεθούν από τη Siemens προς οργανισμούς του Δημοσίου και φορείς είτε με τη μορφή τεχνολογικού εξοπλισμού είτε ως προγράμματα επιμόρφωσης και επανακατάρτισης στελεχών. [ΤΑ 80 ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΙ, ΤΑ 90 ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΧΕΡΕΙ, ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ !!!! ]

Η Siemens  έχει επίσης ενημερώσει την ελληνική κυβέρνηση ότι "είναι έτοιμη να διαθέσει εκατό εκατομμύρια σε ώριμες επενδύσεις στην Ελλάδα ενώ εξετάσει την επένδυση άλλων εξήντα εκατομμυρίων σε συγκεκριμένη επένδυση για τη δημιουργία 700 θέσεων εργασίας".

Έτσι έκλεισε το μεγαλύτερο σκάνδαλο σε βάρος του δημοσίου από το 1830 μέχρι σήμερα. Μετά απ'όλα αυτά θέλουν οι Έλληνες να είναι νομοταγείς και να πληρώνουν φόρους και εισφορές και έκτακτα τέλη; Όταν οι Γερμανοί εγκληματίες διαφεύγουν;
Εμείς μόνο μια απορία έχουμε: Αυτές οι "ώριμες επενδύσεις" θα είναι σε βαλιτσάκι Loui Vuitton ή σε Samsonite;
-----------------------------------------

Moon landing tapes got erased, NASA admits

911 - Air vs. Skyscraper (video)

911- JACK WHITE - THE MYSTERY EXPLOSION OF WTC 6

WTC 6 -- THE KEY TO THE MYSTERY
http://hercolano2.blogspot.com/2012/03/911-jack-white-mystery-explosion-of-wtc.html
----------------------------------

Μία στις τρεις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας έχει βαλει λουκέτο...Αλλα δεν πειράζει απ έξω ακριβώς έχουν στήσει κουρελούδες οι αλλοδαποί μικροπωλητές..

Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012 -- ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.GR

Μία στις τρεις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας έχει βαλει λουκέτο...Αλλα δεν πειράζει απ έξω ακριβώς έχουν στήσει κουρελούδες οι αλλοδαποί μικροπωλητές.. 

 Τα ναρκωτικά, η πορνεία, το παρεμπόριο,τα επεισόδια και οι εγκληματικότητα των αλλοδαπών είναι η μεγάλη πληγή της επιχειρηματικότητας στο κέντρο της Αθήνας..

«Επιδημία λουκέτων» έχει πέσει στο αθηναϊκό εμπόριο στη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Η μία στις τρεις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας έκλεισε. Η αναλογία των κλειστών επιχειρήσεων προς τις ανοιχτές κατέγραψε αύξηση σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο κατά 30%, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Η κατάσταση του κέντρου της Αθήνας εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και μάλιστα κρισιμότερη από το προηγούμενο εξάμηνο, αφού το ποσοστό των κλειστών επιχειρήσεων αυξήθηκε στο 29,6%, από 24,4% που ήταν τον Αύγουστο του 2011 και από 23,4% που ήταν τον Μάρτιο του 2011.

 Κρισιμότερη παρουσιάζεται η κατάσταση στην οδό Σταδίου, όπου καταγράφεται το υψηλότερο ποσοστό, περίπου 42% ενώ το προηγούμενο εξάμηνο το ποσοστό ήταν 31,5% και ένα έτος πριν 33,8%, ενώ στην Χαριλάου Τρικούπη η αναλογία φτάνει στο 33,8%.
Τσουνάμι παρεμπορίου στην Ερμού..

Κλείσανε τις πόρτες καταστημάτων με τις κουρελούδες..
Μεταξύ των εμπορικών δρόμων υπάρχουν ορισμένοι στους οποίους διαπιστώνονται ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης κλειστών επιχειρήσεων. Είναι ενδιαφέρον ότι πρόκειται για οδούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά εμπορικής επιχειρηματικότητας (ύψος ενοικίων, τύπος εμπορίου κτλ.) που όμως αποτελούν παραδοσιακούς εμπορικούς δρόμους της Αθήνας και του Πειραιά.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΣΕΕ, στην οδό Σταδίου έκλεισε το 42% των επιχειρήσεων, στη Χαριλάου Τρικούπη το 35%, στην Εμ. Μπενάκη το 32% και στην οδό Τσακάλωφ το 33,7%. Στον Πειραιά, έκλεισε το 44% των επιχειρήσεων επί της οδού Νοταρά, το 36% της οδού Υψηλάντου και το 40% της οδού Γούναρη.

ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ! -Αρχιμανδρίτης ασελγούσε σε 3 αγόρια στο Μενίδι

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΤΗΝ "ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ" ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!
-------------------------------------

Αρχιμανδρίτης ασελγούσε σε 3 αγόρια στο Μενίδι - Κατηγορείται και για υπεξαίρεση

Τα τρία παιδιά- εκ των οποίων το ένα με νοητική υστέρηση- πήγαιναν στο Κατηχητικό και αποκάλυψαν στους γονείς τους ότι είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Αρχιμανδρίτη.

Πρόκειται για εναν 10χρονο, έναν 14χρονο και ένα 20χρονο αγόρι με νοητική υστέρηση.

Οι γονείς τους αμέσως κατήγγειλαν τα πάντα στην αστυνομία και ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Κωνσταντίνου Και Ελένης στο Μενίδι συνελήφθη.


Σύμφωνα με την αστυνομία σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή πορνογραφικό υλικό.


Ο 42χρονος Αρχιμανδρίτης κατηγορείται για: αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, προσβολή γενετήσιας αξιοπρεπειας, πορνογραφία ανηλίκων και υπαιξέρεση καθώς είχε πάρει 6.500 ευρώ απο το φιλόπτωχο ταμείο.


Ο Αρχιμανδρίτης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου αρνήθηκε τις κατηγορίες.

-------------------------
Στην κατοχή του βρέθηκε και πορνογραφικό υλικό με ανήλικους και ομοφυλόφιλους.
Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ο αρχιμανδρίτης του ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Μενίδι, εξανάγκαζε ανήλικα αγόρια, ηλικίας 14-15 ετών, να έρχονται σε σεξουαλική επαφή μαζί του.

Η φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από καταθέσεις των μαθητών, που περιέγραψαν στους αστυνομικούς τα όσα τους ανάγκαζε να κάνουν ο ιερέας, στο πνευματικό κέντρο του ναού.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και του κατέσχεσαν lap top με υλικό παιδικής πορνογραφίας και με ομοφυλοφιλικό υλικό.
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.GR
----------------------------- 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ - Αδίστακτοι ληστές απειλούσαν με όπλα ανήλικα παιδιά για να ληστέψουν τα ΕΛΤΑ – Πήραν για “ασπίδα” την μητέρα τους και την διευθύντρια

Αδίστακτοι ληστές απειλούσαν με όπλα ανήλικα παιδιά για να ληστέψουν τα ΕΛΤΑ – Πήραν για “ασπίδα” την μητέρα τους και την διευθύντρια

- Στιγμές αγωνίας για 2 ανήλικα παιδιά και 2 γυναίκες στα χέρια των κακοποιών
- Έσυραν τις δύο γυναίκες μέχρι το αυτοκίνητο τους για να μην τους πυροβολήσουν οι αστυνομικοί
- Η συγκλονιστική μαρτυρία στο Newsit αυτόπτη μάρτυρα
- Δείτε βίντεο

Ώρες αγωνίας στα χέρια δυο αδίστακτων ληστών έζησαν δύο ανήλικα παιδιά και δύο γυναίκες στους Αγίους Θεοδώρους. 

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 2.00 το μεσημέρι όπου δύο κουκουλοφόροι μπήκαν με όπλα  μέσα στο κατάστημα των ΕΛΤΑ της περιοχής που βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο ενώ ο τριτος ληστής τους περίμενε στο αυτοκίνητο.  Μέσα στο κατάστημα ήταν η διευθύντρια και η καθαρίστρια καθώς και τα δύο ανήλικα παιδιά της καθαρίστριας, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, που μόλις τα είχε πάρει από το σχολείο. Οι δράστες δεν δίστασαν να τραβήξουν όπλα και να απειλήσουν τις δύο γυναίκες σημαδεύοντας τα ανήλικα παιδιά για να τους δώσουν τα χρήματα που υπήρχαν.


Σύμφωνα με τον αυτόπτη μάρτυρα Χρήστο Ψυχογιό, που είναι πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου των Αγίων Θεοδώρων και πρώην υπάλληλος των ΕΛΤΑ, επειδή το κατάστημα είναι σε κεντρικό δρόμο αρκετοί κάτοικοι είδαν ότι γινόταν ληστεία και ειδοποίησαν την αστυνομία.


Η αστυνομία έφτασε στο σημείο ενώ οι ληστές ήταν μέσα στο κτίριο ενώ έξω σε αυτοκίνητο βρισκόταν ο τρίτος συνεργός τους. Σύμφωνα με τον κ.Ψυχογιό, οι δράστες για να γλιτώσουν άρπαξαν τις δύο γυναίκες και τις έσυραν προς το αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας τες ως ασπίδα για να μην τους πυροβολήσουν οι αστυνομικοί.


Oπως δήλωσε στο Newsit o αυτόπτης μάρτυρας και πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγίων Θεοδώρων Χρήστος Ψυχογιός "
ηταν μετά τις 2 που είχε κλείσει το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ. Οι ληστές ήταν 3, 2 μέσα και ένας έξω στο αυτοκίνητο που τους περίμενε. Κουκουλοφόροι με όπλα μικρά στα χέρια. Επειδή κατάλαβαν οτι γύρω - γύρω υπάρχει αστυνομία και οτι εάν έβγαιναν έξω θα τους γαζώνανε οι αστυνομικοί, πηραν ομήρους την προϊσταμένη του ταχυδρομείου και την καθαρίστρια η οποία είχε και τα ανήλικα παιδιά της μέσα που μόλις είχαν σχολάσει από το δημοτικό, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι. Τα παιδιά κλαίγανε οταν είδαν να τραβάνε την μάνα τους και την άλλη γυναίκα με τα οπλα για να τις βάλουν μέσα στο αυτοκίνητο και φωνάζανε "τη μάνα μου, τη μάνα μου" . Εγώ ημουν απέναντι από το ταχυδρομείο και τα έβλεπα όλα και την ώρα που έφυγαν οι ληστές με τις ομήρους ακολούθησα και εγώ πίσω από την αστυνομία και τελικά άφησαν τις γυναίκες σε μια αερογέφυρα από κάτω σε μια απόσταση 1.200 μέτρων από τους Αγίους Θεοδώρους, έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο και έφυγαν με άλλο αμάξι. Οι γυναίκες είναι σοκαρισμένες αλλά ευτυχώς γλυτώσαμε τα χειρότερα, η καθαρίστρια δίνει κατάθεση τώρα στην αστυνομία και η διευθύντρια εχει επιστρέξει στα ΕΛΤΑ γιατί είναι εκεί η αστυνομία και η σήμανση. Δε ξέρουμε ακόμη πόσα χρήματα πήρανε".

Ο κ. ΟΛΑΝΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥ!

ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Ο κ. ΟΛΑΝΤ ΗΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!! ΟΜΩΣ ΟΧΙ! ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ!!!

Η σύντροφος του Όλαντ τσαντίστηκε γιατί την έκαναν... εξώφυλλο!

Έξαλλη έγινε η Βαλερί Τριερβελέρ γιατί το Paris Match, το περιοδικό όπου εργάζεται από το 1989, «τόλμησε» να τη βάλει στο εξώφυλλο του! 

Η 47χρονη δημοσιογράφος και σύντροφος του σοσιαλιστή υποψηφίου για την προεδρία της Γαλλίας «έκραξε» το περιοδικό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter. Αιτία η επιλογή να χρησιμοποιηθεί μια κοινή της φωτογραφία με τον Φρανουά Ολάντ.
"Μπράβο στο Paris Match για τον σεξισμό του την ημέρα των δικαιωμάτων της γυναίκας. Η σκέψη μου είναι σε όλες τις θυμωμένες γυναίκες", έγραψε.

«Τι σοκ να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου στο εξώφυλλο του ίδιου του περιοδικού σου. Θυμός που ανακαλύπτεις τη χρήση φωτογραφιών χωρίς τη συμφωνία μου και χωρίς καν να έχω προειδοποιηθεί» [ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΑ ΜΟΥ?? ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΤΟΝ ΡΩΤΑΕΙ ??? ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΡΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ???] πρόσθεσε.


Υπό τον τίτλο «Το γοητευτικό ατού του Φρανσουά Ολάντ, Γέννηση του έρωτά τους. Αφήγηση» [ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ! ΤΩΡΑ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ??] το Paris Match αφιερώνει πολλές σελίδες, με πολλές φωτογραφίες, στη Βαλερί Τριερβελέρ και στη σχέση της με τον σοσιαλιστή ηγέτη, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας ενός βιβλίου για τις συντρόφους υποψηφίων, από τη δημοσιογράφο Κονστάνς Βεργκαρά, η οποία έχει συνεργαστεί με το περιοδικό.


Το Νοέμβριο, το Paris Match είχε ανακοινώσει πως αποφάσισαν από κοινού με την Τριερβελέρ να μην συμμετέχει πλέον «στη συλλογική ζωή» του περιοδικού, δηλαδή στις συσκέψεις της σύνταξης και το κλείσιμο της ύλης για όσο διαρκεί η εκστρατεία.


Η Τριερβελέρ είχε τότε δηλώσει πως με τη στάση της αυτή απαντά στο γεγονός ότι «από δημοσιογράφος, έγινα θέμα για το Paris Match και αυτό γινόταν περίπλοκο».

«Δεν μπορεί να στερούνται ένα θέμα και η ιδέα είναι να μην μπορώ να παρέμβω, κυρίως στη σύσκεψη της σύνταξης», αν το περιοδικό αποφάσιζε για παράδειγμα να βάλει εκείνη και το σύντροφό της στο εξώφυλλο, είχε εξηγήσει.


Στο βιβλίο της «Βαλερί, Κάρλα, Σεσιλιά, Μπερναντέτ και οι άλλες σε εκστρατεία», η Κονστάνς Βεργκαρά αναφέρεται στις συντρόφους υποψηφίων στις προεδρικές εκλογές, μεταξύ των οποίων και στην Βαλερί Τριερβελέρ.


Η 47χρονη δημοσιογράφος, για τα μάτια της οποίας ο Όλαντ διέλυσε τη 30χρονη σχέση του με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, υποψήφια για την προεδρία το 2007 και μητέρα των παιδιών του, είναι διαζευγμένη και μητέρα τριών έφηβων.

Απίστευτη υποκρισία! ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. ζητούν ρύθμιση των κομματικών δανείων

 ΣΧΟΛΙΟΝ:
ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΣΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΦΟΡΑ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΤΟΥΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ! ΔΕΝ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ! ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΗΣ, ΩΣΤΕ, ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ! ΣΤΟΝ ΚΡΗΜΝΟ! ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠ' ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ "ΜΑΥΡΙΣΜΑ"! ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΑΠ' ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! 
ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΦΤΩΧΥΝΑΝ, ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΛΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥΣ!!! ΧΤΥΠΑ ΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΠΑΤΡΙΩΤΗ!!!!

- Ζητούν προσθήκη τροπολογίας σε νόμο για ... την κτηνοτροφία!
- Επικαλούνται δυσχέρειες αποπληρωμής λόγω κρίσης
- Έχουν πάρει δάνεια με υποθήκη... μελλοντικές επιχορηγήσεις του κράτους!
- Τροπολογία για τα κόμματα την ώρα που οι πολίτες τρέχουν στα δικαστήρια για ρύθμιση

Τα λεγόμενα (ως τώρα τουλάχιστον) κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αφού για να λειτουργήσουν πήραν δάνεια δεκάδων εκατομμυρίων υποθηκεύοντας... μελλοντικές επιχορηγήσεις από το κράτος τώρα ζητούν ... “κούρεμα”

Με προσθήκη τροπολογίας στο σχέδιο Νόμου “Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις” (τα σχόλια δικά σας) οι κύριοι Μ. Καρχιμάκης για το ΠΑΣΟΚ και Α. Λυκουρέντζος επικαλούμενοι το ότι τα κόμματα διασφαλίζουν την ίδια τη Δημοκρατία στη χώρα ζητούν διαγραφή των τόκων που δεν έχουν πληρωθεί, επιτόκιο 4% και οι δόσεις κάθε χρόνο να μην ξεπερνούν το 20% της επιχορήγησης (για τα κόμματα που χρωστούν μέχρι 20 εκατομμύρια) ή το 50% της επιχορήγησης (για τα κόμματα που χρωστούν περισσότερα από 20 εκατομμύρια).


Αυτά τώρα και ενώ έχουν υποθηκεύσει τις επιχορηγήσεις ως το 2016.


Η κίνηση αυτή είναι μάλιστα εκπρόθεσμη, το νομοσχέδιο για την... κτηνοτροφία θα ψηφιστεί αργότερα σήμερα και μένει να δούμε αν η τροπολογία θα υπάρχει...

Τουρισμός: Εως 30% οι απώλειες από Γερμανία, Αυστρία και Ολλανδία

 
Τουρισμός: Σε «ελεύθερη πτώση» οι κρατήσεις για την Ελλάδα
Εως 30% οι απώλειες από Γερμανία, Αυστρία και Ολλανδία
Τις σημαντικές απώλειες που καταγράφει ο ελληνικός τουρισμός από τις βασικές του αγορές, αποτύπωσε η έναρξη της διεθνούς έκθεσης τουρισμού ΙΤΒ στο Βερολίνο. Η μείωση των προκρατήσεων για τη χώρα αγγίζει ποσοστό 20% έως 30% σε Γερμανία, Αυστρία και Ολλανδία, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) κ. Α. Ανδρεάδης, ενώ διψήφιο αν και μικρότερο είναι το μέγεθος της κάμψης από τη Μεγάλη Βρετανία (περίπου στο -15%), την Ιταλία, τις Σκανδιναβικές χώρες, τις ΗΠΑ και την αγορά της κρουαζιέρας. Την ίδια ώρα και οι υπόλοιπες χώρες παρουσιάζουν μονοψήφια πτώση, ενώ θετική εξαίρεση είναι η διψήφια άνοδος που αναμένεται από τη Ρωσία, την Ουκρανία, τις Βαλκανικές χώρες, το Ισραήλ και την Τουρκία, η οποία όμως δεν θα μπορέσει να αντισταθμίσει τις πιθανές απώλειες των παραδοσιακών αγορών.
Η ζημιά που έχουν προκαλέσει «ακραίες εκφράσεις εναντίον των ευρωπαίων και κυρίως των Γερμανών» στη χώρα, έχει δηλητηριάσει το κλίμα μεταξύ των δύο λαών, με αποτέλεσμα να είναι επιτακτική μια καμπάνια δημοσίων σχέσεων, έξω από πολιτικά ή οικονομικά πλαίσια, που να δείχνει «τις προσπάθειες που κάνει ο ελληνικός λαός», τονίζει ο κ. Ανδρεάδης. Για τον λόγο αυτό ο ΣΕΤΕ δρομολογεί κοινές δράσεις με στόχο τη βελτίωση του κλίματος μεταξύ Ελλάδας και Γερμανίας και την αναστροφή της αρνητικής πορείας στις τουριστικές κρατήσεις στη χώρα, σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Ενωση Τουρισμού της Γερμανίας (BTW - Bundesverein der deutschen Tourismus Wirtschaft).

Το 2011 περίπου 6,6 εκατ. τουρίστες επισκέφθηκαν την Ελλάδα από χώρες της ζώνης του ευρώ, εκ των οποίων 2,240 εκατ. ήταν Γερμανοί. Μια πιθανή πτώση 30% της γερμανικής αγοράς, αντιστοιχεί σε 700.000 λιγότερους τουρίστες, ενώ σε έσοδα οι απώλειες κυμαίνονται στα 450 εκατ. ευρώ. Εν τω μεταξύ σε μια προσπάθεια να επιβεβαιωθεί ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα, η Ελλάδα παραμένει ένας από τους ελκυστικότερους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης, ο ΣΕΤΕ σε συνέντευξη τύπου προς του ξένους ανταποκριτές στις 5 Μαρτίου στην Αθήνα τόνισε ότι βασικοί στόχοι για τον ελληνικό τουρισμό το 2012 πρέπει να τεθούν στο επίπεδο των 16 εκατ. για τις διεθνείς αφίξεις και των δέκα δισ. ευρώ για τις εισπράξεις, σε συνέχεια της αύξησης του 10% που καταγράφηκε πέρυσι.

Τώρα αρχίζει «η μάχη του κουρέματος στις τιμές των ξενοδοχείων», σημειώνει ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Κεφαλονιάς και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) κ. Σ. Γαλιατσάτος, λέγοντας ότι οι πιέσεις από τους tour operators για προσφορές είναι δεδομένες εδώ και καιρό. Ο ίδιος ωστόσο εκτιμά ότι «η ψαλίδα θα κλείσει», τονίζοντας ότι καθοριστικές θα είναι οι εντυπώσεις από τις πρώτες αφίξεις των ξένων τουριστών, τον Μάιο και τον Ιούνιο, «αλλιώς θα χάσουμε και το late booking». Την ίδια ώρα υπογραμμίζει ότι «αιχμή του δόρατος» θα είναι τα ερωτήματα που θα τεθούν στη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει την Πέμπτη στο πλαίσιο της ΙΤΒ ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Π. Γερουλάνος.

Ο υπουργός επιχειρεί να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα για τη χώρα με σειρά συνεντεύξεων σε γερμανικά και διεθνή μέσα. Την πρώτη μέρα της παρουσίας της ελληνικής αντιπροσωπείας ο κ. Γερουλάνος δέχθηκε ερωτήματα μεταξύ άλλων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς RTL, CNN και Bloomberg καθώς και από έντυπα όπως το SPIEGEL αλλά και ραδιοφωνικούς σταθμούς για την πορεία του τουρισμού, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του PSI. Παράλληλα υποδέχθηκε στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) τον δήμαρχο του Βερολίνου κ. Κ. Βόβεραιτ και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ) κ. Τ. Ριφάι, με τον οποίο συζήτησαν ενόψει της επίσκεψής του στην Αθήνα για το θέμα της βίζα, που αποτελεί προτεραιότητα για την ελληνική πλευρά. Ο ίδιος είχε σειρά επαφών με Βρετανούς και Γερμανούς tour operators, όπως και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης. Ο υφυπουργός παραχώρησε επίσης συνεντεύξεις μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό RTL, την εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung και τον ραδιοφωνικό σταθμό ARD-WDR, καλώντας τους γερμανούς τουρίστες να επισκεφθούν τη χώρα, τονίζοντας ότι είναι ευπρόσδεκτοι, ενώ πρόσθεσε ότι η εικόνα που έχει καλλιεργηθεί τον τελευταίο καιρό για την Ελλάδα είναι λανθασμένη.

Την ίδια ώρα οι δυνατότητες περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, στην προσπάθεια για τη διεθνή επαναθεμελίωση της διεθνούς επωνυμίας της χώρας εξετάστηκαν την Τετάρτη στη συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών κ.
Ε. Βενιζέλου με εκπροσώπους των επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην καμπάνια «Give Greece a chance».

ΑΝΕΡΓΙΑ - Εκρηξη της ανεργίας στο 21% τον Δεκέμβριο


 
Εκρηξη της ανεργίας στο 21% τον Δεκέμβριο
Στα υψηλότερα επίπεδα που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ελλάδα
Στο 21% ανήλθε η ανεργία το Δεκέμβριο 2011, από 20,9% τον Νοέμβριο του 2011, φτάνοντας στα υψηλότερα επίπεδα από τότε που ξεκίνησε η στατιστική της καταγραφή.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή το ποσοστό ανεργίας το Δεκέμβριο του 2011 ανήλθε σε 21%, έναντι 14,8% το Δεκέμβριο του 2010 και 20,9% το Νοέμβριο του 2011. Το σύνολο των απασχολουμένων κατά το Δεκέμβριο του 2011 εκτιμάται ότι ανήλθε σε 3.899.319 άτομα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε 1.033.507 άτομα, ενώ ο οικονομικά μη ενεργός πληθυσμός ανήλθε σε 4.424.562 άτομα. Οι απασχολούμενοι μειώθηκαν κατά 334.445 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2010 (μείωση 7,9%) και κατά 1.950 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2011 (μείωση 0,05%).
Οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 299.862 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2010 (αύξηση 40,9%) και κατά 3.920 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2011 (αύξηση 0,38%). Οι οικονομικά μη ενεργοί, δηλαδή τα άτομα που δεν εργάζονται ούτε αναζητούν εργασία, αυξήθηκαν κατά 71.414 άτομα σε σχέση με το Δεκέμβριο του 2010 (αύξηση 1,6%) και κατά 905 άτομα σε σχέση με το Νοέμβριο του 2011 (αύξηση 0,02%).

Morgan Reynolds - Death in Dallas

911-JFK and 9/11

it is important to confront 9/11 directly. In a sense it is like a flare that was sent up to illuminate and expose those willing to do such an act and those willing to go along with it.

http://hercolano2.blogspot.com/2012/03/911-jfk-and-911.html
----------------------------

911-Flying a Boeing 767? Piece of Cake.

911-The Assassination of JFK, 9/11 and David Rockefeller

911-Collapse of the Thermite Thesis (with Addendum)

911- WTC Destruction-Five Facts Falsify Five Theories

911-Bombs Did Not Unravel the Towers

911-We Have Some Holes in the Plane Stories

911-The ASCE's Pentagon Building Performance Report