Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

4 Φεβρουαρίου 2014

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Επιδημία βιασμών χάριν θρησκείας

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Επιδημία βιασμών χάριν θρησκείας (video)

ΚΟ: «Το γεγονός ότι προέρχεται από μουσουλμανική χώρα και η γυναίκα για τη θρησκεία του είναι υποδεέστερη του ανδρός και το γεγονός ότι είχε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης, συγκρότησαν το χαρακτήρα του κατηγορουμένου».

Κι όμως αυτά ξεστόμισε η γυναίκα συνήγορος του Πακιστανού που βίασε και κακοποίησε στην Πάρο την Μυρτώ.

Και αυτά ακριβώς τα επικίνδυνα επιχειρήματα – ιδεολογήματα βρίσκονται στο μυαλό και στο στόμα κάθε ψευτο-προοδευτικού «αντιρατσιστή».

Είναι γνωστή η δυσθεώρητη υποκρισία των δήθεν υπερασπιστών των «δικαιωμάτων», η οποία τους οδηγεί να μιλάνε  για «ισότητα», «δικαιώματα των γυναικών», καταγγέλλοντας τον… «σεξισμό» και την ίδια ώρα να είναι όχι μόνο ανήμποροι να αρθρώσουν έστω και ένα μισόλογογια τον θαυμαστό κόσμο του Ισλάμ, όπου η γυναίκα είναι όχι απλά «υποδεέστερη του ανδρός», αλλά και υποψήφια ξυλοδαρμού, βιασμού, λιθοβολισμού, «εγκλήματος τιμής» και δολοφονίας, πολλές φορές με φρικτό τρόπο (όπως με οξύ), αλλά σπεύδουν να υπερασπιστούν τους «ταλαίπωρους μετανάστες» και να δικαιολογήσουν κάθε βαρβαρότητα.  

Χάριν υπεράσπισης του ιδεώδους του πολυπολιτισμού και προώθησης του «αντιρατσισμού», καταφέραμε τα όσα τραβάνε οι μουσουλμάνες γυναίκες στις μουσουλμανικές χώρες από τους βάρβαρους της «κουλτούρας» του βιασμού, να τα βιώνουν πλέον και οι «άπιστες» στη Δύση. Δηλαδή, οι γυναίκες μας, οι κόρες μας, οι μανάδες μας, οι φίλες μας, οιαδελφές μας...

Ήδη το Όσλο, η πρωτεύουσα της Νορβηγίας βιώνει μια επιδημία βιασμών με τους μουσουλμάνους (ή «μη-δυτικούς» όπως του λένε, όταν τους λένε), να αντιπροσωπεύουν το 100 τοις εκατό των βιαστών (!) με 9 από τις 10 να είναι επιθέσεις εναντίον Νορβηγίδων. Αυτές είναι επίσημες στατιστικές από την νορβηγική αστυνομία. Αυτό που υποκριτικά αρνούνται να πουν οι αριστεροί ψευτο-ανθρωπιστές, το λέει στο παρακάτω βίντεο, ένας Ιρακινός μουσουλμάνος, που ζει στη Νορβηγία και θεωρείται «σεβαστός», ο οποίος ομολογεί ότι υπάρχει μια «σύγκρουση πολιτισμών». Ο κ. Kubaisi, λοιπόν, λέει ότι οι βιασμοί αποτελούν ένα «μεγάλο πρόβλημα» και το ονομάζει «σύγκρουση πολιτισμών», που μεταφράζεται σε : «Η κουλτούρα μου πιστεύει ότι ο βιασμός είναι κάτι σωστό, αλλά ο δικός σου δεν το πιστεύει». Κι όμως οι εθισμένοι στα παραισθησιογόνα του πολυπολιτισμού «προοδευτικοί» Νορβηγοί προσπαθούν να φιμώσουν τις ιστορίες της επιδημίας του «ήρθε η σειρά σου» από μουσουλμανικές συμμορίες βιαστών. Σε λιγότερο «προοδευτικές» χώρες, όμως, όπως στην Πολωνία, δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια… Αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα.


Ένα από τα πολλά «καλά» που έφεραν οι μουσουλμάνοι μετανάστες στη Νορβηγία είναι αυτό που λέγεται «επιδημία βιασμών» (δες κι εδώ). Πρόσφατες στατιστικές της αστυνομίας έδειξαν ότι στην πρωτεύουσα το Όσλο, το 100 τοις εκατό των δραστών των βιασμών είναι μη-δυτικοί μετανάστες. Και 9 από τα 10 θύματά τους ήταν Νορβηγίδες.

Για να προστατευτούν κάποιες ξανθιές νορβηγίδες φέρεται να έχουν αρχίσει να βάφουν τα μαλλιά τους μαύρα, και να κινούνται μόνο σε ομάδες.

Η Kristin Spitznogle είναι μια ψυχοθεραπεύτρια που παρακολουθεί κάποια από τα θύματα βιασμού.

«Αυτοί οι άνδρες δεν χτυπούν τις δικές τους», σημείωσε. «Χτυπούν τις νορβηγίδες και την φιλελεύθερη κουλτούρα που εκείνοι δεν δέχονται».

Η Spitznogle έχει δεχτεί επίθεση από τα νορβηγικά mediaεπειδή λέει αυτό που πολλοί διστάζουν να πουν : ότι το πρόβλημα των βιασμών είναι οι μουσουλμάνοι άνδρες που βιάζουν μη μουσουλμάνες γυναίκες. Κάθε γυναίκα που δεν ντύνεται σεμνά και δεν φορά την ισλαμική μαντίλα θα μπορούσε να θεωρηθεί από κάποιους Μουσουλμάνους ότι της «αξίζει» να βιαστεί.

«Για κάποιους η μαντίλα είναι ένα σύμβολο που χωρίζει τις πειθήνιες σωστές μουσουλμάνες από τις – κατά τους μουσουλμάνους - νορβηγίδες “πόρνες”. Όταν λέω “πόρνες”, πραγματικά αναφέρομαι μόνο σε δικά τους λόγια. Αυτή την λέξη αναφέρουν στους δημοσιογράφους», λέει η Spitznogle.

Η Spitznogle λέει ότι το αριστερό κατεστημένο της Νορβηγίας, έχει καταντήσει να κατηγορεί τα θύματα βιασμών (!) επειδή η όλη ιδέα ότι η ισλαμική κουλτούρα είναι επικίνδυνη για τις γυναίκες δεν είναι «πολιτικά ορθή».


Η Hanne Herland είναι συγγραφέας του μπεστ σέλερ βιβλίου AlarmThoughts on aCulture in Crisis” («Συναγερμός ! Σκέψεις για έναν Πολιτισμό σε Κρίση»).

«Δεν είναι όλες οι αξίες των ισλαμικών χωρών άριστες για να έρθουν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες», προειδοποιεί ηHerland. «Και νομίζω ότι πολλές φορές οι Νορβηγοί φοβούνται να μιλήσουν από το φόβο μην τους πουν ‘ρατσιστές’».

Αλλά είναι δύσκολο να αποκαλέσεις «ρατσιστή» κάποιον μουσουλμάνο μετανάστη που μιλάει έξω από τα δόντια του για τους ομόθρησκούς του μουσουλμάνους.

Ο Walid al-Kubaisi είναι δημοσιογράφος στη Νορβηγία και μουσουλμάνος που έχει έρθει από το Ιράκ. Ανησυχεί για τα ριζοσπαστικά ισλαμικά στοιχεία εντός της μουσουλμανικής κοινότητας και λέει με έμφαση: «Έχουμε ένα πρόβλημα». «Όλοι το αρνούνται. Κανείς δεν λέει ότι έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Αλλά αυτό θα τα κάνει χειρότερα στο μέλλον».

«Στις περισσότερες περιοχές όπου οι μουσουλμάνοι είναι η πλειοψηφία, οι Νορβηγοί αισθάνονται ότι δεν είναι στη χώρα τους, ότι δεν βρίσκονται στη Νορβηγία. Αισθάνονται σαν να βρίσκονται σε μια μουσουλμανική χώρα», δηλώνει  οal-Kubaisi.

Ο Kubaisi θεωρεί ότι επίκειται σύγκρουση των πολιτισμών. «Θα συμβεί. Δεν είμαι προφήτης, αλλά κάτι θα συμβεί. Το νιώθω.

Δείτε το βίντεο:

Στο παρακάτω βίντεο μιλάει (2011) για αυτό το θέμα ο Νορβηγός βουλευτής Christian Tybring-Gjedde του συντηρητικού φιλελεύθερου Κόμματος Προόδου (Fremskrittspartiet ή Framskrittspartiet), δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος στο Κοινοβούλιο της Νορβηγίας.



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή