Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ

ΕΑΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

6 Ιουλίου 2013

Γιατί οι πολιτικοί που δεν είναι Εβραίοι πρέπει να φοράνε κιπά;


Γιατί οι πολιτικοί που δεν είναι Εβραίοι πρέπει να φοράνε κιπά;ΚΟ: Βλέποντας την παραπάνω χαριτωμένη φωτογραφία του υπουργού προ-πο, έκανα κάποιες σκέψεις. Έχω παρατηρήσει ότι ΟΛΟΙ οι μη Εβραίοι «επίσημοι» (πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, πολιτικοί, ηθοποιοί, τραγουδιστές και λοιποί ‘celebrities’), που επισκέπτονται μια Συναγωγή, φοράνε το γνωστό χαρακτηριστικό μικρό εβραϊκό σκουφάκι, την «κιπά». Επίσης, την φοράνε όταν πηγαίνουν στο Τείχος των Δακρύων ή στο «Μνημείο του Ολοκαυτώματος» στην Ιερουσαλήμ, γνωστό ως «Yad Vashem», σε (μη θρησκευτικές) εκδηλώσεις που απλώς διοργανώνουν ή παρευρίσκονται Εβραίοι, ενώ κάποιοι σε εντελώς «άσχετα» μέρη. Μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: πως είναι δυνατόν κάποιος που δεν πρεσβεύει την ιουδαϊκή θρησκεία, να αναγκάζεται να φοράει αυτό που φοράει ο πιστός Ιουδαίος; Που είναι η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης; Εάν είναι από απλή «ένδειξη σεβασμού», τότε θα έπρεπε, για λόφους «ισότητας» να γίνεται το αντίστοιχο σε έναν χριστιανικό ναό. Π.χ. εάν ένας Εβραίος «επίσημος» επισκεφτεί ένα ναό (τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχω δει πολλούς Εβραίους «επίσημους» να επισκέπτονται ναούς και εκκλησίες, τουλάχιστον με την συχνότητα που «εθνικοί»/μη Εβραίοι «επίσημοι» επισκέπτονται συναγωγές. Γιατί άραγε;;) – θα πρέπει λοιπόν για «λόγους σεβασμού» (ο Εβραίος) να κάνει τον σταυρό του, να ανάψει κανένα κερί και τα λοιπά. Όλα αυτά βέβαια είναι λατρευτικές πράξεις, λατρευτικά σύμβολα. Η κιπά δεν είναι ένα απλό «σκουφάκι», κάποιο ενδυματολογικό αξεσουάρ, είναι σύμβολο μιας θρησκείας. Κάτι ανάλογο με την ισλαμική μαντίλα που φοράνε οι μουσουλμάνες. Ή τα τουρμπάνια που φοράνε οι Σιχ. Ως «σεβασμός», νομίζω, νοείται να εισέλθεις και να εξέλθεις με ησυχία από έναν θρησκευτικό λατρευτικό χώρο (στον οποίον δεν ανήκεις) και γενικά να είσαι κόσμιος και ενδεδυμένος «σεμνά». Τα υπόλοιπα αφορούν τους θρησκευόμενους της συγκεκριμένης θρησκείας. Εφόσον δεν ανήκεις σε αυτήν την θρησκεία, δεν είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις το τυπικό της. Το να απαιτείς από έναν μη Εβραίο να συμπεριφέρεται στη Συναγωγή (που δεν ανήκει, ούτε πιστεύει) σαν Εβραίος, είναι κάτι παραπάνω από απαίτηση για «σεβασμό». Έχει ένανσυμβολισμό. Φαίνεται σαν έμμεση (αναγκαστική) υποταγή σε μια συγκεκριμένη θρησκεία και σε ό,τι αυτή εκφράζει. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση εκφράζει το Ισραήλ.[Σύμφωνα με τον Richard Rabkin «Το να φοράει κάποιος το κιπά σημαίνει ότι διακηρύττει "Είμαι περήφανος που είμαι Εβραίος"»]. Καμία άλλη θρησκεία δεν είναι τόσο συνδεδεμένη με έναν λαό, όσο ο Ιουδαϊσμός. Όλοι δε οι «επίσημοι» δεν διανοούνται να αρνηθούν να φορέσουν την κιπά για λόγους συνείδησης ή θρησκείας, (αλλιώς κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για «αντισημιτισμό», κατηγορία ολέθρια για έναν σύγχρονο πολιτικό), αλλά απεναντίας, το φοράνε με μεγάλη άνεση και είτε χασκογελάνε με έκφραση γεμάτη ικανοποίηση (όπως ο προαναφερόμενος), είτε στέκονται «ευλαβικά», με έκφραση γεμάτη «σεβασμό».

Είπα να το ψάξω λίγο. Να σας πως τι βρήκα: Βρήκα ότι τέτοια ξεκάθαρη εντολή ΔΕΝ υπάρχει στα ιουδαϊκά κείμενα! Μάλιστα, οι διάφοροι ραβίνοι δεν έχουν μια σύμφωνη γνώμη για το αν πρέπει τελικά, οι μη Εβραίοι να φοράνε την κιπά. Η κυριότερη ένσταση είναι ότι έτσι (εάν την φοράνε) δεν θα διαφέρουν από τους Εβραίους! (Αυτό τώρα μου ακούγεται ολίγον «ρατσιστικό», αλλά θα φταίνε τα αυτιά μου). Επίσης, στη σύντομη έρευνα δεν είδα πουθενά μουσουλμάνους«επίσημους» να φοράνε την κιπά. Δείτε πάνω π.χ. στηνφωτογραφία τον Νταβούτογλουστη Συναγωγή στη Σμύρνη άνευ κιπά! Μπα; Πάλι δύο μέτρα και δύο σταθμά; Μετά διάβασα ότι οι άθεοι Εβραίοι επίσης δεν φοράνε κιπά! Ακόμα και ο Μπεν Γκουριόν η κορυφαία μορφή του σύγχρονου Ισραήλ (ο κύριος ιδρυτής και ο πρώτος πρωθυπουργός του κράτους Ισραήλ) ΔΕΝ φορούσε κιπά γιατί ήταν άθεος... Μάλιστα, αρνιόταν να φορέσει κιπά ακόμη και σε κηδείες.
Συμπέρασμα: Ο Μπεν Γκουριόν δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, ο άθεος Εβραίος δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, ο μουσουλμάνος «επίσημος» δεν χρειάζεται να φοράει κιπά, καμία γραπτή θρησκευτική εντολή δεν υπάρχει που να λέει ότι ο μη Εβραίος πρέπει να φοράει κιπά, οι ραβίνοι διαφωνούν μεταξύ τους για το αν πρέπει οι μη Εβραίοι να φορούν κιπά, αλλά ο Δένδιας (και ο κάθε Δένδιας), αλλοίμονό του αν δεν φορέσει τη κιππά του και δεν αποθανατιστεί η σκηνή.
Ίσως εάν έψαχνα περισσότερο να έβρισκα και τίποτα άλλο, αλλά από ότι κατάλαβα η κιπά είναι μία ωραία ευκαιρία οι διάφοροι Δένδιες και γενικότερα οι κρατούντες οφίτσια στη ‘δύση’ να δείχνουν (σε όλο τον κόσμο) τον «σεβασμό» τους (ή την υποταγή τους) στο Ισραήλ.
Παρακάτω κάποιες εξηγήσεις περί κιπά από εβραϊκές ιστοσελίδες για λίγο παραπάνω γνώση. Και εάν θέλει, ας μας διαφωτίσει περί του θέματος κάποιος ραβίνος. Από αυτούς που επισκέπτονται τον ΚΟ.    

Μια kippah, επίσης γνωστή ως yarmulke, που στα αραμαϊκά σημαίνει "ο φόβος του Βασιλιά", είναι το ημισφαιρικό εκείνο καπελάκι σε σχήμα πιατέλας, συνήθως από ύφασμα, που φορούν οι Εβραίοι (μόνο άνδρες) ως τήρηση μιας (μη- βιβλικής) εντολής από κάποιες ορθόδοξες ιουδαϊκές ‘halachic’ αρχές, σύμφωνα με την οποία το κεφάλι τους πρέπει να καλύπτεται ανά πάσα στιγμή.

Δεδομένου ότι η συναγωγή θεωρείται ότι είναι ένας «οίκος του Θεού», είναι συνήθως σκόπιμο οι πιστοί να φορούν ωραία ρούχα. Συνήθως οι γυναίκες φορούν φορέματα και οι άνδρες κοστούμια.

Εκτός από τις συναγωγές των Μεταρρυθμισμένων Ιουδαίων, όλοι οι άνδρες και τα αγόρια πρέπει να καλύπτουν το κεφάλι τους. Αυτό είναι συχνά προαιρετικό σε συναγωγές των Μεταρρυθμισμένων. Από σεβασμό ακόμη και οι μη-Εβραίοι επισκέπτες θα πρέπει να ακολουθήσουν το έθιμο της συναγωγής και φορέσουν ένα kippah.

Λέει στο ‘Divrei HaRav’ (του ραβίνου Hershel Schachter), ότι όταν ρώτησαν τον ραβίνο Aharon Kotler αν πρέπει ένας μη-Εβραίος (ή μη Ιουδαίος) κοσμικός καθηγητής σε σχολείο yeshiva να κληθεί να φορέσει ένα yarmulke, εκείνος είπε ότι θα πρέπει να του πουν να μην φορέσει yarmulke, γιατί αυτό είναι μια περίπτωση והבדלתם (διάκρισης) σύμφωνα με την οποία οι Εβραίοι θα πρέπει να φορούν yarmulkes ώστε να διακρίνονται από τους μη Εβραίους.

"Μη Εβραίοι και Kippah στη Συναγωγή" – του ραβίνου Jay M. Stein

Η ερώτηση που τίθεται πολύ συχνά είναι η εξής: «Σε περίπτωση που ένας μη-Εβραίος παρακολουθεί τη συναγωγή ως προσκεκλημένος ή επισκέπτης, πρέπει να φορά κάλυμμα στο κεφάλι, όπως ένα Kippah;" Ή, "Πρέπει ένας μη-Εβραίος που κάνει δουλειές ως εργάτης σε μια συναγωγή να έχει καλυμμένο το κεφάλι του, ενώ εργάζεται στο κτίριο; "Λόγω της σχετικά στενής σχέση μας με τον μη εβραϊκό κόσμο, έχουμε συχνά μη Εβραίους να έρχονται σε διάφορες θρησκευτικές τελετές που πραγματοποιούνται στις συναγωγές, όπως είναι, οι γάμοι, οι τελετές Bar/bat Mitzvah(ενηλικίωσης 13 χρονών για τα αγόρια και 12 για τα κορίτσια) και κηδείες, καθώς και διάφορα προγράμματα που προσφέρονται στις συναγωγές, όπως «διαθρησκευτικές λειτουργίες» ή και μη-θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Το Ταλμούδ έχει μια συνοπτική δήλωση σχετικά με τον στόχο του να καλύπτει κάποιος το κεφάλι του. Ο Joshua b. Levi είπε: «Κανείς δεν μπορεί να περπατήσει τέσσερις πήχεις με υπεροπτικό ύφος, γιατί ολόκληρη η γη είναι γεμάτη από την δόξα Του». Ο R. Huna, γιος του R. Joshua, δεν μπορούσε να περπατήσει τέσσερις πήχεις ξεσκούφωτος, και έλεγε : «Η Shehinah (θεία παρουσία) είναι πάνω από το κεφάλι μου». Στους ταλμουδικούς καιρούς δεν ήταν μια ευρέως διαδεδομένη πρακτική να καλύπτει κάποιος το κεφάλι του. Το να καλύπτει το κεφάλι του ήταν μια πράξη ακραίας ευσέβεια, δεν ήταν κανόνας για όλους.
Η δυσκολία που παρουσιάζεται, κατά τον ραβίνο Klein, είναι ότι, κατά τη διάρκεια της λατρείας, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να διακρίνουμε μεταξύ των Εβραίων και των μη-Εβραίων. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο να ζητάμε από έναν μη-Εβραίο να λάβει μέρος στην λειτουργία. Δεν υπάρχει εύκολη λύση για το πρόβλημα αυτό, εκτός από απλά να ρωτήσουμε τη θρησκεία ενός ατόμου. Συνηθίζεται, ως εκ τούτου, σε πολλές συναγωγές να ζητάνε από μη Εβραίους να βάλουν μια kippah αλλά όχι το Tallit, και επομένως να διακρίνουμε εύκολα τους Εβραίους άνδρες από τους μη Εβραίους.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά στους επτά Noachide νόμους(του Νώε – αναφέρονται στο Ταλμούδ) η οποία, σύμφωνα με τους Ραβίνους, να επιβάλει σε όλους τους απογόνους του Νώε, να καλύπτουν την κεφαλή τους. Αυτό κάνει και πάλι σαφές ότι δεν υπάρχει καμία νομική υποχρέωση στο εβραϊκό νόμο για έναν μη-Εβραίο να φορέσει κάλυμμα στο κεφάλι και ως εκ τούτου καμία νομική δικαιολογία δεν υπάρχει για να εξαναγκασθεί ένας μη-Εβραίος να φορέσει ένα κάλυμμα στο κεφάλι σε μια συναγωγή. Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει την ενημέρωση των μη Εβραίων περί του εθίμου της συγκεκριμένης τελετής.

Δεν υπάρχει καμία αναφορά στη ‘halakhic’ βιβλιογραφία(βιβλικοί, ταλμουδικοί, ραβινικοί νόμοι) που να απαιτεί οι ‘εθνικοί’ να φορούν καλύμματα κεφαλής, και ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένας halakhic λόγος να εξαναγκάζεται ένας μη-Εβραίος να φορέσει ένα κάλυμμα του κεφαλιού σε μια συναγωγή.
Εάν φορέσει όμως (ο μη-Εβραίος), εκφράζει  με αυτό το σεβασμό, για το έθιμο μας.  Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει νομική υποχρέωση για έναν μη-Εβραίο να φορέσει kippah, συνιστούμε από σεβασμό για το εκκλησίασμα να φορούν κάλυμμα οι μη-Εβραίοι άνδρες όταν παρευρίσκονται σε λατρεία ή τελετουργία.
Παπούλιας
Σαμαράς
ΓΑΠ
Αβραμόπουλος
Μπερλουσκόνι
Πούτιν
Ομπάμα
Μπους (ο νεότερος)
Junichiro Koizumi (πρώην πρωθυπουργός Ιαπωνίας)

Gianfranco Fini (πρώην «ακροδεξιός»)
Σόιμπλε
Μπλαίρ
Δαλάι Λάμα
Γιος της Μαντόνα
Μάικλ Τζάκσον
Tobey Maguire (“Spiderman”)
Ντέβιντ Μπέκαμ
Η γκά γκά
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώεδώεδώεδώ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Οι ομοφυλόφιλοι «πατέρες», που τα media παρουσίαζαν ως «υποδειγματικούς», για χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά το 6χρονο θετό παιδί τους και το πρόσφεραν σε δίκτυο παιδεραστών

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Οι ομοφυλόφιλοι «πατέρες», που τα media παρουσίαζαν ως «υποδειγματικούς», για χρόνια κακοποιούσαν σεξουαλικά το 6χρονο θετό παιδί τους και το πρόσφεραν σε δίκτυο παιδεραστών Τα «προοδευτικά» media στην Αυστραλία που είχαν παρουσιάσει την υιοθεσία του μικρού Αδάμ από το γκέι ζευγάρι, περιέγραφαν τους δύο άνδρες, ως «δύο χαρούμενους, τρυφερούς ‘πατέρες’»

Σίδνεϊ, 3 Ιουλίου 2013 (LifeSiteNews.com / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ) - Η αστυνομία της Αυστραλίας περιγράφει ως "διεφθαρμένη" την υπόθεση ενός 6χρονου αγοριού που είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τους ομοφυλόφιλους "πατέρες" του (που το «προοδευτικό» κράτος τους επέτρεψε να μεγαλώσουν ένα παιδάκι, χάριν «ισότητας») αλλά και από άλλους άνδρες που ήταν μέρος ενός διεθνούς δικτύου παιδικής πορνογραφίας γνωστού ως δίκτυο “Boy Lovers”.

Οι αρχές στην Αυστραλία και των ΗΠΑ εργάστηκαν μαζί για να συλλάβουν και να κατηγορήσουν τους δύο άνδρες, καθώς προέκυψε ότι το αγόρι είχε προσφερθεί σε άνδρες στην Αυστραλία, στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και τη Γερμανία για σεξουαλική εκμετάλλευση και παραγωγή υλικού παιδικής πορνογραφίας από πολύ νεαρή ηλικία.

Την περασμένη εβδομάδα ένας από τους άνδρες, ο Αμερικανός ονόματι Mark J. Newton, 42 ετών, φυλακίστηκε στις ΗΠΑ σε ποινή φυλάκισης 40 ετών και χρηματική ικανοποίηση 400.000 δολαρίων στο παιδί, ενώ ο άλλος, οPeter Truong, 36 ετών, από τη Νέα Ζηλανδία, περιμένει την καταδίκη στην πατρίδα του.

"Καμία από αυτές τις υποθέσεις δεν είναι ευχάριστη," λέει ο αστυνομικός επιθεωρητής Jon Rouse, ο οποίος ηγείται του τμήματος Taskforce Argos της Αστυνομίας του Queensland της Αυστραλίας, το οποίο ερευνά τις online περιπτώσεις εκμετάλλευσης και κακοποίησης παιδιών, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP. "Αυτό που είναι πολύ λυπηρό σε αυτήν την περίπτωση είναι ο τρόπος που αυτό το παιδί ήρθε στη ζωή αυτών των ανθρώπων. Πρόκειται πραγματικά για μια τραγωδία. Είναι εξαιρετικά διεφθαρμένη περίπτωση».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Newton και ο Truong, που ζούσαν ως ζευγάρι στο Κέρνς της Αυστραλίας, άρχισαν να ψάχνουν για μια παρένθετη μητέρα να γεννήσει ένα παιδί το 2002.

Το ομοφυλόφιλο ζευγάρι βρήκε επιτέλους μια γυναίκα στη Ρωσία, που γέννησε το παιδί τους με αμοιβή 8.000 δολάρια.Ο Mark Newton πιστεύεται ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του αγοριού, που ονομάστηκε "Adam", προκειμένου να προστατεύσει την ταυτότητά του.

Ο Adam παραδόθηκε στους Newton και Truong πέντε ημέρες μετά τη γέννησή του το 2005.

Στις 14 Ιουλίου 2010, όταν ο Αδάμ ήταν 5 ετών, το κανάλι ABC Far North Queensland παρουσίασε την ιστορία του με τίτλο «Δύο μπαμπάδες είναι καλύτεροι από τον ένα», που μεταξύ άλλων έλεγε ότι «το να γίνουν γονείς ήταν μια σκληρή δουλειά για το γκέι ζευγάρι, τον Πιτ και τον Μαρκ, αλλά θα τα έκαναν πάλι όλα από την αρχή, αν χρειαζόταν".

Τα media της Αυστραλίας κάλυψαν την άφιξη του Αδάμ στο σπίτι των ομοφυλόφιλων, περιγράφοντας τους δύο άνδρες,χαρούμενους, τρυφερούς πατέρες.

«Αποφασίσαμε ότι έπρεπε να έχουμε ένα παιδί, ότι ήρθε η ώρα για εμάς να έχουμε μια οικογένεια», είπε ο Newton και ο Truong στο ABC. «Θέλαμε να βιώσουμε τη χαρά της πατρότητας».

«Είναι μια ευτυχισμένη, χαλαρή οικογένεια», είπε το ABC, «αλλά δεν ήταν ένας εύκολος δρόμος για να φτάσουν ως εκεί. Μετά από πολλά εμπόδια, ο Αδάμ γεννήθηκε από παρένθετη μητρότητα στη Ρωσία."
Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RT Novosti ανέφερε ότι ο Αδάμ άρχισε να κακοποιείται σεξουαλικά από τους ομοφυλόφιλους «μπαμπάδες» του όταν ήταν 22 μηνών!

"Αργότερα," το RT Novosti ανέφερε, «έκαναν τον Adam διαθέσιμο για σεξ με άλλα μέλη του κυκλώματος παιδοφιλίας στην Αυστραλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, για το οποίο οι Newton και Truong έπρεπε να ταξιδεύουν εκτενώς. Ερευνητές της αστυνομίας έχουν βρει αποδείξεις σε τουλάχιστον οκτώ άνδρες σε αυτές τις χώρες που είχαν επαφή με τον Αδάμ όταν ήταν μεταξύ των ηλικιών δύο και έξι."

Δύο άλλοι άνδρες, ο Αμερικάνος John R Powell, 41 ετών, δικηγόρος από την Φλόριντα και ο Jason Bettuo, 36 ετών, προπονητής τένις από το Michigan, έχουν κατηγορηθεί επίσης, σύμφωνα με το κανάλι Channel 7 News της Αυστραλίας.

Η αστυνομία άρχισε την έρευνα που οδήγησε στις συλλήψεις μετά από μια τυχαία ανακάλυψη ύποπτων εικόνων κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής στο σπίτι ενός παιδόφιλου στο Wellington της Νέας Ζηλανδίας.

Περαιτέρω έρευνες έφεραν στο φως συνομιλίες μεταξύ των Newton και Truong και άλλων μελών του διεφθαρμένου δικτύου ‘Boy Lovers’.

Όταν οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του ομοφυλόφιλου ζευγαριού στο Cairns, βρήκαν αρκετά στοιχεία σχετικά με υπολογιστές και άλλες συσκευές βίντεο για να εξασφαλίσουν τη σύλληψή τους. Ο Adam αφαιρέθηκε και τοποθετήθηκε σε ανάδοχες οικογένειες.

«Αυτοί οι άνδρες υπέβαλλαν αυτό το νεαρό παιδί σε μερικές από τις πιο αποτρόπαιες πράξεις εκμετάλλευσης που το εν λόγω γραφείο έχει δει ποτέ», δήλωσε ο Εισαγγελέας Joe Hogsett, μετά την δίκη.

Ο Ρώσος Συνήγορος του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού, Pavel Astakhov, είπε στο RT Novosti ότι η ρωσική κυβέρνηση έκανε αυστηρότερη τη νομοθεσία για την υιοθεσία ώστε να αποφευχθεί μια άλλη περίπτωση, όπως του Αδάμ.

"Τα ορφανά ρωσάκια πάντα προσέλκυαν διεστραμμένους ξένους λόγω της προσβασιμότητας. Οι ξένοι απλώς έρχονται και παίρνουν τα παιδιά δίνοντας χρήματα", δήλωσε ο Astakhov.

Τον Δεκέμβριο του 2012, η ​​Ρωσία πέρασε το «νόμο Dima Yakovlev» που απαγορεύει τους Αμερικανούς πολίτες να υιοθετούν παιδιά από τη Ρωσία.

Τον Ιούνιο του 2013, η Δούμα ενέκρινε τροπολογία η οποίααπαγορεύει την υιοθεσία παιδιών από τη Ρωσία από ζευγάρια του ίδιου φύλου από το εξωτερικό και απαγορεύει σε μεμονωμένα άτομα που είναι πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι των χωρών που επιτρέπουν το "γάμο" των ομοφυλόφιλων να γίνουν θετοί γονείς ή κηδεμόνες παιδιών από τη Ρωσία.

Σχόλια ΚΟ:
1. Διάβασε: ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Υιοθετημένα παιδιά ζευγαριού ομοφυλόφιλων κατηγορούν τους δύο «πατέρες» τους για σεξουαλική κακοποίηση και βιασμό – Σημείωση: για το άρθρο αυτό, που στην ουσία ήταν της Daily Mailμεταφρασμένο στα ελληνικά, ο ΚΟ δέχτηκε επίθεση ύβρεων από έξαλλο οπαδό της «αγάπης» και της «ανεκτικότητας».

2. Πρόσεξα την παρέμβαση του Ρώσου Συνηγόρου του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού. Τι θα έκανε άραγε, μια «προοδευτική» χώρα της Δύσης, (όπως η δική μας) σε ανάλογη περίπτωση, δεδομένου ότι για τους "προοδευτικούς", Δικαιώματα και (Συνηγόρους) έχει ο (λαθρο)μετανάστης, η μεσογειακή φώκια, η βοιωτική τουλίπα, η τσουκνίδα της Μυκόνου και το βερύκοκο μπεμπέκου, αλλά - στην πράξη - όχι το παιδί. Το παιδί για τους «ευαίσθητους προοδευτικούς», όταν βρίσκεται ακόμα στην κοιλιά της γυναίκας, είναι κάτι σαν «κακό σπυρί» και μπορεί η γυναίκα όποια ώρα θέλει, να το βγάλει, γιατί έχει «δικαίωμα» να κάνει ότι θέλει το "κορμί της" - και όταν γεννηθεί, μπορεί να παραδοθεί με courier, πληρωτέο με αντικαταβολή, σε ομοφυλόφιλους, που ξύπνησαν μια μέρα με διάθεση να το παίξουν «γονείς». 

3. Σημειωτέον, ότι ο «μέλλων πρωθυπουργός» MrAlexisσε βαρυσήμαντη συνέντευξή του δήλωσε ότι είναι υπέρ του δικαιώματος υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στην εν λόγω συνέντευξη, αναφερόμενος στην οικογένεια, είπε το αμίμητο «είμαστε αποτέλεσμα συνδυασμού φύλων»! Ομολογώ ότι μένω άφωνος μπροστά στην σοφία του ανδρός. Μπορείτε λοιπόν, (καλοκαιράκι που είναι), σύμφωνα με την τσίπριο λογική, εάν ανήκετε σε διαφορετικά φύλα, αφού φάτε μια δροσερή φρουτοσαλάτα με καλό συνδυασμό φρούτων, σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο με τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων και ενώ από τα ηχεία θα ακούγεται ένας απαλός συνδυασμός μουσικών ήχων, να προβείτε σε έναν πετυχημένο συνδυασμό φύλων. (Και… καλούς απογόνους, συγνώμην, καλά αποτελέσματα συνδυασμού φύλων).  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /