Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]

******************************************************

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ

ΘΕΡΙΝΟΝ ΗΛΙΟΣΤΑΣΙΟΝ
.
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον

ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, Ιστορική ανάλυσις της Εποχής της Νεωτερικότητος απ'τον 18ον αιώνα ως σήμερον
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

23 Αυγούστου 2011

ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ !!!-ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ

Hμερομηνία :  23-08-11 

Κουτρουμάνης: Εξορθολογισμός επικουρικών συντάξεων
«Υπάρχουν επικουρικά ταμεία, τα οποία δίνουν πολύ υψηλές συντάξεις», δήλωσε ο υπ. Εργασίας.


Σε εξορθολογισμό των επικουρικών συντάξεων θα προχωρήσει η κυβέρνηση, ώστε να μην εξαντληθούν τα αποθεματικά των ταμείων και να είναι δυνατή η καταβολή των συντάξεων, τόνισε ο υπουργός Εργασίας, Γιώργος Κουτρουμάνης, μιλώντας σε ραδιοσταθμό.

«Υπάρχουν επικουρικά ταμεία, τα οποία δίνουν πολύ υψηλές συντάξεις. Βεβαίως, εφόσον είχαν τη δυνατότητα, καλώς κάνουν.

Αλλά, ήδη, τα δύο προηγούμενα χρόνια είχαμε στάση πληρωμών, σε τρία επικουρικά ταμεία. Ήταν ταμεία που έδιναν, κατά μέσο όρο, συντάξεις της τάξεως των 850 και 1.500 ευρώ. 

Δεν μπορούν να συνεχιστούν σε αυτά τα επίπεδα, όταν η αναλογία έχει ανατραπεί - δηλαδή, όταν δύο εργαζόμενοι αντιστοιχούν σε έναν συνταξιούχο - γι' αυτό οι αλλαγές ήταν επιβεβλημένες, ώστε να εξασφαλίσουμε επικουρικές συντάξεις και για τις επόμενες γενιές», είπε χαρακτηριστικά.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ, ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΩ ΔΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟΝ ΣΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, ΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ "ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ"

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ ???

ΣΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΟΜΙΛΗΣΕ ΟΥΔΕΙΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ "ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ" !! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΤΕΑΠΟΚΑ !!!!

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΑ Μ' ΟΣΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 1.500 ΕΥΡΩ ΤΑΦΘΑΣΑΝ ΣΤΑ 400 !!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 200 !!!

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΑΤΕ !!! ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ !!!!
ΑΠΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ, ΙΤΑΜΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΟ Ο ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ "ΑΝΑΛΟΓΙΑ"!!! 
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ-ΕΤΟΚΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ "ΕΦΑΓΑΝ", ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΥΟ ΤΙΝΑ!!!!

1. ΝΑ ΒΡΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΚΑΚΟΥΡΓΟΥΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΩΜΕ ΕΣΧΑΤΩΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!! 

2. Ν ΑΠΟΔΩΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΡΕΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΩΣΑΜΕ !!!!
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ" κ. ΥΠΟΥΡΓΕ !!!!

ΣΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΛΥΜΕΩΝΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΜΕ ΗΔΗ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ "ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ" !! 
ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ !!!! ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΙΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ "ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΔΩ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ"!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΤΟ ΕΙΠΗ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΕΥΘΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ !!!!
ΟΜΩΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ" ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΜΕΝΟΥΝ ΑΛΩΒΗΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ !!!! 
ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΑΧΟΛΟΥΣ, ΒΛΑΚΕΣ, ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ, ΒΛΑΚΕΣ, ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΕΘΑ, ΕΞΑΝΤΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΣΕ ΛΟΓΑΚΙΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΩΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ (ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!)!!! 

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ?? ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ???

ΤΩΡΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΞΟΧΩΤΑΤΕ κ. ΥΠΟΥΡΓΕ, ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ  ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ!!! ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΘΩΩΣΕΙ !!!! 
ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΙΝΕΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ !!!! ΣΤΗΝ ΓΟΥΑΤΕΜΑΑΛΑ ΕΤΥΦΕΚΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΕΛΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ "ΚΑΝΤΑΦΙΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ" !!! 

ΕΔΩ -ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕΙΣ- ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΜΕ ΚΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΜΑΡΩΝΟΜΕ" ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥΣ !!! ΤΟ ΔΙΑΤΙ ΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΕ ΤΑΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΧΡΕΙΩΝ ΚΛΕΠΤΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ !! ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΜΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΘΑ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΕΘΑ, ΨΟΦΟΔΕΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝ ΥΠΟ ΤΑ ΣΚΕΛΗ, ΤΕΤΟΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ" ΜΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ !!!

 Κύριε ΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΩΣ, ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ "ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ" ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΗΔΗ ΠΕΝΙΧΡΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗ !!!!
ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ, κ. ΥΠΟΥΡΓΕ !!!! ΣΑΣ ΣΥΛΛΗΠΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΠΑΓΗΣ, ΑΠΟΚΤΗΣΑΤΕ ΗΔΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟΣΟΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ, ΤΑΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗΝ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΥΣΜΟΙΡΟ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΑΝΟΗΤΟ, ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΙ' ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ !!!! 

κ. ΥΠΟΥΡΓΕ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΧΘΟΝ ΕΡΓΟΝ ΣΑΣ (ΕΥΤΥΧΩΣ, ΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΜΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΧΥΛΑΣ ΑΠΟΔΟΧΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΝ ΚΑΙ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΝ HIGH SECURITY--ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΣΘΕ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΕΥΡΩ ΟΥΔΕΝΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΕΥΤΥΧΩΣ!) ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΒΑΘΥΣΕΒΑΣΤΩΣ!


ΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΛΙΜΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ 750.000 ΕΥΡΩ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ !!!