Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

17 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ: Πουλάνε τα κυπριακά υποκαταστήματα στην Ελλάδα

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΔΙΔΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΛΕΝΕ, ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!
ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΛΕΝΕ: ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟ??? ΛΟΓΙΚΗ ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΩΝ??? ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ Ε. Ε. ΦΡΕΝΟΒΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΚΟΙ?
ΟΧΙ! ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ!!! 
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ:
ΤΟ ΤΕΡΠΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΩΦΕΛΙΜΟΥ:
ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ" ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΗΡΙΖΕΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΚΥΟΝ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ 10%! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ!
ΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΙΜΟ!
ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ "ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΤΤΟΝΙΑΣ", ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΑΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ!
ΤΙ ΑΛΛΟ?
ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

--------------------

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΗ



Σε αναζήτηση ενδιαφέροντος από υφιστάμενο ελληνικό ή αλλοδαπό τραπεζικό ίδρυμα, για τα στοιχεία ενεργητικού και παθητικού των κυπριακών υποκαταστημάτων στην Ελλάδα, βρίσκεται ήδη η Τράπεζα της Ελλάδας μετά από την ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Συστημικής Ευστάθειας, το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως υπό τον Γιάννη Στουρνάρα.
Όπως σημείωσε, πάντως, υψηλόβαθμος τραπεζικός αξιωματούχος, τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα για να αναζητηθεί ξένη τράπεζα, συμπληρώνοντας με νόημα ότι «πρόθεση μας είναι έως τη Τρίτη να έχουμε δώσει τις τράπεζες». Σε κάθε περίπτωση, για να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία, θα πρέπει να περάσει από τη Κυπριακή Βουλή το επίμαχο σχέδιο διάσωσης.
Οι κεφαλαιακές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν στη φάση της μετάβασης υπολογίζονται στο 1,1 δις ευρώ και όπως διευκρίνισε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών, κατ' αρχήν θα καλυφθεί κατά 50% από την Αθήνα αλλά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, το αποτέλεσμα θα ουδετεροποιηθεί, καθώς όπως αναφέρεται ρητά στην ανακοίνωση του EUROGROUP, η μετάβαση των κυπριακών υποκαταστημάτων στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα, δεν θα επιβαρύνει το ελληνικό Χρέος.
Στόχος είναι τα 319 υποκαταστήματα και οι περίπου 5.000 εργαζόμενοι της Τράπεζας Κύπρου, της Λαϊκής Τράπεζας Κύπρου και της Ελληνικής, να ενταχθούν στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα έως το πρωί της Τρίτης, οπότε ανοίγουν οι αγορές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πέρα από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο «παίζει» γερά και η Εθνική Τράπεζα, η οποία όμως βρίσκεται σε φάση συγχώνευσης με τη EUROBANK αλλά και ανακεφαλαιοποίησης.
«Η Κύπρος είναι ειδική περίπτωση» τόνισε κατ' επανάληψη υψηλόβαθμος αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών απαντώντας στο εάν υπάρχει ανησυχία για ανάλογη απόφαση «κουρέματος», που μπορεί να αφορά στην Ελλάδα ή σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, υπογραμμίζοντας ότι διασφαλίστηκαν πλήρως οι καταθέσεις στα κυπριακά υποκαταστήματα στην Ελλάδα, συνολικού ύψους 14 δις ευρώ. Όσον αφορά, δε, στη πρωτοφανή απόφαση για το «κούρεμα» καταθέσεων ακόμα και κάτω από τις 100.000 ευρώ, ο ίδιος αξιωματούχος τόνισε ότι η απόφαση ήταν ειλημμένη κι ότι το πρώτο σενάριο ήταν πολύ χειρότερο, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι Γερμανοί, Ολλανδοί, Φινλανδοί και ΔΝΤ ζήτησαν «κούρεμα» 40% στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ!
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αυτοπυρπολήθηκε άλλος ένας μοναχός του Θιβέτ

OXI! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΙ Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΣΦΑΞΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΘΗ ΑΝΑΙΤΙΩΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ! "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΛΕΜΕ ΟΣΟΥΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

=======================
Αυτοπυρπολήθηκε άλλος ένας μοναχός του Θιβέτ


Ένας μοναχός του Θιβέτ αυτοπυρπολήθηκε μέσα σε βουδιστικό μοναστήρι στη νοτιοδυτική επαρχία Σιτσουάν της Κίνας, έγινε γνωστό την Κυριακή.
 
Ο Θοκμέι Λομπσάνγκ, 28 ετών, έβαλε φωτιά στον εαυτό του, μέσα στο δωμάτιο-κελί του και έτρεξε κατά μήκος του μοναστηριού, ανέφεραν πηγές που επικαλείται ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Radio Free Asia, που έχει έδρα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 
Ο μοναχός πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Η ενέργειά του ήταν μια πράξη διαμαρτυρίας για την επέτειο της 16 Μαρτίου του 2008, όταν κινεζικά στρατεύματα κατέστειλαν εξέγερση στο Θιβέτ σκοτώνοντας 10 διαδηλωτές.
 
Περισσότεροι από 100 Θιβετιανοί έχουν αυτοπυρποληθεί στην Κίνα από το 2009, με τους περισσότερους να το κάνουν τα τελευταία δύο χρόνια. Το κυβερνών Κομμουνιστικό Κόμμα ταυτόχρονα εντείνει τα μέτρα ασφαλείας στο Θιβέτ όπου φοβάται ότι υπάρχει κλιμάκωση των διαμαρτυριών κατά της κεντρικής κυβέρνησης του Πεκίνου.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Πως "κρατάνε" τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου



Ν.ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: Ο ΝΕΟΣ "ΣΑΜΨΩΝ"
Πως "κρατάνε" τον υπουργό Οικονομικών της Κύπρου



H Κύπρος βράζει: «Πρόκειται για ατιμωτική ενέργεια που  δεν μπορεί παρά να συγκριθεί ως προς το ποιόν της αντιλήψεως με την εκτροπή που εκτέλεσε με εντολές ξένων κέντρων και του τυράννου Δημήτρη Ιωαννίδη ο ανεκδιήγητος Νικόλαος Σαμψών στις 15 Ιουλίου 1974», σχολίασε στο dfencenet.gr αξιωματούχος της Κύπρου για την απόφαση του Eurogroup που διαλύει τον ιστό της τραπεζικής οικονομίας, το τραπεζικό της σύστημα με την αρπαγή μέχρι 10% των καταθέσεων.
Δεν είναι τυχαίο ότι εκτός από την κοινή γνώμη, πυρ και μανία είναι τόσο η αντιπολίτευση, όσο και παραδοσιακά στελέχη του «Δημοκρατικού Συναγερμού» που μετέχουν στην κυβέρνηση.
Το υπουργικό συμβούλιο που έχει ανακοινωθεί αναμένεται να είναι θυελλώδες. Δεν αποκλείεται μάλιστα απ’ αυτό να κριθεί το μέλλον του κ. Αναστασιάδη στο τιμόνι της Κύπρου.
Κατά τη δεκάωρη διαπραγμάτευση υπήρξαν ρίξεις και εμπλοκές που έφεραν σε δύσκολο σημείο τους κυρίους Αναστασιάδη και Σαρρή, οι οποίοι απείλησαν ακόμα και με αποχώρηση.
Απορίες ωστόσο προκαλούν σχόλια από τουρκικές πηγές για το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης, οι οποίες προσβάλουν το κοινό αίσθημα στη Λευκωσία και φέρνουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες από τους ανταποκριτές τουρκικών ΜΜΕ που παρακολούθησαν τις εργασίες της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι η γερμανική πλευρά ήθελε πάση θυσία να εγκλωβίσει σε ένα αυστηρό πλαίσιο δημοσιονομικής πειθαρχίαςώστε να περάσει την Κύπρο στη σφαίρα επιρροής της.
Λέγεται πως οι Ευρωπαίοι έκαναν τον υπουργό Οικονομικών κ. Μιχάλη Σαρρή να αισθανθεί άβολα όταν άφησαν υπονοούμενα μέχρι και το «αμαρτωλό παρελθόν του». Τον Οκτώβριο του 2011 ο M.Σαρρής συνελήφθη επ’ αυτοφόρω σε ομοφυλοφιλικό όργιο με Τουρκοκυπρίους, δύο ανήλικους 15 ετών κι έναν 18χρονο. Η κατοχικές δυνάμεις είχαν φροντίσει να δώσουν έκταση στο γεγονός με την συληψή του και την προσαγωγή του στο "δικαστήριο" του «Αττίλα».
Αυτόν που τον κρατάνε όλοι  "από παντού" τον έκανε υπουργό Οικονομικών ο Ν.Αναστασιάδης για να "διαπραγματευθεί" το Μνημόνιο. Γιατί άραγε;
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr