Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

13 Ιανουαρίου 2012

Mε μαγνητική βόμβα σκότωσαν τον Ιρανό πυρηνικό επιστήμονα!


Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars οδηγός δικύκλου κόλλησε μαγνητική βόμβα στην πόρτα του οχήματος, εκεί που καθόταν ο Ιρανός πυρηνικός επιστήμονας που δολοφονήθηκε προχθές, την οποία και ανατίναξε με τηλεχειρισμό! 

Στο μεταξύ η γαλλική εφημερίδα Le Figaro σε δημοσίευμά της  αναφέρει ότι η Mossad στρατολογεί και εκπαιδεύει Ιρανούς αντικαθεστωτικούς από τις κουρδικές περιοχές του Ιράκ. Στόχος είναι να εργαστούν κατά του καθεστώτος της Τεχεράνης.

Η Le Figaro επικαλείται πηγή της στη Βαγδάτη, η οποία της ανέφερε ότι η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών δραστηριοποιείται έντονα στο Ιράκ και ειδικότερα στο Κουρδιστάν.

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

--------
Security forces guard the site of the blast that killed the Iranian nuclear scientist Mostafa Ahmadi Roshan in Tehran yesterday.

An Iranian university professor working at a key nuclear facility was killed in a car-bomb attack yesterday that Tehran immediately blamed on Israel and the US.

Two men on a motorbike attached a small magnetic bomb to Mostafa Ahmadi Roshan's Peugeot 405 in a busy street outside a university campus, and sped off before it exploded.

Mr Roshan, 32, died instantly. A pedestrian was also killed and another person in the car was badly injured.

Mr Roshan was the fourth Iranian scientist to be killed in similar blasts in Tehran in the past two years. Iran views the attacks as part of a covert campaign of bloodshed and cyber-sabotage led by Israel's Mossad intelligence service and aimed at disabling Tehran's cherished nuclear programme.

That strategy would be less risky than conventional military strikes against Iran's dispersed and fortified nuclear sites, which could send oil prices rocketing and trigger retaliatory attacks against Israel and US bases in the region. It would also be directed at intimidating Iran into making compromises on its nuclear programme.

---------------------------



Ayatollah Ali Khamenei 

TEHRAN, Jan 13 – Iran’s supreme leader has accused the US and Israeli intelligence services of being behind the “abominable” assassination in Tehran this week of a nuclear scientist who was to be buried Friday.
The “cowardly murder” on Wednesday of Mostafa Ahmadi Roshan, a deputy director of Iran’s main uranium enrichment plant, was committed “with the planning or support of the intelligence services of the CIA and Mossad,” said Ayatollah Ali Khamenei.

In a message of condolence posted on his website, Khamenei said Iran’s nuclear programme “does not depend on any one person” and “we are going to continue with determination and energy on this path.”
-----------

Λεφτά υπήρχαν(και υπάρχουν) για τις τράπεζες !!!

Μέχρι και 153% αύξησε ο Γεώργιος Παπανδρέου τις αμοιβές που έδινε στις τράπεζες, την ώρα που έκοβε μισθούς και συντάξεις! Σύμφωνα με ερώτηση του Αλ. Τσίπρα, το 2010 δόθηκαν σε τράπεζες 152 εκατ. ευρώ, ενώ είχαν προϋπολογιστεί 60 εκατ. ευρώ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι στον κωδικό του προϋπολογισμού του 2010 ΚΑΕ 0874, ο οποίος αφορά αμοιβές και προμήθειες τραπεζών και πιστωτικών ιδρυμάτων, το κονδύλι ήταν 72,42 εκατ. ευρώ, αλλά τελικά οι αμοιβές έφθασαν τα 163,17 εκατ. ευρώ (αύξηση 125,31% με επιπλέον δαπάνες ύψους 90,75 εκατ. ευρώ)…

Ειδικά δε στο Υπουργείο Οικονομικών οι πιστώσεις του συγκεκριμένου κωδικού αυξήθηκαν κατά 152,97%! Ως εξής:

ΦΟΡΕΑΣ:
23/200  ---  ΚΑΕ:  0874  ---  ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ_2010: 60.000.000     ---  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ_2010: 151.780.871  ---   ΔΙΑΦΟΡά: 91.780.871  ---  ΠΟΣΟΣΤΟ διαφοράς:152,97% 

Το ποσό για τις αμοιβές σε τράπεζες αυξήθηκε κατά 115,95% σε σχέση με το 2009. Το 2010 το συνολικό καταβληθέν ποσό αυξήθηκε κατά 81.496.871 ευρώ, την ώρα που όλο το 2009 καταβλήθηκαν 70.284.008 ευρώ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ !!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ !!! ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ !!!! ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΞΗΝΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΔΗΜΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΡΗΝΕΙ ΓΟΕΡΑ ΚΑΙ Σ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ!!! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΟΣ !!!

Β. Κορέα: Καταναγκαστικά έργα για όσους δεν θρήνησαν «σωστά»!!

Τιμωρήθηκαν με πολύμηνες καταδίκες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης!!


Β. Κορέα: Καταναγκαστικά έργα για όσους δεν θρήνησαν «σωστά»

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας έδειξαν εικόνες από εκατοντάδες χιλιάδες Βορειοκορεάτες, που είχαν βγει στους δρόμους κλαίγοντας με λυγμούς, για να παρακολουθήσουν την πομπή της σορού του Κιμ Γιονγκ Ιλ





Η ένταση, με την οποία οι Βορειοκορεάτες θρήνησαν τον θάνατο του ηγέτη τους Κιμ Γιονγκ Ιλ, ίσως εν μέρει εξηγείται από την παρακάτω είδηση: όσοι δεν τον θρήνησαν «σωστά», τιμωρήθηκαν με πολύμηνες καταδίκες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, όπως τουλάχιστον αναφέρει η νοτιοκορεατική εφημερίδα Daily NK.

Σύμφωνα με την εφημερίδα που επικαλείται ανώνυμη πηγή, όσοι καταδικάστηκαν σε έξι μήνες καταναγκαστικά έργα κατηγορήθηκαν ότι δεν πήραν μέρος στις οργανωμένες τελετές πένθους ή ότι δεν κατάφεραν να κλάψουν ή να δείξουν ειλικρινή θλίψη στις τελετές.

Αλλοι Βορειοκορεάτες εστάλησαν σε στρατόπεδα επανεκπαίδευσης ή εκδιώχθηκαν σε αγροτικές περιοχές μαζί με τις οικογένειές τους, επειδή επέκριναν την κληρονομική διαδοχή στην ηγεσία της χώρας για τρίτη γενιά.

Σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, ο Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο οποίος ήταν ηγέτης της Βορείου Κορέας για 17 χρόνια, πέθανε στις 17 Δεκεμβρίου σε ηλικία 69 ετών από καρδιακή προσβολή.

Ο γιος του, Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος είναι 28 ή 29 ετών, τέθηκε επικεφαλής της χώρας μετά το θάνατο του πατέρα του. Ο κιμ Γιονγκ Ιλ είχε επίσης διαδεχθεί τον πατέρα του, τον Κιμ Ιλ Σουνγκ, μετά το θάνατό του το 1994.

Τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της χώρας έδειξαν εικόνες από εκατοντάδες χιλιάδες Βορειοκορεάτες, που είχαν βγει στους δρόμους κλαίγοντας με λυγμούς, για να παρακολουθήσουν την πομπή της σορού του Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Στο τέλος της επίσημης περιόδου πένθους οι τοπικές κυβερνητικές επιτροπές, οι βιομηχανίες και άλλες εταιρείες διοργάνωσαν συνελεύσεις, όπου ασκήθηκε κριτική και στη συνέχεια επιβλήθηκαν οι ποινές, σύμφωνα με την Daily NK, στην οποία εργάζονται Βορειοκορεάτες, που έχουν φύγει από τη χώρα τους και επικρίνουν το καθεστώς της Πιονγιάνγκ.

Σύμφωνα με την πηγή της εφημερίδας, οι συνεδριάσεις αυτές «προκάλεσαν μια άγρια ατμόσφαιρα φόβου». Παράλληλα η Βόρειος Κορέα προσπαθεί να καλλιεργήσει τη λατρεία στο πρόσωπο του Κιμ Γιονγκ Ουν, αυξάνοντας την προπαγάνδα υπέρ του, όπως αναφέρει η ίδια πηγή.

Die Welt: Τα τέσσερα σενάρια για την Ελλάδα

Die Welt: Τα τέσσερα σενάρια για την Ελλάδα
«Η χώρα απειλείται με πτώχευση χωρίς μεγαλύτερη βοήθεια...»
Die Welt: Τα τέσσερα σενάρια για την Ελλάδα

Στο πλαίσιο ρεπορτάζ για τις επιτυχείς δημοπρασίες κρατικών ομολόγων στην Ιταλία και τη Μαδρίτη, η εφημερίδα Die Welt αναφέρεται στις εκτιμήσεις του ΔΝΤ, ότι «...η Ελλάδα απειλείται με πτώχευση χωρίς μεγαλύτερη βοήθεια...» και παρουσιάζει τέσσερα σενάρια για την κατάληξη του ελληνικού προβλήματος.

Σενάριο 1: Η Ελλάδα λαμβάνει περισσότερη βοήθεια από τους Ευρωπαίους εταίρους της

Αρχικά, έμοιαζε απίθανο. Όπως αποφασίστηκε τον προηγούμενο χρόνο, το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών, του ΔΝΤ και του χρηματοπιστωτικού τομέα, είχε γιγαντιαίες διαστάσεις. Η χώρα που παράγει το 2% του οικονομικού αποτελέσματος της ευρωζώνης φέρεται να λαμβάνει άμεση βοήθεια με πιστώσεις 100 δισ. Αλλά 30 δισ. θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για τη διασφάλιση των ελληνικών τραπεζών. Και άλλα 100 δισ. θα προέλθουν από το χρηματοπιστωτικό τομέα, μέσω της παραίτησης από τις μισές απαιτήσεις τους.
Στο μεταξύ κατέστη σαφές ότι αυτό δεν είναι αρκετό. Εάν δεν είναι επιθυμητή η πτώχευση της χώρας, πρέπει να της διασφαλίσει χαμηλότερα επιτόκια δανεισμού. Λέγεται ότι το ΔΝΤ αποκλείει τη συμμετοχή στη διάσωση των ελληνικών τραπεζών. Σε αυτήν την περίπτωση, η Α. Μέρκελ θα έπρεπε να βρεθεί ενώπιον της γερμανικής Βουλής και να ζητήσει περισσότερα δισεκατομμύρια για να βοηθήσει την Ελλάδα. Αυτό θα μπορούσε μεν να επιτευχθεί. Αλλά στην κοινή γνώμη θα ενισχυθεί η πεποίθηση ότι η ευρωζώνη βυθίζεται και ότι η Ελλάδα είναι βαρέλι δίχως πάτο.

Σενάριο 2: Οι τράπεζες παραιτούνται από μεγαλύτερο μέρος των απαιτήσεών τους

Θεωρείται από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Άνγκελα Μέρκελ και του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στη γερμανική πολιτική, το ότι οι τράπεζες αναγκάστηκαν να διαπραγματευθούν μια δραστική μείωση του χρέους της Ελλάδας σε εθελοντική βάση. Από 100 δισ. ευρώ θα παραιτηθούν εθελοντικά οι διεθνείς χρηματοδότες της προβληματικής χώρας, προκειμένου να μην καταπέσουν τα ασφάλιστρα έναντι χρεοκοπίας, προκειμένου να μην εισέλθουν οι κεφαλαιαγορές σε μια δίνη, στο τέλος της οποίας θα βρισκόταν η συνολική κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Στο μεταξύ, τώρα πλέον γίνεται λόγος περί μειωμένου επιτοκίου στα νέα ελληνικά ομόλογα σε αντάλλαγμα για την παραίτηση από τα παλιά. Από μια πλευρά, θα υπάρξει άμεση ανακούφιση για την Ελλάδα. Αλλά το πρόβλημα για την Αθήνα είναι ότι τα νέα ομόλογα θα πρέπει να υπόκεινται στο βρετανικό και όχι στο ελληνικό δίκαιο. Υπό αυτό, ένα νέο κούρεμα θα είναι σχεδόν απίθανο. Επιπλέον, οι τράπεζες εξομοιούνται με τους θεσμικούς πιστωτές της Ελλάδας και θα μπορούσαν να προβούν μέχρι και σε κατάσχεση κρατικής περιουσίας στην περίπτωση που η Ελλάδα δεν εξοφλήσει τους πιστωτές της, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Σενάριο 3: Φορολογούμενοι και τράπεζες βοηθούν από κοινού την Αθήνα

Από τις προηγηθείσες συνομιλίες είχε σχεδόν αποκλεισθεί ένα μεγαλύτερο πακέτο βοήθειας, προκειμένου να μην αναλάβουν οι Ευρωπαίοι μόνοι τους το υψηλό κόστος. Αλλά ήταν εξίσου απίθανο να δεχθούν οι τράπεζες να συμπληρώσουν τα κενά, δεδομένης της δυσχερούς οικονομικής κατάστασης στους ισολογισμούς της χώρας. Ακόμη και τώρα, πολλοί τραπεζίτες θεωρούν αναπόφευκτη τη χρεοκοπία της χώρας. Θα αναρωτιέστε λοιπόν, γιατί εξακολουθούν να υποστηρίζουν την Ελλάδα και μάλιστα χωρίς ουσιαστική πρόοδο.
Θα πρέπει ωστόσο να θεωρείται πιθανό, ότι η πολιτική για μια ακόμη φορά προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, προκειμένου να ενισχύσει τα τείχη προστασίας γύρω από τις άλλες χώρες, πριν αφήσει την Ελλάδα να διολισθήσει στη χρεοκοπία. Οι πολιτικοί μπορεί να επιδιώκουν να πάρουν ένα μέρος των απαραίτητων χρημάτων από τους τοπικούς φόρους στην Ελλάδα . Ένα άλλο κομμάτι μπορεί να προέλθει από τις τράπεζες. Τελικά και οι δύο πλευρές θα παραχωρήσουν κάτι με την ελπίδα ότι αυτά τα πρόσθετα κεφάλαια θα σταθεροποιήσουν την Ελλάδα μακροπρόθεσμα, ώστε η υπόλοιπη ευρωζώνη να έχει σε μεγάλο βαθμό διασωθεί.

Σενάριο 4: Φθάνει πια. Η Αθήνα αφήνεται να χρεοκοπήσει χωρίς καινούριες πιστώσεις

Πρόκειται για εφιάλτη. Η Καγκελάριος φοβάται αυτήν εξέλιξη από την αρχή της κρίσης. Αλλά γίνεται όλο και πιο πιθανή. Ενώ η Ελλάδα δεν βγαίνει από τη μιζέρια, καθώς κάθε νέο πρόγραμμα λιτότητας κάνει την κατάσταση χειρότερη, οι μεταρρυθμίσεις δεν εφαρμόζονται και η κοινή γνώμη στις των χωρών πιστωτών έχει κουραστεί να χρηματοδοτεί, οι Ευρωπαίοι αποκλείουν ένα αυξημένο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα.
Και επειδή το ΔΝΤ αρνείται να δώσει νέα δάνεια υπό αυτές τις συνθήκες, θα μπορούσε και η Γερμανία να αποφασίσει επίσης να μη δώσει και άλλα χρήματα στην Αθήνα. Σκοπίμως, η ΕΕ οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, δεν θα μπορεί να εξυπηρετεί τα χρέη της.

Οι Έλληνες χρεοκοπούν. Τα ομόλογά τους, με εκατομμύρια εγγραφές ακόμη και στο χαρτοφυλάκιο της ΕΚΤ, είναι ξαφνικά χωρίς αξία. Το χρηματοπιστωτικό σύστημα δέχεται ένα σοκ. Οι ελληνικές τράπεζες απειλούνται διά μιας με κλείσιμο. Ομοίως κλυδωνίζονται τα πιστωτικά ιδρύματα σε όλη την Ευρώπη. Μετά την αρχική αναταραχή, η χώρα ξεκινά διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές της για το κατά πόσο θα πληρώσει κάτι από τις υποχρεώσεις της κάποτε. Η Αθήνα βγαίνει από το ευρώ.

Σ. Λυγερος - Κόκκινες γραμμές και τριτοκοσμική προοπτική

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ  --  Hμερομηνία :  13-01-12
       
Κόκκινες γραμμές και τριτοκοσμική προοπτική

Tου Σταυρου Λυγερου

Προ ημερών, ο πρωθυπουργός είπε ότι η μόνη κόκκινη γραμμή που αναγνωρίζει είναι η σωτηρία της χώρας. Τη σωτηρία της χώρας, όμως, δεν την αντιλαμβάνονται όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ορισμένοι θεωρούν ότι σωτηρία είναι η επιστροφή στη δραχμή. Κάποιοι άλλοι ότι η Ελλάδα πρέπει να απαιτήσει αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής που εντείνει την ύφεση. Τέλος, υπάρχουν κι αυτοί που θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν έχει δυνατότητα να διαπραγματευθεί και το μόνο που της μένει είναι να εφαρμόσει πειθήνια τις εντολές της τρόικας.

Αν κρίνουμε από τα λόγια και κυρίως από τα έργα του, ο Παπαδήμος φαίνεται να ανήκει στην τρίτη κατηγορία. Σ’ αυτό το συμπέρασμα οδηγεί και η άρνησή του να αποδεχθεί κόκκινες γραμμές στη σχέση με τους δανειστές. Η ρητορική του περί μονοδρόμου όχι μόνο καταργεί την Πολιτική, αλλά και είναι ασύμβατη με τη Δημοκρατία. Στα δημοκρατικά καθεστώτα μονόδρομοι δεν υφίστανται. Υπάρχουν πάντα διαφορετικές προτάσεις για την επίλυση των προβλημάτων μιας κοινωνίας, εκ των οποίων με δημοκρατικές διαδικασίες κάποια επικρατεί.

Ως πρόσωπο, ο Παπαδήμος έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι η σωτηρία θα προκύψει από την υποταγή στην τρόικα. Ως πρωθυπουργός, όμως, δεν έχει το δικαίωμα να ακολουθεί μια γραμμή πλεύσης που δεν έχει πολιτική νομιμοποίηση. Είναι εξόφθαλμο ότι η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών είναι αντίθετη με την ασκούμενη πολιτική. Αμφίβολη, όμως, είναι και η θεσμική νομιμοποίηση. Οχι μόνο επειδή η παρούσα Βουλή έχει εκλεγεί σε τελείως διαφορετικές συνθήκες και με τελείως διαφορετικές προεκλογικές δεσμεύσεις, αλλά και επειδή πολλοί εντός του τρικομματικού συνασπισμού προβάλλουν αντιρρήσεις για το ζήτημα, π.χ. της μείωσης του κατώτατου μισθού, το οποίο αποτέλεσε την αφορμή για την επίμαχη πρωθυπουργική δήλωση.

Στο κρίσιμο σημείο που έχει φθάσει η Ελλάδα, με τα οικονομικά και κοινωνικά ερείπια να πολλαπλασιάζονται, είναι ζωτική ανάγκη ο πρωθυπουργός, τα κόμματα και τα ΜΜΕ να εγκαταλείψουν τις προπαγανδιστικές εκστρατείες και να δρομολογήσουν έναν σοβαρό δημόσιο διάλογο για το μέλλον της χώρας. Οσοι εκβιάζουν για περαιτέρω μειώσεις μισθών στο όνομα της ανταγωνιστικότητας είναι είτε ιδιοτελείς είτε ιδεοληπτικοί και πάντως υποκριτές. Είναι ενδεικτικό ότι δεν λένε κουβέντα για τους άλλους παράγοντες που επηρεάζουν περισσότερο τον βαθμό ανταγωνιστικότητας και που συνδέονται με τους επιχειρηματίες και το κράτος.

Οσο κι αν μειώσει το κόστος εργασίας, η Ελλάδα δεν μπορεί να ανταγωνισθεί σ’ αυτό το επίπεδο γειτονικές χώρες όπως η Αλβανία, η ΠΓΔΜ, η Βουλγαρία και η Τουρκία. Η ανάπτυξη θα προκύψει όχι με τη συντελούμενη διάλυση του παραγωγικού ιστού και της κοινωνίας, αλλά με την αξιοποίηση των πολλών λιμναζουσών αναπτυξιακών δυνατοτήτων. Η Ελλάδα έχει αρκετά και ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα για να επιβιώσει ως ευρωπαϊκή κι όχι ως τριτοκοσμική χώρα.

"human rights shouldn’t be a recipe for national suicide."

The "right" to murder anyone......(or "The Varieties of Pissing")

THE SECRET OF CHINESE PYRAMIDS

http://hercolano2.blogspot.com/2012/01/secret-of-chinese-pyramids.html

Δια τας Κινεζικάς πυραμίδας έχει γράψει ο Παν. Μαρίνης στον "Προκατακλυσμιαίο Πολιτισμό" (όπου μάλιστα υπάρχει και η ιδία κυρία φωτογραφία). Οι νεώτερες αυτές πληροφορίες έχουν την  σημασία τους καθώς συνδέουν τας πυραμίδας με την γνωστήν μας χρονολόγησιν , «προ 12.000 ετών»!! Δι' ημάς αι Πυραμίδες --και τα άλλα τεχνουργήματα-- είναι προίόντα σπουδαίου Προκατακλυσμιαίου Πολιτισμού και ουχί εξωγηίνων!!
------------

Secret Presidential Chemtrail Budget Uncovered

Dumb As A Rock: You Will Be Absolutely Amazed At The Things That U.S. High School Students Do Not Know

Honeybee Deaths Linked To Seed Insecticide Exposure