Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

13 Απριλίου 2010

Ο καιρός των Τσιγγάνων

Ο καιρός των Τσιγγάνων
8 Απριλίου η διεθνής ημέρα των Ρομά.. Ποιός την καθιέρωσε ως τέτοια;
Η διεθνής ημέρα των Ρομά έγινε αφορμή δηλώσεων από πολλές και διάφορες πλευρές, φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους.
Πρώτη και καλύτερη η πρώην Πρώτη Κυρία και νυν υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η οποία δήλωσε πως "Η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Ρομά εναντίον των διακρίσεων στην Ευρώπη αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση Ομπάμα".
"Όπως όλοι οι πολίτες, οι Ρομά πρέπει να μπορούν να ζήσουν χωρίς διακρίσεις, να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, στην υγειονομική περίθαλψη και στην εργασία".
"Τα δικαιώματα των Ρομά αποτελούν εδώ και πολύ καιρό μία από τις προσωπικές δεσμεύσεις μου και προτεραιότητα των ΗΠΑ υπό τη διοίκηση Ομπάμα¨",
"Οι ΗΠΑ συνεργάζονται με τους εταίρους τους προκειμένου ο σεβασμός αυτών των δικαιωμάτων να αποτελέσει τον κανόνα στην Ευρώπη"
Να ζηλεύουν άραγε οι ΗΠΑ αυτή τη μειονότητα που τους λείπει για να ολοκληρωθεί η πολυπολιτισμική βαβέλ τους και γι'αυτό κόπτονται τόσο για το ευ ζειν των Ρομά;
Να είναι άραγε η Ευρώπη τόσο ανίκανη να φροντίσει για το ευ ζειν τους ώστε να χρειάζεται και εδώ η επέμβαση της Αμερικής, η οποία θα φροντίσει με τους εταίρους της ώστε ο σεβασμός των δικαιωμάτων να αποτελέσει τον κανόνα στην Ευρώπη;
Ποιοί να είναι άραγε αυτοί οι εταίροι..Γιατί οι ΗΠΑ δεν είναι μέλος της ΕΕ.. ή μήπως είναι;
Μάλλον είναι ο κ.George Soros, ο οποίος παρόλο που δεν είναι υπουργός, δήλωσε σήμερα από την Κόρδοβα, με την αφορμή της υπουργικής διάσκεψης αφιερωμένης στους 10 έως 12 εκατομμύρια Ρομά της Ευρώπης, πως οι Ρομά (ή Γύφτοι) είναι οι αποδιοπομπαίοι τράγοι στην οικονομική κρίση της ηπείρου.
Δικαιολόγησε τη δήλωση του αυτή λέγοντας πως η οικονομική κρίση γενάει φόβο και θυμό και πως οι άνθρωποι ξεσπούν σε εύκολους στόχους, όπως οι Ρομά.
Είπε ακόμη πως η Ευρώπη έχει ξοδέψει 400 εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία χρόνια, στην προσπάθεια της να βοηθήσει τους Ρομά να ενσωματωθούν στην κοινωνία. "Υπάρχει πρόοδος αλλά όχι ανάλογη με το μέγεθος του προβλήματος."
Κάτι παραπάνω θα γνωρίζει αφού έχει ιδρύσει το Roma Initiatives, άλλο ένα από τα δεκάδες φιλανθρωπικά ιδρύματα ανοικτών κοινωνιών του.

Η Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ Viviane Reding από τη μεριά της δήλωσε πως οι Ρομά οι οποίοι έλκουν τις ρίζες τους από την Ινδία εκατοντάδες χρόνια πριν, έχουν υφανθεί τώρα κοινωνικά και πολιτιστικά με την Ευρώπη και έχουν συνεισφέρει σε αυτήν. 
Η Επίτροπος είπε επίσης πως οι συνθήκες διαβίωσης των Ρομά έχουν χειροτερέψει τα τελευταία χρόνια. "Πολλά παιδιά είναι ακόμη στους δρόμους αντί στα σχολεία. Σε πολλούς άντρες δε δίνεται μια δίκαιη ευκαιρία στην αγορά εργασίας και πάρα πολλές γυναίκες Ρομά είναι ακόμη θύματα βίας και διάκρισης."
Εμείς ευχόμαστε σαφώς καλή τύχη στα σχέδια όλων των φιλάνθρωπων που επιθυμούν διακαώς να ενσωματώσουν τους Ρομά στις Ευρωπαϊκές κοινωνίες.. Ας μην ξεχνάμε όμως πως οι ίδιοι αρνούνται να στεγαστούν, αρνούνται να δουλέψουν και πως τα ίδια τα παιδιά αρνούνται να πάνε στο σχολείο.. Αν οι Ρομά επιθυμούν να εξακολουθήσουν να ζουν με τον ίδιο τρόπο ζωής, θα πρέπει οι ίδιοι να χτίσουν το περιβάλλον και το μέλλον που επιθυμούν αντί να ζητούν τη συνδρομή της κάθε κοινωνίας, αρνούμενοι όμως  να ενσωματωθούν σε αυτήν.
Ας μην ξεχνάμε επίσης πόσα χρήματα χάνουν οι Ευρωπαϊκές οικονομίες από τους ανένταχτους, άστεγους, αδήλωτους, ανασφάλιστους Ρομά και ας αναλογιστούμε αν τελικά πρόκειται για φιλανθρωπία ή για φιλοκέρδια..
ΣΧΟΛΙΟΝ: ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ! Η ΕΛΛΑΣ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΜΗ ΟΥΣΗΣ, ΕΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ'' ΑΘΙΓΓΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΑΣΑ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ''ΩΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΟΥΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ'' ΚΑΙ  ΕΧΟΜΕ ΣΗΜΕΡΟΝ 300.000 ''ΕΛΛΗΝΑΣ'' ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑΝΑΙ  ΚΑΤΑΦΑΝΕΙΣ --ΤΟΥΣ ΕΧΟΜΕ ΝΑ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ-- ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΑLTER EGO ΤΟΥΣ! ΔΙΑΤΙ??? ΔΙΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ  Η ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΙΣ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ --ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ ΤΟ-- ΤΟΥΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου