Ἐγὼ τώρα ἐξαπλώνω ἰσχυρὰν δεξιὰν καὶ τὴν ἄτιμον σφίγγω πλεξίδα τῶν τυράννων δολιοφρόνων . . . . καίω τῆς δεισιδαιμονίας τὸ βαρὺ βάκτρον. [Ἀν. Κάλβος]


******************************************************
****************************************************************************************************************************************
****************************************************************************************************************************************

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.

ΑΙΘΗΡ ΜΕΝ ΨΥΧΑΣ ΥΠΕΔΕΞΑΤΟ… 810 σελίδες, μεγέθους Α4.
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

****************************************************************************************************************************************

TO SALUTO LA ROMANA

TO SALUTO  LA ROMANA
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
****************************************************************************************************************************************

ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ

ΕΥΡΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΣΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑΣ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΙΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΙΝ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΑΝΕΥΡΕΣΙΣ ΤΟΥ ΜΟΜΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΥ! ΙΔΕ:
Οι γίγαντες της Αιγύπτου – Ανήκε κάποτε το δάχτυλο αυτό σε ένα «μυθικό» γίγαντα
=============================================

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

.

.
κλικ στην εικόνα

8 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010 -http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_2615.html


ΠΡΟΞΕΝΗΤΡΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΤΖΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


Παπαγαλάκια και κάθε λογής πολιτικοί μπαγαμπόντηδες έπιασαν δουλειά.  

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Άλλωστε η ατιμωτική εργολαβία της παραπληροφόρησης και του αποπροσανατολισμού, απετέλεσε διαχρονικά ένα χρήσιμο δεκανίκι, τόσο στις παραμονές όσο και στην κορύφωση μιας γενικευμένης επίθεσης σε βάρος των λαϊκών δικαιωμάτων, αλλά και εν όψει κορυφαίων εθνικών παραχωρήσεων και ανεπίτρεπτων συμβιβασμών.  
Αυτό ακριβώς συμβαίνει και τώρα. 


ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ… ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ. 
Οι διαδρομές των προσκυνημένων κοντυλοφόρων, δείχνουν να είναι διαφορετικές. Γιατί αυτό που θέλουν είναι να αλώσουν την πολιτική σκέψη και να ακυρώσουν την ωρίμανση των συνειδήσεων αντίστασης.

Οι μεν επιχειρούν να εμφανίσουν την απόπειρα αναδιάταξης των εντολοδόχων της παγκόσμιας διακυβέρνησης στο θίασο που κυβερνά, ως την πεμπτουσία ενός μαχητικού σχήματος που έλειπε και που τώρα που το αποχτήσαμε …ποιος μας πιάνει...



Και δε το κάνουν τυχαία.
Ο στόχος τους είναι να επενδύσουν προπαγανδιστικά σε ψευδεπίγραφες προσδοκίες και παπατζήδικες υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Οι δε επιχειρούν να εμφανίσουν την αναδιάταξη του θίασου των προσκυνημένων, ως σπασμωδική αντίδραση ενός λαβωμένου τέρατος που εν πολλοίς πνέει το κύκνειο άσμα του.
Και δεν το κάνουν τυχαία ούτε αυτοί, αφού η επιδίωξή τους είναι να καλλιεργήσουν - παρά τις βροντερές φωνασκίες - την παθητικότητα και την προσμονή, αλλά και την εξ ίσου ψευδεπίγραφη αλήθεια πως ο χρεοκοπημένος θίασος όπου να ναι θα φουντάρει.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ. 
Και σ αυτό το ραντεβού, είναι πάντα συνεπέστατοι οι υποτακτικοί χρήστες της πένας που παραμένουν στρατευμένοι στον πολιτικό ραγιαδισμό.

Τι θέλουν να κρύψουν??? 
Την απλή και αυτονόητη αλήθεια. Ότι δηλαδή αυτή η κυβέρνηση και πριν το ρετούς που επεχείρησε ο συμπλεγματικός θιασάρχης της, αλλά και μετά από αυτό, συνεχίζει ακάθεκτη τη διατεταγμένη υπηρεσία την οποία της έχουν αναθέσει.
Αυτό δε συνιστά πορεία αυτοκαταστροφής όπως πλανεμένα ισχυρίζονται τα καμουφλαρισμένα φερέφωνα που δήθεν την αντιπαλεύουν, αλλά λυσσώδη αποφασιστικότητα προκειμένου να εκτελέσουν μέχρι κεραίας τις υποχρεώσεις οι οποίες τους έχουν ανατεθεί.
Επιχειρούν να κρύψουν ότι αυτός ο ανασχηματισμός είναι μέρος ενός επικοινωνιακού σχεδιασμού με στόχο τον αποπροσανατολισμό του πολίτη. Έναν αποπροσανατολισμό στον οποίο επιχειρούν να επενδύσουν οι προξενήτρες των ΜΜΕ, με τις μεγαλόστομες πολιτικές πορδές περί νέου δυναμισμού, νέου ξεκινήματος και λοιπές παρλαπίπες.

Επέλεξαν και οι δυό (προξενήτρες και φτωχοπρόδρομοι της γιαλατζή επαναστατικής φιλολογίας) ένα πρόστυχο πολιτικό παιχνίδι, ανάμεσα στην ψεύτικη ελπίδα και το πολιτικό αποκοίμισμα των μαζών, υπηρετώντας με τρόπο δουλικό τις επιδιώξεις των αφεντικών τους. 

Ο στόχος τους είναι σαφής: 
Δαιμονοποιώντας ή απαξιώνοντας την ιδέα του καθολικού ξεσηκωμού, υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο την προοπτική της διαιώνισης της πολιτικής της βαρβαρότητας, του εθνικού ξεπουλήματος, και της παράδοσης της χώρας στις πολιτικές επιλογές της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Κι αυτό τον πρόστυχο και ατιμωτικό ρόλο, οφείλουμε να αποκαλύπτουμε χωρίς συμβιβασμούς και εκπτώσεις ως το πλέον ύπουλο και πισώπλατο χτύπημα σε βάρος του τόπου μας και του Ελληνικού λαού.

Και η αλήθεια είναι μία:
Και είναι αυτή για την οποία οι ψιλοχαμουρίτσες της πολιτικής "σκεψης" αποφεύγουν επιμελημένα να μιλούν.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ δεν μπορεί να υπάρξει για το λαό, και καμία αλλάγη στις προσκυνημένες μαριονέτες δε μπορεί να τροφοδοτήσει αυτή την ελπίδα.
Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ δε θα γκρεμιστεί από μόνος του αν ο ξεσηκωμένος λαός δεν αποφασίσει να τους γκρεμοτσακίσει και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

Ειναι παράσιτα στο σώμα του Ελληνισμού. Και τα παράσιτα δεν πέφτουν μόνα τους. Ή τα ξεριζώνεις και τους συνθλίβεις το κεφάλι ή μένουν για να μετατρέψουν το σώμα που τα ανέχεται σε άδειο κουφάρι.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και δεν είναι τυχαίο που γι αυτήν δε μιλούν οι υποτιθέμενοι αφοριστές του πολιτικού συστήματος.

http://ellinikoforum.blogspot.com/2010/09/blog-post_2615.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου